61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#49891 Az ilyen idiótáknak viszont már nem szabad teret adni.
Nem tudom pontosan mi hangzott el ott, menyiben ferdít az atv (gondolom megint egyenesen beszélnek ahogy szoktak), de ha ez ott tényleg úgy volt akkor még egyet is értek azzal akik feljelentették őket.
Nem szeretem sem a négert sem a cigányt, de jobb megoldásnak tartom az elszigetelésüket a fehér emberektől, erre vannak már próbálkozások erre-arra. Persze, ha azt csinálják amit Londonban akkor belefér az éles lőszer is, csak nem kellene hagyni hogy ennyire kinyíljon a csipájuk és akkor nincs szükség az emberölésre.
Amúgy már négy halálos áldozata van a mókának ebből hármat szándékosan gázoltak halálra az afrikából szabadult félmajmok. -
#49890 Az meg, hogy négert nem engedek fel a buszra ingyen, azt lehet, hogy egy libeláris ember előítéletnek nevez, de annyit mondok, ez a szabály, ha felengedem megüthetem a bokám. Az, hogy fehéreket néha néha felengedek? Hát pozitív diszkrimináció... Oly sokszor alkalmazzák ezt ha feketékről van szó én próbálom tartani az egyensúlyt. -
#49889 Így ,hogy előre kivédtem az "angliábóó kussojjááá" érvet, már csak ez maradt.... -
#49888 És ne akard tudni, miért az volt a mélypont!
Az volt, és kész.
:) -
#49887 Jórészt fehér lakta környékeken ment a balhé, nem is tudom eddig mit néztem.... LoL -
#49886 Sajnos sokan keverik a rasszizmust a tapasztalati alapú megfontoltsággal, előítélettel. -
Lantee #49885 ez hozzászólásod volt a nap mélypontja....további szépeket mindenkinek. -
Lantee #49884 Ezzel nem foglalkozom, mert:
1. Sosem az érdekelt, hogy milyen bőrszínű/vallású emberek vettek/vesznek körül. Számomra hülye/ostoba/rosszindulatú és értelmes/művelt/kedves emberek vannak, illetve ezek alfajtái. Amit te képviselsz, a bőrszín és vallás alapján történő ítélkezés, azt rasszizmusnak hívják.
2. Áruld már el, mi is a "mi ideológiánk"?
3. Szerinted miért van annyi "afrikai majom" angliában? Mert a fehér ember lusta volt, nem volt hajlandó alap munkákat elvégezni, ezért inkább behurcolt a gyarmatokról olcsó munkaerőt. Ne legyenek kétségeid, TE IS AZ VAGY! Gyarmatról (új gyarmat az EU) érkezett olcsó munkaerő.
4. Kezdjem el linkelgetni a videókat a csodálatos fekete-fehér együttélésről az elmúlt napokban? Olyan szépen fosztogattak együtt feketék-fehérek, a legnagyobb egyetértésben...nem is értem, miről beszélsz. -
#49883 Volna ellen érvem de innen Angliából nem merem mondani, mert úgy is az lesz a válasz, hogy én kussoljak, mert nem is ott élek. (ráadásul ezzel még egy kicsit egyet is tudok érteni ebben a témában, ugyanis egy napot nem voltam még Magyarországon amióta Viki van)
Amiket olvasok, abból viszont azt szűröm le, hogy viki jóval jobban csinálja, igaz csak hosszútávon fog beérni amit most csinálgatnak. De ezt majd eldönti az idő.
A másik dolog, hogy az embernek van egy olyan tulajdonsága, hogy a rossz dolgokat nagyon megjegyzi a jókat meg könnyebben elfelejti. Viki közel sem csinált az országnak olyan rossz dolgokat mint feri. Ezt most nem az emberekre értem hanem magára az országra, az államra a hazára. Ne csinált még olyan árulást mint feriék. Lehet, hogy majd fog, meglátjuk akkor mit tesznek néhányan. -
Lantee #49882 "Ezek ügyesebb konformisták az előzőeknél.
Mindent kussban csinálnak."
