Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
nekem sincs bajom azzal, hogy tárgyalunk egy másik országgal, de ahogy ez körítve lett... ezek képesek mindent elrontani és úgy tálalni, hogy mindig több ember utálja meg õket, mint ahány dícséri. jó lenne a középút, csak kitõl?

kakimakifsz
<#banplz><#idiota>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Nem vagyok narancsos (sem szegfûs), de ez azért egy nehéz dolog. Nemzeti érdek kontra emberi jogok, erkölcs, szolidaritás. Könnyû beállni mindkét oldalra, és fújni az érveket csak az egyik oldal mellett. Azt hiszem, itt is az arany középútra van szükség, mint az élet sok más területén.

polluxware
<#eplus2>

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Danny1987
Majd mindjárt jön egy kit liberál idióta aki megmondja , hogy ez nem is így van meg az ottani fehérek megérdemlik.

Live for nothing or die for something.

kakimakifsz

kakimakifsz
"A fentiek tudatában csoda-e, hogy Nick Bucklers, a világ legnagyobb õrzõ-védõ cége, a Securicor CEO-ja (vezetõ ügyintézõje) azt nyilatkozta egy 2009. május 24-ei Reuters-interjúban, hogy „Dél-Afrikában a legveszélyesebb dolgozni… megelõzve Irakot és Afganisztánt”"<#wow3><#wow3><#wow3>
Nem ártana már """felszabadítani""" Afrikát is.

kakimakifsz

kakimakifsz
Néger dolgok

kedvesek a négerek....

(évi ~1600 fehér farmert fejeznek le/darabolnak fel az ottani legális párthoz tartozó "katonák")

A MAL-zrt nél is a felelõsökrõl semmi hírt nem hallani. Szomorú.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987

arty
kommunizmus, propaganda = felszín.

a kínai rendszer a velejéig korrupt és a nagyobbacska halacskák éppúgy mindent megúsznak a kapcsolataikon keresztül, mint nálunk 😊 nem véletlen, hogy a fidesz is nyomja be az embereig az ügyészségekre, bíroságokra, alkotmánybírák közé, ezzel központosítva a teljes igazgatást. ha ez kész, a saját kutyakölykök megúsznak majd mindent! kínában ez a kommunista berendezkedés maitt eleve adott...

nálunk egyébként egy ilyen megmérgezéses eset 30-60 ezres pénzbírságot jelentene a vállalkozónak... mert felelõst nem találnának, ráadásul ez ma, magyarországon CSAK szabálysértés, nem bûncselekmény. érted, megmérgezni nem bûn... hm. az arzén az nem jó tehát, hiszen az már mérgezés, de egy átcimkézett, de azért mérgezõ, mondjuk 10 éves ketchup viszont nem para 😊

Forza.

Danny1987
Nem lesz semmi.

Én rossi hidegfúzióját várom hogy kiderüljön igaz-e vagy hamis.

Danny1987
Ugye nem baj ha ez a teljesen nyilvánvaló csak neked teljesen nyilvánvaló és van egy olyan érzésem hogy nem igazán dolgoztál kínai büntetés végrehajtásban.

Atomreaktor
Lassan talán lesz valami?

Ezzel + az atomreaktorok bezárásával Németország azt hiszem 2050-ben is Európa egyik vezetõ állama lesz.

melamin*

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

arty
"Egy dolgot nagyon becsülök Kínában: aki lop az állami vagyonból, halálbünti."

Ez csak díszlet, teljesen nyilvánvalóan ez a gyakorlatban nem mûködik. Néha kivégeznek 1-2 embert, aki "nem elég komcsi" és ennyi, a nép is megnyugszik, mert látja a híradóban, hogy "igasságosság vanik". Értsd: téged megnyugtatna, ha néha kivégezne a fidesz 1-2 maszopost, amikor mszp van hatalmon, akkor pedig néhány fidesznyikot végeznének ki?

Forza.

Atomreaktor
volt az Obamának nagy vasútreformáló ígérete is, abból lett valami, nem tudjátok?

Bronx South
usa vasúthálózatával nincs gond, csak a teherszállításra van kihegyezve, viszont ha vonattal akarod beutazni az usat akkor cseszheted.

L Viper
:-)
Nem kell itt semmit kombinálni.
Kínáról beszéltem kizárólag, meg arról a költõi kérdésrõl, hogy lehet nálunk már nem lenne élõ politikus? 😛
polluxware
azért kíváncsi lettem volna arra ,hogy ha ezt annó kummcsik lépik meg akkor mi lett volna itthon a reakció..

vagy ha mondjuk a tüntetõket õk zavarják el..

nem kell felkapni a vizet.. csak elgondolkodtató

L Viper
Na hogy kiegészítsem magam, mert látom megint mást is belelátsz abba, amit írtam.
Egy dolgot nagyon becsülök Kínában: aki lop az állami vagyonból, halálbünti. (Viszont a diktatórikus antidemokratikus módszereiket a másként gondolkodókkal szemben nemn tartom követendõnek.)
Csak azért, hogy ne egészíts ki feleslegesen, ha már megint üldözési mániád van 😛
polluxware
undorító...

nagy megmentõk annó hogy tüzelték õket meg másokat is ,hogy tüntessenek.. most meg szép sutyiban elnyomnak mindent "törvényes" keretek között

ezek a mai szabacccágharcosok😉

arty
nem lesz bkv sztrájk

"A szakszervezeti vezetõ hangsúlyozta: az új sztrájktörvény szerint az összes jogi eljárás alkalmazása esetén hónapokba kerül, amíg egy bejelentett sztrájkról kiderül, hogy az egyáltalán megtartható-e. Mint hozzátette, szerintük a törvény jelen formájában ellehetetleníti a munkavállalók sztrájkhoz való alkotmányos jogainak gyakorlását."

aszongya alkotmányos jogok 😄DD vannak még naiv emberek... üdv a 2011-es magyarországon, barátom!

