61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
ManoNegra #48731 Meglepődnék, ha nem lettek volna "segítői". -
#48730 "Az NTB norvég hírügynökség szombat esti jelentése szerint az elkövető néhány órával a péntek délutáni kettős merénylet előtt Andrew Berwick álnéven közzétett egy 1500 oldalas írást, amelyben többek között arról értekezik, hogyan szabadulhatna meg Európa a bevándorlóktól."
innen letölthető
Ezt a videót is ő postolta a támadás előtt
A bomba amit készített hat tonna ammónium-nitrátból és gázolajból készült.
Mi durva munkája van azért ebben az egészben.Hihetetlen,hogy ezt teljesen egyedül sikeresen véghez vitte.
facebook profilját is lementették népek mielőtt törölték volna. -
#48729 A mentálisan gyenge emberek már az egyszeri könnyű drog használatától is maradandó elmezavart szenvedhetnek. (Nem hiába vannak íratlan törvények a fogyasztás helyének megválasztásáról és hogy ne egyedül csinálja az ember. Ha ki akarsz baszni egy "hatás alatt lévő" könnyű drogossal, akkor zárd be egyedül egy sötét helyre valami józanul is agybaszó zenével/hanghatással és pár perc múlva már kész is van a friss, ropogós téboly)
Az esetlegesen meglévő szellemi defektekkel pedig gyakran csak az anyag kipróbálásakor szembesül a delikvens, viszont akkor már késő.
Szóval ártalmatlan könnyű drog ugyanúgy nem létezik, mint ártalmatlan alkoholfogyasztás.
-
Ironman2 #48728 haha,de van lövésem róla! -
#48727 Lasztiba is belehalhatsz, akár egy szembe is. Ezekben a cuccokban amit utcán megveszel nem tudhatod pontosan mennyi és milyen anyagot tartalmaznak.
wiki -
#48726 haha, ugy tűnik lövésed sincs mi folyik mexikoban és miért halnak meg emberek naponta... -
#48725 Alkohol esetében pedig.:
,,alkohol? ..jaajj szegény ember"
Mindkettő ugyanaz de sebaj. -
#48724 drog ? grat.
nyugodjek bekeben. -
ManoNegra #48723 A norvég kormány merényletek sorozatát kapta Palesztina elismeréséért
"Július 19-én kedden Oslóban találkozott Mahmud Abbász - és Jonas Gahr Støre, a norvég külügyminiszter. Støre akkor kijelentette, Norvégia elismeri és a későbbiekben is támogatni fogja a palesztin államot, mert a független palesztin állam nem veszélyezteti a Közel-Kelet békéjét, és a tárgyalásokat folytatni fogják az ENSZ szavazás eredményétől függetlenül is." -
Ironman2 #48722 De csak ha szomszédod lehetek! -
#48721 Beteg emberek szerepelnek egy beteg világnak. -
ManoNegra #48720 Mi történik a világban? Rohanok a végzetünk felé fénysebességgel. -
#48719 Tizenhatan meghaltak, nyolcvankilencen megsérültek abban a vonatszerencsétlenségben, mely helyi idő szerint este fél kilenckor történt Kínában.
-
#48718 Költözz oda,aztán majd ne csodálkozz ha az utcán egy kartellvezető csak úgy egyszerűen tarkón lő mert beléptél az ő területére. -
ManoNegra #48717 Szerencsétlen... Nyugodjék békében!! -
Ironman2 #48716 Amy Winehouse utoljára halála előtt három nappal, 2011. július 20-án lépett nyilvános közönség elé: keresztlányának, a 15 éves Dionne Bromfieldnek a londoni koncertjén felment színpadra egy kicsit táncolni
-
#48715 Mint minden más élvezeti cikk a drog is jó kis mennyiségben, nem véletlen alkalmazzák fejlettebb országokban orvosi utasításra. -
Anonymusx #48714 Basszus lemaradt hogy kinek címeztem, #48653
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=48653]#48653[/URL] -
Anonymusx #48713 Már bocs, de te nem sokat tudhatsz a kábítószerekről.
"a drog megölhet 1szeri alkalommal is"
Melyik drogra célzol? Mert az alkoholon és a herkán kívül nem könnyű belehalni.
"és károsabb mint az alkohol alkalmankénti fogyasztása."
Az alkohol az egyik legkárosabb kábítószer, gyakorlatilag méregként hat a szervezetre.
"de te is és én is bebasztunk már úgy hogy jól éreztük magunkat és ennyi ez nem rossz dolog"
Lool te képmutató. :) -
Ironman2 #48712 Drog háború -
#48711 miért mi van mexikóban a drogkartellek őshazájában? -
#48710 +1
27 éves korára az 5 Grammy-díj mellé elérte,hogy kinyírja magát a droggal,alkohollal.
Jó példát mutatott a sok millió fiatal rajongójának.Hiába volt jó hangja ha esze mellé nem volt.
szánalmas...
"Belgrádban úgy állt színpadra, hogy szemlátomást nem volt józan, és a beszámolók szerint botrányos előadást produkált."
-
Ironman2 #48709 ...mint Mexikóban! -
Ironman2 #48708 Szerintem ne drogozzon senki se a világon! Valahogy szigorubban kellene fellépni ellene. -
#48707 Hát nem meglepő hogy bemondta az unalmast. A sok gandzsa meg mariska nem tesz jót az egészségek. A nafta meg a sok ital se, de a házába legalább volt villany:D
Lényleg a lényeg neki megadatott az a szerencse hogy gazdag és híres legyen, sokszor ajánlották fel neki a segítséget is a problémáira. Én ha csak fele olyan híres lennék mint ő tuti nem basztam volna így el az életem. Ettől függetlenül RIP majd ha én is eltávozok az örök vadászmezőkre kérek tőle egy autógrammot. -
Pares #48706 -
#48705 -
Pares #48704 -? +brew. -
#48703 "Dehát mit is várjak olyanoktól, akiknek az emberiség totális érzelmi lezüllesztése a célja..."
he? -
Pares #48702 Az idézőjelet kifelejtetted a mondatodból. Egyébként meg sajnos igen. Egyre több az ilyen hozzá hasonló, egykétszámosrádióbanerőltetettutánnaagyondrogizós izé a médiában. Dehát mit is várjak olyanoktól, akiknek az emberiség totális érzelmi lezüllesztése a célja... -
#48701 Hallottad már énekelni? -
Pares #48700 Ötszörös Grammy-díjas? Népszerű? Manapság? Amikor ilyen zenének csúfolt szemetet engednek csak a rádióban is? -
#48699 Azért valamennyire lefedi azokat akik érnek valamit a szakmában. Bár ha belegondolok, hogy Santanának 1996-ig csak 1 volt... -
#48698 A gramy díj engem pont nem hat meg, kb olyan mint az oscar, vagy bármilyen más kamu díj.
-
Ironman2 #48697 Vazze! Tiszta horror ez a Hiradó! RTL-en.Idáig csak a halálról beszéltek -
#48696 Valszeg az életvitele az oka a halálának de nem ez még csak feltételezés mivel nem tudni semmit a körülményekről.
És ez a drogos szakadék egy igen népszerű énekesnő volt és ötszörös Grammy-díjas. -
#48695 ...ha már drogról volt szó...
(nehogy már ripeljétek ezt a drokos szakadékot) -
Ironman2 #48694 Jol van! Pont egyszerre linkeltük!
Jó hangja volt azért a csajnak,de drogozott sokat,és ivott is. -
Ironman2 #48693 Meghalt Amy Winehouse
RIP -
#48692 Meghalt Amy Winehouse