Akkor most miért nincsenek utcai megmozdulások? Feri volt a démon, minden magyar megrontója? Most, hogy nincs feri, hirtelen új nap virradt, és kolbászból lett a kerítés? Ostoba fajankók, akik kettőig nem tudnak számolni. Ha 2006-ban az igazi, valódi megmozdulás lett volna, hiteles, tényleg JOBBAT akaró emberekkel, akkor ma már lángolna Budapest. Mivel ez szerencsére nem így van (legalábbis még nem érzem a füstöt), ezért gondolom - jogosan - hogy akkor is csak egy ostoba csürhe, ostoba hőbörgése volt...semmi több.
-
#49881 Biztos rasszista a bbc is. -
#49880 Értem én, hogy nehéz elviselni amit láttok, hogy hova vezetett az ideológiátok, és ennek semmi köze ahhoz, hogy én Angliában élek-e vagy Magyarországon.
Amikor be lett linkelve az a videó ami a fekete/arab európát vázolta fel, akkor ment itt a nácizás, főleg a ti oldalatokról, ilyenkor meg kussoltok? Ott van élőben a bbc-n amiről beszélt a "szélső-jobb" évek óta, hol van az amiről ti beszéltetek? Hol van a szép csodás fekete-fehér együttélés, a béke, a harmónia, a tolerancia? Hol van???
Hol vannak a szorgalmas beilleszkedésre vágyó afriaki majmok??? A bbc mást mutat...
(figyeljetek, hogy elkezdenek mindjárt nagybetűvel fehérezni, mert meglátnak 2db mini eminemet a tömegben) -
#49879 Az emberek többsége a nemzeti színű pártra figyelt és várta a jelet.
Csakhát viktorviktor csak a háttér színében nemzeti. -
Tsol #49878 Ez ugyanaz az eset, amikoert nem kritizálta GYF-et.r itt lehurrogják Vlalát, hogy ne kritizálja OV-t m -
Lantee #49877 Azzal is bajok vannak, amiket mondasz, de a jelenlegi lakóhelyed/munkakörülményed TOTÁLISAN hiteltelenné tesz. Ennyi! -
#49876 Nem fogják hagyni, hogy felgyújtsd.
Mert nincs szükség a képviselt ideológiád démonizálására.
Ezek ügyesebb konformisták az előzőeknél.
Mindent kussban csinálnak.
Tehát vagy lecsavarnak, amíg kevesen vagytok, vagy beolvassák a petíciódat. -
Lantee #49875 Azok a nyomorult hajléktalan szarháziak már 2002.júniusa óta vártak valami jelre, amit megfelelő indokként felhasználva balhézzanak egy jót. Kapóra jött nekik az "elkúrtuk" beszéd...ennyi, és semmi több nem történt 2006-ban. Ha tényleg komoly gond lett volna, komoly többségi összefogás, akkor igenis lett volna változás. De szerencsére az emberek nagyrésze 4 általánosnál többet végzett, szövegértésből minimum közepesek, ezért az a párszáz hőzöngő nem okozott nagy traumát senkinek. Én csak a szerencsétlen füvet sajnáltam, amit összemocskoltak. -
#49874 Azért az érdekes, hogy már hányszor és hányszor kaptam meg ellen "érv"-ként, hogy Angliában élek.
Ha nem mondtam volna el (szeretek tiszta lappal beszélgetni), akkor vajon milyen ellen érveket hoztak volna fel azok akik ezt oly sokszor hangoztatják. Tehát tegyük fel, hogy Magyarországon élőként mondom ugyanazokat amiket, akkor mi van? -
Lantee #49873 Ok, holnap elvonulok 10 haverommal a tv székházhoz, és követelni fogom, hogy olvassák be a petíciómat. "Viktor takarodj!"
És ha erre kiröhögnek, és elhajtanak a francba, majd jól felgyújtok én is egy skodát. pffffffff -
ManoNegra #49872 Na igen. Meg ez is érdekes kicsit:
-
Lantee #49871 Köszönöm, van már sok barátom, de nem hiszem, hogy te valaha is közéjük tartoznál, úgyhogy nyugodtan felejtsd el a "kisbarátom"-ozást!
Miért ne nácizzak? Nem te hajtogatod itt fojton, hogy bárcsak a szélsőjobb lenne mindenhol hatalmon?!
