Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Igen, Dzsininek kifejezetten erõs idegei vannak, ezért is moderátor. Nekünk nem. És nekünk elegünk van.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
A hozzászólást emlékeztetõként hoztam szóba, nem kérem rajtad számon, hogy anno miért nem viselkedtél ehhez tartva magad. Különben te csak folytattad azt, amit a barátaid elkezdtek korábban. Másrészt ez mindenkire vonatkozik. A büntipontok nem a házigazdára szálltak mégiscsak, és már azelõtt is akadt pár ember akit büntetni kellett.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsinivel teljesen értelmes, kulturált vitákat folytattam ( folytattunk ) az általatok lenézett mentalitás topikban. Nem, nem jutottunk közös nevezõre, de nem is húztuk egymás haját. Késõbb rendszeresen példálóztam vele, hogy ha hozzá hasonlóan fórumoznának a többiek is, semmi gond nem lenne.

www.smart-bus.hu

Elõször is. Itt ment egy vita, amiben én nem vettem részt, hisz ekkor még nem is látogattam rendszeresen a topikot. Utána érkeztem ( vallási témánál ), tehát a megjegyzésed rám vonatkozó része nem állja meg a helyét.

Az utána kialakuló vita nem a büntetõpontok miatt ( még soha nem kaptam! ) ment, hanem az INDOKOLATLAN ( kiemelés, nem kiabálás ) és ÖNKÉNYES hozzászólás törölgetés miatt, amit az akkori házigazda csinált.

Most tapsoljak én is? 😊

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Mostanában tele vagy indulatokkal,tudom hogy nincs hozzá közöm de feltûnt<#lookaround>

Hegi90
+Dzsini (aka Efreet) is itthagyta a topikot. Nem mondom, hogy ezek miatt a kis apróságok miatt, mert ezt nem tudhatom, és nem nyilatkozhatok a nevében. Csak furcsa a véletlen egybeesés, hogy õ is épp akkor unt rá a topikra.

Pedig õ rá tényleg nem mondhatja senki, hogy nem fogalmazott elég alaposan, vagy tiszteletteljes stílusban és pártatlanul...

Hegi90
Errõl a hozzászólásról van szó

Ezután, hogy nem hagytátok abba, figyelmeztetett még egyszer. Pár hétre rá meg a társaságnak állt feljebb, hogy repültek a büntipontok <#taps>

Ezek szerint szerinted akkor mondjuk Narxis nem normális? Mélyenszántó témák? Az, hogy valami téged nem érdekel, az egy dolog. De azt akit meg érdekel, miért kell degradálni?

"nem vágod ,hogy totál nem veled van személyszerint baj..

csak veled együtt valahogy átjön a szifon aljáról más is..

hátha így már dereng😊"

Csak bízom benne, bár néha amiket nekem mondasz... csak lesek...

Szerintem senki nem szorul onnan a védelmemre, de a problémák forrása 90%-ban ego kérdés... mindenki megvan gyõzõdve a saját igazáról... kizárólag vérmérséklet kérdése, hogy mikor alakul ki a vita, és mikor jönnek az érvek helyett a személyeskedések.

Én úgy tapasztaltam, hogy, ha tudunk higgadtan társalogni a másik minõsítése nélkül, akkor elõbb-utóbb kiderül, hogy a másik mit is akart mondani, és a végén tisztább lesz a kép.

Sok esetben pedig már a régebbi sérelmek eleve befolyásolják az egész beszélgetést...

www.smart-bus.hu

A nevezett cikk, ha végig olvasod pont arra jó, hogy meghallgasd a másik fél érveit is...

Egyébként a szavazás kimenetelérõl:

"Az Európai Parlament kedden megszavazta azt az indítványt, amely bírálatokat fogalmaz meg a magyar alaptörvényrõl. A jelenlévõ 659 képviselõ közül 331 szavazott igennel, tehát szûk többség fogadta el az indítványt."

Forrás: Origo Most akkor hazugság az "éppenhogy"? Szerintem nem...

Az alkotmányhoz meg annyit, hogy én egyelõre csak a hisztit és a riogatást ( szokás szerint ) látom. Mint anno a milliós román munkavállalókkal való riogatás... csak most nem a bocskorosok jönnek, hanem a diktatúra.

Mellesleg felhívnám rá a figyelmedet, hogy az eddig hatalomban lévõk sikere nem kicsit köszönhetõ az elmúlt 6 évtized kapcsolat rendszerének... õk voltak elõnyben, most, hogy ez változna ( az új alkotmány miatt is), megy a visítás. Én úgy gondolom, hogy ennek az egész cirkusznak van egy ilyen olvasata is.

