61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • ManoNegra
    Én is azért nem szeretem ezeket a rendezvényeket, mert itt a külsőségek játszák a főszerepet. Nekem nem kell nagymagyarország matrica az autómra, és bőgatya sem, ahhoz, hogy büszke legyek magyarságomra. Inkább olvasok, tanulgatok, ismerkedem a történelmünkkel.
  • Lteebee
    Remélhetőleg ez még csak a kezdet.
  • Lteebee
    Mondjuk ami miatt kerülöm az ilyen rendezvényeket az pont a sok türhe, aki valóban csak ellenségképben gondolkodnak, meg fekete alapon fehér mintás pólókban.
  • polluxware
    hát ha ez ebben kimerül;)
  • polluxware
    tárgyi tévedés; hol hallok ilyen kommunikációt...

engem egyébként nem zavar.......

csak azt nem értem, hogy mire mérgesek "egyesek" ha valki véletlenül felrántja a nedves földbe ágyazott kőtéglát majd alá néz
  • Borg
    Mit láttam ma, azt hittem beszarok...
    Kihajtották a rabokat Kőhidáról Sopron utcáira takarítani
    Kb 10 rab, meg két felügyelő... félálomban hirtelen azon gondolkodtam melyik országban is vagyok. Végre valami előrelépés
  • Ironman2
    Rendőrök Horvátországból
  • tviktor91
    Mennyi értelmes ember...ráadásul még vona is kilátogat haha
  • Lteebee
    Néztem tegnap.
    Fasiszta jelképnek nézni, mondani az apostoli kettőskeresztet...
    És még néhány tárgyi tévedés itt-ott.
    A bnp-s faszi meg kábé ennyit tud, ha ilyen hülye.
  • polluxware
    mély buli;)
  • Ironman2
    Ehehe.Az állatoknál igen
  • Lteebee
    Szerintem a dugás az ösztönös.
    A családtervezés, családalapítás az nem ösztön kérdése.
  • Narxis
    Igen, ezzel egyetértek, el kell magyarázni, hogy pl. a családon belüli erőszak, a gyerek, feleség verése nem normális dolog és, hogy gyereknevelés nem csak női feladat stb.

Viszont maga a családalapítás az szerintem ösztönös, ezen nem tudom mit akarnak magyarázni súlyos milliókért.
  • Narxis
    Igen, ezt én is észrevettem, úgy látszik arrafelé a politikusok gerinccel születnek.
  • Lteebee
    8 döntősből 7 asztmás
  • ManoNegra
    Görög pánik: tömeges készpénzfelvétel, bankrohamok és válsághangulat

"A londoni Guardian cikke szerint Görögországban pánik közeli hangulat alakult ki, az emberek a Nagy Gazdasági Világválsághoz hasonló módon próbálnak hozzájutni bankban őrzött pénzükhöz.

Az egyre mélyülő görög válság lassan a teljes összeomlás szintjére jut, amiről a nyugati média egyöntetűen hallgat."

Guardian

• Attila8805
    R.I.P
  • tmp
    Ezen nem kell meglepődni, minden városban felveszik a segélyt a mercivel meg a bmw-vel, az ilyen buta hagynemondjam.
  • Ironman2
    Segélyt igénylő milliomosra csapott le az adóhatóság
  • polluxware

nemzeti együtt seggbekúrás...

mindenkimindenkit
  • csige791
  • Lteebee
    Majd az összes új törvény fércmunka.
    Kezdve az alaptörvénnyel.
    Ennyit tudnak.
    A kommunista kutya és a nemzeti szalonna esete újfent.
  • polluxware
    nekem csak az muris, hogy úgyfest ezek ellen már nem óbégatnak a kulák nagymagyarjaink;)

ez tetszik nekik... melyik korszakra is hajaz ez vajon
  • polluxware
    na meg azértis;)
  • 0Fritz0
    Azt sosem értettem, hogy az új munkatörvények kapcsán csak arról beszéltek, hogy ezzel majd mennyi munkanélküli kaphat könnyebben munkát.
    Viszont arról sosem, hogy a jelenleg is dolgozó emberek közül viszont mennyi szenved majd hátrányt és válik könnyen kirúghatóvá.

