Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A szennylapok meg nem érdekelnek, de biztosan nem veszem komolyan õket.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
36 milliárd.
#45768 Ki nem szarja le? Legalább van Trianon-emléknapunk.
ráadásul ez meg is lett lovagolva, mert a többség elítéli a rendõrök tüntetését. az hogy nem csak õk vannak ott, az már nem számít, erre lehet építeni, tenyereket összecsapni a háttérben: egymás ellen fordítás megvan, lehet tovább lépni, ebbõl megint nem lesz semmi.
Címpalon rendõrök bohóc maszkban. Tüntetés.
Cím: Kemény sisak és krumpliorr, Nem bohóc, sün!
a kép alatt a szöveg és idézem szó szerint (ha lenne szkenner beraknám):
"Bohócforradalom néven szervez tüntetést a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége. Szabó Gábor, az Elsõ Magyar Bohóc Egyesület elnöke nem örül annak, hogy a bohócszakmát politikai játszmákba keverik bele. Szerinte egy igazi bohóc soha nem megy nyugdíjba. Ellentétben sok rendõrrel, AKIK ÁTLAGOSAN 200 EZER FORINTOS NYUGDÍJUK MELLETT LEGLÁISAN DOLGOZHATNAK KÜLÖNFÉLE ÕRZÕ-VÉDÕ CÉGEKNÉL."
Én lefordultam a klotyóról. Nézem, nézem, azthittem valami durva irónia. Nem. A rendvédelmi dolgozók szerveznek egy bohócmaszkos tüntetést, erre az újság felhív valami fõbohóc faszt, aki elmondja a laikus véleményét (amire senki sem kíváncsi szerintem), jól megmondja a frankót hogy mitképzelnek a rendõrök. Az újság pedig berak címlapra egy olyan laikus véleményt, akinek köze sincs a hivatáshoz, a szakmához, csak egy sértegetõ megjegyzést tesz. Létezhet ilyen cikk? Elõfordulhat ilyen? Én még mindig nem hiszem el.
Én nem láttam még országot, ahol a saját fegyveres testületét ilyen pofátlan, és arrogáns módon aláznák meg. Hogy létezhet ilyen?
Okos dolog alázni, és baszogatni azt az embert akinél fegyver van, meg akinek végülis csak az a munkája hogy nyugodtan aludjon a többi állampolgár..
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Live for nothing or die for something.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Minden felmérés szerint Magyarország kicsúszott a nyugat-európai értékrendbõl. Az országban a felnõttek etatisták, de miközben mindenre az államtól várnak megoldást, egyáltalán nem tisztelik azt.
Nem a bankok osztogatták a felvett pénzt szociális transzferekre, 13. havi nyugdíjra, 13. havi bérre, 'ótópályákra' és 4-es metróra. Ha megnézed mindenhol az állam 100%-os közremûködésével fújták ezeket a lufikat, ez a kínai, görög és itthoni helyzetnél a legszemléletesebb.
Erõsebb állami kontrollal és a szociális demagógia politikai eszköztárból való kiszûrésével normalizálni lehet a helyzetet. Ez viszont törvényszerûen azt eredményezi, hogy sok embernek(fõleg az inaktívaknak) rossz lesz.
Ezzel az a legnagyobb baj, hogy a nem-állami bankok emiatt összességében világhatalommal rendelkeznek, mindenféle ezzel kapcsolatos felelõsség nélkül. Hiába ugat a kutya(állam), ha a pénz(bank) beszél.
Gyakorlatilag alig van olyan állam, amely saját tulajdonú bankok segítségével ki tudná venni a részét ebben a világhatalomban. Ez pedig így nevetséges, és értelmetlen. Szinte semmit nem érnek az államok hatalmai így. Csak belekeverni tudnak a dolgokba, mélyen belenyúlni nem igazán.
A megoldás viszonylag egyszerû. Azonnali hatállyal nemzetközi egyezményt kéne létrehozni a bankok államosításáról. Nagyon fájna ez néhány milliárdosnak, de ha globális megegyezés alapján létrejönne egy ilyen egyezmény, akkor azonnal azoké az államoké lennének a bankok, ahol be vannak jegyezve. Az állami bankokkal jelenleg is rendelkezõ államok sem panaszkodnának nagyon, az õ tulajdonjoguk is legalább nemzetközi megerõsítést nyerne.
Persze ez szép álom, elismerem. Ettõl függetlenül felfogni nem vagyok képes miért nem lépték még meg. Komolyan ennyire tartana többszáz ország néhányezer nagytõkéstõl, akiktõl a döntés megfosztaná a jogosulatlan világhatalmukat? Vagy nincs elég önbizalmuk a kezükbe venni az irányítást, inkább hagyják a profi tolvajokat játszadozni, õk meg elvegetálnak a minimális bankadókból?
ezt amugy mikor adták? miért jobb éjfélkor adni, mint délben?
ébresztõ! el lehet kapcsolni, tedd meg!
Forza.
10-bõl 9 embernél ez a mûsor felháborító, hiába lehet róla elkapcsolni. ennyi. Neked nem felháborító, Te nem kapcsolsz el és írhatsz a mûsor készítõinek, hogy milyen fantasztikus filmet forgattak, csináljanak még sok ilyet. ennyi. lezárva.
Live for nothing or die for something.
büdös nagy álszentség amit az államok mûvelnek, de olvasgatva az itteni reakciokat már értem miért... (fuj eutanázia! -> +1 szavazat?)
Forza.
Egy rakás olyan komoly szerkezeti probléma van a mezõgazdaságban, aminek a megoldásával versenyképessé lehetne tenni a magyar termékeket, de úgy látom a gondolatvilágunk megrekedt a 80-as években.
Õ dolga...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
abszolut támogatom, hogy egy ember maga dönthessen, meddig szenvedjen.
Forza.
Több mint 30 ezren agrártámogatásbol élnek
130 milliárd forinttal több, 593 milliárd forint jut közvetlenül a gazdákhoz és a termelõkhöz
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
jah, akkora lóvékat akasztanak, hogy mindjárt ott is hagyom a légkondis irodai munkámat egy kis termelésért... <#smile>#smile>
Forza.
Azt se felejtsük el, hogy nem a nagy jólét elõl menekült 1,3 millió svéd Amerikába(a lakosság ötöde) a századforduló környékén.
van valamilyen százalékos szabályozás is, nem? esetleg azon lehetne emelni.
Ami most készülõben van rendelet az majd csak azt szabályozza, hogy mire lehet rányomni a magyar termék jelzést. Ettõl még sajnos nem lesz több magyar áru a polcokon.