Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.smart-bus.hu
Persze bizonyos esetekben a negatív hatások pozitív reakciókat válthatnak ki az emberekbõl, amolyan "csakazértis" mentalitást.
Pl. csak azért is megmutatom apámnak, hogy nem ilyen vagy olyan vagyok vagy meg tudom ezt vagy azt csinálni stb. De ez a ritkább eset és még itt is meghúzódnak a háttérben lelki sérülések amik bizonyos szituációkban mutatkoznak meg. Pl. egy rossz apa-fiú kapcsolatot sikeresen lehet "örökíteni" generációkon keresztül.
Kemény dolog ez a pszichológia.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Apu iszik - ez nekem rossz - ha gyerekem lesz én ilyet nem teszek. Nyilván ez így nagyon leegyszerûsített képlet, de tömören a lényeg kb ez.
www.smart-bus.hu
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Az egyént, a lelket érintõ témákban a béka segge alatt vannak kilométerekkel...
www.smart-bus.hu
Ha valakinek alkoholista az apja, akkor abból nem az következik, hogy õ is alkoholista legyen, hanem pont az, hogy ne legyen. Valószínûleg az ilyen egyén azért kap ilyen leckét, mert hajlamos lenne az ivásra...
Nem lehet 35 évesen hivatkozási alap az, hogy azért vagyok egy töketlen barom, mert apu nekem anno mindig azt mondta, hogy nem viszem semmire. Az ilyen és ehhez hasonló visszamutogatások csak kifogás keresések.
www.smart-bus.hu
Melegek eddig is ezután is csinálnak gyereket. Vallás, társadalmi elvárások stb. Szal a gének öröklõdnek.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Ezért gáz hogy minden retardált szülhet gyereket.
Live for nothing or die for something.
Ez a hozzáállás arra jó, hogy mentesítse az egyént a felelõssége alól. Jól van kisfiam, indokolt, hogy egy debil idióta legyél, hiszen apád anyád alkoholista.
A gyermekkori behatásokra, szülõi példákra, szocializálódásra nagyon maximum 30 éves korig lehet fogni az adott egyén hülyeségeit... aki erre a korára nem rendelkezik egy nagyjából kialakult értékrenddel, abból már jó nem fog kisülni...
Persze lehet hivatkozni meg kifogást keresni, csak értelme nincs.
www.smart-bus.hu
Miért baj ha kimondjuk hogy nem vagyunk egyenlõek.
Ha a fehérek megszakadnak akkor sem érik el a sárgák vagy az azkenáziak intelligenciáját.
Ez van.
Ezután pedig nem kell erõforrást biztosítani a feketék arabok cigányok stb szaporodásához.
A pozítiv diszk. meg meg kell szüntetni.
Vagy inkább a képmutatást támogatod?
Tehát akkor tudatos buzinevelés folyik?
Az, hogy van hibás gén, vagy nincs, arra meg rengeteg pro és kontra szakértõ vélemény tanulmány létezik (sztem).
Még a végén az jön le, hogy buzikat akarok irtani😊. Azt írtam, hogy aki ilyen szempontok alapján bántani akarja õket, az számos más csoportot is bánthat.
Na ennyit a genetikai kódoltságról...
Évek óta próbálkoznak az elmélettel a betegségeknél is, hogy ez a gén ezért meg azért legyen felelõs, és mind a mai napig nincs egyértelmû eset, mindössze statisztikailag labilis hajlamok, és kis mintákon alapuló valószínûségek. El kéne már jutni arra a szintre, hogy szinte minden környezeti hatásokra épül, ami az anyaméhben, és gyerekkorban éri az embert, legyen szó fizikai, vagy akár érzelmi dolgokról. És erre legalább bizonyítékok is vannak már.
Ez csak az n+1. dolog, amire a társadalom egyszerû bõrt próbál húzni, mert milyen kényelmes megoldás lenne, meg milyen jól skatulyázható lenne mindenki, ha tényleg a génekben rejlene a megoldás. Ugyanúgy harmat gyenge az igazságtartalma, mint a leegyszerûsített fekete-fehér világképnek, meg egy-egy bûnbak démonizálásának, hogy könnyû ellenségen csámcsoghasson a nép.
Vita lezárva. Én nem akarom kiirtani õket.
http://www.otkenyer.hu/m6-2-16.php
a kiirtásról... ezek hamar elcsusznak ám. pillanatok alatt a te egyik géned is szelekcio alapja lehet és akkor mennél a többiekkel a kamrába, "zuhanyozni"...
jézusom, nem csoda, hogy ilyenek mellett az emberiség ujra és ujra elköveti ugyan azokat a hibákat... ennyi ss-jóskát 😞(
Forza.
Forza.
ha a melegek felvonulnak, attól viszont még senki nem cuppan rá a brokira, divatból (csak egy két (itteni) látens meleg képzeli ezt, hogy ennyire "könnyû" a saját nemünket vonzónak tartani. egy heterót ez taszít és nem jön ilyen ostobasággal)
😊
Forza.
Ezt mindenki mondja, még is mindenki csinálja. <#wow3>#wow3>
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Házastárs: Dr. Karsai Józsefné
Gyermekek:
Ingatlanok:
Település: Battonya
Ingatlan területnagysága: 1519 nm
Ingatlan típusa: családi ház, udvar
Tulajdoni hányad: 50 nm
Szerzés: adásvvétel, 1994
Település: Battonya
Ingatlan területnagysága: 1480 nm
Ingatlan típusa: lakóház, udvar
Tulajdoni hányad: 50 %
Szerzés: adásvétel, 1998
Település: Velence
Ingatlan területnagysága: 750 nm
Ingatlan típusa: családi ház
Tulajdoni hányad: 50 %
Szerzés: adásvétel, 1985
Település:Battonya
Ingatlan területnagysága: 21 hektár 1295 nm
Ingatlan típusa: szántó
Tulajdoni hányad: 6933/71030
Szerzés: földkiadás, 1993
Nagy értékû ingóságok:
Gépjármûvek: Nissan Novarra (adásvétel, 2000), Mazda 2500 tehergépjármû (adásvétel, 2002)
Egyéb értéktárgyak: 3 db tárcsa (adásvétel, 1995-98), 2 db váltva forgató eke (adásvétel, 1999-2000), 2 db 3 fejes eke (adásvétel 1994-2001), 3 db vetõgép (adásvétel, 1996-2001), 3 db permetezõ (adásvétel, 1994-2001), Flamand ebédlõ garnitúra (adásvétel, 1990), 2 db Claas-mega kombájn (adásvétel, 1998), 4 db traktor (2 db New Holland, 2 db MTZ) (adásvétel, 2000)
Megtakarítás:
Értékpapír:
Takarékbetét: 2.000.000 ft
Készpénz: 5.000.000 ft
Számlán:
Egyéb pénzkövetelés:
Tartozások
Köztartozás:
Pénzintézettel szembeni tartozás: 1.024.000 ft
Magánszemélyekkel szembeni tartozás:
Jövedelem:
Foglalkozás: egyéni vállalkozó
Bruttó jövedelem: 105.000 ft/hó
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ezekszerint ittas vezetés... gratulálok...
www.smart-bus.hu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"A mentelmi jogról egyébként a képviselõk nem mondhatnak le, ennek felfüggesztésérõl csak a parlament dönthet." -.-.-