61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Tsol
    Szánalmas ahogy vergődnek a médiában való szereplésért.
  • tviktor91
    Ha kibasznák mehetne kukásnak kb amilyen szinten van .
  • 89
    fogyatékos...csak lejáratja az egész pártot...
  • Danny1987
    A lavina Balogh Zsuzsa kommunikáció szakos főiskolai hallgató kérdésére adott reakcióval kezdődött. Ő azt firtatta, vajon nem volna érdemes olyan programot is indítani, melyben a roma nőket felvilágosítanák a fogamzásgátlás lehetőségeiről, elkerülve ezzel az irracionálisan magas népszaporulatot. Számomra megmagyarázhatatlan módon ezt a kérdést az előadók rasszista megnyilvánulásnak fogták fel, és ellenséges hangvétellel válaszoltak. Ez szimpla félreértés lenne, és az őket érő folyamatosan kirekesztő megnyilvánulások eredményeként még érthető is.

Azóta sincs felvilágosítás.

Persze a fehéreknek nem szabad szaporodni csak a ....
  • Danny1987
    Na éljen a liberális képmutatás.
    Te toleráns ....
  • Tsol
    Mekkora?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Voltam zárás előtt

• Roselino
    Hogy te mekkora egy sötét ostoba ember vagy...
  • L Viper #50244
    Na igen. Neked "csak" egy buszvezető. Most hol van a nagy liberalizmus? Lenézed, mert buszvezető?
  • L Viper #50243
    a Stohl-os hasonlat ütött
    Tipikus szélsőséges elvakult liberális kavarás amit itt megint ugyanaz a pár ember csinál. Mentené a nem menthetőt. Világosan látható a felvételeken, képeken mi zajlik, de kimagyarázzák. Röhej.
  • csige791
    Mindig mondtam, hogy ezt a Zagyvát ki kéne baszni a Jobbikból. Bár néha vannak jó gondolatai, de túl sokat rombol, adja a lovát a majmok alá egyfolytában.
  • csige791
    Én csak azt mondom amit a saját szememmel látok. Míg az értelmiségiek a belvárosból, őrzött lakóparkokból "oldják" meg a cigánykérdést. Meg is létszik, hogy sikerült. Büszkék lehettek magatokra.

Mikor is mondtam, hogy értelmiségi vagyok? Az meg, hogy hazug az egész ideológiátok továbbra is fenntartom, és jól be is bizonyosodott, a Londoni események kapcsán. Olvass vissza.
  • Tsol
    A szcientológusokat akarta kigolyózni a Fidesz

Az unió sikeresen tereli el a figyelmet a válságról és a megszorításokról
  • Lantee
    "Annyira képmutató hazug emberek vagytok, hogy én szégyelem magam, hogy vannak ilyen polgártársaim is"

Erre reagáltam. Csak azt nem értem, ha te ekkora agy vagy, és ilyen hibátlanul átládod a mai társadalompolitikai helyzetet, akkor miért nem vagy valami társadalmi csoport, párt, egyéb szervezet élén. Mert tudod, lehetsz te akárhol a világon, azért a buszsofőr szakmát ritkán kötjük össze az értelmiség fogalmával.
  • csige791
    Utána árulhatnád aukción, "egyedi szarként" Rare item for liberty.
  • csige791
    meghatóak az "érveid". 50232-ben csak próbáltam hasonulni az érvelési szintedhez. Így az utóbbi hozzászólásoddal magadat is osztályzod, te belvárosi ultra intelligens értelmiségi.
  • Lantee
    Bár, azt hiszem ezt illene megköszönnöm, mert egy ilyen magadfajtának még a szarja is fehér...
  • Lantee
    Nem csak roppant művelt vagy, de valami elképesztően értelmes is.
  • csige791
    leszarlak
  • csige791
    Tehát a négerek kezdték az egészet, majd közéjük keveredett néhány mini eminem. Ha nulla darab néger van Angliában akkor megtörténik ugyanez? Jól sejtem, hogy nem? Az, hogy közéjük keverdtek azt bizonyítja, hogy minden fajnak megvannak a selejtjei és a kiemelkedő alakjai.

A fehérek selejtje ment oda balhézni, a feketék kiemelkedő tagjai nem mentek, meglehet nézni az arányokat, mennyi fehér és mennyi fekete lakik Londonban, és ezek közül menyien vettek részt a balhéban.

Nem akartam ezt ennyire szájbarágósra venni, azt hittem elég ha csak rávilágítok, a területi megosztásra. Tévedtem.

