Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

89
akik megreformálták a pedofíliát és õk kezdeményeznek...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ott reformgyerekek vannak..xD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sosem dolgozttam reformóvodában. 😄

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Lehet. Nem voltam ott.

Ellenfél elhiteltelenítése. Régi jó recept.
Bazz....

"Daniel Cohn-Bendit egy frankfurti alternatív óvodában próbált meg „emancipálni" ötéves gyerekeket. 1972-tõl két évig dolgozott egy ilyen reformóvodában. A könyv, amelyben élményeirõl, tapasztalatairól beszámol, már a hetvenes években jelent meg, de igazából csak 2001-re lett botrány belõle, amikor is a L'Express hetilap elõvette ismét az ügyet, és a legpikánsabb részeket újrapublikálta.

Cohn-Bendit szerint a gyerekek sokkal érzékenyebbek és nyitottabbak, mint azt feltételeznénk róluk, és ennek megfelelõen kell viszonyulni hozzájuk. Szerinte érezhetõ volt, ahogy a gyerekek erotikus értelemben is közelíteni akartak a felnõttekhez - mindezt Cohn-Bendit „flörtként" írja le.

„Többször is megesett, hogy néhány gyerek lehúzta a sliccemet, és elkezdtek simogatni engem. A körülményektõl függõen eltérõen reagáltam minderre, de a vágyuk mindenképp problémát jelentett számomra. Miért nem egymással játszotok, miért engem választottak ki, és nem más gyereket? - kérdeztem tõlük. De ha kitartottak, én is visszasimogattam" - írja a zöldpolitikus a Le Grand Basar c. könyvben."

http://hetivalasz.hu/vilag/pedofil-e-daniel-cohn-bendit-36795/

arty
jah, jól kiosztotta 😄

két ripacs...

Forza.

Ulvar
A kis francia kecseg hogy vakerált 😄

Inkább azon törje a kobakját hogyan ne szakadjon ketté belpolitikailag Belgium, és megkérdezném hogy Franca honban hogyan próbálnak a kisebbséggel elbánni (jogosan, csak akkor ne a mi belpolitikánkkal foglalkozzon a zõd gyerek, hanem a sajátjukkal elõször).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Láttam a híradóban Orbán reakcióját Cohn Bandita szavaira. Függetlenül a belpolitikai helyzettõl, régóta vártam már ilyen kiállást ahogy kiosztotta a nagyszájú pedofilt!

Sajnos csak a tv2-es videót találtam.

http://tv2.hu/tenyek/video/vita-a-magyar-alkotmanyrol-tenyek-riport

Atomreaktor
Igen, sajnos. Úgy hallottam, hogy a hiányzó harmad 5/4-e(!!!) is afrikai. Az aljasak.

Úgy tûnik minden FAJTA ember haszontalan és rossz... <#szomoru2>

Gratulálok a cikkírónak. 'A homokosok egy betegség'.

Atomreaktor
vigyázz mit válaszolsz 47434-re 😊

😄 Néha nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek némely hozzászólásodon...

www.smart-bus.hu

Danny1987
Afrikáról hallottál-e?

Live for nothing or die for something.

Nagyszerû, hogy ilyen alaposan összetudták gyûjteni az információkat, és ebbõl aztán írni is sikerült valamit. (Nem).
De akkor a maradék kétharmad háromnegyede európai?! A szemetek!! Biztos a származás teszi...

Danny1987

Itt van egy videó, ahol a cigány srác kicsit elgondolkodik, mi történne ha...

Most már tényleg az lesz? Halálért halál?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987
Danny1987
A sterilizálás a leghumánusabb megoldás.

csige791
Hát nem tudom. Ismerek egy csajt (most már nõ) aki a szüleitõl elválasztva nõtt fel. Az okát pontosan nem tudom (gondolom meghaltak, vagy a szülõk jól neveltek voltak és elhagyták) de amikor végzett a tanulmányaival az állam adott neki egy nagyobb összeget az élet elkezdéséhez, ezt össze dobta az egyik gyerekkori barátommal (õ a férje), belevágta egy ház vásárlásába, a hitel már lejárt van két gyerekük autójuk (azon még van hitel) mind ketten dolgoznak, a csaj valami boltos ha jól emlékszem Lidli-ben.

