61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#49731 ja, bocs érte... -
#49730 Ma zsiráf nap van a kurucon.
Izraelben durván kioktatták az EU-országok nagyköveteit – eddig azonban elhallgatták...
tovább... -
#49729 Így van, kár, hogy nem tudok karikatúrát rajzolni.
Rajzolnék egy rozoga kunyhót amiben az unió tagországaira jellemző viseletben állnak emberek kifordított zsebekkel, szomorúan, a kunyhó mellé pedig egy tipikus arisztokratát, szép öltönyben, svájci órával kezében, ami talán mutathatná azt is, hogy mennyi ideje van hátra az eurónak. Kunyhóra mehet az Európai Unió felirat. Szomorú de ez a helyzet. Túl sokat töketlenkedtek az EU vezetői, én azt olvastam, hogy Görögországot már meg se lehet menteni, muszáj lesz csődöt jelenteniük, többieknél pedig rezeg a léc(Írország, Portugália, Spanyolország). USA pedig nem csinált semmit csak megemelte az adósságplafont, elodázva a problémákat.
Lényeg, hogy Svájc meg tudja oldani egymaga is a saját problémáit, biztos vagyok benne, hogy cselekedni fognak, de belépni az EU-ba nekik nem éri meg. -
#49728 Nem beszélve, hogy jobban hazudik mint gy.f.
Van neki valami pártja vagy szervezete, erre előadja, hogy ő civilként egyedül csinálja. -
#49727 Nem a tartalmára írtam, csak a stílusra. :) -
#49726 Rasszizmus és gyűlöletkeltés az izraeli oktatásban
Nurit Peled-ElhananMiközben idehaza az iskolák világát is a rasszizmus és az előítéletek elleni harc terepének tekintik a cionisták, Izraelben a tankönyvek telítve vannak rasszizmussal és előítéletekkel. Nurit Peled-Elhanan, izraeli akadémikus szerint, amikor a palesztinokról esik szó a hivatalos iskolai tankönyvekben, a legtöbb esetben a „terrorizmussal” összefüggésben említik őket.
"Az arabok gyakran egy tevével együtt, Ali Baba ruhájába öltözve tűnnek fel (a tankönyvekben). Aljasok, deviánsak, bűnözők, olyan emberek, akik nem fizetnek adót, az állam nyakán élősködnek, és nem hajlandók fejlődni. Más esetekben mint menekültek, tanulatlan parasztok és terroristák szerepelnek. De sohasem mutatnak be a tankönyvekben palesztin gyereket, orvost, tanárt, mérnököt vagy egy a korral lépést tartó mezőgazdasági vállalkozót” – összegzi tapasztalatait az izraeli akadémikus hölgy. (Akit alighanem öngyűlölő zsidónak minősítenek.)
tovább... (kuruc info) -
#49725 Ez egy nincstelen senki, így akar egy kis lóvét szerezni. -
#49724 De rút szerencsétlen :/ -
#49723 Pollux kedvencei ismét alkotnak.
-
#49722 nem tudnak eleget nyomtatni.. szoktak beavatkozni, de oráig, napig tart az intervencio eredménye... -
ManoNegra #49721 Hosszú távon többet buknának mint nyernének egy ilyen húzással, tekintve az únió problémáit.
-
#49720 Ennyi.
-
Tsol #49719 És nem lenne az export a béka p*csája latt. -
#49718 Képzeld el, hogy ezt meglebbentik és a befektetők kiszállnának a pozícióikból és csökkenne a kereslet, csökkenne az árfolyam. -
Tsol #49717 A túl erős pénz hátrány is lehet a gazdaságnak. -
ManoNegra #49716 Miért csatlakoznának az eurozónához? Nem is tagország. -
#49715 Kiváncsi vagyok, meddig fújódik a CHF lufi és mekkorát zuhan majd, amikor pukkan.
Mikor dönt úgy Svájc, hogy kinyomtat néhány tonna papírpénzt?
Ki fog csokit, meg órát venni tőlük 60%-kal a versenyképes piaci ár fölött?
Vagy ők lesznek az elsők, akik nem alulértékelt valutával csatlakoznak az eurozónához(erre a legkisebb az esély). -
#49714 helyben le kellett volna lőni, és nem azért mert cigány, hanem azért mert fegyvert fogott egy rendőrre... gázspray.. hát ez vicc... ha az én társam gázsprayvel akarna megvédeni egy fegyveres ellen, biztos műszak után elbeszélgetnék vele, hogy ezt mégis hogyan gondoltad haver? -
#49713 Ejnye. -
#49712 Az LMP törölné a kopogtatócédulás rendszert
És akkor mi legyen helyette? Meg ez a női kvóta dolog...
Egekben a svájci frank -
#49711 Tud élni az öreg... -
#49710 túlkapás? és akkor az mi hogy hagyja a társát meghalni?... remélem 10 évet kap a mocsok cigány.. bocs. -
#49709 :) -
#49708 Az amerikai államadóság
döbbenet :) -
#49707 Hatalmas szakadék fölött táncolunk (+videó)
Átgondolatlan volt a cukoripar privatizációja
Nyugdíjazás után nagyobb fizetésért sem dolgozna a magyar -
#49706 Riasztás: viharos széllel, jégesővel tör be a hidegfront -
#49705 5 eurós kávé? - Már a svájciak is menekülnek -
#49704 Cápáktól hemzsegő vízbe vetette magát a 61 éves úszónő -
#49703 Válságtanácskozás Svájcban az erős frank miatt -
#49702 Tőrbe csalták a templom perselyét dézsmáló tolvajt -
#49701 Ecclestone lányának kiesik a melle - fotók -
#49700 Azt ordítjuk: ide lőjetek! - Orbán semmit nem tehet a frank ellen -
#49699 Kísértetfalvak, ahonnan mindenki menekül - Egyre súlyosabb a helyzet -
#49698 Holnap megbénulhat Európa légi közlekedése - Budapest is érintett -
#49697 "nem kötelező végrehajtani" :DDD -
#49696 ha lelövi, börtönbe megy, túlkapás címen. rásütik, hogy nem volt a mellkasán a neve se, eleve szigorított fegyházban kell leülnie.
jobb ez így, hogy pár forumozo sajnálja csak őket... lásd siófoki kollegák (van akinek már ismerős lehet, de ez a legabszurdabb, amivel mindig példálózni szoktam) -
#49695 hopika -
#49694 ??? -
#49693 könnygázsprayvel lefújta???!!! Miért nem lőtte le? Mi van ha közben elsüti a pisztolyt és mindkét rendőrt meglövi? Pff... ezért nem félnek a rendőrőktől...nulla tisztelet. -
#49692 Szarozós Zsolti kiesett a kosárból?