61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • gracious
    Szokott lenni más focicsapatokról is ilyen hosszú iromány az indexen, vagy ezek is olyanok mint a kuruc a fradival, csak akkor van foci hír ha legalább egyszer szerepel benne az ftc?
  • gracious
    Aztaku*vaélet Ezek már nem is takargatnak semmit.

• Tsol
    Asszem amúgy nem épitésre hannem vásárlásra szól. Így még az építőipart sem pörgeti.
  • arty
    A támogatott forinthitel jó???

"A 2011-es költségvetés eredetileg 687,3 milliárd forintos hiánnyal fogadták el vagyis a deficit hatoda csak a lakáshitelezés következménye."
  • arty
    ha jön fel a sz*r és már térdig ér, várjuk meg, amig az állunkat verdesi? az a biztos? :D
  • Tsol
    Az Ab határozattervezete a pénztártagok pártját fogja

"Megszületett egy alkotmánybírósági határozattervezet a magánnyugdíjpénztárak államosításáról szóló törvényről. Az [origo] információja szerint a tervezet kimondja, hogy azoknak is jár állami nyugdíj, akik pénztártagok maradtak. Végleges döntés azonban még nem született."

Szocibérenc :@
  • Danny1987
    Nem lehet iskolája és kórháza egy önkormányzatnak sem

"A helyi adózásban is lesz változás a finanszírozásban: nagyobb kivetési jogot kapnak. Olyat nyilván nem vethetnek ki, amit az állam már kivetett, de sajátot kitalálhatnak."

Ajjaj. Tényleg meg lesz adóztatva a levegő.
  • Vlala #50484
    Természetesen a hazaáruló, nemzetrontó Gyurcsánynak és velejéig romlott bandájának. Aki mást mond, azt fejbeverjük a visszamenőleges alkotmánnyal és a mondvacsinált szólásszabadsággal.

De-mok-rá-ci-a. De-mok-rá-ci-a. Tessék ismételgetni. Itt az van, ha beledöglünk is.
  • Vlala #50483
    Kihittevóna?
  • Lantee
    Jah...IP TV-m van, és az első 32-33 programhelyet feltöltöttem az általam nézettekkel, nagyjából sorbarendezve. Sport csatornák, Disocovery, Viasat, stb. Aztán tegnap véletlenül rossz irányba kezdtem lapozni, és megláttam mik vannak még...ŐRÜLET! :D
    Duna Autonomia, Sport M, Bebe Tv (óriási), stb. :)
  • Danny1987
    Balogh Gábor: A célkeresztben Érpatak
  • ManoNegra
    Van olyan csatorna.
  • Ironman2
    Lantee irta,nem én
  • Tsol
    Ja, amúgy ez mi akarlenni?
  • Ironman2
    Hir TV-t szerettem én is sokáig,de már akönyökömön jön ki az elmúlt 8 évezés,meg a mindennapi letartóztatások.Mi folyik itt kérem? Ki a fenét érdekel már hogy mit csináltak a multban.Foglalkozzanak a jelennel,és azzal hogy biztos jövőnk legyen.
    A mostaniakkal is gond van
  • Ironman2
    Duna autonomia
  • Ronny
    Még igazán el sem kezdődött a buli. Jövőre, de még inkább 2013-ban össze fogják f*sni magukat. Ha nem a bőrünkre menne, akkor azt mondanám, hogy öröm lesz nézni.
  • Ronny
    Akár be is nyelhetik, de a költségvetés évekig nem fog tőlük látni egy fillért sem. Szóval mindenképpen "kifizetjük".
  • Lantee
    Tegnap röhögtem szíjgyártón óriásit. Véletlenül - a TV szörfözés átka - rátaláltam a Duna Autonomia csatornára, ahol éppen azt kérdezték tőle, hogy most a hiánycél, meg adósságcsökkentés, meg növekedés, meg különben is...és erre az volt a válasza: "MERT AZ ELMÚLT NYÓC ÉV!" :D
    Ha még sokáig lesznek, lassan igaz is lesz! ;)
  • ManoNegra
    Jaj Ronnynak ment erre: #50468
  • ManoNegra
    A bankok azt most már nyugodtan benyelhetnék. Azzal együtt, amit gondolok...
  • Tsol
    Pikk 8-al mérve kb. 7% 2002-ben.
  • Tsol
    "Utána kezdett elszállni az ÁHT hiány(100 napos program, fedezetlen nyugdíjemelések)."
    Lassan linkelem, hogy mindenki értse.
  • Ronny
    Vajon mekkora lett volna az áht-hiány ha marad a rendszer, ami miatt 2011-ben is 128 mrd-vel nagyobb a hiány?