A csipogás pedig eddig is ment... például a tegnap vázolt Eötvös Pál féle Terrel levél ürügyén is. Egy normális jogállamban, demokráciában ez az ember egy életre elvágta volna magát. Ehhez képest felfelé bukott. Ilyen sztori csak olyan rendszerben képzelhetõ el, ahol a vörös polip karjai messze érnek...

Érdekes módon elég könnyen átsiklottál efelett tegnap. Pedig az ilyen sztorik úgy gondolom el kéne, hogy bizonytalanítsák az embert...

Mint ahogy engem elbizonytalanított a jobbikba felvett volt mszmp-s muki ügye... ilyenkor az ember egy kicsit vissza vesz a lendületbõl.

"fájjjj a setétség"

Ezek azok a megjegyzések, amik 99%-ban végleg elmérgesítenek egy vitát...

www.smart-bus.hu

A tartalom megítélése meg relatív. Én úgy gondolom, érthetõ amit írok. Ha meg nem vagyok konkrét, annak oka van. Ha pedig valaki nem érti amit mondok, arról nem tehetek. Ha visszakérdez olyan dologra, amit kétesnek vél, szívesen válaszolok, amíg a stílus normális.

www.smart-bus.hu

polluxware
különélés jót tenne talán... hátha leesik<#rolleyes>

Egyikhez sem. Infókat gyûjtök, háttérbõl követem a vitákat, néha hozzászólok, de 80%-ban csak figyelek...

(Reagálok neked is pollux, pillanat... )

www.smart-bus.hu

polluxware
úgyértem téma....

<#zavart1>

Én nem emlékszem, hogy rám bárkinek is szólnia kellett volna elõre! De, ha megvan a hozzászólás, hátha jobban érteném mire gondolsz...

www.smart-bus.hu

Hegi90
Nem a hangnemrõl vagy a stílusról van szó...

polluxware
fogós kérdés k.ra😉

polluxware
nem vágod ,hogy totál nem veled van személyszerint baj..

csak veled együtt valahogy átjön a szifon aljáról más is..

hátha így már dereng😊

Hegi90
jó, az NWO topik társaságától annyira kiráz a hideg, hogy ha tehetem messzirõl elkerülöm.
Mondom ezt úgy, hogy nem tudom melyik félhez tartozol.

Aki a vázoltak alapján annak néz, azzal nem tudok mit kezdeni. Bárki, aki normális hangnemben szól hozzám, annak normális hangnemben válaszolok. Aki nekem ront, azzal én is lekezelõ vagyok.

www.smart-bus.hu

polluxware
csak azok mennek innen a másik totyikba akik "izgalomra" vágynak...

normális ember nem jár oda vitázni... fõleg a mélyenszántó témák miatt

Mert az internet óvó védõ névtelenségében jó pár emberke úgy gondolja, hogy bármilyen stílus megengedett a másikkal szemben, ha az õ véleménye eltér, esetleg a másik véleménye bosszantja.

Például NWO topik. Pont a napokban zártunk le egy vitát annyival, hogy másképpen látjuk a világot. Anyázás, vita, minõsítés nélkül.

www.smart-bus.hu

Hegi90
egyébként mikor elõször megjelentetek itt pár hónappal ezelõtt, már ELÕRE szólt Efreet, hogy viselkedjetek, mert nem véletlenül volt külön topikban eddig a két társaság.

Ez szerinted miért van?

polluxware
gondlom erre gondolsz..

kezdjük azzal hogy konzervatív volt aki indítványozta, és talán az sem igaz hogy "éppenhogy" megszavazták..

most fogná ezt a szar új alkotmányt egy puccs után jövõ valmilyen balos kormány és használná..

na akkor elkezdenétek ti is csipogni

de addig.......... Támadják vikikét...

fájjjj a setétség

Én meg azt unom, hogy általánosítasz. Nekem ne tulajdoníts se niggerezõ, se zsidózó hozzászólást, mert ilyet tõlem nem tudsz idézni.

Ez a cinikus ( mélymagyarmentalitás ) stílus pedig megint nem értem mire jó. Bármennyire meglepõ nem errõl szól a topik... és érdekes módon ott jól elvagyunk komolyabb viták nélkül, pedig innen is elég sokan írnak oda, akikekkel általában nem értünk egyet...

www.smart-bus.hu

Hegi90
Nem azt mondtam, hogy troll vagy, hanem azt, hogy annak néznek. Nem mindegy.

Hegi90
és ez szerinted miért van? és milyen topikokban pl?

