Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Édesmindegy. Csak ha már felmerült a kérdés... Nekem meg szemetszúrt az mno-n ez a kép.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Kemény 5 év.
arty
mintha bármit is számítana, pláne ennyi év távlatából ...

Forza.

Ezek többet tudnak egymásról, mint mi azt hinnénk.

Ja így már más. Amúgy lehet. Bár még sokan szóba jöhetnek.
Szerintem arra céloznak, hogy õ szivárogtatott.

Ezt hogy érted?

Szerinted õ hiteles ember? <#szomoru1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mr_no_NaMe
Na ezek közé beugrani, beleállni a boxba nem stresszes kemény fizikai munka?

Amúgy a táblával egyetértek, de mikor csak úgy borogatnak meg zúznak, és oda kéne tennie magát az embernek azért beküldeném oda azt, aki szerint ez egy laza piknik nap.
Én azért kiváncsi lennék arra a névre. Remélem egyszer kiderül.
Egy éve igen.
arty
patkányok a süllyedõ hajón ...

Forza.

arty
akkor tehát a cél szentesíti az eszközt? a cikk jó, csak a végszó nem tetszik ...

Forza.

TheLostOne
Sokan arra hivatkoznak, hogy stresszes (manapság amúgy melyik munka nem?), veszélyes, fizikailag sokszor megterhelõ munka.

Mondtam már, hogy ilyen alapon nézhetnék egyénileg a szolgálati múltat, pl hányszor lett az adott rendõr veszélyes bevetésre küldve, hányszor volt tényleges életveszélyben, stb. Ez alapján eldönthetnék, jogosult -e a korkedvezményes nyugdíjra, vagy pedig nem.

Persze nyilván sok adminisztratív munka lenne, meg egymásra mutogatás diszkrimináció címén.

Igazából a megoldás pofonegyszerû lenne, amennyiben rendelkezésre áll egy adatbázis a jelentések tételes összegzésérõl. Az adminisztratív munka kimerülne 1-2 SQL lekérdezésbõl, egymásra meg nem lehetne mutogatni, max a nyilvántartó szervereire. Azt mondják nem szabad hagyni, hogy a gépek átvegyék a hatalmat, de amikor olyan ügyekrõl van szó, ahol az objektivitást gyakran megkérdõjelezik, ott jól jön egy gép, aminek nem lehet belekötni a szavába.

Ilyen alapon amúgy engem az sem zavarna, hogy ha minden állampolgárról részletes egyéni statisztikák lennének, és sok mindent az alapján bírálnának el. Persze csak akkor, ha folyamatosan megtekinthetnék minden rólam tárolt adatot, illetve rajtam kívülállók kizárólag kimutatások formájában dolgoznák õket fel, részletes, konkrét információk nem futnának át emberek kezein, nem lennének lekérhetõk csak önkéntes hozzájárulással.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Aha.Én meg is erõsítem ezt az állítást.Ez a szakmám<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A kenyérsütés kõkemény meló...

Mr_no_NaMe
A helyszínelést a kenyérsütéstõl amúgy tényleg csak egy nüansznyi választja el egymástól.

Miért jár egy katonának a veszélyességi és külszolgálati pótlék ha külföldön van pl Afrikában? Minek neki dupla zsold? Minek a bevetési egységeknek duplán számított munkaidõ? Végül is teljesen igazad van :ASD
Mr_no_NaMe
60 évesen biztos nagy tekintélyt sugároz egy rendõr az utcán hõbörgõ fiatal/középkorú jónépre. 60 évesen a rendõr biztos odateszi magát ha helyzet van, vagy átugrál a kerítésen a bûnözõ után. 60 évesen biztosan helyszinelni fog az ötezredik hulla után, mert ez minden vágya 60 évesen is.

60 évesen biztos fénysebességgel csúszik majd le a tûzoltó az oszlopon, a többiek meg elesnek a járókerettel a lépcsõn a fordulóban, és kicsit késik majd az oltás...

látom észkombájn vagy te is 😄
Mersant
hogyhogy mit csinal? 60 evesen nem lehet kimenni jarorozni, igazoltatni, helyszinelni vagy mi?! acs, komuves, kohasz, pek tud dolgozni 60 evesen?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Szerintem nem gond ha itthon is felemelik nekik,csak visszamenõleg ne érvényesítsék

Ez a vonat sajnos már elrobogott. A nyugdíjas rendvédelmisek száma már az aktív állomány 2/3-át teszi ki. Ez így ebben a formában finanszírozhatatlan és regénybe illõen groteszk.

Atomreaktor
hú de kemény vagy 😊

89
hát kábé mindenki ott lehetne meg lehetett volna a parlament elõtt mikor emelték a nyugdíjkorhatárokat majd minden ciklusban (ha nem évben)...
a kurvaszáját az összesnek, 40 éves kis pöcs és má nyugdíjat akar, mellette meg dolgozik tovább máshol...elég volt már a lazsálásból meg ingyenélésbõl...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Willenbrock
Franciaországban és Angliában is 60 év amúgy a rendõrök nyugdíjkorhatára,ha korengedménnyel megy nem kap 100%-ot.Szerintem nem gond ha itthon is felemelik nekik,csak visszamenõleg ne érvényesítsék azoknak akik még a régi törvény szerint kezdték a pályát azokra még ne vonatkozzon.Ismerek 40-45 körüli rendõr nyugdíjasokat:100 fölötti a nyugdíjuk de dolgoznak mellette ez sem jó dolog szerintem.Adminisztratív munkára meg jó az 50 feletti ember is.

