61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#49172 Érem nélkül jönnek haza vízilabdázóink a sanghaji vb-ről. -
#49171 Pamela Anderson smink nélkül!!! -
#49170 Azok a Jehovák, hozzám is jöttek Karácsony környékén. Nem beszélgettünk sokáig... -
#49169 Ha nagyanyámnak sok kereke lenne, villamos volna. -
#49168 Hát igen. Ha ma is így nézne ki az ország, szerintem mindenki elégedett lenne... -
ManoNegra #49167 Többek közt. -
Ironman2 #49166 Ipsos:a jobbik a hónap nyertese
-
#49165 Sikerült pártpolitikát is belevinned. -
#49164 annak a rezsimnek tapsolsz aki magánvagyont államosít ,de mi vagyunk a vörösök?
jaj... fááj, fáj, fáááj
történelem? alternatív dimenziók.. tudod -
Pares #49163 Ezeknek a vöröseltolódásban szenvedőknek hiába írod le mindezeket, nem hogy történelemből 1-esek, de még a földrajzzal se nincsenek tisztában. Most ezt nem bántásból mondom, de ekkora primitívségéket leírni tájékozott ember vagy csak szándékosan ír, vagy súlyos hiányosságai vannak az ismereteiben ezen a két téren. Mindkét eset magáért beszél. -
#49162 "Majd akkor szóljatok ha az utcán térítenek vagy házhoz jönnek."
Én úgy tudom, hogy ezt már évek óta csinálják. Vagy azok azok a jehovák? Tököm tudja.
-
#49161 Folytasson. Majd a Jobbik folytat ellenpropagandát.
Túl nagy jelentőséget tulajdonítotok ennek. A legtöbb ember csak legyint, hogy "ah egy újabb szekta", nem éri el az ingerküszöbünket és a hit gyüli se fog elérni ezzel semmit, lelkileg gyenge emberek gyülekezete akik vágynak rá, hogy irányítsák őket. Amíg bent tartják a gyűléseikben a propagandájukat addig felőlem azt csinálnak amit akarnak. Majd akkor szóljatok ha az utcán térítenek vagy házhoz jönnek. Attól már kinyílik a bicska a zsebemben. -
#49160 Vizünkre fenik a fogukat. -
#49159 Látom, egyszerűbb egyház-vitát generálni, amikor az a téma, hogy a hitgyüli cionista propagandát folytat, Izraelt népszerűsíti. -
ManoNegra #49158 "régi egyházakat szeretem olyan szempontból, hogy hozzájárultak kultúránk bővítéséhez"
A jelenlegi Judeo Keresztény egyház inkább inkább irtotta a magyar őskeresztény kultúrát... -
#49157 "Egy kis ország vagyunk a sok közül számukra." - Azt csak hiszed. Stratégiailag a kis hazánk a sok közül igencsak qrwa jó helyen fekszik, jöhet akármilyen katasztrófa a Földön, itt minden lehetőség megvan az élethez, mutass rá még egy ilyen jó helyen fekvő, hegyekkel körülzárt termőföldre a világon, mint-e "jelentéktelen hazánk". Sokan fenik e jelentéktelen területre a fogukat, max nem mutogatják annyira. -
#49156 Nincs családod? -
#49155 mobilrol irok, ekezetek nem lesznek.
29evet eltem Magyarorszagon, ebbol 9-et oda adoztam ha mar ilyen anyagias vagy.
Meg mindig nem sikerult bemasolnod az adott hozzaszolasbol a magyarkodos reszt.
Igen vannak bangladesi kollegaim, es igen ok fejlodo orszagokbol valok, meg Magyarorszag visszafejlodo orszag, vajon melyik a jobb, td buszke Magyar?
A fonokeim nagyresze angol, de vannak bangladesiek is.
Elhiszem, hogy irigyled a 11-18 font kozotti oraberem es elhiszem, hogy fusztralt vagy amiatt, hogy neked ilyen osszeget max napi berbe adnak.
Hidd el nekem ,hogy nagyon jol erzem magam, az egyetlen egy gondom a honvagy, ami talan szamodra ismeretlen, legalabbis a felsorolasodbol kimaradt pedig meg a rasszizmust is emlitetted. Hidd el nekem, hogy osszejogt mar annyi, hogy ha nagyon szar lenne hazamehetnek es nagyon jol eleldegelhetnek. Ha hiszed ha nem a magadfajte sekelyes emberek ami visszatart.
Tovabbra is varom a magyarkodasom idezeset, ami miatt belemkotottel, te kis ember.
