61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#50691 [URL=http://www.origo.hu/itthon/20110822-a-rezidensek-velemenye-az-egeszsegugyi-allamtitkarsag-osztondijpalyazatarol.html]"Ezt nem írom alá" - miért legyintettek a rezidensek a kormányzati ösztöndíjra?[/URL]
Meddig szerencsétlenkedik ez a kormány az egészségüggyel? Mikor cselekszik már annak érdekében, hogy ne dőljön össze az egész a közeljövőben? -
#50690 14 világmárka ruhái mérgeznek
"Az élőlények szaporodási szerveinek károsítására alkalmas mérgező vegyi anyagok nyomait találták tizennégy világmárka öltözékeiben - közölte kedden Pekingben a Greenpeace.
[...]felsorolt márkák között van az Adidas, az Uniqlo, a Calvin Klein, a Li Ning, a H&M, az Abercrombie&Fitch, a Lacoste, a Conserve és a Ralph Lauren." -
#50689 Fejszét vágott a Rendőr hátába
Tippeket várok:
1: Az elkövetők származására (mert előítéletes vagyok, és rasszista, meg náci)
2: Hány napon/órán/percen belül lesznek az elkövetők szabadlábon (mert tapasztalt vagyok, és hiszek a jogvédő szervezetek erejében) -
#50688 De mennyibe? napi 2-3 liter ajánlott!. 20 litert ivott meg az ürge vagy többet? ahogy átfutottam a cikket minden kideürlt belőle, csak a tényleges számok nem. -
#50687 Már gyűlnek a keselyűk Líbiában - Itt tart az olajharc -
#50686 -
#50685 "Mi neked a "piszkos munka"?(megjegyzem a japánoknál nincs ilyen)"
de van, ezeket az embereket régen etáknak hívták. A társadalom legalját képezték, külön városrészük volt annyira megvetette őket a lakosság többi része, és úgy nagyjából olyan életkörülményeik voltak, mint akkoriban az európaiaknak (gusztustalan). Foglalkozásukat megveti a vallásuk, a Shinto, mivel egytől egyig halálhoz köthetőek, mint például hóhér, mészáros, bőrműves, stb. A 19. században pedig egy bíró kimondta, hogy egy eta 1/7-ed annyit ér, mint egy közönséges ember. Ha nem viselkedtek elég megalázkodón más "kasztokkal", akkor helyben ki lehetett őket végezni.
Szóval de... vannak piszkos munkák -
#50684 effektíve a mellkasi fertőzésbe igen, de a túlzott vízbeviteltől a szervezet sóháztartása felborult, és az agya olyan károsodást szenvedett amitől azt sem tudta kicsoda, amikor egyáltalán magánál volt...
szerencsétlen...:( -
#50683 Hát mindenből megárt a sok. Én ha nagyon szomjas vok, akkor is max addig iszok ameddig a gyomromat jónak érzem, de a vizelet színéből is le lehet szűrni hogy mennyi vízre van szükséged. A napi szükséglet meg úgy tudom hogy 2 liter, ilyen meleg időben mint most meg akár többet is lehet inni. -
#50682 Ettől függetlenül a vízivásba is bele lehet halni. -
#50681 Sőt ferdít a cikk, nem a vízivásba halt bele hanem a kórházban kapott el egy mellkasi fertőzést, a vízivástól csak rosszul lett ami álltal kórházba került. -
#50680 Írja is a cikk hogy a futók mennyi vizet szoktak inni, mégsincs bajuk tőle. A csávó azért halt bele a vízivásba, mert előtte való nap (amit szintén írnak) belecsempésztek valami szart az italába, majd jött a szervezet reakciója, ez lett belőle. -
#50679 Be kell tiltani a vizet. -
Ironman2 #50678 Belehalt a vízivásba.
Ezért nem iszok én vizet,káros az egészségre -
#50677 -
Ironman2 #50676 Akkor jól viselkedjél ám! -
#50675 Nekem ma jár le az egyik. -
#50674 Az én értékrendemben a piszkos munka az alja munka, és nem az elvégezendő feladatkör meghatározása miatt, hanem a kifizetendő bér más országokhoz viszonyított alacsony értéke miatt. Tehát ha úgy adná a helyzet én lazán ellenék Angliában, vagy akármelyik nyugati országban akár utcaseprőként is, nem érezném magam "annak ellenére hogy alsó szint" a társadalomban az alsó szinten. -
Ironman2 #50673
Felkiáltójelesek sorakozó! -
#50672 A piszkos munka az amit az osztrák vagy mondjuk úgy h külföldi nem hajlandó annyi pénzért elvégezni..vagy csak ha nagyon muszáj.
