Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendet lehetne tenni, ha meglenne az akarat.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Atomreaktor
ja, csak utána meg 50-en jönnének vissza rád. ez így sehogy sem jó, amíg nincs valóban rend és nem szõnyeg alá söprés, addig lehet itt a médiában elõadni a nagy harcot meg a hihetetlen dumákat, ez csak retorika, meg fogalmazás kérdése, hogy bevegyék az emberek. van egy réteg, aki erre vágyik, hogy ilyen magasztos szövegeket hallhasson nap, mint nap. hát megkapták. én rendre vágyom és igazságra, s úgy érzem elárulnak nap, mint nap.

w77d
nem kell flém, ezek a tények. ma végleg lejáratta magát nálam a 107, támogatom azt, hogy igenis magad tehess igazságot. Õk nem érnek rá, hát akkor én megtehetem nem?? mondjuk nekem jön a cigány, én meg szépen megnyitom a torkát egy kicsit egy fodrász ollóval...

Hegi90
szerintem mindkettõt 😊
de nem ezért mondtam, nehogy megint egy police-flém legyen itt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Az hétszentség, hogy 48 órát töltenék elõzetesbe ügyvéd nélkül. <#nevetes1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Na igen, hatóság félrevezetése.

www.smart-bus.hu

w77d
cigány és magyar közül egyértelmû hogy a magyart viszik be...

Hegi90
azért ezzel csak óvatosan, nehogy rajtad csattanjon a végén az ostor...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Csak az elsõ, a harmadik, és az utolsó számát... adatvédelem is van a világon! 😄

www.smart-bus.hu

<#nyes>

w77d
jaja, már csak ez lenne a szebb XXD ha meg benyomtad a kellõ gombot: kérjuk írja be elõször az ön, majd a támadója személyi számát, köszönjük!

desigo
Mivel büntetlenül megtehetnek bármit meg is tesznek...
A lényeg,hogy a mostani kormány megválasztása elõtti szlogen máig a fülemben cseng:

"OV szerint az új kormány egyik legfontosabb feladata a közbiztonság javítása, a bûnözés visszaszorítása lesz."

Szüleim földjébõl meg a krumplit lopták ki már kétszer is.
Rendõrök persze nem foglalkoznak vele.
Ej ha csak az a nyóc lett volna... <#szomoru1>

Következõ menü: Ha késelik egyes gomb, ha lõnek magára kettes, ha fojtogatják hármas.. 😄

www.smart-bus.hu

Hegi90
jaja, nekem is ez szokott róla eszembe jutni...

Ha ön életveszélyben van nyomja meg az egyes gombot <#nevetes1>

w77d
hát nem??? éppen lõnek rám, vagy késelni készülnek én meg hallgatom, hogy a rendõrség számát hívtam várjak türelemmel..

Szívunk mi rendesen a Maszop miatt! 8 évig talicskázták a lóvét,tõlünk meg behajtják.Gratula!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hegi90
ez az automata tényleg egy kurva nagy faszság...

MaSzKa
Most voltak az RTL-el híradóban is "Kúszva-Mászva Menekültek"

http://www.rtlklub.hu/most/musorok/rtl_hirado

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

w77d
tééényleg, hogy ez mekkora... legközelebb ez lesz köszi!!

w77d
16, váci út.. a férfi fodrászat a felüljáró mellett

Vagy azt, hogy gárdisták masíroznak.

www.smart-bus.hu

Azt kellett volna mondani, nem kell sietni mert már lelõtted õket. Harminc másodperc..

Atomreaktor
😞 melyik kerület?

