61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#50733 nem sok maradt belőle... -
#50732 Nagy ferhördülést okozott nemrég Lettország egyik demográfiai kutatója. Szerinte több bevándorló kellene az országba. A lakosok azonban nem így gondolják. -
#50731 82 mm-es rakétával végezték ki a tálibok -
ManoNegra #50730 Vagy ennyi, vagy a duplája... A semminél több, de legalább nem néhány kiválasztott tenné zsebre az egészet. -
Ronny #50729 http://www.medicalonline.hu/eu_politika/cikk/egy_ev_alatt_32_milliard_forint_halapenzt_fizetunk
A bérek rendezéséhez szükséges 150 milliárdhoz képest a paraszolvenciára költött - a felső 10%-nál lecsapódó - 32 milliárd nem igazán fajsúlyos...
-
#50728 A Haarp visszafele sült el. :DDD -
Gabriel Cartel #50727 Na ezen kiköptem a Leffe-t. :D:D -
kennedy69 #50726 Erős földrengés az Egyesült Államok keleti partvidékén -
#50724 Látszik hogy nagy a hőség,sokaknak meg is árt... -
#50723 :DDDD -
ManoNegra #50721 Először az ajtó mögött, majd a "riport" közben megpróbál szegény doki kislisszolni a szobából, és utánamegy az egyik... -
#50720 ok, nem történt semmi. -
#50719 Az ajtó mögött verekedtek?Mert az nem látható.Az ajtó előtt meg két 150 centis seggdugasz látszik. -
#50718 Az első videó elkerülte a figyelmed? (#50714)
De mindegy hagyjuk a témát, engem annyira nem érdekel a történet, ez látszik is a "témaindító" hozzászólásomban található bohócfejből. -
#50717 mentők =/= kórház.
Ha valaki a kórházban rendetlenkedik, büdös, akkor szimplán nem engedik be. 2-nél több ember meg különben sem lehet bent egy betegnél, szóval a kiscsalád kint marad. (legalábbis itt a miskolci megyeiben) -
ManoNegra #50716 Csak igazságtalan az elosztása... -
#50715 -
#50714 -
ManoNegra #50713 Amikor Apósom utolsó napjait töltötte korházban (Isten nyugosztalja), egy nagyon kedves orvosnő volt az osztályon. Neki akartunk adni, de nem fogadta el. Ilyen is van. -
#50712 Én ilyet kórházban érdekes módon nem tapasztaltam, sőt: épp az ellenkezőjét. -
#50711 kivéve ha kisebbség vagy és a kiscsalád az orvos háta mögött áll és "támogatja" az ellátás szakszerűségét. -
Ronny #50710 Ez amolyan pótlólagos forrásbevonás kádár népe módjára. -
#50709 Fekvőbetegnél, ha nem adsz hálapénzt a nővérkéknek meg a főorvosnak, egyszerűen leszarnak. -
#50708 Persze a sajtójuk csodaszernek hívja... -
#50707 A csicska országok után már a nagyobb kutyák felett is átvenné az irányítást az IMF -
#50706 az a szomorú, hogy ilyen felmerül egy EU-s országban. -
#50705 Azok érdemlik akik idejuttatták a magyar egészségügyet, azok pedig nem mi vagyunk. -
#50704 Én idén voltam először kórházban és nem adtam. Gondolkoztam rajta, de ahhoz az orvosnak sokkal kedvesebbnek kellett volna lennie és nem volt valami szószátyár se, én meg az ilyet nem szeretem. Szerintem kicsit meg is volt lepődve mikor átvettem tőle a zárójelentést és elhúztam a csíkot. :) -
ManoNegra #50703 Sok esetben elvárás az orvos részéről, pl szülészorvos. Persze tisztelet a kivételnek. Vannak szituációk mikor az ember úgy érzi, hogy adnia kell, az szvsz más. -
#50702 Hát elég szomorú h valaki hálapénzt ad. -
ManoNegra #50701 Az egészségügyben iszonyat nagy pénzek folynak el pár zsebbe hálapénz, és a gyógyszerlobbi által... -
Ronny #50700 Az egészségügyi dolgozók 20 éve tépik már a szájukat. Szerintem kurvára megérdemeljük azt, ami történni fog.
-
#50699 Nem igazán hiszem, hogy egy átlag ember eldöntheti, hogy hogy él. Nagyban befolyásolja, az életminőségedet az, hogy hova születsz. Tudod, Thaiföld vagy Magyarország, esetleg Svájc vagy Dubai. Persze egy Thaiföldi kisgyerek is lehet boldog, ha jól fogja fel a dolgokat.
Azt is olvastam valahol, hogy egy Thai vagy "környékbeli" átlag ember negyed annyi stresszt él meg mint mi itt a "fejlett" világban. Rohanunk a munkába, túlórázunk, dupla műszak stb, miközben a fél EU-nak nincs munkája... Lehetne ez másképp is ha tényleg fejlett világban élnénk, de sajnos az igazság az, hogy ez a világrész csak egy felső rétegnek fejlett a többinek rabszolgasors.
De ez itt már off. -
#50698 Akkor búcsút mondhatunk a magyar orvosoknak. -
#50697 zseniális vagy -
#50696 Na ezt pontosan nem tudom..de egyszerre 2-3 litertől nem igen lesz semmi bajod. -
Gabriel Cartel #50695 Ez van. Én jól élek, mert ezt akartam. -
#50694 Hatalmas tévedésben élsz.
Mi megfizetjük (nagyjából) azt az árat a ruháért és minden másért amennyibe akkor kerülne, ha rendesen megfizetnék a készítőket azaz a munkásokat. A különbözetet elteszik zsebre a "részvényesek", nem beszélve arról, hogy az Air Jordan márka név használatáért a Nike annyit fizetett Jordannek, egy évre mint amennyit összesen az összes távol keleti munkásának ugyan ennyi idő alatt. Nehogy már ezért is engem hibáztass.
Ezen kívül és Afrikáról beszéltem, legalábbis arról szólt a történet, még is sikerült ide keverni egy olyan országot ahova nem is hiszem, hogy szállítunk segélyt...
-
Ronny #50693 540 milliárd(béremeléssel együtt ~650) hiányzik az EÜ kasszából. A következő 10 évben nem lesz erre fedezet. -
Gabriel Cartel #50692 Aha... Majd amikor reggel felveszed a ruháidat gondolj bele, hogy nagy eséllyel egy thaiföldi kiskrapek varrta meg a rucidat, robotmunkából napi 16 órában aki csak kaját kap és semmi mást.