61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • csige791
    Tudom, hogy vannak köztük fehérek is nem is kevés. De az mindent elmond, hogy nagyrészt nigger lakta környéken megy a fesztivál, aztán mert közéjük vegyül pár általam is rühellt mini eminem lehet mindjárt nagybetűvel fehérezni.

A hídfoglalós buli kicsit más kontextusban került szóba, mint ahogy te azt beállítod. Szeretett pollux, országos cimborám felhozta a témát, mégpedig úgy, hogy "lebontották a fél várost" majd elmentek wellneszezni (hogy a tökömbe kell ezt helyesen írni?) Na ezen akadtam ki, meg azon, hogy összemossa azt és a Londoni történetet.

Az meg, hogy nem lehet elérni semmit a 2006-i dolgokkal nagy baromság. Aki nézett híreket az utóbbi 1-2 hónapban az jól láthatta mi történt nem is olyan távol tőlünk több országban is. Nagy részükben új vezetőség alakult vagy alakul. Ezek tudatában leírni azt amit te leírtál, minimum elfogultságra utal.
    Ha akkor elhajtják GY.F-et már megmaradt volna minimum az az egy darab félmilliárdos épület amiről lentebb írtam. ...és még mennyi hasonló eset történhetett a Fidesz győzelméig.
  • L Viper #49770
    Na akkor vegyük sorra, az Index cikk alapján, mi az ami nálunk nem volt:

"Barátaim háza környékén százával rohangálnak tinédzserek téglával, baseballütővel, szétverve, kirabolva minden üzletet, amit érdemesnek tartanak erre."

"A fosztogatók épületeket gyújtanak fel"

"Reggel végigmentem Brixton főutcáján, minden egyes kirakat be volt törve, minden üzlet bezárt "

"Tizenéves kapucnis, sálas seggfejek várják, hogy legyen valami a kedvenc boltjaik előtt, hogy kihozhassák, amire már régóta vágynak."

"A 10-15 éves gyerekekből álló bandáknak, akik a buszokon és az utcán szólnak be mindenkinek, dobálják az embereket, szerinte már senki sem mer visszaszólni."

Ami nálunk volt: autófelgyújtás, kőfelszedés, rongálás, az sem elfogadható, de kutyafüle ahhoz, ami ott van most.
    A két szitu teljesen más. Az arányok meg végképp!
  • Narxis
    "A biztonsági cégnél dolgozó magyar férfi szerint egy fiatal zavargó azt mondta neki, hogy az első, Tottenhamben kitört balhé után a London más részein élő és működő utcai bandák úgy érezték, hogy nem hagyhatják annyiban, hogy egy konkurens banda ilyen nevet csináljon magának, és ők is megmutatták, hogy mennyire kemények. Állítólag félretették az ellenségeskedést is, hogy együtt pusztíthassanak. A balhék résztvevői etnikailag rendkívül vegyesek, az amúgy egymással szemben rasszista bűncselekményeket elkövető feketék, ázsiaiak és fehérek most együtt harcolnak a rendőrökkel, van, aki multikulturális felkelésről beszél"
  • Grenzjager
    Londonban azért van balhé mert az angolok nem fordítottak elég pénzt a kisebbségiek felzárkóztatására.

• Narxis
    Jajj...
  • Lantee
    "Gondolom nem is sejted a különbséget a londoni "ingyen iPhone-ért romboljunk" csűrhe, és a Magyar hazafiak között."

Mert nincs is semmi különbség nincs! Londonban is és itt is CSAK A BALHÉÉRT csinálták, semmi másért! Vagy te most azt akarod mondani, hogy felgyújtott autókkal és betört kirakatokkal el lehet érni bármiféle változást?!
  • Lantee
    Nana, mielőtt megint jönnétek a "négerek-cigányok-zsidók-bevándorlók" szöveggel, azért előtte olvassatok egy kicsit. FŐLEG TE csige, mert Te is nagyon jól tudod, hogy akik most Londont pusztítják nem csak és kizárólag színesbőrű bevándorlók. Ugyanúgy ott vannak a szarházi, fehérbőrű, dolgozni nem akaró, született FEHÉR hoodiek is, csak efölött simán átsiklotok. Amíg Londonban éltem, találkoztam jópár ilyen krétafehér cockney szarral, és már akkor is rettegtünk bizonyos környékeken a FEHÉR gyerekbandáktól.

A "hős hídfoglaló" dumát meg hagyjátok már abba, annyira szánalmas! 2002-ben a FIDESZ (tehát jobboldal) által szervezett/tartott szavazáson (hiszen akkor ők voltak kormányon) kikaptak az MSZP-től, erre pár munkanélküli (igen, pár, mert hogy 20-nál nem voltak többen a reggeli csúcsban az tuti, ott voltam, láttam) megbénítja a várost, és azt skandálja, hogy az MSZP elcsalta a választásokat! Ez volt az év vicce! Egy ellenzékben lévő párt, aki elcsalja a választásokat! Muhhahaha!!

Aztán jött 2006, ahol érdekes módon megint ugyanaz a munkanélküli, hajléktalan (de nagyon magyar) tömeg piknikezett hetekig a Parlament előtt, összeszartak/hugyoztak/szemeteltek mindent, aztán mikor kicsit hidegebbre fordult az idő, szépen eloldalogtak. MEKKORA MAGYAROK! ŐK A MI IGAZI HŐSEINK!! pffff
  • polluxware
    ;) filter -> hanta
  • csige791
    "A londoni zavargók - akiket a brit média baloldali része még mindig tiltakozónak nevez"

Ez tökéletesen mutatja pollux és társai hazug mivoltát.
  • polluxware
    hanta
  • polluxware
    csak a büfébe néztek be, meg ha már ott vannak akkor "selejteztek" is egy picit;)

Viper nv. bajtárs
  • Lteebee
    Meg a véletlenül arrajáró fejbelövése is elfogadható.
  • csige791
    (nem csodálkoznék nagyot, ha kiderülne, hogy te valamilyen mszmp/lmp-s fizetett kommentelő uszító emberke vagy)
  • csige791
    Szar a sg+, néha látom amit írsz (sajnos). Ismét csak a magas szintű gondolkodásmódod bontakozott ki. (igen ez személyeskedés, sajnos nem tudom megállni, hogy ne tegyem)

Gondolom nem is sejted a különbséget a londoni "ingyen iPhone-ért romboljunk" csűrhe, és a Magyar hazafiak között. (igen én nem vagyok az, mielőtt még jön a szokásos szar dumád)

Mindenesetre felvilágosítalak, hogy a részleges memóriádból hiányzik az a mozzanat amikor az mszmp-s haverjaid utolsó cselekedete is az volt, hogy egy nappal az "átadás-átvétel" előtt még valamelyik aláírt egy olyan mókát, ami által valamilyen zsidó szervezet ingyen jutott hozzá egy félmillárdos ingatlanhoz. Ismétlem még az utolsó másodperceikben is osztogattak, loptak és raboltak. Ez az amit el szerettek volna kerülni a te általad csőcseléknek nevezett hazafiak.

Nem rég láttam a hídfoglalós hozzásszólásodat is ami megint csak a szánalomra sem méltó balib szintedet (ez is személyeskedés) mutatja be. Pl az már nem is zavart, hogy ott nem nagyon volt rombolás csak szándékosan kevered a lapokat, bár volt honnan tanulnod lásd utóbbi pár ATV-s "egyenes beszéd videó".

Itt szeretném jelezni az sg+ bugját aminek köszönhetően megint sikerült felemelnem a vérnyomásomat egy két szinttel.
  • tviktor91
    Ez tenyleg erdekes..de en azokat is lancra vernem aztan addig dolgoznak amig olyan nem lesz mint volt.
  • L Viper #49756
    Hipermarketból nem hordták a plazma TV-t.
    Ne keverjük már a sz*rt feleslegesen Pollux elvtárs.
  • L Viper #49755
    Hát én sem hallom most tőlük a szokásos, csodás össznépi sokszínűség dumát.
    Azért hihetetlen, hogy még nem is olyan sokan vannak, mégis mekkora balhét tudnak csinálni, semmibe véve rendet, rendőrt. Az állampolgár meg oda sem mer szólni.
    Mi lesz, ha a demográfiai mérleg még jobban hozzájuk billen? Mészárolni kezdenek?
  • polluxware
    utóóólag is!
  • polluxware
    érdekes.. amikor nálunk szaggatják fel a járdát a hazafiak, az meg valahogy elfogadható;)
  • csige791
    USA államadóság fizikailag

Kenedy ezt akarta elkerülni, a cionisták ki is nyiratták...
  • csige791
    Érdekes most mennyire kussolnak a "belvárosi balib értelmiségiek."
  • csige791
    Remélem észbekapnak az angolok ás nem engednek be több félmajmot, és ezt ajánlom a többi európai országnak is.

Holnapután melózom újra de az kurvaélet, hogy berakok a táskámba egy 40-es villáskulcsot, ha elém áll egy ilyen 16 éves suttyó akkor megkóstoltatom vele... Remélem bele is döglik.
  • L Viper #49749
    Alakul ez szépen.

Multikulti, bevándorlás, kell ez neked Európa?
  • tviktor91
    Ez jutott eszembe .:
  • pzoli00
    - a hét idézete/vicce: "Markets go up and down, but this is America, and no matter what happens, we will always be a AAA country" - Obama
  • cargame
    Pont ezen gondolkodtam en is. Alap lenne, h ezeket a szaros tizeneves seggfej kolyokoket gumival meglovetni oszt elmenne a kedvuk mindentol vagy azt se bannam ha igazi goloyval a labukba...csinaljanak rendet bazz, hisz London nem arrol hires, h a rendorok ilyen tutyimutyik.
  • tviktor91
    1.) Ha véletlenül csak az utcán sétálsz akkor is bumm headshot nemde?
    2.)Ha esetleg tényleg valami értelmes indokuk lenne a tüntetésre akkor ezentúl mindig ugy intézzék el h a tömeg köze lönek? Gratulálok.

Egyébként igen,szerintem is túlzás amit csinálnak,főleg hogy a többség azt se tudja hogy minek van ott csak keresi az ingyenholmikat,csak csak simán a balhét.

HA bevándorlókról van szó akkor gondolkodás nélkül hazabasznám őket ,,otthon tessék ezt csinálni" alapon.
  • csige791
    Végül nem úsztam meg a zavargásokat. Bár csak annyi gondom volt belőle, hogy terelő úton járt az a busz amit tegnap vezettem.

Ha lenne valami konkrét politikai céljuk mely jobbá teszi az országot akkor azt mondanám csinálják. De ezek kizárólag a balhé miatt csinálják, meg talán egy-egy iPhone-ért.

"A fosztogató fiatalok arra a kérdésre, hogy miért csinálják mindezt, többnyire csak annyit válaszoltak, hogy nincs pénzük."

Az Angol rendőrség meg eléggé impotens, pedig tegnap délután amerre mentem (Enfield, Edmonton) minden második sarkon 4-5 rendőr állt.
  • Lantee
    Na, elolvastam pár cikket, megnéztem pár videót a londoni zavargásokról.
    Csak én vagyok idióta, hogy azt merem gondolni, miért nem lövik agyon az ilyen szarházi idiótákat?! Elégedetlenség? Kilátástalanság? Nincs pénzünk? Bammeg, érdekes módon nem pékségeket meg közérteket, hanem CURRYS DIGITAL-t meg BANG & OLUFSEN boltot fosztogatnak (utóbbit csak próbálják).

Ezeket nem nevezem rendszer ellen lázadónak, hanem sima, egyszerű bűnözőnek! Először gumilövedék, ha nem hagyják abba, jöhet az éles lőszer. A kutya nem sajnálná őket!
  • Narxis
    Jaja, nincs felelősség, nincs elkötelezettség csak az élvezetek. :))
  • Lteebee
    De itt van Újlipótváros, meg a VII. kerület!
  • ManoNegra
    "Egyszer Budapestnek is Drezdává kell válnia"

• ManoNegra
    B+
  • Ronny
    Egyre kevesebb a magyar munkaadó, szinte már csak külföldieknek dolgozik a magyar

A munkavállalók kétharmada magyar tulajdonú kkv-knál dolgozik.

Erre írtam anno, hogy a magyarságnak a valódi magyar nemes osztály hiányzik mely magáénak tekinti az országot

Kicsit elkéstél ezzel a parasztromantikával(nagyjából 150 évet). Magyarországnak felelősen és önállóan gondolkodó, a sorsáért tenni is akaró POLGÁRSÁGRA van szüksége.
  • tviktor91
    ;) ez a jo
  • Narxis
    [URL=http://www.kiskegyed.hu/szerelem-es-szex/parkapcsolat/szexelunk-de-nem-elunk-egyutt-ez-a-legujabb-trend-110171.html]"Szexelünk, de nem élünk együtt!" Ez a legújabb trend[/URL]
  • csige791
    Egyre kevesebb a magyar munkaadó, szinte már csak külföldieknek dolgozik a magyar, ettől kezdve érthető ha a "magyar" kormány ahogy azt mindig is tette a külföldinek kedvez.

Majd ha egyszer a Magyarok képesek lesznek magyar vezetőket választani akkor várható valami változás. Sajnos ami évszázadokon keresztül "nem jött össze" az esélyes, hogy már nem is fog.

Erre írtam anno, hogy a magyarságnak a valódi magyar nemes osztály hiányzik mely magáénak tekinti az országot, így nehezen is adja idegen kézbe. Ez az a hajó ami mér elment.

Írhatnám azt is, hogy elbasztuk.
  • 0Fritz0
    Terhességi tesztet kérhet a munkaadó.

Meg még néhány nyalánkság.
  • 0Fritz0
    Tényleg arra a "bőnyi náci kiképzőtáborra" célzott, amit hatalmas média csinnadrattával az NNYI kezdett el kivizsgálni és aminek a végén mindenki csak kussolt róla, mert semmilyen feljelentés sem született az Airsoft-osok ellen?

No persze senki rettegését nem akarom megzavarni, szóval aki az írásomtól véletlenül kicsit is megnyugodna, az tekintse semmisnek.
  • Lteebee
    Ez nem is kérdés.
    Az én fejemben régen él egy másik hasonlat.
    Egy korhadó hajóban utaznak az eu fontosabb államai, mi meg, mivel sokáig könyörögtünk, felmehettünk és amikor nem vagyunk útban, mázolhatjuk a deszkákat és pucolhatjuk a wc-t.