Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nem mentél le nekik segíteni? 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Te arty, én nem akarlak csesztetni, de ugye nem akarsz egyesével válaszolni még vagy 10 db órákkal ezelõtti hozzászólásra?

Szedd össze egybe basszus... 😉

www.smart-bus.hu

arty
egy ilyen megállapítás után jogosan vetõdik fel bennem... te fekete vagy? 😄

Forza.

arty
20.3 az a 16.... 😉

Forza.

arty
nem, akkor majd én is elkezdek libsizni!

Forza.

arty
az intelligenciáról papolsz, miközben minden baromságért libsizel?

Forza.

Mi lenne? Itt lesznek az "ideiglenesen" kihelyezett Knesszet ülések :-(

tviktor91
Tenyleges eletfogytiglannal mondanam ezt...

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

desigo
Az eltelt kilenc hónap alatt a bíróság több száz tanút és mintegy 25-30 szakértõt hallgatott meg.
Az emberölési per iratanyaga 69 kötet, 17 ezer oldal.
Az eddigi perköltség meghaladja a 73 millió forintot.
Ritkán értünk egyet, de ez most egy ilyen eset. Minden kizárólag rajtunk múlik, csak el kell hinni, hogy a nagy dolgok is a látszólag kis dolgokból lesznek. Senkinek semmi más dolga nincs, csak pozitív példával hatni a környezetére, és máris beindulnak a dolgok...

És, hogy ne csak a levegõbe beszéljek, a minap tapasztaltam is egy ilyen "apró" dolgot. Lakótelep, lomtalanítás. A turkálók elvitték amire szükségük volt, a sok szemét meg itt maradt.

Az egyik házból lejött egy család ( szülõk plusz 3 kisgyermek ), és pár óra alatt zacskókba összeszedték a ház körül a szemetet. Azt hittem rosszul látok... komolyan mondom büszke voltam rájuk! Egy lakótelepen nem ezt várná az ember, és láss csodát másnap a másik ház körül is összeszedték a lakók... jó érzés volt ilyet látni!

www.smart-bus.hu

w77d
az igazságszolgáltatásba vetett hitem kezd visszatérni egy szikrányit!!

Atomreaktor
Ulvar
Jó maga viselet miatt 30 év vagy kevesebb lesz nekik...Sztojka is simán kaphatott volna egy életfogytiglant...meg mind 3-nak egy-egy kötelet a börtönbe...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bronx South
kakimakifsz
"A vád mindhármuk ellen........"
Milyen 3 bmeg? voltak ott vagy 20-an!!<#gun><#violent><#gun><#violent><#gun><#violent><#gun><#violent>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

kakimakifsz
Tudtommal a Cár bomba az hidrogénbomba volt.
És a világ egyik legtisztább robbantása volt, ahhoz képes, hogy hány Gt-ás volt a cucc.

kakimakifsz
faszomért kell ehhez silverlight????

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Miért kéne nekünk mindenkit meggyõzni? Az épp elég, ha a környezetedet meggyõzöd. Próbálsz jóban lenni a szomszéddal, család barátok egymást segíteni, elõvigyázatosan udvariasan közlekedni. Ezek apró dolgok, de hidd el neked is jól esik ha ezt kapod.
Attól soha nem fog megváltozni az életünk, ha négy évente teszünk egy x-et egy papírlapra. Ezért is furcsállom mikor emberek egymásnak esnek pártok miatt. Mikor számíthattál bármelyik pártra? Ha magadba nézel tudod Te kire számíthatsz, és neki is jó, ha rád számíthat.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bronx South
Egy hónapos, de a kérdés miatt beszúrom. GTA

Mindig is tûnõdöm hogy mi jár ezeknek az embereknek a fejében, sok akciófilm, vagy sok gta, vagy micsoda ? Mindenesetre jól elszórakozok az ilyen videókon. 😄 A végefele kiszáll a csávó, azt majdnem elköt egy olyan autót aminek a hátsó ülésén egy gyerek ült, lol...

Ulvar
Ezt egy fél világnak kéne elmondanod. Nehéz mindenkit meggyõzni.

Hegi90
Pontosan ezen a mentalitáson kellene változtatnia az embereknek. A modern világ legnagyobb tévhite, hogy az egyén nem tud változtatni semmit a világon. Ez egy faszság. Igenis lehet, csak nem kéne folyton a kifogásokat keresni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ulvar
A lényeg is lejött, én azt mondom hogy a jövõben erre számíts.

Hegi90
látom lejött a lényeg <#wow3>

Ulvar
És az emberek fosnak Csernobiltól meg Fukushimától...ugyanmár...az a sugárzás mennyiség amit ez a sok fasz ránk zúdított köpete ennek a 2 katasztrófának. Arról bezzeg nincs hír hogy Amerikában is felrobbant évekkel ezelõtt még az elsõ víznyomásos atomerõmûvei közül 1-2...jól eltitkolták...hát így élünk.

Ulvar
Nekem ez jutott eszembe az Agent Orange-rõl <#zavart1>

Ulvar
A probléma ott van, hogy az ázsiai és a fekete kontinens lakói fogják kiéheztetni a földet létszámukkal és azok növekedésével. Ez alapból háborúhoz fog vezetni, és minden europid, aki fejlett országban él õket fogja hibáztatni, és végül "megoldani". A Föld mezõgazdasági készlete nem elegendõ ekkora emberszaporodásnál arra, hogy fedezni tudja az emberek ellátását. Nem csak a fejletlen országokban, hanem lassan a saját hazájukban. Úgyhogy ha akarod, ha nem, háború lesz. Hogy milyen kifogás, vagy kitaláció, vagy indok miatt, az lényegtelen.

