61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#49372 Elég lenne, ha nem az a multi kapná a támogatást, aki csak kinti beszállítóval üzletel. -
#49371 Megint te sértegeted a nem veled egyetértőket.
Birkák, fajtájuk?
Ennyi? -
Lantee #49370 Tudjátok mit, igazatok van!
Adjatok két hetet, hogy az országban még élő normálisan gondolkodó ember összecsomagoljon és elmenjen, aztán hajrá:
- Jobbikot kormányra,
- Összes multit, külföldi gyártót/termelőt/szoláltatót elkergetni az országból,
- Lámpavasra húzni minden cigány/zsidó/baloldali/vöröshajú/féllábú/stb. embert,
- Kötelezővé tenni a lovaglást, iskolai tananyaggá a hátrafelé nyilazást lóról,
- Ledózerolni az épületeket, és hivatalból kiutalni mindenkinek egy jurtát,
- Azonnali provokáció-függetlenedés-majd háború a románokkal, szlovákokkal, szerebekkel...és az osztrákokkal.
Sok sikert! -
#49369 Trianon tragédiájának jelentéktelen színben való feltüntetéséért nincs bünti. -
#49368 pedig már úgy belejöttem;) -
#49367 holokauszt kampány
MA
egy totál kontraproduktív dolog...
hiába eröltetik, annál jobban tagadja a bírkája (mert trendi) -
#49366 hát nemistom, talán összetévesztelek a hét törpével.. vagy hófehérkével;) -
#49365 Szerintem ez nem gyűlölet.
Mármint az, hogy 4 másik párt eltűnik.
És az sem gyűlölet, hogy rtl, tv2 megszüntetés.
Metszett farkinca? Ki hol? -
#49364 Trianonnak is van emléknapja... -
#49363 Ezta te fajtád-én fajtám dumát hagyjuk meg Morvai Krisztinának és elvtársainak. -
#49362 -
#49361 A holókauszt tagadása is azért büntetendő mert páran nem tudnak beletörődni hogy másnak nem fáj annyira(ne adj' isten esetleg egyáltalán nem fáj neki)az ő veszteségük mint a sajátja.Vagy hogy a saját vesztesége fájdalmasabb mint az övéké mivel személyesebbnek érzi.Ebbe viszont ők nem tudnak beletörődni,már azt is bűntetik ha jelentéktelennek állítja be valaki a holokausztot.Pedig had döntsem már el magam hogy hogy érezzek az eseménnyel kapcsolatban.
Sok nép szenvedett sokat és szenved ma is de valahogy soha nem állítják annyira hangsúlyos módon színpadra a mások szenvedéseit mint a háborúban meghalt zsidókét. -
ManoNegra #49360 Kutathatom az emlékműveket.. De hivatásos (nem zsidó) történészek NEM kutathatják - kérdőjelezhetik meg egyes dogmatikusan sulykolt állításokat. -
#49359 nem az a bajom, hogy zavar a dolog...
hanem hogy annyira, nem magáról a területekről van szó meg az emberek ÉRDEKEIRŐL
hanem hogy ti lélekben megnyugodjatok..
szted az segítség nekik, amikor a kismagyar hülyegyerek kimegy tóth-ot ócsárólni, aztán meg behúzott farokkal sunyít vissza haza ,ha ki emberkedte magát
kit kapnak el ott utána helyben? -
#49358 El tudja tartani. -
#49357 Jobbik Országgyűlésbe jutása és győzelme nem azt jelenti majd, hogy egyel több parlamenti párt lesz, hanem azt, hogy néhány hónap múlva néggyel kevesebb (Vona Gábor 2010. március 15.)
Meg ez a mánia, hogy eltüntetik az RTL Klubot és a TV2-t.
Meg a Morvai Krisztina "magunkfajta-magukfajta" dumája, na meg a hírhedt metszettfarkincájús mondata. -
#49356 "maszturbálnál a nagy magyi térképre"
Meddig süllyedsz még Pollux? Erre mi szükség van és még te dumálsz provokálásról. Beteg vagy. Csapd ki Olgira. -
#49355 Az én fajtám?
Te tényleg csak így tudsz kommunikálni?
És már miért dobálnék molotovot?
Honnan veszed ezt? -
Lantee #49354 "A másik nem kutatható, nem kérdőjelezhető meg."
Tehát a Holokauszt nem kutatható? Sétálj be a Dohány utcába, és beszélgess egy-két túlélővel... -
#49353 Ez te vagy, meg a hozzád hasonlóak. Ki kéne néha járnod és elbeszélgetni az ottani magyarokkal.
Engem ez érdekel, te meg emlékezz arra, amit kötelező ünnepelni. Az nem lejátszott meccs. -
#49352 jajjjjjjjjjj..
így sincs meló..
mit eszik az a sok rohadt kölök majd?
komolyan mint a halak ívása.. idáig terjed az agyatok
A SZAPORULAT
-
#49351 Szerintem meg van esélyünk, úgyhogy itt nem tudunk megegyezni, ezt el tudom fogadni.
