Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ok.

d-betûs nikkel mindenki zárja magát vagonba és irány dachau...

Forza.

w77d
de. elírtam..

arty
betteg a maszop elõtt és után se lopott senki 😄DDDDDDD

Forza.

meg a nemzet...
a demokrácia mellett...

gracious
Ez a szabadság duma a világ legnagyobb kamuja.

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen

Ulvar
Akkor adjon szabadság jogot a nacionalista németeknek is, ha már annyira nagy szabadság párti 😊. Szabadság így, emberi jogok úgy...blablablabla, ebbõl él, csak sajnálni tudom.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Atomreaktor
Atomreaktor
Mi is segítünk görögországnak.

Elrontották a kommunikációt. Orbánnak sajtótájékoztatót kellett volna tartania: "Magyarország megmenti Görögországot".

Igen! Azt látod hogy IMF meg pár bábot elõtérben. A bábokat mozgató kéz pedig..

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

gracious
Vagy inkább az a félelmetes, hogy mindezt magánszemélyek teszik...

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen

Az egyetlen különbség az, hogy itt nem tudod ki gyarmatosít. Ez a legfélelmetesebb.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DaemoonHunter
az én szememben õk a modern kori gyarmatosítók

Ismétlés a tudás anyja. A hozzászólások is jók a cikkhez! <#papakacsint>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

gracious
A libelárisokon kívül ezt már mindenki nagyon jól tudja (akit érdekel a téma).
Meg kell nézni Argentina példáját, attól a másodperctõl, hogy az IMF betette oda a lábát csúnya világ lett ott.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

"Az International Monetary Fund , vagyis a Nemzetközi Pénzügyi Alapot 1944-ben alapították, amikor már biztosra volt vehetõ, hogy a Szövetségesek megnyerik a II. világháborút, és elkezdtek felkészülni az „amerikai évszázadra”. Egészen pontosan a meghívottak összegyûltek egy New Hampshire-i szálódában, messze a világ zajától, azzal a céllal, hogy felépítsenek egy olyan globális financiális rendszert, ami bebiztosítja, hogy a Földön megtermelt javak és kitermelt erõforrások mind feléjük áramoljanak, megállás nélkül. Erre a célra, és kizárólag csak erre a célra hozták létre az IMF-et. ..."

link

SHADOWEYES7
Az nem 13?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sajnos én túl hülye vagyok ahhoz hogy kibogozzam az igazságot. Azért élnék a gyanúperrel, hogy nagyon át vagyunk b@szva. A tisztánlátást az sem igazán segíti, hogy olyanok nyilatkoznak a témában úgy általában, akiknek nem kenyerük az igazmondás...

Attila8805
ezért szoktam 112-õt hívni ott a diszpécser átkapcsol oda ahova kell.
Bár lehet hogy itt Miskolcon máshogy megy mint ottan a nagy városban😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gracious
Ezt ma olvastam:

Az álmok igenis valóra válnak

Húsz évvel ezelõtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom.
Mára mindez teljesült.

Szóval nem tudom mi ez a nyávogás, Magyarország igen is jó hely!

kakimakifsz
Meg USA, meg GB, meg Franciaország stb

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Nevetséges.Ilyen is csak nálunk történik meg

gracious
"Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a vádlotti jogait, ami akár az egész eddigi bírósági eljárás hatályon kívül helyezését is eredményezheti"

Ki ezért a felelõs, és jelenleg van-e még munkája?

eksy
Egyik sem.

"...és...szerintem...bizony."

eksy
"A módosító indítvány nem tér ki arra, miért van szükség a behozott kis- és középkategóriás autók regisztrációs adóját emelni, és arra sem, ebbõl mennyi pluszbevétele származhat a költségvetésnek"

A bevétel ugyanannyi, csak az összetétele változik. A nép nevében.
Miért térnének ki rá, elfogadva, megszavazva, pont. Következõ? peti, jani, nektek mit szavazzunk meg? Itt pörögni kell😊

Igen.
eksy
Számít?

Cáfolja a 10-bõl 7-et.

Valaki utána tudna nézni, hogy most melyik az igaz?
kakimakifsz
Az mennyire piti, hogy valaki azért nem védi mg magát, mert: "jaj lehet elítélnek miatta". Törvénnyel kitörölhetted/kitörheted/ki fogod törölni a kispicsádat, amíg világ a világ.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Danny1987
Késelõ fiatalkorú Nyírmadán

"A többek között erõszakos bûncselekmény miatt büntetett elõéletû fiatalkorú ellen lopás miatt most is bírósági elfogatóparancs volt érvényben, valamint eltûnés miatt is körözték."

Hogy is van ez a 3 csapás baromság?

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Bál után balhé…

"Vasárnap éjfél után nem sokkal a pusztavámi bálból tartott hazafelé két férfi, amikor szóváltásba keveredtek egy több fõs társasággal. A szóváltás hamarosan tettlegességbe csapott át…"

Ime a liberál jövõ.

Danny1987
Azonnal elfogták a miskolci rablót!

"Az elmúlt napokban Miskolcon az avasi városrészben a Kálvária lépcsõsoron sétált egy nõ a kora délutáni órákban. Majd hirtelen mögé, illetve mellé lépett egy férfi, aki le akarta tépni a táskáját. A nõ ellenállt, ezért a támadó bántalmazta, így az elkövetõnek sikerült megszereznie a zsákmányt, majd elmenekült."

Ez is rettegõ kisebbségi volt.

Danny1987
Sajnos igaz.

Az ágyban párnák közt halni meg befejezést el lehet felejteni.
Még az itteni liberál idiótáknak is akiknél megakadt a szalag , hogy ne általánosíts.

Danny1987

DaemoonHunter
oldja meg, leszarom^^

Nincsenek véletlenek.

www.smart-bus.hu

Atomreaktor
a kimosdatás része.

<#nevetes1>

Elnapolták Stohl tárgyalását

"Eljárásjogi hibát rejt a DVD - mondta a tárgyalás után Ruttner György. A felvételrõl ugyanis kiderül, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a vádlotti jogait, ami akár az egész eddigi bírósági eljárás hatályon kívül helyezését is eredményezheti."

Ennek mekkora mázlija van!

Olyan esetben mint a Gyöngyöspatai, ahol Hóhérnak (rendõrkutya) kellett rendet tenni, máshol már lõnek (jogosan)! Egyet levegõbe, egyet célzottan. Oszt jónapot.

Nemhogy vége nem lesz, inkább egyre több konfliktus lesz, mivel szaporodnak mint a nyulak...

www.smart-bus.hu

Atomreaktor
sajnos nem lesz vége ennek sosem, már csak a demográfiából adódóan sem, meg a mentalitásuk miatt sem. persze a mi mentalitásunk is rossz, mert ki kellene kergetni õket az országból, meg azokat is, akik hagyják, hogy a rend csak látszat legyen.

w77d
az árulást én is érzem nap mint nap... naponta dolgozni járok, nem lopok, fizetem az adókat, senkinek sem ártok, erre gyakorlatilag a törvény fölém helyezi azokat, akik nem dolgoznak, akik lopnak, akik szarnak a rendre és a saját anyjukat is megerõszakolják ha kell... hát ebbõl legyen már elég!

Így van. Ha egy ilyennél azonnal kijönne a járõr, majd a delikvens komplett családjától minden szociális juttatást megvonnának 1 évre, akkor elgondolkoznának.

Persze tudnék drasztikusabb megoldást is javasolni, csak akkor ugye menne a hiszti... 😊

www.smart-bus.hu