Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy pillanatra feltûnik benne a nemzet tolla............
szóval, idági azért már el kell jutni<#levele>#levele>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
De valahogy mindig csak kivenni akarnak a magyar társadalomból, a közösbõl.
Betenni soha és még büszkék is erre. Természetesen a többségrõl beszélek, nem általánosságban mindenkirõl.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A vicc az, hogy a weblapján a buli szervezés menüpont alatt a következõ alkalmak vannak felsorolva: "Lagzi, Keresztelõ, Szabadulás"
Tehát kb így fogják õk fel a börtönt, pár év edzõtábor, majd egy jó kis buli utána. Persze az ismerõsöm gondolom nem ezt akarta sugallni a weblapján, csak az üzleti lehetõség miatt írhatta ki, viszont ebbõl jól látszik mennyire gyakori, megszokott dolog ez náluk.
sztem te ezentúl járj ki a ház elé, valamint a bilit hajítsd le a bálkonról😉
nehommmá mocskos nyugati kutyáknak szívességet tegyél
"Akár megegyezik az amerikai kongresszus az adósságplafon emelésérõl, akár nem, az Egyesült Államok szuverén adósságbesorolását minden bizonnyal lerontjuk - közölte a kínai állami hitelminõsítõ, a Dagong Global Ratings.
Amennyiben megszavazzák az adósságtetõ emelését, romlanak az ország hosszú távú kilátásai, hiszen tovább romlik a visszafizetés esélye - ha viszont nem szavazzák meg, akkor annak azonnali és jelentõs, több fokozatú leminõsítés lesz az eredménye - közölte a Dagong vezetõje, Guan Jianzhong.
Ezzel csupán a leminõsítés mértéke a kérdés az utóbbi hetekben egyre aktívabb kínai hitelminõsítõnél. A Dagong vezetõje szerint az amerikai gazdaság lendülete leállt, nem tud annyi értéket teremteni, amennyivel le tudná dolgozni az adósságait - további hitelekkel vagy jegybanki lazítással pedig aligha tud majd kimászni a gödörbõl."
Live for nothing or die for something.
Ha egy biztonsági kamera felvétele alapján esetleg azonosíthatóvá is válik egy betörõ, vajon milyen elrettentõ büntetést kaphat?
2 év börtön? Kijön és folytatja.
Az EU azt csinálja, hogy amit befizetünk nekik azt (vagy csak egy részét) visszakapjuk komplett városrészek közmûvesítésére. Mivel a közmûvesítés bevételt, gazdasági növekedést gyakorlatilag nem generál. A gyarmat nem tud talpraállni. A befektetõknek van erre szükségük.
Így neveld a görögödet
Az a gond, hogy rengeteg pénz megy el az államadósság kamatainak(!!!) a törlesztésére, a maradékot pedig lenyúlja az aktuális kormányzat vagy úgy, hogy a haver cége 2-4-szeres áron végzi el az adott munkát vagy ennyivel se bajlódnak és zsebre teszik mer' az jár nekik.
Az EU-s pénzeket nehezebb lenyúlni, emlékezzünk csak amikor Ferenc testvér vízágyús autót vett olyan pénzbõl amit határvédelemre(?) kapott, vissza kellett fizetni. Vagy Demszky Gabi 4-es metrójának finanszírozására? Szerencsétlen éppen, hogy kijelentette, hogy Brüsszel támogatni fogja az építkezést már aznap cáfolta az illetékes EU csinovnyik a kijelentését.
Nem tökéletes az EU, messze nem az, de nem is kell túlzásokba esni és döngetni a mellünket, hogy mi milyen fasza gyerekek lennénk nélkülük.
Ez az "1000 évig tudtunk" meg olyan demagóg, hogy a demagógia mérõm tönkrement, jössz nekem egy újjal. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én amúgy se tartom ezt jó ötletnek mert tinédzsereknél ez inkább utálatot vált ki a sport iránt. Aztán le se szarják a késõbbiekben az egészet.
Bankokat és szolgáltatókat kitiltani? Ezt komolyan gondolod? Ennyi erõvel közlekedjünk újra lovon és fosztogassuk Európát. Nem kitiltani kell õket hanem vasszigorral szabályozni és ellenõrizni.
Fegyverhasználat és fegyvert mindenkinek elv is butaság, lásd pécsi lövöldözõ, de Pesten is elfogtak egy dilist aki éppen tervezte. Tényleg vadnyugati állapotokat akarsz? Akkor már hozzuk vissza a párbajt is, hátha kinyírjuk egymást.
Ráadásul megkockáztatom - bár bevallom nem néztem utána - egy biztonsági kamera rendszer mondjuk 4 kamerával mozgásérzékelõvel bekapcsolósan kb annyiba kerül mint egy fegyver + a két páncélszekrény a tároláshoz, plusz a fegyver megszerzésének vizsgái, stb.
Szóval akkor már inkább kamerázzák be a kérókat, annak van elég elrettentõ hatása.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A gyerekeid életéért sem? Vagy hogy ne erõszakolják meg a feleséged? Vágják el a kutyád torkát?
A McDonalds Magyarország Kft. révén.
LOL
Sokan el is hiszik.
Magyarország jelenleg a nettó haszonélvezõ országok közé tartozik, ami azt jelenti, hogy nagyobb támogatásban részesül, mint amekkora összeggel hozzájárul a közös költségvetéshez. Az ún. nettó pozíció kiszámításakor figyelembe kell venni az uniós költségvetésbõl Magyarországnak ténylegesen kifizetendõ támogatások és a költségvetésbe befizetendõ magyar hozzájárulás adott évi egyenlegét.
2007-ben Magyarország 870,2 millió eurót fizetett be a közös költségvetésbe, míg a közös költségvetésbõl 2,43 milliárd euró tényleges kifizetésre került sor. Így hazánk nettó pozíciója tavaly mintegy 1,6 milliárd euró volt.