(sajnos csak a hajukat) <#nevetes1>

w77d
gyerekek tényleg hihetetlen már ami az országban megy közbiztonság címszóval.
Most voltam fodrásznál, már 10 éve ugyan oda járok, jól ismerem. Várok a soromra, két tetves cigányt nyírnak (sajnos csak a hajukat) a székeken. Piroska a fodrászom mielõtt végeztek volna intett nekem, hogy álljak az ajtóba. Megtettem. Vége, roma srác felpattan futna ki az ajtón, csak levágódott rólam. Na mondom fizetni is kéne, mire õ: a kocsiban ván a pénz tesvírem csak oda siettem.
Mondom ok, te kimész a pénzért, a másik marad addig. Jó ki is ment, a másik leült. Addig engem nyírtak, két másik fodrászcsaj állt az ajtóban ( hozzáteszem volt rajtam kívül még egy férfi a boltban, csak lapított a sarokban). Látom a tükörbõl, hogy izzad a cigány. Hivogatja a társát, de az nem veszi fel. Kész lettem. Mondjuk hogy akkor most vagy kifizeti a cekket vagy hívjuk a rendõrséget. Válasz: "anyád dögöljön meg én enm fizetek". Mondom ok, hívom a rendõröket. Beírom 107.... csörög hallgatom az automatát... még mindig csörög.... 3 percen keresztül csörgött mire felvették a 107-et!! Könyörgöm ha tényleg vészhelyzet van ennyi idõ alatt megölnek és el is földelnek!!!!
Elmondom a problémát, erre mondják, hogy ok, a járõrök enm érnek rá, de 1-2 órán belül ott vannak. Erre mondom akkor köszönöm szépen ne jöjjenek, addigra már rég lecseng a dolog.
A fodrász megegyezett a füstössel, hogy ott hagyja a telefonját benne a kártyájával akkor elmehet pénzért. Ott állok az ajtóba látja hogy kifutni nem tud. Odaadta a telefont és elment, de még visszaszólt, hogy dugjuk fel a telefont és a kártyát, lopta majd lop egy másikat. Jah meg amikor még a rendõröket hívtam mit mondott?? hívjad nyugodtan úgyse csinálnak velem semmit, hiszen cigány vagyok és röhögött!
Elegem van ebbõl az egészbõl, elég hogy így lenézik a magyart, elég hogy a cigányok a szánkba szarhatnak....

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Biztos moderálják.

"Döntött a kormány a hamburgeradóról
Döntött a kormány a népegészségügyi termékadóról, közismert nevén a hamburgeradóról, amelyet szeptembertõl vethetnek ki az egészségtelen élelmiszerekre - közölte a kormányszóvivõ a kabinet keddi ülése után."

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=441633

-eRGó: A méz is káros lesz az egészségre !
Mer`eddig, állítólag legjobban, csakis a: Cukor; az Alkohol; a Só; és a Zsír tartósít(-ott. Ott?).

Hegi90
"Egyébként csodálom, hogy a videóhoz hozzá lehet szólni."

Ezt én is 😄. De beleolvasva az elejébe, egész értelmes hangvételû hozzászólások születtek (lehet moderálják?).

Ha az adók hetven százaléka az emberek zsebében maradhatna akkor nem hiszem, hogy sokan akarnának adót csalni!

Ez egy nagyon jó kezdeményezés! <#eljen> Valahogy mindig a pénznél lyukadunk ki, azaz annnak hiányánál..

Sajnos én is csak ide tudok: Mire gondolt Orbán?

"Nem lehet tehát tudni még biztosan, mi lesz a kora õszi adósságcsökkentõ lépés. Ennél már csak az nehezebben kitalálható, mire gondolt Orbán Viktor, amikor azt mondta az interjúban, hogy 10 forint adóból 7-et az államadósság törlesztésére kell fordítani."

Egyébként csodálom, hogy a videóhoz hozzá lehet szólni.

Hegi90
Így is lehet integrálni, vol 2.
http://index.hu/video/2011/06/21/domino_iskola/

Ezúttal úgy tûnik, hogy nem sokáig...

Ulvar
Remélem hamar megdöglik Orbán...valamit most már tenni kell mert megõrült a faszi, meg úgy a komplett párt + koalíció... ezeket olvasva hangosan nevettem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Es azt hol olvastad, hogy nyiregyhazarol sopronba kell vinni a munkasokat? Egyszeruen csak van egy pont a torvenyjavaslatban, hogy x km felett kotelesek a munkasnak szallast biztositani.

arty
mert szerinted ugyan annyiba kerül két embernek külön enni, mint egy családnak egyben?

szállás detto - béreljen a 46 bruttobol családnak egyet otthon, magának meloban másodikat?

üdv a valóságban 😊))

Forza.

arty
felhívnám szives figyelmed a kettönk hozzászólása közti apró különbségekre:
stadion <> gát
ezrek <> tiz/száz-ezrek
egyéb, szocializmusban épült csodák <> mûszaki kar
ezrek <> +40 fõ a vonaton

az én változatom azon alapszik, amit a cikk is emlit: ezrek fognak dolgozni stadionokon, akiket akár baromi messzirõl is hoznak-visznek, konténerlakásokban élõ emberek, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal a sok szabadidõben, pénz nudli, család messze, stb stb stb

Forza.

