61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#48811 :D
Az amerikaiak megválasztották az első néger miniszterelnökük, mi újraválasztottuk a roma miniszterelnökünk. :)) Van itt fejlődés kéremszépen. -
#48810 annál nem nehezebb. -
Vlala #48809 Ha leírom, hogy cigány ám a bábolnai nagynénikéd Dabasról, az személyeskedés? :)
Fehérebb vagyok, mint a miniszterelnök!
Peace. -
#48808 Cigány vagy ? Mert akkor ne a Magyarok nevében írjál plz. -
Vlala #48807 Azt, hogy mindmeghalunk, és féljünk nagyon. -
#48806 Matematika. -
#48805 Jóltették. -
#48804 Valami alapján mondom. -
#48803 Gyújtóbombát dobtak Németországban egy roma család lakására
Szokásos sötét ruhás kopasz egyedek.
"Az RP-online című helyi lap szerint a lakásban szintók (nyugat-európai cigányok) és romák laktak, akik "egy városszerte ismert család tagjai" -
#48802 Atv,mit vársz?Bolondok ezek...Elég elolvasni a cikket,sírok a sok fasságtól. -
kennedy69 #48801 Fegyveres kiképzést tartottak az ifjú jobbikosoknak Zánkánebből most mit akarnak kihozni -
kennedy69 #48800 Akkor itthon is "lőttek" a lazább fegyvertartásnak. -
#48799 Az a vicc hogy mi kifizetjük ezt a rohadt magas árat, de miközben a kitermelés és az egyéb folyamatok útján idekerül mindenki más milliárdokat kaszál rajta, az is pofátlan hogy a kutak közt mekkora eltérések vannak... aki 400ért adja meg dögölne meg... pofátlanságnak is van határa. -
#48798 Jön a menetrend szerinti benzin áremelkedés -
ManoNegra #48797 Lesz következménye a norvég mészárlásnak az EU-ban
Kezdődik. -
#48796 Én elhiszem neked, de ezt csak sejted vagy valami alapján mondod? -
#48795 Indexes cikk.
Elég sok hiba van benne.
A 150000 lakást meg maximum úgy látja el ha egyikben sincs légkondi meg villany:) -
#48794 "hivatkozik a magyar történelemre, Lukács Györgyöt és Kertész Imrét idézi".
Miért nem mindjárt Herzl Tivadart említi magyarként?
Imre Kertész sok mindennek vallja magát, speciel magyarnak nem.
Lukács György nem egyike az elhíresült "mintegy száz értelmiséginek"? -
#48793 800 méteres naperőműtorony épül az arizonai sivatagban
...Az erőmű 2015-ben kezd el üzemelni, és a 200 megawattos csúcsteljesítményével 150 ezer háztartást lát majd el árammal... -
#48792 uhh... ennél a cikknél már csak a kommentek jobbik... párdon...jobbak. :D -
#48791 Valószínüleg, de ha az ember elgondolkozik azon hogy mi real, rögtön kibukik pár szög. A media egyszerre fegyver és ellenség a világon. Ha valamit nem akarnak az orrunkra kötni akkor orrunkra kötnek mást amire ráharap az emberek nagy része mint a piranha a húsra, azt a lényeg elmarad. Figy. szabadságjogokat kontroláló intézkedéseket nem lehet csak úgy törvénybe iktatni. Emberek ! "Most be lesztek drótozva !" Ezt követő kérdést hogy miért (?), egyszerűbb egy jól összerakott storyval előre alátámasztani. -
#48790 A konteoblogon biztos megjelenik hamarosan néhány alternatív verzió :) -
ManoNegra #48789 Én is úgy gondolom, hogy egyedül szinte képtelenség feltünés és anyagi támogatás nélkül ilyet véghezvinni. -
#48788 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=48654
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=48765
Nekem csak is ez, az elejétől fogva, egyszerűen vannak olyan szálkák amiken nem tudok túljutni, de lehet hogy ez már csak a saját rögeszmém. Most mindenki egy "szadista állattal" van elfoglalva, azt a háttér dolgokat meg lehet hírverés nélkül csinálni. De #48775 -ben Mano barátunk fényt vetett egy dologra, hát számomra minden kiderül majd a szankciókból amit törvénybe foglalnak majd hamarosan.
