61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#49412 A felszólalás egy része Orbán Viktorról szólt meg a Videotonról az engem nem érdekel aztán tért át arra, hogy örül neki, hogy az MTK kiesett az első osztályból mert az MTK egy idegen test a magyar futballban meg, hogy az Újlipótvárosiak kedvence. Hát mi ez ha nem burkolt zsidózás az ország házában? De gondolom ez sem baj. -
#49411 ez javarészt igaz..
kár misztifikálni a fajtánkat, még a cigók is összetartóbbak néha.. -
#49410 Én nem de szlotákiában a jelek szerint nagyon sokan szeretnék.A szélsőségesek támogatottsága tovább nőtt,nyelvtörvény megvan. -
#49409 totál nem vagy képben...
ki örült itt trianonnak?? -
#49408 Dehogynem volt. -
Lantee #49407 Igen, erre már mindenki rájött, hogy nem vagyok túl jó véleménnyel a hazámról. De miért is kéne?
Tépjük egymást, irigyek vagyunk, lusták vagyunk, adócsalók vagyunk, ostobák vagyunk, mert még mindig hiszünk a politikusoknak, gyűlölünk mindenkit, aki egy kicsit is más, stb.
Hidd el, sokkal boldogabb ember lennék, ha fel tudnék nézni a szülőhazámra. Ha nem vicc tárgyát képezné nemzetközi körökben. Ha össze tudnánk fogni végre...mindegy milyen apróságért. Ha nem mindig mástól várnánk a megoldást. Ha ugyanúgy tudnánk itthon viselkedni, mint ahogy a külföldön dolgozó magyarok. Mert igen, nagyon kevés kivételtől eltekintve a külföldön dolgozó magyar szorgalmas, becsületes, megbízható, segítőkész...egészen addig, amig egy másik magyarral össze nem hozza a sors. Tapasztalat! -
#49406 spec fingom nincs mi van most ott.. még az atv-ből sem;)
mééér akar engem mindenki az olgival összehozni?? -
#49405 Szóval mindenki mást él meg személyes tragédiának és had ne kelljen elfogadni azt hogy az én esetleges veszteségem nem olyan fontos mint másoké,vagy hogy az minőségében-erkölcsileg más kategória. -
#49404 Nyugodtan kommentáld!
De javaslom, az egész szöveget hozzad előbb. -
#49403 és szeretnéd ha ez folytatódna? -
#49402 "...hazai mezőnyben egyébként egy idegen testet képez..."
Hát hadd ne kommentáljam. -
#49401 Ez nem igaz. A pár bűnöző családot lesittelték, pár uzsorás inkább elköltözött, a többi alkalmazkodott. Ennyi történt és nem retteg senki senkitől. Ne az ATV-t nézd csak. -
#49400 bakker ezt én mondtam egy éve... ne pligizáljál;) -
#49399 Nem kell kérdezni.
Olvasd el a programjaikat.
Kezdve a Bethlen Gábor programmal, egészen a tavalyi választási programig. -
#49398 most mások rettegnek;) de itt volt az ideje... -
#49397 Közgáz tanárom viccelődött ezzel mindig, hogy hadat üzenne Svájcnak aztán megadnánk magunkat. :)) -
#49396 De az elcsatolt területeken élők nyomorgatása,marhavagonokban utaztatása,esetenként nemzetiség gyűlölő okokból történő agyonverése,kollektív bűnösként kezelése(holott szlovákiát tisóék hitlertől kapták ajándékba-és nagyon szépen együtt is működtek vele míg forró nem lett a talaj-kollektív bűnösség mi?románok detto)több százezer ember sokéves szenvedése új "hazájában" az ne lenne egyenlő a zsidók üldözésével?Akiket marhavagonban hurcolásztak és egyetlen táskával megaláztatva kényszerítettek lakóhelyük elhagyására,akiket a nyílt utcán agyonvertek magyar volta miatt és azért mert ezt nyíltan merte vállalni is,nos azok-és az ő hozzátartozóik valószínűleg nagyon is egyenlőnek érzik a két dolgot. -
Lantee #49395 Én már rég mondom, hozzunk ide külföldről egy kormányt. Egy országot elvezetni ugyanúgy munkakör, mint egy vállalatot. Mondjuk svédeknél feladni egy hirdetést, hogy Miniszterelnököt és Pénzügyminisztert keresünk, ennyi időre, ennyi pénz/hó javadalmazásért. Minden gond megoldódna. :) -
#49394 Menjél el Érpatakra. Érdekes módon megoldották a problémákat, pedig rosszabb volt a bűnözési statisztika mint Patán. -
#49393 Érdekesen beszélsz a hazádról.
Nekünk hazánk, neked ezek szerint csak átmeneti élettér. -
ManoNegra #49392 Ugyan úgy voltak jobb bal viták sajnos. Ez a legfőbb probléma, sikeresen elintézték, nehogy összefoghassunk... Figyeltetek? A mások intézték! :D -
#49391 vajon honnan veszi ezt;)))))))
hitler se rögtön kezdett el zsidókat gyilkolászni.....
először csak egyre többet beszélt róluk (tudod ez egy folyamat...)
mondjuk... nem érint, csak utána kiket vesztek elő?? -
Lantee #49390 Miért lenne feltételezés? Nem ezt szeretné minden "nagymagyar"?