1.6 milliárd euróért nyitottuk meg a piacainkat, melyek sok munkahely elvesztését, adó bevétel kiesést és még kitudja milyen "járulékokat" vont maga után.
870,2 millió eurót befizettünk.
Itt azt írják, hogy az M6-os szekszárd-bóly közötti szakasza 266 milliárd forint (nem euró). Azt is hallottam, hogy ezt kb GY.Ferencék 4x-es áron építtették (nem magyar kivitelezõvel, ha már munkahely, meg magyar adó forintokról is beszéltünk) tehát ha felelõs és oda való kormányunk van akkor 4x ennyit építünk a befizetett pínz töredékébõl.
Szóval azért menne ez az eu nélkül is, csak lassabban, bár ha a "szemét" import miatti kieséseket is számítjuk akkor talán nem is annyival lassabban.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
irásod eleje: ha tudun ksaját pénzbõl is, miért nem abból építkezünk? kidobnak az uniobol, ha nem pályázunk? 😊)
Forza.
-Nem is olyan nagy baj az.
Az meg nagyon helyes, hogy külön kell tárolni. A gyerek megtalálja, jobb ha nem néz be vele az iskolába mert egyest adott neki a tanár.
A jogos védelem keretében lehetõvé kéne tenni hogy az ember a magánterületét villanypásztorral elkeríthesse,és az illetéktelen behatolót szabadon leteríthesse.Az ügyfeleket nyereségvágyból megtévesztõ bankokat és szolgáltatókat ki kéne tiltani az országból,minden iskolát konditeremmel kéne felszerelni ahol a fiúknak tornaóra keretében kötelezõ testépítõ gyakorlatokat kéne végezniük.Ingatlan árverezéseket betiltani minden olyan esetben ha bebizonyosodik hogy nem tisztességes spekuláció révén akar szert tenni rá a hitelezõ.
150 éve nem volt ekkora a népesség. szerintem a nagy népesség maga is okozta a mostani helyzetet, a technikai fejlõdést is ideértve.
ha az állam fillérekért adná a földet és a téglát, ki készitene téglát?
ki menne kõmûvesnek? soroljam még?
vagy konkrétan hogyan gondolod, hogy elérhetõbbé kellene tegyék a lakhatást?
Forza.
A kormányzati politika évtizedek óta azon van, hogy bebizonyítsa nekünk, hogy a kistelepülés életképtelen.
Jelenleg az is. Ha ugyanis nappal elmész dolgozni, mire hazamész, kiraboltak.
Ha növényt termesztesz, állatot tartasz, azokat ugyancsak ellopják.
Bezárják a postákat, megszüntetik a vasútvonalakat, a buszközlekedést.
Nem újítják fel a járhatatlanná vált bekötõutakat.
Közbiztonságot kell teremteni, 1 forintos telkeket, földeket adni gyermeket vállaló fiataloknak, oktatni gazdálkodást, vidéki életet.
El kellene gondolkodni végre azon, hogy a fejlõdés hol siklott ilyen, a semmibe rohanó vágányra.
Abban viszont 100%-ban biztos vagyok, hogy a mai rendszernél van sokkal jobb. De a mai rendszernek a fenntartása valakik érdeke, de az biztos, hogy nem az egyszerû embereké.
Ne idegesítsetek már fel, hát nem igaz.
Mindez úgy hogy ráadásul fogy a nép, tehát elvileg vannak üres ingatlanok erre arra. Nem a külföldieket kell nézni, nehogy már azok legyenek az elsõk, ha kell meg kell tiltani külföldi lakóingatlan vásárlást és akkor majd olcsóbb lesz a történet.
Ha nem oldódik meg a lakhatási téma, kihalunk mint a disco. Ha nektek ez nem alap elvárás akkor meg meg is érdemlitek.
Nincs megoldva az elhasznált elemek tárolása, semlegesítése.
Idõzített bomba mind amint jön egy földrengés az atomerõmûvek és a használt fûtõelemek tárólói is.
Persze mit baszik az nekünk, ha párszáz év múlva valakik majd nem élhetnek egészséges környezetben.
Most kell az áram a klímának, meg az lcd tévének.
largest-solar-pv-factory-in-italy-opens-targets-mediterranean
Ráadásul akkor, amikor a kormány alig pár hónapja állította le az állami támogatásokat.
2003-as adatok.
"Clearly, Germany is on the way to being a high-tech solar location. In all, capacities rose by about 50 megawatts of peak capacity for silicon solar cells and about 20 megawatts for modules (conservative estimates) with the new factories. Not included in these estimates are BP Solar's (Hameln, Germany) new plans, nor Isofoton's (North Rhine-Westphalia) expansion plans (each with 20 MWp modules), not to mention SolarWorld`s "Solar Factory GmbH"'s (Freiberg; Germany) plans (2 x 25 MWp), which should be realised in 2003. And with the expansion of Deutsche Solar AG's silicon wafer capacity to 120 MW by year's end, the new production line of Deutsche Cell GmbH in Freiberg (for the time being 30 MW), plus Solar Factory's plans, Saxony is becoming an integral solar location within Germany. "
<#vigyor3>#vigyor3>
Hogy minden kiváltható megújulóval?
Erre mondtam hogy nem látom az évi több ezer napelem gyár létesítését sem a több tucat atomerõmûvét.
Szerinted rossz helyen keresgélek.
Akkor le vagyok maradva a világ dolgairól.
Légy szíves segíts az elmúlt hónapban hány atomerõmû építésének álltak neki(ami legjobb esetben is csak 2015 nyarán termelne áramot)?
Hány napelem gyár épült?
Live for nothing or die for something.