Persze más az ha elvesznek a szüleidtõl mintha azok elhagynak.

DE. Úgy gondolom amelyik gyerek motorokat lop 6.-os korában nem jár suliba, stb... annál már kialakult a lenti cikkben említett "lelki sérülés" ami szellemi elmaradottsággal is jár. Ebben az esetben már csak az állam segíthet, mit segíthet, kutya kötelessége segíteni. Ha nem teszi tönkre megy a társadalom.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

TheLostOne
Igen, én is ismerek egy rendes cigány családot, 3 gyerek van náluk. A szülõk tök normálisak, egyszer hallottam, hogy valami vállalkozót oktatnak ki arról, hogy be kell jelenteni mindent rendesen az APEH-nak, mert ilyesmibe csak teljesen tisztán szabad belevágni, õk csak akkor vannak benne a dologban.

A legidõsebb gyereknek voltak hülyeségei régebben, de született neki egy fia, azóta mintha kicserélték volna. A középsõ gyerek az problémás, de szinte ki is tagadták a családból... A legfiatalabb meg sportoló, és nem egyszer hallottam, hogy szidja a nagyobb testvéreit a szemétségeik miatt, és hogy emiatt a szüleik szívnak sokszor.

Voltam náluk többször is, szinte tisztább körülmények között élnek, mint az átlag fehérek.

Az már más kérdés, hogy rajtuk kívül más cigányokat nem tudnék mondani egyelõre, akikre ezek a dolgok igazak....

Atomreaktor
ez mondjuk elég rossz próbálkozás lehetett, miért kellett egy teljesen más országba vinni õket? és a koruk is elég idõs volt már ahhoz, hogy ez így ne mûködjön.

szerintem ha a rendõrök betartatnák a törvényeket, mindenkivel, kivétel nélkül, akkor a problémás családoknál is megoldható lenne, hogy a gyerek hétvégenként hazajár a bentlakásos iskolából. de ha komolyabb rend lenne, akkor lehet, hogy nem is lenne szükség az "átnevelõs" iskolákra. kicsit több börtön kellene, az igaz...

Gondolod hogy van gazdasági/pedagógiai kapacitás 200 ezer roma fiatal átnevelésére? Az eddigi próbálkozások a nálunk fejlettebb országokban is mind igazán csúfos kudarcot vallottak.

Kegyetlen dokumentumfilm kavarta fel Grönlandot

Stolen Generation

Sajnálom, de úgy néz ki, még több adóforintot kell belefeccölniük a szocik elleni bosszúba.

Atomreaktor
szerintem sem kellene több rendõr, arra bõven elég lenne a létszám, hogy betartassák a törvényeket, ha nagyon akarnák. lehetne itt rendet tartani, csak nem akarják.

csige791
Pl az Itt szereplõknek az összes gyerekét elvenni azonnal.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Szerintem ezt a gyerek elvételt nem bõrszín alapján kellene mûvelni. Volt olyan cigány osztálytársam (kb 2-3) akik néhány magyar társunknál különb nevelést kapott, de ezzel szemben volt olyan amelyik általános iskola 6. körül már motorokat lopott a lakótelepen, mindezt kb 1994-ben.

Ki lehetne alakítani erre szépen egy szabály rendszert ami nem a mi feladatunk, bár ötleteim lennének. Pl a gyerek sokat hiányzik a suliból/oviból már visszük is átnevelni.

A több rendõr nem megoldás, szerintem meg kell húzni egy határt hogy mennyi rendõr kell mondjuk 1 milla emberenként egy társadalomban. Ha ez a meghatározott fölé kell vinni a létszámot akkor ott már más gond van.

tviktor91
Akkor mar csak eleg tehervonat kell.<#idiota>

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Ulvar
Már létezik, úgy hívják India.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Atomreaktor
és az sem lesz jó megoldás sajnos. kellene nekik egy külön ország, lezárt határokkal és ott azt csinálhatnának amit akarnak.