Forza.

Atomreaktor
áruszállítás valóban sokkal jobb lenne vonaton.

viszont az, hogy pl. gyõrbõl sopronba, vagy szombathelyre nem lehet normális eljutni az baj. gyõrbõl bp. hamarabb megvan, pedig az 130 km, sopron meg 90. növekednének az üzletkötések, kapcsolatok is a városok között, turizmus, stb. ha normális úthálózat lenne. szerintem nyugatabbra nagyjából elkerülik a kamionok a falukat, ott már sikerült megoldani.

plusz normális mezõgazdaási útvonalak sincsenek, akinek van autója és sokat utazik, az tudja, hogy ez mit jelent 😊

kakimakifsz
Arról nem is beszélve, hogy pl Szegedrõl-Miskolcra, vagy Nyíregyházára oda vissza fél napos tortúra.

kakimakifsz
Autópályával a tököm kivan!
250 km-t legjobb esetben 115 perc alatt???
Az áruszállítás meg reménytelenül lassú és káros. USA-ban szar a vasúthálózat és ritka az ország ott megéri (nagyjából) a kamionozás. Itt 40 tonnás szerelvények csetlenek botlanak olyan falvakban ahol 2 kamion el se fér egymás mellett. Mert mindenhol nem lehet autópálya, de a vasúthálózat már megvan.
Egy Békéscsaba-Bp Keleti pu-t, vonattal max 50 perc alatt le kéne tudni 5 megállóval)

Atomreaktor
jó is lenne. egyébként sokat számítana a vasút, meg a kiterjedt autópályahálózat fejlõdés szempontjából.

arty
és gondolod ez TÉNYLEG mûködik is egy diktatórikus rendszerben? 😄 nem ám csak a renitensek eltüntetésére van, meg a nép pofáját befogni, ááá, dehogy...

Forza.

kakimakifsz
<#eljen><#eljen><#eljen>
Remélem itthon is építenek ilyen gyorsvasút vonalakat a megyeszékhelyek között.

L Viper
Egy dolgot nagyon becsülök Kínában: aki lop az állami vagyonból, halálbünti.
Nálunk már alig lenne élõ politikus <#idiota>
arty
korrekt, végre valami pozitív 😊

atomreaktor: tudtam én, hogy semjén az egyik legalja... és keresztény 😊)) ezt az erkölcsöt akarják rátukmálni a gyermekeinkre? 😄

Forza.

Atomreaktor
Még egy kínás hír😊

Szuperexpressz.

Atomreaktor
Atomreaktor
Kína és a Fidesz. Minden komment nélkül, a kijelentések magukért beszélnek.

Atomreaktor
szépek lettek a házak és úgy tûnik, hogy kert is van bõven, nem két méterre építették egymástól a házakat, mint manapság szokás.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Bronx South
Amiken túlmentek ezek az emberek, megérdemlik. A tározó maradékát még körbe kéne erdõsíteni, azt jó lesz a környék.

89
nem tudom volt e már, de szép lett meg kell hagyni

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Hegi90
ez azért nem így mûködik. Akik eddig abban az iskolában a kötelezõ órákon kívül szerette volna a vallását is valamilyen módon gyakorolni, az járHATott hittanórákra.

De ha arra gondolsz, hogy esetleg olyan dolgot tanítanak az órákon ami valakinek a vallásával szemben sértõ... Akkor is meg kell szervezni valahogy a tanmenetet, minden vallásnak nem lehet megfelelni, ezért a legegyszerûbb módja a tudományosan bizonyítható és reprodukálható dolgok tanítása (ami a természettudományokat illeti), a hittanórák pedig még mindig elérhetõek szabadon választhatóan.

Az egészben pedig az az ironikus, hogy azok magyaráznak az erkölcsös, etikus viselkedésrõl, akik elküldenék a fél iskolát 30 kilométerre a falutól minden nap.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kakimakifsz
Nem vagyok Fideszes, de ez mûrinya!

És, ha valaki vallásos gyerekének, azt a hülye evolúciót tanítják, nap mint nap?
Mert pl.: Tyrannosaurus Rex-ek Ádám és Éva hátsó udvarán voltak! ÁMEN!?

Atomreaktor
😄DD

Mondjuk most hogy így leírtad, felmerült bennem az is, hogy mi van ha az pozitiv, hogy a gyereket kényszerítik, és ezért ábrándul ki belõle, saját eszénél fogva...
Hiszen a "torz kép" maga a valóság.
arty
de akkor is hallhatnia KELL az eszméket a kötelezõ istentiszteleten, ami van akinek elfogadhatatlan! sérti a vallásszabadság eszméjét!

Forza.

arty
mi a jelentõsége? azon az elven túl, hogy egy emberi jogokat folyamatosan semmibe vevõ diktaturát "pénzelünk"? (értsd: kamatok)

Forza.

arty
anno engem is beírattak külön hittanra a szüleim és jártam is pár évig, de nem tudtak meggyõzni, pedig a pap eszméletlen szimpatikus, jó ember volt, de ahogy idõsödtem, valahogy nem állt össze az egész ... annak is örülnék, ha a gyermekem eljárna KÜLÖN és õ is eldönteni majd, hogy "milegyen" - de NE kényszerbõl kelljen járnia, mert azzal csak torz képet kapna (részben azért is, mert nyilván én meg igyekeznék a másik oldalról gyõzködni, hogy ellensúlyozzam a benti agymosást)

Forza.

89
építsenek egy völgyhidat fölé és meg van oldva a kérdés xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol