61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Tsol
    A 14 éves fehérnek szabad zúzni, mert 14 éves? Akkor a 0-20 év közti feketéket is kizárhatjuk?
  • arty
    soha senki nem mondott ilyet. pusztán állandoan rátok kell szólni, hogy ne négerezzetek, mert a néger=szarember analogia nem létezik. ezekután levonod, hogy miszerintünk a fehér a szarember.

primitiv gondolkodás :)
  • arty
    nem azt vitatom, hogy honnan indult! az viszont videok alapján tuti, hogy rengeteg fehér is belekeveredett a fosztogatásokba, abszurd, ahogy folyamatosan csak négereztek a témában, miközben rengeteg a fehér és arab kinézetű a videokon. nem százból 1, az fix.

egyelőre még én válaszoltam a te, 5x feltett kérdésedre, ne terelj!

értem én, hogy gáz, hogy a valóság nem a hülyeségeteket igazolja, de azért nem kéne ennyire a szivedre venni és hetihetesezni. utoljára az első orbánkormány idején néztem őket, akkor volt létjogosultságuk (ellenzékiség), de amikor a váltás után is csak az orbánviktorozás ment (miközben megyó tombolt) akkor elég lett.
  • ManoNegra
    Abban azért mindanyian megegyezhetünk, hogy a rasszizmus nem a fehérek kizárólagos privilégiuma. Mindenhol megtalálható, és a feketék (bizonyos értelemben joggal) élen járnak benne. De rasszisták az ázsiaiak is és rasszisták a cigányok is. Természetesen tisztelet a kivételeknek!
  • Danny1987
    Tudom a fehér ember a hibás mindenért...
  • Danny1987
    Persze tudjuk egész afrika egy sivatag:)
    Zimbabwe búza exportőr volt amíg a fehéreket el nem üldőzték. Tudtommal a dél afrikai köztársaság sem a szahara közepén van.
    Most akkor a termőföld rasszista mert fehérekkel terem feketékkel nem???
  • Danny1987
    kuruc?
    Arról szerintem nagyon de nagyon de nagyon ritkán linkelek.
    Nem is igazán olvasom.
    A szentkoronat gyakrabban.

Ezek szerint az általam hozott szentkoronán található hír falsh?
    Vagy csak már nem tudsz mit kitalálni?
  • banok
    Azért ez a hsz már átment a demagógiába. Ezek a történetek nem hasonlíthatóak össze.
  • neB
    troll harder

Rasszista oldalról linkelni egy rasszista vita közben nem valami okos.

Egyébként meg azt mondjuk elfogadom hogy Londonban főleg négerek rabolnak és fosztogatnak de mi van például Manchesterrel vagy Nottinghammel? Ott nem él annyi feketebőrű mint Londonban.
  • banok
    He? Most a Barangóra gondolsz? Vagy kire/mire?
  • Tsol
    Igen, pedig a Szahara burjánzana és mindenhol barna erdőtalaj lenne.
  • tviktor91
    Na vajon hogy lehet? Ne legyel mar ennyire gecibutasötet..
    Egyebkent pedig mar kurvara unja mindenki a szentkoronabaromsagaidat a kurucrol mar nem is beszelve
  • Hegi90
  • Tsol
    Van ilyen is.
  • Atomreaktor
    ingyenes teszten voltam a győri egyetemen, másokkal együtt. csak tudok, hogy fizettem-e érte, vagy nem :)

• Danny1987
    Szóval pofára esés van.

Hogy lehet hogy pont fekák gyilkoltak hisz szerintetek a fehérek is fosztogatnak:)

Cinkes a valóság és néha nagyon kellemetlen. Ilyenkor marad a jó öreg nácizgatás rasszistázás "érvként".
  • Danny1987
    a körülményeket ők maguk teremtik meg.
  • tviktor91
    Ellenpéldának valamit fel kell hozni a mininaciknak.
  • Hegi90
    az is csoda, hogy kialakult ott bármiféle társadalom ilyen körülmények között.
  • Danny1987
    #50151-ben te sem untad.
    Ja hogy ott fehér tört ablakot itt meg fekete gyilkol fehéret?

Hogy is volt az a nem számít a szín?

Ez nem képmutatás?
  • Danny1987
    ahol a nemi erőszak a kecskebaszás és a maguk alá szarás a kultúra része ott ezen nem kell csodálkozni.
    Saját maguknak köszönhetik.
  • tviktor91
    Mondtam már hogy én leszarom milyen színű.Normális legyen és kész.
  • ManoNegra
    De ugye a rasszizmusra nem fehérezéssel fogunk válaszolni?
  • tviktor91
    Csak neked,és csak linkben.:
    http://noob.hu/2011/08/12/tumblr_lpodq00z4B1qdhrwbo1_500.jpg
  • Narxis
    Ejnye.
  • Hegi90
    Nem tudom mit vársz el egy olyan területen lakóktól, ahol a víz előzetes forralás nélkül gyakorlatilag méreg, és a malária, az álomkór, az aids, és a bilharziózis olyan gyakori, mint nálunk a nátha.

just sayin'
  • Roselino
    De geci buta vagy...
  • ManoNegra
    Semmi különös csak a tv2 hazudott egyet...
  • tviktor91
    Nem unod e még?
  • ManoNegra
    Irán porig alázza a briteket – békefenntartókat küldene Londonba

"Az iráni önkéntes népi milícia, a Basíj parancsnoka kijelentette, hogy Irán kész békefenntartó erőket küldeni Londonba, mivel a brit fővárosban a zavargások megfékezése elhúzódik, annak ellenére, hogy a helyi biztonsági erők megszigorították az intézkedéseket."

