61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Narxis
    Az azért nem semmi...és az a gond, hogy kb. mindenki akörül vette fel, jóval 200 alatt...
  • Lteebee
    160-nál vettem fel a hitelt.
  • Narxis
    Soha.
  • Lteebee
    Arról nem a honvédek, csendőrök tehettek, hogyha a partizánok, kommunisták, terroristák részben zsidók, részben szerbek voltak.
    Utána mindenesetre megszűntek a támadások.
  • 0Fritz0
    Az lemaradt, hogy ugyanúgy általánosítod a csürhe kemény magot a nemzeti érzelművel, mint ahogyan bánt téged a c/zs-k általánosítása, illetve már nevükön nevezése is.

Ez eléggé a "szüzességért baszni, békéért háborúzni" felfogásra hajaz.
  • 0Fritz0
    Hát ezt a "zsidóság csak vallás és nem lehet nép" dolgot szerintem beszéld meg Benjamin Netanjahu-val is.
    Egy idézet tőle:
    "A (ciszjordániai zsidó) teleptömböknek a mi ellenőrzésünk alatt kell maradniuk. Izraelt el kell ismerni a zsidó nép államának, és szuverén fővárosának továbbra is az egységes Jeruzsálemnek kell lennie"
  • 0Fritz0
    Miért, mit mondanak egy ilyen rendezvényen?
  • ManoNegra
    "Tépjük egymást, irigyek vagyunk, lusták vagyunk, adócsalók vagyunk, ostobák vagyunk, mert még mindig hiszünk a politikusoknak, gyűlölünk mindenkit, aki egy kicsit is más, stb."

Miért nem mutatsz példát? Ne mástól várd, hogy tegyen helyetted! Ismerős? Az ország irányításába négyévente "szólhatunk bele" egy látszatszavazással. De azt már nem mi döntjük el kire lehessen szavazni. Tehát nem mi döntünk a sorsunkról.
    Viszont amiket fent felsoroltál, azokon tudunk változtatni. Mutasd meg honfitársaidnak, hogyan kell ezt csinálni! Én leszek az első aki melléd áll!
  • tviktor91
    Majd amikor eléri az euro szintjét.
  • berlinboy6329
    mikor áll ez meg?Már 251 felett a frank.
  • csige791

Orbán Viktor azt mondja, hogy a szociális alapú jóléti társadalmi modellnek vége, a jövő a munka alapú társadalomé:
    -Csak halkan jegyezném meg, hogy Adolf Hitler nemzetiszocializmusáról szóló könyvekben olvastam ilyeneket. Úgy látszik nincs új a nap alatt, egy nagy és költséges vargabetűvel csak visszajutottunk oda, ahonnan a háború előtt indultunk.

Felrobbant Oslo kormányzati negyede és egy ifjúsági táborban meghalt 70 fiatal:
    -Megátalkodott balliberálisok összemosási akcióival kapcsolatban kijelentem, hogy tiltakozom az ellen, hogy elmebetegeket hazafiakkal hasonlítgassanak össze. Ezt a tettet semmilyen logikával nem lehet megindokolni. Még ha a bevándorló negyedbe ment volna be lövöldözni meg robbantani – az sem lenne elfogadható, de – az legalább értelmezhető lenne muszlimellenességként. De ez? Így legfeljebb csak a pszichopata őrültek közt lehet „sztár” valaki. Ez olyan szinten logikátlan, hogy az embernek akaratlanul is eszébe jut az összeesküvés-elmélet, hogy nem azok állnak-e a háttérben, akik most ezen felbuzdulva a „szélsőjobboldal elleni harc” jogcímén a hazafias mozgalmakat akarják szorongatni Európa szerte. Jobban tennék, ha a terrorizmust ott keresnék, ahol mindig is volt, a vérgőzös szélsőbal oldalon.

Támogatási programot indít a kormány a tanyasi élet- és gazdálkodási forma fellendítésére:
    -Remek! Ez olyan Hunniához illeszkedő gondolat. Itt a lehetőség, hogy a városi tengődéstől megcsömörlött hazafias érzelmű fiatalok új életközösségeket alkossanak. Talán ez az a pillanat, amikor földet kell venni egymás közelében. Ráadásul hallok egy elinduló napkollektor telepítést támogató programról is. Ez is illeszkedik az előzőhöz, ezt is érdemes kihasználni.

A „Hard Talk” című műsorban a jeruzsálemi polgármester volt a vendég: --Két szempontból is tanulságos műsor volt. Az egyik, hogy a riporter kőkeményen bekérdezett az embernek a palesztinok sanyargatásával kapcsolatban, szorította sarokba, ahogy csak bírta. Nyoma sem volt annak a meghunyászkodó, nyalizó stílusnak, amivel itt nálunk kezelik a különböző zsidó vezető embereket. A másik, hogy a polgármester felháborodottan tiltakozott az ellen, hogy ők megszállók lennének Kelet-Jeruzsálemben. Arra hivatkozott, hogy 2000 évvel ezelőttig az egyértelműen zsidó város volt és a földből most is lépten-nyomon zsidó régészeti leletek kerülnek ott elő. Az jutott eszembe, hogy az egész kárpát-medence 90 évvel ezelőttig egyértelműen magyar föld volt, és nem hogy a földből, de lépten-nyomon a föld felett is magyar történelmi emlékekbe botlunk, mégis ez az undorító gyáva, meghunyászkodó hozzáállás uralkodik Trianon-ügyben az egész magyarországi politikai eliten. Amiben érdemes, abban vajon miért nem akarnak példát venni az ilyen önérzetes zsidó vezetőktől? Megtehetnék!

