Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁÁÁÁ.Halált okozó testi sértés az hogy valakinek keresztül döfik a szívét?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sztojkát megint ki kellett vinni a bíróságról,mert ordibált

"Raffael Sándort, a Cozma-ügy elsõrendû vádlottját a védõje szerint nem ölési szándék vezette, csak halált okozó testi sértést valósított meg, ennek megállapítását kérte a Veszprém megyei bíróság büntetõtanácsától az ügy szerdai tárgyalásán. A bíróság csütörtökön hirdet ítéletet."

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ha a természet úgy érzi, hogy globális felmelegedésre van szüksége, akkor nekünk nincs más lehetõségünk - szerencsére - mint hogy áldásunkat adjuk rá!

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Hegi90
azt nem mondtam, hogy homogén 😛
link

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"Mathis 1998 decemberében lõtt le egy 24 és egy 31 éves férfit, egy 15 éves lányt pedig élete végéig nyomorékká tett."

"Ügyvédei az utolsó pillanatig harcoltak életéért."

Mehetnek õk is utána...

www.smart-bus.hu

Danny1987
Bagatelizálni lehet attól még ez a jövõ vár ránk (rád is).

Ja és menekülni nem igen tudsz majd.
Éljen a multikulti!
Remélem majd akkor is ez lesz amikor a lányodat erõszakolják.

Live for nothing or die for something.

kakimakifsz
Arizona? Új Mexikó? Nevada?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Danny1987
Vazze mi van veled ember??
Multkor még a lopásért kézlevágást ajánlottál most meg az én hibám minden?

Danny1987
Kivégeztek egy gyilkos négert Texasban

"Ügyvédei az utolsó pillanatig harcoltak életéért. Érvelésük szerint Mathis szellemileg rendkívül visszamaradott, intelligenciahányadosa (IQ) jóval a minimum alatt van, emiatt nem szabadna kivégezni."

Hát igen az a fránya iq.

Igaz arty?😊

Hegi90
az usa közepe kb lakatlan, kihalt sivatag.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Egy laikus kérdés: Miért nem tett maradandóbb/szembetûnõbb kárt az USA-ában ennyi robbantás?
A ruszkik nagyon nézik a videót. <#idiota>
Atomrobbantások száma 1945-1988

http://www.youtube.com/watch?v=jfpQNfcRE1o&feature=player_embedded

arty
ha a franciák a korallzátonynál 147 kísérletet végeztek, miért elképzelhetetlen h az amcsik még többet?

Forza.

Jah, hát a pár száz talán túlzás 😄
arty
valamiért azt érzem nem veszel komolyan 😞

(vígasztal, ha a másik oldalt se! 😄 )

Forza.

arty
franciák is robbantgattak Mururoán

aztán, ha felszakad, ki hal meg? a francia militáns barmok? neméppen...

Forza.

már megijedtem! <#nevetes1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

arty
nem, mostanra megtérítettek, a libsik az utolsó szálig gyilkos, rabló, tolvaj, világot romba döntõ mocskok 😊 a legrosszabb a roma-libsi, meg a zsidó-libsi, õk konkrétan a létükkel is emberiség ellenes bûnt követnek el, megszületésük után, le kéne õket mosdatni és irány a hágai nemzetközi bíróság!!!

rohattak!

Forza.

Bronx South
És ezt a kijelentésed te mire alapozod ?

Ez nem új nekem.
w77d
az is igaz 😄

w77d
hát kb XXD

Hát ennek így elég olajlobbisbemagyarázós szaga van! 😊

Abban gondolom kiegyezhetünk, hogy az a ki tudja hány milliárd tonna kõolaj elégetése nem volt hasznára a bolygónak. Oké, hogy természetes folyamat a felmelegedés, no, de azért ne már... 😊

www.smart-bus.hu

"károsnak tartott gáz" A metánnal elvileg fûteni lehet. A marhatrágya pedig a legértékesebb trágya ha jól tudom. Persze nem a kukoricán és antibiotikumon nevelt marháé...