Felbaszni a szomszédainkat?
Jobban fogják utálni a magyart? Majd jobban nem használhatja az anyanyelvét? Vagy mi lesz?
Vagy több magyar történelmi személyt mondanak szlováknak, románnak? -
Lantee #49350 Persze, csatoljunk gyorsan vissza az országhoz még 5-6 millió éhes szájat, mikor ezt az alig 10 milliót sem tudja eltartani. -
#49349 tudod mi a difi?
magamfajta, nem megy a háza elé molotovot dobni... (egyrészről mert bacok rá)
te fajtád??
te fajtád, meg van sértődve ha letartóztatják miközben molotovot akar dobni.. meg a sötétebb hordalékát ösztönzi a balhéra, a gyilkolásra -
Lantee #49348 "Szólaltál fel cigány és zsidó ellen, hogy "ez már túlzott cigánykodás/zsidóskodás"?"
Igen, szólaltam fel! Mivel a zsidókkal alapvetőem semmi bajom nincsen (na, ezért most megint mit fogok kapni) őket nem, de pl. jogos esetekben igen, nagyon keményen fel tudok lépni a cigányság bizonyos tevékenységei ellen.
Az USA zászlómániája egyáltalán nem meglepetés. Az egész ország egy olvasztótégely...mindenki jött valahonnan, ezért kell egy zászló, ami alatt össze lehet őket hozni. Van egy érzésük, hogy tartoznak valahova. Ír, angol, francia, olasz, ukrán, kínai, spanyol, stb. bevándorlókból áll az egész népesség (harmad, negyed, huszadgenerációs, most mindegy).
Magyarországon nekem nem kell minden sarkon magyar zászlót látnom, benne van a személyimben, hogy magyar vagyok, itt születtem, itt nőttem fel, itt él a családom, a rokonaim. Nekem nem kell zászlót lengetnem, hogy tudjam ki/mi vagyok.
Tisztán emlékszem rá, hogy mi volt 2006-ban a Kossuth téren. Csövestalálkozó, néha felpumpálva fradi keménymaggal és turbónyugdíjassal. Azoknak tényleg lengetni kell a zászlót, hogy tudják egyáltalán hol vannak...bár nekik meg tökmindegy.
A zsidóság nem kisebbség, hanem VALLÁS! Az, hogy ki milyen vallású, mindenkinek a magánügye.
-
#49347 Már miért csak háborúval?
Egész egyszerűen túl kell szaporodni a megszállókat.
Ez ilyen egyszerű. -
#49346 nem érted? kérdőjelezd meg
ÉS?????????????????
megérné ezért megint a szomszédainkat felbacni, aztán meg végignézni hogy kipusztítanak?
nincs esélyünk!! főleg ilyenkor, amikor mindenki mránk fúj az euba?
kit izgat hogy szted igazad van e...
-
#49345 Igen ez egyfajta vakhit. De a racionalitás azt mondja, hogy ezt a meccset tényleg elbuktuk. Legfeljebb háború árán lehetne határrevíziót elérni de megérné? Szerintem nem. -
#49344 Mert Képíró Sándor személyes adatai, lakcíme, fényképe(hozzá nem járulása ellenére) nem került fel a netre? -
#49343 uccsó szó az smitttthes;) -
#49342 Számomra az egyik bizonyíthatóan lényegesen nagyobb veszteség.
A másik nem kutatható, nem kérdőjelezhető meg. -
#49341 más értékek, más dimenziók;)
ők nyugodtan megtehetik, hogy felteszik bárkinek a személyes adatát a netre.. isten segedelmével ők tudják ki az ördög;)
önigazolás, nácionalizmus, butulizmus -
#49340 Idézz, légy szíves. -
#49339 De ez még mindig kevés ahhoz, hogy az idei ősz olyan legyen mint 2006-ban. -
#49338 Nagyon erősen fogalmazol.
Már miért maszturbálnék egy térképre?
A nemzetiségi arányokat tudatosan, sok esetben erőszakkal változtatták meg, ergó megszegték a békeszerződést.
Ez nem számít?
A magyarokat most is verik, alázzák minden nap. -
#49337 holokamu, trianon ájvék....
nem ugyanaz? -
#49336 A nacionalistákkal nem az a baj, hogy zászlókat lengetnek hanem az, hogy ezek mellet mit mondanak. Az gyűlölet ami pl. egy Jobbik rendezvényen hallható az számomra elfogathatatlan. -
#49335 a nép hitt benne ,hogy jobb lesz..
most látja hogy az egész HAZUGSÁG (adócsökkentés)
-
#49334 Igen, de sértő azt mondani, hogy "nem tudnak" beletörődni.
Ez azt feltételezi, hogy szellemileg gyengének tartod őket erre.
Holott ez nem igaz(általában). -
#49333 az már gondlom fel se merül benned, hogy azóta megváltozott egy csomó minden...
népességi arányok
most ez lenne a helyes ,hogy újra szétkúrni mindent?
magyart odakint vernék tovább miattad, te meg idahaza maszturbálnál a nagy magyi térképre
ezért megéri