Legjobb példa, hogy Kenya lakossága 17 évente megduplázódik...ázsiában pedig nem nagyon megy a születés szabályozás. Konkrétan sehogy.

És akár mennyire is szeretnéd, bizony a fejlett ország lakói szidni fogják a bõrszínük miatt, valamint a médiában hallottak miatt...ez ellen nem tudsz mit tenni.

"Faszért kell utálni egy másik népet egy olyan dologért, amihez még a dédapáinknak sincs lassan köze?"

Nem tudom milyen más népre gondolsz, de nem úgy lenne helyes ha õk is így gondolkodnának?
Engem egyébként sokkal jobban zavar a magyarok közötti gyûlölködés.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Tsar Bomba - King of the Bombs Nuclear weapon

nem sokat szórakoztak le is dobták a hidegháborúban, rengetek kísérleti robbantást végeztek (bányákban) és több atombombát ledobtak mire ide eljutottak.

TSAR

Az Ural mellett hatalmas atom szennyezett területek vannak.

1 ilyennel 1 nap alatt Magyarország élõlényeinek 90%-át el lehetne pusztítani és ki tudja milyen hatása van még 100-200 évig.

Google maps-on a mai napig látni a pusztítását

www.englishrussia.com oldalt érdemes átnézni

Hegi90
kapcsolódó:

Ezért utálom ezt a sok gyûlölködést ami itthon megy mostanság. Faszért kell utálni egy másik népet egy olyan dologért, amihez még a dédapáinknak sincs lassan köze? Vagy a bõrszínük, kinézetük, származásuk miatt? A gyûlölködés csak manipulálhatósághoz vezet, az pedig háborúhoz. 😞

desigo
Cár-bomba
"A fényhatás még 1000 km távolságból, így Finnországból is látható volt. A hõhatás akkora volt, hogy még 100 km-es távolságban is harmadfokú égési sérüléseket okozott volna. A robbanáskor kialakult gombafelhõ 64 km magasra emelkedett, és 30-40 km széles volt. A szeizmikus lökéshullámok háromszor kerülték meg a Földet." <#wow2>
pedobear
Ezek nagyon felháborítóak:

Agent Orange

Képek
orange

csernobil videó
másik videó

Nukleáris fegyver

Hirosima, Nagaszaki

Nem csökken az atomfegyverek száma

TSAR-Bomb Cár-bomba

Magyarországon is volt a hidegháborúban kb 10 atombomba és atomfegyver. A XXI. század címû mûsorban volt benne 2 hónapja, de úgy néz ki törölték.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig mint tudjuk a fehér ember felsõbbrendû FAJ. A sok fekete, sárga, mehikói, arab stb. meg kisebbség. És ugye véletlenül sem sárgából van a legtöbb kerek e világon.

polluxware
Sötét van itt az íráshoz, de megpróbálom vakon. Úgy tûnik, nincs esélyünk, talán 10-20%. Reméljük, legalább ezt elolvassa valaki. Itt a lista a más rekeszekbõl idegyûlt legénységrõl, akik most itt vannak a kilencesben, és megpróbálnak kijutni. Üdvözlet mindenkinek, nem kell kétségbeesni. Kolesznyikov.

pedobear

pedobear
Itt a link jól:

Nem viszik Majakba

pedobear
Azok az oroszok voltak inkább 10 atom-tengeralattjáró van a tengerekben és óceánokban legalább és szennyez több-száz/ezer évig az atombombákról és gyártásukról már ne is beszéljünk.

Felháborító!!!!!!!!!!!!!

Nem viszik Majakba

pedobear
Jelenleg 2x annyi feka és korcs születik, mint fehér ember.

Megnyerhetõ-e az államadósság elleni háború?
Mert nem olyan egyszerû a dolog.
L Viper
Egy film a válságról:

BENNFENTESEK (1-44-11)<2010>

"2008-ban az Egyesült Államokban kezdõdõ pénzügyi krízis hatalmas lavinát indított el, mely végül világszinten kihatott mindenegyes iparágra. Az 1929-33-as nagy gazdasági világválság óta nem volt ilyen mértékû recesszió, mely több mint 20 billió USA dollár veszteséget okozott, és emberek millióit tett munkanélkülivé. Charles Ferguson ennek próbál utánajárni oknyomozó dokumentumfilmjében, melyben bennfentes gazdasági szakemberekkel, politikusokkal folytat interjúkat az Egyesült Államokon kívül Európában és Ázsiában is, hogy átfogó képet adjon a válságról, mely mindannyiunkat sújtott.....csak kár, hogy nem nagyon mutogatják a kilakoltatott sátorozókat."
Ulvar
Úgy nem írok hogy nem tudom alátámasztani.

Bronx South
Én ezekkel tökéletesen tisztában vagyok, csak reakciót teszteltem.

Ulvar
Föld alatt robbantottak a Nevada sivatagban legtöbbször, és még nem nagyon tudták a pontos veszélyeit az Atom, Hidrogén, Fúziós bombának.

Ulvar

Túlzás?????

Ezt a Svéd védelmi minisztérium rögzítette az évek során, kitudták számolni a sugárzás erõsségébõl hogy pontosan hol robbantották, tessék csak figyelni 😊. (na jó ha unjátok hogy hol dobták, akkor tekerjetek a legvégére).

Bronx South
Megvan a HIV gyenge pontja.

Továbbá a zöld majomról terjedt át az emberre, még régen a messzi messzi galaxisban.

Ulvar
A legszebb a Németh Gyõzõs rész...felajánlotta a veséjét..hát azon szakadtam...kész mondom ezek már seggbe is rakatják magukat csak hogy ne kerüljenek börtönbe...

A hamburgeradó árthat a költségvetésnek

Megint egy meggondolatlan baromság a 16 százalékos Szja után

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11