Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
😞(((((((((((((((((((((((((((( Nyugodj békében Peter Falk 😞(((

Annyi sok filmet néztünk meg anyámmal együtt, amiben õ a fõszereplõ 😞. Asszem leugrom a boltba egy szivarért...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nyugodjék békében.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

banok
😞 R.I.P.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

w77d
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😞 istenem, a kedvencem volt 😞 az összes Columbo rész megvan DVD-n.... nyugodj békében, nagyon nagy voltál!!!!

desigo
Soha nem késõ... az emberek akkor a legveszélyesebbek, ha nincs remény... ha a bõrükön érzik, hogy segíteni akarnak rajtuk, akkor jobban elviselik a jelenlegi helyzetet...

A másik lehetõség az összefogás. Mindenki kizárólag azt fizeti be, amire szerzõdést kötött, és annyi. Ha ugrálnak, vagy erõt fitogtatnak, akkor fel kell gyújtani az összeset a ...ba, oszt annyi... mehetnek amerre látnak... ( persze üres zsebbel )

www.smart-bus.hu

TheLostOne
Ez jó ötlet, de már késõ hidd el. Az embereknek csökkent a jövedelmük, nõttek a törlesztõrészletek, az alapvetõ élelmiszerek árai évi 20-30%-al nõnek, egyszerûen nem lehet lépest tartani, csak nõ az adósság mindenhol.

Itt rövid idõn belül tömeges éhenhalás, vagy lázadás lesz. Döntsétek el melyik tetszik jobban, de ha idõbenn nem kenik fel a falra a bankokat akármi egyebet csinálhat az állam, ezt a folyamatot nem fogja tudni megállítani.

TheLostOne
Amúgy ki lehet várni a végét, de a levélben le van írva, hogy az könnyen véres vég lehet. Azt meg azért szerintem senki sem akarja. Békés megoldás kell, azonnali hatállyal, mert minden másodperc számít, minden emberben ott az állat és már nagyon közel van, hogy elõbújjon. Tele a fasza mindenkinek mindennel, a bankok elsõszámú közellenséggé léptek elõ minden átlagember szemében.

Én ilyenkor mindig azt szoktam mondani, hogy nem ellenkezni kell velük, hanem saját pályán legyõzni õket.

Mindenkinek van apeh "számlája", amit az apeh felügyel. Nem kéne bank épület, plusz személyzet, stb. Az állam fogná magát és költségek + infláció +1 %-ért adna lakáshitelt azoknak, akikkel minden rendben van. Nincs köztartozás, kölök jár iskolába, nincs büntetett elõélet, stb.

Oszt uraim tessék egy ilyen állami hitellel versenyezni. A bankoknak meg maradna a sok kretén, akik tv-re, utazásra vesznek fel hitelt. Azokat meg csak sarcolják ahogy tudják...

www.smart-bus.hu

TheLostOne
Épp ezért nem egyeztetheõek össze a demokráciával. Akármilyen radikális állami lépés ellenük nem lenne erkölcsileg megkérdõjelezhetõ.

Mr_no_NaMe
cöhhh...😊
A bankok túl nagy urak! Várjuk ki a végét.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mr_no_NaMe
remélem nem veszed komolyan a hírcsárdát. nem komoly, csak vicc az egész..
TheLostOne
Továbbá a jelzálog miatti árverezések áldozatainak kártérítésére kötelezni a bankokat.

kakimakifsz
Jah most látom én is hogy hírcsárda😊
sorry

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

TheLostOne
Ha bebizonyosodik a csalás bûntette, a kamatokat simán eltörölhetik. A tartozásokat tiszta kamatmentes tõketartozásra válthatnák felvett összeget alapul véve. Minden befizetett kamattörlesztést tõketörlesztéssé kéne átvezetni visszamenõleg. A már kifizetett devizahitelek kamatait és egyéb ügyleti költségeit vissza kellene fizettetni a bankokkal.

