Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ha az ember látja a miérteket, és a leckéit nem veszi személyes sértésnek, illetve a gonosz világ kiszúrásának, akkor ezek a dolgok nem jelentenek problémát... ha valaki ráfeszül arra, hogy neki milyen rossz volt, akkor annak meg is lesz az eredménye.

www.smart-bus.hu

Narxis
A testi sebeknek nyoma marad, ugyanígy a lelki sebeknek is. Amikor valakit fiatal korban érnek egészségromboló, elsõsorban lelki eredetû hatások az 50 évesen is hordozni fogja a nyomait. A kifogások keresése emberi tulajdonság, sokan élnek vele, nemtõl, kortól függetlenül. 😊

Persze bizonyos esetekben a negatív hatások pozitív reakciókat válthatnak ki az emberekbõl, amolyan "csakazértis" mentalitást.
Pl. csak azért is megmutatom apámnak, hogy nem ilyen vagy olyan vagyok vagy meg tudom ezt vagy azt csinálni stb. De ez a ritkább eset és még itt is meghúzódnak a háttérben lelki sérülések amik bizonyos szituációkban mutatkoznak meg. Pl. egy rossz apa-fiú kapcsolatot sikeresen lehet "örökíteni" generációkon keresztül.

Kemény dolog ez a pszichológia.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Természetesen, ez nem is kérdéses. Mellesleg a rossz példa, ha az ember felismeri már önmagában definiálja valahol a jó példát is...

Apu iszik - ez nekem rossz - ha gyerekem lesz én ilyet nem teszek. Nyilván ez így nagyon leegyszerûsített képlet, de tömören a lényeg kb ez.

www.smart-bus.hu

Egy egészséges példakép akkor is csak jót tehet.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Próbálok finom lenni! 😊 Hogy a tudósok mit mondanak, az érdekel legutoljára! Fõleg, hogy fél évente mást mondanak...

Az egyént, a lelket érintõ témákban a béka segge alatt vannak kilométerekkel...

www.smart-bus.hu

Nem mondtam ilyet! 😊 Annyit állítottam, hogy egy bizonyos kor után az egyénnek fel kell tudni fognia ezeket, és mint leckéket kell megélnie. A környezetünk hatással van ránk, ez tény. Pont azért van hatással, hogy ezekbõl a hatásokból tanuljunk.

Ha valakinek alkoholista az apja, akkor abból nem az következik, hogy õ is alkoholista legyen, hanem pont az, hogy ne legyen. Valószínûleg az ilyen egyén azért kap ilyen leckét, mert hajlamos lenne az ivásra...

Nem lehet 35 évesen hivatkozási alap az, hogy azért vagyok egy töketlen barom, mert apu nekem anno mindig azt mondta, hogy nem viszem semmire. Az ilyen és ehhez hasonló visszamutogatások csak kifogás keresések.

www.smart-bus.hu

Na jó ezt visszaszívom! nám

Ez igaz. Bár érthetetlen, de igaz. Azt mondják az élet értelme a gyerek. Szvsz nem minden esetben..

kakimakifsz
A mondás szerint, hogy van? hetedízig visszaüt?
Melegek eddig is ezután is csinálnak gyereket. Vallás, társadalmi elvárások stb. Szal a gének öröklõdnek.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Kitõl örökölhetõ? <#nevetes1>

Danny1987
"Egyes tudósok szerint már azt sem lehet "kinevelni" a gyerekbõl, ami az anyaméhben érte"

Ezért gáz hogy minden retardált szülhet gyereket.

Live for nothing or die for something.

kakimakifsz
És ha a homokosságot úgy kezeljük, mint ösztön? Mindjárt örökölhetõ...emocionális disszonancia

Egyes tudósok szerint már azt sem lehet "kinevelni" a gyerekbõl, ami az anyaméhben érte. Az csak egy dolog, hogy a tudatos emlékezés, és tanulás csak óvodás korban kezdõdik, de az intuitív érzelmeken és öntudatlan beidegzõdéseken már az anyaméh eseményei is felfedezhetõek.
A rossz példa ömlik minden gyerekre még a csapból is! Ne mond már, hogy ez nincs befolyással a gyerekre! Te nem ebben a korban nõsz fel..

Ha ez így lenne, akkor innék és dohányoznék. Egyiket sem teszem...

