Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
elvtársak. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kakimakifsz

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

89
<#eljen> épp elég volt már, hogy állatok módjára bánnak az állatokkal...
Mindig fogom a fejem, hogy hogy juthattunk idáig, hogy ekkora állattömegeket kell levágni, ilyen körülmények között a több milliárd ember ellátása érdekében...lehet mondani, hogy fejlõdünk-fejlõdünk, metropolisokat hozunk létre, de milyen áron? :S Valahogy vissza kellene térni a saját gazdaságokhoz, mindenki termelje meg amire szüksége van és õ vágja le magának az állatait emberi körülmények között.
Vidéken, falukban még megvan ennek a szertartása, az elvárosiasodással lassan lassan ez is el fog tûnni...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Atomreaktor
"probléma az hogy nincs igazi alternatíva.. talán ez a legnagyobb baj"

<#eljen>

polluxware
csak hogy végre konkrét választ adjak, a "szokásos" jobboldali példálózásra... (bár lassan ez már nem is jobboldal.. mind1)

köszönöm hogy megtaláltad ezt a cikket, ezáltal is teljesebbé téve hogyan viszonyulnak a múlt, és jelen "tetvei"

csakhogy!

ha én... esetlegesen kritizálni merek valmiféle fütyeszes (dúrva)ellentmondást

akkor miért mindig az az elsõ reakszióón ,hogy megkeresítek azt ahogy a maszop is ugyanezt csinálta.

leszarom magasról hogy mit csinált a maszop... elmúlt! vége!

ha rajtam múlna többet azok itt nem rugnának labdába mert annyira egy semmilyen társaság, fõleg most hogy ellenzéki szerep helyett is egymást marják.. életképtelen balgák gyülekezete

nekem inkább az fura ,hogy itt néhány jobboldali egyén nem azon csipog ,hogy annó a fidesz pantyogott legjobban ez ellen, most GERINCTELEN eszközökkel lépnek fel azok ellen akik VALAMI miatt csak magát a véleményüket szeretnék kifejezni..

jobboldali érzelmû HONFITÁRSAIM! kezdek azt észrevenni hogy sokan azért nem pantyognak a fidesz ellen, noha látják mi zajlik ,mert fosnak attól hogy a maszop visszatér...
sztem ettõl nem kell tartani... mert tökéletesen látható hogyan marják szét egymást (szdsz, mdf mintára)

probléma az hogy nincs igazi alternatíva.. talán ez a legnagyobb baj

ugyanakkor ha tovább megy ez így lehet már filózni sem kell azon kit akarunk választani

2011ben olyat megcsinálni hogy karhatalommal akadályozni demokratikusan tüntetõ embereket?

alkotmánybíróságot gyakorlatilag megszüntetni?

mi lesz itt még?

ez a jobb oldal demokrácia igénye?

Atomreaktor
vagy pen-drive-on, ez tetszett 😄

Attól, hogy el van kábítva, a szíve még ver.

Tisztában vagyok azzal, hogy le tudják hallgatni a mobilt, nem is azzal van a baj(az nem akkora baj). Nem vagyok érdekelt sem a drog, sem a terrorista bizniszben. A baj inkább az, amit Bronx South említ, hogy úgy hallgathatnak le ha a zsebedben van a teló, nem telefonálsz. Ha ez igaz az már nagyon Orwelli.
Azt azért nem hiszem el, hogy kikapcsolt állapotban is mûködne a dolog.

trident
Pedig meglépte a bal-lib kormányzat, még rendeletet is hoztak a tibeti emigránsok ellen...

Nem keresek több, szebb linket, a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy késõbb módosították.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bronx South
Én úgy tudom hogy egy modern telefon kikapcsolt állapotban is még mikrofonként tud szolgálni, tehát ha valakinek célja hogy téged lehallgasson, az lehallgat. De én úgy vagyok ezzel a dologgal, felõlem lehet 1000 kamera az utcán, figyeljen, hallgasson le aki akar, nem rejtek semmi olyan dolgot, ha meg rejtek is, az ott van a fejemben vagy pendriveon.

kakimakifsz
Akármilyen telcsid van azt le tudják hallgatni.
Az Iphont még a gyárban is. De mindegyikben van búg-nyüg.
Nem telefonon kell drogot venni, terroristáskodni és kész.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Hegi90
érdekes, mi mindig elkábítottuk, és mindig sikerült elég vérpörköltöt csinálni <#zavart2>

ahhoz meg külön grat, hogy viccesnek találod

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kóser vágás? Errõl eddig még nem hallottam. De most hogy utánanéztem, nincs is benne semmi extra. Mi is így vágjuk le a disznókat évtizedek óta... XD
A franc fogja elkábítani õket szúrás elõtt. Akkor nem jön ki a vér!!! Az meg kell, mert finom... 😄

tviktor91
:SSSSSSSS

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Hollandia betiltotta a kóser vágást

végre <#eljen><#eljen><#eljen>

polluxware
egyébként tudunk igazán konkrétumokat? mi az a 12pont?

vagy ez már nem tartozik a 2/3-ra

azaz ez sem?

polluxware
"kirívó" ?

ez nagyon finom megfogalmazás😊))

kémtelefon

Ebben mi az igazság szerintetek? Minél "butább" a telefon annál jobb?

Gyurcsány dícsérte Orbánt a "figyelmességgel" kapcsolatban. :-)

link

Atomreaktor
Kína vasútfejlesztésérõl cikk, elsõ rész.

