Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tõlem várod a segélyesek helyzetének megoldását?
A családom így is csak egy tejfölt eszik naponta...

Bagatellizálsz.
Sok kicsi sokra megy.
De benne vagyok, játsszunk.

Van egy családom, aki jóllakik napi egy pohár tejföllel. Ez ilyen modern, kisfogyasztású család, csak tejfölt esznek, a kicsi ráadásul válogatós, neki meg kell melegíteni.
A Tescos és a nem Tescos tejföl között hat forint a különbség.
Mivel egy hónapban ez a család 30 tejfölt fogyaszt el, 360 Ft-ot spórolok havonta.

Az egy korsó sör, de ha csak egyszer is kifogok egy akciót, amelyben három tejfölt kapok kettõ áráért, akár egy liter benzin árát is kispórolhatom a család kosztpénzébõl.
A liter benzinnel - mivel az autóm nem olyan, mint a családom - kb. 10-15 km-t tudok menni.
A Tescoba.
Tejfölért.

arty
és mennyivel jobb, hogy azt az 5-10 ezret (nincs ennyi, az fix) betolod majd adóba, hogy a sok munkanélkülit, stb segélyezzék, akik a hozzáállásod miatt segélyért állnak majd sorba?

nagyon leegyszerüsítettem, de a pénzt ígyis ugyis kiadod....

Forza.

Ez így van, de.

Ahol 1-200 Ft-ot tudok megspórolni csak a kasszánál napi szinten, ott nem azt nézem, hogy magyar-e a termék, és mennyivel gazdagítom dicsõ magyar multink vezetõinek svájci bankszámláit.
Ugyanis nem kapok többet a pénzemért.

Az a napi 1-200 Ft ugyanis nekem 3-6000 Ft-ot jelent havonta, ha a hétvégi nagybevásárlásokat is belevesszük, elérheti a tízezer forintot is.

Egy olyan országban, ahol nyugdíja gyakorlatilag már nincs az embernek, "ez a kicsi" is számít.

arty
jah, mindenki belehalna a +6 forintba, amennyibe egy "magyar tejföl" kerülne ...

Forza.

L Viper
Hát röhejesen kevés bírság. Jövõ hónaptól egy biztonsági öv akár 300 000 Ft is lehet.

Még TESCO...

Ulvar
Gyere már elvtárs fogj velem kapát, aztán megtudod mi az igazi lehúzás...

Termelünk mi, és egy csomó ismerõsünk és a DRÁGA NAGY TESCO felvásárlása hogy történik? Megveszik ládáját a baracknak a közepes minõségét 60 Ft ért eladják KILÓJÁT 100 FT-ért...

Neked van gazda ismerõsöd? Nem magától vetik el a magok magukat. Õk azért imádkoznak hogy egy jó évük legyen, különben nem lesz mit enni télen az biztos...már csak azok akik kizárólag csak ezzel foglalkoznak, mert más honnan ugyebár kirúgták õket a megszorítások miatt...

Istenítsük a TESCOT ÉLJEN!! HHHÚÚÚÚÚÚ KIRÁLY!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jajj, nem voltam egyértelmû. Nem multiban vásárolok.
Persze néha odatévedek.
1,2 milliós bírság. Agyrém. Lazán ki tudnának pengegtni 10 millákat. És meg is érdemelnék.
Az összes multi egy kutya... még a cba-is, bár az egy fokkal tán normálisabb...

www.smart-bus.hu

L Viper
Még szerncse, hogy nem a Tescoban vásárolok. 😊
Egyébként, ha nem érzed a különbséget, akkor te még nem ettél normális kaját... csak nézz meg egy lidl tejfölt, és nézz meg egy termelõit... de reggelig lehetne sorolni.

www.smart-bus.hu

Na persze, ringassátok magatok ebbe. Aki élelmiszert a tescoban és társaiban vásárol, az megérdemli. Gyakorlatilag ipari hulladék az áruk többsége... plusz még jó nagy kibaszás a gazdasággal... de csak zarándokoljatok oda nyugodt szívvel, mer occsóóóó...

www.smart-bus.hu

Hagyjuk már ezt a friss árú meg minõségi árú agyrémet. Milliószor találkoztam már rohadt dinnyével (kiváló magyar termék -.-), tollas csirkével, romlott sajtal stb. Egyáltalán nem jobbak mint a kintrõl hozott. Ellenben drágábbak, és nem 1-2 forintal.
Hülye ideológia mi? Igazad van... lapátoljátok kifelé a pénzt az országból... fizessetek pár forinttal kevesebbet, cserében támogatjátok a külföldi gazdákat, plusz egy olyan céget, ami a hasznát teljes mértékben kiviszi az országból!

Ha adott összeg áll rendelkezésedre valamire, akkor vegyél picit kevesebbet, de magyar cégtõl, magyar terméket, ha lehet. Ezzel itthon tartod a pénzt, nem növeled a munkanélküliséget, mert a paraszt eltudja kinek adni a termékét, ráadásul friss árut veszel, nem olyat ami átutazta valami hûtõ bódéban a fél világot...

Persze, ha neked amit vázoltál megfelel... lelked rajta.

www.smart-bus.hu

A magyar ember a megmaradt kevés pénzébõl ott vásárol, ahol olcsó.

