61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
ManoNegra #49651 Zavargások Londonban: autókat gyújtottak fel a tüntetők
"Zavargások robbantak ki vasárnapra virradóra London Tottenham városrészében amiatt, hogy rendőrök megöltek egy négygyerekes családapát; a tüntetők és a rohamrendőrök közötti összecsapásban nyolc rendőr megsérült."
Csige vigyázz magatokra! -
#49650 Ez a politikamentes szöveg annyira megható volt, hogy majdnem elfejtettem például azt, amikor az LMP-s Jávor Benedek politikusi minőségében látogatott el a Sziget Fesztiválra.
Azért egy próbát megért. -
Vlala #49649 A magyar Szigetet minden évben feljelentik.
Elvileg aszórakozás szigete lenne, politika- és turbómagyarmentes övezet, ha a hatvannyóc vármegye a mindenlébenkanál Toroczkaival odamegy arcoskodni, nem is baj... -
#49648 Ez igaz egy esetnél.
De ha tömegesen nyernek az ügyfelek, a bank jobban jár, ha nyel egy nagyot és szépen szedegeti a kisebb pénzeket.
Különben lesz néhány(tíz-száz)milliárd behajthatatlan kintlévősége.
Sok lúd disznót győz. -
ManoNegra #49647 "ez a hír már megjelent egyszer a fideszes Magyar Nemzet napilap hasábjain is körülbelül másfél éve, de a mai kurucos megjelenést követően, több portál átvette már, azzal kiegészítve, hogy kártérítésre számíthatnak a devizahitelesek.
Már akkor sem volt igaz, úgy ahogy most sem az. A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete, BAÉSZ ezúton tájékoztatja az adósokat és nemcsak őket, hogy sajnos ez a hír nem igaz, mindössze a „magyar” média, Kuruc, Magyar Nemzet, MTI,Blikk, azonos szintjét tükrözi. Szervezetünk nem áll közvetlen munkakapcsolatban dr. Czirmes György ügyvéddel, de a jogászok közötti egészséges és önzetlen információ csere működik. A fent említett ítélet soha sem született meg ezidáig, sőt az ügyvéd úr elmondása szerint, már próbálkozott helyreigazítást kérni a sajtó részéről, de eredménytelenül."
link
"moonlight, mikor olvastam soraidat egy kicsit gyorsabban vert a szívem, reménykedtem, hogy nem a Czirmes ügyről van szó, de amint megnyílt a link vége volt a várakozásnak. Mindezt azért írom, mert ez egy ékes példája a Blikk hihetőségének és egyben az egész magyar fősodrású médiának. Ugyanis Cirmes ügyvéd úr valójában elindított egy pert egy kocsihitellel kapcsolatban és volt is egy bírói meghallgatás ahol jelen voltak az említett sajtó képviselői. Czirmes ügyvéd úr elmondása szerint, tárgyaláson kívül a bíró okfejtéseinek adott helyet és az újságírók másnap ezt úgy tálalták, hogy pert nyert egy devizaperes. Mindezt Czirmes ügyvéd úrtól tudjuk. Valójában ha jól tudom akkor konkrét tárgyalásig sem jutott az ügy, ami kicsit homályos, de azok után hogy engem beidézett a bíróság egy személyes meghallgatásra tárgyaláson kívül, ahol elmondták, hogy az tenne jót az ügynek ha szüneteltetném hat hónapig az eljárást, már nem lepődök meg semmin sem.Á." -
Garfield #49646 A nagy örömködés közepette végig tetszettünk gondolni, hogy mit jelent az, ha a hitelszerződés semmis, azaz a létrejöttének időpontjára visszamenőleg szűnik meg? Merthogy a hitelszerződés általában valamilyen másik jogügylethez kapcsolódik, például lakásvásárláshoz. Ekkor viszont a banknak visszajár az lakásvásárló által felvett hitel összege mondjuk jegybanki alapkamattal - csakhogy ez már rég az eladónál van, aki ki tudja, mit csinált vele. -
#49645 Hát én még az Orosz tanulós korszakban csapattam az általánosban...
Káktyijiázávut?
- Minyázávut Csige.
-
#49644 Na most olvastam a hozzászólásod, akkor hasonlóak a tapasztalataink. :D -
#49643 Hajaj, én sulimban kettőt tanultunk, de borzalmasan gyenge színvonalon, gimiben külön tanárhoz kellett járnom, hogy behozzam a lemaradást és megcsináljam a 2 nyelvvizsgát.
