61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#49132 Látom jól elterelted a témát hogy ne kelljen válaszolnod a hszemre, de ha már itt tartunk ott valóban nem csak zöldségek vannak, de ez hol zavar a téma vizén ? -
Lantee #49131 Arról, hogy ki mennyire van képben, vitatkozhatunk. Az elmúlt pár évben 4 országban éltem életvitelszerűen, jelenleg is csak átmenetileg vagyok mo-n. Én, személy szerint minden magyar állampolgárnak kiutalnék 6 hónap KÖTELEZŐ külföldi tartózkodást. Más kultúrák megismerése, más értékrendek megismerése, felvilágosodni, hogy magyarország sehol sincs a térképen (gyk.: semmi nincs itt, ami miatt bárkinek is tudnia kéne, hol van, kik élnek itt és mi folyik itt).
Csige esetében úgy látszik ez is kevés, de hát a nagy számok törvénye már csak ilyen. A cseheknél van egy mondás: "Don't be hungarian!" ami lazán fordítva annyit tesz, "Ne legyél f@sz!". És ez sajnos nem a cseheket minősíti... -
Lantee #49130 Mert nem olvassátok el a másik hozzászólását, azért nem érted! Szerencsétlen Garfield próbálta veletek megértetni, hogy egy tescoban nem csak zöldség-gyümölcs van, de ti csak tovább hajtogattátok a mocskos multik szöveget. -
Lantee #49129 Olvasgattam az elmúlt napok hozzászólásait, és elszakadt a cérna. Tudom, minden "nagymagyar" álma, hogy ebben a nyamvadt kis országban minden kizárólag helyi termék legyen, üldözzük el a multikat, nem kell EU, és különben is, magyarország a magyaroké.
Csak egyszer néznétek már körbe, hogy működik a világ! Még abban a tetves dél-korában is külföldől hozatják a vezetők a különféle - emberi fogyasztása alkalmas - élvezeti cikkeket, a nép meg éhen döglik. De persze, kardoskodjunk a nagy világmegváltó magyar nemzet mellett (ami mellesleg mikor is mutatott fel valami igazán nagyot?), hátha mindenki megutál minket, repülünk az EU-ból, a NATO-ból, mindenhonnan, aztán majd pislogtok, hogy csak videoton tv van a boltban...és még arra sincs pénzed. Sebaj! Mantrázzátok, hogy a magyarok az istenek, és mindenki más hülye. -
#49128 Viszont jobban belegondolva ez a hsz is tükrözi, hogy egyes emberek itt mennyire nincsenek képben. A kötözködésen felül meséld már el nekem hogy a számítástechnikai alkatrészeknek, termékeknek mennyi köze van a mezőgazdasághoz ? Az tény hogy kis hazánk nem egy szilícium völgy, viszont elsőszámú agrár ország lehetne az EU-ban, legalábbis minden megvan hozzá, azt érdekes módon mégis mezőgazdasági termékekből is jócskán behozatalra szorulunk. -
#49127 Lantee: Pontosan. De a kötözködésedre nem nagyon vagyok vevő, fürkészd más aláírását hogyha már nincs érvelnivalód.
Tsol: És a te értékrendednek, mi köze az enyémhez ? -
Lantee #49126 Biztos ezeket is a piacon pecáztad össze, egyenesen a termelőtől... -
Lantee #49125 Már ne is haragudj, de aki úgy osztja az észt egy országról, hogy közben egy másik országban él, oda adózik, ott vásárol, arról hadd legyen már meg a véleményem. Pláne, ha egy akkora tuskó, aki egyből zsidózni kezd, amint valami kényelmetlen kérdést kap. Szánalmas vagy öreg, szokd meg a gondolatot. Tudom, nagyon kellemetlen, és megalázó Londonban buszsöfőrködni, ahol szinte csak és kizárólag indiai, pakisztáni, bangladesi és egyéb elmaradott nemzetek bevándorlói a kollégáid, és megkockáztatom, még a főnököd is valami közel vagy távolkeleti fazon. Nagyon kellemetlen lehet minden nap azzal a tudattal élni, hogy egy senki vagy. Pedig még angolul is megtanultál (ha egyáltalán) csak hogy valami alap melót el tudj vállalni egy kicsit több pénzért, mint amitől itthon valaha is álmodtál. Tudom, hogy kell találni ellenségképet, akire a napi frusztrációdat kivetítheted. Tudom...de nagyon szépen megkérlek, mellőzd a személyeskedést...VELEM MINDENKÉPPEN! Ha nem tetszik, amit írok, lapozz. -
Vlala #49124 A mi falunkban nincs rasszizmus.
