61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#49611 Hát a környezetvédők biztosan nem fognak piszkálni, ha ez segít. -
Anonymusx #49610 Ez is kapcsolódik még hozzá hogy Ez a hulladék
Feljelentette a magyar sztigetet
Kurva értelmes egy ember, az üzenőfalán is írogatja a hülyeségeit,a Jobbikot is fel akarná jelenteni.
-
Ironman2 #49609 Marad a védett kor,és a kismamák védelme
meg még sokminden.Ezt elkúrtuk.nocsak.nocsak -
Ez a k.nagy növekedés csak az emberiség 0.5 százalékának jó(kb). A többi meg azért nélkülözik, hogy az a pár százezer ember jól éljen.
Mi meg elhisszük, hogy egyre jobb a világ mert növekszünk, fejlődik a társadalom stb...
Mit mondok erre? A lóf*szt jó ez. Megmondom mit neveznék én fejlődésnek:
Pl család modell ha már erről volt szó:
Anya otthon van háztartással gyerekekkel foglalkozik. A férj eltudja tartani a keresetéből a családot. Nem azt mondom ,hogy évente cseréljék a tv-t mert tavaly még csak LED tv volt most meg már van 3D, tavaly előtt meg még csak LCD volt. Erre nem vágyom, egyszerű tisztes megélhetés legyen.
Mi van helyette?
Női kamion sofőrök. Megkérdezem, hogy egy kamionos nő hogy lesz anya? A hálófülkében viszi magával a gyereket, éppen abba a városba viszi "körzeti" orvoshoz ahol jár?
Amióta én élek és visszatudok emlékezni ezt hallom: Fejlődünk, növekszünk.
Értem én, hogy növekszünk, csak nem látom, ha csak azt nem, hogy családok szakadnak bele ebbe a jó világba.
milliárd százalékban biztos vagyok benne, hogy létezik ennél sokkal jobb rendszer, csak a fent említett pár százezernek az megfeküdné a gyomrát, és mivel ők irányítanak....baszhatjuk.
-
#49607 Tessssék mondani....
AZÉR MERT AZ ÉN NAGYAPÁM NEM LŐTT ZSIDÓT A DUNÁBA.......
NEM LESZ NEKEM ABBÓL MÉG BAJOM KÉSŐBB???
(csak hogy érzékeltessem, a fájdalmas iróniát) -
#49606 Csige barátomnak, már a cím is izgató;) -
#49605 focira jut , nyugodj meg...... -
#49604 sztem félreértjük egymást megen... -
#49603 a test nem, de a lélek érettebb, "jobban" tudod nevelni a gyermeked 30 felett :) az anyagi stabilitásról már inkább nem is beszélek.
szal, ez a legkevesebb. a gond a jövőkép hiánya... :(
---
Danny:
"A magyar más miatt nem szül(tisztelet a kivételnek)."
na, miért nem?
könnyű rávágni kapásból, hogy önzésből, de mi abban az önzés, hogy a máról holnapra élésbe, az albiba, kétes meló mellett viszonylag kevesen mernek gyermeket pottyantani... ? ráadásul egyéni és társadalmi szinten is "magával cseszik ki"
én azt mondom, jó, ha kevesebb ember lesz a földön - csak alakuljon hozzá a gazdaság is, változzon meg a civilizácio hozzáállása, szakadjunk már el az állandó és fenntarthatatlan örökös növekedésmániánktól :) -
#49602 Szerintem a benzináremelés elleni tüntetés csak ürügy lett volna,inkább a "füves libsik" és a "kozmoplita multikultis" fiatalság szórakozását szerették volna tönkretenni mert sosem nézték őket jó szemmel. -
ManoNegra #49601 Állítólag valami angol ujságíró karlengetett bőszen ott a rendezvényen. :D
Provokácio rulz... -
#49600 A szervezők fel is jelentik a SUN riportereket, magánterületen engedély nélkül forgattak. (Az ATV-vel szemben a Hír TV egész korrekten fogalmaz, "állítólag", "megpróbálta összemosni")
-
#49599 Kedves barátom, Polluxvare kedvenc tv adóján a jól bevált egyenes beszédet láthatjuk. (via kuruc.info)
Mondjuk még nem olvastam a Mein Kampfot, így nyilatkozni sem akarok róla, de ha hasonló szintű okfejtések vannak benne mint a Talmudban akkor elismerem, hogy vonyítanak érte, de azt nem értem ,hogy akkor a Talmud az meg miért mehet? -
#49598 -
ManoNegra #49597 Értem mire gondolsz, és megértem. Mindkettő fontos, de az élsportra nem emiatta húsz db. kasza miatt nincs pénz, hanem amiatt, hogy a semmire fizetjük ki a keserves gazdaságunk bevételének hetven százalékát. A munkanélküliek is a nemzetünk részei. Persze csak akkor, ha Ők is úgy gondoják!
A tömegsport pedig legalább olyan fontos mint az élsport. Ha nem fontosabb! -
#49596 Elképzelhető, hogy jobb anyagi körülmények között készül mint a társai de meg is szolgálja eredményekkel. -
#49595 Arra próbáltam utalni, hogy fontosabb dolgokra sincs pénz (illetve lenne, de ezt mind tudjuk) és ezért egyáltalán nem furcsa, ha sima gazolásra sem költenek sokat. -
ManoNegra #49594 Oké. De ha valakit vissza akarsz vezetni a munka világába, akkor azzal nem direkt kibaszol, hanem a lehetőségekhez mérten segíted. Olimpiai bajnokból nincs sok - természetesen megérdemelnek minden támogatást! Munkanélküliből viszont dunát rekeszthetünk. Őket is segíteni kell, ha tényleg akarnak dolgozni. -
#49593 Gyenesei Leila valszeg mindent megkap. -
#49592 A motoros rendőr mehet kopott gumikkal, világbajnok sportolóknak nem jár megfelelő eszköz gyakorolni és akkor a többit ne is említsem...
