Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.smart-bus.hu
Most nem is tudom, talán a hamburgeradóból korcsosult izét is így nem tartom jónak (bár nem fog a szívem megszakadni), a közmunka körüli hercehurcának sem látom a végét, koncepcióját, a rendvédelmisek és tibetisták elleni aljas behúzások sem illõek. De amit nagyon hiányolok az a korrekt elszámoltatás hiánya és vannak még ezen felül is egyre szorongatóbb, húsbavágó kérdések, amiket meg kell oldani politikai ideológiától függetlenül.
S ezeket eddig ezekhez senki sem nyúlt hozzá elfogadható módon.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Már varázsgömböd is van? 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
amúgy nagyon meglettek segítve a hitelesek.. meddig is? 2014ig? aztán utánunk a vízözön
<#smile>#smile>
www.smart-bus.hu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nálunk is az a legnagyobb hiba, hogy nem tetszettünk forradalmat csinálni...
"Csak hát ugye mennyivel egyszerûbb külsõ okokra visszavezetni a szívást, mint szembenézni azzal, hogy õk maguk dorbézolták el. Hmmm, honnan is ismerõs nekem ez?..."
Szóval ezért ironizáltam... demagóg viszont nem voltam.
www.smart-bus.hu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.smart-bus.hu
"TE HOL A FASZOMBAN ÉLSZ BASZKI?"
Mitõl jobb most? Számomra már az élmény volt, hogy láthattam csúnyán elbukni az szdsz-t, és az mszp-t. Ezen kívül ami engem érint: Új Széchenyi terv, lakáshitelesek megsegítése, kettõs állampolgárság...
Ez pedig egy kis emlékeztetõ.
www.smart-bus.hu
Ejj, de szívesen látnék egyszer egy olyan változatot, amikor az MSZP baromságára a FIDESZ baromságával tromfolsz rá, amikor épp arról van szó, hogy egyik sem jobb a másiknál. <#ravasz1>#ravasz1>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mindenesetre én nem azt keresem, melyik médiumban kit szidnak, én jobban szeretem a kritikát, elemzést.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
www.smart-bus.hu
http://index.hu/kulfold/2011/06/29/utcai_harcok_athenban/
( mellesleg nem járok jól, fõleg nem a 225.-Forintos CHF-l )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.smart-bus.hu
példa?
"( ha egy hétig nem nézed olgit, nem lesz ilyen világvége hangulatod... csak éld az életed, és meglátod nem olyan borús minden mint ahogy vázolják néked is... ) "
TE HOL A FASZOMBAN ÉLSZ BASZKI?
rugnak ki mindenkit a francba.. meséld már el nekem ,hogy az atv-n kívül hol szídják még vityát?
az hogy neked most jó így azt tökéletesen megértem.. és nem is hibáztatlak.. mindenki a maga hasznát nézi
de ne haragudj meg ha különösebben nem tartom mérvadónak a véleményed amiután véletlenül te pont jól jársz a sávos népjóléti politika okán
- Anno amikor mi szidtuk a maszopot, te eléggé csendben voltál. Miért? Akkor még nem láttad mekkora gáz amit mûvelnek?
- Amikor valaki konkrétan neked reagál ( a körbõl ), akkor szerintem ez azért van, mert most jóval hangosabb vagy mint anno, amit nem nagyon értünk... fõleg, ha te is úgy véled, hogy gyakorlatilag csak az változott melyik oldalról tolják az arcunkba a szopni valót.
- Én nem nagyon látom, hogy itt túl sokan védenék a fideszt... nem azt csinálják amit ígértek, sok mindenben kétszínûek, de még mindig jobb mint ami volt. Nem, nem azt mondom, hogy így jó, hanem, hogy valamivel jobb mint volt...
- De én még mindig azt mondom, hogy kicsivel több mint egy évet nem lehet nyolchoz hasonlítani... négyet sem nagyon lehet majd, de addigra kiderül merre tovább.
- Én most sem szavaztam rájuk, és többet nem is fogok, ettõl függetlenül nem tartom korrektnek temetni õket ilyen nyolc év után, ilyen rövid idõ leforgása alatt...
- ( ha egy hétig nem nézed olgit, nem lesz ilyen világvége hangulatod... csak éld az életed, és meglátod nem olyan borús minden mint ahogy vázolják néked is... )
www.smart-bus.hu
Ez így jó és kész szerintem.
Ott a tõke, technika is van.
Németek meg örülnek, hogy a magyarok minden megszorítást lenyelnek.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Live for nothing or die for something.
Szar vendéglátó lenne, ha azt tette volna....
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
a legtöbb ember nem is gondol bele, hogy ami elé kerül az asztalon, az hogyan is jött létre. a mai ipari termeléshez szokott ember már szinte olyat képzel el, mint a szárnyát v. combját c. Louis de Funès filmben.
pedig ez nem igaz és van elég sok film azok számára, akik nem hiszik el, hogy az állatok éreznek és szenvednek, de azok nem szeretnek az ilyen filmekrõl tudomást venni, mert ami megrengeti a mai kényelmes életünket, azt inkább ki szoktuk zárni az agyunkból.