61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Danny1987
    [URL=http://nol.hu/kulfold/keszul_az_olasz_burkatorveny_]Nol színvonal "Készül az olasz burkatörvény "[/URL]
  • Danny1987
    Sátorvárosok Izraelben: folytatódtak a tüntetések
  • Danny1987
    Hidegen hagyja a fal a román Bejrút lakóit
  • Danny1987
    Gyöngyöspata: büdös a munka a cigányoknak
  • 0Fritz0
    Az utóbbi három évben folyamatosan csökkent az axa nyeresége, valahonnan kompenzálni kellett.
    Kurva drága ám egy nagyigényű menedzsment fenntartása, ezt Lászlóék is megérthetnék.
  • Narxis
    Pont ezeket az országokat hozod fel? Kösz de akkor inkább nem. :D Én inkább az angol és spanyol klubokat nézném meg. Ott valahogy messze nincs annyira a fociban politika, megy is nekik a szekér mert nem fúj máshonnan a szél 4 évente.

Amúgy meg ez milyen példa a többi bűnözőnek? És még az ilyen Szijjártók papoltak következmények nélküli országról...
  • banok
    Kivámcsi volnék, hogy a cikk szerzője milyen elánnal írtaná a parlagfüvet egy db. sarlóval. Én csináltam ezt anno hát nem kívánom senkinek azt a hátfájdalmat ami utána volt.
  • banok
    Ferge Zsuzsának hívják a tegnapi Népszabadságban volt vele interjó pont ebben a témában.
  • banok
    És ezért idegen test a nemzeten? Az a klub amely megannyi nagy sportolót adott Magyarországnak?
  • banok
    Lehet, hogy a Leisztinger nem tiszta de nézd meg Romániát, Ukrajnát vagy Oroszországot, hogy ott szinte mindegyik élklub élén maffiózók állnak. Futbalklubokon keresztül mossák tisztára a pénzüket és ezt az ottani államhatalom elnézi mert ezáltal foci is van.
  • Borg
    0 Ft Reálhozam az AXA-nál

Erre csak annyit tudok mondani nekik, hogy... üdv a klubban.
  • Lteebee
    A lényeg, hogy az autó hitelét nem átutalással, hanem csekken fizettem.
  • Lteebee
    Én kaptam.
    Úgy, hogy volt egy egy éve élő, 6 éves futamidejű autóhitelem is, havi ~33ezres törlesztővel.
    Mondták, hogy ezt nem kell megemlíteni és mondjam, hogy 110-120ezres havi jövedelmem van kábé.
  • Ronny
    Ez lenne a közmunka lényege. Ha a lumpennek nem tetszik a földtúrás, akkor a versenyszférában keres a képességeinek megfelelő munkát.
  • tmp
    viktort kihagytam
  • Ronny
    Valaki elkezdené firtatni a banknál, hogy nettó cirka 70ezres fizura hogy mertek 7-10-15 millás hiteleket adni, érdekes tanulságokat vonhatnának le.

A kialakult helyzetben mind a három szereplő sáros: állami szabályozás hiánya+bankok mohósága+sok esetben a "hitelkárosultak" egyben agykárosultak is.

Kétségtelen, hogy állami szabályozással még időben megállítható lett volna a "fertőzés"(lásd Ausztria), de például a lengyelek hasonló kondíciók mellett sem vállalták ennyire túl magukat.

70 rongyra senki nem kapott "7-10-15 millás" hiteleket(legfeljebb pótingatlan bevonása mellett).
  • tviktor91
    De szép képek ezek :DDD Muhahaha csak ennyit tudok mondani...már rég ezt kellett volna.
  • Lteebee
    Valószínűleg a segély is ilyesmi összeg lenne.
    Akkor meg dolgozzanak meg érte.
  • Willenbrock
    60 ezerért én sem csinálnám (nem 75 a minimálbér?),8 órában kaszálni nem gyenge.Inkább elmennék valahová takarítónak vagy kukáskocsira ennél a jobbágymelónál az is jobb.
  • Lteebee
    Valaki elkezdené firtatni a banknál, hogy nettó cirka 70ezres fizura hogy mertek 7-10-15 millás hiteleket adni, érdekes tanulságokat vonhatnának le.
    Megkérdezték mennyi a hivatalos fizu, aztán azt, hogy mennyi a havi jövedelem, aztán adták a hitelt.
  • IXEMGabeo
    rohadnának le ilyen szöveget, h elvagyunk nyomva...
  • Ronny
    A magáncsőd intézménye + bankkonszolidáció talán még szerencsésebbik helyzet. A folyamatba be lehet vonni a tőkeerős anyabankokat és a végén mindenki gazdagabb lesz egy életreszóló tanulsággal, miszerint a hülyeség nem kifizetődő. Persze pár évig ez is taccsra teszi a gazdaságot.

