61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • berlinboy6329
    Már 249,5 is volt.
  • banok
    Azért arra is emlékezz vissza, hogy 5 éve volt egy öszödi beszéd is Gyurcsánytól ami nagyon kiverte a biztosítékot a népnél. Ez azóta a mai magyar politikai élet kályhája. Ha nincs öszöd és utána október 23. akkor ma nincs a Fidesznek 2/3 ebben biztos vagyok.
  • polluxware
    erről beszélek;)

indiánok is így voltak ezzel annó ott vádnyugaton..
  • polluxware
    jaj... komolyan..

kis ember az legyen együttműködő

esztergom, manyup, népszavazás... soroljam vazze?
  • Lteebee
    Mások szerint ugyanakkor nem "lejátszott meccs".
    És nem kell sértegetni őket.
    Ugyanis nem nem tudnak beletörődni, hanem nem hajlandóak.
  • Vlala #49327
    Négy éve épp Viktor heccelte azzal a felbérelt fradi-szurkolókat és egyéb bértüntetőket, hogy ki lehet penderíteni a kormányít, ha nem tetszik valami.

Most se sztrájk, se népszavazás, még szólásszabadság sincs, és Kína a példaképünk.
    Mi ezen a Nemzeti együttműködés?
  • polluxware
    :) no de miééér;)

talán azért mert mai napig vannak akik nem tudnak beletörődni, hogy ez már egy lejátszott meccs..

buktuk a témát

ennyi
  • L Viper #49325
    Trianon kerülendő, tabutéma, de a holokausztról kötelező megemlékezni. így megy ez nálunk.
  • ManoNegra
    A franciákat se felejtsük el. Azok meg sem szólalnak más nyelven, ha egy mód van rá. A sok franciáskodó..
  • Lteebee
    A közösségi oldalakon mehet a parasztozás, kurvafaszszopómagyarozás.
    A "megyek magyart ölni" stílusú dumák.
    Ez ellen soha nem emeli fel szavát az úgynevezett "mintegy 100 értelmiségi".
  • polluxware
    az amerikai is rettentően nacionalista.. ott is van mélysötét;)

csak más zászlóóó, ennyi
  • 0Fritz0
    Összekevered az állampolgárságot a nemzetiséggel, de már megszoktam, hogy az alapvető fogalmakkal sincsenek tisztában a magyarságtól szenvedő egyének.

A zsidóság és cigányság Magyarországon élő kisebbség.
    Ahogyan te is az leszel, amennyiben kimész egy másik országba, de megtartod saját kultúrádat, szokásaidat.
    Pláne, ha ott a magyar kisebbség nevében szólalsz fel (Bár ezt erősen kétlem).

Bajer Zsolt "munkásságát" nem követem figyelemmel, de azért nekem is lenne egy kérdésem:
    Szólaltál fel cigány és zsidó ellen, hogy "ez már túlzott cigánykodás/zsidóskodás"?

Egyébként ez az egész olyan, mintha kimennék az egybesült államokba és leugatnék mindenkit, hogy mit usáskodnak azzal a rengeteg zászlóval a házukon.
    Ugye, hogy mekkora idiótaság már az elgondolás is?
    Viszont ha idehaza valaki kivisz egy zászlót... a rohadt...
  • ManoNegra
    Hát persze. A magyar meg csak bunkó lehet, ha büszke hazájára.. Áldozat, csak kissebség lehet, akik csak jóesetben tekintik önmagukat magyarnak...
  • polluxware
    sztem ezekből a dolgokból még csinálnak valmi múzeumot... majdan;)
  • Lteebee
    Csak annyit teszek hozzá, hogy úgy érzem, hogy ezek az általad említett kisebbségek a közbeszédben kizárólag áldozatok lehetnek.
    Amennyiben egy zsidó vagy cigány bűnelkövető, vagy legalábbis egy közösség szempontjából ártó személy lesz, úgy etnikai hovatartozása tabuvá válik.
    Vagy ha valaki mégis meg meri említeni, az minimum rasszista lesz.
  • Totti5
    Arra nem gondoltál hogy a Feródat meg lekaratézd?:)
  • Lteebee
    Értem.
  • banok
    Látom az a mondat nagyon benned maradt, mondjuk nem feltétlenül magamra értettem hanem a társadalom nagy részére. Na mindegy. :)
  • banok
    Az erőszak nem vezet sehova. Azért nem mindenről a "Zorbán Viktor" meg a "smittpalika" tehet.
  • banok
  • kennedy69
    és ki tudja hol a vége...
  • ManoNegra
    Akkor lassan már érdemes lenne átváltani forint hitelre a devizahiteleket.
  • Lteebee
    Garfielddal szerintem szót lehet érteni.
    Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
    Van itt két másik fórumozó, aki nem hajlandó vitázni.
  • Ronny
    247 forint felett a frank

• Ronny
    Én úgy emlékszem csak Garfield szokott átjárni provokálni.
  • Vlala #49307
    Olvastad már a NENYI-t? Néha olyan érzésem van, hogy bele kellene ütögetni Viktorunk és Smitpalink orrát, mint a kiskutyának a szőnyeg közepére remekelt kupacába. Kurtára nem arról szól, amerre most tartunk...
  • Bronx South
    Mivel a zsidó és a cigány nem kis problémákat okoz az országnak ? Talán ez az oka ennek a hatalmas utálatnak ? Az összes addig örülhet míg nem alakul ki forradalmi helyzet ebben az országban, a Magyar is felelős a problémákért, legfőképpen azért mert tűr.
  • Lteebee
    Átjár.
  • Bronx South
    #49289: Ha már nagyon kötözködni akarsz akkor vissza kötözködök. Ez nem az első regisztrációm. Hamis a világ mi ?

