61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Lteebee
    Az első hír gyakorlatilag nem mond semmit.
  • Narxis
    Gyilkosságok: Orbán ráküldte Pintért a hajléktalanokra?

Véletlenül kétszer is megerőszakolta ugyanazt a nőt
  • Lteebee
    Látom, a tolerancia bajnokai elérték, hogy egy ellenvéleményen lévő fórumozó bant kapjon.

Szép munka!
  • 89
    :D:D
  • Tsol
    A drágaság miatt?
  • Tikal #50286
    náluk is áll a bál :)

a zsidó kormány annyira zsidó hogy már a népük is lázad ellene... lehet nem kéne minden pénzt fegyverkezésre elbaszni meg falakra ( még véletlenül sem koncetnrácios tábort épitettek maguk köré ) hanem megoldást kéne keresni a problémákra..
  • csige791
    Miért neveztem hazug képmutatónak a libeláris oldalt és az a mellett érvelőket? (tviktor, lantee, stb...)

Ha jól emlékszem az ország lakosságának nagyjából 15 százaléka van kikiáltva fasiszta rasszista alacsony iskolázott embernek. Ugye azokról beszélek akik a Jobbikra szavaztak. Ebből mondjuk vonjunk le kb 5 százalékot aki nem rasszista faszista, mert ugye cigányok is szavaztak a Jobbikra meg jól látható módon nem csak bőrfejű bőrkabátos betyárok.

Tehát 10% náci.

Kérdezem akkor, hogy Budapest 8. kerületébe miért nem költözik egy csomó ember a maradék 90 százalékból, azokra gondolok elsősorban akik az LMP-re szavaztak és antifa tüntetésre járnak.

De miért is kéne odaköltözniük?
    Hát ha jól sejtem ott mondjuk egy két szobás lakás kb 2millával kerül kevesebbe mint Budapest bármely más területén.
    Mivel cigánybűnözés nincs, a cigány lakta területeken egyáltalán nem nagyobb a bűnözési ráta mint a fehér lakta területeken, sőt este 10 után az utcán mászkálás ugyanolyan arányú "túlélést" mutat mint mondjuk a rózsadombon.
    Tehát akkor miért nem költözik oda az olcsó lakásba a sok belvárosi értelmiségi, mi szemét nácik meg maradnánk egyedül kiközösítve a boldog együttélésből.

Esetleg könnyebb az őrzött lakóparkból megmondani a tv-ben síró gyöngyöspatai nyugdíjas néninek, hogy "kuss" nem is tart rettegésben senki"?

Egyáltalán ha a cigányokkal együtt lehet élni, akkor miért olcsóbb a cigány lakta területeken az ingatlan? Persze jó válasz lenne, hogy a nácik miatt, mert ŐK nem vesznek ott ingatlant. De kérdem én 10%-a az országnak ilyen mértékben tudja befolyásolni az ingatlan árakat, esetleg az LMP fanok csak a fórumokon meg a szavazó fülkében ennyire toleránsak?

Volna még pár felvetésem, csak észre vettem, hogy nem szabad sok különböző dolgot írni egy hozzászólásba, mert az értelmiségi agy 10 téma közül jó eséllyel választja ki a legjelentéktelenebbet, majd a többit figyelmen kívül hagyva, a jelentéktelen téma mentén próbálja elterelni a beszélgetést a számára kényes kérdésektől/válaszoktól.

• Hegi90
    146 éve halt meg Semmelweis Ignác, az anyák megmentője.

"In mid-1865, his public behaviour became irritating and embarrassing to his associates. He also began to drink immoderately; he spent progressively more time away from his family, sometimes in the company of a prostitute..."

Dr. House :D
  • L Viper #50283
    Egyébként jogos.
  • Tsol
  • ManoNegra
    Azért a feszültség szításából Te is kivetted a részed...
  • tviktor91
    Yeah.
  • [NST]Cifu
    A fejlécben lévő figyelmeztetést tessék elolvasni, értelmezni. Aki nem érti meg, az kapja a felkiáltójeleket. Akinek felkiáltójele van, és probléma lesz vele itt, élből kapja az egy hónapos pihihez szükséges maradékot.

