61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#50371 50 éve épült a Berlini fal
Itt egy keletnémet katona, amint kihasználja az alkalmat a távozásra
És a katonáról készült graffiti a falon, az esemény helyszínén -
Ironman2 #50370 Az már értelmetlen lenne.Szegénységi bizonyitvánnyal lenne egyenlő.Amugy nem gondolták ezek,hogy inkább a szegényebb réteget kellett volna feljebb nyomni anyagilag? Mennyien jól jártak volna,és most talán meglenne az a 3 százalék.Gazdagok meg fizessenek több adót,ha már amugyis jól megy nekik.Ez csak egy tipp. -
Vlala #50369 Aztán kiadják szógyártónak, hogy kommunikálja le, hogy nem ők tévedtek, hanem a világ többi része, ők csak alkalmazkodnak. -
#50368 Mégiscsak tudod. -
Ironman2 #50367 Nem tudom mit akartak ezzel a 16 százalékos SZJA-val.Van pár tizezer ember aki jól keres,többmillió meg épp hogy megtud élni. -
Ironman2 #50366 Felülvizsgálja terveit a kormány
Hmmmm.Nagyon rácseszünk jövőre,ahogy nézem.Itt az országban a nagyobb keresetüek is félnek inkább,azért nem mernek költekezni.Szerintem mindenki elkezdett spórolni öregkorára.Ezt meg is lehet érteni valahogy -
#50365 titokzatos?
Nem pont úgy volt, hogy venni fog Kína? -
Vlala #50364 Kaya Ibrahim, Josip Tot -
Tsol #50363 Orbán-Kína alku? (csak tipp) De mit kapnak ők? -
ManoNegra #50362 Újra lecsapott a titokzatos befektető? Nagyon elvitték a magyar állampapírokat
"...Amint arról a múlt héten beszámoltunk, nagyon agresszív vételi érdeklődés mutatkozik a magyar állampapírok iránt, piaci pletykák amerikai illetve kínai befektetőt sejtenek a háttérben." -
ManoNegra #50361 Én már nem hiszek a pártokban, passzolok. -
#50360 yep. -
Tsol #50359 Hogy tényleg ne legyen flém, spoilerben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És persze ez is oda-vissza alapon múkodik -
#50358 Nem akarok ezzel fölösleges flémbe kezdeni, úgyhogy megkérek mindenkit aki ezt olvassa, hogy kétszer is gondolja meg, hogy megéri-e válaszolni rá.
Kíváncsi vagyok, hogy a következő választáson mennyivel fog nőni az MSZP szavazók száma, illetve mennyivel fog csökkenni a Fideszeseké. Kiderülne, mennyire feledékenyek az emberek... -
ManoNegra #50357 Szerintem a legnagyobb baj, hogy a Fideszesnek az MSZP-s az ellenség, és vica-versa. Eleve az ellenségkép generálás elég szerencsétlen dolog (bár ha mi nem is akarjuk, minket azért még utálnak...), de ha azt a határainkon belül találjuk meg, az igazi katasztrófa. -
Tsol #50356 Ha már mi ahhoz is hülyék vagyunk, hogy közös "ellenség" ellen összefogjunk. -
#50355 Szerencsére nálunk még nem alakult ki egyértelmű ellenségkép...
(bár a szlovákok, zsidók, cigányok eléggé elit helyet foglalnak el az emberek fejében, ha épp szidni kell valakit ) -
ManoNegra #50354 Főleg ha az összefogáshoz szüksége van egy ellenségképre, amire mi tökéletesen megfelelünk?
Én ha arra gondolok, hogy büszke Magyar vagyok, a miértek között legutolsó sorban sem jelennek meg jelen "nagyjaink". -
Rég olvastam milyen jót -
#50352 -
Ronny #50351 Miféle vitát? Büszke vagyok arra, hogy van egy olyan ország a szomszédunkban amelyik nem k*rja el minden lehetőségét. -
#50350 Megnyertük a drogháborút! /Vigyázat,irónia! -
Vlala #50349 "Elítéli".
Aha.
Én meg "elhiszem". -
#50348 Jófej, megmondja a frankót. -
#50347 5:25
-
#50346 A gazdagokat adóztatná a leggazdagabb befektető -
#50345 Mert vitát akar szítani... -
ManoNegra #50344 Miért? -
#50343 Végre -
Ronny #50342 Megmondom őszintén az elmúlt 10 év történései alapján sokkal büszkébb lettem a szlovák gyökereimre, mint a magyarra. -
#50341 A másik megoldás hogy a nemzetek nyakára nőnek az élősködök és akkor itt is fekete afrika lesz. -
#50340 Elvileg mo-on is felírhatják a hhh-knak.
Csak nem szedik be meg nem igánylik.
A sterilizálás biztosabb. -
#50339 Erre a megoldásra még Herr Himmler is elismeréssel csettintene :/ -
#50338 Angliában teljesen ingyen van a fogamzásgátló tabletta. -
#50337 Nem értem miért, hisz I. viktor - ki első ezen a néven az orbán házból - jobb keze leszámolt az ortodox gazdaságpolitikával, így ez csak aljas baloldali propaganda lehet, ami az oligarchák hathatós és mélyen gyökerező gazdasági kapcsolatainak eredménye. A szent fülkeforradalom, mely újraszervezi majdan preambulumunk segítségével nemzetünk s Mari néni befőttjeit, nem akadályoztatható e sátáni, a plebejus politikát aláásni kívánó nemzeti dzsihádot.
UFF. -
Ironman2 #50336 Hatalmas csalódás a magyar adat -
Ironman2 #50335 Rendőrt hívott,mert az anyja takarításra kérte -
#50334 A munka-, szociális és családügyi minisztérium ingyen fogamzásgátlókat vagy sterilizálást ajánlana fel a szegényeknek.
Szlovákia -
Vlala #50333 Forradalom a szavazófülkében! Éljen a FASZ! -
#50332 wow, ez duurvaa.. magyarul hogyan tegyük legálissá a lopást?