Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.smart-bus.hu
Az utána kialakuló vita nem a büntetõpontok miatt ( még soha nem kaptam! ) ment, hanem az INDOKOLATLAN ( kiemelés, nem kiabálás ) és ÖNKÉNYES hozzászólás törölgetés miatt, amit az akkori házigazda csinált.
Most tapsoljak én is? 😊
www.smart-bus.hu
Pedig õ rá tényleg nem mondhatja senki, hogy nem fogalmazott elég alaposan, vagy tiszteletteljes stílusban és pártatlanul...
Ezután, hogy nem hagytátok abba, figyelmeztetett még egyszer. Pár hétre rá meg a társaságnak állt feljebb, hogy repültek a büntipontok <#taps>#taps>
"nem vágod ,hogy totál nem veled van személyszerint baj..
csak veled együtt valahogy átjön a szifon aljáról más is..
hátha így már dereng😊"
Csak bízom benne, bár néha amiket nekem mondasz... csak lesek...
Szerintem senki nem szorul onnan a védelmemre, de a problémák forrása 90%-ban ego kérdés... mindenki megvan gyõzõdve a saját igazáról... kizárólag vérmérséklet kérdése, hogy mikor alakul ki a vita, és mikor jönnek az érvek helyett a személyeskedések.
Én úgy tapasztaltam, hogy, ha tudunk higgadtan társalogni a másik minõsítése nélkül, akkor elõbb-utóbb kiderül, hogy a másik mit is akart mondani, és a végén tisztább lesz a kép.
Sok esetben pedig már a régebbi sérelmek eleve befolyásolják az egész beszélgetést...
www.smart-bus.hu
Egyébként a szavazás kimenetelérõl:
"Az Európai Parlament kedden megszavazta azt az indítványt, amely bírálatokat fogalmaz meg a magyar alaptörvényrõl. A jelenlévõ 659 képviselõ közül 331 szavazott igennel, tehát szûk többség fogadta el az indítványt."
Forrás: Origo Most akkor hazugság az "éppenhogy"? Szerintem nem...
Az alkotmányhoz meg annyit, hogy én egyelõre csak a hisztit és a riogatást ( szokás szerint ) látom. Mint anno a milliós román munkavállalókkal való riogatás... csak most nem a bocskorosok jönnek, hanem a diktatúra.
Mellesleg felhívnám rá a figyelmedet, hogy az eddig hatalomban lévõk sikere nem kicsit köszönhetõ az elmúlt 6 évtized kapcsolat rendszerének... õk voltak elõnyben, most, hogy ez változna ( az új alkotmány miatt is), megy a visítás. Én úgy gondolom, hogy ennek az egész cirkusznak van egy ilyen olvasata is.
A csipogás pedig eddig is ment... például a tegnap vázolt Eötvös Pál féle Terrel levél ürügyén is. Egy normális jogállamban, demokráciában ez az ember egy életre elvágta volna magát. Ehhez képest felfelé bukott. Ilyen sztori csak olyan rendszerben képzelhetõ el, ahol a vörös polip karjai messze érnek...
Érdekes módon elég könnyen átsiklottál efelett tegnap. Pedig az ilyen sztorik úgy gondolom el kéne, hogy bizonytalanítsák az embert...
Mint ahogy engem elbizonytalanított a jobbikba felvett volt mszmp-s muki ügye... ilyenkor az ember egy kicsit vissza vesz a lendületbõl.
"fájjjj a setétség"
Ezek azok a megjegyzések, amik 99%-ban végleg elmérgesítenek egy vitát...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
(Reagálok neked is pollux, pillanat... )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
csak veled együtt valahogy átjön a szifon aljáról más is..
hátha így már dereng😊
Mondom ezt úgy, hogy nem tudom melyik félhez tartozol.
www.smart-bus.hu
normális ember nem jár oda vitázni... fõleg a mélyenszántó témák miatt
Például NWO topik. Pont a napokban zártunk le egy vitát annyival, hogy másképpen látjuk a világot. Anyázás, vita, minõsítés nélkül.
www.smart-bus.hu
Ez szerinted miért van?
kezdjük azzal hogy konzervatív volt aki indítványozta, és talán az sem igaz hogy "éppenhogy" megszavazták..
most fogná ezt a szar új alkotmányt egy puccs után jövõ valmilyen balos kormány és használná..
na akkor elkezdenétek ti is csipogni
de addig.......... Támadják vikikét...
fájjjj a setétség
Ez a cinikus ( mélymagyarmentalitás ) stílus pedig megint nem értem mire jó. Bármennyire meglepõ nem errõl szól a topik... és érdekes módon ott jól elvagyunk komolyabb viták nélkül, pedig innen is elég sokan írnak oda, akikekkel általában nem értünk egyet...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Más kérdés, hogy döntõ többségében nem értek egyet velük, de legalább nem utasítom el csípõbõl.
www.smart-bus.hu
unom már az itt elõferdülõ niggerezzünk, zsidózzunk témákat..
ott mélymagyarmentalitás
meg megyófanok is kiakasztanak a fizetett vikifanokkal együtt
www.smart-bus.hu
Tudod, ha valamiben nem értünk egyet, vagy nem értjük egymást, akkor az ember addig kérdez, amíg nem lesz tiszta a történet. Ha ehhez nincs türelmed, arról nem én tehetek. Az pedig, hogy ki mit ért meg, megint nézõpont kérdése.
Viszont mártírt nem szoktam magamból faragni ok nélkül, még akkor sem, ha erre próbálsz célozni. Kíváncsi lennék mit szólnál hozzá, ha pár naponta a fejedhez vágnának valamit, amihez semmi közöd csak azért, mert nemes egyszerûséggel nem értik amit mondasz.
Az pedig egyes emberkék embertelen viselkedését kikérem magamnak, még mindig jobb, mintha lesüllyednék én is oda.
www.smart-bus.hu
vhonnan linkelek valamit amire az a válasz hogy balos média??
ugyanez pepitában
ÚGYSE FOGJUK EGYMÁS ÉRVELÉSÉT ELFOGADNI!
mert hiába ugat a szíjgyártó ,hogy az az alma kék ha én látom hogy piros... másrészrõl egyre többen látják így alulról hogy az tényleg piros
aki meg a fán van az ágak között, annak meg tökmind1 mert eléri...
Ez lenne a normális szerintem.
www.smart-bus.hu
csak amikor két külön valóságról, avagy dimenzióról megy a vita az egy idõ után annyira fárasztó tud lenni
Hol élsz te? Ez a két szó egy mondatban vicc.
"...és...szerintem...bizony."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu