Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A családom így is csak egy tejfölt eszik naponta...
Sok kicsi sokra megy.
De benne vagyok, játsszunk.
Van egy családom, aki jóllakik napi egy pohár tejföllel. Ez ilyen modern, kisfogyasztású család, csak tejfölt esznek, a kicsi ráadásul válogatós, neki meg kell melegíteni.
A Tescos és a nem Tescos tejföl között hat forint a különbség.
Mivel egy hónapban ez a család 30 tejfölt fogyaszt el, 360 Ft-ot spórolok havonta.
Az egy korsó sör, de ha csak egyszer is kifogok egy akciót, amelyben három tejfölt kapok kettõ áráért, akár egy liter benzin árát is kispórolhatom a család kosztpénzébõl.
A liter benzinnel - mivel az autóm nem olyan, mint a családom - kb. 10-15 km-t tudok menni.
A Tescoba.
Tejfölért.
nagyon leegyszerüsítettem, de a pénzt ígyis ugyis kiadod....
Forza.
Ahol 1-200 Ft-ot tudok megspórolni csak a kasszánál napi szinten, ott nem azt nézem, hogy magyar-e a termék, és mennyivel gazdagítom dicsõ magyar multink vezetõinek svájci bankszámláit.
Ugyanis nem kapok többet a pénzemért.
Az a napi 1-200 Ft ugyanis nekem 3-6000 Ft-ot jelent havonta, ha a hétvégi nagybevásárlásokat is belevesszük, elérheti a tízezer forintot is.
Egy olyan országban, ahol nyugdíja gyakorlatilag már nincs az embernek, "ez a kicsi" is számít.
Termelünk mi, és egy csomó ismerõsünk és a DRÁGA NAGY TESCO felvásárlása hogy történik? Megveszik ládáját a baracknak a közepes minõségét 60 Ft ért eladják KILÓJÁT 100 FT-ért...
Neked van gazda ismerõsöd? Nem magától vetik el a magok magukat. Õk azért imádkoznak hogy egy jó évük legyen, különben nem lesz mit enni télen az biztos...már csak azok akik kizárólag csak ezzel foglalkoznak, mert más honnan ugyebár kirúgták õket a megszorítások miatt...
Istenítsük a TESCOT ÉLJEN!! HHHÚÚÚÚÚÚ KIRÁLY!!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Persze néha odatévedek.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha adott összeg áll rendelkezésedre valamire, akkor vegyél picit kevesebbet, de magyar cégtõl, magyar terméket, ha lehet. Ezzel itthon tartod a pénzt, nem növeled a munkanélküliséget, mert a paraszt eltudja kinek adni a termékét, ráadásul friss árut veszel, nem olyat ami átutazta valami hûtõ bódéban a fél világot...
Persze, ha neked amit vázoltál megfelel... lelked rajta.
www.smart-bus.hu
A "magyar árut vásárolj" és "mentsük meg a magyar gazdaságot" hülye ideológiákat hagyjuk meg azoknak, akiknek telik rá. Attól, hogy veszek egy tejfölt, még nincs megmentve a magyar gazdaság, csak a magyar bolthálózat vezetõinek van 249 Ft-tal több elemelhetõ pénze.
Ráadásul a Tescoban a vacsora és a holnapi ebéd mellett megveheti a gyerek fürdõgatyáját, az autó ablaktörlõit és az új fûnyírógépet a tönkrement régi helyett - bolond is lenne ezért átautózni a másik boltig 400Ft-os "nagyon olcsó" benzinárak mellett.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Az egyedi bútorokkal felszerelt, légkondicionált rezidencia extraszolgáltatásai közé tartozik a központi porszívó és a fûtött kocsibeálló is. A lakást egy év keresés után sikerült megvenni, miután hiába kínált fel több sváb-hegyi villát is a Nemzeti Vagyonkezelõ Zrt., azok – egy volt nõvérszállás és egy drogambulancia épülete – nem feleltek meg a volt elnöknek, mondván, nem lakhatók."
<#wow3>#wow3>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szép fehér: John Allan
Magyarul.
Most beégtél rendesen.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Forza.
Forza.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
De eleve akit már plakátokkal kell elriasztani az abortusztól, az hogyan fogja becsülettel felnevelni a gyermekét? Az állami gondozást meg én speciel nem kívánom senkinek, ott annyit se foglalkoznak a gyerekekkel mint egy "hanyag" anyuka. Nagyrészt pénzhiány az oka, meg nem is egy vonzó életpálya a szociális gondozó.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Eszes Tamás nem az eszével kampányol Göngyöspatán
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Kár volt rád költeni ennyit.
Live for nothing or die for something.
Ezek szerint a nigger szót a kretének használják???
Lényegtelen hogy a kuruc niggerezi-e obamat vagy sem attól még mulatt.
Live for nothing or die for something.