Majd erre gondolj vissza akkor, amikor 1000 milliárdos bankkonszolidációt kell végrehajtani. Mostanra ilyen nagyságrendű lett a bedőlt hitelek aránya.
  • Tsol
    Aztán még Járai mondta, hogy bunkóság volt Simortól kamatot emelni.
  • Ronny
    Biztos tanultál a Bokros-csomag hatásairól. Ezek közül a legfontosabb a felpörgetett infláció volt, ami szükségszerűen magas alapkamatot eredményez.

Azt se felejtsük el, hogy a 90-es évek elején volt egy gazdasági struktúraváltás, 97-ben egy ázsiai valutaválság és 2000 elejére még egy dotkom lufi is belefért.

A kamat a Bokros alatti 28 százalékról csökkent 6,5 százalékra 2003-ra. Utána kezdett elszállni az ÁHT hiány(100 napos program, fedezetlen nyugdíjemelések).

- az te logikád alapján -

Ez nem az én logikám, ezek tények.
  • immovable
    Ez azért van így, mert a Tiszteletreméltő Vezetőnk Szent Balja - járai - már előre látta a mer'aza'nyóc'év politikáját.
  • Tsol
    "A kamatok a Gyurcsány-kormány példátlan módon elb*szott fiskális politikája miatt voltak magasak."

A jegybanki alapkamat alakulása.
    Láthatod, hogy már GYF előtt 12% volt. Az első Gyurcsány-kormány idején pedig 5-6%. Az első Orbán-kormány idején pedig 8-19%.
    Tehát ha a kamat - az te logikád alapján - csupán a költésvetési politikától függ, akkor láthatjuk, hogy kinek is volt pédátlan módon elb*szott fiskális politikája.
  • Tsol
    A hiány növekedéséért a lakástámogatási rendszer is felelős volt.
    link

Vajon mekkora lett volna az áht-hiány ha marad a rendszer, ami miatt 2011-ben is 128 mrd-vel nagyobb a hiány?
  • Ronny
    Már az is elég lenne az adórabszolgák érdekeinek figyelembevételéhez ha fiatalok közül a mostaninál egy nagyságrenddel többen kötnék fel az útilaput.

A politikai elit sem akar egyedül maradni - bevételek nélkül - 3 millió nyugdíjassal, 1 millió nyugdíj előtt állóval, 800 ezer cigánnyal és egy végletekig illojális patyomkin rendőrséggel/katonasággal.
  • Ronny
    Járai?
    Járai csak végezte a dolgát(=infláció kordában tartása).

Magas kamat?

A kamatok a Gyurcsány-kormány példátlan módon elb*szott fiskális politikája miatt voltak magasak. A csúcsra járatott államháztartási hiány minden hazai forrást elszívott a gazdaságtól.

Azt még hozzá kell tenni, hogy az állami szabályozást megtestesítő PSZÁF-es fiúknak is elégtelent kapnak, élükön a Fidesz haver Szász Karcsival.

Drága forinthitel?

Lásd támogatott forinthitel kivezetése 2002-ben.

• Tsol
    Itt a devizahitel-jelentés: Gyurcsány a hibás

Járai? Magas kamat? Drága forinthitel?
    Kenyér nincs, marad a cirkusz.
  • immovable
    Egy kis kedélyjavító. Érdemes elolvasni ritka jókat lehet röhögni közben. :)

Varánusz vélemény.
  • polluxware
    -a
  • polluxware
    valakinek kell tartani a itt a keleti frontot;)
  • polluxware
    mostanában lezajló riportok alapján, valahogy azt veszem észre hogy egyre "jobban" mernek kérdezni..

és a mekegés lassan elér egy kritikán aluli ovodás szintet, ami lassan jónéhány hithű embernek is elkezdi már bántani a saját értékrendjét

aszondják az időjósok ,hogy elhúúúzodó nyarunk lesz ősszel;)
  • immovable
    Na erre még válaszolok. :)

Ki írt agymosásról? Hol?

Hol az önellentmondás?

Szövegértelmezés rulz.

Steak? Marha? Nem kell szakácsnak lenni ahhoz, hogy tudjam, szar a kaja.

Személyeskedés? Ugyan már. Sosem tennék ilyet te, te turul gyermeke. :D
  • ManoNegra
    De akkor ezekszerint le lettek szavazva már párszor, csak legyintenek rá...
  • immovable
  • Danny1987
    Szóval neked lehet személyeskedni egy egész nemzettel kapcsolatban , de amikor kiderül hogy rád is jellemző az általad ráragasztott jelzők egy nemzetre akkor megy a sértődés??
    Érdekes.

Másrészt felhívtam a figyelmed az önellentmondásodra.