Amy Winehouse, a „sztár”, halott:
    -Szégyen vagy nem, én azt sem tudtam idáig, hogy él. Most folyton azt hallani ilyen-olyan műsorokban, hogy „mekkora tehetség volt, csak hát szegényt elvitte a túlzott kábítószerezés”. Milyen abszurd ez a mai média világ, ahol kábítószer-függő deviánsokat, homokos, leszbikus alakokat sztárolnak orrba-szájba folyton, míg a tisztességes nyakas hazafiak, akik a normális világért küzdenek, állandó lekezelés alanyai, mint „szélsőségesek”. Hát nem a Winehouse-félék a szélsőségesek? Még akkor is, ha tényleg jó hangja volt.

2011. 08. 01.
    Budaházy György
  • csige791
    100ezerszer részletesebb grafikai technologia.

Leváltják a poligon alapú számolást atom szintűre vagy mi.
  • polluxware
    szeretetből
  • csige791
    Használd ezt a chrome cuccot, kjó.
  • Bronx South
    Hát nem azért hogy a hozzád hasonló, provokátor, és számomra gusztustalan megnyílvánulásokat olvassam. De amúgy ezt én is megkérdezhetem tőled, te miért vagy itt ?
  • csige791
    ok ez nagy királyság, mert müxik, milyen régóta vágyom egy ilyenre. Már csak bele kell tanulni ebbe a Chrome dologba, firefox után picit fura.
  • polluxware
    namost megállt bennem az ütő vazze;)
  • polluxware
    magyarán zsidózól;)
  • csige791
    Köszi a tippet, mér felraktam a Chrome-ot meg a kiegészítőt, most próbálom ignore-olni Polluxot.
  • csige791
    "Vegyél már vissza az arcodból!
    Vedd már észre, hogy az egyetlen válaszod bárkinek, aki nem a te mantráidat fújja:
    "Takarodjon a héber topikba" meg "Liberálmajom ATV fan""

Olvasd már végig mire írtam amit.

Eddig két embernek mondtam ezt a héber dolgot, mindkettejük a következőt tette:
    (egyszerűsítve, hogy mindenki értse.)
    Leírom, hogy desktop hátterem fehér és ez tök jó szerintem.
    Erre ilyen válasz érkezik kb:
    "szerintem meg szar a fekete háttér."

Tehát totál az ellenkezőjét adja a számba mint amit leírtam, de én vagyok a hülye szerinted, ő meg a jókisfiú.

Mire utalhat a fenti viselkedés?
    1. Az ember szándékosan csinálja a feszültséget, valami okból.
    2. tényleg nem érti a Magyar nyelvet, ettől kezdve meg olyan topikban okoskodjon aminek a nyelvét érti, az ATV fanságából kiindulva tippeltem meg a hébert. Na meg persze volt benne egy kis odamondás is ha már paraszt az illető.

Ismétlem mind a két héberezős esetben a súlyos terelés, hazudozásra válaszul történt mind ez.
  • polluxware
    és ez neked kellő indok a tettekre... köbö erről beszéltem;)
  • polluxware
    akkor miért vagy itt?
  • Garfield
    Ez a katonák sorsa. Viszont ez nem lehet indok az nagyobbrészt etnikai alapú tisztogatáshoz.

A mi kis magyar Oradour-unk...
  • Willenbrock
    Nem tartom lehetetlennek-háborúban előferdül.
  • Lteebee
    Hetek óta orvlövészek gyilkolták a honvédeket távcsövessel, pokolgéppel.
  • Willenbrock
    Ez igaz,az óbégatás önmagában kevés,a lényeg hogy meglegyen a változtatásra irányuló akarat-amihez persze kell intelligencia és a diplomácia játékszabályai szerint kell tudni játszani.A baj akkor van ha már ez az akarat sincs meg,néha úgy tűnik mintha a szlovákiai magyar pártok már feladták volna és az asszimiláció ellen sem lenne komolyabb kifogásuk,vagy lehetőségük nincs a jelenség ellen tenni.Ez szerintem sajnálatos dolog.
  • Bronx South
    Gyerekek mire íródott itt 110 hsz ? Látva hogy ki az a 2 aki erőlködött itt nagyrészt inkább Lse olvasom.
  • Willenbrock
    Nem tudom képíró kiket gyűjtött be,szerbeket,zsidókat,azt sem tudom ki az a képíró-azonkívül hogy egy szenilis öregember aki állítólag vérengzett újvidéken vagy hol.De ha csináltak olyat akkor az is reakció lehetett valamire,ha csináltak vérengzést az sehogy sem menthető,de nyilván volt előzménye pl. pont trianon kapcsán.(esetleg nem bántak túl jól újvidéken a szerbek trianon után a magyarokkal-ez lehetséges lenne?)
    Képíró nekem nem haverom-nem az én korosztályom,a nyilas-hungarista eszméket csak felületesen ismerem.
  • polluxware
    feltünt? ;)

