Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen igaza van! Azt kihagyta, hogy a magyarokkal szemben rasszista. Sõt...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ulvar
Határozott NEM! 😊. Mehet a bitófára.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

www.smart-bus.hu

trident
Nagyon ritkán járom ezt a topikot, hát ha van, lesz ilyen, és itt vagyok szerintem fogsz látni ilyet... A baromság számomra mindig baromság, jöjjön bármelyik oldalról...😊

Most nem is tudom, talán a hamburgeradóból korcsosult izét is így nem tartom jónak (bár nem fog a szívem megszakadni), a közmunka körüli hercehurcának sem látom a végét, koncepcióját, a rendvédelmisek és tibetisták elleni aljas behúzások sem illõek. De amit nagyon hiányolok az a korrekt elszámoltatás hiánya és vannak még ezen felül is egyre szorongatóbb, húsbavágó kérdések, amiket meg kell oldani politikai ideológiától függetlenül.

S ezeket eddig ezekhez senki sem nyúlt hozzá elfogadható módon.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Atomreaktor
Többet? Hányszor kaptál már fél oldalas válaszokat tõlem? Jutottunk valamire? 😊

Már varázsgömböd is van? 😊

www.smart-bus.hu

Ne ragozzuk... 😊 Szerintem érthetõ miért válaszoltam így...

www.smart-bus.hu

polluxware
tõled spec többet vártam..

amúgy nagyon meglettek segítve a hitelesek.. meddig is? 2014ig? aztán utánunk a vízözön

<#smile>

A probléma ott van, hogy erõforrást nem kímélve rávesznek minket mindenre fél információk alapján,( tehát a rosszat elhallgatva ) aztán meg a pofánkba vágják, hogy hülyék vagyunk mert bedõltünk...

www.smart-bus.hu

Hegi90
Folosleges igy tulboncolgatni a hszt, ha csak az elso mondatra valaszoltal 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Én sem mondom, hogy minden az elit hibája. De sokan szeretik kizárólag a zemberekre hárítani a felelõsséget. Az emberek gyakorlatilag töbnyire addig mehetnek, amíg az állam megengedi. Viszont a politika kilóra megvehetõ, és a vásárló be is nyújtja a számlát!
Nálunk is az a legnagyobb hiba, hogy nem tetszettünk forradalmat csinálni...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

A hozzászólása elsõ fele még rendben, viszont a második felére már eldöntötte ki a hibás, plusz az utolsó mondat meg...

"Csak hát ugye mennyivel egyszerûbb külsõ okokra visszavezetni a szívást, mint szembenézni azzal, hogy õk maguk dorbézolták el. Hmmm, honnan is ismerõs nekem ez?..."

Szóval ezért ironizáltam... demagóg viszont nem voltam.

www.smart-bus.hu

Hegi90
Senki se mondta, hogy CSAK az o hibajuk. Ne legy mar demagog.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Semennyiben. Természetesen ez is csak és kizárólag a lusta szemét görögök hibája, akik bûnbakot keresnek.

www.smart-bus.hu

Ez a dorbézolás nekem is ismerõs.. Csak nem a politikusok intézték el a globális pénzvilág kérésére? Ismerõs de honnan?

Biztos pollux... én soha nem beszéltem kapásból így veled:

"TE HOL A FASZOMBAN ÉLSZ BASZKI?"

Mitõl jobb most? Számomra már az élmény volt, hogy láthattam csúnyán elbukni az szdsz-t, és az mszp-t. Ezen kívül ami engem érint: Új Széchenyi terv, lakáshitelesek megsegítése, kettõs állampolgárság...

Ez pedig egy kis emlékeztetõ.

www.smart-bus.hu

Turbógörög ;-)

A tibeti témázásos link arra volt jó, hogy lássuk, ebben a kérdésben egyik kutya, másik eb.

Ejj, de szívesen látnék egyszer egy olyan változatot, amikor az MSZP baromságára a FIDESZ baromságával tromfolsz rá, amikor épp arról van szó, hogy egyik sem jobb a másiknál. <#ravasz1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

És vajon errõl mennyiben tehet az EU és mennyiben a görögök? Hogy is állnak a görögök az adófegyelemmel például? A görögöknél nem történt más, mint hogy végetért a hét bõ esztendõ és ideje visszabújniuk a sokkal kisebb takaró alá. Csak hát ugye mennyivel egyszerûbb külsõ okokra visszavezetni a szívást, mint szembenézni azzal, hogy õk maguk dorbézolták el. Hmmm, honnan is ismerõs nekem ez?...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

polluxware
speciell NEKED nem ugrottam

polluxware
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
biztos vagy benne?

mondj példát arra ,hogy most mitõl jobb😉

trident
Felesleges volt Solnak és nekem is nekünk ugranod. A tibeti témázásos link arra volt jó, hogy lássuk, ebben a kérdésben egyik kutya, másik eb.

Mindenesetre én nem azt keresem, melyik médiumban kit szidnak, én jobban szeretem a kritikát, elemzést.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Görögködõ nacionalista hülye. Kilépni az eu-ból... pfff... hisz az eu jó.

www.smart-bus.hu

"A tüntetõk azt mondják, az utóbbi egy év megszorításai után többet nem viselnek el. “Mi maradt nekünk?” - idéz egy 61 éves görög tanárt a Guardian, aki már 1990-ben is éhségsztrájkolt a tanárok helyzetének javításáért. “Harminc évnyi uniós tagság után se infrastruktúránk nincs, se termelésünk. El kell zavarni a kormányt, leírni az adósságot és kilépni az EU-ból, különben generációnk maradnak majd szegénységben.”"

http://index.hu/kulfold/2011/06/29/utcai_harcok_athenban/

Te hol élsz bogaram? Mennyire emlékszel az elmúlt nyolc évbõl? Pörgesd már vissza legyél oly kedves, oszt hasonlítsd már ehhez a nem egész másfél évhez... én megértem, hogy elfogult vagy, de azért mindennek van határa.

( mellesleg nem járok jól, fõleg nem a 225.-Forintos CHF-l )

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha megkérhetlek, a stílusra ügyelj egy kicsit. Én csípõbõl soha nem beszélek így veled!

www.smart-bus.hu

polluxware
"de még mindig jobb mint ami volt. Nem, nem azt mondom, hogy így jó, hanem, hogy valamivel jobb mint volt... "

példa?

"( ha egy hétig nem nézed olgit, nem lesz ilyen világvége hangulatod... csak éld az életed, és meglátod nem olyan borús minden mint ahogy vázolják néked is... ) "

TE HOL A FASZOMBAN ÉLSZ BASZKI?

rugnak ki mindenkit a francba.. meséld már el nekem ,hogy az atv-n kívül hol szídják még vityát?

az hogy neked most jó így azt tökéletesen megértem.. és nem is hibáztatlak.. mindenki a maga hasznát nézi

de ne haragudj meg ha különösebben nem tartom mérvadónak a véleményed amiután véletlenül te pont jól jársz a sávos népjóléti politika okán

Ha az a paraszt tisztességes, becsületes, akkor a szemét sem kell lesütnie! <#eljen>

Atomreaktor
jogos, az meg a másik kérdés, hogy ezt hogyan is számolják. ezek szerint viszont több, mint 6 millió ember van otthon (beleértve persze gyereket, nyugdíjast is), míg a maradék próbálja eltartani õket 😊

Atomreaktor
ja értem, azt hittem sokallod a 12%-ot 😄D

Bronx South
ok-ok, bár én a #46969 -es hszben leírtakat inkább elfogadnám.

Nálunk is 25% körül lenne a valós munkanélküliség, ha nem raktuk volna át a dologtalanokat valamelyik szociális ellátórendszerbe.

Atomreaktor
a megyénkénti lebontás az, ami igazán durva egyébként.

Atomreaktor
jó, 11,4, felfelé kerekítettem, de a 12 rémlett valamiért.

forrás

Bronx South
Nálunk 12 ? Mutass valami statisztikát mert különben nem hiszem el. (Stattal is max nehezen.)

