Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Személyes tapasztalat mondatja velem. Természetesen itt is, mind minden hasonló esetben, maximális tisztelet a kivételnek!
Lteebee
Szép általánosítás, köszönöm szépen az egész magyar jobboldal nevében.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Solt, ne haragudj, de kénytelen vagyok hozzádszólni.

"Ilyenkor nem tudom mi jön rád... hogy jutottál megint ide? Normálisan beszélek veled, erre zsidózással jössz? Ez megint egy övön aluli húzás volt... ha nincs válaszod, nincs ellenérved, vagy egyszerûen nincs kedved reagálni, akkor inkább hallgass... de ezek a kirohanásaid, meg öv alatti húzásaid... komolyan nem értem."

Egy ideje olvasgatom ezt a topikot, néha még hozzá is szólok...sajnos.
Pont te írsz ilyeneket, hogy "ha nincs válaszod, nincs ellenérved..."?!
Ha nem vennétek észre, pontosan te és társaid fórumoztok olyan formában, hogy mindenki, aki nem tetszik az zsidó+cigány+buzi+hazaáruló komcsi! Ha esetleg jön egy normálisabb hozzászólás, kérdés, amit nem tudtok, vagy nem akartok megválaszolni, akkor vagy eltûntök, amig aktualitását veszíti a kérdés, vagy benyögtök egy sima zsidó+cigány+buzi+hazaáruló komcsi kombót.
Te még az átlagnál is rosszabb vagy, mert kérdésre kérdéssel válaszolsz, és egy darab érvet, véleményt, vagy SAJÁT gondolatot sem tudsz megosztani velünk.

Ez a fenti megállapítás sajnos az egész magyar jobboldalra igaz, nemcsak itt az SG-n.

Ajánlom magam!
Lteebee
"mert rájöttek a fideszes csinovnyikok, hogy a városért vannak és nem a pártért"

Na, ennek a legkisebb a valószínûsége szerintem.

Narxis
Errõl van szó.<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Próbált dolgozni, de nem hagyták. Milyen érdekes, hogy pl. Szegednek mszp-s polgármestere van de a közgyûlés fideszes többséggel bír. Ott is volt pár hete probléma amikor valamin összezördültek ami elég komoly dolog volt de csak megoldották és nem kellett új választást kiírni mert rájöttek a fideszes csinovnyikok, hogy a városért vannak és nem a pártért. Ennyit errõl.

arty
" A gyereket születésétõl fogva a heteroszexualitásra kell nevelni, a homoszexualitást, mint valami normális dolgot, ki kell zárni, és eleve ki sem fejlõdik, vagy már nagyon korán korrigálódik az egész szexuális elfajulás."

ilyen táborosdira gondolsz?

kicsit utánaolvasnék ennek a meleg témának, talán nem osztanád a hülyeséget ennyire.

Forza.

arty
ebbõl a cikkbõl is éppcsak a fehér felsõbbrendûség hirdetése hiányzik...

Forza.

Lteebee
"McDonald's Magyarországi Étteremhálózat Kft."

Láthatja mindenki, hogy magyar cégrõl van szó.

Ezt valahogy nem kifogásolja az eu? A magyar gazdaságba nem nagyon lehet eu-s pénzt tenni, mert az árt az "esélyegyenlõségnek". Tereket meg mittudoménmit lehet eu-s pénzbõl felújítani, meg a coca-colát támogatni...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Lteebee
Uniós pénz uniós cégeknek.

Százmilliók a McDonald'snak - kiakadt az LMP

"Az LMP szerint a kormány értelmetlenül és rosszul járt el, amikor tavaly októberben több mint százmillió forintos európai uniós támogatást ítélt oda a McDonald's gyorsétteremláncnak. A Magyar Hírlap szerdai számában számolt be arról, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 2010 õszén 132 millió forintot ítélt meg a McDonald's Magyarországi Étteremhálózat Kft.-nek munkahelyek megõrzésére és az alkalmazottak továbbképzésére. A lap szerint 2007-ben és 2008-ban a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. is hasonló uniós forrásból biztosított támogatást kapott összesen egymilliárd forintos összegben."

A multikat márpedig támogatni kell! <#schmoll2>

Lteebee
Az esztergomi választóknak volt annyi eszük, hogy megválasztottak egy független polgármestert, mert elegük volt a fideszes kiskirályból.
Annyi eszük sajnos nem volt, hogy ne rakják tele a közgyûlést fideszes csinovnyikokkal, akik pártpolitikai indíttatásból akadályozzák a polgármester munkáját.

