61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#49851 Bin Laden sem robbantotta fel magét mégis ő volt a fő terrorista... -
Vlala #49850 Ne terroristázd már le... a terrorista csinál is valamit, és van annyi vér a pucájában, hogy magát is felrobbantja, ha kell.
Ez csak egy ggyökér, akinek feltűnhetnékje van. -
#49849 Anyám meghalt vagy 10éve még munkaképes volt és dolgozott is, tehát ő neked semmibe sem kerül. Apán addig dolgozott amíg nyugdíjas nem lett mindvégig bejelentve így fizette a járulékot amiből akkoriban fizették a nyugdíjat az akkori nyugdíjasoknak, ez ugyan neked belekerül valamibe, vagyis nem ez hanem ő, de ha mér személyeskedés van, akkor azért miért nem izgulsz, hogy cigányok százezreinek is fizetsz akik meg sem próbálnak dolgozni, ingyen kapnak lakást, míg "téged" utcára tesznek mert nem tudod fizetni a hitelt.
Ja igen van még egy húgom is aki ugyanúgy melózgat, bár most gyesen vagy gyeden vagy nem tudom min van, de van neki melóhelye. Ja bocs őt mégis csak te fizeted mert közalkalmazott, idősgondozó a lelkem. Volt árvaházi nevelő is (cigányokat nevelt amíg 8 napon túl gyógyuló sérüléseket nem okoztak neki azok a kedves angyali gyerkőcök, minek köszönhetően a húgomat rugták ki az állásából amiért nem kevés évet tanult). De fő a tolerancia!
(mostantól buzi vagyok, aki nem ért egyet velem mindenben az rasszistanácifaszistaszélsőségesköcsögturbómagyar és nem toleráns az embertársaival!) -
#49848 (és NEM, nem ítéllek el, hogy elmentél. jól tetted! persze némi irigységgel írok neked, ez tény :D) -
#49847 Csápolunk gyf-nek? Nekem is köszönhetően ma nem ő van hatalmon.
Te miről beszélsz?! -
#49846 "Elképesztő, ha nem volnának ballibek nem is kellet volna hogy beengedjenek, mert nem kényszerültem volna több százezer talpraesett magyar társammal eltakarodni a korpaközül akik magukkal rántottak volna a pöcegödör aljára. (lásd napjaink Magyarországát/Európáját), és köszönd meg magadnak és társaidnak) "
Ha nem volnának ballibek, akkor a jobboldal miatt léptél volna le vagy mindegy is mi miatt: a jobb élet reményében huztál el, kérlek, legalább magadnak hazudva ne nyomd ezt a kamu ideologiát. Jóhogy nem jössz elő a politikai menekült fogalmával :DDD Ha csak az elmult 20 évet nézem, abból 8 évet nem ballibek huztak le. És akkor is szar volt, utánuk is szar lett. És most is szar, pedig megint nem ballibek vannak "ott", még minimum 4 évig.
Nekem és a társaimnak tudod mit köszönhetsz? Hogy ez a retek ország még működget úgy, ahogy. Mert tisztességesen élek, dolgozok és adózok. Itthon. Nem sokan maradtunk... ugyhogy nyugi, egy ideig még eltartom anyádat, apádat (mittomén kid maradt itthon, akit "az állam etet"), nem kell aggódnod. -
(ezt mondja Budaházy "terrorista" György is.) -
#49844 Elhiszem ,hogy nem tetszik a libelármajomkodás eredménye, hidd el nekem sem. Sajnos most ki kell használnom az alkalmat, hogy visszaadjam azt a sok szélőségesezést meg nácizást amit katam(unk) amikor ezeket (többed magammal) az eseményeket előre megjósoltuk és próbáltunk érvelni a megakadályozásuk mellet. -
#49843 Nincs olyan, hogy normális demokrácia. A választó hülye, a választó megválasztja a retek vezért.