A "magyar árut vásárolj" és "mentsük meg a magyar gazdaságot" hülye ideológiákat hagyjuk meg azoknak, akiknek telik rá. Attól, hogy veszek egy tejfölt, még nincs megmentve a magyar gazdaság, csak a magyar bolthálózat vezetõinek van 249 Ft-tal több elemelhetõ pénze.

Ráadásul a Tescoban a vacsora és a holnapi ebéd mellett megveheti a gyerek fürdõgatyáját, az autó ablaktörlõit és az új fûnyírógépet a tönkrement régi helyett - bolond is lenne ezért átautózni a másik boltig 400Ft-os "nagyon olcsó" benzinárak mellett.

Jó kérdés... valószínûleg nem, mivel gondolom akkor neki is adott ingatlanba kellett volna mennie.

www.smart-bus.hu

Kérdés: Ugyan azt az ingatlant kapják a KE-ek, vagy mindig mást?
Örülök neki.

www.smart-bus.hu

Ez én is végiggondoltam. Sõt meg is értettem. jé
Átérzed a különbséget aközött, hogy valami a halálod után az állam tulajdonába visszakerül, és aközött, hogy mondjuk a gyermekeid öröklik?

www.smart-bus.hu

Amit élete végéig használhat. Tényleg, örökre nem. <#hehe>
Nem örökbe adták neki, csak használatra. Az állam tulajdona marad az ingatlan.

www.smart-bus.hu

Sólyomnak 195 milliós lakást adott az állam

"Az egyedi bútorokkal felszerelt, légkondicionált rezidencia extraszolgáltatásai közé tartozik a központi porszívó és a fûtött kocsibeálló is. A lakást egy év keresés után sikerült megvenni, miután hiába kínált fel több sváb-hegyi villát is a Nemzeti Vagyonkezelõ Zrt., azok – egy volt nõvérszállás és egy drogambulancia épülete – nem feleltek meg a volt elnöknek, mondván, nem lakhatók."

<#wow3>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem biztos, hogy jó ötlet egy indulatos hozzászólásra alapozni. Valószínûleg õ sem gondolja komolyan...

www.smart-bus.hu

Beszéljünk a csónakokról? 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
mindig ezek az áktuális témák<#rolleyes>

arty
ok, benéztem. átfogalmazva: többségük fehér férfi...

Forza.

L Viper
L Viper
"a sorozatgyilkosok kivétel nélkül fehérek. ilyenkor hol a zseniális genetikai maszlagod?"

Szép fehér: John Allan

Magyarul.

Most beégtél rendesen.
Ezzel csak élezik a konfliktust.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

arty
a sorozatgyilkosok kivétel nélkül fehérek. ilyenkor hol a zseniális genetikai maszlagod?

Forza.

arty
na, a másik vérprimkó.

Forza.

arty
na, az ilyenek miatt kell a felvonulás ... magyarázhatsz Solt, Borg, de amig ezek a zsigerbõl gyûlölködõk ittvannak, addig igenis lehet valaki arra büszke, hogy VÁLLALJA, hogy meleg a körülmények ellenére is.

Forza.

Bronx South
Jó cikk. <#eljen>

kettõs mérce 😞
Narxis
Nem rég még õ ppolt arról, hogy Gyurcsány és Bajnai "kádereit" "bebetonozták" kormányzati szervekbe, ezért hozták azt a törvényt, hogy indok nélkül is felmondhatnak nekik...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Orbán és a döglött halak

Ide tartozik ez is

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
Érdemes lenne átlapozni az EU irányelveket az abortusszal kapcsolatban, mielõtt nemzetgyilkosságot vizionálunk.

De eleve akit már plakátokkal kell elriasztani az abortusztól, az hogyan fogja becsülettel felnevelni a gyermekét? Az állami gondozást meg én speciel nem kívánom senkinek, ott annyit se foglalkoznak a gyerekekkel mint egy "hanyag" anyuka. Nagyrészt pénzhiány az oka, meg nem is egy vonzó életpálya a szociális gondozó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

*szubjektíven
Miért ne lehetne szubjektívan is hozzáállni egy-egy hírhez?
Ulvar
Nem, ez a tény... ez nem kötözködés, hanem hülyeség, amit ahogy leírnak.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

banok
Lehet hülye vagyok de azt mondatot nem tudom értelmezni. Bontsg ki 😊

Eszes Tamás nem az eszével kampányol Göngyöspatán

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Danny1987
Ha nem tudod értelmezni akkor ne wtf-ozzal hanem kérd vissza az iskolai pénzt.
Kár volt rád költeni ennyit.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
"Te meg az fogd fel, hogy amig Csurka István a szennylapjában meg amig a kuruc.info úgy ír Barack Obamáról ahogy addig nem számít, hogy mulatt mert a sok kreténnek ez a niggerel egyenlõ."

Ezek szerint a nigger szót a kretének használják???
Lényegtelen hogy a kuruc niggerezi-e obamat vagy sem attól még mulatt.

Danny1987
"Azt értsd meg, hogy attól, hogy valaki feka attól még nem bûnözõ. Az ilyesmi nem genetika hanem szociológia."

Persze genetika csak a ritmus érzék meg a táncos láb lehet.
Negatív dolog nem lehet genetika csak a pozítiv.