61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Ronny
    aztán más jön a helyébe, remélhetőleg akkor majd revánsot vehetünk rajtuk.

Azért előtte hozzátok haza az ifjabb Csigéket:)
  • Ronny
    kiszivattyúzzam belőlük a pénzt

Ez a bizonyos körökben már szállóigévé vált, de ettől függetlenül nem sok köze van a valósághoz. Magyarországra 2006-ig bezárólag 64,6 milliárd euró értékben ruháztak be a régi Uniós tagországok
  • Pares
    Egyszóval: Az EU is csak egyike azon birodalmaknak, amelyek a történelem során annyiszor megpróbálták elfoglalni Európát, annyi különbséggel, hogy a puskaport pénzre, a hadszínteret meg tőzsdére változtatták. Ez is egy háború, csak most az ellenség maga az európai civilizáció. De amint mindegyik birodalom, ez sem fog örökké tartani, egyszer összeomlik, aztán más jön a helyébe, remélhetőleg akkor majd revánsot vehetünk rajtuk.

• Pares
    Igen, bevallom, ha Magyarország érdekeiben állna, én bármelyik másik országot könyörtelenül feláldoznám az ellenség oltárán. Ugyanakkor azt is tudni kell rólam, hogy én legalább nem játszom az álszentet, mint az EU, nem etetem az embereket hazugságokkal, nem próbálom őket az uralmam alá vonni, hogy aztán csak kiszipolyozzam őket, kiszivattyúzzam belőlük a pénzt, aztán amikor elsorvadnak, eldobjam őket mint egy öreg zoknit.
  • Ronny
    Mindezt 7 év alatt sikerült elérniük? Vagy már előtte sem volt rá pénz? Egyébként lehet százmilliárdokat modernizálásra költeni, de akkor azt a pénzt valakitől el kell venni(nem, tudósaink még mindig nem jutottak közelebb a pénzfához).

feláldoznák Magyarországot mint járulékos veszteséget...

Egy országnak nincsenek barátai, csak érdekei. Hasonló helyzetben Te is feláldoznád bármelyik környező országot.
  • Pares
    Tetszik vagy nem tetszik, de hadászati, sőt szerintem minden más szempontból is Magyarország egy elszegényített gyarmatává vált a Brüsszeli Birodalmi Konzuloknak. És ez nem csak Magyarhonra igaz. Katonailag a Kis-Antant legalább olyan szarul áll, mint mi magyarok. Nem lesz ennek jó vége. Ha úgy állna a helyzet, biztosak lehettek abban, hogy az Ultimate Demokrácia képviselői gondolkodás nélkül feláldoznák Magyarországot mint járulékos veszteséget...
  • Ronny
    Majd választanak egy újabb szociáldemagóg Fletó-klónt és ha már a korábbi rossz választásaik miatt nagyon tele a tökük, akkor jön valami kefebajszú.

• ManoNegra
    Szerintem meg ezeket gondos válogatás után ültették a nyakunkba! Orbán <- Soros ösztöndíj. Gyurcsány <- Apró klán. Mindenkiről lehetne találni valamit. Ráadásul a nagyon nagy százalékuk mszmp túlélő... Ez nem alulról építkezés, hanem az ez-van kategória.

(Bocs a dupla postért)
  • ManoNegra
    Ez a lelkes közönség egyre kevésbé lelkes...
  • Ronny
    Senki nem írta, hogy személy szerint felelős lennél a döntéseikért. Azt viszont látni kell, hogy minden élhető társadalom alulról felfelé építkezik és ennek a politikai elitnek tagjait is ez a társadalom nevelte ki, választotta meg(egymás után többször is!). Nincs cirkusz lelkes közönség nélkül.

• ManoNegra
    Én meg nem fogok szégyenkezni miattuk. Szégyeljék magukat ők!
  • Láma!
    és most meg is van a következménye...
  • Danny1987
    Amerika ezt csinálta.
    Sőt az egész kapitalista világ erre épült.
  • Ronny
    Pedig jobb lenne ha végre figyelembe vennénk a valós lehetőségeinket(10 forintból nem lehet 11-et elkölteni) és a minket körülvevő világot. Akinek ez nem megy az jobb ha még most bepakol a bőröndjébe, mert ennél csak rosszabb lesz.
  • Ironman2
    Kit érdekel a Bux,meg a frank? Én normálisan akarok élni,és dolgozni,és nyugdijba menni.
  • Ironman2
    Miért pont mindig az emberek szivnak a sok kapitalista barom miatt?

Orbán:Ősszel komoly döntések jöhetnek
  • Ronny
    ha arra gondolok, hogy büszke Magyar vagyok, a miértek között legutolsó sorban sem jelennek meg jelen "nagyjaink".

A jelen szempontjából irrelevánsak tartom, hogy milyen "faszagyerekek" voltunk a múltban.
  • Ronny

A kamurokkant tolvajoknak átlagosan 73 ezer forintot visz ki a pénzespostás, miközben a születésüktől fogva VALÓBAN rokkant emberek szemét kiszúrják sz*ros 28 ezerrel. Nincs pénz a vakvezető kutyák kiképzésére, akadálymentesítésre...

Az a hihetetlen, hogy ezt a társadalom nagy része eltűri.

• Danny1987
    A rendteremtésen, a törvények szigorú betartatásán alapuló érpataki modell szimpatikus lehet akár a szociálisan érzékeny olvasónak is.

Kivéve a jogvédőknek akiknek ugye vinnyogniuk kell mert rend nem lehet.
  • Láma!
    az Magyarország lenne, ahol az egészségügytől vennének el emiatt.
    Amerikában nem így csinálják a dolgokat, és a megszorítások idején van néhány terület ahonnan nem vonhatnak el pénzt, mert törvény van rá. (legalábbis a fizetéseket nem csökkenthetik) Ilyen az egészségügy, a rendőrség, a honvédelem, és még néhány.
  • gracious
    Hát konkrétan nem nagyon érdekel, hogy az aki 20-30 évig volt kamu rokkantnyugdíjas, hogy talál vissza a munkába vagy miből él meg. Az se érdekel, ha éhen döglik. Sőt én visszafizettetném vele amit felvett.

A nem kamu rokkantnyugdíjasok meg eztán is azok maradnak.
  • gracious
    Multikulti part 2

Ezen kereshetitek nagyítóval a fehér embereket.

"Kijárási tilalom fiataloknak

A rendőrség egyelőre tehetetlen. A philadelphiai polgármester kijárási tilalmat vezetett be 18 éven aluliaknak péntek és szombat este kilenc óra után. A kijárási tilalom a város központi zónáját érinti. A megszegők vagy szüleik jelentős bírsággal súlythatók.

Cleveland, Chichago és Washington intenzív rendőri jelenléttel válaszolt az új bűnözési módszerre, és számos fiatalt le is tartóztattak. A CNN által megkérdezett rendőrök szerint mindez azonban nem állította meg a trendet, és a flashmob-fosztogatások terjedésére számítanak."

Vajon ezt a sok rendőrt ki fizeti meg? Honnan veszik el a pénzt a bérükre? Jól sejtem, hogy nem az okozóknak a segélyét csökkentik, hanem helyette az egészségügyet és a többit?
  • Narxis
    Leszázalékolás: Ez a háziorvos véleménye az új rendeletről!
  • Ironman2
    Gyüjtheted majd a jelvényeket.
  • gracious
    Óh, pedig már kezdtem örülni, hogy valami libatenyésztő találta meg, de sajnos csak sport baleset.
  • tviktor91
    Az tök jó
  • Narxis
    Aki előrelátó az a kínai mandarint kezdi el tanulni. :)
  • Tsol
    Feltámad a Szovjetunió?

Az Európai Unió évtizedek alatt kiizzadt jogrendjére alapozva - sok munkát megspórolva - akarja feltámasztani a néhai Szovjetuniót az orosz vezetés. A végcél az EU-val összefogva egy az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig terjedő szabadkereskedelmi övezet kialakítása.
  • Hegi90
    ez siralmas
  • immovable
    Látom az oktatásügyben is beütött a butaság forradalma, nem csak a nemzetgazdasági minisztériumban.
  • berlinboy6329
    Tanuljatok angolul ahogy akartok...
  • Tsol
    Olcsóbb lesz a sör?
    Végre egy jóhír :)
  • immovable
    Frontbarátság egymilliárd fölött: Pártszivattyú a szerencsepénzeken

Nincs itt válság, van itt pénz.
  • immovable
    Vélemény. Úton a béka segge alá.
  • Tsol
    Matolcsynak százmilliárdos pluszbevételt kell hoznia jövőre a válság miatt
    ()
  • Freeda Krueger
    cápatámadás
  • Narxis
    Egy ex-miniszterelnököt váratnának? Szerintem kizárt. :D Inkább csak precíz munkát végeztek az orvosok. :p
  • Borg
    2.5 órán át varrni egy bőr szétnyílást?
    Szerintem abból 2.4 óra várakozással telt el, ahogy a magyar egészségügyet ismerem...
  • Narxis
    Fejbe rúgták Bajnai Gordont, két és fél órán át műtötték
  • ManoNegra
    Hmmm