Bronx South
Lehet hogy az volt a szerencséd hogy talpig fuxban voltál, így könnyen hihetõ hogy cigányokkal spanolsz, az olyanokat meg nem bántják. xD

TheLostOne
"Az üvegházhatást nem csak gázok okozzák, hanem például a légkör vízpára-tartalma – a levegõ vízmolekulái felveszik a Föld felszínébõl visszaverõdõ hõt és kisugározzák. Tekintve, hogy a Föld felszínének kétharmadát borítja víz, vajmi kevés befolyásunk van a folyamatra. A legutóbbi kutatások szerint a páratartalom olyan önálló rendszer, ami önmagát szabályozó folyamat, és bármekkora lelkesedéssel égetjük a szenet, nincs a folyamatra érdemi befolyásunk. A vízpára üvegházhatását 36-72 százalékosra becsülik, de a képletbe még be kéne írni a felhõket is, melyek napszak függvényében hûtik vagy melegítik a bolygót – felhõs éjszaka alatt alig hûl a levegõ."

"ott állok egy kabrioval talpig fuxban" ezt hívják úgy hogy felhívás keringõre. <#nevetes1>

Akkor ez nekem "nem jött át" <#idiota>

TheLostOne
A marhatenyésztést csak egy hülye példának hozzák fel, de attól még valóban több károsnak tartott gáz keletkezik belõle, mint az autózásból.

A lényeg az, hogy az üvegházhatás természetes folyamat, az emberiség tevékenységei által kibocsájtott gázok hatása elhanyagolható a folyamatra nézve.

Ugyanez vonatkozik a globális felmelegedésre, csak arra nem tér ki ez a cikk.

A lényeg az egészbõl, hogy a környezetvédõk lerabolják az autóipart, így közvetetten az egész lakosságot. Amerikában elfogadott tény, hogy az autó nélkülözhetetlen megélhetési cikk. Attól, hogy európában a tömegközlekedést erõltetik hivatalosan, ez gyakorlatilag itt is igaz.
Hiába kisebbek a távolságok, ezt kompenzálja hogy itt még rohanóbb a világ, rosszabb az életszínvonal, egy autó nélkül az ember hatalmas idõbeli hátrányt szenved már a mindennapi teendõi során is.

w77d
gyerekek én nem bírok szabadulni a cigányoktól, de hála istennek a tegnapi fodrászos után, ma inkább humoros lett a kis találkánk mint szomorú 😄 de akkor is vége lehetne már a hétnek, amik mostanság történnek velem XD

A nõvérem vaterán leütött egy ilyen kis gyerek lepedõt ágynemûvel.. budapesten a 10-kerben árulják mondom ok, elmegyek érte, megspóroljuk a postát, hétvégén úgy is megyek le Veszprémbe. Odaérek egy cigányokkal teli ház, én meg ott állok egy kabrioval talpig fuxban... mondom itt a vég, innen nem szabadulok. Megálltam a ház elõtt, 8 kiscigány szaladt ki hogy körbeugrálják a kocsim. Kijön az öreg cigányasszony, beinvitál. én mondom nem akarok a tetõt felcsukni, így meg nem szívesen hagyom kint az utcán (majdnem mondtam hogy cigánykörnyék). Erre a nyanya: Misi!! Ráfffááel vigyázzatok erre a szíp autóra míg megy a biznisz. Kijött két szép nagydarab cigánygyerek a kocsim mellé.. szívem szerint mondtam volna, hogy nna pont ettõl féltem XD végülis atrocitás nem történt, de egy 10 éves cigánykislány amíg ott voltam végig azzal basztatott, hogy õ mindenáron a feleségem akar lenni... csak néztem XXD mondom neki, hogy majd egy tíz év múlva visszatérünk erre (de addig próbálj meg kigyógyulni a cigányságból). Gyorsan kifizettem a cuccot illedelmesen elköszöntem az egész kis (18fõig számoltam) családtól majd leléptem. Ecsém egész úton hazafelé istennek köszöngettem hogy vigyázott rám és nem voltak cigány kedvükben a cigányok XXD

Ez így egyben elég tömény. <#vigyor3> Az biztos, hogy a nagy usában a mezõgazdaság is centralizált (monsanto) és a profit mindenek felett, de hogy a marhatenyésztés környezetszennyezõbbb mint a belsõégésû motorok... <#nemtudom>

TheLostOne
Eddig az összeesküvés-elméletek közé (azon belül viszont a hihetõ kategóriába) soroltam a témát, de azt hiszem ez a cikk magáért beszél:

Hány vágóhíd egy Ferrari?

Ebben éppenséggel az üvegházhatásról van szó, de tudtommal a globális felmelegedés is ugyanez a tészta.

