Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fidesz:10 fokkal csökkentettük a középhõmérsékletet<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem nem a "rendszerrel" van a gond hanem a benne lévõ emberekkel.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
Live for nothing or die for something.
Ezt úgy érted ha 40 éve mny van v. öngondoskodás akkor a demográfia nem lenne probléma?
Jól értelmeztem?
Live for nothing or die for something.
"A magyar embernek évszázadnyi idõbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást."
"Ezek a primitív hordák, akiknél a gyermek és nõgyilkosság régi tradíció, görbe lábú gyilkosok, primitív hordák, nyelvük nem lévén a sokkal mûveltebb szláv törzsek szavait lopták el..."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Akkor persze kevesebbet tudtak volna visszaszerezni most, ez logikus, de akkor is hozzányúltak volna - talált pénz 😊 (rövidtávon mindenképpen)
Nem is lenne ezzel nekem gondom, ha visszavették volna mindenkitõl a teljes összeget, mondván az állam bajban van és TÉNYLEG adósságrendezésre azonnal el is költik, mindamellett, hogy az állami kiadásokat azonnal lecsökkentik, az ország leállna végre a hitelekrõl. Élen jártak volna a példamutatásban: szerény állami kocsik, szerény képviselõi jövedelmek, visszásságok eltörlése (választókerület pótlék), lézerjános picsánrúgása, stb. - de nem: lenyulták és mutyiznak vele, szép lassan elfolyik, miközben az ország ÚJABB HITELEKET VESZ FEL !!! 😊
Forza.
Sorok közé bújtatott "mellékes" információ:
"Hoffmann szerint az õsszel a kormány elé kerülõ új törvény szerint az állam jobban beleszól majd a tananyagba, mint eddig."
Forza.
államiba azért nem mentem vissza, mert:
- elv (legkisebb részben, hiszen nyilván nem vagyok a magam ellensége...)
- "kiszámíthatóság" (a jelen és eddigi 10+ éves helyzetet alapul vevõ kalkulátorok számításai szerint ugyan sokkal rosszabbul járok - azaz az államiban maradva kb 30-50%-al többet kaptam volna - viszont ez egy államcsõd/egyéb nayon nagy baj kivételével elõre láthatóbb, mint hogy az aktuális majdani kormány mibõl/mennyit tud épp adni. ha pedig meghalok nyugi elõtt (erre férfiként 33% esélyünk van!) az összeszedett pénz nem megy a levesbe... )
2008-ban hatalmasat bukott a nyugipénztáram, viszont 2009-ben és 2010-ben pedig nyert - eleget ahoz, hogy ne álljak rosszul összességében. Nyilván a nyugdij elõtt, a felhalmozás utolsó harmadában egy "jó" év után átmentem volna a kevésbé nyereséges, de biztonságos "csomagra", hiszen ha 2008 év végén kellett volna nyugdíjba mennem, akkor "végem".
összességében a fidesz nagyon szemét volt azzal, hogy felkínálta a választás szabadságát, ha már kinyírja a rendszer: átháritotta a felelõsséget, innentõl kedzve akár milyen elõnytelen feltételeket is szab, "te választottad, mért nem mentél vissza államiba" lehet a visszavágó. holott mi alapján dönthettünk?? fej vagy írás... 😞(
csige791: nem a teljes, csak 14 honapnyi nyugdíjbefizetésem fog hiányozni, ha nyugdíjba megyek. 31 év alatt számold ki ez kamatos kamattal mennyi... sok. na, azt nem kapom meg 😊
Forza.
Egyébként miért nem mentél át az államiba? ( nem számonkérés, csak egy kérdés. )
2008 év végén buktak egy szépet a magánnyugdíjpénztárak... az téged érintett anno?
www.smart-bus.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
14 honapon át megy az állami közösbe a nyugdijjárulékom, ami SOHA nem íródik jóvá a magánynugdijpénztári számlámon és állami nyugdijat sem kapok érte.