Tehát nem az a troll, aki nem képes emberhez méltóan kommunikálni, hanem az, aki ezt elvárja, és szóvá teszi, ha nem így van... Egyre jobb...

www.smart-bus.hu

Milyen érdekes, hogy ez csak bizonyos emberkékkel van így... más topikokban, hasonlóan kényes témákban meg sikerül. Pont úgy beszélek, reagálok, ahogy hozzám szólnak.

www.smart-bus.hu

Na látod ez megint egy valótlan állítás. Én nem az alapján ítélek meg egy hírt, hogy honnan származik, hanem az alapján, hogy mi van benne. Én elolvasom az indexes, népszabis, stb cikkeket is, te tegnap sem voltál hajlandó végig olvasni amit linkeltem, mert jöttek a címkék...

Más kérdés, hogy döntõ többségében nem értek egyet velük, de legalább nem utasítom el csípõbõl.

www.smart-bus.hu

polluxware
okés..

unom már az itt elõferdülõ niggerezzünk, zsidózzunk témákat..

ott mélymagyarmentalitás

meg megyófanok is kiakasztanak a fizetett vikifanokkal együtt

Hegi90
akkor viszont ne lepõdj meg, ha pár ember trollnak néz

Hegi90
ez nálad valahogy sose szokott sikerülni 😊

eksy
Jogos 😊

"...és...szerintem...bizony."

De nem is kell meggyõzni egymást. Elmondod, elmondom én is. Le lehet zárni annyival, hogy nem értünk egyet.

www.smart-bus.hu

polluxware
úgyse hiszem el!

Tehát megint én vagyok a hülye, mert nem értem meg a kristálytiszta érveket! Zseniális! 😄

Tudod, ha valamiben nem értünk egyet, vagy nem értjük egymást, akkor az ember addig kérdez, amíg nem lesz tiszta a történet. Ha ehhez nincs türelmed, arról nem én tehetek. Az pedig, hogy ki mit ért meg, megint nézõpont kérdése.

Viszont mártírt nem szoktam magamból faragni ok nélkül, még akkor sem, ha erre próbálsz célozni. Kíváncsi lennék mit szólnál hozzá, ha pár naponta a fejedhez vágnának valamit, amihez semmi közöd csak azért, mert nemes egyszerûséggel nem értik amit mondasz.

Az pedig egyes emberkék embertelen viselkedését kikérem magamnak, még mindig jobb, mintha lesüllyednék én is oda.

www.smart-bus.hu

Hegi90

polluxware
mivel támasztod alá?

vhonnan linkelek valamit amire az a válasz hogy balos média??

ugyanez pepitában

polluxware
mást mondok!

ÚGYSE FOGJUK EGYMÁS ÉRVELÉSÉT ELFOGADNI!

mert hiába ugat a szíjgyártó ,hogy az az alma kék ha én látom hogy piros... másrészrõl egyre többen látják így alulról hogy az tényleg piros

aki meg a fán van az ágak között, annak meg tökmind1 mert eléri...

Erre vannak az érvek. Ha van egy véleményed, alátámasztod, hogy ezért és ezért ez a véleményem. Aztán arra lehet reagálni, hogy én ezt nem így látom, mert...

Ez lenne a normális szerintem.

www.smart-bus.hu

polluxware
talán nem is annyira😉

legjobb példa erre a sok köpönyegforgató ittisvagyokottisvagyok egyénke

Hegi90
Nem, olyan topik kéne, ahol nem kell elmagyarázni tízszer egy érvet, és ha végre megértette az "illetõ", nem válaszol valami egyáltalán nem releváns/idióta/fárasztó kérdéssel. Ha pedig az ember szóvá teszi ezt a rossz tulajdonságát, akkor máris mártír lesz az "illetõbõl", vagy neki áll feljebb.

polluxware
ezt még elfogadom... egy tökéletes világban, országban ez lenne a normális

csak amikor két külön valóságról, avagy dimenzióról megy a vita az egy idõ után annyira fárasztó tud lenni

eksy
"vérmagyar/viktornyaló"
Hol élsz te? Ez a két szó egy mondatban vicc.

"...és...szerintem...bizony."

polluxware
jaj.. pontosan

most megfogtál...

Egyébként szerintem egy ilyen topik lényege az, hogy az ember sokféle látószögbõl kapjon információt...

www.smart-bus.hu

Tehát olyan topikra vágysz, ahol megerõsítést kap a véleményed, és nem olyanra, ahol a tiédtõl eltérõ vélemény is jelen van, olykor "vita" árán is. Már értem miért szereted olgit! 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
nem hiszem hogy menne😉

tudod néha elfogynak az érvek... meg unja az ember a "szitut"

Tehát az a megoldás, hogy lépjenek le azok, akiknek a véleménye nem egyezik a tiétekkel? Jól értem?

www.smart-bus.hu

polluxware
"gerjeszti a feszültséget" 😊))

új totyik kéne... sakkor nem sértenénk meg az érzéseiteket😉