Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Nem baj, hogy langyi vagy, attól mi még szeretni fogunk, max tartjuk a 2 lépés távolságot xD
arty
"A melegek beteg emberek...de rendesen a melegség betegség, a buziság az pedig divat! A divatot kéne megszüntetni, és a jogok követelését meg blablabla-t megszüntetni, és akkor mindenki nyugodtan élhetne...ezt miért nem lehet megcsinálni, mi olyan nehéz ebben...."

nem betegség (persze annak hívod aminek, ha kategorizálni szeretnéd)
nem divat

de ha te valakinek a farkára tudsz cuppanni, mert épp azt tartod divatosnak, akkor te is homoszexuális vagy, csak nem mered bevallani 😊

Forza.

arty
valaki moderálja már ki ezeket az alja hozzászólásokat...

Forza.

kakimakifsz
Na most akkor azért NE dolgoztassunk embereket (amúgy a munkának van haszna), mert nem lesz tõle 200%-os a növekedés?
Megsúgom: Telepíthet ide sok multicég gyárakat, a tanúság úgy is az, hogy minimálbér+10% a munkásoknak és kuss. Szellemi dolgozók, akik többet kaphatnak ami annyit tesz, hogy netto 180-200-ért már fél vesét odaadja egy diplomás munkanélküli. Audi "karrierprogramja": friss diplomásoknak Brutto! 110-130 ezer<#idiota><#help><#bdead><#ejnye1>???
Naneeee

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

A gazdaságra szinte nulla a pozitív hatása. De legalább nem hanyatlik tõle. Szuper.
kakimakifsz
Hanyatlani attól nem fog, hogy valaki, aki segélyt kapott a semmiért most segély összeget kap melóért.
+ még egy ok, hogy az emberek összeszedjék magukat és "visszavezetõdjenek" a munka világába.

Nehéz lesz kibújni az állam által ajánlott munka alól

Ettõl lendülne föl a gazdaság? <#wilting>
Jobb is hogy nem vezették be.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akkor most már felesleges teperni, hogy nálunk is bevezessék. <#crazya>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987

Live for nothing or die for something.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Már hogyne lehetne.
A nincsbõl nem lehet eladósodni

És mi számít eladósodásnak?
Ulvar
A melegek beteg emberek...de rendesen a melegség betegség, a buziság az pedig divat! A divatot kéne megszüntetni, és a jogok követelését meg blablabla-t megszüntetni, és akkor mindenki nyugodtan élhetne...ezt miért nem lehet megcsinálni, mi olyan nehéz ebben....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

...és aki eladósít,az nem lesz választható.

Hány olyan település van,ami nincs eladósodva? És ki miatt adósodtak el?

Danny1987
Szóval akkor ezután a fejletséget a buzik elfogadásában kell mérni???

Azt hiszem az euroatlanti civilizáció megérdemli a sorsát.

/1. Ez nem a mindmeghalunk kategória. Én személy szerint nem akarok demokráciának hazudott kommunizmusban élni.

/2: nép.

Mr_no_NaMe
elõször is: mindmeghalunk

másodszor: miért nem lehetünk egyszerûen csak királyság? Most azonnal? Elsõ Orbit birodalom. Korona megvan, hatalom megvan, trón megvan, hatalmi téboly megvan. Mi kell még?
Választási törvény: csûrik-csavarják

jövõre olyan módosító javaslatot is beterjesztenek, hogy az ORSZÁG és a NÉP érdekében csak arra lehessen szavazni, aki a Fenntartható Fejlõdést és az Együttmûködési Kormányt támogatja.

"törvényhez mindenképpen hozzá kell nyúlni. Egyfelõl a kormánypártok kötelezettséget vállaltak a 386 fõs Országgyûlés 200 mandátumra csökkentéséhez (2015-tõl persze), másrészt az Alkotmánybíróság (-on keresztül a kormány, merthogy saját cég az AB is) az idei év végéig adott haladékot a parlamentnek, hogy tegye rendbe az aránytalan választókerületek ügyét (és aki nem ideszes, azt penderítsék ki.)."

Mr_no_NaMe
Hát ezaz...nem szurkálni kell õket, hanem lepuffogtatni. Igazad van 😄 Ne legyünk már középkoriak.
Hegi90
és még mi vagyunk felháborodva, ha a balkánnal egy szinten emlegetnek minket <#smile>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bronx South
"meleg párokat vernek az utcán fényes nappal" - Ez nem árt, de ha leszúrkálnák õket hatásosabb lenne.

Bronx South
Mikor volt a Fukusimai katasztrófa mind azt közölték a hírekben hogy áá nincs olyan nagy gond. A fa..t nincs.

Danny1987
"de azért néhány negatív tapasztalat alapján nem kollektivizálnék."

A minden esetben meg a néhány között van egy kis különbség.

tviktor91
Németországban is már elég komoly gondok vannak miattuk...München belvárosában egyenesen ijesztõ 5-10es csoportokban nyakig feketében beöltözött embereket látni😄..csak a szemük lóg ki.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Hegi90
szerintem az oslo-i statisztikák alapján már régen túlléphetünk a "néhány negatív tapasztalat" esetérõl. Ez komoly, az egész társadalmat átfogó probléma, igenis tessék vele foglalkozni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

banok
A nõkhöz való viszonyuk nekem sem tetszik de azért néhány negatív tapasztalat alapján nem kollektivizálnék.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hegi90
Ha komolyabban hátráltatja az orvos/egészségügyi dolgozó munkáját, akkor valszeg ott is lehetett volna rendõrt hívni, ahogy Mo-n is ki szokták írni az kórházi várókba, hogy ilyen esetekben börtönbüntetést is lehet kapni. Szerencsére enélkül is megoldódott az ügy.

