Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Raffael Sándort, a Cozma-ügy elsõrendû vádlottját a védõje szerint nem ölési szándék vezette, csak halált okozó testi sértést valósított meg, ennek megállapítását kérte a Veszprém megyei bíróság büntetõtanácsától az ügy szerdai tárgyalásán. A bíróság csütörtökön hirdet ítéletet."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
link
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ügyvédei az utolsó pillanatig harcoltak életéért."
Mehetnek õk is utána...
www.smart-bus.hu
Ja és menekülni nem igen tudsz majd.
Éljen a multikulti!
Remélem majd akkor is ez lesz amikor a lányodat erõszakolják.
Live for nothing or die for something.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Multkor még a lopásért kézlevágást ajánlottál most meg az én hibám minden?
"Ügyvédei az utolsó pillanatig harcoltak életéért. Érvelésük szerint Mathis szellemileg rendkívül visszamaradott, intelligenciahányadosa (IQ) jóval a minimum alatt van, emiatt nem szabadna kivégezni."
Hát igen az a fránya iq.
Igaz arty?😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://www.youtube.com/watch?v=jfpQNfcRE1o&feature=player_embedded
Forza.
aztán, ha felszakad, ki hal meg? a francia militáns barmok? neméppen...
Forza.
rohattak!
Forza.
Abban gondolom kiegyezhetünk, hogy az a ki tudja hány milliárd tonna kõolaj elégetése nem volt hasznára a bolygónak. Oké, hogy természetes folyamat a felmelegedés, no, de azért ne már... 😊
www.smart-bus.hu
A lényeg az, hogy az üvegházhatás természetes folyamat, az emberiség tevékenységei által kibocsájtott gázok hatása elhanyagolható a folyamatra nézve.
Ugyanez vonatkozik a globális felmelegedésre, csak arra nem tér ki ez a cikk.
A lényeg az egészbõl, hogy a környezetvédõk lerabolják az autóipart, így közvetetten az egész lakosságot. Amerikában elfogadott tény, hogy az autó nélkülözhetetlen megélhetési cikk. Attól, hogy európában a tömegközlekedést erõltetik hivatalosan, ez gyakorlatilag itt is igaz.
Hiába kisebbek a távolságok, ezt kompenzálja hogy itt még rohanóbb a világ, rosszabb az életszínvonal, egy autó nélkül az ember hatalmas idõbeli hátrányt szenved már a mindennapi teendõi során is.
A nõvérem vaterán leütött egy ilyen kis gyerek lepedõt ágynemûvel.. budapesten a 10-kerben árulják mondom ok, elmegyek érte, megspóroljuk a postát, hétvégén úgy is megyek le Veszprémbe. Odaérek egy cigányokkal teli ház, én meg ott állok egy kabrioval talpig fuxban... mondom itt a vég, innen nem szabadulok. Megálltam a ház elõtt, 8 kiscigány szaladt ki hogy körbeugrálják a kocsim. Kijön az öreg cigányasszony, beinvitál. én mondom nem akarok a tetõt felcsukni, így meg nem szívesen hagyom kint az utcán (majdnem mondtam hogy cigánykörnyék). Erre a nyanya: Misi!! Ráfffááel vigyázzatok erre a szíp autóra míg megy a biznisz. Kijött két szép nagydarab cigánygyerek a kocsim mellé.. szívem szerint mondtam volna, hogy nna pont ettõl féltem XD végülis atrocitás nem történt, de egy 10 éves cigánykislány amíg ott voltam végig azzal basztatott, hogy õ mindenáron a feleségem akar lenni... csak néztem XXD mondom neki, hogy majd egy tíz év múlva visszatérünk erre (de addig próbálj meg kigyógyulni a cigányságból). Gyorsan kifizettem a cuccot illedelmesen elköszöntem az egész kis (18fõig számoltam) családtól majd leléptem. Ecsém egész úton hazafelé istennek köszöngettem hogy vigyázott rám és nem voltak cigány kedvükben a cigányok XXD
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hány vágóhíd egy Ferrari?
Ebben éppenséggel az üvegházhatásról van szó, de tudtommal a globális felmelegedés is ugyanez a tészta.
Az egyetlen érv az autózás ellen ezek után a nagyvárosi szmog lehet, de az én szememben az is elvérzett. Mióta lecserélték az õsrégi, kartergáz-hackelt dieselmotoros buszok nagy részét gázüzemûre, a levegõ érezhetõen frissebb, aztán személyautó ugyanannyi van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az óceánok által elnyelt szén szintje már most sokkal nagyobb, mint a tengeri fajok legutóbbi tömeges kihalásakor, úgy 55 millió éve volt, amikor a mélytengeri fajok egyes csoportjainak 50 százaléka eltûnt a Földrõl.
Egyetlen korallkifehéredési esemény 1998-ban elpusztította a világ trópusi korallzátonyainak 16 százalékát."
a kritikát, ha valaki nem bírja és egybõl visszatámad, az alapvetõ baj, hiszen ezekbõl lehet tanulni, fejlõdni.
www.smart-bus.hu
A közös az volt bennük,hogy a szlovák rendszám betûibõl a tulaj magyar keresztneve volt kiolvasható.
Nemhogy a felét,egy fillért nem fognak ezek befizetni soha...