Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
de nem ezért mondtam, nehogy megint egy police-flém legyen itt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.smart-bus.hu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.smart-bus.hu
A lényeg,hogy a mostani kormány megválasztása elõtti szlogen máig a fülemben cseng:
"OV szerint az új kormány egyik legfontosabb feladata a közbiztonság javítása, a bûnözés visszaszorítása lesz."
Szüleim földjébõl meg a krumplit lopták ki már kétszer is.
Rendõrök persze nem foglalkoznak vele.
www.smart-bus.hu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://www.rtlklub.hu/most/musorok/rtl_hirado
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
www.smart-bus.hu
Most voltam fodrásznál, már 10 éve ugyan oda járok, jól ismerem. Várok a soromra, két tetves cigányt nyírnak (sajnos csak a hajukat) a székeken. Piroska a fodrászom mielõtt végeztek volna intett nekem, hogy álljak az ajtóba. Megtettem. Vége, roma srác felpattan futna ki az ajtón, csak levágódott rólam. Na mondom fizetni is kéne, mire õ: a kocsiban ván a pénz tesvírem csak oda siettem.
Mondom ok, te kimész a pénzért, a másik marad addig. Jó ki is ment, a másik leült. Addig engem nyírtak, két másik fodrászcsaj állt az ajtóban ( hozzáteszem volt rajtam kívül még egy férfi a boltban, csak lapított a sarokban). Látom a tükörbõl, hogy izzad a cigány. Hivogatja a társát, de az nem veszi fel. Kész lettem. Mondjuk hogy akkor most vagy kifizeti a cekket vagy hívjuk a rendõrséget. Válasz: "anyád dögöljön meg én enm fizetek". Mondom ok, hívom a rendõröket. Beírom 107.... csörög hallgatom az automatát... még mindig csörög.... 3 percen keresztül csörgött mire felvették a 107-et!! Könyörgöm ha tényleg vészhelyzet van ennyi idõ alatt megölnek és el is földelnek!!!!
Elmondom a problémát, erre mondják, hogy ok, a járõrök enm érnek rá, de 1-2 órán belül ott vannak. Erre mondom akkor köszönöm szépen ne jöjjenek, addigra már rég lecseng a dolog.
A fodrász megegyezett a füstössel, hogy ott hagyja a telefonját benne a kártyájával akkor elmehet pénzért. Ott állok az ajtóba látja hogy kifutni nem tud. Odaadta a telefont és elment, de még visszaszólt, hogy dugjuk fel a telefont és a kártyát, lopta majd lop egy másikat. Jah meg amikor még a rendõröket hívtam mit mondott?? hívjad nyugodtan úgyse csinálnak velem semmit, hiszen cigány vagyok és röhögött!
Elegem van ebbõl az egészbõl, elég hogy így lenézik a magyart, elég hogy a cigányok a szánkba szarhatnak....
– Fekete János egy interjújában a következõt mondta: valaki említette neki, hogy ha õ olyan sok bûnt követett volna el a rendszerváltozás elõtt pénzügyileg, mint amirõl nálunk beszélnek, akkor õ nagy bajban lenne most 1999-ben. De mivel vele nincs baj, mondta, ez azt is bizonyít-ja, hogy õ semmi rosszat nem tett ennek az országnak.
Ez volt az aki nem fogott kezet Gyurcsánnyal? Még a végén kiderül, hogy a Feri egy gavallér. <#hehe>#hehe>
Döntött a kormány a népegészségügyi termékadóról, közismert nevén a hamburgeradóról, amelyet szeptembertõl vethetnek ki az egészségtelen élelmiszerekre - közölte a kormányszóvivõ a kabinet keddi ülése után."
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=441633
-eRGó: A méz is káros lesz az egészségre !
Mer`eddig, állítólag legjobban, csakis a: Cukor; az Alkohol; a Só; és a Zsír tartósít(-ott. Ott?).
Ezt én is 😄. De beleolvasva az elejébe, egész értelmes hangvételû hozzászólások születtek (lehet moderálják?).
Sajnos én is csak ide tudok: Mire gondolt Orbán?
"Nem lehet tehát tudni még biztosan, mi lesz a kora õszi adósságcsökkentõ lépés. Ennél már csak az nehezebben kitalálható, mire gondolt Orbán Viktor, amikor azt mondta az interjúban, hogy 10 forint adóból 7-et az államadósság törlesztésére kell fordítani."