Ezért lesz ennek a maszatolásnak egy magas fallal körülvett cigány gettó a vége.

arty
nézd, én vonától teljesen függetlenül jutottam arra az eredményre, miszerint a gyerekeket el kéne venni a cigányoktól és ha pár generácio kiesne, talán lenne valami változás 😊

ez viszont náci (gyere danikám, ostobázz le 😄 ) cselekedet lenne és pusztán elméletben látom megvalósíthatónak. pl elképzelem, hogy egy "rezsim" idejön és elviszi a gyermekemet, hogy hithû keresztényt neveljen belõle, mert hogy manapság elkurvult a világ és majd milyen jó lesz mindenkinek ez ... asszem fegyvert ragadnék 😊

remélem érthetõ 😊

Forza.

csige791

Álmatlan éjszakát nekünk? Én inkább úgy látom neked fáj, hogy bántjuk... 😊 Mellesleg, ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy jött szóba.

www.smart-bus.hu

csige791
Erre nagyon egyszerû a válasz.

Én pl nagy összeget mernék tenni arra, hogy Gy. Ferenc lesz még miniszterelnök. Kisebb összeget is mernék tenni arra, hogy O. Viktor után õ lesz a következõ, esetleg közéjük furakodik valaki egy "idény" erejéig.

Na ez az amitõl fosnak néhányan.

csige791
""cigányok lopnak. börtönbe minden cigánnyal, akkor nem lesz lopás." ideológiához."

Én úgy tudom ilyet soha senki nem mondott, ebben a formában.

Viszont kezdek beilleszkedni az új melóhelyemre és érdekes tapasztalatot szereztem a rasszizmus témában.

A munkatársaim között megtalálhatóak a föld minden részérõl érkezett emberek (Londonban vagyok, buszsofõr). Beszélgettem néhányukkal (lengyel,néger,india, talán még zsidó is volt köztük) a téma pedig ki melyik busz vonalat szereti illetve melyiket utálja. A W8 jelzésûrõl mindenkinek egybehangzó a véleménye legyen akár néger vagy fehér az illetõ. Ez a járat átmegy egy néger negyeden ás mindenki azt mondja, hogy ott állandóan probléma van, az emberek felszállnak fizetés nélkül, ha szólsz neki visszaugat, fenyeget, még neki áll feljebb, stb... Érdekes módon a 7 vonal közül amin mi dolgozunk egyedül itt van kimagaslóan sok gond az utasokkal, a többit vonalat esetleg a nagy forgalom miatt nem szeretik, vagy mert nem jó a menetrend vagy ilyesmi.

Vajon a Buszsofõrök nagy része úgy született, hogy rasszista vér csordogál az ereiben? Vagy esetleg a tapasztalataik alapján döntik el, hogy mi a jó és mi a rossz.

Persze vannak erre is jó érvek, a kedvencem a több rendõr kell magasröptû elmélet. Persze abba már nem mennek bele, hogy ez mennyibe is kerülhet nekik. Tegyük fel, hogy havonta 200ezer huf/rendõr az összeg. (szerintem jóval több).
Plusz 1000 rendõr:
200000 X 1000 = 200000000/hó.

Tehát: Egyszer eltartjátok õket, és etetitek a nem kis számú gyerekeiket. Ezt most nem próbálom meg számszerûsíteni, mert így érettségi nélkül nem egyszerû ez számomra. <#eplus2> (bár volt már hogy megtettem).
Másodszor: Plusz milliárdokat dobáltok felzárkóztatásra (szavazatvásárlásra).
Harmadszor: Pótoljátok amiket ellopnak. (Több milliárd évente csak a MÁV-nál).

Erre meg még jönnek az érvek, hogy még több rendõrt fizetnétek, akik vigyáznak rájuk.

Én még megpróbálnék valami hasonlót mint amit Vona vázolt fel, elvenni a gyerekeket, bentlakásos suliba rakni, megpróbálni megnevelni õket, általános értékekre tanítani stb...
Ez egy 20 éves történet lenne, kb annyiba kerülnének mint most. Ha ez sem segít akkor vagy rabszolgaként tartani õket, vagy elûzni õket a hazából.

(Ne feledjétek, hogy az egyik Fideszes politikus azt mondta, hogy 2 választás múlva úgyis a cigány szavazatok lesznek többségben, szóval az idõ szorít).