Azt hiszem inkább a színvonalon kellene javítani, főleg ha általános iskoláról van szó mert ott ahogy esik úgy puffan elven tanítanak. Nagyon kevés a jó minőségű oktatási intézmény. -
#49642 szombat van! -
#49641 Tud vki adni egy normális CHF/HUF grafikont ami frissül is?Megnéztem 20-30 oldalt de mind egy rakás fos.Tegnap este óta nem frissítették egyiket sem....Pedig eddig mindig mérték percenként. -
#49640 A nők alapja a lyuk nemde?:DDD -
#49639 Ez így ok. De most már egyre inkább igénylik a nők azt, hogy karriert csniálhassak és rühellik azt mikor a férfiak kvázi szülőgépnek nézik őket.
Emancipálódtak de nagyon! -
#49638 Azért nem biztos..én kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
Mert nálunk (németes csoport ) az volt a divat hogy ,,mé nem angolt tanulunk..a német szar" ..az angolosok meg ugyanezt mondták csak fordítva.
Most hogy mindkettőre lesz lehetőség,kíváncsi vagyok milyen kifogást keresnek. -
#49637 Először 1-et kéne normálisan megtanítni. Beleértve, hogy ehhez jó tanárok is kellennének mert amit én általános iskolában tapasztaltam angol nyelv tanítás címén az közröhej volt. Erre középiskolában jöttem rá. Az volt a nagy szerencsém, hogy kábeltv-n nőttem fel. :) -
#49636 Fészket rak az első fecske? Pert nyert egy devizahiteles a bankkal szemben
A Pesti Központi Kerületi Bíróság semmisnek nyilvánította egy devizahitel-szerződés módosítását, sőt magát a szerződést is - mondta el a Blikknek az ügyet felvállaló dr. Czirmes György ügyvéd. Azért indított próbapert, hogy a bankok ne terhelhessék egyoldalúan ügyfeleikre a megnövekedett törlesztőrészleteket.
A lap csütörtöki számában az ügyvéd elmondta, hogy a következő tárgyalás a megnövekedett perérték miatt már a Fővárosi Bíróságon zajlik majd - várhatóan jövő februárban. Ha itt is igazat adnak a felperesnek, a szerződés feltételeit újra kell tárgyalni, így a bank az árfolyam-ingadozásból adódó különbséget már nem szedheti be tőle.
A pénzintézeti törvény szerint ha a szerződéskötéskor a bank nem becsüli meg a jövendőbeli árfolyam-emelkedés mértékét, úgy a szerződés semmisnek tekinthető - indokolta keresetét a jogász, aki hivatkozott arra is, hogy a bank nyeresége, vagyis a 30-40 százalékos kamat olyan magas, hogy az már uzsorának számít.
Az ítélet a jogász reményei szerint precedensértékű lehet. Ha ez így lesz, akkor az a bajba jutott hiteleseket is kihúzhatja a csávából.
(MTI)
-
#49635 A palesztinok mégjobban. -
#49634 Két idegen nyelv lesz kötelezü az ált. iskolákban.
1: Úgy is jó a mostani nyelvoktatás, mindenki perfect lesz abból az egyből is ami most kötelező.... Grat.
2: Lesz miből megrántani a cigókat, vagy esetleg pozitívan diszkriminálni. -
#49633 "(egész eu-ra értem +usa)" -
#49632 "Szerintem ez így nagyon nem jó, ez meg is látszik a társadalmakon, neveletlen hülye gyerekek tömegeit állítjuk elő, plusz minden "fejlett" nép a kihalás felé halad"
Izrael nem.
Ők a sivatagban is szaporodnak mint a nyulak. -
#49631 Ez eddig rendben is van. Csakhogy én úgy gondolom, hogy mai fejlett világunkban nem döntheti el, hogy a családdal foglalkozik, vagy dolgozik minimum 8 órát.
Vagy dolgozik vagy éhen döglik a család. (most nem a segílyesékről beszélek).
Szerintem ez így nagyon nem jó, ez meg is látszik a társadalmakon, neveletlen hülye gyerekek tömegeit állítjuk elő, plusz minden "fejlett" nép a kihalás felé halad, ki gyorsabban ki lassabban sajnos ebben mi pont az élmezőnyben helyezkedünk el.