• Lteebee
    Nem állt helyre, mert amint a bank bajba kerül, a kormány megmenti a nem eladósodottak kárára.
  • Ronny
    Mindazonáltal magam is hallottam történeteket bankokon belülről, hogy azért átverik ám a szerencsétlen hozzá nem értőket.

A hülye feleslegesen eladósodik, a banknak romlik a portfóliója. Helyreállt a világ rendje.
  • Lteebee
    Olvastam én is.
    Kicsit hangulatkeltő.
  • Narxis
    Ok, szidjuk a jobbikot és éltetjük ferit. Egyéb közhely és általánosítás mára?
  • Ronny
    Az alapítvány az elmúlt hetekben rendhagyó módon nem élelmiszersegélyt, hanem apró állatokat

Remélem nem próbálták meg bedobni őket a gyümigépbe:(
  • Lteebee
    Ahogy kezdtem olvasni, arra gondoltam, majd megvárom a pontos statisztikákat.
    1000 állatból hány él, x családból y még mindig gondozza az állatokat.
    Nade nem lesz ebből semmi.
    Az a dohányos hangú nőci, aki ha jól emlékszem magyar-francia állampolgár, nos tán ő a legvisszataszítóbb az egész fideszes bagázsban.
    Nem vicc. Lézerjánosnál is utálatosabb.
  • tmp
    Gyöngyöspata - Büdös a munka a cigányoknak - képekkel

Flame on: lehet szidni a jobbikot, és éltetni a ferit.
  • Lteebee
    Sajnálni azért nem kell.
    :)
  • tmp
    Lassan elfogynak azok a csirkék, kacsák, kecskék, malacok, amelyeket a Minden Gyerek Lakjon Jól alapítvány osztott szét a közelmúltban Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén. A rászorultak közül többen eladták az adományt, de igen sok állat elpusztult – írja az Észak-Magyarország.

Az alapítvány az elmúlt hetekben rendhagyó módon nem élelmiszersegélyt, hanem apró állatokat, és etetésükhöz tápot adott át a "mélyszegénységben élőknek", azért, hogy neveljék fel a csirkéket, kacsákat, kecskéket, malacokat, hogy akár az állattartásból is megélhessenek.

A lap tapasztalatai szerint többen eladták az adományba kapott állatokat, ugyanakkor igen sok elpusztult közülük, illetve patkányok, és más ragadozók zsákmányoltak belőlük.

Az alapítvány munkatársa elmondta: nem ellenőrzik a segélyezetteket (miért is tennék), arról, hogy eladták volna az állatokat, és hogy nagy az elhullás, "eddig nem kaptak tájékoztatást". Ősszel fórumokat tartanak, amelyeken megbeszélhetik a segélyezettekkel a tapasztalatokat. (Előre szólunk a naiv jótékonykodóknak: meg fognak lepődni - a szerk.)
  • Lteebee
    Ez így van.
    Sajnálom őket, de olyan dologhoz nyúltak, amihez nem értenek.
    Mindazonáltal magam is hallottam történeteket bankokon belülről, hogy azért átverik ám a szerencsétlen hozzá nem értőket.
  • Ronny
    Look into our eyes. Not around the eyes. Deep, deep, deep into our eyes. You feel you’re getting sleepy. You feel safe and complete. You do not want to hold the franc any longer. You think the franc is rubbish. The franc will yield you a negative interest rate. You’re going to sell the franc. When you wake up you will sell the franc against the euro and continue upon your way. You will not want the Swiss franc any longer. When you hear the SNB say intervention, you will have no memory of this instruction — SNB.

http://ftalphaville.ft.com/blog/2011/08/03/641701/the-snb-can-change-your-franc-in-seven-days/
  • Ronny
    Azért három hitel együtt már előrevetíti, hogy az emberünk valamikor még Darwin-díjas is lehet.
  • Narxis
    Hatalmasat gyengült a svájci frank a jegybanki beavatkozásra, de mire lesz elég?
  • Borg
    'szom ebbe a sok politikai spambe itt... hozzunk már valami szabályt, hogy 5 hozzászólásonként kell legyen egy új hír, mert különben törlés lesz?
  • Narxis
    Azért az autó ma már munkaeszköz, arról nem tehet az ember.

Áruhitel viszont tényleg luxus.
  • byzhouse
    ejj sajnállak
  • Ronny
    meg még autó, esetleg kis áruhitel is.

Az ilyen egyedeknél lenne jó, ha működne társadalmi szinten is a természetes kiválasztódás.
  • Lteebee
    És vannak, akik egész nagy hiteleket vettek fel, meg még autó, esetleg kis áruhitel is.