Mára eljutottam oda, hogy hiszem azt, hogy aki a cigányokat védi annak nulla élet tapasztalata van, és ezzel az érveléssel akar okosnak intelligensnek tûnni a többi ember elõtt, érdekes módon legtöbbször õk használják a demagóg szót is, ráadásul úgy, hogy a jelentését sem tudják, legalábbis sokszor rossz szövegkörnyezetbe helyezik...

Hát hajrá fiúk.

Lehet, hogy a táncikálását nem hevertük még ki. 😄

Húúúha, kicsit korán van még! Utolsó mondtatom nem ér, ott sincs, nem is írtam. 😄
Hallod, áruljátok már el, hogy egy több, mint 2 éve megbukott ex-kormányfõ, miért tud még mindig álmatlan éjszakákat okozni nektek?

Mást sem hallok, mint gyurcsány így, gyurcsány úgy!

Tényleg kíváncsi vagyok, mert én úgy gondolom, hogy ennyire max attól az embertõl tartanak mások, akiktõl tartanak.
És akkor még ott van a dobrev klán... ha azt nézzük, hogy fecó most milyen családban van, hát azért az nem semmi kis brigád...

www.smart-bus.hu

Így van. Már csak a titkosított mutyi kérdések sorozata van hátra, és már tiszta is a közélet. 😄

trident
Én asszondom, tartom magam az elsõhöz, ha ez annak idején nyilvánosságra van hozva, kibeszélve és megbeszélve, lehet tisztább lenne ma a közélet.
(és nem -zsarolással- beszervezettekrõl beszélek elsõ sorban ugyebár)

Lásd medgyesi is mekkorát bukott, pedig ha ez már a rendszerváltáskor kiderül, még elõnye is származhatott volna belõle.
Nem tudom mennyire valós ez a link. Ha a tizede is igaz, akkor ezek sem történnek meg. Már máshol tarthatnánk. De ez persze már csak naivitás és nem abban élünk.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

És miért szenvedjen egy egész ország? Pár tucat emberke eseteleges politikai karrierje fontosabb, vagy egy ország tisztasága?

Mint írtam, egy bizonyos szint felett. Tehát nyilván nem Mari nénirõl van szó, akit belökdöstek a pártba, és szerencsétlen nem mert nemet mondani. Azokról van szó, akik felelõs posztot töltöttek be, vagy például kisz tagok voltak... az, ha jól emlékszem nem volt kötelezõ!

Tehát akkor még egyszer, mielõtt addig csúsztatjuk a dolgot, hogy én a fél országot kizárnám a politikai életbõl! Olyan, az elõzõ rendszerben szerepet vállaló egyedekre és kölykeikre gondoltam, akik felelõs, döntéshozó, önként vállalt pozíciókban voltak, és tevékenyen részt vettek a rendszer kiszolgálásában!

Mondjuk akinek az a szülei az Andrássy út 60 alatt tevékenykedtek... de lehetne még sorolni.

Hogy a kollektív bûnösségig, hogy jutottál azok alapján amit én mondtam, azt már meg sem merem kérdezni! 😊

www.smart-bus.hu

arty
De miért szenvedjen egy fiu apja "bûneiért"?

És nem pár tucatról lehet szó, az ország harmada, negyede (tizede?) igy vagy ugy be volt szervezve - az egy következõ generáciora számolva igen jelentõs látszámot dobna ki 😊

Meg ez már veszélyesen közel van a "cigányok lopnak. börtönbe minden cigánnyal, akkor nem lesz lopás." ideológiához. (irhattam volna mást, de asszem ez is érthetõ: nincs olyan, hogy kollektív bûnösség)

Forza.

Na azért álljunk meg! Attól, hogy valakit eltiltanak a politikai pályától, még nem pecsételik meg az életét... beszélje meg apucival, hogy miért mûvelte azt amit...

Azért pár tucat emberrel ne állítsunk már szembe egy országot!

www.smart-bus.hu

arty
Számomra - és remélem még sokak számára - ártatlanok megkülönböztetése elfogadhatatlan.

Forza.