Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Mindig fogom a fejem, hogy hogy juthattunk idáig, hogy ekkora állattömegeket kell levágni, ilyen körülmények között a több milliárd ember ellátása érdekében...lehet mondani, hogy fejlõdünk-fejlõdünk, metropolisokat hozunk létre, de milyen áron? :S Valahogy vissza kellene térni a saját gazdaságokhoz, mindenki termelje meg amire szüksége van és õ vágja le magának az állatait emberi körülmények között.
Vidéken, falukban még megvan ennek a szertartása, az elvárosiasodással lassan lassan ez is el fog tûnni...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
<#eljen>#eljen>
köszönöm hogy megtaláltad ezt a cikket, ezáltal is teljesebbé téve hogyan viszonyulnak a múlt, és jelen "tetvei"
csakhogy!
ha én... esetlegesen kritizálni merek valmiféle fütyeszes (dúrva)ellentmondást
akkor miért mindig az az elsõ reakszióón ,hogy megkeresítek azt ahogy a maszop is ugyanezt csinálta.
leszarom magasról hogy mit csinált a maszop... elmúlt! vége!
ha rajtam múlna többet azok itt nem rugnának labdába mert annyira egy semmilyen társaság, fõleg most hogy ellenzéki szerep helyett is egymást marják.. életképtelen balgák gyülekezete
nekem inkább az fura ,hogy itt néhány jobboldali egyén nem azon csipog ,hogy annó a fidesz pantyogott legjobban ez ellen, most GERINCTELEN eszközökkel lépnek fel azok ellen akik VALAMI miatt csak magát a véleményüket szeretnék kifejezni..
jobboldali érzelmû HONFITÁRSAIM! kezdek azt észrevenni hogy sokan azért nem pantyognak a fidesz ellen, noha látják mi zajlik ,mert fosnak attól hogy a maszop visszatér...
sztem ettõl nem kell tartani... mert tökéletesen látható hogyan marják szét egymást (szdsz, mdf mintára)
probléma az hogy nincs igazi alternatíva.. talán ez a legnagyobb baj
ugyanakkor ha tovább megy ez így lehet már filózni sem kell azon kit akarunk választani
2011ben olyat megcsinálni hogy karhatalommal akadályozni demokratikusan tüntetõ embereket?
alkotmánybíróságot gyakorlatilag megszüntetni?
mi lesz itt még?
ez a jobb oldal demokrácia igénye?
Azt azért nem hiszem el, hogy kikapcsolt állapotban is mûködne a dolog.
Nem keresek több, szebb linket, a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy késõbb módosították.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az Iphont még a gyárban is. De mindegyikben van búg-nyüg.
Nem telefonon kell drogot venni, terroristáskodni és kész.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
ahhoz meg külön grat, hogy viccesnek találod
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A franc fogja elkábítani õket szúrás elõtt. Akkor nem jön ki a vér!!! Az meg kell, mert finom... 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
vagy ez már nem tartozik a 2/3-ra
azaz ez sem?
Ebben még csak az elõzményekrõl ír egy blogger, de nem rossz!
Forza.
Nem ez az elsõ eset, az IMF pénzbõl vett MOL részvények és a Bajnai kormány dicsérete már jelezte, hogy kibújt a szög a zsákból. Lehet egyébként az MSZP is ezt csinálná most ha nem a belsõ harcokkal lennének elfoglalva, de a Fidesz kommunikációja mindig is kirívó volt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Forza.
Magyarországnak nincsenek barátai, csak érdekei. Ezt az elvet kényszeríti ránk OV és csapata. Hogy ez jó, vagy nem, azt mindenki döntse el maga.
milyen jogai vannak kínában az ott élõknek?
mi is ezt akarjuk?
((olyan csodálatos látni a nagy gazdasági elõretörést meg az igen szûûûûûk felsõbb réteg feszengéseit, de valahogy a kamerák már nem nagyon mutatgatják mi van mögötte a "vidéken"))
fidesz - elvek ????
ugyan már...
Hozzáteszem a megyénkben szerintem lenne támogatása a dolognak, pár éve több normál lakotterületen kívüli úton 90 helyett 110-re és 130-ra emelték a sebességhatárt. Egyébként a helyi politika komolyan tetszik, nem csak a levegõbe beszélt a polgármesterünk, amikor azt mondta ha BP nem akar fõváros lenni itt vagyunk mi...
Sárga + vörös = narancssárga.
Live for nothing or die for something.
Live for nothing or die for something.