Ha túl sokszor kell benézni, akkor meg az lesz, amit Efreet üzent.
  • neB
    Egy érdekes vita a londoni zavargásokkal kapcsolatban

Eredeti a bbc-ről David Starkeytól és a vélemények: első második és harmadik csak hogy teljes rálátásunk legyen.

Szerintem érdekes.
  • banok
    Két politika mentes hír

Soros György szeretője perelni akarja a milliárdost

Megtalálták a magyar turistanőt Olaszországban
  • 89
  • banok
    Hát ja. Az óvodai szint.
  • Tsol
    Ez a liberálisozás lassan olyan szánalmas, mint az állandó turbómagyarozás/nácizás usw.
  • L Viper #50273
    Rosszul ismersz. Maximálisan toleráns és segítőkész vagyok mindaddig amíg nem élnek vissza vele.
    A liberalizmusotok egyik jele épp a tolerancia kéne, hogy legyen, de ritkán látom. Persze, hogy "pampogok", amikor mindig az ellenkezőjét mutatjátok.
  • 89
  • Garfield
    Megint gusztustalanul ferdítessz és egy tipikus liberálprovokátor vagy, aki mindent gyűlöl ami magyar.

Most hol van a nagy liberalizmus? Lenézed, mert buszvezető?

Mindig tetszik, amikor egy jól láthatóan előítéletes gondolkodású ember toleranciáról pampog...

U.i.: Ez vonatkozik az #50247-re is.
  • Tsol
    A villanyszerelőket képviseli. Max.
  • Willenbrock
    Azt a szégyen,ilyen emberek kiket képviselnek? Felveszi a 20X-osát annak amit más dolgozó polgár kap aztán azt gondolja ezt jelenti a népképviselet.Az öregasszony meg kiborító volt,annyira primkó hogy már fáj.
  • Narxis
    Szerintem elég lenne ha a híreket kommentálnánk és nem egymást. A személyeskedés sehova nem vezet illetve jó lenne ha mindenkiben tudatosulna, hogy nem az sg fórum hír topikjában fogja az országot vagy a világot megváltoztatni.

Én legalábbis úgy érzem, hogy itt sokan indulatból kommentelnek és véresen komolyan veszik az egészet.
  • Freeda Krueger
    Lehet de mintha a kivételek lennének a leghangosabbak.
  • ManoNegra
    Úgy vettem észre, hogy a direkt politikai híroldalakhoz képest messze szolídabb hangvételű szokott lenni a társalgás, egy-két kivételtől eltekintve.
  • Freeda Krueger
    Ez sajnos igaz,erre lennének a híroldalak fórumai.
  • ManoNegra
    De a fontosabb hírek nagy része politikai tartalmú.
  • Tsol
    Bár a politika tágabb fogalom,m int a pártpropaganda. Akkor: "...és politizálás tilos"

• Tsol
    "...és a pártpropaganda tilos!"
  • desigo
    elég lenne a politikát kitiltani...
  • Tsol

Mondjuk lehet tényleg jobb lenne zárni. :(
  • L Viper #50259
    Nem puszipajtásom. Megint gusztustalanul ferdítessz és egy tipikus liberálprovokátor vagy, aki mindent gyűlöl ami magyar.
    Divatliberális
  • Narxis
    Elég durva ami itt megy, szerintem mindenkinek le kellene higgadnia különben ez lesz....

Tényleg ennyire fontos valamilyen ideológiát védeni? Ráerőszakolni a saját véleményünk másokra?
  • Tsol
    Él mentelmi jogával a pénteken előállított jobbikos képviselő

Pedig:
    Eltörölné a mentelmi jogot a Jobbik

Biztos a jobbik.hu ferdít.
  • desigo
  • Lantee
    Neked meg szimplán szánalmas a hozzászólásod. Azt nem nagyon veszed észre, vagy szólsz hozzá, mikor kedves puszipajtásod mindenkit hazug/liberálmajom/idióta/baromnak tart, akinek nem az a véleménye, mint neki. Én csak felvettem a TI stílusotokat, hátha így már jutunk valamire.
  • Lantee
    Nocsak, újabb játékos! Esetleg te is buszsofőr vagy?
  • Tsol
    Kultúráltabban nem lehet? De.
  • csige791
    kénytelenek