Mivel képtelen vagy felfogni amit mondok, ezért nem is erőltetem tovább. -
#49870 Nem is akarta azt elkerülni a feri. Az az ember nagy koponya, csak rosszra használja a fejét. Aki ilyet tesz azt általában börtönnel szokták jutalmazni. -
#49869 Szerintem meg az a bűnös, aki nem ült le tárgyalni a tüntetőkkel.
Elvették volna a petíciót és hajnali 3-kor, amikor már úgysem néz senki tévét, beolvassák.
De ezen kívül biztosan lett volna még 100 módja a konfliktus elkerülésének. -
#49868 "Próbálhatsz bármilyen szánalmas ideológiai maszlag mögé bújni, pusztán a PÉNZ miatt mentél Angliába. "
Nem ezt mondtam? "Két libelárszar közül a jobbat választottam."
off:
Hát az én buszomra neccesen szál fel bármilyen néger oyster nélkül. Fehéreket még felengedek ha szépen mondja a kamu szövegét, hogy elhagyta meg amit ilyenkor szoktak mesélni. Már alig várom, hogy egy ilyen afrikai majomra ráhívjam a rendőröket ha visszaugat, de még nem volt rá alkalmam.
Otthon sem dobáltam melegfelvonulást, de egyetértek a dobálókkal.
Lehet, hogy náci vagyok, de nem az én ideológiám miatt történnek meg azok a dolgok amik, kis barátom hanem a tied miatt, minimum hajtsd le a fejed és mond azt amit a vezíred: Ezt elkurtuk!. (és még most is nácizik, beszarok!) -
#49867 Jól észrevetted, hogy rosszat szóltam a rendőrökre, erre reagáltál is.
Az, hogy a másik oldalról elmondtam, mi a baj, az már nem tűnt fel.
Erre nem volt szavad.
Ennyit tudsz.
És ez a baj a szegény szerencsétlen, üldözött magyarországi kisebbségekkel is(csak el kell olvasni a legújabb Geszti interjút).
Hiteltelenek, amíg csak az ellen kritikáját harsogják.
Majd ha Geszti, vagy Presszer felemeli a szavát egy Regős Péter, vagy egy Spiró György kapcsán, akkor hitelesek lehetnek. -
Tsol #49866 Merkelék nem akarják más hülyeségét kifizetni. -
ManoNegra #49865 Az is bűnös. -
Tsol #49864 Ajjaj, ezért most kapni fogsz. :(
-
Lantee #49863 "Itt az a bűnös, aki nem mozgósította az összes elérhető rendőrt akkor..."
Nem! Itt az a bűnös, aki mozgósította és irányította a csürhét! Ne üljünk már megint fordítva a lovon. -
Lantee #49862 "Jelenleg a két libelárszar közül a jobbat választottam"
Próbálhatsz bármilyen szánalmas ideológiai maszlag mögé bújni, pusztán a PÉNZ miatt mentél Angliába. Nekem ne magyarázd meg, milyen országban élsz, éltem ott eleget. Ha neked fáj az a fajta liberalizmus, ami Magyarországon van, akkor Angliában már minimum megőrültél volna. Pontosan tudom, hogy pl. a te munkahelyeden - a buszokon - alig lehet angol szót hallani. Mindenki más nyelven karattyol: Indiai, paki, nigériai, lengyel, kínai, stb. A világ legliberálisabb országa. Gondolom ott is kimész minden évben dobálni a melegfelvonulást, ugye? Gondolom ott is bevered a fejét minden "niggernek", aki oyster nélkül akar utazni.
Jártatod a szádat, tipikus szobanácit játszol, ugyanakkor marhára örülsz, hogy egy olyan országban élsz, ahol mindezek ELLENÉRE jobban élsz, mint hőn szeretett hazádban bármikor is élhetnél. Pedig Magyarország Angliához képest egy szélsőjobbos diktatúra!
Fogadd el, könnyebb lesz: Pénzért csinálod te is, totál nem érdekelnek az elveid! -
#49861 Nem barátom. Elárulom, hogy nagyon téves a próbálkozásod. Nálam nem kapcsolják ki az áramot és az éhezés közelében sem vagyok, de az tény hogy elég sokat adózok. 200+font/hét. De ez nem a keresetem 50+százaléka, hanem kb 20 környéke.