Egyébként csodálom, hogy a videóhoz hozzá lehet szólni.
http://index.hu/video/2011/06/21/domino_iskola/
Ezúttal úgy tûnik, hogy nem sokáig...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
szállás detto - béreljen a 46 bruttobol családnak egyet otthon, magának meloban másodikat?
üdv a valóságban 😊))
Forza.
stadion <> gát
ezrek <> tiz/száz-ezrek
egyéb, szocializmusban épült csodák <> mûszaki kar
ezrek <> +40 fõ a vonaton
az én változatom azon alapszik, amit a cikk is emlit: ezrek fognak dolgozni stadionokon, akiket akár baromi messzirõl is hoznak-visznek, konténerlakásokban élõ emberek, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal a sok szabadidõben, pénz nudli, család messze, stb stb stb
Forza.
közben olvasgatom a kommenteket a cikknél látom sokan értetlenek hogy mennyi pénz megy majd ki etetésre, eltartásra. miért kéne etetni, gondoskodjon magáról, régen se etette õket senki. kapnak fekvõhelyet aztán jóéjszakát vagy amit akarnak. szerintem nem rossz ez a program, legalább is a gátépítés, vagy annak hiányosságából adódó része engem is közvetlenül érint/ett.
Ki az a marha, aki azt hitte, hogy az 1 misi új munkahely nagy része projektmenedzseres/rendszerintegrátor-os típusú/fizetésû lesz?
Mennyit kellene fizetni egy kétkezi munkásnak 4 órában, hogy ne vergõdjön?
Miért kellene valakit 8 órában foglalkoztatni? Válasz: azért nem foglalkoztatják, mert a 4 órás munkaviszony fedi át a legjobban a segély összegét. Így az állam jól jár, mert ugyanakkora kiadásért többet kap. Felesleges jönni, hogy az utazás így vagy úgy. Ha egy MÁV vagonban 70 helyett 110 ember van a költségek csak minimálisan fognak nõni.
A gátépítés meg a cikkben felsorolt munkák pedig nem feleslegesek. A Mûszaki Kar épületét anno 40+ több éve szintén diákok bevonásával nyári gyakorlat címszó alatt építették és az egyik legmasszívabb konstrukció, amit középületben láttam. Talicskába földet hordani az nem olyan dolog, ami betanulást igényelne.
Látom, hogy szar az új tervezet. De hahó! A FIDESZ egy jobboldali párt és most úgy is cselekszik.
Rossz oldalát fogjátok meg a dolognak. Hajtsatok, mint az állat, hogy ne legyen belõletek zsellér.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
mennyire kell rózsaszínnek (narancssárgának) lennie a szemüvegnek ahoz, hogy ezen ne döbbenjen le az ember?
Forza.
Teljesen mindegy,hogy mi van a polcokon csak jusson nekik is belõle a haszonból...
Viccet félretéve... nyilván, legyen az bármilyen adó senki sem örül neki, de itt a józan ész azt sugallja, hogy kell ez akármennyire is szeret az ember nassolni. Energiaitalok, colák engem nem érintenek. Colát 1 évben egyszer ha iszok, energiaitalt meg nem szeretem, inkább a kávé.
Engem a jeges tea fog érinteni, egy kicsit. 😞
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szinte minden pontot meg lehet cáfolni, ha elolvastad az eredeti törvényjavaslatot, amit nagyvonalúan belinkeltek forrásnak, de nagyon jól tudják, hogy szinte senki nem fogja elolvasni.
"A teljes, 180 napos folyósítást igénybe vételéhez közel öt év munkaviszonyra lesz szüksége"
Nem teljesen. Az elmúlt 5 évben 360 nap munkaviszonyra lesz szükség.
Az sem teljesen igaz, hogy kötelezõ elfogadni az ilyen munkát. Családi állapotra hivatkoza(pl egyedül több gyereket nevel) visszautasíthatja. Vagy kérhet olyat ami a lakhelyén található.
Egyébként a legfélelmetesebb rész a szolgálat és becsület honlapján van, ami valamilyen szinten érthetõ is. Az eredeti törvényjavaslatban nincs semmi félelmetes.