(anno az AB rengeteg mszp-szdsz kísérletet elkaszált és ennek anno hogy örült a fidesz... mit mondtak volna, ha akkoriban az AB meg se vitathatta volna õket? na, ezt most megcsinálták. egy következõ "mszp" még jobban fog fájni ...)
Forza.
www.smart-bus.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Na meg egy Jobbágynak ha jól tudom biztos fedél volt a feje felett... Ma már ez sem jár meg.
Szóval azt mondod, hogy nem volna jó egy olyan valaki aki tényleg az országot helyezi minden elé és ezáltal nem engedi, hogy azt rossz, sokszor idegen kezek irányítsák?
"ha mégis erõsen gondolkodol ilyesmiben akkor légyszíves !helyileg! legyél te is része ennek az álmodnak😉"
Jelenleg olyan helyen vagyok ahol ez a rendszer fenn áll. Az tény, hogy azért itt erõs a zsidó uralom, de még nekik is fel kell esküdniük a királynõre, ha esetleg Angol állampolgárok szeretnének lenni.
mert már ezis kiszivárgott... pedig annó kapafogú cumzizós szõkeség hogy bizonygatta ,hogy hozzzzzánem nyúlnak majd..
sakkor jön ez az agyhalott érvelés meg a terelgetés, hogy akkor úgyis más nyúlta volna le
az hogy hülyéreveszik az embert a kormányok oldaltól függetlenül ez belefér..
mai politikai paletta egésze ékes bizonyítéka annak mennyit ér a mAGYAR nép
de az hogy még valki megpróbál mellettük érvelni, pedig olyan sullyosan kilóg a lóóláb..
ez már vitára méltatlan
most õszintén..
aki hisz ennek a szíjgyártónak az meg is érdemli
még csak normális ellenzéke sincs ennek a sz.kupacnak
Néhány félrenevelt, félreinformált, félretájékoztatott cionbérenc nem hoz ki a sodromból.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
elõször is örülök hogy látlak😉 (ez üdvözlés!)
királyság?
kézlevágósdi?
2011ben nem gondlod úgy hogy cseppet nem a megfelelõ idõben veted ezt fel?
totál nem értem hogy lehet "romantikázni" a jobbágy idõkkel... a nemeseinkrõl meg annyit ,hogy bõven közük van ahhoz nagyrészüknek hogy itt kötött ki az ország mentalitását és szomszédaival való viszonyát tekintve
pár szóval..
köszi de k.ra nem kérek az álmodból
másrészrõl...
ha mégis erõsen gondolkodol ilyesmiben akkor légyszíves !helyileg! legyél te is része ennek az álmodnak😉
Talán vissza kéne állítani a királyságot valami hasonló módon mint az Angoloknál, egy ilyen család talán nem hagyná eladni maga alól az országot, valamiféle felügyeleti szervet biztosítana a kormány felett, vagy ilyesmi.
Annyi a hiba a történetemben, hogy nincs olyan nemesi család akire azt lehet mondani, hogy nem az anyagiak érdekelnék ha ott lenne hanem tényleg az ország.
Hirtelen ha azt mondanák, hogy válasszunk királyt nem is tudom kit választanék az ismertebb emberek közül. Az biztos, hogy a parlamentbõl senkit. Talán Budaházyra és Torockai tudom azt mondani, hogy vágják le a karomat, ha nem az országot teszik minden elé. (Biztos vannak mások is, csak róluk még nem hallottam).
Ezt a kérdést már párszor ellõted. 😄
Hatalmi visszaélések innen-onnan vannak dögivel.( egyik fél részérõl sem értek egyet vele ) Emlékezz csak Szász Károly eltávolítására, és annak körülményeire.
Ellopott nyugdíjjárulék? Ezt egy kicsit kifejtenéd bõvebben?
www.smart-bus.hu
perpill azt látom ,hogy újabban már a jobbik sem elég radikális ezért egyesek kezdenek visszatáncolni az egyetlen jobboldali alternatívához ,és mindezt csak azért mert beszól annak a nyugati hatalmi tömörülésnek aki annóóóóóóóóóóóó elintézte trianont is
mi van itthon?
köztársaság már nem is kell mint államforma már csak névleg sem?
senki nem sztrájkolhat?
alkotmánybíróságra nincs is szükség, viki úgyis tudja mi az igaz és hithû?
alkotmányban meghatározott egy igaz vallás?