-
#48787 Csak akkor miért vállalja magára? Megzsarolhatta a titkosszolgálat,vagy valami alkut köthettek vele ha elviszi a balhét?Ilyesmi nekem is megfordult már a fejemben. -
#48786 Biztos hogy nem egyedül csinálta,legfeljebb részt vett benne szerintem. -
#48785 alias kormányzati negyed. Se kamera, senkinek nem volt feltűnő egy guruló bomba, találgatni kellett hogy ki volt az elkövető ? Gyerekek ez nekem nagyon büdös. -
#48784 Really szerintetek hogy egy ember leparkol vmi dobozos döggel egy kormányzati negyedben(!) (extra az elnök irodája elött :D) elsétál pár utcával arrébb, durrant egyet, majd gyorsan elmegy egy szigetre ahol táborozókat gyilkol le, majd leül, és megvárja a rendőröket akik csiga módon érnek oda. Extra még egy 1500 oldalas irományt is létrehoz korábban, b+ még a bibliát is többen írták. -
#48783 Hát ez nem lep meg,mindíg szélkakasnak tartottam,számított a jobbikra,most úgy érzi rossz lóra tett.Amit eddig fújt a jobbikban azt gyakran nem meggyőződésből tette,időnként meg annyira primitíven állt hozzá egy-egy kérdéshez hogy az tanárhoz sem méltó nemhogy jogász professzorhoz.Nem tartottam hitelesnek eddig sem csak egy ambíciózus számítónak. -
#48782 Ránézésre és a véleményei alapján még normálisnak hinném :/ -
#48781 Mind az indexen mind ezen a hvg vagy hírszerzőn (vagy miez) fontosnak tartják, hogy egy jót antiszemitázzanak, nácizzanak, ami nem baj, csak ettől úgy érzi az ember, hogy a cikkek valójában pont ez miatt jöttek létre.
Akkor sem volna gond, ha minden gyurcsány és tsai cikknél megemlítenék, hogy melyikük milyen besúgó ügynök volt hány magyar embert nyomtak fel stb... -
kennedy69 #48780 Mit keres Morvai Krisztina egy Izrael-párti szervezetben? -
#48779 Fogadjunk nem lesz belőle hír:DD
De amikor 2 fős magyar "banda" támad egy cigányra kavicsokkal akkor 2hétig lehet róla csámcsogni. -
#48778 Megint eljöhet a megfigyelések és lehallgatások korszaka,ügynökök,nagy fekete autók... -
Pares #48777 Valami európai "templomosokról" is írt, kitudja kicsodák vannak a háttérben (természetesen az USA-n és Judeán kívül). -
#48776 [URL=http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_07_25_inkabb-ussuk-a-magyarokat-40-fos-cigany-banda-tamadt-egy-csalad-hazara-sarandon]"Inkább üssük a magyarokat!" - 40 fős cigány banda támadt egy család házára Sárándon[/URL] -
ManoNegra #48775 Az is elképzelhető, hogy egy Európai patriot act előszele volt ez a mészárlás... Kiváncsi leszek a következményekre. -
ManoNegra #48774 Mekkora reklámot csinált magának és vízióinak ez a hidegvérű idióta. Minden médium elemzi csámcsogja, és mutogat szerteszét.Külön "öröm", hogy Magyarországot is megemlíti Hunyadival, akinek a hősiessége nem említhető egy lapon ennek a gyáva csúszómászónak a tettével. Addig volt csak nagy legény, míg nem találkozott szembe a rendőrökkel Ment volna inkább egy háborús övezetbe, mint fegyvertelen fiatalok közé...
-
Tsol #48773 Már szinte hallom Vonát: "Morvai Krisztinával szemben töretlen a bizalmunk blalblablalbalba...." -
#48772 http://index.hu/belfold/2011/07/24/morvai_kegyvesztette_valt_a_jobbikban/?rnd=687