Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az usa lerohanná európát?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Lehetne egy tippjáték, hogy melyik ország indítja a dominót.
Nem fogunk tanulni a görög példából - ahogyan az argentínból sem tanultunk. Magyarország helyzete "teljesen más" ...
Forza.
Itt nagyon komoly problémák lesznek amikor lejár az orvosok szerzõdése(?), nem csodálkoznék ha jelentõs részük, pl. a fiatalabbak elmennének külföldre.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Forza.
""A bûnösök számára ez korrekt ítélet, számomra viszont nem, mivel én sohasem fogom viszontlátni a gyerekemet. A helyes ítélet a halál lett volna a halálokozásért cserébe" - fûzte hozzá, elismerve ugyanakkor, hogy ennél többet nem lehetett várni az igazságszolgáltatástól."
link
Persze ez csak az én egyéni, saját véleményem, nem egyetemes igazság. 😊
Vagyis kezdõdik. Hamarosan már csak azok férhetnek reális idõn belül a magyar korházak mûtõasztalához, akik darabokra szaggatva kerülnek ki valamilyen balesetbõl. Kérdés, hogy ezek is még meddig. Orbán megmondta, az adóbevételek 70 százaléka a nemzetközi bankároknak van átutalva, magyarán nincs már pénze a magyarokra a magyar államnak. Járai szerint, akár húsz évig is az államadósság törlesztésére lesz fordítva a polgárok adója. Szóval nincs pénz semmire, ne is álmodozzunk, vége az "ittazidõ" választási kampánynak és vége a narancsködös álmoknak is, emberek. Na de... tényleg nincs pénz semmire? ..."
A NYÁR KÉPE: "SZERETÜNK VIKTOR!"
Véget érhet a latin-amerikai nukleáris reneszánsz?
Nukleáris balesetek

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
anno 1987
www.smart-bus.hu
Én itt szimplán növekvõ társadalmi morálról beszélek, amit sok tényezõ okoz, az emberek mostmár a bõrükön érzik a rosszat, végre kezdenek rájönni, hogy nem kéne hagyni, és a sok rossz között keresik a jót, ami segíthet.
Ez szerintem egy általános folyamat, aminek semmiféle politikai beállítottsághoz nincs köze. Számomra a szocializmusból az emberi jogok korlátozása tûnik ki, akkoriban ezek a "legvidámabb barakk" dolgok az emberek altatására mentek ki, ma pont a fordítottjáról van szó, az ébredésrõl.
Abból, hogy a cél szentesíti az eszközt, az is következik, hogy ugyanazon eszköz szolgálhat nagyon jó és nagyon rossz célokat is, az sem mindegy kinek a kezében van, az sem mindegy milyen körülmények között.
www.smart-bus.hu
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
Sajnos aki ennyi ideig próbálja elkendõzni a valóságot annak kurva fájdalmas szokott lenni az ébredés. Figyelõ szemeiteket Görögországra vessétek.
Ebbõl a 10 millióból 3,7 dolgozik(miénk Európa legrosszabb aktivitási rátája), a többi here mellé rendõrt kell kivezényelned, hogy egyáltalán hajlandó legyen megmozdítani a seggét(lásd közmunka).
Matolcsy mellett a helyed, mint kormányzati mágus😊
Tehát azt mondod, hogy majd 10 millió ember képtelen parkokat építeni, utakat építeni, kórházakat építeni?
1000+ éve van olyan, hogy Magyarország, az EU nélkül is tudtunk 1000 évet létezni, pont most jött volna el a pillanat amikor már nem?
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
Ha kiküldjük orbánt és gyurcsányt az államadósság fejében, attól tutira nem lesznek elnézõek a hitelezõk... ergo egy _felelõs_ kormány ilyet nem tenne. Még abban sem vagyok biztos, hogy jogszerûen börtönbe tudná-e õket záratni, hiszen talán törvényt szó szerint épp nem szegtek... márpedig _felelõs_ kormány jogszerûtlenül nem cselekedne. Pl nem modositana visszamenõlegesen olyan törvényeket, ami a hûtlen kezelésrõl szólna, még akkor se, ha itt sokan tapsikolnánk örömünkben tõle 😉
Az lehet, hogy nem ugyan azt jelenti Neked és Nekem a felelõs szó 😛 És nem nyertem, _itt_ nincsenek nyertesek ....