Röviden pár észrevétel.

- Anno amikor mi szidtuk a maszopot, te eléggé csendben voltál. Miért? Akkor még nem láttad mekkora gáz amit mûvelnek?

- Amikor valaki konkrétan neked reagál ( a körbõl ), akkor szerintem ez azért van, mert most jóval hangosabb vagy mint anno, amit nem nagyon értünk... fõleg, ha te is úgy véled, hogy gyakorlatilag csak az változott melyik oldalról tolják az arcunkba a szopni valót.

- Én nem nagyon látom, hogy itt túl sokan védenék a fideszt... nem azt csinálják amit ígértek, sok mindenben kétszínûek, de még mindig jobb mint ami volt. Nem, nem azt mondom, hogy így jó, hanem, hogy valamivel jobb mint volt...

- De én még mindig azt mondom, hogy kicsivel több mint egy évet nem lehet nyolchoz hasonlítani... négyet sem nagyon lehet majd, de addigra kiderül merre tovább.

- Én most sem szavaztam rájuk, és többet nem is fogok, ettõl függetlenül nem tartom korrektnek temetni õket ilyen nyolc év után, ilyen rövid idõ leforgása alatt...

- ( ha egy hétig nem nézed olgit, nem lesz ilyen világvége hangulatod... csak éld az életed, és meglátod nem olyan borús minden mint ahogy vázolják néked is... )

www.smart-bus.hu

Atomreaktor
ráadásul Spanyoloknál 20% felett van a munkanélküliség. nálunk is kicsit jobb lenne talán a helyzet, ha nem 12%, hanem 5 mondjuk.

DaemoonHunter
elég kellemetlen nép ez a görög, korruptság ott is ugyanígy megvan méghozzá erõsen, viszont ez semmittevéssel párosul, legalább is amikor ott voltam dolgozó embert nem igen láttam. szerintem még a spanyolok is bajban lehetnek hamarosan, náluk is élj a mának van.

Atomreaktor
Szerintem egy magas lovon ülõ földbirtokos is jobban megbecsüli a szemét lesütve, de egyenesen álló parasztot, mint a térden állva könyörgõt.

kakimakifsz
Végül is általános iskolás voltam, mikor a románok már könyékig voltak a kínaiak seggében.
Ez így jó és kész szerintem.
Ott a tõke, technika is van.
Németek meg örülnek, hogy a magyarok minden megszorítást lenyelnek.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Ha a német gazdasági potenciál lenne a hátam mögött, foghegyrõl én is megemlítettem volna. Orbán helyében nem hiszem.

Atomreaktor
ettõl függetlenül ezt nem várta volna el senki magyarországtól, mégis a "letérdelõs" módszer sokaknak nem tetszett.

Atomreaktor
azért a németek és az angolok felhozták a témát, még ha finoman is.

kakimakifsz
Nem hiszem😊

Az osztrákok biztos tibet zászlóba öltöztek volna a kínai elnök fogadásakor...

Danny1987

Live for nothing or die for something.

kakimakifsz
Nem pont erre akartam célozni a linkeléssel, hanem arra, hogy ha nem is agresszívan, de elítélték, hogy Orbán nem hozta fel a "emberi jogok tiprását"
Szar vendéglátó lenne, ha azt tette volna....

Atomreaktor
térdre borult és... 😊)

Nem túl bíztató. :S De a szerzõ megtalálta a legjobb szavakat. Orbán térdre borult a kínai minel. elõtt.
Atomreaktor
<#eljen>
a legtöbb ember nem is gondol bele, hogy ami elé kerül az asztalon, az hogyan is jött létre. a mai ipari termeléshez szokott ember már szinte olyat képzel el, mint a szárnyát v. combját c. Louis de Funès filmben.

pedig ez nem igaz és van elég sok film azok számára, akik nem hiszik el, hogy az állatok éreznek és szenvednek, de azok nem szeretnek az ilyen filmekrõl tudomást venni, mert ami megrengeti a mai kényelmes életünket, azt inkább ki szoktuk zárni az agyunkból.