61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#50491 Szokott lenni más focicsapatokról is ilyen hosszú iromány az indexen, vagy ezek is olyanok mint a kuruc a fradival, csak akkor van foci hír ha legalább egyszer szerepel benne az ftc? -
#50490 Aztaku*vaélet Ezek már nem is takargatnak semmit.
-
Tsol #50489 Asszem amúgy nem épitésre hannem vásárlásra szól. Így még az építőipart sem pörgeti. -
#50488 A támogatott forinthitel jó???
"A 2011-es költségvetés eredetileg 687,3 milliárd forintos hiánnyal fogadták el vagyis a deficit hatoda csak a lakáshitelezés következménye." -
#50487 ha jön fel a sz*r és már térdig ér, várjuk meg, amig az állunkat verdesi? az a biztos? :D -
Tsol #50486 Az Ab határozattervezete a pénztártagok pártját fogja
"Megszületett egy alkotmánybírósági határozattervezet a magánnyugdíjpénztárak államosításáról szóló törvényről. Az [origo] információja szerint a tervezet kimondja, hogy azoknak is jár állami nyugdíj, akik pénztártagok maradtak. Végleges döntés azonban még nem született."
Szocibérenc :@ -
#50485 Nem lehet iskolája és kórháza egy önkormányzatnak sem
"A helyi adózásban is lesz változás a finanszírozásban: nagyobb kivetési jogot kapnak. Olyat nyilván nem vethetnek ki, amit az állam már kivetett, de sajátot kitalálhatnak."
Ajjaj. Tényleg meg lesz adóztatva a levegő. -
Vlala #50484 Természetesen a hazaáruló, nemzetrontó Gyurcsánynak és velejéig romlott bandájának. Aki mást mond, azt fejbeverjük a visszamenőleges alkotmánnyal és a mondvacsinált szólásszabadsággal.
De-mok-rá-ci-a. De-mok-rá-ci-a. Tessék ismételgetni. Itt az van, ha beledöglünk is. -
Vlala #50483 Kihittevóna? -
Lantee #50482 Jah...IP TV-m van, és az első 32-33 programhelyet feltöltöttem az általam nézettekkel, nagyjából sorbarendezve. Sport csatornák, Disocovery, Viasat, stb. Aztán tegnap véletlenül rossz irányba kezdtem lapozni, és megláttam mik vannak még...ŐRÜLET! :D
Duna Autonomia, Sport M, Bebe Tv (óriási), stb. :) -
#50481 Balogh Gábor: A célkeresztben Érpatak -
ManoNegra #50480 Van olyan csatorna. -
Ironman2 #50479 Lantee irta,nem én -
Tsol #50478 Ja, amúgy ez mi akarlenni? -
Ironman2 #50477 Hir TV-t szerettem én is sokáig,de már akönyökömön jön ki az elmúlt 8 évezés,meg a mindennapi letartóztatások.Mi folyik itt kérem? Ki a fenét érdekel már hogy mit csináltak a multban.Foglalkozzanak a jelennel,és azzal hogy biztos jövőnk legyen.
A mostaniakkal is gond van -
Ironman2 #50476 Duna autonomia -
Ronny #50475 Még igazán el sem kezdődött a buli. Jövőre, de még inkább 2013-ban össze fogják f*sni magukat. Ha nem a bőrünkre menne, akkor azt mondanám, hogy öröm lesz nézni. -
Ronny #50474 Akár be is nyelhetik, de a költségvetés évekig nem fog tőlük látni egy fillért sem. Szóval mindenképpen "kifizetjük". -
Lantee #50473 Tegnap röhögtem szíjgyártón óriásit. Véletlenül - a TV szörfözés átka - rátaláltam a Duna Autonomia csatornára, ahol éppen azt kérdezték tőle, hogy most a hiánycél, meg adósságcsökkentés, meg növekedés, meg különben is...és erre az volt a válasza: "MERT AZ ELMÚLT NYÓC ÉV!" :D
Ha még sokáig lesznek, lassan igaz is lesz! ;) -
ManoNegra #50472 Jaj Ronnynak ment erre: #50468 -
ManoNegra #50471 A bankok azt most már nyugodtan benyelhetnék. Azzal együtt, amit gondolok... -
Tsol #50470 Pikk 8-al mérve kb. 7% 2002-ben. -
Tsol #50469 "Utána kezdett elszállni az ÁHT hiány(100 napos program, fedezetlen nyugdíjemelések)."
Lassan linkelem, hogy mindenki értse. -
Ronny #50468 Vajon mekkora lett volna az áht-hiány ha marad a rendszer, ami miatt 2011-ben is 128 mrd-vel nagyobb a hiány?
