Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
max 350 a Monster

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Hegi90
na ez az energiaitalozás a divat, nem a buziság.
Nevetséges, hogy milyen összegeket képesek sokan kifizetni egy energiaitalért. Lásd: Monster energiaitalok. 4-500 forint, a fele cukor, a másik felétõl magas vérnyomásod lesz, + a szokásos adalékok.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Viktorunk rendbe teszi a Tibeti kérdést is.Mindent elintéz Viktorunk<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Energia ital megérdemli hogy drága legyen.Veszélyes egy szer,egy re több fiatal issza,és most már minden utcasarkon árulnak vagy ezerfélét.Én el is vagyok tõle tiltva orvosilag,mert vérnyomáscsökkentõt szedek mindennap

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A norbi update kajákat meg betiltatnám a faszba a fosató alapanyag miatt!!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mr_no_NaMe
a kávé kurvára nem azonos az energia itallal, ég és föld a kettõ.
A chips szar, azt sem kell enned, mert egy percnyi finomságért, gondolom nem akarsz többszáz forintot fizetni, meg az egészséged x százalékát.

Sajnáld inkább azt, hogy van egy finom paradicsomzacskósleves cuccos, na az kurva drága lesz...bürühühühühü <#shakehead> azt kurvára imádtam.
A káros anyagokat ha kikerülni nem is tudod, attól törekedni még lehet rá. <#wave>

Mr_no_NaMe
örülj már neki, hogy arról a szutyok szar méregrõl mostmár normálisan le tudsz szokni...nehogy már még õk legyen a buzik, hogy te nem tudod majd kényed kedved szerint inni ezt a mérget 😄
kakimakifsz
Ennyi öröme nem lehet az embernek, hogy igyon kávét/energiaitalt/sós kaját?
Ettél te NorbiUpdate kaját?
Közeli román faluba megyek át ezentúl energiaitalért és chipsért! GeciFidesz kibaszok veled!<#duhos2><#duhos2><#mf1><#mf2>

Megsúgom halkan, hogy az egyik legkárosítóbb anyag a világon a gumiabroncsok egyik adalékanyaga, ami az abroncs kopásakor szépen szálldogál por formájában.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Azzal csak jót teszel magadnak, ha visszaszorítod az energiaital fogyasztásod.

Ulvar
Megértem a felháborodásod, de én személy szerint keményen károsnak találom az energia italokat. Mondjuk az tény hogy éjszakára ha mentem dolgozni akkor 2 doboz elment, de...marad akkor a pepsi..az is fenntart.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kakimakifsz
Energiaital litere 200-300Ft-al drágul? :S:S:S

Kedvencem a Kobra/Vipera energiaital. 2 literes kiszerelésben kapható (van 1,5-ös is)
eddig 200 Ft-volt. most min 600-700 Ft lesz?????
Nyilván a cégek akik eddig ezt készíttek lehúzhatják a rolót.
Egyre élhetõbb ez az ország<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Öld ahol éred a geciket!

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Hegi90
igen, a média eléggé túlzásba vitte az ottani dolgokat.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

aminek - amiben

A Miskolci avas lakóteleprõl lehetett olvasni igen kemény történeteket. Igaz a fészekrakó programmnak köszönhetöen, aminek a nyilvánvaló végeredmény mellett nagyon nagy felelõsségük van a fehérgalléros bûnözõknek is.

Narxis
Homofób az aki a felvonulásukon bekiabál nekik, dobálja õket vagy a felvonulás után vadászik rájuk amikor mennek haza, hogy megverjék õket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hegi90
talán miskolci vagy?

<#vigyor3>

"A templom harangját azóta azért nem tudják ellopni, mert elrontották a sorrendet: elõbb a harangtoronyba vezetõ falépcsõt vitték el, és tüzelték el, így most nem férnek hozzá a haranghoz."

<#hehe>

Minden politikus ilyen. Az öregebbek nem is olyan régen még hithû marxisták voltak.

L Viper
Döbbenet, ami ott zajlik. Sajnos saját szememmel látom, láttam, nem egyszer.

Csak ennyit emelnék ki a cikkbõl:
"amikor majd elmenekül onnan az utolsó magyar is, és már végképp nem lesz kitõl és mit ellopni, akkor ez a populáció meg fog jelenni a városainkban. Jönnek majd kurvának, rablónak, gyilkosnak. És majd akkor tessék finnyáskodni…"

Van olyan város, ahol már megtörtént! (Miskolc - Avas lakótelep)
Atomreaktor
nem a kínával való tárgyalás zavar, hanem annak a módszere. meg a köpönyegforgatás. aki ilyenekre hajlandó, az bármikor hátadba szúrja a kést. csak egyszerûen nem értem, hogy miért hisznek nekik az emberek.

Egy országnak nincsenek barátai, csak érdekei, a többi színház a plebsnek.

Ezt kár is lenne számon kérni rajtuk.