Tehát azt mondom, hogy egy férfi eltudjon tartani egy asszonyt plusz 2-3 gyereket, mondjuk szakmunkás szinttől. De ha esetleg egy-egy pár ezt nem igényli akkor a nő is dolgozhasson, és az így keletkező dupla jövedelemnek köszönhetően éljenek jobban, ha mér azt az áldozatot hozzák, hogy nem nevelnek gyereket.
Ha majd e felé fogunk haladni, akkor azt mondom, na most fejlődik a társadalmunk, ami jelenleg szerintem hanyatlik... (egész eu-ra értem +usa) -
#49630 Négy nap alatt félmillióval lett több a fizetendő hitele
Négy nap alatt félmillióval lett több a hitele egy pécsi férfinak. Kersics Antal eladta második emeleti panellakását, csak azért, hogy megszabaduljon svájci frank alapú hitelétől. Ezután egy összegben akarta visszafizetni fennmaradó tartozását.
Az eddigi 2 millió forinton felül még 7,6 millió forintot kellett fizetnie a banknak, a férfi ezt át is utalta, azonban az átfutási idő négy nap volt. Erre és a svájci frank drasztikus emelkedésére hivatkozva a pénzintézet most további félmillió forintot követel tőle.
Kersics Antal inkorrektnek tartja ezt a magatartást. Azt mondta: nem érzi jogosnak a bank követelését. Szerinte hiába írja elő a törvény, az eljárás nem igazságos, mert ő a rendelkezésére álló információk alapján mindent megtett azért, hogy törlessze a részletét, és amit a bank mondott, azt befizette. Majd amikor befizette, a bank kitalálta hogy még fizessen.
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szerint - bár a pécsi eset nem egyedi - szabályosnak tartják a bank eljárását, mivel az árfolyamváltozásból adódó kockázat az ügyfelet terheli. (pr)
hírTV -
#49629 naaaaaaaaaaaa -
ManoNegra #49628 Akkor úszik a segílyke is... -
#49627 Hatvanban visszautasítják a közmunkát
...cigány önkormányzat arra biztatja a rómaiakat hogy ne vállalják el. -
#49626 Melyik képen van náci karlendítés? -
#49625 akkor ezek szerint izraelben elnyomják a nőket mert ott a 2,9 gyerek jut minden nőre. -
#49624 aszonyállatnak kuss a neve.. -
Ironman2 #49623 Tök jók a rajzfilmek,mindjárt megnézem -
#49622 Azért egy nőnek ma már nem csak az a célja, hogy gyerek(ek)et szűljön és háztartásbeli családanya legyen. Szeretnének az élet más területén is érvényesülni és sikereket elérni. -
kennedy69 #49621 érdekes videók -
Ironman2 #49620 Mi lenne velünk Amerika nélkül? Istenem...
Amugy láttam a Hiradóban hogy az Ausztrálok exportjának egynegyede Kinába megy.Maga az Ausztrál miniszterelnök asszony mondta.Őket érinti legkevésbé az Amerikai válság.Nem semmi -
#49619 Ja..,,az első bejött" ..csináljunk még egyet" -
ManoNegra #49618 A véletlenekben már én se hiszek. -
Ironman2 #49617 Nekem már az az érzésem ezekkel a válságokkal kapcsolatban,hogy valakik szándékosan gerjesztik az egészet.Nem irom le hogy melyik vallási csoport,ugyis tudjátok. -
ManoNegra #49616 Először az S&P történetében: leminősítették az USA-t
"Az Egyesült Államok első ízben elvesztette a lehetséges legjobb, "AAA" adósbesorolását a Standard & Poor's nemzetközi hitelminősítőnél, amely egy fokozattal, "AA-plusz"-ra rontotta a világ legnagyobb gazdaságának hosszú távú adósosztályzatát." -
#49615 Nálunk a szőlőmunkákat már javarészt cigányok végzik (Mátra környékén),annyira dolgoznak hogy a magyaroknak nincs hely..a gazda meg nem meri kirúgni a cigókat mert fél tőlük. -
#49614 dhübörög matóóócsi álma;) -
Ironman2 #49613 Ingyen tüzijáték -
kennedy69 #49612 Meteor érkezett Somogyba