Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"amit Vona elmondott, abban nem volt semmi hazugság, csak a 100% frankót mondta el az ember, ennyi. "

<#wilting>
Az. 100% gyûlöletkeltés és uszítás. Hát igen, azok a fránya voksok két év múlva...
arty
elszigetelõdés

Forza.

arty
amikor a jobbikos tüntetõket intelligenciahuszároknak hiszed, az orbánellenes-elempésodaláncolós-független tüntetõket pedig retardáltaknak, akkor tényleg nem látod, mennyire abszurd a hozzászólásod? :)

szívesen meghallgattam volna néhány mélyinterjút a számodra kedves tömegbõl :))

Forza.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

banok
Reális gondolkodás...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

GregSB
Most csak trollkodsz, vagy ezt komolyan mondtad?

GregSB
MEgint támadnak az oroszok <#idiota>

LOL, és még a libsik agymosottak. <#wow3><#szomoru1>
pedobear
az a megoldás, hogy a zsidók és a cigók visszamennek oda ahonnan jöttek.

Má' nagyon kivi vagyok, hogy szerinted mi a megoldás? Vagy nincs megoldás? Legjobb ha mindenki felakasztja magát? Vagy kezdjünk buddhához imádkozni? Netán vonuljunk ki az erdõbe, és éljünk remete módjára? Mondjad má'.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

tmp
Hajrá feri!!!!!

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

<#szomoru2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Milyen kenyeret? Már megint mirõl beszélsz Te ***. És MO. milyen követ dobott vissza? Pont az EU az, aki kõzáporral köszönti MO.-t. MO meg nem tud elõle hova bújni.

A jobboldal retorikailag fejlettebb a kormánynál, tehát simán megmagyaráznák, hogy azért kell egymásra lõnötök a cigányokkal, miközben éhenhal a gyerek otthon, mert ettõl fog dicsõ országunk egyszer felvirágozni. A hogyanra nem kell kitérni, a mibõlre sem. A forradalmi lelkesítés anélkül is menne. Majd ha már nagy a szar, megint jöhet a nyugathoz fordulás.
És a "ha kenyeret adnak, dobj vissza kõvel" filozófia?
Vagy mindegy, csak "maoista" ne legyen?

Ték.

Nézd, szerintem az Unióval szövetkezni, és eddigi "határtalan függetlenségünket" megtörve Európához tartozni klasszikokkal jobb megoldás, mint a J-betûs primitívek kezébe adni az országot.

Mit kezdenének õk egy államcsõddel?

Bocs, de nem hiszek a megdobnak kõvel, dobd vissza kenyérrel filozófiában.

Hány éves vagy? (már ha nem sértelek meg...)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Kíváncsi leszek a következményekre.

Már amennyiben lesznek...

banok
Ilyenkor hová tûnik másik vélemény tisztelete.

pedobear
Pont ezért az igaz magyaroknak az egyetlen utolsó lehetõsége valószínûleg valami polgárháború lesz. Én már csak a "J" betûsüekben bízok valamennyire. Máskülönben örökre vége lesz az országnak.

Remek, húzzál innen, ha mást se tudsz, csak az unalmas, PRIMITÍV anti-Jobbik lószart nyomatni.

<#shakehead>

#61099 <#mf1>
GregSB
Nem tapsolok, ez a minimum aminek be kellett következnie.

tmp
Tapsolj hát :)

Ja hanem mi a lényeg? A szeparálódás, meg a polgárháború?
Lehet hogy valami milicista, szûk látókörû ifjú jobbikosnak ez alternatíva, mert munkája és megbecsülése saját ész hiányában sosem lesz úgysem. Õ, a társadalom peremére szorulva biztos fogékony minden olyan propagandára, ami NEKI tetszene, hát még ha társaságra is talál, hasonlóan korlátolt emberek között. Egyszerû tömeg pszichózis, amire a szélsõjobb mindig is jól tudott hatni. A történelem csak ismétli önmagát. De ha 2012.ben sem tudunk tanulni belõle, akkor én inkább húzok el innen.
GregSB
"Jobbikos zászlóégetés: garázdaság volt a rendõrség szerint

Feljelentést tesz a rendõrség, mert a Jobbik szombati fõvárosi demonstrációján elégették az Európai Unió zászlaját."