Ebben még csak az elõzményekrõl ír egy blogger, de nem rossz!

arty
csinálják is, csak éppen kit érdekel egy 20%-os, jövõtlen párt? nincs közönség, aki tapsoljon, meg gyûlésre járjon ...

Forza.

Narxis
Itt most nem azon megy a vita, hogy Kína jó vagy nem hanem, hogy Orbán kvázi szembe (kellett) köpje magát mert ellenzékben eljátszották az "anyós párt" szerepét. Jobban oda kellett volna figyelni, hogy miket mondanak akkoriban és akkor most nem kellene szégyenkezniük.

Nem ez az elsõ eset, az IMF pénzbõl vett MOL részvények és a Bajnai kormány dicsérete már jelezte, hogy kibújt a szög a zsákból. Lehet egyébként az MSZP is ezt csinálná most ha nem a belsõ harcokkal lennének elfoglalva, de a Fidesz kommunikációja mindig is kirívó volt.

arty
jogos 😊))

Forza.

Biztos? :-)

arty
pont az a baj, hogy van mit ellopni, s aztán a hiányt hitellel be lehet tömni 😞((

Forza.

arty
ez nem feltétlenül az imf hibája... tudod, a korrupt, demagóg politikai vezetést sehol sem õk ültetik ám trónra 😊

Forza.

DaemoonHunter
erõs, de szerintem az imf tõl vett hitelek és az azzal, azután járó kötelezettségek és megkötések sokkal szigorúbbak mint bárkinek való tartozás. Jó megnézni a kis kelet eu országokat ahová betette az imf a lábát szarabb helyzetben vannak, voltak mint a szovjet rendszernek való tartozások alatt.

"fidesz - elvek ????"

Magyarországnak nincsenek barátai, csak érdekei. Ezt az elvet kényszeríti ránk OV és csapata. Hogy ez jó, vagy nem, azt mindenki döntse el maga.

polluxware
embörök.. azért egy dolgot ne feledjünk már el.. és lehetõleg a derék SZABACCCSÁGHARCOSOK se..

milyen jogai vannak kínában az ott élõknek?

mi is ezt akarjuk?

((olyan csodálatos látni a nagy gazdasági elõretörést meg az igen szûûûûûk felsõbb réteg feszengéseit, de valahogy a kamerák már nem nagyon mutatgatják mi van mögötte a "vidéken"))

fidesz - elvek ????

ugyan már...

DaemoonHunter
Egyértelmûen az ellenkezõjét mondta, részben ez, részben pedig a nagy amerikai hatás segített rá, tibetiek hajkurászása, jajj a csúnya kínaiak, jött is az üzenet egész eunak. Most meg hirtelen úgy tûnik az angoloktól kezdve a magyarokig mindenkinek segg lett a szájából? Nem, csak egy egyszerû teljesen logikus politikai, gazdasági lépés volt ez.

Narxis
Jaja, 10 éve már legalább(de biztos, hogy több ideje már) lehet látni a kínai gazdasági csodát. Egész egyszerûen arról van szó, hogy az ellenzékben Orbánnak mindig az ellenkezõjét "kellett" mondania. Én legalábbis ebben reménykedem, mert a másik magyarázat, hogy az utóbbi 1 évben vette ezt észre komoly dilettantizmusra vallana.

Ez nem a múlt héten derült ki.
...de a világ is nagyot fordult! Egyre erõsebben fúj az a "keleti szél"! (és ettõl az USA-nak is feláll a hátán a szõr...)

Magából? Belõlünk.

desigo
Nem kicsit csinál hülyét magából...
és még hány ilyen eset lesz
Narxis
Azóta nagyot fordult vele a világ. 😊

Bronx South
Nem mindegy hogy korrupt, lopnak, csalnak, hazudnak ? Melyik országban dolgoznak szentek a politikában ? Egy gazdaságilag erõs ország és köztünk nincs nagy különbség, csupán annyi hogy a mi gazdaságunk nem bírja már el a férgeket, nincs mit már felzabálni szinte, míg egy erõsebb országban jut a férgeknek is, jut a gazdaságnak is. Ez a szimbiózis nálunk nem mûködik, minden fillér fontos.

TheLostOne
<#idiota>

TheLostOne
A baj az, hogy még ha 135-140-el is megyek, 10 másodpercenként húznak el mellettem a belsõ sávban. Pár éve volt valami trafipaxos dolog a híradóban, mutatták a felvételeket, a belsõben kivétel nélkül 160-175-el mentek. Érdekes, hogy ennek ellenére nem hallani ilyen sok bírságról. Akkor meg minek egyáltalán a 130-as korlátozás? Fel kéne emelni legalább 150-re. De ha nem is egységesen, legalább a jó útszakaszokon. Az M7 az eddigi tapasztalataim alapján párszáz méterenként tele van matrixkijelzõkkel, simán lehetnének akár idõjárási és forgalmi viszonyok alapján változó sebességkorlátozások, ezek a kijelzõtáblák teljes mértékben alkalmasak lennének a tájékoztatásra.

Hozzáteszem a megyénkben szerintem lenne támogatása a dolognak, pár éve több normál lakotterületen kívüli úton 90 helyett 110-re és 130-ra emelték a sebességhatárt. Egyébként a helyi politika komolyan tetszik, nem csak a levegõbe beszélt a polgármesterünk, amikor azt mondta ha BP nem akar fõváros lenni itt vagyunk mi...

DaemoonHunter
hát nem lenne jó nekik ha szétesne az biztos

Mi a bajod Kínával? Sárgák, kommunisták.
Sárga + vörös = narancssárga.

Feszítsék csak a húrt...

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Live for nothing or die for something.