Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Ilyenkor nem tudom mi jön rád... hogy jutottál megint ide? Normálisan beszélek veled, erre zsidózással jössz? Ez megint egy övön aluli húzás volt... ha nincs válaszod, nincs ellenérved, vagy egyszerûen nincs kedved reagálni, akkor inkább hallgass... de ezek a kirohanásaid, meg öv alatti húzásaid... komolyan nem értem."
Egy ideje olvasgatom ezt a topikot, néha még hozzá is szólok...sajnos.
Pont te írsz ilyeneket, hogy "ha nincs válaszod, nincs ellenérved..."?!
Ha nem vennétek észre, pontosan te és társaid fórumoztok olyan formában, hogy mindenki, aki nem tetszik az zsidó+cigány+buzi+hazaáruló komcsi! Ha esetleg jön egy normálisabb hozzászólás, kérdés, amit nem tudtok, vagy nem akartok megválaszolni, akkor vagy eltûntök, amig aktualitását veszíti a kérdés, vagy benyögtök egy sima zsidó+cigány+buzi+hazaáruló komcsi kombót.
Te még az átlagnál is rosszabb vagy, mert kérdésre kérdéssel válaszolsz, és egy darab érvet, véleményt, vagy SAJÁT gondolatot sem tudsz megosztani velünk.
Ez a fenti megállapítás sajnos az egész magyar jobboldalra igaz, nemcsak itt az SG-n.
Ajánlom magam!
Na, ennek a legkisebb a valószínûsége szerintem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ilyen táborosdira gondolsz?
kicsit utánaolvasnék ennek a meleg témának, talán nem osztanád a hülyeséget ennyire.
Forza.
Láthatja mindenki, hogy magyar cégrõl van szó.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Az LMP szerint a kormány értelmetlenül és rosszul járt el, amikor tavaly októberben több mint százmillió forintos európai uniós támogatást ítélt oda a McDonald's gyorsétteremláncnak. A Magyar Hírlap szerdai számában számolt be arról, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 2010 õszén 132 millió forintot ítélt meg a McDonald's Magyarországi Étteremhálózat Kft.-nek munkahelyek megõrzésére és az alkalmazottak továbbképzésére. A lap szerint 2007-ben és 2008-ban a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. is hasonló uniós forrásból biztosított támogatást kapott összesen egymilliárd forintos összegben."
A multikat márpedig támogatni kell! <#schmoll2>#schmoll2>
Annyi eszük sajnos nem volt, hogy ne rakják tele a közgyûlést fideszes csinovnyikokkal, akik pártpolitikai indíttatásból akadályozzák a polgármester munkáját.
„együttélésünk legfontosabb keretei a család és a nemzet”
„elismerjük a kereszténység nemzetmegtartó erejét”
„a Szent Korona megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét”
„Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nõ között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját.”
Ezek azok amiket kifogásolnak a cikk szerint a nagy eu demokratái. Aki tud még kifogásolt részeket, nyugodtan linkeljen vagy írjon. Ezek közül mi elfogadhatatlan számodra?
( megyek mielõtt vita lesz )
www.smart-bus.hu
Csak ugye ez el sem jut hozzád, mert ahol meglátod, hogy "hun", ott már jön a mélymagyar jelzõ, meg a többi sablon, és ennyi is volt...
Ha valakit hülyére vesznek, akkor az minimum oldalfüggetlen történet kis hazánkban... aki bármely "oldal" mellett kizárólagosságot vall, az már önmagában megvezetett...
Na tényleg jó éjt...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
az hogy hülyére vesznek titeket az még hagyján, de hogy a szádat is alájuk tolod nehogy félremenjen az áldás
tünjön el a magyar nép a föld színérõl.. megérdemelnénk
Én csak arra próbálok célozni, hogy a tartalomra kéne figyelni, és nem ürügyet keresni, hogy miért nem olvasod el, gondolod végig.
Így elkerülhetõ lenne az egyoldalú tájékozottság, ami úgy gondolom rád ( is ) igencsak jellemzõ. És itt jutunk el oda, hogy sok dologban a hozzáállással van a gond...
www.smart-bus.hu
meg hogy azt hazudják, hogy ha erre kaptak 1milla !!!!vmilyen!!!! arányú véleményezést akkor annak már mindenkinek örülni kell?
köztársaság?
én magam vagyok a nép és vezetõ!
még a jobbik is köpött a dologra...
ki a franc itt a köpönyegforgató most?
ennyit a tartalmadról
csak félek hogy idõvel ez olyan szint alá zuhan amihez nehéz lesz társítani a gyöngy betûidet, meg a higgadt stílusodat
ahogy a várjúúú mondaná😉 kááááááááááár
de azért így is szeretlek😊
www.smart-bus.hu
meg hogy az egész úgy hülyeség ahogy van alapból...
szóval ha valaki vevõ erre... annak ez bõven elég
számomra túl sekély
www.smart-bus.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"A volt magyar titkosszolgálati vezetõk elleni igazságügyi eljárásokról ír az osztrák Der Standard. A lap tudósítója szerint az Orbán-kormány részérõl Gyurcsánynak címzett megfélemlítési akcióról lehet szó."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S