Nem ismerem :-(

Ulvar
Biztos ismeritek azt a mondókát hogy:

"egy szem dió, két szem dió..." 😊))) A végét inkább nem írom le 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

polluxware
így még jobb..

bocsánat kevertem azzal amikor az Õ végkielégítéseikrõl volt szó.. hogy csak 2002után jogos a visszamanõleges

mert õk megérdemelték..

Rosszul emlékszel.

hogy van az hogy 2millió felett keres???

"Nem tuttam róla <#nemtudom>"
<#help>
polluxware
azzal van a fõ bajom hogy egy éve a választásokon jöttek "?valakik?"

és azt mondták: mi most végre máshogy csináljuk és igaccságosan...

pár hétre rá.....

hogy van az hogy 2millió felett keres???
"me én megérdemlem"

BASSZÁK MEG!

polluxware
olyan nyugodtan vagyok most hogy csak nu😉

csak ami igaz az igaz..

"A szervezõk nyomatékosan kérték a résztvevõket, hogy vigyázzanak a virágágyásra és a fûre, mert a korábbi Kossuth téri, rendvédelmi tüntetésen öt négyzetméternyi füvet tapostak ki, amiért 600 ezer forintot számláztak ki a szervezõknek."

Kontraszt.
Néha jól esik kiakadni. 😄
A kutyák ugatnak, a politikusok hazudnak...

Miután egy monitorfejû taknyos az arcunkba hazudik...
Benned azért elég komoly feszültség munkálkodik.

polluxware
a tetü az egy komoly életforma hozzá képest... kérlek ne hasonlísd isten teremtményét hozzá

polluxware
a jóó k anyját amelyik kinyomta a seggébõl..

Azt hiszem nem is Õ fizette, hanem az étterem, mert a használt olajat így is úgy is meg kellett volna semmisíteniük. Gondolom kapóra jött a Magyar srác. Szerintem az étterem kifizetné itt is a jövedéki adót, ha nem tartozna "világbajnok" kategóriába :-)

TheLostOne
Mondom jövõre ilyenkor...

desigo
Az autópályát sem kímélik a fémtolvajok

Elloptak 50 méternyi vadkerítést a hosszú hétvége során az M60-as autópálya mellõl
"Az helyszíni tudósítója négy emberrel találkozott, akik a Szebb Jövõért Polgárõr Egyesület mellényében sétáltak a tömegben. Egyikük elmondta, hogy a Békés megyei Gyuláról érkeztek, de az egyesület több más Békés megyei tagja is ott van a tüntetésen. Egy igazoltatáson már túl vannak - mondta, de arra nem tudott válaszolni, hogy egyeztettek-e a szervezõkkel arról, hogy megjelennek a demonstráción."

Kezdõdik a szarkeverés
tetü
"Szijjártó Péter, a magyar kormányfõ szóvivõje szerint a nemzeti ügyek kormánya az emberek pártján áll, és nem tartja szép dolognak, ha egyes szakszervezetek és szakszervezeti vezetõk számára politikai ambíciójuk kiélése és politikai pecsenyéjük sütögetése sokkal fontosabb, mint az emberek érdekképviselete."
index.hu
<#falbav><#falbav><#falbav>

Távol a homokozótól - Török Gábor a "lényegrõl"

...hogy ki tudja megtenni azt, amire ennek az országnak szüksége van - de amit az ország lakóinak többsége amúgy soha nem támogatna.

Volt itt három kísérlet, hogy csak a legutóbbiakról beszéljek. Lényegében Gyurcsány, Bajnai és Orbán miniszterelnökként ugyanazt a várat építik, de teljesen más helyzetben és eltérõ stratégiával. Gyurcsányé látványosan ledõlt, mert a 2006-os legitimációs válság miatt nem tudta elfogadtatni a társadalommal a programját. A választás elõtti hazudozásait azzal tetézte, hogy 2006 után elkezdett nyíltan beszélni a célokról. Mindkettõ óriási hiba volt. Bajnai már más helyzetben, súlyos terheket cipelve, de az átmenetiség miatt sok könnyebbséggel fogta meg a lapátot, voltak is eredményei a megszorítások terén, de a helyzet eleve nem tette lehetõvé, hogy sikeres legyen. S most jött Orbán, aki azzal indított, hogy az õ vára teljesen más lesz, ügyesen terelte a figyelmet másfelé, ráadásul mindenkit kizavart a homokozóból, de a lényeget tekintve ugyanabba az irányba ment. Ha sikeres lesz ezen a téren, akkor kívülrõl nézve kétségtelenül megérte a brutális hatalomkoncentráció és a durva manipuláció, ha õ is megbukik, akkor el sem tudom képzelni, hogy még milyen más módon lehet eljutni a célig.

Ez itt a lényeg, nem más, minden látványelem önmagában érdektelen.”

<#buck>
Thürmer is ott van. <#wow3>
"Ingyen adnak zsíroskenyeret hagymával a tüntetõknek, igaz, a kenyéren a zsír a hõség miatt már cseppfolyós halmazállapotú. Fáklyákat is lehet venni, amelyek darabja ötszáz forint. Ezeket az esti felvonuláshoz lehet majd felhasználni, amikor a tüntetõk menete megindul a Várba, a köztársasági elnök hivatalához. 250 forintért bohócsíp, 400 forintért változatos színekben pompázó papír bohóckalap kapható."

"A téren új rigmus született, a rímeléssel nem vacakolnak. Így hangzik: "Táncolj, Viktor, búcsúbuli.""
index.hu

"Egyre furább furább figurák jelennek meg a tüntetésen. Tudósítónk egy középkori vaspáncélba öltözött embert látott sétálni az Alkotmány utcában."
index.hu

Ezen beszarok.<#hehe><#hehe><#hehe>