Az egyetlen érv az autózás ellen ezek után a nagyvárosi szmog lehet, de az én szememben az is elvérzett. Mióta lecserélték az õsrégi, kartergáz-hackelt dieselmotoros buszok nagy részét gázüzemûre, a levegõ érezhetõen frissebb, aztán személyautó ugyanannyi van.

Ulvar
Az Amerikaiak a Csendes óceánt megküldték pár atombomba kísérlettel. Pár százzal...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nem, de elszomorít.
Ez most szarkazmus? <#idiota>

Bronx South
És te ezeken csodálkozol ? Én nem.

"A bizottság a következõ tényeket emelte ki:
Az óceánok által elnyelt szén szintje már most sokkal nagyobb, mint a tengeri fajok legutóbbi tömeges kihalásakor, úgy 55 millió éve volt, amikor a mélytengeri fajok egyes csoportjainak 50 százaléka eltûnt a Földrõl.
Egyetlen korallkifehéredési esemény 1998-ban elpusztította a világ trópusi korallzátonyainak 16 százalékát."
Atomreaktor
szerintem nem ezzel van a baj, hanem, hogy nincs stílusunk. nem mondjuk meg, hogy ez így nem oké, nem érvelünk vissza, nem magyarázzuk el, hogy mi a helyzet nálunk, hanem ajtóstól rontunk rájuk "nekünk ne szóljatok be vaze" stílussal. oké, rá lehet fogni az általad leírt okokra ezt a stílust, de ezzel nem jutunk elõbbre. nyilván a seggnyalás sem jó, de a másik oldal sem. épp ezért kerülünk egyre keletebbre és délebbre. ami nem lenne baj, ha ott lenne valami fény, de sajnos nincs. balkán leszünk (vagyunk), de még egy balkáni ország sem tud egyedül, mindenkibe belekötve elboldogulni.
a kritikát, ha valaki nem bírja és egybõl visszatámad, az alapvetõ baj, hiszen ezekbõl lehet tanulni, fejlõdni.

<#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

Bronx South
Én ma a ferihegyi reptérre vezetõ úton láttam egy Jaguárt, és nagyon nyûzsögtek körülötte a rendõrök, félpályás útzár volt.

Willenbrock
Miért kéne elfogadnunk a kritikákat? Õk kíváncsiak a mieinkre? Jó lenne ha akkor foglalkoznának a magyarokkal mikor kell.Pl mikor alapvetõ nemzetiségi jogaiktól fosztják meg õket a határokon túl.Vagy mikor a bankjaik tisztességtelen módon rabszolgasorba döntik az itthoni embereket.Ezeket a problémákat vizsgálgassák mert kritikákból meg kollektív bûnösségbõl már trianon óta elég volt.

Willenbrock
Saját házuk táján söprögessenek.

desigo
Ma láttam két nagyértékû új autót szlovák rendszámmal.
A közös az volt bennük,hogy a szlovák rendszám betûibõl a tulaj magyar keresztneve volt kiolvasható.
Nemhogy a felét,egy fillért nem fognak ezek befizetni soha...
Bronx South
Szerintem az félelmetesebb hogy az emberek nagy része ezeket vagy leszarja, vagy megmagyarázzák hogy kolbászból van a kerítés. Ha meg nincs a pénzügyben valamiféle végzettséged, akkor meg baszhatod, esélyed sincs hogy a másikat meggyõzd, mert hogy mire alapozod az érvelésed. Volt egy cikk a Merkúrról itt az sg-n ami pár napja jelent meg, a téma elterelõdött az összeesküvés elméletek felé, de nem konkrétumokat közöltem, hanem felvázoltam egy érmét, és azt mondtam hogy nem árt ha ismered a másik oldalt is. Azt meg lehet nézni hová fajult a vita, párszor már megfogadtam hogy één aztán nem merülök bele többet ilyen eszmecserékbe, de rendszerint bele vagyok rángatva, azt mindig leszûröm ugyanazt, de nem szeretnék megsérteni senkit se, így megtartom magamnak.

arty
bezzeg elõtte! tejjel mézzel folyó kánaán volt argentína!

rohatt liberálisok!

Forza.

arty
Megérte. Moráljavító intézkedés rulz.

Forza.

arty
nemnem, ez a sok szélsõséges (mint te) ember miatt van, akik elnyomták a szegényeket, akik most bûnözõk lettek

Forza.