Ez kb minket is kihúzna a szarból, volt egy 10 éves futamidejû hitelünk, amit kiváltottunk. Annak a többlettörlesztését ha visszakapjuk, meg hozzáadjuk a jelenlegi hitelünk eddig befizetett részleteit, szinte ki is van fizetve a tõketartozásunk erre a hitelre vonatkozólag is.

kakimakifsz
Visszamenõleg állítja vissza a kormány a sebességhatárokat

Azt a kurvaeget<#taps><#bohoc><#help><#help><#help>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Errõl van szó!!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Igen, számoltam vele én is... csak nem mindegy, hogy havi 500.000, vagy havi 700.000... pont egy emberkének a fizetése a különbség, akitõl emiatt meg is kellett válnom, így már nem tudtam annyi munkát vállalni, amitõl még nehezebben tudtam fizetni...

www.smart-bus.hu

Így van! Aki hitelt vett fel, az számolt azzal, hogy azt vissza kell fizetni. Az már más kérdés, hogy a bankok egyoldalúan modosítgatnak a szerzõdésen.

A felvételkori árfolyamra, plusz a többlet befizetéseket vissza lehet perelni... ( ha ez így van )

www.smart-bus.hu

Nem semmisé kell tenni, hanem igazságot szolgáltatni.. Egy hozzászólásban is írja a szerzõ, hogy a devizahiteleseket nem segíteni kell, hanem tisztázni az átverést!

Miért tennék semmissé? Ha ez igaz, akkor is max forintra visszaváltják, és ettõl még ugyanúgy nem tudják majd visszafizetni.
Nekem mindig is az volt a gyanús, hogy a forint hitelt ellehetetlenítették... Pedig mindenkinek az lenne a jobb. Mindenkinek, kivéve a.. spekulánsokat.

TheLostOne
Errõl a kamu-deviza elméletrõl még nem hallottam, de ha így van az nagyon durva.

Nagy igazságok vannak ebben a levélben, remélem lesznek következményei.

Ha bebizonyosodnak ezek a dolgok, és semmissé tennék ezeket a devizahiteleket, az a magyar gazdaság azonnali és nagymértékû felemelkedését jelentené a nagyban megnövekvõ vásárlóerõ miatt. Emiatt közvetett módon az állam érdeke igazságot szolgáltatni ebben az ügyben.

Nem tudtam mire írtad. Így már oké! :-)

TheLostOne
HAARP

Állítólag földrengést (is) lehet vele csinálni.

TheLostOne
Gondolom térség válogatja, én szerecsére a nemrég trónkövetelõvé elõlépett városban lakom, itt viszonylag jók a kilátások 😊

Ettõl függetlenül a családom miatt aggódom, devizahitel, szüleim hiába elismertek a szakmájukban túl idõsek már, stb, viszont az én szakmám iránt egyre nagyobb az érdeklõdés. Ha össze tudom szedni a cégalapítás költségeit nyert ügyem van egybõl. Meg azért az sokat segít, hogy a nem kis ismerettségi körömben a legelismertebb szakértõnek számítok, ha végre számlaképes lennék, egybõl küldené a fél város hozzám az ügyfeleket.

Hogy mi? Kifejtenéd?

TheLostOne
Biztos megint a HAAAAAAAAAARP 😄

(Személy szerint nem vagyok meggyõzõdve sem arról, hogy tényleg valami fegyver, sem pedig arról, hogy tényleg olyan ártalmatlan dolog mint aminek mondják hivatalosan, de annyira felkapott téma hogy ezt nem hagyhattam ki most)

A Magyarországi Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének Nyílt Levele

"... Az utóbbi években Magyarországon a bankok, a hazai fizetõeszköz hitelezését, valószínûsíthetõen mesterségesen, olyan elõnytelen feltételekkel kínálták a polgárok számára, az úgynevezett devizahitelekkel szemben, hogy gyakorlatilag az elmúlt fél évtizedben nagy többségében „nagyon kedvezõ” feltételekkel, csakis deviza alapú-nak hirdetett hitelek kerültek kiközvetítésre. Ezeknek többsége CHF elszámolás alapján történt, mert mint mára bebizonyosodott, ezek a hitelek csak az elszámolási nyilvántartásokban deviza alapúak. A hitelt nyújtó bankok ezen hitelek folyósításakor, ténylegesen nem vásároltak devizát és a visszafizetõ részletek mellett nem is tartalékoltak devizát, illetve nem vásárolnak devizát a részletek visszafizetésénél. Ezek a hitelek mindig is forint hitelek voltak, forintban lettek kifolyósítva és forintban vannak törlesztve, viszont devizában vannak nyilvántartva anélkül, hogy árfolyam veszteségeik keletkeznének, amely nem létezõ árfolyamveszteségeket könyörtelenül az Adósokra hárítják. ..."

