Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Elrontották a kommunikációt. Orbánnak sajtótájékoztatót kellett volna tartania: "Magyarország megmenti Görögországot".
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Meg kell nézni Argentina példáját, attól a másodperctõl, hogy az IMF betette oda a lábát csúnya világ lett ott.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
link
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Bár lehet hogy itt Miskolcon máshogy megy mint ottan a nagy városban😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az álmok igenis valóra válnak
Húsz évvel ezelõtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom.
Mára mindez teljesült.
Szóval nem tudom mi ez a nyávogás, Magyarország igen is jó hely!
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Ki ezért a felelõs, és jelenleg van-e még munkája?
A bevétel ugyanannyi, csak az összetétele változik. A nép nevében.
Miért térnének ki rá, elfogadva, megszavazva, pont. Következõ? peti, jani, nektek mit szavazzunk meg? Itt pörögni kell😊
"...és...szerintem...bizony."
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
"A többek között erõszakos bûncselekmény miatt büntetett elõéletû fiatalkorú ellen lopás miatt most is bírósági elfogatóparancs volt érvényben, valamint eltûnés miatt is körözték."
Hogy is van ez a 3 csapás baromság?
Live for nothing or die for something.
"Vasárnap éjfél után nem sokkal a pusztavámi bálból tartott hazafelé két férfi, amikor szóváltásba keveredtek egy több fõs társasággal. A szóváltás hamarosan tettlegességbe csapott át…"
Ime a liberál jövõ.
"Az elmúlt napokban Miskolcon az avasi városrészben a Kálvária lépcsõsoron sétált egy nõ a kora délutáni órákban. Majd hirtelen mögé, illetve mellé lépett egy férfi, aki le akarta tépni a táskáját. A nõ ellenállt, ezért a támadó bántalmazta, így az elkövetõnek sikerült megszereznie a zsákmányt, majd elmenekült."
Ez is rettegõ kisebbségi volt.
Az ágyban párnák közt halni meg befejezést el lehet felejteni.
Még az itteni liberál idiótáknak is akiknél megakadt a szalag , hogy ne általánosíts.
www.smart-bus.hu
"Eljárásjogi hibát rejt a DVD - mondta a tárgyalás után Ruttner György. A felvételrõl ugyanis kiderül, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a vádlotti jogait, ami akár az egész eddigi bírósági eljárás hatályon kívül helyezését is eredményezheti."
Ennek mekkora mázlija van!
www.smart-bus.hu
Persze tudnék drasztikusabb megoldást is javasolni, csak akkor ugye menne a hiszti... 😊
www.smart-bus.hu