Ilyen törvényekhez nem kell szakértőket alkalmazni, mert ezt a sarki zöldséges is összehozza két vásárló között.
  • csige791
    Ok, ez igaz. Mondjuk arrafelé ha ilyesmibe keveredik valaki akkor lemond, szerintem a saját pártja nyomására is, mert fontosabbak a szavazatok.
  • Lteebee
    Ez amúgyis a te oldalad, mint megtudtuk :)
  • polluxware
    hopika

kénytelen vagyok innen linkelni, mert máshol nem hiszem hogy beszélnek ilyesmiről (viki csatornái..)
  • polluxware
    a naívométerem kezd megen kiakadni...
  • tmp
    Igazad van, mindenki felelős, de feri is az.

Hogy egy egyszerű példát mondjak: Hitler hány embert ölt meg? vagy sztálin? Mégis...
  • ManoNegra
    "elviekben persze védhetném is, mert a vonatkozó törvények értelmében ő NEM követett el semmiféle bűncselekményt, szabálysértést, amikor az országot eladósította(-TÁK!)... ergo nemértem, egy jogállamban mi az alapja az ellene folyó hadjáratnak?!"

Ezen már gondolkodtam én is. Mi az, hogy semmi féle felelősséget nem kell vállalniuk a tetteikért. Ilyen sehol nincs csak a parlamentben...
  • arty
    http://hvg.hu/gazdasag/20110803_onkormanyzat_hitel_frank

"A helyhatóságok 1200 milliárd forint után törlesztenek, Gémesi György MÖSZ-elnök szerint a megyék vannak a legkritikusabb helyzetben." - ebből nem mind frank alapu, szerencsére.

"Az ország egyik legjobban eladósodott települése Esztergom, itt, mint Tétényi Éva polgármester a hvg.hu-nak elmondta, a 25 milliárdos adósságból 16 milliárd forintnyi svájcifrank-alapú kötvény után kell törleszteniük. „Az adósságrendezési eljárás során én azt szerettem volna elérni, hogy forintalapúra váltsuk át a kötelezettségeket, de a képviselő-testület fideszes többsége ehhez nem járult hozzá, és úgy egyébként is, ismert, hogy semmilyen elképzelésemet nem tudom sajnos ezzel kapcsolatban érvényesíteni” – mondta a polgármester."

a felelős polgármestereket is elszámoltatják, ugye?!
  • ManoNegra
    Az szívás.
  • arty
    nagyon sok önkormányzat frankban van eladósodva, igen
  • arty
    a fidesz őt egyszemélyben kívánja elszámoltatni. nem őt és bandáját, netán MINDENKIT, aki például igennel szavazott a 13. havi nyugdíjra, hanem csak és kizárólag gyurcsány ferencet.

lásd még Garfield postja... az a 83% nem ugy jött össze, hogy gyurcsány ferenc az államkincstárból nyomott egy utalást a haveroknak/népnek egyszemélyben - ehez kellett 8 év és rengeteg rossz döntés, amit az aktuális ORSZÁGGYŰLÉS fogadott el minden esetben. nyilván aki anno a rossz döntésekkor jól szavazott, az nem felelős. jelzem, ebben a mostani nagypofáju fideszesek harmada lehet, akik a megelőző 8 évben távol maradtak a politikától!

tmp:
    "Te most véded a ferit?"
    ha azt írom, hogy minden felelőst akasszanak fel, azzal a ferit védem?

elviekben persze védhetném is, mert a vonatkozó törvények értelmében ő NEM követett el semmiféle bűncselekményt, szabálysértést, amikor az országot eladósította(-TÁK!)... ergo nemértem, egy jogállamban mi az alapja az ellene folyó hadjáratnak?!
  • ManoNegra
    Hondurasinak nézte a szövetség a magyar vízilabdásokat

• tmp
    Te most véded a ferit?
  • ManoNegra
    A Medgyessy programot az egész parlament megszavazta ha jól emlékszem. Az önkormányzatok frankban vannak eladósodva?
  • Lteebee
    Épp tegnap olvastam egy cikket arról, hogy próbáltak ezek kicsit alkudozni a világhatalommal, de az kicsit sem volt engedni, ezért szépen beálltak irányba(ezt a 7%-os hiánycélra mondom) és megcsinálták a maguk megszorító csomagját(Széll Kálmán terv).
  • Garfield
    Az rémlik még valakinek, hogy Magyarország miniszterelnöke Brüsszelben ~7%-os hiányt akart felfogadtatni az EU-val?

Medgyessy 100 napos programját megszavazó képviselők listája?

Az államadósságba beszámított önkormányzati adósságért felelős városvezetők listája?...