61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
ManoNegra #49571 Én is azért nem szeretem ezeket a rendezvényeket, mert itt a külsőségek játszák a főszerepet. Nekem nem kell nagymagyarország matrica az autómra, és bőgatya sem, ahhoz, hogy büszke legyek magyarságomra. Inkább olvasok, tanulgatok, ismerkedem a történelmünkkel. -
#49570 Remélhetőleg ez még csak a kezdet. -
#49569 Mondjuk ami miatt kerülöm az ilyen rendezvényeket az pont a sok türhe, aki valóban csak ellenségképben gondolkodnak, meg fekete alapon fehér mintás pólókban. -
#49568 hát ha ez ebben kimerül;) -
#49567 tárgyi tévedés; hol hallok ilyen kommunikációt...
engem egyébként nem zavar.......
csak azt nem értem, hogy mire mérgesek "egyesek" ha valki véletlenül felrántja a nedves földbe ágyazott kőtéglát majd alá néz -
Borg #49566 Mit láttam ma, azt hittem beszarok...
Kihajtották a rabokat Kőhidáról Sopron utcáira takarítani
Kb 10 rab, meg két felügyelő... félálomban hirtelen azon gondolkodtam melyik országban is vagyok. Végre valami előrelépés -
Ironman2 #49565 Rendőrök Horvátországból -
#49564 Mennyi értelmes ember...ráadásul még vona is kilátogat haha -
#49563 Néztem tegnap.
Fasiszta jelképnek nézni, mondani az apostoli kettőskeresztet...
És még néhány tárgyi tévedés itt-ott.
A bnp-s faszi meg kábé ennyit tud, ha ilyen hülye. -
#49562 mély buli;) -
Ironman2 #49561 Ehehe.Az állatoknál igen -
#49560 Szerintem a dugás az ösztönös.
A családtervezés, családalapítás az nem ösztön kérdése. -
#49559 Igen, ezzel egyetértek, el kell magyarázni, hogy pl. a családon belüli erőszak, a gyerek, feleség verése nem normális dolog és, hogy gyereknevelés nem csak női feladat stb.
Viszont maga a családalapítás az szerintem ösztönös, ezen nem tudom mit akarnak magyarázni súlyos milliókért. -
#49558 Igen, ezt én is észrevettem, úgy látszik arrafelé a politikusok gerinccel születnek. -
#49557 8 döntősből 7 asztmás -
ManoNegra #49556 Görög pánik: tömeges készpénzfelvétel, bankrohamok és válsághangulat
"A londoni Guardian cikke szerint Görögországban pánik közeli hangulat alakult ki, az emberek a Nagy Gazdasági Világválsághoz hasonló módon próbálnak hozzájutni bankban őrzött pénzükhöz.
Az egyre mélyülő görög válság lassan a teljes összeomlás szintjére jut, amiről a nyugati média egyöntetűen hallgat."
Guardian
-
#49555 R.I.P -
#49554 Ezen nem kell meglepődni, minden városban felveszik a segélyt a mercivel meg a bmw-vel, az ilyen buta hagynemondjam. -
Ironman2 #49553 Segélyt igénylő milliomosra csapott le az adóhatóság -
nemzeti együtt seggbekúrás...
mindenkimindenkit -
#49551 -
#49550 Majd az összes új törvény fércmunka.
Kezdve az alaptörvénnyel.
Ennyit tudnak.
A kommunista kutya és a nemzeti szalonna esete újfent. -
#49549 nekem csak az muris, hogy úgyfest ezek ellen már nem óbégatnak a kulák nagymagyarjaink;)
ez tetszik nekik... melyik korszakra is hajaz ez vajon -
#49548 na meg azértis;) -
#49547 Azt sosem értettem, hogy az új munkatörvények kapcsán csak arról beszéltek, hogy ezzel majd mennyi munkanélküli kaphat könnyebben munkát.
Viszont arról sosem, hogy a jelenleg is dolgozó emberek közül viszont mennyi szenved majd hátrányt és válik könnyen kirúghatóvá.
Ilyen törvényekhez nem kell szakértőket alkalmazni, mert ezt a sarki zöldséges is összehozza két vásárló között.