-
#50671 Mi neked a "piszkos munka"?(megjegyzem a japánoknál nincs ilyen)
CNC forgácsoló?
Kőműves?
Buszsofőr?
Hegesztő?
Asztalos?
Utcaseprő?
Pénztáros?
Árufeltöltő?
Autószerelő? -
Roselino #50670 Az a finom hogy buta vagy, egyébként más országokban lehet már rég börtönben lennének a politikusaink, itt meg az emberek annyira buták hogy megszavazzák őket megint...
A hsz-ed is jellemzi hogy mennyi esze van a legtöbb embernek, nem állnak ki magukért, és még azt a tüntetés is elítélik.
Hát akkor hajrá a tegyék tönkre az országot, ha hagyják magukat..
-
#50669 Nem,csak Ausztriából indultam ki..ott is a magyarokkal végeztetik el a piszkos munkát..
Ezen nincs is mit csodálkozni..ha nem beszéled a nyelvet akkor ne akarjál kisfőnök lenni. -
ManoNegra #50668 Csak nem kint hollandiában lopod a napot, hogy így tudod? -
Vlala #50667 1. És akkor végre a kevésbé birkák is elhiszik, hogy minden Gyurcsány miatt van, és a fidesz csak jót akar.
Nézd legott komédiának, és múlattatni fog. -
#50666 Én eddig sem tudtam hogy van ilyen tanfolyam...
Viszont a gond csak az h a magyar vendégmunkások sem igen tudnak a köszönésen kívül semmit,aztán meg megy a sírás hogy az alja munkát végezhetik el csak. -
#50665 A török bevándorlóknak többé nem kell beilleszkedniük a holland társadalomba – cikkeztek a lapok Hollandiában. Pedig „csak” annyi történt, hogy az utrechti közigazgatási bíróság (adminisztratív ügyekben ez számít a legfelsőbb bíróságnak) kimondta: a Törökországból érkezőket a jövőben nem lehet arra kötelezni, hogy integrációs tanfolyamokra járjanak. -
#50664 smittshávó értékelés.. -
#50663 jajjj de finom volt -
#50662 Nem.
Nem volt gazdaságos az olcsó olajjal szemben. -
#50661 párhuzamot vonni a kettő között finoman szólva is tájékozatlanság. -
#50660 Magyarország: irány a „balkáni sávba”
Mindenki nyugdíjba akar menni
Négynapos iskolahetet vezetnek be az iskolákban -
#50659 ha vkit erdekel... ma reggelre megtalaltak az elkovetoket!!!!
Ami a legdurvabb, hogy a security menedzsert is letartoztattak aki a penz szallitot kiserte az autohoz vissza es aki ott volt a lovoldozesnel is.
Allitolag o talalta ki az egeszet. En meg mindig nem birom elhinni! Lattam a srac arcat az incidens utan 20 mp vel.. annyira ki volt keszulve, hogy nemigaz. Szerintem az tortenhetett, hogy rosszul sult el a dolog, nem akartak leloni senkit de az or elovette a fegyveret igy a feka csako elsutotte a fegyveret a penzes or arcaba ketszer is. Valszeg ha benne is volt a menedzser akkor ettol keszulhetett ki, mert gondolom ezt nem akartak.
-
Vlala #50658 Tartsuk be a fontossági sorrendet, ha kérhetem!
orbán beszéde zavarta meg a szellentést.
-
Ironman2 #50657 Szellentés zavarta meg OV beszédét -
Ironman2 #50656 Nem Jézust vették őrizetbe a Bazilikánál -
#50655 nem lenne rossz ötlet, pláne hogy elég sok bezárt bányában még bőven lenne szén, viszont ha jól tudom az elavult technológia volt az egyik kiváltó oka a bezárásoknak. emberből viszont van bőven, jópárat bevihetnének még kényszerből is, főleg a 'kedves' kisebbségből, cserébe kapnának télre tüzelőt... -
#50654 -
#50653 lűűjenek vissza..
itt is azt kellett volna annó a kődobálókkal;) -
kennedy69 #50652 Ennek aztán van bőr a pofáján