#49296-98: A süket tő>szavak/mondatok terén látom otthon vagy, de ez kevés.
    Viszont lenyilasozni nemzeti érzelmű embereket, ez azért több a soknál is te tudatlan. Nem mintha nem lennék tisztába vele, de azért rákérdeznék a te fajtádra, gondolom más is kíváncsi rá.
    Mellesleg idáig is volt sejtésem itt egy két emberről, de a mai műsorod után rátennék 20 ezer forintot hogy te nem vagy Magyar(talán papíron se).
  • Ronny
    De vegyük már észre, hogy amit pl. Pollux művel az is nevetséges.

Senki nem írta, hogy a történetben Pollux lenne a fasza gyerek. Az itteni törzsközönség nem jár át a "társtopikba" turuloskomcsizni/nyilasozni, szerintem elvárható, hogy egy kicsit Ti is moderáljátok magatokat.
  • Lteebee
    Megmondtad, gratulálok.
  • L Viper #49301
    Mivel nem vagyok alpári stílusú, és provokálgató, mint itt egyesek, ezért nem is veszem magamra és továbbra is fenntartom, mindenki oda ír, ahová akar. De vegyük már észre, hogy amit pl. Pollux művel az is nevetséges.
  • Lteebee
    Szerintem szarozós Bayer Zsoltikát senki nem tartja magyarnak.
    Esetleg a felületes szemlélő hiszi azt, hogy magyarok magyarnak tartják.
    Népszabisból lett ő hírtévés, magyarhírlapos.
    Őt nevezik bértollnoknak.
    És ha a "szarozós" jelzőt nem érted, kérlek, nyugodtan szólj!
  • polluxware
    mi a bajod a nyilas jelzővel??

zsidózó, cigányozó primkókra mit mondjak? nemzetvédő bajtársak?

komcsizni lehet, akkor nyilasozni is lehet

ilyen simple
  • polluxware
    -> deepmagyar mentalitás;)
  • Lantee
    A zsidó az zsidó. DE a magyar zsidó pont ugyanannyira magyar, mint zsidó.
    A cigány az cigány. DE a magyar ciány pont ugyanannyira magyar, mint cigány!
    A magyar az magyar. DE a bunkó magyar pont ugyanannyira bunkó, mint amennyira magyar!

Nem fogjátok fel, hogy nekem (és néhány egyéb idejárónak) az nem tetszik, ahogy az ország és a világ bajaiért azonnal vagy cigányoztok, vagy zsidóztok. Holnap elégedet a rántottát, arról biztos a zsidók tehetnek, vagy inkább a mocskos multik akik zsidóktól veszik a tojásokat.
    Ez a mentalitás, amit nem vesz be a gyomrom. Ha ezt szóvá teszem, azonnal héber topikba küldenek, liberálmajmoznak, lekommunistáznak. Ilyen emberek eddig is voltak szép számmal, ne de nehogymár még én menjek a fenébe?!

A MAGYAR EMBER és a MAGYARKODÓ EMBER között óriási különbség van, de hiába magyarázzuk, csak nem akarjátok megérteni. Mondok egy példát, hátha közelebb kerültök a gondolatvikágomhoz:
    Bajer Zsolti, a hírtv fő-megmondó-beszólogató-nagymagyarkodó embere, aki szlovák rendszámú autóval jár(t). Erre te mit mondanál?
    Számomra tudod ki a magyar, akire fel is tudok nézni? Mondjuk a pólósaink, Kemény Dénessel együtt, akik semmi pénzért a belüket kidolgozzák az országért. Vagy mondjuk azok az orvosok, akik a botrányos körülmények ellenére még nem mentek külföldre, mert itthon szeretnének segíteni. Érdekes módon egyik sem magyarkodik, csak szimplán magyar.
  • polluxware
    a fajtádtól ezt bóknak veszem;)
  • 0Fritz0
    Ha a zsidót zsidónak nevezzük, az a baj.
    Ha a cigányt cigánynak nevezzük, az a baj.
    Ha a magyar magyarkodik, az a baj.

De az ilyen felfogáson csak röhögni lehet, szóval nem baj.
  • Ronny
    Olvass vissza. Ez csak a válasza volt az újabb nyilasozásra, meg "nyilastotyikozásra"

Visszaolvastam. Nem Pollux kezdte.

Ez meg nyilvános fórum, senkinek nem játszótere. Aki regizett SG-re oda ír, ahová akar.

Emlékezz csak Efreet szavaira:

Ha már átjárás történik, akkor el kellene fogadni a másik stílust, hozzáállást, és ha valaki vitatkozni (nem veszekedni) szeretne, akkor azt tegye úgy, hogy azzal ne a másik személyt, hanem a véleményét, az általa képviselt álláspontot vegye célba értelmes, átgondolt érvekkel, lehetőleg adatolva. Ez az alapvető, és minimálisan elvárt vitakultúra első szabálya, amit nagyon sokan sorozatosan elfelejtenek. Pedig annyira nem nehéz feladat.

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=42340]#42430[/URL]
  • L Viper #49293
    Olvass vissza. Ez csak a válasza volt az újabb nyilasozásra, meg "nyilastotyikozásra".
    Pont olyan sértő, mint a héberezés! Egyáltalán mi jogon nyilasozza le az amoda írókat? Az aki a magyar érzelem és a nyilas közé egyenlőség jelet rak súlyos bajok vannak az agyával, még ha neked ez nem tetszik is.
    Ez meg nyilvános fórum, senkinek nem játszótere. Aki regizett SG-re oda ír, ahová akar.