Bár igény, az lenne rá. -
Tsol #49123 "A magán tulajdon, hobbi, munka, kedvencek vagy célok nincsenek összefüggésben az egyén politikai, nemzeti, és világ nézeteivel, kár is egy kalapra tenni a kettőt."
A f*szt nem. -.- -
#49122 A magán tulajdon, hobbi, munka, kedvencek vagy célok nincsenek összefüggésben az egyén politikai, nemzeti, és világ nézeteivel, kár is egy kalapra tenni a kettőt. -
#49121 Elgurult valami öreg? Másold már ide a magyarkodás részt, ha meg nem érted a magyar nyelvet huzzál át a héber topicba.
(modiknak: mielőtt megint én kapok szép felkiáltójeleket, ez csak egy megfelelő valasz volt egy félparasztnak) -
Lantee #49120 Meg a másik nagy magyar...szép az aláírásod! Telis-tele szép magyar termékekkel... -
Lantee #49119 Még mindig nem értem, hogy miért angliából magyarkodsz ennyire... -
#49118 Eddig Magyar Mentalitásban írtam vagyis nem eddig hanem egy ideig, ezt a topicot csak olvastam, de egy idő után nem bírtam szó nélkül hagyni ami itt folyt.
Aztán páran átjöttünk ide is kicsit ellenvéleményt nyújtani, aminek persze nem mindenki örül.
Neked szerencséd van, hogy csak mostanában jöttél, ha félévvel ezelőtt tévedsz ide akkor szerintem az ideg osztályon kötöttél volna ki. -
#49117 "hisz jól tudom, hogy az ide járók 50-60%" - És szerinted miért ? Lassan te is elgondolkozhatnál egy két dolgon, de ahogy hallom már pár éve írsz ide, minden tiszteletem. -
#49116 Szerintem az nem azt jelenti, hogy semmi gond nincs vele.
Kérdés mi a rosszabb, a beleszarás az egészbe, vagy a tudatos nemzetvesztés. A választ én sem tudom erre a kérdésre. -
#49115 Vagy a 0 éves Dél-Szudánt :) -
#49114 általában az szokott lenni. mert akinek problémát jelent az nem szarja le. -
#49113 Az ilyesmit szeretem fordítva megközelíteni.
Tehát tegyük fel, hogy Tel Avivban történelmi egyház besorolást kap egy vallási közösség.
És ez a közösség egyik plakátján hirdeti az 1100 éves magyar államiságot. -
#49112 Vajon a "leszarom" válasz is azt jelenti, hogy semmi gond nincs vele? -
#49111 Persze az jó, amikor árvíznél a gátakon, vagy vihar után a tetőkön "megjelenik" a gárda :) -
#49110 „A rendőrség nem szeretné, ha itt is megjelenne a gárda, ezért segítenek”
„Egyszer volt a faluban vetőmagosztás, a cigányok egy órával később már a sarkon árulták.”
index.hu -
#49109 Nem vagyunk nyámnyilák, csak olyanokat juttatunk hatalomba, akik nem foglalkoznak a szomszédos országok haderejével. -
#49108 hmmm, ebben igazad van.
Talán mi Magyarok túl nyámnyilák vagyunk ahhoz, hogy a mai világban életben maradjon a nemzet. Lassan be kell ezt látni. -
#49107 Pedig ő spórolgatott évi 100 millákat.
Jó példát mutatott,mindent megtett. -
#49106 Gy.Ferenc is megmondta, hogy az emberek a hibásak, nem fizetnek adót, lusták, nem spóroltak eleget, mikor ő megmondta, hogy dübörög az ország.... -
#49105 Igen, ez életszerű.
Összeomlik a világrend, csak ott lehet túlélni, ahol van termőföld.
