Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
"Gázkamra jelenleg a mai demográfia trendek."

he? wtf?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Te meg az fogd fel, hogy amig Csurka István a szennylapjában meg amig a kuruc.info úgy ír Barack Obamáról ahogy addig nem számít, hogy mulatt mert a sok kreténnek ez a niggerel egyenlõ.

"Akkor ezek szerint a megoldás hogy minden négert milliomossá teszünk ugye??

O.J Simpsonnál müködött a dolog vagy nem???"

Azt értsd meg, hogy attól, hogy valaki feka attól még nem bûnözõ. Az ilyesmi nem genetika hanem szociológia.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
obama mulatt fogd már fel.
Olyan nehéz ezt az agyatokba vésni??

Akkor ezek szerint a megoldás hogy minden négert milliomossá teszünk ugye??

O.J Simpsonnál müködött a dolog vagy nem???

Danny1987
Õk nem ilyen nyíltan csinálják.
Gázkamra jelenleg a mai demográfia trendek.

banok
Mindannyian korcsok vagyunk.

banok
Így van Michael Jordantõl Obamán át Halle Berryig mind egy kegyetlen szadista állat... <#falbav><#wilting>

banok
Csak aztán, akinek teszem azt te vagy az életviteled nem szimpatikus, nehogy téged akarjon gázkamrába vetni.

Danny1987
http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2011/06/13/halalbuntetest_kapott_a_feleseget_a_gyerekei_elott_feldarabolo_ferfi/

Na ez is azért van mert szegény néger nem kapott elég fehérjét.

Ösztönösen kegyetlenek.

Danny1987
Akkor megfelel.
Esélyegyenlõséget a magzatnak is.
Amúgy jó tudni hogy az eu mit akar velünk.

Köss bele az álló fába is.
Narxis
Sajnos jogosan. Itt van, hgy mire kellett volna költeni. Klikk

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Danny1987

jhetedikj
Igen, de már elõtte is voltak elõítéleteim. 😄

anno 1987

Ulvar
Nem kell elolvasnom a cikket, a cím hamis. Utálom az ilyen címeket.

Meg ez: "A Forma-1 talán még sohasem volt ilyen jó..." ahha... ezzel valahogy nem gyõztek meg.

De még mindig azt mondom hogy még honnan tudják hogy az év versenye ha még a felénél sem vagyunk? 😄. Utálom az ilyen kamu címeket, csak azért írják így ki, hogy még többen elolvassák, ugyan ezt csinálja az f1 live gyerek kar.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Narxis
Te azóta haragszol rájuk amióta megfogdostak a diszkóban? 😄D

Elolvastad a cikket?
Ulvar
Év versenye? Mi van évadzáró hogy ennyire évversenyének titulálják? xDDD. Hol vagyunk még az év végétõl...imádom az ilyen cikk címeket 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Button nyerte az év versenyét Kanadában

Naná, hogy ilyenkor nem nézem.
Igen, miért kéne gázkamrába küldeni õket? Bõven elég lenne a piárjukat megszüntetni.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bronx South
Világméretû tudatos, buzi és <#kocsog> termelés van. Én már nem tudok csodálkozni lassan semmin, de hát a sok tukónak ez jön be.
A genetikailag ferdült embereket egytõl-egyig gázkamrába vetném, nem hiszem hogy az evolúció szempontjából helyük van ezeknek egy társadalomban.

L Viper
Egy elkorcsosított értékrend förtelmes termékei.

Nem gyenge 😛

Bronx South
Hányinger 😮 nameg az amerikai maszlag kõkemény kopírozása...

SHADOWEYES7
<#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Itt egy másik ugyanebben a témában:

14-szer csapott le az üstökös

Amúgy én is élõben láttam(tv-ben hála istennek!),és tényleg szar volt az egész

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez nagyon jó volt.Nem szeretem a kurucinfót,de ezen a cikken nagyon jól szórakoztam:

Viva Comet:Szelektív hulladékgyüjtés

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

vagy "eszmecsere"<#nevetes1>

Pontosan.Nem értem mi értelme van.Talán magamutogatás,ismerkedés.

Nem kéne ilyent az utcára vinni,és nem lenne gond.Mindenkinek a magánügye hogy kihez vonzódik.

jhetedikj
remélem itt is jól szétverik a rohadt b*zikat

anno 1987

<#zavart2>

banok
Nincs ezzel gond, kb én is valami ilyet reagálnék... csak jobb szeretném, ha nem kerülnék ilyen szituációba. 😊

www.smart-bus.hu

Narxis
Most amúgy én is undorítónak tartom és mivel vizuális típus vagyok ezért már akkor öklendeztem mikor elolvastam a hozzászólásod errõl a témáról, csak adtam egy logikus választ. 😊)

Tudom, hogy mit mondanék, de akkor sem örülnék a szituációnak.

www.smart-bus.hu

bertino
pff.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narxis
Azt kell mondani a gyermekednek, hogy azért mert szeretik egymást.

Én sem örülnék neki, ha a pár éves gyermekemnek azt kéne magyarázgatni, hogy két bácsi miért csókolózik...

www.smart-bus.hu

DDD

Ráadásul erõszakosan...

Volt egy fülöp-szigeteki csoportom... volt köztük egy olyan buzi, amilyet eddig csak filmeken láttam. A csoport tagjai rendre nyilvánosan megalázták, már kezdtem sajnálni. A vacsoránál az idvez rákérdezett, hogy miért szekálják ennyit... annyit mondott az egyik, hogy nem az a baj, hogy buzi, hanem, hogy büszke rá. Hát kb ez a helyzet...

www.smart-bus.hu

Passz. Amúgy nem olyan rég készült errõl egy felmérés, asszem a magyarok 2/3-a még szomszédnak se szeretne egy meleget.

WHAT?! An interference pattern?!

Willenbrock
Akkor miért kell pont erre büszkének lenni? Szerintem nem is a buzisággal van az embereknek alapvetõen baja hanem hogy ezt érdemnek állítják be és így is akarják elfogadtatni a közvéleménnyel.

Persze, hogy nem az.

Te sem látsz különbséget a kuruc meg az index közt? Örvendetes ez számomra! 😄

www.smart-bus.hu

Az nem Caesar volt, hanem Antonius. Caeser volt "minden asszony férje és minden férfi asszonya".

Willenbrock
Egyikük sem azért lett valaki mert homokos volt,az érdemeik alapján lettek azok akik.Nem tudok róla hogy a nemi identitásukra büszkék lettek volna,az hogy valaki homokos önmagában nem érdem.

ez a kakimaki mondta, hogy az legyen a követendõ példa, hogy haláláig kussoljon róla. Senki se szeretne egy olyan életet, ahol egy önnönhibáján kívüli tulajdonsága miatt bujkálnia meg hazudoznia kelljen.

Egy pillanatra azt hittem valami kurucos dolgot olvasol :d