Forza.
amióta ezek vannak, azóta a küldöld pénze mindig hozzájön a belsõ adóbevételekhez 😞((
(tényleg errõl tud valaki valamit? hogy a 2. vh elõtt hogy álltunk gazdaságilag? lehet errõl egyáltalán tényszerûen olvasni?)
Forza.
Soha ne mond hogy soha! :-)
Autóztam már M6-oson, ott is. Sétáltam EU pénzbõl épült parkokban. Ott is!
Apám kapott 13. havi nyugdíjat, majd látott vendégül ebédre. Ott is!
Ellátták egy sebemet, gyorsan a balesetin. Ott is.
Piti dolgok, de nekünk is csurrant cseppent, pedig erre az országnak önerõbõl soha nem tellett volna 😊
Forza.
Szerinted láttunk abból a pénzbõl egy fillért is?
Ezekután odaállni és azt mondani, hogy a számla rendezve van, az gazdasági öngyilkosság lenne, pláne hogy zéró igazunk volna.
(vagy Te mire gondolsz pontosan?)
Forza.
Én kérek elnézést, mert látom a felelõsségünket - csak épp tehetetlen dühömben max a forumozásig jutok, ahelyett, hogy felgyujtanám azt a kócerájt a kossuth téren és elindulnánk nulláról, újra.
Forza.
Forza.
Én nem kérdeztem körbe amúgy senkit, egyszerûen csak váltok két szót az ismerõseimmel, és az elõrelépni kívánás jön le mostmár a szavaikból, nem pedig a leszarom, majd lesz valami. Kivételek persze vannak, de nagyot fordult az arány.
Ehh, ez aranyos.
Forza.
Gondolom körbekérdezted a fideszes haverjaidat, hogy örülnek-e, hogy szopott a maszops és onnan a "javult a morál" infód 😉
Forza.
Ne keress már gazdasági tényezõket emögött. Pont az a lényeg, hogy javult a morál és kész, az most nem számít miért. Biztos pszichológiai okai vannak amúgy, de ez most kivételesen jó. Ha már gazdasági tényezõkkel nincs sok lehetõség javítani, akkor jó ha legalább pszichológiával lehet. Mert a jó morál meg késõbb javíthatja a gazdasági tényezõket. Onnantól meg már láncreakcióról beszélhetünk, ami ha beindul kihúzhatja az országot a szarból.
mert kevesebbet keres az átlag a kamu-16%-os adó mellett? mert 220 felett van a frank? mert ellopták a magánnyugdijukat/épp lopják elfele annak, aki tag maradt? mert romlik az alkalmazottak (jogi)helyzete? mert tovább nõ az államadóság? mert egyre jobban látszik, hogy ez ugyan az a korrupt, patkány fidesz, akiket 2002-ben leszavaztak? vagy mert ismét az állam, izé, a NEMZETÉ lett a mol 25%-nak tulajdonosa?
mégis, mi indokolja szerinted a jó morált? a nagy (kamu) szavak? a nagyrészt haveroknak szóló állami, kis-közép és nagyberuházások? 😊)
bizony, miközben orbán osztja az észt a gonosz államadóságról, a haverja épp növeli azt ... nem kell ám beszopni az itthoni birkáknak szóló kommunikációt!
Forza.
Azért mióta Fidesz kormány van, még ha nem is javult sokat a helyzet, azt látom hogy az emberek jobban átgondolják az életüket, tervezgetnek, próbálkoznak, elõre akarnak lépni, nem csak a mának élnek mint régebben.
És higyjétek el ez nagyon sokat számít, semmit nem érnek az állami intézkedések, ha rossz a nép mentalitása.
"A Jobbik nehezebbé teszi az életüket, az MSZP-t nem szeretik, a Fideszben pedig csalódtak, bár van, aki örülne egy "szlovák Orbánnak"
www.smart-bus.hu