A NATO-s haverok pedig kitartanak mellettünk.
Úgy, mint Anglia, Franciaország, Tótország, Oláhország, Rácország.
Ezek ugyanis a mi ősi szövetségeseink.
LOL -
Ronny #49104 Jelentősen nőtt az adóhatóságnak tartósan tartozó magánszemélyek száma az idén
A sukár család is rajta van... -
#49103 [URL=http://kuruc.info/r/20/82721/]Az megengedhető-e, hogy egy "történelmi magyar egyház" Izraeli zászlóval reklámozza magát?[/URL]
A kérdés költői, hisz jól tudom, hogy az ide járók 50-60% (szerencsére a számuk egyre fogy) szerint ezzel semmi gond nincs. -
#49102 Hát elég sok hátrány ért minket (erkölcsi és anyagi is) a NATO móka miatt, akkor legalább annyi előnyt kovácsoljunk belőle, hogy ez ne fordulhasson elő. -
#49101 Pedig mindenki egészségének jót tenne ha túllépnél rajta. :) -
#49100 És amikor valaki odamegy és fegyverrel elkerget a földedről? -
#49099 Azért a hozzászólások is megérnek egy olvasást, na jó8. :D -
#49098 Fekete Izrael ! De jól hangzik :D
A csótányok szabad utat nyertek a patkány lyukba. -
#49097 Ez Hatalmas!
Különös testvérekkel gazdagodhat Izrael népe: a dél-szudáni négerek bejelentették, hogy bizony ők is zsidók
-
#49096 Hagyjukmár :D Majd lesz sorban állás a tesóéknál, lesz minden ócsón ! Sry de ezen még mindig nem tudtam túllépni. Az országot meg parcellázzuk fel mindenféle jöttment bevándorlónak, lassan ez következik, vagy már folyamatban van ? -
#49095 "hanem hogyan ne haljunk éhen egy összeomlás után..."
Ez a Magyarokkal nem fordulhat elő, ha Orbán nem adja el a termőföldet. Amikor eljön az az idő amiről beszéltél kiderül, ki milyen gazdag. -
ManoNegra #49094
"Előjáték: 2011. június végén a görög kormány megszavazott egy újabb megszorító törvényt, aminek a bevallott célja az, hogy Görögország visszatérhessen a gazdasági fejlődés állapotába, de valójában egy társadalmi öngyilkosságról van szó, mert a valódi cél a külföldi bankok számára fellépő “amorális” és végtelennek tűnő tartozások visszafizetése. A drákói intézkedések nyomán Athénban tiltakozások, majd utcai harcok alakulnak ki. Az állam pedig úgy reagál, ahogy az államok általában ilyen esetben reagálni szoktak, rohamrendőrökkel megtámadja a népet, akit az általuk megválasztott politikusoknak szolgálni kellene. A gumibotos, könnygáz gránátos támadásnak eddig durván 300 áldozata van, de valószínűleg lesz ez még több is. Ugyanakkor nyugati médiákban felüti a fejét olyan kritika, hogy a görögök lusták, jóval tovább nyújtóztak, mint a takarójuk, és most érte őket utol saját végzetük. De persze az se kizárt, hogy valami egészen másról van szó. Görögország tulajdonképpen az egész világgazdaság kicsinyített letükrözése, ahol hatalmas tartozásokat, a gazdaság szétdúlását, fokozódó politikai elnyomást, és társadalmi elégedetlenkedést láthatunk. A továbbiakban a görög adósságváltságot tekintem át, mert az nyilvánvaló, hogy ami Görögországgal, Görögországban történik, az fog bekövetkezni Magyarországon is."
link -
Borg #49093 Azért, mert nem konteó. Ezt a jelzőt csak kényelemből ragasztja rá a nép olyan teóriákra, amik kényelmetlenül érintik. Tipikusan mint amikor sokkhatás éri az embert, először tagadás van, nem hiszed el, hogy ez veled megtörténhet. Aztán jön a düh, amikor kell egy közellenség, egy bűnbak, egy egyszerű ellenségkép akin kitöltheted a haragod (ami valójában céltalan). A beletörődés, és megoldás keresés csak később következik. Kérdés, hogy időben-e.