Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õsztõl jön a chipsadó

Arról valahogy erõsen hallgatnak, hogy mi van a cukormentes üdítõkkel, és energiaitalokkal?
kakimakifsz
Ha akarnék Én pl.: tudnék durvítani rajta.<#nezze>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

De most miért pont 4 órát kell melózni? Miért nem 8 órát,és azért kapnának bruttó 93 600 ft-ot.Amugy a rendõrök mit fognak csinálni? Ostorral ütik majd a munkásokat?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DDD .Micsoda kommentek!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

arty
dehogynem fog, nem hiszem, hogy ennyi sulyosbító körülmény mellett ezt valaki meguszhatja... mert akkor ki kap itt letöltendõt? mit kell érte tenni? ötödszörre áthajtani egy árvaházon kamazzal, beállva?? 😊

Forza.

Pluskast
Úgysem fog kapni semmit sem. Bár hozzá tenném, hogy ha anno az a idióta rádiós mûsorvezetõ Császár Elõd megúszhatta akkor ezen az ítéleten sem fogok meglepõdni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

desigo
okosan kigondolták még az idõhúzást
Stohl állítja: õ is megsérült
Bronx South
Nagyon jó cikk, kõkemény tények.

gracious
Én nem is konkrétan rád mutogattam, ahogy írtam is "a Magyarok".

Mondjuk az összes nyugati országban ez megy, csak azokon a helyeken van mibõl lopni a nép meg leszarja. Bár Angliában a költségtérítéses botrány (ami nálunk is volt) után épp mostanában voltak a bírósági tárgyalások a résztvevõ képviselõk egy része ellen. Ehhez képest nálunk aki ilyesmit vázol fel az szélsõséges és nem csak a politikusok szerint hanem a nép szerint is(!).

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen

Két szar közül még te sem tudsz rózsabimbót választani. <#nevetes1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ha véletlenül letöltendõt kapna, akkor is valami szanatóriumba tennék, és vigyáznának rá mint a hímes tojásra.. A fogházból meg ki is járhatna pénzt keresni.. Én nem féltem. Az átlagember már rég ülne (jogosan persze, mert visszaesõ).

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

arty
az önkormányzati munkáját nem tudom megítélni, a parlamentit annál inkább

tegnap aláirta a szocializmus n. alapító okiratát (kötelezõ bérelemés a magánszfrérában c. törvényjavaslat), most az offshoreos haveroknak kedvez - ez elég rá, hogy azt mondjam: patkány - nem?

és rám ne mutogass, én rá nem szavaztam, ergo sírhatok (bár értelme persze semmi)

Forza.

gracious
De ez az ember úgy tudom már nem elõször polgármester, miért is van még ott ahol? Csak nem a Magyarok választották meg? Ettõl kezdve mire föl megy a sírás, hogy szar amit mûvel?

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen

Bronx South
Médiában dolgozó személy, még jó hogy védik, és nem hordják el minden szarnak. Ez az ember bemegy a börtönbe õ lesz a <#kocsog>, de meg is érdemelné. Más ennyi esélyt se kapott volna mint õ, már rég a hûvösön lenne, nameg ha nem kap emlékezetes büntetést, a következõ balesetben már halál is lesz. Kell hagyni hogy egy szabálysértõ, ráadásul visszaesõ, szabadon száguldozzon beszívva ? És mint írtam, visszaesõ, mi a garancia arra hogy harmadszorra nem teszi meg ? Színészkedni én is tudok, hát még az akinek pontosan ez a szakmája.

arty
engem nem érdekel, hogy ezzel kinek lesz jó (zsidónak vagy nem zsidõnak)

az átlag magyar állampolgárnak szarabb lesz, az fix. köszönjük meg ismét ennek a patkány politikusnak...

Forza.

L Viper
Azért érdekes, hogy csak azt mutogatják, hogy milyen jó csávó lett, járja az országot, elõadásokat tart, stb. Nem bûnözõ, csak megtévedt. (Színésztársak, kollégák emlegetik ezt.)
Arról csendben vannak, hogy hányszoros visszaesõ, mert ez súlyosbító tényezõ.
Bronx South
Nem akartam túlragozni, csak rávilágítottam arra hogy amit a kollégák írtak az elmélet gyanús, azt ha itt teremnek azok akik az összeesküvést is meglátják benne akkor értelmetlen szópárbaj keveredik belõle. Vagy a zsidótéma már nem elmélet szinten megy ? Egy hete még úgy volt, legalábbis kezelve, vagy csak nem lett kitérve a Magyarországi zsidókra, vagy nem zsidók, cionisták, ja így a tökéletes.

arty
szûklátókörû 😊)

érdekes jelzõ ebben a szövegkörnyezetben...

Forza.

Bronx South
Ne írjatok ilyeneket mert mindjárt itt terem pár szûklátókörû, és kioszt hogy nálunk nincsenek is zsidók, sõt! rasszista vagy és hajolj meg a Holokauszt áldozatai elött.

kakimakifsz
Ügyes

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Na.Leültetik Stohlt vagy nem? Ez itt a kérdés.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

L Viper
Kár, hogy Simon is elszólta magát, így az index terelése vált nevetségessé.
gracious
Gondolj bele mi lesz akkor ha Izrael az új olajnak köszönhetõen ultra gazdaggá válik. Akkor tényleg átkeresztelhetjük Judapesté.

gracious
"Az antiszemita összeesküvés-elméleteket szívesen gyártó szélsõjobb orgánumokon kívül más nem nagyon foglalkozott a témával. Kényes ügy."

Köszönöm szépen Index.

