Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szociális otthon<#nevetes1>#nevetes1> mibõl (akkor)?
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Most néztem Erdei legutóbbi meccsét a sport1-en, a közönség Magyar részének másnapra nem volt hangja az hétszentség! <#nevetes1>#nevetes1>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A CIA azért találhatott volna alkalmasabb embert, hiába az IMF vezére Strauss-Kahn, ha ennyire komprommitálható múlttal rendelkezik.
Mindenesetre az azért megnyugtató, hogy pont az USA az, aki nem fogja szó nélkül hagyni, ha a bankok végrehajtják az országot.
Talán végre a gyökerénél hárítják el a problémát, Wikipedia idézet a jövõbõl:
"Bank
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából (2015)
A bank a pénzügyi közvetítõ rendszer legjellemzõbb eleme volt a régi gazdasági rendszerben. A bank olyan intézmény volt, amely pénzügyi szolgáltatásokat nyújtott, társadalmilag hasznos terméket nem állított elõ. Legfontosabb tevékenysége hitelek nyújtása és betétek gyûjtése volt. Vagyis a gazdaság fölös, jelenleg felhasználatlan pénzmegtakarításainak begyûjtése (passzív bankügylet), és azok kihelyezése, aktiválása a gazdaság pénzszükségben lévõ alanyaihoz (aktív bankügylet). Eképpen a modern tõkés gazdaság egyfajta rossz-hatásfokú motorjai voltak. A bank hagyományosan a pénzügyi szolgáltatások díjából és a hitelekbõl származó - mint késõbb kiderült sokszor törvénytelenül kivetett - kamatokból jutott haszonhoz. 2011-ben a Világgazdasági Válság - Botrány következtében nemzetközi egyezmény született a bankok megszüntetésérõl, tõkéjük bejegyzés helye szerinti államosításáról, a befektetések befektetõknek való azonnali visszafizetésérõl, és a teljes lakossági hitelállományuk, jelzálogjogaik eltörlésérõl. A lépés elengedhetetlen volt a teljes világgazdaság összeomlásának megakadályozásához, és nagyban elõsegítette a közelmúltbeli világgazdasági egyensúly kialakulását, eladósodott országok talpraállását."
KITALÁLT IDÉZET, AKI NEM OLVASTA VOLNA A FÉLKÖVÉR RÉSZEKET, NE VÁDOLJON SENKI RÉMHÍRKELTÉSSEL, VALÓTLANSÁG ÁLLÍTÁSÁVAL!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
El tudom képzelni a holnapot: tüntetés a rendõrök nyugdíjáért, erre odaküldik a rendõrt, hogy tegyen rendet.
Szerintem kezet fognak, és megbeszélik a hétvégi meccset.
Tényleg, kollektív parancsmegtagadás esetén milyen szankcióra számíthatnak?
A lényeg benne: Ebben a helyzetben nyilvánította alapvetõ emberi joggá az ENSZ az internethez való hozzáférést.
Kíváncsi lennék mi történne, ha ezentúl nem fizetném be a net havidíját, a UPC meg kikapcsolná 😊
Alapvetõ emberi jogok korlátozásánál asszem a jogos védelem feltétele is teljesül, magyarul ha az ENSZ ezt ilyen egyszerûen nyilvánította ki hivatalosan is, mindenféle "apróbetûs rész" nélkül, akkor még meg is akadályozhatom a UPC embereit abban, hogy kikapcsolják a hozzáférésem, minden olyan eszközzel, amivel nem követek el súlyosabb bûncselekményt, mint õk a lekapcsolásommal.
Persze csak spekuláció, szerencsére ilyen veszély még nem áll fent azért, havi 4k-ért olcsó a 30 mbit 😄
Miniszterelnöki szóvivõ? Ez mi a fene még mindig?
Valaki magyarázza már el nekem, hogy ha én mondjuk 5 évig fizettem a magánnyugdíjpénztárba és azt most lenyúlták, valamint adósságot csökkentenek belõle, akkor én mibõl fogok nyugdíjat kapni? Oké tudom, hogy elvileg majd az akkori dolgozók, de a magánnyugdíjpénztárnál nyugdíjas koromban én felvehettem volna a befizetett összeget akár egyben is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha az a volna nem lett volna..
Egy kérdés: Melyik egyetemeken van "fizikatanár" képzés? Csak mert én elgondolkodtam a dolgon. Elnézést az OFF-ért.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Irónia off
ilyet nem találnak ki csak úgy..
köpedék szar horda
és még ezek a "létformák" hazaárulóznak
Csak hogy belekössek valamibe😊😊
Live for nothing or die for something.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Érdekességként leírom, hogy a 3 millió nyugdíjas fele még el sem érte a korhatárt. Érdemes átböngészni az ONYF állománystatisztikáját, elsõ alkalomra biztos agyvérzés közeli állapotba kerül a gyanútlan olvasó.
Aki a saját nagyanyja helyett életerõs negyvenes embereket akar segélyezni- 80 milliárd évente -, miközben a rezidensek ezrével hagyják az országot a megalázó bérek miatt(1 negyvenes nyugger rendõr=1,5 rezidens vagy 2 ápoló bére), akkor hajrá, saját zsebbõl tessék nagyvonalúnak lenni.
Jelzem, hogy az erre célre felvett hiteleket - a nyugdíjkassza így is 600 milliárdos hiánnyal küszködik - is tessék a saját gyerekkel/unokákkal megfinanszíroztatni.
Sajnos muszáj.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az évtizedeken át befizetett pénzeket simán lenyúlják a nagy közösbe és mégis megy a sírás folyton.
Majd meséld el mit mondott xD
Nem is értem ezeket a lépcsõket, rögtön ez lenne a legegyszerûbb.
A kormány most szerzõdést szeg.
Te sem örülnél ha 250 bruttoban állapodtok meg a munkáltatóval de csak 110 bruttot fizet ki.