Bronx South
Én inkább úgy mondanám, közös tektonikus lemez mentén. Az a fránnya csendes óceáni lemez nem bír magával.

Jah, az is ezen a bolygón volt.
Bronx South
7.2 -es Alaszkában. Gondolom kapcsolatban áll a tegnapi Japán földrengéssel.

Nyaralni voltál? Még akinek megy valahogy. <#hehe>

Narxis
Kösz. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Atomreaktor
de valamilyen szintrõl el kellett idáig jutnunk. ha most is ugyanannyit költünk mondjuk a kórházakra, mint 20 éve, akkor valahol kell lennie valami bibinek. hol romlott el, hogy jutottunk idáig?

Atomreaktor
egyre több helyrõl hallani, hogy nagyon rámentek mostanában a pénzbeszedésre. traffipax eldugott helyeken, büntetések parkolásért, stb.

ok, de akkor kérem szépen, hogy ha betörnek hozzánk (ami megtörtént), akkor csináljanak is valamit (ami nem történt meg) és ne órák múlva jöjjenek ki (ami megtörtént) és ne csak papírmunka legyen, mert a biztosító úgyis fizet.

meg most lehetne sorolni az eseteket, amik itt elhangzottak már: 107-et néha nem lehet elérni, stb.

én azért ettõl függetlenül nem mondom azt, hogy nem kaptunk a pénzbõl, de amit elénkdobtak, hogy csámcsogjunk rajta, az semmi ahhoz képest, amennyit lenyúltak.

Ez egy népszerû mítosz, ami abból táplálkozik, hogy épeszû ember nem bogarássza évekre visszamenõleg a költségvetési adatokat.

Azért ha érdekel a téma tessék összehasonlítani tíz évre visszamenõleg a költségvetés és a nagy elosztórendszerek hiányát.

Persze loptak mint a disznó és ezért lámpavason a helyük, de a pénz nagy részét egyszerûen megzabáltuk.

Minden rendõrre jut legalább két polgárõr. A pénzbeszedést leszámítva tényleg röhejes hatékonysággal mûködnek.

Nem fogunk tanulni a görög példából - ahogyan az argentínból sem tanultunk. Magyarország helyzete "teljesen más" ...

Ebben én is biztos vagyok, nagyon hasonló a két nép mentalitása(Utáljuk a kapitalizmust). Egyéni szinten viszont le lehet vonni a megfelelõ következtetést: aki teheti - és ameddig teheti - az váltson meg magának egy nyugati útlevelet(3-5 éves projekt).

Egyszóval: hiányoztam. 😊

Atomreaktor
háború után meg ismét újra lehet osztani a vagyont.

Atomreaktor
szerinted mi az a jó, a sok rossz között ami segíthet? a morálon kívül.

Atomreaktor
az egy fõre esõ rendõrök száma is magas nálunk, mégsem ér semmit a rendõrségünk. rend kellene, rend, rend, rend.

Atomreaktor
azt a teret gondolom fele áron is felépíthették volna, valószínûleg nem csak a 10%-át lopták el annak a pénznek.

autópálya dettó, sõt nálunk az egyik legdrágább a pályaépítés. a kórházi ellátásért fizetjük a tb-t, mégis egyre romlik a színvonal.

én azért ettõl függetlenül nem mondom azt, hogy nem kaptunk a pénzbõl, de amit elénkdobtak, hogy csámcsogjunk rajta, az semmi ahhoz képest, amennyit lenyúltak.

Bronx South
Ez a helyzet, de elöbb fog kitörni a 3ik vh minthogy az usa összeomlik.

Ulvar
Ezt a nincs pénze dolgot úgy értem, hogy a Líbiai bombázások során több milliárdot költöttek, szinte feleslegesen...a Tomahawk rakétától kezdve mindenen át...jó volt egyet lövöldözni, de ennyi volt...most meg szívják a fogukat...

Ulvar
USAnak nincs pénze... a 170%-os adóssággal + ezzel felkínálva a lehetõséget hogy Kínai gyarmat legyen, ugyanis Kína megvonna minden gazdasági együttmûködést 2 hét alatt összeomlana USA és akkor a haderõ mehet gerilla háborúzni otthon. Persze ez nagyon elméleti 😊.

Atomreaktor
sajnos én semmi pozitív változást nem látok a mentalitásban, sõt... nem akarlak elkeseríteni és megilyeszteni, de óriási bajok vannak.