Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.smart-bus.hu
Miért csak a vérmagyar/viktornyaló gondolkodik úgy, hogy aki nem velünk, az ellenünk (sõt, az egész magyar nemzet ellen)?
"Mert indokolatlanul sértõ, és van amikor nem tudom elviselni."
Ilyen érvek elõtt kénytelen vagyok meghajolni, és szíves elnézését kérni minden sértettnek!
Marha jó érzés ám, ha sikerül.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A jobboldalt kiemelni elég nagy botorságra vall, össznépileg vagyunk ilyen hülyék.
Az az állítás, hogy nekem nincsenek érveim, gondolataim, pedig már túl megy egy bizonyos határon. Értem, hogy, ha valakinek nem tetszik a véleménye, akkor az csúnya és rossz, ellene pedig minden módszer megengedett, de azért ekkorát hazudni... azért ehhez pofa kell, már ne is haragudj.
Isten áldjon.
www.smart-bus.hu
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Az utóbbi idõben az emberek szembe lettek állítva a tényekkel, komolyabban veszik azóta az életüket, ezért is elképzelhetõ, hogy sok ilyen egyén jobb útra tért.
Egyébként nyugodtan forgasd csak ki a szavaimat, másokkal ellentétben nekem az igazság másik oldala is összeegyeztethetõ a véleményemmel, szal max véletlenül elismered egy korábbi igazamat tudtodon kívül, amit elõtte cáfoltál 😊
Mástól ezt még nem hallottam, de érdekes lesz a hamburgeradó hamburger nélkül.<#hehe>#hehe>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Sorra újítják a régi épületeket, szedik a szemetet a fkf-esek, tisztítják a parkokat, ezelõtt nem igazán volt ilyesmi
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
és velük mi történt hirtelen? hova lettek? rencerváltás és pikk-pakk 1 év alatt õk elmentek máshova? 😊))
nem lehet esetleg, hogy csak azt látod, amit NAGYON látni akarsz? 😉
Forza.
Ezt nem lehet úgy, hogy elmagyarázod nekik, hogy hülyék, mert rossz oldalon harcoltak eddig.
És természetesen ez fordítva is igaz. Engem is meg lehet próbálni meggyõzni arról, hogy Nagy Imre, Horn Gyula, Gyurcsány Ferenc mind a nemzeti progressziót szolgálták, csak a nemzet nem volt elég jó hozzájuk.
A közbiztonság is sokat javult, régen sok rossz környék volt, ahol örökké ment a bandázás, mára azok sem olyan gázos helyek már. Én itt lakom a rendõrség, bíróság, ügyészség, börtön közvetlen közelében, ennek ellenére régen még itt is megfordultak sokszor olyan egyének akiktõl az embernek felállt a szõr a hátán. Ez mostanában nincs, pedig az a vicc kevesebb (járõrözõ) rendõrt látni azóta az utcákon, de valahogy mégis nyugodt lett a környék újra.
Az meg egyenesen büszkeséggel töltött el, amikor a polgármesterünk nekiugrott Tarlósnak a Pesti közlekedési helyzet miatt, és felajánlotta, hogy ha BP nem akar fõváros lenni, akkor mi szívesen lehetünk 😊))
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Egyre több külföldi befektetõ vásárol mezõgazdasági területeket Romániában. A román külügyminisztérium aggodalmát fejezte ki emiatt, a tárca szerint a jelenség terjedését sürgõsen meg kell akadályozni.
Õk legalább meg akarják akadályozni. Nálunk aki ezt felveti az szélsõséges neonáci.
Tisztán emlékszem azokra az idõkre amikor a Magyar mentalitás topicba berobban Gérfild és tsai majd el tûntek amíg a kérdés el lett felejtve.
De ettõl függetlenül, igazat adok neked, vagy is igazat adnék ha nem gondolnám úgy, hogy a ballibek miatt veszít el ez a nép mindent. Ezeknek már a Magyar kifejezés is szúrja a szemét.
"Ez a fenti megállapítás sajnos az egész magyar jobboldalra igaz, nemcsak itt az SG-n."
Remélem, van, aki érzi azt, hogy mindenekelõtt ezt kell megoldani.
Addig nem változhat semmi, amíg "vak ordít vakkal, hogy miért nem bír látni".
Mutass egy darab ilyet könyörgöm. (Csak mert nekünk pont ugyan ez a véleményünk az idejáró bal-libeláris társaságról). Szóval ha mutatsz egy ilyen kérdést és nem tudom megválaszolni akkor kinyitom a szemem és rájövök/elismerem, hogy nem mindent látok jól.
ui: Az utóbbi 1 hónapban azért tûntem el, mert a tiszteletre méltó Borgnak szóvá tettem, hogy másokat és munkájukat sértegeti, és abban a hozzászólásomban szerepelt a "parszt" kifejezés is. (bár belegondolva kicsit jobb volt az élet amíg banolva voltam) <#banplz>#banplz>
Leszavazzák.
Tejhatalmat arra értettem hogy leállíthat egy várost és zsarolhatja az embereket, a testületet a vezetõket, amúgy meg melyik városban nem a testület dönt?? azért vannak hogy döntsenek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Aki vele van, nem lehet rendes ember.
Ettõl még Tétényi nem biztos, hogy rendes, de kettejük közül egyikrõl bebizonyosodott, hogy tisztességtelen.
Sokan képesek a helyi Fideszt az országos választmánnyal azonosítani holott azt kellene megérteni, hogy ég és föld a kettõ. Van amikor a helyi "alakulat" tökéletesen alkalmatlan a városvezetésre. Ez azért van mert sokszor ütközik a város érdeke a párt érdekével. Ilyenkor derül ki, hogy ki van a városért és ki van a pártért. Láttunk már erre példát, pont Szeged esetében ahol Bartha polgármester úr örökségét nyögi a helyi Fidesz, gyakorlatilag az õ idejében volt az mint most Esztergom esetében, hogy nem fejlõdött a város semmit és megállt az élet.
Pozitív példa Pécs polgármestere Páva Zsolt aki szerintem korrektül jár el a helyi ügyekben. De ez csak az én magánvéleményem.
Summa summarum szerintem Tétényinek nem a Fidesszel van baja hanem Meggyessel bár azóta a Fidesz is lejáratta magát, hogy Meggyes védelmére kelt és még csak meg se hallgatták Tétényit.
vs.
"A testület dönt nem a polgármester"
most akkor ki dönt? 😊
én annyit látok, hogy örökölt egy szarráadósodott (=kezelhetetlen) várost és nem volt hajlando továbbra is a szõnyeg alá söpörni az ellehetetlenült helyzetet. csinálhatta volna õ is négy évig, hogy újabb hitelekbõl tovább vergõdnek, de minek? szerinted ez lett volna a jó?!?!?!
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10