DaemoonHunter
támogatom
közben olvasgatom a kommenteket a cikknél látom sokan értetlenek hogy mennyi pénz megy majd ki etetésre, eltartásra. miért kéne etetni, gondoskodjon magáról, régen se etette õket senki. kapnak fekvõhelyet aztán jóéjszakát vagy amit akarnak. szerintem nem rossz ez a program, legalább is a gátépítés, vagy annak hiányosságából adódó része engem is közvetlenül érint/ett.

kakimakifsz
Olyan kis demagóg naiv csacsik vagytok😊
Ki az a marha, aki azt hitte, hogy az 1 misi új munkahely nagy része projektmenedzseres/rendszerintegrátor-os típusú/fizetésû lesz?
Mennyit kellene fizetni egy kétkezi munkásnak 4 órában, hogy ne vergõdjön?
Miért kellene valakit 8 órában foglalkoztatni? Válasz: azért nem foglalkoztatják, mert a 4 órás munkaviszony fedi át a legjobban a segély összegét. Így az állam jól jár, mert ugyanakkora kiadásért többet kap. Felesleges jönni, hogy az utazás így vagy úgy. Ha egy MÁV vagonban 70 helyett 110 ember van a költségek csak minimálisan fognak nõni.
A gátépítés meg a cikkben felsorolt munkák pedig nem feleslegesek. A Mûszaki Kar épületét anno 40+ több éve szintén diákok bevonásával nyári gyakorlat címszó alatt építették és az egyik legmasszívabb konstrukció, amit középületben láttam. Talicskába földet hordani az nem olyan dolog, ami betanulást igényelne.
Látom, hogy szar az új tervezet. De hahó! A FIDESZ egy jobboldali párt és most úgy is cselekszik.
Rossz oldalát fogjátok meg a dolognak. Hajtsatok, mint az állat, hogy ne legyen belõletek zsellér.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

arty
nem félelmetes, hogy ezrek fognak értelmetlen létesítményeket építeni, rossz minõségben, akár egy hétre a családjuktól távol, "drágán", munkásõ... izé, rendõri felvigyázással?

mennyire kell rózsaszínnek (narancssárgának) lennie a szemüvegnek ahoz, hogy ezen ne döbbenjen le az ember?

Forza.

arty
nem tanult, nem elõször csinálta. mirõl beszélsz?

Forza.

desigo
Mi van az elõre bekevert mesterséges adalékanyagokból készített kenyerekkel?

Teljesen mindegy,hogy mi van a polcokon csak jusson nekik is belõle a haszonból...
Narxis
Fasza, akkor most már ezt is lopni kell. 😊)

Viccet félretéve... nyilván, legyen az bármilyen adó senki sem örül neki, de itt a józan ész azt sugallja, hogy kell ez akármennyire is szeret az ember nassolni. Energiaitalok, colák engem nem érintenek. Colát 1 évben egyszer ha iszok, energiaitalt meg nem szeretem, inkább a kávé.

Engem a jeges tea fog érinteni, egy kicsit. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kakimakifsz
Amúgy is: ez csak egy okkal több, hogy az ember kaparjon/nyaljon/fenyegetõzzön/simliskedjen/bûnözzön/tanuljon/vért hugyozzon egy normális állásért, mert inkább, mint a közmunka.

Narxis
Kártalanítsa a bácsit és vegyék el a jogsiját + 3 év felfüggesztett. Bárki hibázhat sajnos, biztos tanult ebbõl.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kõkemény tények mi?😄D😄
Szinte minden pontot meg lehet cáfolni, ha elolvastad az eredeti törvényjavaslatot, amit nagyvonalúan belinkeltek forrásnak, de nagyon jól tudják, hogy szinte senki nem fogja elolvasni.

"A teljes, 180 napos folyósítást igénybe vételéhez közel öt év munkaviszonyra lesz szüksége"
Nem teljesen. Az elmúlt 5 évben 360 nap munkaviszonyra lesz szükség.

Az sem teljesen igaz, hogy kötelezõ elfogadni az ilyen munkát. Családi állapotra hivatkoza(pl egyedül több gyereket nevel) visszautasíthatja. Vagy kérhet olyat ami a lakhelyén található.

Egyébként a legfélelmetesebb rész a szolgálat és becsület honlapján van, ami valamilyen szinten érthetõ is. Az eredeti törvényjavaslatban nincs semmi félelmetes.

kakimakifsz
Biztosan tudni akarod, mi van a cukormentes üdítõkkel, és energiaitalokkal?

kakimakifsz
Amit eddig is. "Vigyáznak ránk"