Azt hiszem ezen kívül még az abortusz elleneséget is kifogásolják...

Neked mindenrõl AZ jut eszedbe? Nézzük a cikk tartalmát, hogy mit kifogásol az EU:

„együttélésünk legfontosabb keretei a család és a nemzet”

„elismerjük a kereszténység nemzetmegtartó erejét”

„a Szent Korona megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét”

„Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nõ között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját.”

Ezek azok amiket kifogásolnak a cikk szerint a nagy eu demokratái. Aki tud még kifogásolt részeket, nyugodtan linkeljen vagy írjon. Ezek közül mi elfogadhatatlan számodra?

Willenbrock
Még a magyar hõsi halottakat is szlováknak hazudják

Willenbrock
Otthon már nem vágnak fel az eurójukkal sem(csak nálunk vásárláskor):koronára állnának vissza

polluxware
jó éjt😉

polluxware
övön aluli húzás.. <#whatever>

Ilyenkor nem tudom mi jön rád... hogy jutottál megint ide? Normálisan beszélek veled, erre zsidózással jössz? Ez megint egy övön aluli húzás volt... ha nincs válaszod, nincs ellenérved, vagy egyszerûen nincs kedved reagálni, akkor inkább hallgass... de ezek a kirohanásaid, meg öv alatti húzásaid... komolyan nem értem.

( megyek mielõtt vita lesz )

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Megint támadnak a tótok:hazug felmérésekkel verik a mellüket

Pupák, a hunhír minden csak nem orbánfan... akit meg mélymagyarnak hiszel, nevezel, azok meg fõleg nem!

Csak ugye ez el sem jut hozzád, mert ahol meglátod, hogy "hun", ott már jön a mélymagyar jelzõ, meg a többi sablon, és ennyi is volt...

Ha valakit hülyére vesznek, akkor az minimum oldalfüggetlen történet kis hazánkban... aki bármely "oldal" mellett kizárólagosságot vall, az már önmagában megvezetett...

Na tényleg jó éjt...

www.smart-bus.hu

polluxware
remélem legalább megéri.. <#ravasz1>

polluxware
gyere már nekem a hozzáállással...

öööö

ööööööööö Zsidóóóóóóóóóóóóóó

ez megy nektek...

Csak óvatosan pollux... majd csak "holnap" reagálok majd... 😊 Jó éjt...

www.smart-bus.hu

polluxware
annyira fáj ez a sok mélymagyar vikifan..

az hogy hülyére vesznek titeket az még hagyján, de hogy a szádat is alájuk tolod nehogy félremenjen az áldás

tünjön el a magyar nép a föld színérõl.. megérdemelnénk

Igaz, kulturált újságíró muosz elnök lesz, miután egy halott ember nevében ír levelet.

Én csak arra próbálok célozni, hogy a tartalomra kéne figyelni, és nem ürügyet keresni, hogy miért nem olvasod el, gondolod végig.

Így elkerülhetõ lenne az egyoldalú tájékozottság, ami úgy gondolom rád ( is ) igencsak jellemzõ. És itt jutunk el oda, hogy sok dologban a hozzáállással van a gond...

www.smart-bus.hu

polluxware
nem fura ,hogy gyakorlatilag jelenlegi formájában az új alapförmedvényt csak a fidesz fogadja el?

meg hogy azt hazudják, hogy ha erre kaptak 1milla !!!!vmilyen!!!! arányú véleményezést akkor annak már mindenkinek örülni kell?

köztársaság?

én magam vagyok a nép és vezetõ!

még a jobbik is köpött a dologra...

ki a franc itt a köpönyegforgató most?

polluxware
öregem ha a tartalomra célzol.. kultúrált mûvelt újságolvasó ember a címen se jut tovább

ennyit a tartalmadról

polluxware
én megértem ,hogy neked ez van.. tiszteletben tartom

csak félek hogy idõvel ez olyan szint alá zuhan amihez nehéz lesz társítani a gyöngy betûidet, meg a higgadt stílusodat

ahogy a várjúúú mondaná😉 kááááááááááár

de azért így is szeretlek😊

Ennyi? És a tartalom? Mert belekötni mindenbe bele lehet... ha így állunk valamihez, akkor a délutáni példám után népszabit sem kéne olvasni...