Ez a hozzáállás arra jó, hogy mentesítse az egyént a felelõssége alól. Jól van kisfiam, indokolt, hogy egy debil idióta legyél, hiszen apád anyád alkoholista.

A gyermekkori behatásokra, szülõi példákra, szocializálódásra nagyon maximum 30 éves korig lehet fogni az adott egyén hülyeségeit... aki erre a korára nem rendelkezik egy nagyjából kialakult értékrenddel, abból már jó nem fog kisülni...

Persze lehet hivatkozni meg kifogást keresni, csak értelme nincs.

www.smart-bus.hu

Ezen vitatkozhatnánk, de nem is ez a lényeg.

Nem tudatos.
Na jó.. buzivá nevelés...

kakimakifsz
Tudatos buzinevelés LOL😊

Danny1987

Danny1987
askenáziak*

Danny1987
Semennyire.
Miért baj ha kimondjuk hogy nem vagyunk egyenlõek.
Ha a fehérek megszakadnak akkor sem érik el a sárgák vagy az azkenáziak intelligenciáját.
Ez van.
Ezután pedig nem kell erõforrást biztosítani a feketék arabok cigányok stb szaporodásához.
A pozítiv diszk. meg meg kell szüntetni.

Vagy inkább a képmutatást támogatod?

"El kéne már jutni arra a szintre, hogy szinte minden környezeti hatásokra épül, ami az anyaméhben, és gyerekkorban éri az embert, legyen szó fizikai, vagy akár érzelmi dolgokról. És erre legalább bizonyítékok is vannak már."

Tehát akkor tudatos buzinevelés folyik?

kakimakifsz
Honnan tudod, hogy több van? Csak többen mondják/vallják be.
Az, hogy van hibás gén, vagy nincs, arra meg rengeteg pro és kontra szakértõ vélemény tanulmány létezik (sztem).

Még a végén az jön le, hogy buzikat akarok irtani😊. Azt írtam, hogy aki ilyen szempontok alapján bántani akarja õket, az számos más csoportot is bánthat.

Ha a buzik nem szaporodnak a génállományuk örökítésével, akkor hogy van az, hogy mégis egyre több van?
Na ennyit a genetikai kódoltságról...

Évek óta próbálkoznak az elmélettel a betegségeknél is, hogy ez a gén ezért meg azért legyen felelõs, és mind a mai napig nincs egyértelmû eset, mindössze statisztikailag labilis hajlamok, és kis mintákon alapuló valószínûségek. El kéne már jutni arra a szintre, hogy szinte minden környezeti hatásokra épül, ami az anyaméhben, és gyerekkorban éri az embert, legyen szó fizikai, vagy akár érzelmi dolgokról. És erre legalább bizonyítékok is vannak már.

Ez csak az n+1. dolog, amire a társadalom egyszerû bõrt próbál húzni, mert milyen kényelmes megoldás lenne, meg milyen jól skatulyázható lenne mindenki, ha tényleg a génekben rejlene a megoldás. Ugyanúgy harmat gyenge az igazságtartalma, mint a leegyszerûsített fekete-fehér világképnek, meg egy-egy bûnbak démonizálásának, hogy könnyû ellenségen csámcsoghasson a nép.
kakimakifsz
Czejzel azt mondta egyszer a Napkeltében, hogy egyértelmûen kimutatható.
Vita lezárva. Én nem akarom kiirtani õket.

arty
csak HAJLAMOT valószinüsít a gén, te tudatlan egyed! 😄

http://www.otkenyer.hu/m6-2-16.php

a kiirtásról... ezek hamar elcsusznak ám. pillanatok alatt a te egyik géned is szelekcio alapja lehet és akkor mennél a többiekkel a kamrába, "zuhanyozni"...

jézusom, nem csoda, hogy ilyenek mellett az emberiség ujra és ujra elköveti ugyan azokat a hibákat... ennyi ss-jóskát 😞(

Forza.