-
#49546 Ok, ez igaz. Mondjuk arrafelé ha ilyesmibe keveredik valaki akkor lemond, szerintem a saját pártja nyomására is, mert fontosabbak a szavazatok. -
#49545 Ez amúgyis a te oldalad, mint megtudtuk :) -
#49544 hopika
kénytelen vagyok innen linkelni, mert máshol nem hiszem hogy beszélnek ilyesmiről (viki csatornái..) -
#49543 a naívométerem kezd megen kiakadni... -
#49542 Igazad van, mindenki felelős, de feri is az.
Hogy egy egyszerű példát mondjak: Hitler hány embert ölt meg? vagy sztálin? Mégis... -
ManoNegra #49541 "elviekben persze védhetném is, mert a vonatkozó törvények értelmében ő NEM követett el semmiféle bűncselekményt, szabálysértést, amikor az országot eladósította(-TÁK!)... ergo nemértem, egy jogállamban mi az alapja az ellene folyó hadjáratnak?!"
Ezen már gondolkodtam én is. Mi az, hogy semmi féle felelősséget nem kell vállalniuk a tetteikért. Ilyen sehol nincs csak a parlamentben... -
#49540 http://hvg.hu/gazdasag/20110803_onkormanyzat_hitel_frank
"A helyhatóságok 1200 milliárd forint után törlesztenek, Gémesi György MÖSZ-elnök szerint a megyék vannak a legkritikusabb helyzetben." - ebből nem mind frank alapu, szerencsére.
"Az ország egyik legjobban eladósodott települése Esztergom, itt, mint Tétényi Éva polgármester a hvg.hu-nak elmondta, a 25 milliárdos adósságból 16 milliárd forintnyi svájcifrank-alapú kötvény után kell törleszteniük. „Az adósságrendezési eljárás során én azt szerettem volna elérni, hogy forintalapúra váltsuk át a kötelezettségeket, de a képviselő-testület fideszes többsége ehhez nem járult hozzá, és úgy egyébként is, ismert, hogy semmilyen elképzelésemet nem tudom sajnos ezzel kapcsolatban érvényesíteni” – mondta a polgármester."
a felelős polgármestereket is elszámoltatják, ugye?! -
ManoNegra #49539 Az szívás. -
#49538 nagyon sok önkormányzat frankban van eladósodva, igen -
#49537 a fidesz őt egyszemélyben kívánja elszámoltatni. nem őt és bandáját, netán MINDENKIT, aki például igennel szavazott a 13. havi nyugdíjra, hanem csak és kizárólag gyurcsány ferencet.
lásd még Garfield postja... az a 83% nem ugy jött össze, hogy gyurcsány ferenc az államkincstárból nyomott egy utalást a haveroknak/népnek egyszemélyben - ehez kellett 8 év és rengeteg rossz döntés, amit az aktuális ORSZÁGGYŰLÉS fogadott el minden esetben. nyilván aki anno a rossz döntésekkor jól szavazott, az nem felelős. jelzem, ebben a mostani nagypofáju fideszesek harmada lehet, akik a megelőző 8 évben távol maradtak a politikától!
tmp:
"Te most véded a ferit?"
ha azt írom, hogy minden felelőst akasszanak fel, azzal a ferit védem?
elviekben persze védhetném is, mert a vonatkozó törvények értelmében ő NEM követett el semmiféle bűncselekményt, szabálysértést, amikor az országot eladósította(-TÁK!)... ergo nemértem, egy jogállamban mi az alapja az ellene folyó hadjáratnak?! -
ManoNegra #49536 Hondurasinak nézte a szövetség a magyar vízilabdásokat
-
#49535 Te most véded a ferit? -
ManoNegra #49534 A Medgyessy programot az egész parlament megszavazta ha jól emlékszem. Az önkormányzatok frankban vannak eladósodva? -
#49533 Épp tegnap olvastam egy cikket arról, hogy próbáltak ezek kicsit alkudozni a világhatalommal, de az kicsit sem volt engedni, ezért szépen beálltak irányba(ezt a 7%-os hiánycélra mondom) és megcsinálták a maguk megszorító csomagját(Széll Kálmán terv). -
Garfield #49532 Az rémlik még valakinek, hogy Magyarország miniszterelnöke Brüsszelben ~7%-os hiányt akart felfogadtatni az EU-val?
Medgyessy 100 napos programját megszavazó képviselők listája?
Az államadósságba beszámított önkormányzati adósságért felelős városvezetők listája?...