De ez csak egy példa, és mondom mindennaposak az ilyenek: nõket szapulják, meleg párokat vernek az utcán fényes nappal, egyszóval nem bírnak normálisan beilleszkedni.

Az meg, hogy akkor lépjenek le a faszba ha valami nem tetszik, nem túl jó hozzállás szerintem. Testisértésért, zaklatásért ugyanúgy elviszik õket a rendõrségre, és nyilván a rosszabb esetekbõl toloncolás lesz.

tviktor91
Én otthagytam volna õket a gec*be...ha nem tetszik valami akkor ,,el lehet innen menni..tessék" Saját országában ezt megcsinálhatná,de amíg vendég valahol addig fogja be a pofáját és tessék alkalmazkodni.
Ugyanez vonatkozik a cigányokra is..sírnak hogy nekik milyen rossz,meg hogy milyen genyók velük a magyarok..ugyan ezt tudom erre mondani,akkor lehet haza menni Indiába vagy a halál f*szára ha nem tetszik valami.

banok
Ezzel egyetértek.

Hegi90
ja, és az a szomorú, hogy a nyugati politika kb annyira nem akarja tudomásul venni ezeket a problémákat, mint az itthoni politika a cigányproblémákat.

Hegi90
Ne nézd általánosításnak, de nagyon nagy részük tényleg egy bunkó fasz. Megtörtént eset, de ezek mindennaposak: a bevándorló muszlim családban a középkorú anyuka kórházba került Angliában, és kellett valaki aki fordít, ezért beengedték a nõ (felnõttkorú) fiát. A fiú bejött, és elkezdett bagózni a kórteremben, erre rászóltak a nõvérek, hogy ezt nem kéne, erre a pali elkezdett erõszakoskodni, hogy neki egy nõ ne parancsolgasson. Az orvos is nõ volt, ezért vele is genyózott... és ezek mindennaposak, mert annyira bele van égve a kultúrájukba ez a sovinizmus, hogy az elsõgenerációs bevándorlóktól szinte lehetetlen elvárni, hogy teljesen beintegrálódjanak.

L Viper
Egyébként meg nekem elég bõven a vallások tanulmányozása. A mély vallásosság, de leginkább az vallási vezetõk miatt ez is csak az emberiség megosztottságát, ellentéteit növeli. Az eredmény látható.
L Viper
Rendben. Te így látod.
kakimakifsz
Szép dolog a buddhizmus, stb., de az emberiség nagy része fegyelmezetlen és pusztítja a környezetét.
"Csak Allah útja az igaz út. Az Iszlám az a vallás, amelynek alapja az igazság. A muszlimok az Iszlámot nem tekintik egy új vallásnak, hanem a régi próféták, Mózes vagy Jézus (béke velük) tanításai folytatásaként fogják fel a vallásukat, istenük, Allah pedig az Ó-és Újtestamentum Istene.
A muszlimok tisztelik és elismerik Jézust (béke vele), s Allah egyik nagy prófétájának tartják. A Korán több helyen említést tesz csodálatos fogantatásáról és az életében történt eseményekrõl, s nemcsak õt, de édesanyját, Máriát (béke vele) is tiszteli, s a világ négy legtisztább asszonya közt tartja számon."

tviktor91
Én nem vagyok megkeresztelve és nem érdekelnek ezek a baromságok ezért.:

L Viper
Én olvastam már belõle, de sajnos csak megerõsíteni tudom magam, hogy sugárzik belõle a más népekkel, más vallásúakkal (hitetlenekkel) szembeni intolerancia.
Ez a fõ gond. Valójában összetartó közösség, de a hitetlenek az õ szemükben velük nem egyenlõk. Ez az ami a konfliktusok okozója.
Kb. mint a judeo-kereszténység "tûzzel-vassal" sötét korszaka.
Egyébként ha már a vallások tanulmányozásánál tartunk, ami inkább követendõ értékeket tartalmaz, azok a Távol-keleti vallások és az Újszövetség.
kakimakifsz
Átalakul Európa.
Bár nem minden fundamentalista, vagy iszlamista gyereke lesz fundamentalista, vagy iszlamista.
Tessék Korán-t olvasni.

L Viper

Egy másik videó, amit tudok ajánlani megnézésre, majd elgondolkodásra.

Egyetlen kérdés: A jövõben, ha valóban ennyire megváltoznak a demográfiai arányok az õ javukra, vajon ugyanilyen toleránsak lesznek velünk, mint ahogyan most a liberális Európa, vagy elõjön az az arcuk amit a vallásuk diktál a más vallásúak irányába?
L Viper
Általánosítás?Amit linkeltem, azért remélem ezt tudod értelmezni:

"Oslo Norway ALL Sexual Assaults Involving Rape In Past 5 Years Committed By Non Western Males"

L Viper
Maradjunk annyiban, hogy csodás kultúrájuk van, amikor itt dúlt a sötét középkor, hála nekik sok nagyszerû dolgot átmentettek az ókori értékekbõl, de én azon a véleményen vagyok, hogy jelen helyzetben nekünk európaiaknak jobb, ha földrajzilag maradnak a helyükön.

A videóban az iszlám szélsõségesebb oldala látható.

Mint látható nem túl szerencsés lenne a két kultúra tömeges találkozása Európában, az európaiakra nézve.
banok
Hozzászólásodból ordított az általánosítás.

L Viper
Ha van egy kis idõd...

A hsz-ek.

Remélem ezek után nincs több kérdésed.
#46037-re valahogy nem jönnek a válaszok.
L Viper
Komolyan mondom, te beteges vagy.
írtam ilyet? Tájékozódni kéne, mielõtt megint vádaskodsz.
banok
Így van minden muzulmán vallású egy vadállat. ok.

L Viper