61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#49212 népszavi óóne..;)
-
Ironman2 #49211 elutasították az Mszp népszavazási kezdeményezését
-
#49210 kormánybiztosokkal már így is sokra mentünk...;)
tudod a saját érdekeltségi köreiket valmiért nem vizsgálhatják..... -
ManoNegra #49209 A vicc pedig az, hogy ez így lett megtervezve. Jó biznisz nem? Kisegítjük azokat a bankokat, akiknek tartozunk, ezáltal újabb kölcsönöket kell igényelnünk tőlük, amivel nő az eladósodottságunk. -
#49208 Hát más már nem maradt. Most ez fog menni 5-10 évenként, hogy kisegítjük az adófizetők pénzéből a bankokat miközben adóssághegyekben van minden ország? Necces ez így. -
#49207 Csak viccből írtam.
Ha emlékszel, az előző tulajdonos hajlandó volt erre.
Bár tudnék bízni egy kormánybiztosban! -
#49206 Az a baj, hogy a bankok jelenlegi tulajdonosai erre nem lesznek hajlandóak. :/
Ha meg nem kapnak pénzt akkor itt a pénzügyi világvége...ezért kell a pénzzel együtt a nyakukba ültetni egy kormánybiztost. Nem egyet az összesnek hanem mindegyikhez egyet. -
#49205 Hajajj, voltam én már liberális mert nem értettem egyet a meleg felvonulók megverésével, megdobálásával és náci is mert cigánykérdésben a Jobbikkal értettem egyet. :)) -
#49204 Igen, mégpedig a következőképpen: a bankok jelenlegi tulajdonosai feltőkésítik, konszolidálják a bankokat, aztán a Magyar Állam jelképes összegért megvásárolja azokat. -
ManoNegra #49203 Na mindjárt le leszel kommunistázva. :-) -
#49202 Államosítani kellene az összes bankot, de minimum egy kormánybiztos küldeni mindegyikre akinek az utolsó fillérig el kell számolni a pénzekkel. Ez így nem mehet tovább mert ami most van az szar. -
#49201 "Jöhet gazdasági összeomlás, de a pénzügyi rendszer stabil: fokozatos változtatások és a kormányok határozott lépései jelenthetik a megoldást."
Ha beledöglötök, akkor is megmentjük a bankrendszert! -
#49200 A káosz után legalább lesz egy megtisztulás... vagy tovább seperjük a szart a szőnyeg alá. -
ManoNegra #49199 Megmentették a világot az amik már megint.. Csak hálával tartozhatunk nekik. -
#49198 Ezzel rémisztgetnek. Majd jó sok milliárdot fognak megint juttatni mindenféle milliárdosok kezében lévő egyesületeknek (nagy multik, bankok, autógyárak) a szegény emberek adójából.
-
#49197 Pár óra és kezdődik a káosz. -
#49196 Ha egyszer ő volt a leghangosabb megfelelő időben.
A kormány védeni szándékozta a többséget a kisebbségektől is, nemcsak a kisebbségeket a többségtől.
Ez sem tetszett az EP-nek.
Ha figyeltél volna. -
Ironman2 #49195 Rázuhant a hátizsákra.Egyértelmü -
#49194 Marha nagy szerencséje volt az biztos, pár csontja biztos el is tört szerintem, igaz ezt nem írták. -
#49193 Szerintem valamennyire kinyílt, csak nem lobbant be teljesen. Másképp tuti meghal. -
Vlala #49192 Ha ezer méterről vízbe esel, olyan, mintha betonra esnél.
Vagy fa lassította le, vagy vérprofik az őrangyalai. -
#49191 1000 métert zuhant egy repülőből kiugorva de mégis túlélte!
Lehet valami fára esett ami topmpította az ütést? Esetleg vízbe vagy valami puha talajra? -
ManoNegra #49190 Érdekes. A kereskedelmi adók, nem magyar cégek... Amúgy sem azt látni, hogy negatív színben tüntetnék fel őket. -
#49189 Ez a Cohn Bendit milyen nagy kedvenc lett mostanában... -
#49188 Cohn Bendit nem engedi, hogy a kisebbség által a többség kárára elkövetett bűncselekményt etnikainak minősítsük. -
#49187 Változatlan lendülettel gyűlöli a magyar a cigányt
A kommentek is érdekesek.
A pc azt nem engedi vizsgálni hogy a retkesek hogyan viszonyulnak a magyarokhoz? -
#49186 Szegény Nick is a "lehetett volna" pilóták közé tartozik. -
Schwarz402 #49185 Heidfeld autója kigyulladt a Hungaroringen
-
#49184 -
#49183 -
Pares #49182 Te mi a szent szarról beszélsz? Olyan nagyon el vagy Te tévedve, hogy szavakba nem lehet önteni. -
#49181 Tőlem ezért nem kapsz munkát. -
#49180 Újabb lépést tett a negyedik generációs atomreaktorok felé Kína -
#49179 -
Ironman2 #49178 Legsikeresebb Afrikai ország
„A benini demokrácia sikerének két oka van” – magyarázza Alexander Stroh, a hamburgi GIGA Institute of African Affairs Benin-szakértője. „Az egyik, hogy a politikai és gazdasági elit, valamint a civil szféra a mai napig egyetért abban, hogy az alkotmány betartása és a demokrácia megőrzése a legfontosabb cél. A másik ok a jól átgondolt és felépített államberendezkedésben keresendő. Az alkotmánynak hála a parlament és a kormány nagyszerűen ellenőrzi egymás munkáját, és a professzionális és független alkotmánybíróság is hatékony felügyeletet biztosít a hatalom többi ága felett” -
#49177 off:
Lázár János és Orbán Viktor helikopteren utazik. Egy város fölött lepillantva elégedetlen tömeget vesznek észre. Lázár megszólal:
- Tudod Viktor, ha én most kidobnék egy mázsa kenyeret, ezek a kezemet is megcsókolnák!
- Ha én kidobnék egymillió forintot, a lábamat is megcsókolnák! - így Orbán.
A pilóta rezzenéstelen arccal fordul hátra:
- Ha én meg kidobnám magukat, a seggem is kinyalnák! -
Vlala #49176 Nem nehéz, mivel mindenben ő van. kétharmados többséggel gyakorlatilag azt is előírhatja, milyen színűre meszeld a vécédet.
Szokj hozzá. -
Vlala #49175 Vicc az az ember.
Komolyan. -
#49174 Egy szóval sem tapsolt a mostani rezsimnek, sőt még csak nem is célzott rájuk. Szerintem pontosan tisztában van Pares is a Soros alapítványos fidesz alapító kiszeseink múltjával is.
Neked már Viktorfóbiád van, mindenbe csak őt látod.
-
ManoNegra #49173 Majd jövőre az olimpián, behúzzuk a negyediket!