Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2008-ra be volt ígérve az euro. Ezért is euro fedezetût vettünk fel, a chf alapú kockázatával már akkor nagyon is tisztában voltunk.
Át lettünk baszva keményen, felcserepedõ gyermekek ide vagy oda, D209 esküdözései annyit értek, mint egy útelgazhozsá a semmi közepén. Fooren Guransen öregecskedõ feleségekkel elkövetett késõbbi merényleteirõl meg ne is beszéljünk inkább.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
viszont ettõl függetlenül ez a nyalás feléjük kicsit gusztustalan.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
USA-tól és Oroszországtól Izraeltõl is simán elhatárolódhatna (iraki háború, afganisztán, csecsenek, palesztinok, stb.. stb..
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
esetleg még barátkozhatna a fehérorosz diktátorral és gratulálhatna neki, hogy a nyugattól függetlenül is létezik az országa
komolyan mondom döbbenet. az imf farkát nem szopogatja, de a kínai komcsi diktátorokét már szívesen mélytorokra kapja...
Forza.
a tibeti mészárlásokról meg ne is beszéljünk. Ekkora seggnyaló gazembert... megáll az ember esze.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kicsit variáltam a mondattal.
OECD Sees Flat Irish GDP Growth In 2011; GDP Up 2.3% In 2012
"Nem ismerünk a történelemben példát arra, hogy ilyen rövid idõ alatt ennyi embert sikerült a szegénységbõl emberhez méltó élet szintjére emelni<#wilting>#wilting>" - méltatta kollegáját Orbán, majd a tárgyalás konkrét eredményeire tért át, és bejelentette: a kínaI kormányfõvel 12 megállapodást írtak alá."
"Ma reggel Orbán miniszterelnök úrral a Duna partján sétálva azt tapasztaltam, a barátság mindig fontosabb, mint az üzlet. A szép Duna folyó ma is ugyanúgy folyik, mint 24 évvel ezelõtt, mikor elõször látogattuk meg Magyarországot és bár azóta nagy változások voltak, de a két ország közötti barátság nem változott" - mondta, majd bejelentette: hivatalosan is meghívta a magyar miniszterelnököt a jövõ évben Kínába."
aki 80%-ot kifizetett, annak simán eladják a házát és a 20%-nyi rész a banké lesz, a többit pedig megkapja õ. nyilván rosszul jár õ is, de még mindig jobb, mint amikor 5 év törlesztés után SEMMID nem marad... (mert a lakás ára a fennálló tartozásod felét sem éri)
azt tudja valaki, (banki hitel-)tartozást lehet örökölni?
Forza.
És ha egy hiteles kifizette az ingatlan 80%-át és utána dõl be azzal mi lesz? Megy az államnak féláron?
bingo! te és én, + a még be nem dõlt emberek fizetik! pontosabban mi sem, hiszen nyilvánvalóan erre nem telik az államnak: veszünk majd fel jóféle DVIZAHITELT az ország számára és valamelyik következõ generácio (vagy épp mi, idõsebb korunkban) fognak durván pofára esni.
nem a viktor meg a többi játszópajtása, azt ne gondold - õk lopnak most eleget ahoz, hogy stabilan álljanak 10-20-50 év mulva is 😊
Forza.
...Az ír hajó elsüllyedését jelezte elõre nemrég megjelent elemzésében egy neves ír közgazdász is, aki szerint az ír állam gyakorlatilag fizetésképtelen, és nem lesz képes visszafizetni az adósságait. Morgan Kelly, a dublini University College egyetem gazdaságtan-professzora a The Irish Times címû ír napilapban közölt terjedelmes okfejtésében „hiábavaló erõfeszítésnek” nevezte az ír államháztartási kiadások drasztikus lefaragására tett kormányzati erõfeszítéseket, mivel az ír bankrendszer veszteségpótlásának költségei „úgyis elsüllyesztik” az ír gazdaságot. Írországnak nincs más választása, mint az Európai Unió segítségét kérni, az viszont igen kemény feltételeket szabhat egy kölcsönhöz, és példát is statuálhat Írországon.
Köszönjük ezt a nagy segítséget! <#hehe>#hehe>
-facepalm-
svájcnak sem jó, ami történik, de történik, _VALAMIBEN_ kell tartanod a pénzedet és erre jelenleg a CHF az egyik jó alternativa.
nekem az aranytartalékom EUR-ban van, nem a CHF-et akarom reklámozni 😊)
Forza.
Svájc egy bolha. Most halásznak a zavarosban a válság miatt, de néhány éve majdnem õk is EURO-t vezettek be.
amiért legszívesebben felpofoztam volna a fideszes patkányokat...
Forza.
Forza.
Én vállalom a véleményem, arctalan macskajancsik meg mehetnek a .....
Ne legyél már naív! Ha valakik, tüntetés címszó alatt, szétverik a várost; Ha bárkinek plusz segélyt kell folyósítani (vízkár, iszapkár, hitelmacera, stb.) akkor bizony a NAGY KÖZÖSBÕL vesznek ki egy marékkal.
Csahogy az a nagy közös a TE+ÉN+MINDENKI MÁS adójából áll...jórészt.
Azok a szakértõk is csak a rendelkezésükre álló adatok alapján kalkulált legvalószínûbbet közlik, de az árfolyam attól függetlenül változhat.
Pl.: Orbánka ezért jó nekünk, mert nem tartja be a játékszabályokat, így tud meglepetést okozni.
ezek az emberek a mostani 50-70 ezer helyett fizethetnének 10k-t bkv bérletre és lehetne havi 40-60 ezer ELKÖLTHETÕ forintjuk (nyilván ennél még több, hiszen casco/biztositás-szerviz-benzin további tizesekkel rövidíti meg õket). esetleg spórolhattak volna 2 évet kocsira...
de tudom, könnyebb leírni, hogy rohattbankok, rohattzsidók!
---
azt mondjuk nem értem, a kinti/itthoni bankok miért emeltek kamatot is a devizahiteleseknél? láthatták, hogy önmagában az árfolyam eltolódása is éppen elég nagy teher, a kamatteher növekedése könnyen fizetésképtelenséghez vezet... pláne érthetetlen, hiszen svájcban NEM emelkedett az alapkamat, tudtommal (legalábbis biztos nem 2%-nyit, amennyit itt ismerõsöknek emeltek a bankok)
Forza.
Ezzel az észjárással inkább a helyi kocsmába járj vitatkozni, ne ide! Köszi!