Vajon India vagy Magyarorszag van szarabb helyzetben ,csak azert kerdem mert itt sok az indizi kollega es keves (1) a magyar. A logikad szerint, hol jobb akkor magyarorszagon, sok magyaral, vagy itt sok indiaival.
Kivancsian varom, hogy most az egyertelmj valaszok helyett, merre fogod terelni a mondokadat.
-
#49154 Igen, ilyesmit gondolok én is bár én azért az igazi, régi egyházakat szeretem olyan szempontból, hogy hozzájárultak kultúránk bővítéséhez. Vannak nagyon szép templomok itthon is külföldön is, szeretem a bibliai történeteket is, gimiben tanulnunk is kellett az Ószövetségről és az Újszövetségről is, de nem vagyok megkeresztelve, nem járok misére stb. -
#49153 Izrael mindenkit gyűlöl, USA pedig nagyhatalom, nem különbek az oroszoknál vagy kínaiaknál. Én nem értem miért vetítjük ezt csak magunkra. Ha az állna érdekükben, hogy "szeressék" a magyarokat akkor megtennék biztos vagyok benne, de sajnos nem áll érdekükben, hogy velünk bármit is tegyenek. Egy kis ország vagyunk a sok közül számukra.
"idegen országok szolgálata magyar költségvetési támogatással"
Ezzel pontosan mire gondolsz? NATO? Közel-keleti műveletek? Vagy arra, hogy a hit gyüli államilag bejegyzett egyház lett és mivel izraeli zászlót lengetnek ezért államilag támogatjuk izraelt? Elnézést de nem vagyok naprakész összeesküvés elméletekből. -
#49152 És ráadásul ilyen mondás van is.
Meg nálunk nem is kollektív bűnös minden cseh. -
#49151 Nos, noha nem szexről meg pénzről van szó, bízom benne, hogy megérted a következőket.
A vallásos emberek nem becsmérelnek téged, te viszont sosem mulasztod el hogy egy-egy rossz szót írj róluk. -
#49150 Kommunista kutyából nem lesz nemzeti szalonna. -
#49149 Pontosan ezt gondolom én is erről. Nekem minden egyház, vallás, szekta egykutya. Ott tőlem azt csinálnak amit akarnak azt lengetnek mait akarnak azt vernek át ait akarnak mert aki ilyesmire pazarolja a szabadidejét az meg is érdemli. Mi közöm mások hobbiklubjához? Én nem vagyok egyiknek sem de facto tagja (de jure sajnos igen mivel meg vagyok keresztelve - sajnos.) -
ManoNegra #49148 -
Lateralus #49147 "A cseheknél van egy mondás: "Don't be hungarian!" ami lazán fordítva annyit tesz, "Ne legyél f@sz!". És ez sajnos nem a cseheket minősíti..."
Nálunk meg egy olyan, hogy "Csehül érzem magam" :) -
Ironman2 #49146 V.Harold
-
#49145 Én is használtam régebben ilyen szavakat magamra, mint hogy ateista.
Nem is az istenhit itt a lényeg.
Hanem idegen országok szolgálata magyar költségvetési támogatással.
És a másik oldala, az a rendszeresen tettenérhető magyargyűlölet Izrael, USA és a Síp utca irányából. -
#49144 Nem szükséges gyarmatokat tartani, vagy a te szavaddal hódítani ahhoz, hogy jegyezzenek egy nemzetet.
Nincsenek híres magyar történelmi személyiségek? Tényleg nincsenek?
Nem tudunk sikereket felsorolni még annyi megszállás és gyarmati sorban sínylődés közepette? Vajon tényleg nem tudunk? -
#49143 Aha, értem. Akkor most már csak azt kellene tudni, hogy ez tényleg "nemzetvesztés-e". Van-e akkora hatása mint amit páran mögé képzelnek. Persze lehet azért látom így mert #49142. -
#49142 Aha, értelek. Lehet az a gond, hogy ateista vagyok és az összes egyházat, kisegyházat, nagyegyházat, szektát úgy ánblokk minden vaallási megmozdulást komolytalannak tartok?
