61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#49292 Sokkal durvább személyeskedés megy néha más topikokban. -
#49291 Mindenki takarodjon! Topik zárul! :D
Viccet félretéve inkább szerintem térjünk vissza a napi hírekhez. Amúgy aki Google Chrome böngészőt használ az talál, hozzá egy SG kiegészítőt amivel fórumozókat lehet tiltani és többé nem látod a hozzászólásait ha már végképp nem tudtok túllépni egymáson. :D Mert szerintem ha tovább megy a személyeskedés akkor zárhatják is a topikot. :S -
#49290 Én takarodjak, te takarodjál!
LOL -
Lantee #49289 "de ezt sikerült leszűrnöm az idő alatt amióta jelen vagyok itt."
Éppen ez a gond! Én lassan 10 éve járok ide fórumozni, te meg pár hónapja regisztráltál, és még én takarodjak máshova?!
Ha nem tetszik ez a hely, lehet menni kurucra magyarkodni. Ott tuti mindenki egyet fog veled/veletek érteni. -
#49288 Szerintem nincs szükség házigazdára.
Modok is járnak be. -
#49287 Jaja, legyél Te. :D -
#49286 Szerintem nem kell általánosítani.
Van itt pár arc, aki pár naponta, hetente benéz, megsért sok embert hitében, magyarságában, egyéb nézeteiben, aztán kap néhány számára kellemetlen kérdést és csöndben marad.
Ezeket nem kell komolyan venni.
Az egyiket csak a szex meg a pénz érdekli, a másik szerint egy magyarnak nincs mire büszkének lenni a történelme kapcsán. Ilyenek ezek.
De mi ezzel a gond? Kidobok egy kavicsot az utcára és hat ilyen embert találok el.
Ez van. -
#49285 Ilyenkor meg aki csinálta a feszkót kuncog magába, hányinger. Ez az sg a piti hülye gyerekek gyülekezete, tisztelet a kivételnek, de ezt sikerült leszűrnöm az idő alatt amióta jelen vagyok itt. -
Ironman2 #49284 Elkéne ide is egy házigazda -
#49283 Addig jó amíg a monitor mögül megy a provokálás, aki meg lereagálja megkapja a banánt, a provokátor meg besunyul és játsza a jó fiút. Ismerős a szitu, de ez csak monitor mögött működik. Nem védem a csigét, én ide véleményt nyílvánítani jövök szarok le mindenkit, de azé áljon meg a menet na. Olvasd el mégegyszer légyszíves azt a párbeszédet amit lereagáltál, gondolod egy embert csak bóvliból szokás melegebre küldeni ? Ha ezt gondolod akkor nyisd ki a szemed. -
#49282 Újra kérlek: konkrétumot!
Hozzászólás számát.
Köszi. -
Ronny #49281 Jómagam is minden adandó alkalommal emlékeztetem a zömmel baloldali lelkületű fórumozókat, hogy gyurcsibohóc idején közel sem voltak ilyen kritikusak a kormány intézkedéseivel szemben, nem ezzel van a gond.
Azt felejtettétek el, hogy a "Magyar mentalitással" ellentétben ez nem a saját játszóteretek. Azt hiszem azt mindenki belátja, hogy a felmerülő témák szinte garantálják, hogy időről-időre elszabaduljanak az indulatok, de eddig nem volt szokás héber fórumokra küldeni és primitív címkékkel illetni a vitapartnert.
Lényeg a lényeg: ha nem tudtok viselkedni, akkor annak következmény lesz.
-
#49280 Én meg azt szűrtem le hogy veled együt 3 személy ebben a topikban durván Magyar ellenes, és Magyarként(?) Magyar ellenesnek lenni, hát hogy is mondjam... elég nagy probléma, ha ti is ott lennétek a parlamentben féllérért adnátok el az országot (legalábbis ami még van belőle), azt az ilyenek osszák itt a frankót ?? Szavak kiforgatásában, és félrebeszélésben toppon vagytok, kb. mint a Feri vagy a Viktor, de mikor adott helyzet, és tények vannak, a félrebeszélés olyan mint a wc papír (amúgy is), nem árt ha tudjátok. -
#49279 Ha még önkritikád sincs az elég nagy gond haver. -
#49278 Mondj konkrétumot!
Az a baj, ha provokátornak neveznek tv-s személyiségeket, vagy ha olyan szavakat használnak, mint liberálmajom? -
Ronny #49277 csak azt nem értem ,hogy az ilyen provokátor emberek ellen miért nem lép fel senki ilyen erélyesen.
Nem vagyok a moderátori atyáskodás híve, de már régen ki kellett volna osztani pár figyelmeztetést.
-
Lantee #49276 Vegyél már vissza az arcodból!
Vedd már észre, hogy az egyetlen válaszod bárkinek, aki nem a te mantráidat fújja:
"Takarodjon a héber topikba" meg "Liberálmajom ATV fan"
-
#49275 Tehát azért van válság, mert többet költöttünk, mint amennyit termeltünk.
