Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Talán egyszerûen arról van szó, hogy ez nemzedéki kérdés. Aki megszokta, hogy a nyomtatott lapban megmondja a tutit, és nincs visszacsatolás – maximum a szerkesztõségben megveregetik a vállát, hogy jót írtál, és néhanapján kap egy-két olvasói levelet –, az kiakad a kommentelõkön."
<#hehe>#hehe>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Az biztos, hogy a mostani rendszer nem jó, valami új, s valami jobb kellene.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a vallás erõltetés szerintem is hülyeség lenne, etika nyugodtan mehetne nekik, errefele a kisvárosokban nemhogy emós, hanem cigány az alsósok több mint fele, de egyébként legyen a gyerek akármiféle az otthon történtek nagyobb hatással vannak rá mint a suliban, szóval én a tanároknak több jogot adnék pl egy két pofon a kölöknek ha odaszól vagy valami, régen bevált, nem mondom hogy mindenkinél de szerintem jobban lehet nevelni a gyerekeket ha tudja magáról hova való(nem nemzetiségileg!)
Az biztos hogy ártani nem árt nekik, mert ez az emós teljesen 0a értelimeg, 0tisztelet, 0erkölcs generáció szörnyû...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
tündéri jellemek vannak itt is ott is😉
szóval nem nehéz felülmúlni
Az egészrendszer rossz, a maga nemében zseniális, csak a földöntúli gonoszságra nem használjuk ezt a szót...
Ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok, az egész világban változásokra van szükség. Mi a fejünk tetejére is állhatunk. Nem rajtunk múlik.
A teljes ban meg nem jó, mert sok szimulátoros topicot látogatok és azokat továbbra is látogatnám.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ha igen, akkor a következõkbõl kérem magam banolni:
-hír topic
-magyar mentalitás
-közel keleti konfliktusok
Elõre is köszönöm.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
sajnos, van ilyen ember a szerzett rokonságomban - egyszer Hernádi "mûvésznõ" gondolatait adta elõ nekem másnap, aztán mikor vitába szálltam vele, ugyanazokat hajtogatta magasabb vérnyomással... aztán késõbb megtudtam, hogy az apja a vörös uralom alatt elég magas körökben mozgott, s egybõl kitisztult a kép... a múlt még mindig fertõz...
A logikám szerint egy király úgy gondolja, hogy övé az ország, ezért azért azt megvédi a Magyarországon történõ szélsõségesen haza ellenes dolgoktól.
A "királyságot" meg úgy értem ,hogy az az ember aki oda kerül csak felügyelhetné a dolgokat, kicsivel több hatalommal mint a közt. elnönk. De mindegy ismert ez így úgysem fog meg valósulni, illetve nem is látom hogy hogy lehetne meg oldani.
Igazából már kínomban ötletelek ilyeneket, nem tudom mit lehetne tenni, mert amit látok az brutális.
Szerintem sok hazafi van a mindennapokban pl. a tûzoltók, mentõsök vagy az egyszerû piaci kofák között csa mikor az ember kezébe hatalom kerül akkor megrészegül tõle.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Szerintem nem a "rendszerrel" van a gond hanem a benne lévõ emberekkel. "
Ezt egyre jobban elhiszem. Van kb egy jó 15% aki nem teljesen hülye, a többi meg az elõzõ napi heti hetesben elhangzottakat adja elõ saját gondolatként a munkatársai elõtt, és még büszke is rá, hogy õ mennyire okos.
Live for nothing or die for something.
Hiszen mi is a probléma? Hogy nincs elég fiatal, aki elég járulékot fizetne be ahoz, hogy az öregek nyugdíjat kaphassanak.
Ha én öreg vagyok, de van a magánnyugiszámlámon az elmult 40 év alatt felhalmozott X összeg, amibõl halálomig megélek, miért kéne, hogy zavarjon, hogy kevesebb fiatal fizeti MAGÁNAK a majdani nyugdíját?
A jelen rendszer még stagnáló népesség mellett is fenntarthatatlan, ennek folyamatos növekedés kéne. De meddig bírná azt a magyar föld? 15 milláig? 25ig? 150ig? 840ig? valahol ott lenne a vég... ezért ez az út járhatatlan, de mégis minden állam ezt járja (nagyjából).
Faji, etnikai problémákat most hagyjuk, anélkül is látni mennyire rohad a rendszer.
Forza.
akko' ezé' van ilyen gatyarohasztó meleg... <#pias>#pias>