Nagyon helyes.

Menj már aludni, unalmas vagy nagyon.

tmp
A tanárom is ezt szokta, ha nem tud mit mondani megkérdezni, hogy beírjon egy egyest :D Hát én meg nagy mosollyal mondom: CSAK NYUGODTAN :)

Egy hét pihenõ elég lesz?

Bronx South
Mit vársz tõlük? a nem mûszálas nem magyar, olyat nekik nem szabad.

Bronx South
Na na na, abban igaza van hogy a jelenlegi helyzetet a Jobbik se tudná megfelelõen kezelni, max. egy továbbra is seggnyaló párt, mert az felelne meg a spekulánsoknak, és a nyugatnak. Visszajönne az MSZP, rátennék 10k rongyot hogy mindjárt megugrana a Forint árfolyam, és az ország is meglendülne rövid távon.

pedobear
Meg lehet cseszni a programokat ha azok papíron jól mutatnak!

Mutass nekem olyat ahol jók voltak a "pogramok" és meg is valósították!

Én nagy magasról szarok a programokra, mert nem az a lényeg! Kedves dzsinó!!

http://www.youtube.com/v/q_vyC_Z80Bc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Van azokból annyi, hogy mindegyiknek jut egy.

Na rajta, taníts mester, mi jönne?

tmp
Olvastad a programjukat? Vagy fröcsögsz te is? Egy zsinagógába jártok Vlalaval?

Értékeket, lol... kizárólag az emberek kétségeire, és haragjára építenek populista propagandát. És mindemellett egyetlen értelmes megoldásuk, programjuk sincs semmire. Trianon semmi ahhoz a pofáraeséshez képest, ami akkor jönne, ha ezek hatalomhoz jutnának...
Bronx South
Nem is kell ragozni.

Mosmá' tudom mi a neved, bibibi.

Amúgy tényleg, vastagbõrt olvasva: Ezeknek a faszoknak annyi eszük nem volt hogy ne mûszálas zászlót vigyenek. <#lama>
Ehhez képest egyesek kapásból leprimitívezik az egész pártot, mind a több mint 800 ezer szavazójával együtt, csak azért, mert nem azokat az értékeket vallják, mint õk. Bölcs, okos dolog.

tmp
Te írtad? Szerinted nem érdekli õket a megszorítás? Mégis mirõl beszéljenek egy Eu ellenes rendezvényen? Viktorról? Gondolkozz már kérlek.

Eltértünk a témától, népek.

Tényleg.
Vajon miért nem zavarja a Jobbikot az 1400 milliárdos megszorítás, a jogállam leépítése, vagy alapvetõ emberi jogok sárba tiprása?

MIÉRT csak akkor tüntetnek, ha Orbán nyaka körül szorul a hurok?

tmp
Adj egy lakcímet és beszélhetünk live.

Morvai celeb, nem politikus.

banok
Nem érdekel más emberek múltja. Attól is hánytam mikor a Magyar Hírlap Jobbikosokra szállt rá ilyen szempontból etéren. Kicsinyes dolognak tartom.

Bronx South
Nem tudom te hogy fogtad fel azokat amiket neked írtam, vagy amit más írt neked, de gondolom még nem esett le hogy indulatkeltõek a hozzászólásaid, de ha zavar hogy érkezik ezen hozzászólásaidra válasz, akkor akár le is koccolhatsz, körbenézhetsz a Prohardveren. Ám ahogy látom feladtad, ami a hülyeségeidre ráteszi a pontot.