Ha már az izraeli zászló égetése se hozott lázba akkor elképzelhető, hogy ez se fog. -
ManoNegra #49141 Szívesen leírnám, hogy miért vagyok "büszke" magyar, de nem hiszem hogy megértenéd. Én sem értem, hogy magyarként hogy gyűlölheted ennyire véreidet. -
ManoNegra #49140 Ebben speciel Antallék voltak a hibásak :P Azt, hogy nem tanultuk meg időben, hogy irdatlan összegekkel kell megkenni a vagyonkezelőt az valóban a mi hibánk. Persze ha nem direkt adta külföldi kézre a stratégiai termelő és szolgáltató infrastruktúrát. -
ManoNegra #49139 És ilyen szép csehül mondják? A csehekről is mondanak ezt-azt... :D -
#49138 Az a baj hogy az írás mögött nem látod meg a gondolatot. "hogy magyarország sehol sincs a térképen" - Amit most leírtál, faszán ellentmond ennek a kiemelésnek, de mit is agyaljak egy olyannak akinek az 1000 év semmit nem jelent. A Magyarság tudatért valóban nem adnak kenyeret, viszont a nemzeti érzet tart össze egy népet, ahol ez meggyengül, az a nép megy a levesbe, és valami ilyesmi játszódik le most a magyarokkal is. Széthullott gazdaság, a Magyar nép arányaihoz képest hatalmas kisebbségi arány, minuszban lévő Magyarság tudat, megy a kőkemény zűllődés. Vagy külföldről te mit láttál ?? :D -
Lantee #49137 Milyen műsor? Vagy ennyi a reakció? Akkor minek beszélek... -
Lantee #49136 A történelmünkre? Na, mesélj, miről maradtam le! A híres magyar hódításokról? A világszerte ismert történelmi személyekről? Vagy inkább arra, hogy ez az ország mióta létezik, folyamatos átjáróház? Külföldi királyok, állandó, hosszútávú megszállások, és ennek ellenére igaz a mondás, hogy 'magyar magyarnak farkasa'. Vagy ahogy az angolok mondják: 'Miért nem kell a pokolban a magyar üst mellé őr? Mert ők úgyis visszahúzzák egymást!'
Hm, erre aztán lehetünk is büszkék!
Jöhetsz nekem a magyarság tudattal, de azért nem adnak kenyeret a boltban. -
#49135 És te most komolyan ezzel a 20 éves műsorral jössz itt nekem ?? Naneee. -
#49134 Felőlem élhettél volna akár 44 országban is, semmit nem számít és tudod miért ? Mert te is nyomatod a félredumát, pedig ha ennyire látod külső szemmel az ország helyzetét, az alternatívákat kéne felsorakoztasd hogyan is válhatna versenyképessé az ország ebben a kapitalista szarral telített világban amiben vagyunk. Ehelyett mit látok > "hogy magyarország sehol sincs a térképen" képzeld én még egy évet nem éltem külföldön, azt erre már nekem is sikerült rájönnöm, úgyhogy lehúzhatod a külföldi éveidet a wc-n.
És hogy mire verem az asztalt ??? A kibaszott történelmünkre, mert azt nem mossa le magáról Európa soha, és inkább azon gondolkozok hogy lehetne itt valamit is elérni, mint még mélyebbre nyalni, és érvelni a szar mellett ami itt van. Erről van szó barátom, azt lehet a csigét akárhogy szídni, több nemzeti érzettel rendelkezik jócskán mint te, csak azt sajnálom hogy nem ilyenek ülnek a parlamentben, mert elkéne néhány nemzeti érdek is ott. És hogyan is süllyedtünk idáig ? Valóban nem csak a zsidó és egyéb külföldi érdekek tehetnek erről, hanem az elkorcsult Magyar társadalom is, akikből kiégett a Magyarság tudat és mondjon akárki akármit azokra az emberekre akik sokszor felemlegetik a múltat, tudod a jövő sikeréhez tapasztalatok kellenek, nameg egy kis nemzeti tudat. -
Lantee #49133 Válaszolok:
Igen, a számítástechnikai eszközöknek valóban semmi köze a mezőgazdasághoz.
Igen, adottságink alapján lehetnénk elsőszámú agrárország, de nem vagyunk. Miért nem vagyunk? Mert a nagy '89-es forradalom hevében mindent gyorsan felszámoltak, aminek egy kis köze is volt az 'átkos' rendszerhez. Többek közt a termelő szövetkezeteket. Ennek köszönhetően minden egyes termelő saját maga kell, hogy előteremtse az eszközöket (tudod te, mennyibe fáj egy traktor), vetőmagot, szállítást, tárolást, stb. Így képtelen felvenni a versenyt az OKOSABB országok OKOSABB termelőivel. PONT. Lehet mondani, hogy gyurcsány a hibás, lehet mondani, hogy orbán a hibás (pedig biztos a zsidók azok, ugyebár), de ettől még sajnos igaz, hogy a magyar ember/társadalom ostobasága vezetett ide. PONT.
Mire nem válaszoltam még?