Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tüntetõk nagyon komolyan veszik a szavazást. Három-négy tömött sorban összesen legalább 400-500 ember áll az Alkotmány utcában felállított urnák elõtt. Aki végigállja a hosszú sort, szavazólapot kap, amelyen a következõ szöveg olvasható: "A Fidesz-KDNP pártszövetségnek a kétharmados többségre adott bizalmat visszamenõleges hatállyal MEGVONOM!!!" A szavazólapon két rubrika közül lehet beikszelni egyet. Az egyiken "Igen" szerepel, a másikon pedig a "De"."
index.hu
Hehe.Már itt is a diktatúra?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
No nyugdíj no eü ellátás no közbiztonság stb
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nyilván ehhez kapitalista szellem kell:
byby TB (fizetsz magadnak, vagy megdöglesz)
byby Állami nyugdíj (ha buksz éhen döglesz, ha nem fizetsz éhen döglesz, ha nem spórolsz éhen döglesz)
és még sok egyéb....
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Arra gondoltam, hogy alacsony adók mellett brutális ellenõrzés kell, ami kikényszeríti az adózást. Önmagában az alacsony adó nem elég, mert azt SE fizeti be senki - ha nem muszáj.
Forza.
ott a 60éves rendõr mit csinál? van normális beosztása?
hadseregbe mi törpént? ahogy lehúzták a rolót a kiképzõközpontok mindkit elajtottak a véreresbe..
most meg visszaakarják õket hívni, de még a viktor bal töke se tudja pontosan hova..
aláírtak annó egy szerzõdést.. az most kuka
ki hisz még bármit is ezeknek?
mondjuk ott perpill a nagyanyám ugrott a rendõröknek, azok meg képtelenek voltak elmagyarázni a szitut inkább odasúgott az egyik hogy húzzak a csába de gyorsan😊
van ilyen is😊))
csak nem ez van.. én meg az okait írtam le
most ezt vagy sikerül megérteni, esetleg elfogadni hogy lehet benne némi igazság
olyan könnyen köpködi az ember a rendõröket.. de picit próbáljunk már az orrunknál tovább látni ,hogy az amúgy valóban jelenlévõ sok kekecmatyi mellett igenis vannak belefásult emberek, akik ugynúgy leszarják mások érzéseit ahogy megint mások az övéiket
az már csak tetézi az adott pillanatot amikor úgy nézel a kocsiból a zsándárkra hogy õ ettõl ugyanúgy befeszül rögvest..
csak azt akartam mondani ezzel az egésszel, hogy picit néha nézzünk a dolgok mögé is..
hangsúllyozom nem a takony rendõr dönti el, hogy falura megy nagymamát védeni vagy téged meg*aszni a közútra..
ennyi
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Forza.
A kurucos dac viszont a külsõ pozitív példák befogadását is lehetetlenné teszi.
és még1x: ha hitelesen csinálnák, még akár a magán-nyugdijamról is lemondtam volna
Forza.
Kezdetnek tökéletes :-)
nekünk ez nem való, na.
---
engem is volt, hogy elengedtek figyelmeztetéssel a rendõrök - egyik napról a másikra behajtani tilos táblát tettek ki egy utcára, amin 10 éven át közlekedtem... én voltam a hibás, mondtam, hogy mese nincs, szarul vezettem (megszokás...) és készítettem is a helyszínit, de végül inkább elengedtek - miközben elõttem két kocsiból épp fizettek! gondolom - remélem - a stíluson múlott 😊
Forza.
Nekem az jelenti a jó üzletet amikor mindenki jól jár. Tehát én nem verlek át, és te sem engem, hanem kölcsönösen elõnyösen megállapodunk.
A többivel egyet értek.
Kérdés, hogy mit lehet vele kezdeni ha egyszer már megrohadt? A fej eltávolítása csak egy esztétikailag hiányos veszélyes hulladékot eredményez.
Teljesen egyetértek. Csak mondom, rendszerint a fejétõl bûzlik a hal.
Forza.
környezetkárosításért, adócsalásért ne büntessünk? szerintem túl olcsón megússzák az efféle bûnök elkövetõi...
persze, engedje el figyelmeztetéssel - csakhogy volt anno ismerõs, aki a régi mercijét ilyen hulladékolajjal hajtotta és éveken át nem bukott le. mi az esély, hogy azt a szakácsot ujra elkapják? és ha csak figyelmeztették, akkor honnan tudja a rendõr, hogy ez már visszatérõ alkalom?
rendnek kell lennie. teljesen mindegy, hogy offshore céggel csal, áfát igényel vissza kamu modon vagy épp étolajjal károsít meg MINDANNYIUNKAT!
Forza.
Neked ebben legalább akkora a felelõsséged mint másnak!
kvóta van
és már õk is szarnak rá hogy kit basznak meg.. fõleg azután hogy velük is kicsesztek és még a nép sem állt melléjük
nekik naponta teljesíteni kell.. ez olyan mint a halászat
ha meg van kilóra a cucc csak azért te sem dobnád vissza a halat mert olyan szép szopós ajkai vannak meg csillogó hasa
nincs már méltányosság.. szervízben sem fizetsz kevesebbet, mert jópofizol... a szerelõ is elküld a pulthoz hogy ott kapd meg a számlát
a lelkedre már mindenki tesz magasról
és ezt mûveljük egymással is nap mint nap.. a mosógépszerelõtõl kezdve, az apeh-on át az orvosig
mindenki a másik hátán próbál a dagonyában magasabbra jutni
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
legyünk õszinték, ha jövõt tekintjük akkor kimondottan az erõszakos bunkó söpredék elemeké a jövõ
aki idáig nem tud lesüllyedni az nem is tud érvényesülni
sztem vitya nagyon sokáig marad még, és sikeresen kivezeti a népet a prérire
nagyjaink vankell motor vehemenciájával forognak a sírjaikban
hogy a faszba van az hogy a jobbik hol csipog hol nem??
most akkor mi van itt?
ez olyan hihetetlen tudom....
így utólag nem is tudom ki taláhatta ki ezt
balsai mit mondana erre?
nálam jobban !bizonyos! rendõröket senki nem utál jobban a világon..
DE!
nem egyszerû birságoló porrendõr dönti el éppen hol kell lehúzni a népet, hanem ezt vezényelve teszi. ráadásul ebben mondjuk úgy hogy elõmeneteli valamint egyéb okok miatt is érdekelté van téve..
tehát ha rendõrök elkezdenek mégjobban hõbörögni az utcán, akkor az leszt majd a fideszes pk-knak parancsba adva ami majd "folyik" lefelé ,hogy ahol hirtelen az 50es tábla után van egy 30as ,akkor ott minél sûrûbben legyen ember aki megbassza a jónépet..
kire fog morogni a nép mégjobban?
ezt hívják nemzetiegyüttseggbekúrás rendszerének
és ennek nem pénzügyi okai vannak.. bentfentes infókból tudom hogy a rendõrség BÕÕÕVEN nyereséges állami cég (gáz csak az hogy nem forgatják vissza a dellát eléggé)
a rendõr is csak munkavállaló akit a fõnökei rugdosnak.. ráadásul ha keményen elbasz valamit akkor nem teheti meg azt hogy rávágja a fõnökre az ajtót
és ha ez nem is hat meg..
a tûzoltókat is van pofájuk baszogatni?
Nem akarom bántani szegény nyilatkozót, de szerintetek õ 60 évesen mit tudna felmutatni, amivel az embereket szolgálja? 😊