www.smart-bus.hu

polluxware
már a hangnem... vagy az hogy pocskondiázó jelzõk nélkül nem lehet mondatot kezdeni😉

meg hogy az egész úgy hülyeség ahogy van alapból...

szóval ha valaki vevõ erre... annak ez bõven elég

számomra túl sekély

Miért egyoldalú? Megindoklod nekem? 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
ez olyan egyoldalú cikk cseppet.....😉

meg kõ dógozni azért a kutyabõrért igaz? <#miaz>

Totti5
+ szerintem az fontosabb hogy legyen tömegközlekedés és bíróság mint hogy tétényit és híveit be engedik e a parlamentbe szerepelni avagy nem ( amivel amúgy semmit sem ér el, eddig sem ért el semmit, sõt a fidesz nyilván ellene fog megtenni minden lépést hogy eltakarítsa és elvegye a polgámesterek azon jogköreit hogy egy ember ilyen aljas módon kicsesszen egy várossal ), szóval Vlala ezt kellene látni, mert ez a helyzet most nem pedig más pártállástól függetlenül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mondjuk ebben van valami...

www.smart-bus.hu

Totti5
Szerintem abban nincs semmi egyoldalú hogy a polgármester nem dolgozik => áll a város. A jelenlegi helyzetért õ a felelõs, attól hogy saját celeb karrierjét építi még nem lesz csoda, ha már ez a helyzet, tenni ellene lehetne, de nem tesz. Az az egyoldalú nézet hogy most is meggyesahibás szöveget nyög be valaki. 1 éve nem õ a polgármester, az 1 év alatt tétényi mit tett a város érdekében? semmit ( azon kívül hogy zsarolja a testületet és az mszp és a jobbikus majmokkal együtt ócsárolja a fideszt országosan ).

Azt szeretem a hozzászólásaidban, hogy építõ jellegûek, nem egyirányúak... valamint, hogy minden elfogultságot mellõznek.

www.smart-bus.hu

Egyértelmû, hogy megint a nemfideszesre kell mutogatni.

Narxis
Jajj, ne tegyünk már úgy mintha ez a Meggyes gyerek szent lenne, az biztos, hogy Tétényinek is lehetne több esze de én amit eddig olvastam az alapján a Meggyes is felelõs a kialakult helyzetért. Nem szeretem ezeket az egyoldalú nézõpontokat.

Willenbrock
Akkor most már biztos hogy van legalább 1 dologvan amire büszke lehet õ is.<#szomoru2>

Totti5
Jaja természetesen õk, hiszen minden önkormányzat erõsen plusszban van MOn és az ország is... amúgy nem gondolod hogy a polgártermesternek a celebkedés helyett a mindennapi dolgokat kellene intéznie? mert ahhoz kurvára nincs köze az adósságnak hogy a város üzemeltetéshez szükséges szerzõdések aláírását megtagadja, nem tart ülést már több mint 2 hónapja, a bíróság több hete áll, mert nem választott ülnököket és lehetne sorolni napestig... az atvs szerepléseken kívül be kellene járni dolgozni is. Perszeezisamagyyesmiattvan.

Narxis
Most nem azért de ha jól tudom akkor az adósságot Meggyesék halmozták fel.

Totti5
celebévike... üléseken kellene ülnie és pályázatokat kiírni, aláírni a szerzõdéseket, mert hétfõtõl megszünt a tömegközlekedés és az egész város ki van akadva hogy nem lehet bejutni a városba és max óránként jár a távolsági busz a város egyes részei meg csak gyalog és autóval érhetõek el. Rohadtmeggyes. Ezzel amúgy évánk a szeretett piacát ( amiért nem tett semmit ) is tönkrevágja mert az öregek nem sétálnak ám be kmereket és ma a piacosok ott sírtak hogy jajj de kevesen vannak.

Der Standard: Kétes eljárások a volt titkosszolgálati vezetõk ellen Magyarországon

"A volt magyar titkosszolgálati vezetõk elleni igazságügyi eljárásokról ír az osztrák Der Standard. A lap tudósítója szerint az Orbán-kormány részérõl Gyurcsánynak címzett megfélemlítési akcióról lehet szó."
Szinte mindjárt gondoltam, hogy Te csak ilyenekkel beszéltél.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát kitudja, én nem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hegi90
biztos zsidó, nem?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Még az orra sem áll jól ennek a szerencsétlen génhibásnak.