Ti azt akarjátok bebizonyítani, hogy nem CSAK feketék voltak. Jó ezt elismerem, mert ezt eddig is tudtuk, hogy ez igaz. Más kérdés, hogy a libeláris elmének miért elég ennyi, bár megértem, hogy most ahogy látszik az ideológia eredménye, próbáltok védekezni mint stoll buci, belekapaszkodtok minden egyes fűszálba, amitől kisebbnek látszik az a baromság ami mellet kiáltatok évekig.

Nézzétek már meg mi lett az eredménye annak a szarnak amit az lmp/szdsz szintű pártok és szavazóik támogatnak! Nulla erkölcsi szint, nulla szocializáció, állatokat neveltek.
    Igen ugyan ezt csináljátok otthon is a cigányokkal, csak ott még nem történt meg ilyen durván:

• Lantee
    "Itt mindenki hülye, csak én vagyok villamos!" --- ugye csige?
  • csige791
    Épp pár hozzászólással lentebb volt, hogy a nem kurucszentkoronaradió, milyen szinten van.

Jó érv a "de hát ez a kurucon volt"... Annyira képmutató hazug emberek vagytok, hogy én szégyelem magam, hogy vannak ilyen polgártársaim is.

• Danny1987
    "Tudom, hogy nem érted mi a probléma a hozzászólásaiddal :)"

Az hogy nem pc és nem a multikultit támogatja.

"Számodra a lényeg a négerezés,"

Nem hanem a tényekre való felhívás. Tudom hogy könnyebb elhinni hogy csak szegénység miatt olyan hülyék és erőszakos mint amilyenek de...

"Én le se sz*rom, milyen a színük,"

És ha leszarod a színt(bár a sárgákkal nekem sincs bajom) akkor jobb ember vagy? Ha én nézem a színt(bár a szín csak egy a sok genetikai különbség közül) akkor én rossz vagyok?

"kijárási tilalmat rendeltem volna el és rájukküldtem volna már másnap a katonaságot, drónnal, kamerás páncélozott jármüvel, akit pedig rongáláson, rabláson, lopáson kapnak, arra tűzparancs. Videón ott a bizonyíték, "mi szóltunk", stb."

Ezzel nincs is baj ebben egyetértek veled. Csak ez nem európai értékrend.

"Ha én a norvég seggfejre gondolok, nem az jut eszembe róla, hogy micsoda retek nép a fehér, miközben neked egy gyilkos feketéről azonnal a fajelméleti hülyeségeid igazolása ugrik be."

Nem a gyilkos négerrél hanem az iskolai teljesítményról meg arról hogy hogyan élnek és mire képesek önerőből.

"Az IQ vita pedig már régóta feloldatlan: én nem hiszem, hogy a mai politikailag tulkorrekt világban ilyen kutatást bárki képes lenne objektiven levezényelni"

Remélem ezzel nem azt akarod sugallni hogy a mai pc világ a négereknek alacsonyabb iq-t ad meg?

"
    Egyébként sem lehet a harlemi gettóban cracken élő félállat iqját ugyan ugy meghatározni, mint a beverly hillsi milliomos, egyenzakós kölkéét. Sőt, ha az ő gyermeküket elveszed 0 naposan és azonos körülmények közt neveled 10 évig, majd akkor mérés, az sem lesz talán teljesen jó: hiszen ahogyan a gettólakó élt, talán eleve "gyenge" gyermeket nemzett, akinek a génjei egyszerűen sz*rok."

1,
    http://szombat.portalinternet.hu/ujhirek/1127_Azaskenazizsidokavilaglegintelligensebbemberei.htm

2, Akkor a géneknek szerepe van. Hiába emeled ki ha szarabb a gén akkor 3-4 generációval minimum le van maradva. És addig pozítivan kell diszkiminálni meg a fehéreket elnyomni hogy ne legyen gettotöltelék.

• arty
    Tudom, hogy nem érted mi a probléma a hozzászólásaiddal :)

Számodra a lényeg a négerezés, nem az, hogy retek elemek randalíroznak londonban. Én le se sz*rom, milyen a színük, kijárási tilalmat rendeltem volna el és rájukküldtem volna már másnap a katonaságot, drónnal, kamerás páncélozott jármüvel, akit pedig rongáláson, rabláson, lopáson kapnak, arra tűzparancs. Videón ott a bizonyíték, "mi szóltunk", stb.

Harmadnapra már alig emlékeztünk volna rá, hogy történt egyáltalán valami... és nem kéne ezerötszáz embert most az államnak etetni, fogvatartani, stb stb stb.

