Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#eljen>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Na, akkor te már tudod, milyen érzés, amikor egy nem vallásos gyerekre rákényszerítik a vallásos oktatást - merthogy ez az érem két oldala.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bronx South
Nézzétek meg a Vatikánt. LCD a pápának, aranyból van majdnem minden, a pedofilképzés megy ezerrel kifele meg a nagy szent duma, de ez a történelemben se volt másképp. Hagyjukmár, ha nagyon vallásos akarok lenni elmegyek remetének valami lakatlan szigetre, mindennap elmondok egy imát azt jóvan. A hit az nem errõl szól, de Isten se, a kamu dumát meg megtarthatják a papok maguknak.

89
Ez mind igaz, de valószínûleg azért döntöttek így, mert a lakossági diskurzus során túlnyomóan szimpatizáltak a tervvel.
Ennek ellenére valóban jobb megoldás az általad leírt.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Egyik sem érték, hanem csak egy állapot. Ráadásul a vallásosságot választja (értsd: tudatos döntés) az ember, a homoszexualitásra ez jóval kevésbé jellemzõ - még ha népszerû homofób toposz is a buzifelvonulás láttán kedvet kapot seggbekukit játszó fiúgyerekhordák víziója.

Atomreaktor
szerintem nem a katolikus iskolákkal van gond, aki oda szeretne járni, annak szíve joga, aki ott akar tanítani, szintúgy.

csak itt egy sima általános iskolát vesznek át, tehát nekik ezt figyelembe kellett volna venni, ha máshogy nem úgy, hogy a mostani osztályok kifutnak úgy-ahogy (nem kötelezõ a hittan stb.), viszont a 2011-es õszi osztályok már lehetnek katolikusak és a szülök eldönthetik, hogy ezt bevállalják-e. tanárokkal ugyanígy, legalább 2-3 évig nem köteleznék semmire, s a tanár elõre tudná, hogy 3 év múlva milyen plusz kötelezettségei lesznek, s dönthet, hogy ezt elvállalja-e.

most ebbõl van a vita, hogy ezek az ésszerûnek tûnõ dolgok elmaradtak, s rácsaptak az asztalra, hogy itt aztán katolikus iskola lesz és kész, más meg le van ejtve.

89
Én nem haragudtam rá, nem volt célom a kipaterolása, mert láttam, hogy nem képes belátni, hogy ez mit jelent nekem, ezért jobbnak láttam, ha inkább én alkalmazkodom a "többséghez" és elmegyek az iskolából

polluxware
az a baj a fajtáddal hogy képtelen felfogni azt ,hogy nem mindenki hisz ezekben a jobbágy és nyájterelgetõ nyekergésekben..

sokan ezért ateisták...

ülj be te valmi kommunista fejtágításra.. nem halsz bele

polluxware
üldöztetve voltál te is mi? oh jaj

Hegi90
ki lehetett volna rúgatni az osztályfõnöködet minden megerõltetés nélkül.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

89
Mondhatnak bármit a keresztényfóbok, de a vallásos gimnáziumomban sosem volt probléma az osztályon belül, verekedés ha 2-3 volt amíg oda jártam, és azok sem voltak soha elítélve-szekálva akik köztudottan nem voltak keresztények (õk is részt tudtak venni a miséken és nem haltak bele). Nem úgy az általános iskolámban, ahol maga az osztályfõnöknõ! pécézett ki magának és alázott a többiek elõtt, csak mert külön hittanra jártam...ezek után döntöttem, hogy inkább egy olyan 6 osztályos gimnáziumban folytatom az iskolát, ahol nem ítélnek el azért, mert keresztény vagyok.

A vallás és a homoszexualitás hogyan eshet egy megitélés alá?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

kakimakifsz
Hende Csaba
D. Tóth András
Kocsis Máté
Rajcsányi Gellért

talált süllyedt...

Geronazzo Mária?<#idiota><#zavart2>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

89
Jézus is ostorral kellett kiûzze a templomból a kufárokat 😊

1. Húúú, tényleg igazad van, a náci katolikusok az egy nagy f*szság. A pontos megnevezés a "kommunista katolikusok" lenne:

Kérdésünkre, hogy melyek azok az események, amikre a tanárok a világi iskolákban kényszerbõl mennek el, az új igazgató meglepõ választ adott: „Például az elõzõ rendszerben a kötelezõ felvonulások” - vont párhuzamot az igazgató a kommunizmus és a jelen közt.

Hiába no, a régi beidegzõdések, ugyebár...

Egyébként aki röhögni akar, az nézegesse ezt az oldalt, illetve az ide besorolt emberkéket.

Érdekes módon ez az érv alkalmazása valahogy nem merült fel a homófelvonulás megítélése kapcsán...

Csak halkan megjegyzem, hogy a hivatalos antiszemita önmentegetõ ideológia eddig az volt, hogy itten mindenki szereti a jó zsidókat, bezzeg a köcsög cionisták, õket utálja mindenki valójában... Nosza, akkor mégiscsak nekem van igazam akkor, amikor azt mondom, hogy a magát nemzetinek tartók szimplán szitokszóként használják azokra, akiknek a pofája nem tetszik nekik, függetlenül azok származására?

polluxware
vallásszabadság?

vagy ha ti eröltettek rá valmit az emberre az már úgy helyes?

mit gondolsz mit fognak ott tanulni?