Csupán annyi történt, hogy megteremtődött a régóta áhított esélyegyenlőség. -
#49591 Behajtók az Electro Worldnél
Julia Timosenko őrizetben
Elhunyt a Mosó Masa Mosodájának szerzője
Előzetesben az Újpest FC tulajdonosa
Önök banok hírösszefoglalóját látták. :) -
ManoNegra #49590 Igaz. Én a tegnapi barikádos képeket néztem, ott mindenkinek sarló volt a kezében. -
#49589 A magyar más miatt nem szül(tisztelet a kivételnek).
De az ára is meglesz. -
#49588 Volt ott kasza is. -
#49587 Értem én, csak 30 fölött sokszor örülnek, ha összejön egy gyerek, jönnek a komplikációk terhesség alatt, meg a szüléskor és többet nem kockáztatnak, marad egy gyerek.
Értem én a szociológiai hátteret, de egy test nem olyan 30 évesen, mint 21 évesen. -
ManoNegra #49586 Jaja a sarlózás az büntetés. Kaszát is adhattak volna a kezükbe. -
Borg #49585 Nyilván itt se a gyilkosokat hozták ki :) -
#49584 A szegedi csillagból is hajtották a rabokat régebben ki az utcára takarítani, csak ott nem mindegyiket merték. :)
Úgy tudom az az egyik nagy gond, hogy egyre kevesebb a börtönőr. -
#49583 Maximum az állatoknál. Egy bizonyos kor felett igény van a családalapításra, viszont sokan nem veszik észre, hogy ez kitolódott a 21. században. Nem huszonévesen házasodnak, szülnek gyereket a nők hanem 30-valahánynál. Ezt sok mindennel lehet magyarázni, de változtatni nem ezen kell hanem biztosítani a körülményeket, hogy többen merjenek 2 vagy több gyereket vállalni. Azt hiszem a korábban linkelt cikkemben benna van, hogy mik azok. A Fidesz habzó szájjal tiltakozott a bölcsődék, óvodák bezárása, összevonása ellen de nem hallani arról, hogy ezeket újranyitnák... Az átlag magyar nem olyan mint az átlag kisebbség, nem szül a világba gyereket csak, hogy legyen. -
#49582 Mondjuk aki kitalálta, hogy sarlóval vágják a füvet azt is közéjük állítanám sarlózni.
Az is lehet, hogy azért van sarló, nehogy túl hamar végezzenek. -
#49581 Hát nem tudom...
Én az előző válságból sem éreztem túl sokat, ebből sem fogok, illetve azt remélem ,hogy az 1-2 év múlva esedékes lakás vásárlásomba annyival besegít, hogy olcsóbbak lesznek a házak.
Az mondjuk zavar, hogy ilyenkor általában a szegények adójából segítik meg a milliárdosokat, de pl "múltkor" valamelyik nagy angol magánbank (talán a Lloyd's) nyugdíja volt elnöke nem volt hajlandó a több 100ezer fontos nyugdíjából engedni, miközben a bankja a szegény emberek pénzéből menekült meg.
Süt talán még örülök is ennek a válságnak, had veszítsenek jó sokat azok a gecik akik a mi vérünkből gazdagszanak. -
#49580 [URL=http://videa.hu/videok/hirek-politika/jobb-mint-a-semmi-bozotvagas-cigany-erdo-3WNHJ45eFr81LBzY]"Jobb mint a semmi"[/URL] -
#49579 Rogoff: Ez nem recesszió, hanem összeomlás -
#49578 Itt a tőzsdei összeomlás -
#49577 Vazze megint a magyar társadalom a hibás nem a cigányok.
A franciáknál olaszoknál angoloknál spanyoloknál nem cigányoznak mert ott gettokba zárják vagy kitiltják őket esetleg haza deportálják a retkeket.
Hiába az oktatás ha az élet mást diktál.
A sok nyomorék "kutatónak" ezt kéne felfogni nem távolról tolerálni. -
#49576 -
#49575 hát tényleg.. -
#49574 Amúgy olyan dolgokról beszéltek szinte végig, amit nem mutattak be képekkel. -
#49573 Ebből megtudtuk, hogy a 64 vármegye simán hozza bármelyik vhájt szenzésön színvonalát.
"...pólón árulták Auschwitzot"
Már az is baj ha megvásárolják és nem lopják az "ereklyéket", mint a lebukott zsidó házaspár? :)
-
#49572 Ez a lényeg.
Sokan vannak ám.
Rengetegen hiszik, hogy a nemzeti tartalékot a Kárpátia-pólós pincében napozós csajok jelentik, pedig nem.
Rengeteg ügyfélnél tapasztalom(főleg a tanultabbaknál), hogy ők bizony Kárpátaljára, Erdélybe, Felvidékre járnak feltöltődni, tapasztalni, tanulni, kikapcsolódni.
Tudják, mi az a Hármaskönyv, tudják, hogy nem a királynak van koronája, stb.