Ha én a norvég seggfejre gondolok, nem az jut eszembe róla, hogy micsoda retek nép a fehér, miközben neked egy gyilkos feketéről azonnal a fajelméleti hülyeségeid igazolása ugrik be.

Az IQ vita pedig már régóta feloldatlan: én nem hiszem, hogy a mai politikailag tulkorrekt világban ilyen kutatást bárki képes lenne objektiven levezényelni. Egyébként sem lehet a harlemi gettóban cracken élő félállat iqját ugyan ugy meghatározni, mint a beverly hillsi milliomos, egyenzakós kölkéét. Sőt, ha az ő gyermeküket elveszed 0 naposan és azonos körülmények közt neveled 10 évig, majd akkor mérés, az sem lesz talán teljesen jó: hiszen ahogyan a gettólakó élt, talán eleve "gyenge" gyermeket nemzett, akinek a génjei egyszerűen sz*rok.
  • polluxware
    az eleje korrekt.. a végével annyi bajom van csak ,hogy a kijelentésed a magyar mentalitás totyikba passzolna

• homeless
    Valaki mondja már el, hogy mi értelme van ennek az évek óta húzódó vitának? Úgyse fogjátok meggyőzni egymást.

Egyébként ez a túlzott liberalizmus, amit itt 1-2 ember képvisel, nekem sem tetszik, de nincs értelme velük vitázni.
  • Tikal #50226
    Épp most hallotam, hogy egy kormányépület, hivatak sem lett megtámadva, csak boltok... akkor ez most tüntetés a szegénység ellen vagy randalirozás, lopás? Mert attol hogy ellopsz egy plazmatévét még munkád nem lesz, és a kormánynál sem érsz el semmit, csak azt hogy lecsuknak.
  • Danny1987
    Lehet hogy igaza leszenneka videónak?
  • Danny1987
    Hány fehér ölt a zavargások alatt?
    Mert néger már gyilkolt.

Épp ezek a szegény négerek.
  • Danny1987
    Mi az hogy ne négerezetek?

Leírom hogy négerek követték el?
    Vagy hogy használom a nigger szót?
    Láttál már feka klippet? Hányszor hangzik el a nigger szó a szájukból? Nekik szabad jóval nagyobb tömeg előtt nekem meg azért nem mert fehér vagyok? Nem vagy kissé rasszista a fehérekkel szemben?

Vagy az a négerezés hogy genetikai alapokra helyezem az intelligenciájuk alacsony mivoltát?

Érdekes mód amikor a feka statisztikákra kerül sor ti azzal védekeztek hogy a fehérek meg...

Szóval ti meg fehéreztek de nektek szabad.
  • Danny1987
    "így már csak maguknak termelnek."

Erős túlzás.
  • Danny1987
    Szóval ha nem mondják hogy cigány akkor megoldodik a probléma?
  • ManoNegra
    Én valami olyasmit olvastam, hogy már januárban lefoglalták a területet. Persze értem én, hogy a pénz beszél, de a látszatot azért meg kéne őrizni.
  • tviktor91
    Viszik Zagyva barmot aki egy olyan egyszerű mondatot képtelen felfogni hogy .: nem lehet ott tüntetni.
  • tviktor91
  • Hegi90
    Gépekkel termesztettek, ezért volt lehetőség importra. A gépek viszont elmentek a telepesekkel együtt, így már csak maguknak termelnek.
  • arty
    nem konkrétan csak a londoni eseményekre értettem
  • Roselino
    Hát érdekes hogy az indexen is azt írták hogy elsősorban négerek fosztogatnak,de mindegy. Akkor az indexesek is nácik? Csak mert úgy tűnik hogy aki azt meri mondani hogy a négerek tehetnek erről, azt lenácizod. (nem olvastam át az elöző oldalakat, szóval ebbe nem vagyok biztos hogy miért kezdtél el nácizni)
  • tviktor91
    Igen értelmesebb,mert nem olyan oldalról linkelgetek ahol naponta 200x cigányoznak..mocskos cigányoznak..és hülye retekeznek.
    Aki egy kicsikét is okosabb alapból elkerüli az olyan oldalakat ahol ugy kezdik a cikket h ,,két sötét retek ...blabla"

De azt sem mondom h az origo vagy az index lenne a hiteles hírforrás...inkább több oldalt szoktam megnézni a témával kapcsolatban.
  • Roselino
    Szerintem meg téged unnak, inkább el kéne takarodnod, te gyökér.
    Mert gondolom a te linked sokkal értelmesebbek.
  • Roselino
    De hát a négerek balhéznak angliában akkor mit írjunk??
    Ennyire minek kell őket védeni? Ennyire bírkák ne legyetek már.