-viktor szép és jó
-viktor a mi megmentõnk
-a kis nyomás amit a végbelednél érzel az istennek tetszõ dolog
-éljen viktor, éljen viktor!
-ne lopj!!! majd mi meglopunk téged isten nevében
-maradj csendben jobbágy

polluxware
csak be kellett illeszteni..😉

polluxware
"Ismét igazolod hogy ostoba vagy"

Ma este kettõre zárom az ajtót...
Hegi90
Legalább most már tudod, hogy kik a zsidók azok közül az emberek közül, akik eddig sikeresen csináltak úgy, mintha normális emberek lennének, és élték az átlagos, mindennapi életüket. Többé nem tudnak átverni!

Jah értem. Azt viszont nem értem, hogy miért idõztem ezen az objektumon 9 percet. <#csodalk>
kakimakifsz
Nos genetikailag nem tudom, de a zsidót nem csak származásra, hanem viselkedésformára is ráaggatják. (és itt most nem csak a fukarságra gondolok)

Van valami bizonyíték arra, hogy zsidók vagy csak az a baj velük, hogy nem eléggé nemzeti érzelmûek?
Hegi90
a hírrõl egyébként egy köpéssel tudom legegyszerûbben kifejezni a véleményemet...

kakimakifsz
katolikus sulikról volt alapból a szó, de tudtam, hogy te az original suliban tanult irodalomórai biblia-taglalásra gondoltál.
Hát, ha neked sok volt sok volt. (Nekem is), de ez irodalom tanárfüggõ.
Az egyik tanárom méhen kívüli terhességgel volt távol vagy fél évig. Jött egy csávó helyettesíteni. Na az, amolyan naturalisztikus stílusban nyomta, a kínzásokat stb. stb. (és még a érettségi tételeket is odaadta)

kakimakifsz
Eddig nem találkoztam még vele. Nem tudom.
Nem sok náci jegy van rajta.....

Hegi90
Nekem még az a kevés is sok volt 😄

De amúgy most mirõl beszélünk? Az egyházi iskolákról vagy az államikról?

kakimakifsz
Az vaj kevés. Katolikus suliban a hittanóra az inkább agymosás+politika+pszichológia+történetmesélés+enyhe tudományos dolgok.

Hegi90
ez a metapedia a wikipedia náci változata? 😄

Hegi90
tanítják, irodalom órán, mint irodalmi mûvet.

Narxis
Én is pont erre gondoltam, de nem merek nyilatkozni mert nincs gyerekem és nincs is tervben. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aki gyereket akar annak ez nem számít!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
"Tavaly májustól lépett hatályba ugyanis az a jogszabály, amely a gyes idõtartamát háromról két évre csökkentette."

Ez tényleg ilyen nagy tragédia, hogy emiatt emberek mondanak le a gyerekvállalásról? Írja már le a véleményét egy családos mert nekem nincs és lehet nem érzem át ennek a súlyát. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tviktor91
Vagyis mondhatjuk úgy hogy pedoképzõ?<#hehe>

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

kakimakifsz
Ha válogathat a tanár, akkor mehet szerintem máshova.
Nekem is volt hittan általános alsóban (1-2). Laza valami volt, nem tértem meg tõle, de pl.: mondatértelmezéshez kommunikációhoz jót tehet.
Belehalna a tanár, ha pár zsoltárt elmakogna a kölyköknek?

89
persze, hogy vallásszabadság van, de egy keresztény iskola leginkább azért keresztény, mert keresztényi szellemben neveli az odajáró gyerekeket 😊

kakimakifsz
Az alábbi zsidók küldjenek a társaiknak sok-sok pénzt, de minket ne szipolyozzanak!:
zsidó1
zsidó2
zsidó3
zsidó4

De itt mindenki mazsolázhat kedvére. (nem Kuruc!!!!)

Talán mert állítólag vallásszabadság van.
Tanítsák a templomban, oda való. Akit érdekel, majd odamegy.
89
egyet kell értenem dannyvel...akinek nem tetszik el lehet menni
egyébként miért baj, ha a gyerekekbe szorul egy kis erkölcs és keresztényi szemléletmód?

Danny1987
Idén nem jött pénz a túlélõknek

Már a holoipar sem a régi.

Live for nothing or die for something.

arty
1. mondtam, anyucinak mehet ez a stilus
2. anyunak
3. anyunak

Forza.

Danny1987
nyugi a cigók szaporodnak.

Danny1987
1,Ismét igazolod hogy ostoba vagy
2,Nem kényszer a disznótor
3,Te sem viszed a gyerekedet a lauderbe

Atomreaktor
akár! ennél az is jobb lenne.

arty
"Hatalmasat zuhant tavalyhoz képest a születésszám Magyarországon 11 százalékkal kevesebb gyerek született, mint 2010 elsõ negyedévében."

vs. javuló hangulat ...

---

vezessünk be egy új fogalmat: náci katolikusok

Forza.