"Ami Zemplén és a Cserehát falvaiban kinõtt a nyomorból, az elõl nincs már menekvés. Abból a nyomorból legelõször a felfoghatatlan, iszonytató agresszivitás nõtt ki. Az egyszerû lopás már az élet része. A tolvajnak is, a meglopottnak is. De lassan az lesz a mindennapi brutalitás is. „Hétköznapi fasizmus” – mondhatnánk a közhelyet, hogy ne legyen ostoba közhely. Mert ott most ez van: hétköznapi fasizmus. A nyomor trónjára ült többség bosszút áll az ott felejtett kisebbségen. S hogy senki ne tévedjen: ott már a cigány a többség. Mert lassan minden nem cigány elmenekült. Még néhány konok öreg húzza, s néhány középkorú, akinek végképp nincs hová mennie. Õk jönnek haza az esti busszal Kazincbarcika vagy Ózd rettenetes gyáraiból, s a kocsma elõtt összegyûlt horda gúnyosan üvölti feléjük: „Mi van, parasztok! Dolgozni voltatok!?” És röhögnek, ahogy a hiéna röhög a kilátástalan éjszakában…"

Pillanatfelvételek Narancsisztánból

Atomreaktor
ez még a kínai nyalás mellé tartozik.

ezt azért jól összeszedte az index. azért ez megmutatnám a narancs ködben úszóknak, hogy ezt hogyan magyaráznák meg maguknak.

"A buzik szerint te homofob vagy. (bár szerintük mindenki az aki nem szereti õket)"

És a csavaros logikájuk szerint aki homofób, az valójában látens homoszexuális.<#idiota>

Danny1987
Nem személyeskedés volt hanem ténymegállapítás.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
kínaiaknál is probléma az elöregedés.
4-2-1 problémának nevezik.

Akik igazán szaporodnak azok a négerek.
De ha a nyugati világ nem bombázná õket segéllyel akkor a mai népesség egynegyede lenne és nem szaporodnának mint a nyulak.

Tömeges éhenhalás lesz náluk.

Danny1987
"Mondjuk az is igaz, hogy alapvetõen toleránsnak tartom magam, de egy csókolózó férfi párt az utcán, TV-ben akárhol se tudnék elviselni, egyszerûen hányingerem van tõle, még ezt tartsák otthon és rendben vagyunk. 😄"

A buzik szerint te homofob vagy. (bár szerintük mindenki az aki nem szereti õket)

jhetedikj
Atomot rájuk!

anno 1987

Azért mert adásszünet van náluk hétfõn<#idiota>

Willenbrock
Legfeljebb csak Európa õslakosai halnak ki,lesz majd a helyünkre kínai és arab.Nem értem amúgy miért szaporodik annyira a kínai,hiszen ipari társadalom,a munkahelyi stressz nagyobb mint itt,viszont olyan halandóság meg nincs mint a 3. világban.

Narxis
Ez teljesen érthetõ, de van igazság abban amit ír. Én teljesen ledöbbentem mikor néhány éve láttam egy mobiltelefon reklámot, hogy már azt is lehet hitelre venni. Nekem valahogy eszembe nem jutna, de érdekes pl. a Media Markt és más mûszaki áruházak reklámújságjai is. Minden termék mellett ott van, hogy hitelre mennyibe kerül. Borzasztóan károsnak tartom, hogy így "nyomják le" az emberek torkán, hogy fogyassz paraszt.

Én is szeretem a kütyüket, az új hûtõt, az új turmixgépet akármit de meg nem venném hitelre, inkább használom egy kicsit tovább a régit, a legtöbb ember viszont nem így gondolkodik.

Persze az autó, lakásvásárlás/felújítás pont egy olyan dolog, hogy hitel nélkül elkerülhetetlen. Faramuci helyzet.

Narxis
Tekintve, hogy régen is voltak homoszexuálisok, nem hiszem, hogy ez bármin is változtat. Szerintem még a hibahatáron belül vagyunk, ne feledjük, hogy már a bolygó lakossága 7 milliárd körül van.

Amíg engem békén hagynak addig nem zavarnak. 😊

Mondjuk az is igaz, hogy alapvetõen toleránsnak tartom magam, de egy csókolózó férfi párt az utcán, TV-ben akárhol se tudnék elviselni, egyszerûen hányingerem van tõle, még ezt tartsák otthon és rendben vagyunk. 😄

"melegágyat ad ennek a folyamatnak" <#idiota>
Látod.Én meg dugni akarok,és nincs nõ a láthatáron<#idiota>

Jelenleg nem ez a tendencia.

Kihal a bolygó

Bronx South
A nagyobb baj hogy egyre több olyan intézkedés van ami melegágyat ad ennek a folyamatnak, az indexen párhuzamosan ezzel ott a cikk hogy pl. a franciák döntõ többsége támogatja a melegek házasságát. Ezeknek az embereknek milyenek lesznek a gyerekeik (valószínüleg örökbefogadott), mit látnak majd a szüleiktõl(?), nekik is az lesz a természetes majd ha felnõnek ??

Narxis
Gyarapodnak rendesen.

Bronx South
Ok hogy melegnek lenni egyre nagyobb divat, de 700 000 buzi ???? Ez nem kis szám waze 😮

arty
Tudomén, az is elkeserít. Viszont õk az imf-et sem nevezik ki nagy ellenségnek és nem csinálnak segget a szájukból (najo, nem akkorát... vaaagy akkorát, de az nekem nem fáj, mert nem az én szja-mból teszik 😄).

Forza.

arty
A szimpla személyeskedést anyunak tartogasd.

Forza.

Ulvar
xDDD

Fooren Guransen 😄D

我让她一个中国女孩!

"D209 esküdözései annyit értek, mint egy útelgazhozsá a semmi közepén."

😄DD

Ulvar
Imádom a google fordítót 😊)).

Posta Imre kb egy hónapja írta azt, hogy Kína kivásárolta a magyar államadósságot. Érdekes mindenesetre ez a kínai nyomulás. Ezeknek a hitelszerzõdéseknek általában igen komoly következményei vannak, csak azt nem kötik az orrunkra.

Hehe.Ez jó.Nem kell ide spoiler.A Google forditó a barátod!