Többször megkérdeztem már itt is, hogy mégis, milyen ötlete van a jobbiknak pl. a cigánykérdés megoldására. Soha, sehol, semmilyen konkrétumot nem hallottam, csak a hümmögés, meg a süketelés.
Olyan szinten bugyog bennük (bennetek?) a gyűlölet bizonyos népcsoportok iránt, hogy ha tehetnék, nem húznák lámpavasra az összeset? Dehogynem! Akik a jobbikra szavaznak titokban erre várnak! -
#49389 tökmind1..
ha ne adj isten valmi maszop kóperáció nyer, megint kezdődik az egész előlről
valami más kell (ami mindenkinek tetszik)
-
#49388 De amiket írtál, az feltételezés.
Vagy valaki sugallja neked ezeket, vagy te vonsz le ilyen következtetést.
"Lámpavasra húzni minden cigány/zsidó/baloldali/vöröshajú/féllábú/stb. embert"
Ez elképesztő. -
Lantee #49387 Aki nem vette még észre, 2006 előtt nem voltak ilyen Jobb-Bal-Közép viták. De viktorunk ezt is elintézte..."Aki nem velünk, az ellenünk!" -
#49386 itt már tökmind1... a lényeg hogy egyre nagyobb hüleségeket vágjunk egymás fejéhez...
köbö ennyi
legalább fellendül a totyik;)
kis változatosság a sok "vendég téma" után -
Lantee #49385 Mit nem lehet? Én csak kimondtam nyíltan azt, amit ti itt kerülgettek, mint macska a forró vizet. Nem ezt szeretnéd? Dehogynem, csak gyávák vagytok kimondani. Én meg valahonnan külföldről nézném a CNN-en, hogy az általad oly nagyrabecsült párt hova süllyesztette az országot. DE tudod mit, talán még röhögnék is. Minden népnek olyan vezére van, amilyet megérdemel. Szerintem már bőven belehülyültünk...2014-ben jöhet a jobbik...talán még én is rájuk szavazok... -
#49384 Tehát fajtázol, mert mások zsidóznak?
Tehát ugyanolyan vagy, de azért, mert ők zsidóznak? -
#49383 Bizonyos területek?
325000nkm-ből 232000-et csatoltak olyan országoknak, akik közül kettőben több zsidót irtottak ki, mint ahányat Magyarországon egyes források szerint vonatra raktak. -
Vlala #49382 Erre utalok, amikor BIRKÁNAK nevezem kicsi népünket.
OGyurcsány kimondfta, hogy hazudott: összeset lámpavasra, lőjük a Dunába, vesszen még a kutyájuk is.
Orbán megígérte a választások előtt, hogy jó kisfiú lesz, igazságosabb még Mátyás királynál is (egy 500 éves hullánál nem nehéz...), sőt, minden közintézménybe, iskolába és fizetős vécébe kötelező jelleggel ki is függesztette az Együttműködés Nyilatkozatát.
Ennek ellenére az ígéretei nem bizonyultak igaznak, mivel úgy nem lehet együttműködni, hogy nem kérdezzük meg a népet, sőt, a nyugdíjukat ois elvesszük, és visszamenőleges törvényeket hozunk a minél nagyobb harácsolás érdekében.
De nem mondta ki, hogy (vulgáris kifejezés jön)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!", és amíg ezt nem mondja ki, kis birkáink beletörődnek abba is, hogy már nemcsak a gyapjút vágják róluk..."Hé, hülye nép! Átbasztalak, mint szart a palánkon! Rácsesztél, lúzer!
-
ManoNegra #49381 Ezek nagy része meg fog valósulni, a monetáris politika főpapjainak mohósága okán. -
#49380 Nem volt ott kirohanás.
Zsidó csapatnak nevezte a zsidó csapatot.
Ahogy az MTK magát, szurkolóinak többségét is aposztrofálja. -
#49379 Bizony. itt a lényeg. -
#49378 ne hüledezzél már;) olyan kétszínű...
nihány zsidózás után is linkelj már magadnak ilyesmit -
#49377 Egyszerűen nem értem, miért nem lehet veled sem normálisan kommunikálni. -
Lantee #49376 Álljunk már meg egy szóra! Több millió ártatlan ember szisztematikus lemészárlása egy háború alatt NEM EGYENLŐ egy háborúban vesztes ország bizonyos területeinek a győztesekhez való csatolásával. -
#49375 féllábút mér? -
#49374 A metszett farkincás dumát Morvai Krisztina lőtte el. De említhetném Lenhard Balázs parlamenti kirohanását az MTK ellen. -
ManoNegra #49373 Nem a tadgadás a lényeg, hanem a folyamatos kárpótlás. Ez az ami nem tetszik sok embernek! Ez a tagadhatatlan targédia forintosítása a nem semmi...