• Danny1987
    Agyonverték a négerek az angol férfit

Na most lehet fehérezni.
  • ManoNegra
    Soros Németországgal fizettetné a számlát

"Soros szerint még egy olyan kis állam, mint Görögország teljes fizetésképtelensége vagy az eurótérségből történő kiválása is ahhoz hasonló bankválsághoz vezethet, amilyen az elmúlt század harmincas éveinek "nagy depresszióját" okozta. A kérdés nem az, hogy van-e értelme a közös valutának. Az euró létezik, és esetleges összeomlása a bankrendszernek kiszámíthatatlan kockázatokat okozna - vélekedett Soros, aki Angela Merkel kancellárhoz intézve szavait azt hangoztatta: Németországnak fel kell hagynia az eddigi habozással, és minden eszközzel hozzá kell járulnia az euró megmentéséhez. Soros megítélése szerint csak Németország képes visszafordítani az európai gazdasági és pénzügyi szétesést."

Soros és a libidó

"Még el sem csitultak Dominique Strauss-Kahn korábbi valutaalap-vezér ügyének hullámai, Soros György személyében újabb nagy hatalmú nyugati pénzemberrel szemben merült fel a gyanúja nő elleni erőszak elkövetésének, ugyancsak New Yorkban."
  • Danny1987
    Nem a fizikai létet fontosabb mint hogy 1 tv-d van vagy kettőd.

Amúgy ha a feketék pénzhez jutnak ugyanolyanok mint idehaza a cigány jogvédők.

Ha kolompár lenne a miniszterelnök gyurcsány meg orbán elbújhatna mögötte.
  • Danny1987
    az alacsony iq-sból sok millió van. a magas iq-ból kevés.
    Az alacsony iq-s elvágja a torkod a magas iq-s kevesebb bért fizet neked hogy neki több legyen.
  • Danny1987
    Úgy hogy pénzügyi analfabéta vagy.
  • csige791
    :)

Az látszik, hogy csak találgatsz...

Az első napokon kizárólag néger lakta területeken volt a banzáj ezt tudom 100%-osan.

Majd ezek a bandák (mivel feltaláltuk nekik az autót) elég mobilisak, oda mentek ahol szerintük kevés rendőr volt.

De mind1, magyarázzon nektek akinek két annya van. Akkor nem négerek csinálták az egészet, nem a libeléáris emberijogi faszságokank köszönhetően lettek ilyenek, hanem "mert a szélsőjobb...".

Menjetek vissza tovább keresni a 100 fekete között a bizonyoságotokat, azt az 1-1 fehér hülyegyereket amelyiknek ez menő, hogy rombol mert 14 éves.

A hülyeségre nincs orvosság, a ti ideológiátok miatt lett ez az egész szar, és még most is csak tereltek, próbálkozotok. Amúgy amit most leírtam azt már többször is, majd újra és újra felteszitek ugyanazokat a kérdéseket. Mit vártok, majd más lesz rá a válasz idővel?

Nézzétek meg az első napok híradásainak index.hu-s hozzászólásait, illetve amit az itt élő magyarok írtak. Mindvégig állítják, hogy fekék csinálták a fesztivált, a saját szemükkel látják/látom, még az index is leadta változtlanul legalábbis benne hagyták, hogy négerek feketék.

TI csak várjátok meg a következő heti-hetes adást, nézzétek meg ott mit mondanak az esetről és ismételgessétek naphosszat. Attól fogtok intelligensebbeknek tűnni a széslőjobbosoknál.
  • Danny1987
    A jólét meg a fejletség nem ugyanaz.
    Egy ortodox zsidó valószínű nem fog sokat áldozni plazmatévére meg autóhifire és egyéb luxusra valószínű mégis intelligensebb az átlaga mint te.

Amúgy meg elmehet afrikába.
  • Lteebee
    Igazad van.
  • Lteebee
    Magas iq + igazságszolgáltatás = fejlődés
    Magas iq + jogszolgáltatás = ?
  • arty
    "Magas iq= fejlődés"

jah, itt a sok magas ikús politikus mellett akkora a jólét és fejlődés, hogy elmondhatatlan!

magas iq=sokat lop=nyomor. vili?
    nem vili? te nem itt élsz...