Majd erre gondolj vissza akkor, amikor 1000 milliárdos bankkonszolidációt kell végrehajtani. Mostanra ilyen nagyságrendű lett a bedőlt hitelek aránya. -
Tsol #50467 Aztán még Járai mondta, hogy bunkóság volt Simortól kamatot emelni. -
Ronny #50466 Biztos tanultál a Bokros-csomag hatásairól. Ezek közül a legfontosabb a felpörgetett infláció volt, ami szükségszerűen magas alapkamatot eredményez.
Azt se felejtsük el, hogy a 90-es évek elején volt egy gazdasági struktúraváltás, 97-ben egy ázsiai valutaválság és 2000 elejére még egy dotkom lufi is belefért.
A kamat a Bokros alatti 28 százalékról csökkent 6,5 százalékra 2003-ra. Utána kezdett elszállni az ÁHT hiány(100 napos program, fedezetlen nyugdíjemelések).
- az te logikád alapján -
Ez nem az én logikám, ezek tények. -
#50465 Ez azért van így, mert a Tiszteletreméltő Vezetőnk Szent Balja - járai - már előre látta a mer'aza'nyóc'év politikáját. -
Tsol #50464 "A kamatok a Gyurcsány-kormány példátlan módon elb*szott fiskális politikája miatt voltak magasak."
A jegybanki alapkamat alakulása.
Láthatod, hogy már GYF előtt 12% volt. Az első Gyurcsány-kormány idején pedig 5-6%. Az első Orbán-kormány idején pedig 8-19%.
Tehát ha a kamat - az te logikád alapján - csupán a költésvetési politikától függ, akkor láthatjuk, hogy kinek is volt pédátlan módon elb*szott fiskális politikája.
-
Tsol #50463 A hiány növekedéséért a lakástámogatási rendszer is felelős volt.
link
Vajon mekkora lett volna az áht-hiány ha marad a rendszer, ami miatt 2011-ben is 128 mrd-vel nagyobb a hiány? -
Ronny #50462 Már az is elég lenne az adórabszolgák érdekeinek figyelembevételéhez ha fiatalok közül a mostaninál egy nagyságrenddel többen kötnék fel az útilaput.
A politikai elit sem akar egyedül maradni - bevételek nélkül - 3 millió nyugdíjassal, 1 millió nyugdíj előtt állóval, 800 ezer cigánnyal és egy végletekig illojális patyomkin rendőrséggel/katonasággal. -
Ronny #50461 Járai?
Járai csak végezte a dolgát(=infláció kordában tartása).
Magas kamat?
A kamatok a Gyurcsány-kormány példátlan módon elb*szott fiskális politikája miatt voltak magasak. A csúcsra járatott államháztartási hiány minden hazai forrást elszívott a gazdaságtól.
Azt még hozzá kell tenni, hogy az állami szabályozást megtestesítő PSZÁF-es fiúknak is elégtelent kapnak, élükön a Fidesz haver Szász Karcsival.
Drága forinthitel?
Lásd támogatott forinthitel kivezetése 2002-ben.
-
Tsol #50460 Itt a devizahitel-jelentés: Gyurcsány a hibás
Járai? Magas kamat? Drága forinthitel?
Kenyér nincs, marad a cirkusz. -
#50459 Egy kis kedélyjavító. Érdemes elolvasni ritka jókat lehet röhögni közben. :)
Varánusz vélemény. -
#50458 -a -
#50457 valakinek kell tartani a itt a keleti frontot;) -
#50456 mostanában lezajló riportok alapján, valahogy azt veszem észre hogy egyre "jobban" mernek kérdezni..
és a mekegés lassan elér egy kritikán aluli ovodás szintet, ami lassan jónéhány hithű embernek is elkezdi már bántani a saját értékrendjét
aszondják az időjósok ,hogy elhúúúzodó nyarunk lesz ősszel;) -
#50455 Na erre még válaszolok. :)
Ki írt agymosásról? Hol?
Hol az önellentmondás?
Szövegértelmezés rulz.
Steak? Marha? Nem kell szakácsnak lenni ahhoz, hogy tudjam, szar a kaja.
Személyeskedés? Ugyan már. Sosem tennék ilyet te, te turul gyermeke. :D -
ManoNegra #50454 De akkor ezekszerint le lettek szavazva már párszor, csak legyintenek rá... -
#50453 -
#50452 Szóval neked lehet személyeskedni egy egész nemzettel kapcsolatban , de amikor kiderül hogy rád is jellemző az általad ráragasztott jelzők egy nemzetre akkor megy a sértődés??
Érdekes.
Másrészt felhívtam a figyelmed az önellentmondásodra.