Ha nem volna librelarizmus se itt se otthon akkor most otthon lennék. Ezt gondolom nem sikerült felfogni pedig tegnap is és régebben is többször írtam. Jelenleg a két libelárszar közül a jobbat választottam. De egyre erősebben sejtem ,hogy ez csak átmeneti. A távol keleten más a kultúra nincs ez a szar cionista uralom meg ez a sok buta médiával távirányított ember. (persze ennek még utána nézek).
A szélsőségeseknek mondom, hogy nem Koreáról beszélek. -
ManoNegra #49860 Az nem bűnös aki ezt előidézte? A TV székház ostroma napján elejét lehetett volna venni ennek az egésznek. De nem történt meg, hagyták! A randalírozók lepődtek meg legjobban, hogy sikerült bevenni a székházat. Itt az a bűnös, aki nem mozgósította az összes elérhető rendőrt akkor, pedig sejthető volt mi fog történni!
A rendőrnek meg NEM az a dolga hogy bosszút áljon! Ez még nem a vadnyugat. -
Lantee #49859 viktor, viktor. hát nincs neked egy rendes tanácsadód?! már megint rossz helyre dörgölőzöl -
Lantee #49858 "Az tény, hogy jelen pillanatban többet teszel az országért mint én. Eteted a cigányok gyerekeit miközben a "tieid" éhesek, fizeted a cigányok villanyszámláit miközben "nálad" kikapcsolják az áramot. Fizeted az áfát amit a cigány sosem fog. Veszel a gyerekednek tankönyvet amit valakik ingyen kapnak, mert fekete a bőrük."
Az tény, hogy jelen pillanatban többet teszel egy niggerneveldéért, mint én. Eteted a niggerek gyermekeit, miközben a "tieid éhesek, fizeted a niggerek villanyszámláit miközben "nálad" kikapcsolják az áramot. Fizeted az áfát, amit a nigger sosem fog. Veszel a gyerekednek tankönyvet amit valakik ingyen kapnak, mert fekete a bőrük....és ezek a valakik még szét is szedik a várost amiben laksz, pár iPhoneért.
Nem érted, mi?! Az a bajunk, hogy a liberalizmus melegágyában élvezed a liberalizmus minden áldott hatását, mégis neked a legnagyobb szád, és te nácizol a legjobban. Hogy is van, bort iszik vizet prédikál... -
Lantee #49857 Jajj, már megint az a csúnya, szemkilövető rendőrállam. Nem unalmas még? Vagy azért kell ilyen sokszor mantrázni, mert magatok sem hiszitek?
Vázolom egy - nem feltétlenül képzelt - szituációt:
Rendőr vagy. Esetleg bevetési. Ez a munkád. Ezt tanultad. Átlagos fizetésért csinálsz olyan dolgokat, amiért az átlagember gyűlöl, az átlagember nem bírná, az átlagember nem is tudja miket. De te csinálod. Összeégett hullákkal, családi késelésekkel, rothadó csövesekkel foglalkozol nap, mint nap. A társadalom megvet, nem kevésszer hallod, "mocskos zsaru!". Aztán hirtelen történik valami. A kollégák vérző fejjel jönnek vissza az őrsre. "Valami ellenzéki tüntetés" - mondják. Pedig te magad is jobboldali vagy. Te sem szereted a cigányokat. Aztán meglátod a TV-ben, ahogy néhány idióta focidrukker lealázza a kollégáidat, rájuk gyújtják a vízágyút, stb. Kicsit felmegy benned a pumpa. Néhány nap-hét elteltével téged is kivezényelnek egy tüntetéshez. Ott áll veled szemben az a csürhe, akik elintézték a kollégákat. Az a csürhe, akitől hetente hallod, hogy mocskos zsaruk. Az a csürhe, aki azt hiszi, nincs rátok szüksége, de persze ha gond van, sírva szalad hozzád. És megkapod a parancsot, "Oszlatás!" .... Nem szelektálsz, bosszút állsz! Rendet raksz, rend lesz. Aztán elkezdesz bíróságokra járkálni. Elkezded olvasni, hogy TE VAGY A ROSSZFIÚ! Nagy nehezen bebízonyítod, hogy te csak a munkádat végezted. Azt, amire felesküdtél. Neked mindegy, ki van éppen kormányon, te a rendet fogod szolgálni. És te a rendet szolgáltad. És ezért baszakodnak veled. Aztán valahogy megúszod. Jogerős bírósági ítélet születik, hogy NEM VAGY HIBÁS! Aztán jön egy kormány, és egy tollvonással HAZUGNAK minősít, visszavonja a jogerős bírósági ítéletet... és a sztori folytatódik.