Most költsünk többet, mint amit termelünk, hogy ne mélyüljön a válság. -
#49274 Elképesztő.
Egyetértetek abban, hogy minden pártban és a médiában komcsi besúgók, hazaárulók vannak.
Miért nem lehet ezt így leírni és továbbmenni? -
ManoNegra #49273 Így lesz Amerikából banánköztársaság
"Krugman rámutat, hogy az Egyesült Államok még nem lábalt ki a pénzügyi válság gazdasági következményeiből és legalább 2013-ig még gazdasági stagnálással kell számolni. "A legrosszabb, amit ilyen esetben tenni lehet, az az állami kiadások csökkentése, ami csak még jobban visszafogja a gazdasági teljesítményt" - fejtette ki."
Mindenhol ugyan az a verkli megy. -
#49272 Értem én, meg igazat is adok, csak azt nem értem ,hogy az ilyen provokátor emberek ellen miért nem lép fel senki ilyen erélyesen. Úgy látszik az ATV fanoknak mindent lehet. -
#49271 Polluxnak elgurult a gyógyszere :)Topikrombolás, videólinkelési kényszer (meg nyilasozás már megint.)
-
#49270 ez kész -
#49269 -
#49268 -
#49267 -
Ronny #49266 Ahogy már korábban is írtam, aki nem érti a magyar nyelvet az miért nem valami más pl héber fórumon okoskodik.
Ebből most már elég legyen. -
#49265 mondjuk azééééér az, hogy csak egy ideje írkálok ide az fel sem merül....
és mit ad isten akkor még valki kormányzott....
szóval.... na -
#49264 -
#49263 -
#49262 olyan muris amikor ebben totyikban csak én provokálok...
kiszárad már az a nyilas totykó, olyan elhagyatott -
#49261 (persze ezért majd én leszek megint kibanolva mert már ez is zsidózás... vicc. Bant inkább az ilyen uszító emberknek kéne adni mint amilyen te is vagy, szándékosan magyarázol másról mint ami le van írva. Gratulálok.)
tiszteletben tartom egy külföldi más véleményét;)
birom az angolokat (csak ezért) -
#49260 kezdjük innen;)
"A lényeg, hogy te ennek az embernek minden szavát elhiszed"
linkelj általam fecót éltető kommentet, hozzászólás számmal
-
#49259 Inkább erre válaszolj, szó juhász:
"Nem tudom miért akarod rám húzni a "fidesz fan" lepedőt. Talán emlékszel a Magyar mentalitásban, mennyire érveltem ellenük a választási kampány ideje alatt. " -
#49258 "Engem még az zavar, hogy feriék idején feltűnően hallgattál"
Ti libelármajmok (elnézést) minden egyes hozzászólásban szándékosan másról beszéltek mint ami benne van?
Hallgattál szó jelentése az esetünkben:
Nem nyivákoltál kétnaponta, hogy mekkora nagy kamugép a ferkó.
"Istenítem" jelentése az esetünkben:
Naponta megtapsolja valaki valamelyik viktor/ferkó cselekedeteit.
Megtudod nekem magyarázni, hogy ezt a két teljesen eltérő szót, hogy sikerült összemosnod?
Ahogy már korábban is írtam, aki nem érti a magyar nyelvet az miért nem valami más pl héber fórumon okoskodik.
(persze ezért majd én leszek megint kibanolva mert már ez is zsidózás... vicc. Bant inkább az ilyen uszító emberknek kéne adni mint amilyen te is vagy, szándékosan magyarázol másról mint ami le van írva. Gratulálok.) -
#49257 -
#49256 keress már rá.. hogy én hol istenítem fecót;)
számmal linkelj hozzászólást;)
tudom fáj ha viktorod ilyen hátrányosan van feltüntetve...
-
#49255 A lényeg, hogy te ennek az embernek minden szavát elhiszed.
Nem tudom miért akarod rám húzni a "fidesz fan" lepedőt. Talán emlékszel a Magyar mentalitásban, mennyire érveltem ellenük a választási kampány ideje alatt.
Engem még az zavar, hogy feriék idején feltűnően hallgattál, most meg sír mint a fürdős ku*va, pedig viktorka még negyed annyit sem hazudott mint ferkó. Így már azt sem tudom eldönteni, hogy Kókáékért jajvékolsz vagy feriékért, vagy, hogy egyáltalán mi a bánatod. -
#49254 +l -
#49253 holmi jöttment !komcsi! !besúgó! szökevényeknek = pásszol a fideszre;)
nem fura hogy zárolták a 3/3as témát?
embörök... nem párttagok voltak besúgók.... hanem ZÖMMEL azok a kétszínű csótányok akikről csak hittttték hogy közük sincs a dologhoz...
biztos emlékeztek........ valmi szálodai recepciósról is flröppent annó valami foszlény, avagy tézis..........
lehet így akarták befolyásolni az ürgét;)
nem fura?