Ez Vaida-Voevod, az elsõ román miniszterelnök, aki aláírta az 1919-es, kisebbségek védelmérõl szóló keretszerzõdést, ahol,micsoda átok, a 11-es cikkelyben figyeld meg, miket ír: "Románia egyetért azzal, hogy megadja az erdélyi szász és székelyközösségeknek a helyi autonómiát..." micsoda, nem jön, hogy higgyem, hát nem arról volt szó, hogy a székelyek nem is léteznek? S hogy Vaida-Voevod ilyesmit aláírt?! Hát igen. Mert ezzel a feltétellel kaptuk meg Erdélyt. Hogy helyi autonómiát adunk a székely közösségeknek oktatási és vallási vonatkozásban.

arty
ha neked úgy esik jól, hívd betegségnek, ettõl semmi nem változik, max gyárthatod magadnak az ideológiákat a "gyógyításukról" 😊)

Forza.

arty
tételezzük fel, hogy valóban van különbség az intelligenciában genetikai alapon. ettõl függetlenül szerinted egy ilyen felvonulás mennyire lenne niggerezõ, rasszista uszító menet? a társadalom értelmesebbje nagyon helyesen elítéli ezeket az embereket és nem hagyja õket vonulgatni: még a végén páran hozzájukcsapódnának 😞

ha a melegek felvonulnak, attól viszont még senki nem cuppan rá a brokira, divatból (csak egy két (itteni) látens meleg képzeli ezt, hogy ennyire "könnyû" a saját nemünket vonzónak tartani. egy heterót ez taszít és nem jön ilyen ostobasággal)

😊

Forza.

kakimakifsz
Mit akar az a szlovén csicska?

"nem értem miért kell általánosítani"

Ezt mindenki mondja, még is mindenki csinálja. <#wow3>
Én nem azt mondom, hogy nem voltak, csak azt, hogy nem értem miért kell általánosítani. Buzik ellen tüntetõk = turbómagyarok

www.smart-bus.hu

eksy
<#eljen>
De szeretnék naponta ilyen hírt is olvasni.

"...és...szerintem...bizony."

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
banok

Név: Dr. Karsai József
Házastárs: Dr. Karsai Józsefné
Gyermekek:

Ingatlanok:

Település: Battonya
Ingatlan területnagysága: 1519 nm
Ingatlan típusa: családi ház, udvar
Tulajdoni hányad: 50 nm
Szerzés: adásvvétel, 1994

Település: Battonya
Ingatlan területnagysága: 1480 nm
Ingatlan típusa: lakóház, udvar
Tulajdoni hányad: 50 %
Szerzés: adásvétel, 1998

Település: Velence
Ingatlan területnagysága: 750 nm
Ingatlan típusa: családi ház
Tulajdoni hányad: 50 %
Szerzés: adásvétel, 1985

Település:Battonya
Ingatlan területnagysága: 21 hektár 1295 nm
Ingatlan típusa: szántó
Tulajdoni hányad: 6933/71030
Szerzés: földkiadás, 1993

Nagy értékû ingóságok:

Gépjármûvek: Nissan Novarra (adásvétel, 2000), Mazda 2500 tehergépjármû (adásvétel, 2002)
Egyéb értéktárgyak: 3 db tárcsa (adásvétel, 1995-98), 2 db váltva forgató eke (adásvétel, 1999-2000), 2 db 3 fejes eke (adásvétel 1994-2001), 3 db vetõgép (adásvétel, 1996-2001), 3 db permetezõ (adásvétel, 1994-2001), Flamand ebédlõ garnitúra (adásvétel, 1990), 2 db Claas-mega kombájn (adásvétel, 1998), 4 db traktor (2 db New Holland, 2 db MTZ) (adásvétel, 2000)

Megtakarítás:

Értékpapír:
Takarékbetét: 2.000.000 ft
Készpénz: 5.000.000 ft
Számlán:
Egyéb pénzkövetelés:

Tartozások

Köztartozás:
Pénzintézettel szembeni tartozás: 1.024.000 ft
Magánszemélyekkel szembeni tartozás:

Jövedelem:

Foglalkozás: egyéni vállalkozó
Bruttó jövedelem: 105.000 ft/hó

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

banok
Elõször mikor hallottam ezt hittem, hogy Hírcsárdás hír. Feltûnési viszketegségben szenved az öreg ennyi.

Meghalt Ryan Dunn a Jackassbõl
ezekszerint ittas vezetés... gratulálok...

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Ezt az egész mentelmi jogosdit kéne eltörölni a vérbe. Az államtitkokat meg nyilvánosságra hozni. Lenne itt megtisztulás.. 😄

Hegi90
Moszat és hínár hajtja a Concorde utódját

végsebesség: 5000 km/h, év: 2040

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lemondana mentelmi jogáról két jobbikos képviselõ

"A mentelmi jogról egyébként a képviselõk nem mondhatnak le, ennek felfüggesztésérõl csak a parlament dönthet." -.-.-