Aki - ha addig nem is volt retek, majd a rendszer korrumpálja. Ennyi.
Mutass mintát jól működő demokráciára (de más jó rendszer is jöhet, ha tudsz róla!).
Nekünk gépi vezérlés kéne... az ember gyarló :D -
#49842 Jó az aláírásod, egy darabig én is használtam míg rá nem jöttem ,hogy ez nem igaz, főleg ha Magyarországra vetítem ki. -
#49841 Igen van hasonló törvény csak ballib emberjogokra hivatkozva nem nagyon használják.
majdnem elfeljtettem dézni
:DDDDDDDDDDDddddédééédédédDDDdédédéé
(így menőbb nem? ballibéknél ezzel nyomatékosítanak érveket, ha jól látom) -
Ronny #49840 Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV ,Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV, Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV ,Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV, ATV, Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV ,Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV, ATV, Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV ,Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV, ATV, Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV ,Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV, ATV, Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV ,Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV, ATV, Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV ,Heti Hetes, ballibek gyurcsányferenc, ATV, ATV, Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV ,Heti Hetes, ballibek, gyurcsányferenc, ATV,
-
#49839 Aminek hatására gy.f. eltakarodik a parlamentből. Ehelyett még mindig ott ül és pofázik ti meg csápoltok hozzá, a pofátok meg nagy... dézek még egy keveset: :DDDDDDDDddddddddéééééééé
-
#49838 Erre még nem tudtak válaszolni a :DDD menők. -
#49837 Elképesztő, ha nem volnának ballibek nem is kellet volna hogy beengedjenek, mert nem kényszerültem volna több százezer talpraesett magyar társammal eltakarodni a korpaközül akik magukkal rántottak volna a pöcegödör aljára. (lásd napjaink Magyarországát/Európáját), és köszönd meg magadnak és társaidnak)
hahahahahaha:DDDDDDDDDDDDD (ez most a menő mert én is tudok dézni) Sőt még egy féltégla is tud, csak rá kell tenni a megfelelő gombra a klaviatúrán....
nézd: :DDDDDDDDDddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddééééédédédé
-
#49836 Én meg szélsőséges vagyok igaz? Jellemző ez a ballibekre. Olyan hülyék vagytok mint a segg. Nálatok ennyi létezik: Vagy nyugati németország szint vagy korea.
És (amivel nem kezdünk mondatot) még ti pofáztok szélsőségekről. Inkább nézzétek meg mit csináltatok a ku*va nagy toleranciátokkal. Ha esetleg nem megy a heti-hetes segítsége nélkül: youtube.com keresőbe meg london riots. -
#49835 Nyilván tudni fogod h mi merre hány óra amikor a tömeg magával ránt :DD -
#49834 Ha az én házamnál lenne a balhé akkor van sok bárátom más környékeken és abban a pár (2) napban amíg az éles lőszert használják náluk aludnék. Bár belegondolva nem is kéne 2 nap az élesnek, elég lenne 30 másodperc. Kilőnek egy sorozatot és mind az összes nigger hazatakarodna sírva. Ezek min csak gyerekek 16-éves szarosok, ráadásul a nyálas nyugati fajtából akik még fegyvert sem fogtak a kezükbe életükben.
Emlékszem amikor először lőttem anno AK-val eléggé meglepődtem a hangján, tiszteletet parancsoló anyag. Szerintem nem is kéne fejre lőniük a rendőröknek elég lenne egy sorozat a levegőben aztán a sok nyomorék rádöbbene, hogy ez nem is olyan mint kólofgyutiban.
-
#49833 Hát akkor gumi plusz gáz..aztán sárga mellény és munka addig amíg olyan nem lesz mint volt. -
#49832 A történelem nem ismeri a "ha" fogalmát. Ne fárassz.