Ezért, mondom, AKI KORPA KÖZÉ KEVEREDIK! Érdekes, sem nekem, sem a családomnak, de még az ismerőseimnek sem lőtték ki a szemét, még csak egy nyamvad gumibot/kardlap csapást sem kaptunk még soha. A könnygáz hatásairól sincsenek elsőkézből információink. Nohát! Micsoda véletlen, mi? -
#49856 Az tény, hogy jelen pillanatban többet teszel az országért mint én. Eteted a cigányok gyerekeit miközben a "tieid" éhesek, fizeted a cigányok villanyszámláit miközben "nálad" kikapcsolják az áramot. Fizeted az áfát amit a cigány sosem fog. Veszel a gyerekednek tankönyvet amit valakik ingyen kapnak, mert fekete a bőrük.
Köszönöm abból nem kérek. Ha a Jobbik megnyerte volna akkor otthon lennék és kb annyit tennék az országért mint te. Nem nekem kellet mszmp/fidesz/lmp/szdsz. Egyétek meg amit főztetek én köszönöm kihagyom.
Sőt azt mondom, hogy esélyes, hogy már munkaképes koromban nem fogok haza költözni, azt mondják ismerőseim akik voltak Thaiföldön, hogy az nagyon nagy király hely. Egyelőre nem hiszek nekik, jövőre elmegyünk oda feleségemmel 1-2 hétre körbenézni, aztán ha tényleg jó akkor itt hagyom ezt a nigger neveldét is a p*csába, a libelármajmok meg csak élvezzék a főztjüket.
Ha hiszitek ha nem beszéltem olyan angol emberrel aki egyetért a lázadó niggerekkel és elítéli, hogy agyonlőtték azt az életében soha nem dolgozó drogdíler szarházit.
Annyira elvan butítva az európai polgárság, hogy én szerintem innen is lelépek. -
#49855 Igen.
És hol ez a csürhe?
Kik ezek egészen pontosan?
Milyen büntetésben részesültek?
Megmondjam?
Olyanban, mint az egyenruhás tömegbelovagolók, szemkilövők és főnökeik: semmilyenben.
És ez a baj.
Van itt, aki a rendőri túlkapásokat, van, aki a kukagyújtogatást ítéli el.
Én mindkettőt.
Csakhogy mindkét taborban többségben voltak a tisztességes szándékú emberek.
A tüntetők oldalán ők egy idő után észrevették, hogy rájuktelepültek a balhéból, vagy odaküldött rossz szándékú emberek.
Tisztességes rendőrt meg inkább nem is küldtek később már, mert még átállna. -
#49854 "de ha mér személyeskedés van"
személyeskedés, hogy miután engem okolsz az ország helyzetéért (meg a "társaimat"), kissé nyersen felnyitom a szemed, hogy egyelőre összehasonlíthatatlanul többet teszek az országért, az itt élőkért, mint Te?
nem megsértődni kell, hanem elfogadni ezt a tényt és máskor nem kényszeresen (hamis) bűnbakot keresni, magunkat pedig felmenteni - ezt a retorikát hagyjuk meg a "fényévekkel" jobb fityesznek...
(aki itt él/élt, az szinte mind bűnös és tehet a kialakult helyzetről - persze az arányok különbözőek. én is bűnös vagyok, hiszen nem titok, hogy kire szavaztam 2002-ben, vagy nem egy esetben áfanélkül kértem a falfestést, stb stb stb ...) -
#49853 Mindenesetre a kifogások, ellenérvek még most is dohányoznak (ki a francot érdekli?)... :D:D A társadalom nem politikailag megosztott, hanem politikailag és agyilag megosztott. Szerintem senki se születik hülyének, csak ez a fránya rendszer... -
Vlala #49852 Nem egy kategória a kettő.