tolják bele a pízt, de továbbra se lesz eredmény

és ez muris, főleg hgy egyre többen látják majd
  • Narxis
    Engem az érdekel, hogy ez az Orbánc hogy képzeli, hogy ilyen Leisztinger féle bűnözőkkel akarja felvirágoztatni a magyar focit? Mondván ha nem fektet be a DVTK-ba akkor hirtelen nyomozás indul ellene. Pontosan az kellene, az ilyeneket lecsukni és tisztességes, klubhű emberekkel építeni a klubokat. Az ilyen Leisztinger félék az első adandó alkalommal lelépnek és még több pénzt is visznek magukkal mint amennyit belefektettek. Lásd. Várszegi és a Fradi jogok. Lelépett a Fraditól, de a Fradi név alatt forgalmazott termékek után ő kapja a pénzt.

Arról nem is beszélve, hogy füttyszavára vállal befektetői szerepet a MOL és az OTP, az az OTP amelyinek elnöke az a Csányi aki egyben MLSZ elnök is. Ugyanolyan szemét banda ez is mint az előző.
  • polluxware
    sakkor jöjjön a mondanivaló..

szted több esélyünk van a kérdés rendezésére, miközben vitya köpködi a nagyokat az unióban?

szted ha durvul a szitu odakint, majd pont a magyaroknak adnak igazat?

egyedül mindenki ellen?

van esélyünk?

NEM ELFOGADNI KELL, NEM HAJBÓKOLNI, NEM NYALNI!

HANEM NOMRÁLISAN JÁTSZANI EZT A FAJTA "JÁTÉKOT"

az ájvékoló hülyegyereket, aki órdít mert hülye a játékszabályokhoz, a kutya se szarja le..

és van egy rossz hírem.. nem is fogják soha errefelé

de csak így tovább vitya! kemény vagy vazzze
  • Willenbrock
    Én a béke nagy híve vagyok :)De nem gondolom hogy ezért be kéne húznia minden magyar nyakát felvidéken,hogy el kéne tűrni szó nélkül a nyelvtörvényt meg a hasonló jelenségeket.Ilyen alapon mindent eltűrhetnénk tőlük.Bár sokat valószínűleg nem számít az egész dolog:10-20 év és csak hírből lesz olyan szlovákiában hogy magyar.Ahogy az indiánok voltak anno az usa-ban.Akkor megoldódik majd a nemzetiségi probléma-a lényeg hogy ne sértsük meg a nagyszlovák(morva?) öntudatot.
  • polluxware
    a MÓDSZER hogy hogyan beszélsz róla..

és tegyük hozzá, (ami ált a nyilasoknak nem megy)

"Képíró" haverodnak lehetett valmi köze ahhoz, hogy a vérengzései után magyarokból tapossák ki a gyereket? sazt már idehaza

lehet hozzá köze????

de mégis... talán?
  • Attila8805
    +1
  • Willenbrock
    Nem azt mondom,csak arra mutattam rá hogy trianon egy olyan fogalom ami gyakran csak egy politikai tabu pedig sok családnak fájdalmas és személyes emlékei vannak róla és minden bizonnyal lehetne erről a témáról is sokkoló dokumentumanyagot felhalmozni és azt mutogatni egész európa médiájában:Nézzétek miket élt át népünk-ezért ti is felelősök vagytok!Nincs senki fenyegetve a törvény által ha nem ismeri el trianont nemzeti és etnikai katasztrófaként vagy ha kisebbíti jelentőségét.Nincs súlyban a két eseményről való emlékezés és bűntető szankciók is csak az egyik negligálása esetére vannak fenntartva.
  • Ronny
    Mert igen, nagyon kevés kivételtől eltekintve a külföldön dolgozó magyar szorgalmas, becsületes, megbízható, segítőkész...egészen addig, amig egy másik magyarral össze nem hozza a sors. Tapasztalat!

Én is tapasztaltam a külföldi magyarság összetartását. Egy életre elég is volt belőle...hatalmas törés volt.
  • Lteebee
    De máskor nem burkoltan mondja, hogy zsidó az MTK.
    Hanem kimondja. És ez rendben is van, mert az MTK szurkolóinak jelentős része zsidó.
    A klub vezetése szerint, hivatalosan kimondva.
  • polluxware
    vesszen a magyar foci...

az első ballábas bírkától, az utolsó mihaszna edzőig

2,2milliárdot kapnak megen...

MIRE IS???????????

hóóóótt bénák
  • polluxware
    na de mijééér vazze?

itt is bunkó, ott is bunkó..

ereszd össsze a kettőt

BÁR meglehetne azt tenni ,hogy csak ezeket a gyülölködőket összeugratni, minket meg hagynátok békében élni

• L Viper #49413
    Keresd az értéket, megfelelő emberekkel barátkozz. Köszönöm én jól érzem magam.