és ennek a tetejében van egy síkhülye ürge aki még a nevét se tudja leírni helyesen..... gyakorlatilag eladta az ország elsõ embere a méltóságát a magyar köztársaság méltóságát egy kecóért mert píízért
smittudoménkire gondlok éppen
bárki mond valamit, azt vagy rögvest elküldik mindenféle hazaárulónak vagy ha így nem tudnak hozzányúlni kirugják a francba és hagyják hogy az utcán pusztuljon el..
és jön ez az állandó hazudozás, meg más színben való feltüntetés
érdekes módon itt éhányan olyan jó ízûen komcsiznak, közben fel sem tûnik nekik hogy nyugodtan felvehetnék a veres sipkát mert tökéletesen passzolna
az új alaptörvény nem most lesz gáz... kivéve ha mondjuk viki még 100évig marad uralkodó😉 hanem mondjuk ha ez egy sokkal rosszabb elit kezébe kerül
a nép meg annyira megvan osztva hogy nagyon pici esély van arra bármit is tesz ellene
ott van esztergom.. példa piciben
demokratikus választáson többséget szerzett, ennek ellenére elfogadtak egy olyan módosítást ami lehetõvé teszi hogy nélküle is teljes legyen a döntéshozatal
van itt még választani való?
és ez gáz. és ugy gondolom ez pl jogos hiszti.
nyilván az mszp is sír, azt leszarom.
Forza.
www.smart-bus.hu
semmi más nem történik, csak a vörös polipot most váltja a narancs polip. ragadjunk ki egyet a sok közül: alkotmánybíróság - szerinted eddig ott a vörösök ültek? és most pedig az uj alkotmány alapján végre független testületté válik? 😊
szó nincs arról, hogy most valami jobb lesz. narancssárgább, az igen.
Forza.
Marha könnyû odavetni, hogy a hülyéi mindent az államtól várnak...
Akkor el vannak tájolva ~22 évvel és egy rendszerváltással.
Amúgy látszik hogy jön a melegfront.
www.smart-bus.hu
Ha ezt anno velem közlitek, hogy ez itt egy liberális játszótér, és jó liberálishoz méltóan más véleményre nem vagytok kíváncsiak, már rég nem lennék itt...
( Liberális Hír topik-ra nevezzétek át, és onnantól fogva itt sem vagyok )
www.smart-bus.hu
szerk.: "nem rémitesz meg" lol, nem körülötted forog a világ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"6: Ha már átjárás történik, akkor el kellene fogadni a másik stílust, hozzáállást, és ha valaki vitatkozni (nem veszekedni) szeretne, akkor azt tegye úgy, hogy azzal ne a másik személyt, hanem a véleményét, az általa képviselt álláspontot vegye célba értelmes, átgondolt érvekkel, lehetõleg adatolva. Ez az alapvetõ, és minimálisan elvárt vitakultúra elsõ szabálya, amit nagyon sokan sorozatosan elfelejtenek. Pedig annyira nem nehéz feladat."
Tehát, ha valaki itt bármit is telibeszar, az nem én vagyok. Engem ezzel a -fav dologgal meg nem rémítesz meg... Isten áldjon.
www.smart-bus.hu
Errõl ugatok már hónapok óta..........................................<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nah, már kapisgálod mire akarok rámutatni 😉
"nem érdekel, hogy ez kinek tetszik, és kinek nem."
Tehát akkor Efreet véleményét is telibeszarod ezzel. Köszönöm, akkor innentõl nem tépem tovább a számat, inkább -favolom a topikot (megint) én is.
Viszont amíg ennek a topiknak a neve hír topik, addig nem esik le a tantusz!
www.smart-bus.hu
Az, hogy kit kell büntetni, az mindenkinek a saját magánügye. Engem még soha nem kellett, és igyekszem, hogy ne is kelljen a jövõben sem.
www.smart-bus.hu