L Viper
Nem tudom, de az biztos, hogy sokat parolázik velük.
Ha már megemlítetted a zsidókat, a magyar ingatlanpiacon, de a Budapestin leginkább nagyon komolyan jelen vannak. Az Indexen volt egy komolyabb cikk errõl:

A cikk elsõ része.

A cikk második része.

gracious
Mit vársz egy zsidótól?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

gracious
"de a mi civilizációnk rendesen összekuszálódik."

Ez talán nem is volna probléma, sõt...

arty
"Nem lehet 35 évesen hivatkozási alap az, hogy azért vagyok egy töketlen barom, mert apu nekem anno mindig azt mondta, hogy nem viszem semmire. Az ilyen és ehhez hasonló visszamutogatások csak kifogás keresések."

Ahogy más is irta, nem lehet mindenki az agykontroll mestere. Ezt általában az emberek nem is tudatosan élik meg, nem tudja megfogalmazni, hogy a béna apja miatt lett olyan, amilyen. Olyan és kész, így él, szenved, stb.

Forza.

Narxis
Persze, ha robotokról beszélünk akkor ez még igaz is lehet. Hogy nem lehet személyes sértésnek venni(bár én nem így fogalmaznék, inkább csak azt mondanám, hogy vélemény) azt amit az ember szülei mondanak?

Nem kell ahhoz ráfeszülni, elõ fognak jönni ezek a sebek az ember élete során bizonyos szituációkban, addig persze lappanghat és akár viselkedhet teljesen normálisan is valaki. 20 éves koráig fejlõdik egy ember lelkileg és testileg is, ha addig nem "rázzák gatyába" utána már nagyon nehéz lesz. Nem lehetetlen persze, de mindenképp nehezebb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L Viper
Nos igen. Manapság erõsödnek azok a hangok amelyek csak természetes okokkal magyarázzák.
Valóban ismert a jégkorszakok ciklikussága, de ne legyünk naivak azt illetõen, hogy nem gyorsítjuk.
Komoly érdekek húzódnak az olajlobbi mellett. Gondoljunk csak bele a világ hadereje is erre épül. El kell hinteni, hogy csak természetes a folyamat. Sajnos képesek vagyunk önös érdekek mellett önpusztító politikát folytatni.
Végülis az tény, hogy az éghajlat melegszik és ennek nem jók a kilátásai.
Egy rövid írás a témában.

Bronx South
Majd elõszedem a bookmarkjaimból a linkeket, én úgy tudom hogy a globális felmelegedés egy természetes folyamat, a Földön vannak ciklusok és a jégkor / felmelegedés váltja egymást természetesen nem emberi idõben mérve. Jelenleg a meleg ciklus végén vagyunk, ilyenkor meginog a Föld éghajlata, mire újra stabilizálódik jégkor köszönt be. Káros és biztos fokozza a dolgot az emberi közremûködés is, de nem döntõ többségben.
A kipufogó gáz inkább az emberi egészségre van káros hatással, tehát nem ártanak a globális felmelegedés címszó alatti intézkedések, az más kérdés hogy a címszó mennyire helyes-e.

Lehet azért, mert nem értek egyet vele teljesen? 😊

www.smart-bus.hu

L Viper
Aztán a többit szerintem már mindenki untig ismeri, hogy hány métert emelkedik a tenger szintje, stb.
Az érdekes az, hogy a sok jég elolvadásával a folyamat meg is fordulhat, mert a tengeráramlatok megbolondulásával a dolog akár egy új jégkorszakot is hozhat. A kérdés az, hogy milyen gyorsan mennek végbe a folyamatok. Természetesen a tudósok is vitáznak a különféle eshetõségeken és idõbeli lefolyásán.
Volt már a Föld történetében több teljesen jégmentes periódus, tehát az élet nem hal ki a bolygón, de a mi civilizációnk rendesen összekuszálódik.
L Viper
Szibéria rejthet még többet.
A gáz az, ha addig emelgetjük a klíma hõmérsékletét a sok fosszilis elégetésével, hogy a szibériai állandóan fagyott altalaj is kiolvad és a jelenleg fogva tartott metán gáz lerendezi a klímát rendesen.
Alaszkában ugyanúgy.

Már most is mérhetõ a dolog.
Bronx South
Az hogy eddig nem volt, elég gyenge érv.

gracious
Hát ha eddig nem volt akkor szerintem már eztán sem lesz. Azért nem ma kezdõdött ez a sziportyúzás.

Bronx South
A környezetszennyezés egy dolog. Viszont nem tudom elhinni, hogy a kõolaj kiszipkázásának nincsen semmilyen földtani hatása,
ill. nem lesz a jövõben.

DaemoonHunter
és még kitudja mennyi van az olvadozó jégtakarók alatt...

L Viper
Ekkora olajkészlet esetén nem fogják erõltetni a környezetbarát technológiákra való átállást.
Még több CO2 a légkörbe.
Hegi90
Sajnos nem mindenki az agykontroll nagymestere 😄
De am nem is ertem miert ellenkezel ennyire ezzel a tennyel, amit mar korabban is leirtak.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bronx South
szakadtam a hozzászólásokon 😄
de legalább nem szegényen halt meg.

gracious
Hát ha ez igaz, akkor nagyon hamar és az õ léptékükben mérve fillérekért fognak felvásárolni minket. <#bdead>

Egyébként a beteg embereket meg ne keverjük ide... én nem róluk nyilatkoztam.

www.smart-bus.hu

Ezeket a problémákat adott személyek generálják saját maguknak.

www.smart-bus.hu

Hegi90
Gondolom neked nem volt meg depresszios ismerosod. Ha lett volna, tudnad: logikat, jozan eszt folosleges keresni a pszchologiai problemak kozt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S