Normális demokráciában a kormány tűnik a csába egy öszödi beszéd után, mint írtam lentebb. -
ManoNegra #49831 Hát igen. Tetszettek volna nem gyarmatosítani. -
#49830 Azok a tizenévesek már ott születtek, állampolgársággal. -
#49829 leírom neked, mi az ami ezekből NEM történt volna meg itthon, ha a csőcselék kap még két napot randalírozni:
-
#49828 Libnáci olyan mért nincs?
Nem lehetne egyszerűen gumival vagy gázzal megfékezni őket? Esetleg egy olyan törvényt hozni hogy aki bűncselekményt követ el azt azonnal hazabasszák ahonnan jött?
-
ManoNegra #49827 Jah.. A Vastagbőr kegyetlen! :-) -
#49826 Felgyújtani egy lakótömböt, nem törődve az ott akár bennégőkkel, szerintem jogos lenne egy ilyen gyújtogatóra az éles lőszer is. -
Tsol #49825 Kedvencem :) -
Tsol #49824 Meg a Morvai Hisztinák miatt. -
#49823 szemezgessél :)))
olvasd el 1 honapig minden nap az aktuális bejegyzéseket. megnézem 1 honap mulva mekkora fideszes leszel....
(és visszalapozhatsz az emeszpé idejére is, róluk is mentek a cikkek azonos számban, mielőtt a "hazug ballibek" jelzővel illetnéd őket) -
#49822 Tudod óvatosak a liberálisok miatt. Emberi jogok. A rendőrség keze meg van kötve. -
#49821 Egyértelmű hogy már rég be kellett volna vetni valami ütősebb fegyvert..könnygáz gumilövedék ilyesmi. -
#49820 Már vártalak
Neked külön szeretettel:
Na akkor vegyük sorra, az Index cikk alapján, mi az ami nálunk nem volt:
"Barátaim háza környékén százával rohangálnak tinédzserek téglával, baseballütővel, szétverve, kirabolva minden üzletet, amit érdemesnek tartanak erre."
"A fosztogatók épületeket gyújtanak fel"
"Reggel végigmentem Brixton főutcáján, minden egyes kirakat be volt törve, minden üzlet bezárt "
"Tizenéves kapucnis, sálas seggfejek várják, hogy legyen valami a kedvenc boltjaik előtt, hogy kihozhassák, amire már régóta vágynak."
"A 10-15 éves gyerekekből álló bandáknak, akik a buszokon és az utcán szólnak be mindenkinek, dobálják az embereket, szerinte már senki sem mer visszaszólni."
Ami nálunk volt: autófelgyújtás, kőfelszedés, rongálás, az sem elfogadható, de kutyafüle ahhoz, ami ott van most.
A két szitu teljesen más. Az arányok meg végképp!
-
#49819 elképesztő :DDDD téped a szát a rohatt beengedő ballibek ellen, miközben TÉGED is beengedtek :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#49818 hagyták volna őket 2 napig tombolni, ugyan ott tartottak volna ők is, mint most az angoloknál...
csak a rohatt rendőrállam elnyomta őket. -
#49817 Csak nálunk fehérek voltak ..pedig köztudott hogy a fehérek szentek:S -
#49816 "Ez az amit el szerettek volna kerülni a te általad csőcseléknek nevezett hazafiak."
sikerült is nekik. és a cél szentesíti az eszközt, ugyebár. -
#49815 akinek meg felgyujtották a kocsiját, az dögöljön meg, mi? mer' a bang end olufsen hangcuccért kár, az octáviáért nem...
hja és az MTV székház hejreállitását is az fizeti aki tönkrevágta, ugye?!
ugyan az az alja nemember banda volt itthon is, mint akik most ott kint balhéznak... -
Tsol #49814 Eddig ennyit tőzsdézett el az állam a Mol-paketten: 128 530 480 660 forint
"Az manyuppénztárak eltőzsdézték a pénzt"
-
#49813 Ne terelj, és akkor sem jogos a hasonlítgatás :P -
Lantee #49812 Sebaj viktor, legalább a miénk....NOT!