61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Ronny
    Danny már érti, neked még egy kicsit dolgoznod kell rajta:)
  • ManoNegra
    Akkor nem értem? Az a gond, hogy akkoriban nem így étkeztek az emberek többnyire? Ma jobban állunk?
  • Hegi90
    úgy, ahogy leírtam.
  • ManoNegra
    Hogy érted ezt?
  • Ironman2
  • Hegi90
    ha ez most komoly, akkor:
  • banok
    Giró-Szász András lehet az új kormányszóvívő

Jön az enyhülés!
  • ManoNegra

• Danny1987
    riport a gyöngyösoroszi közmunkásokról

"Én asztalosnak tanultam, de aztán ott kellett hagynom, mert jött a gyerek. Miből etessem, ha még két évig tanulok?"

Talán nem gyereket kellett volna csinálni.
  • Danny1987
    Rendőrök üldözték Gáspár Lacit és haverját
  • Danny1987
    Nyomorékra akarták verni, mert nem tudott tüzet adni

Kommenteket érdemes átfutni.
  • Danny1987
    [URL=http://penzcentrum.hu/energia/a_gazartamogatas_helyet_a_lakasfenntartasi_tamogatas_veszi_at.1029539.html]A gázártámogatás helyét a lakásfenntartási támogatás veszi át/URL]
  • Danny1987
    "Végülis jók azok a multik mert van banán a bótba. "

Szerintem itt ronny nem arra céloz hogy nem volt banán hanem hogy sokkal kevesebbet ettek akkor.
    Szerintem ma húsból fogyasztunk 1 hónapban annyit ami 70 éve egy egész évre elég volt.
  • Ronny
    Élelmiszer-fogyasztás
  • Ronny
    Ha a nagymami beszámolója nem elég hiteles, akkor olvass könyvet.
  • gracious
    Amikor a nagyszüleim éltek akkor ugye voltak ilyen olyan háborúk meg hasonló dolgok, így az a kép amit tőlük kapok nagyban torz lesz.

Végülis jók azok a multik mert van banán a bótba.
  • Ronny
    Egyébként ma is lehet friss igazi tejet kapni, nem is drága.
  • Ronny
    és meg is tudták az emberek fizetni az étel árát.

Ajánlom hogy hasonlítsd össze a harmincas évek táplálkozási szokásait a mai helyzettel vagy csak kérdezd meg az idősebb nagyszüleidet. Egyértelmű, hogy meg tudták fizetni, hiszen nem haltak éhen, na de mit ettek és mennyit?
  • immovable
    Már a jobboldalon is látják, hogy a matolcsizmus megbukott.
  • kennedy69
    Elgondolkodtat ez a sok katasztrófa,mióta láttam ezta videót.
  • gracious
    Sajnos el kell ismerni, hogy a mi korosztályunk 1000x nagyobb kárt okoz a földnek, mint az őseink bármelyike. Ok, hogy nem az egyszerű plori teszi meg ezeket a lépéseket, hanem egy felsőbb réteg, de ez egyáltalán nem mentség.

Az egyszerű ember a multikért sír, de eközben sír azért is amiről szó van a hozzászólásodban. Észre kellene venni végere, hogy a lokális termelés megoldaná mind a gazdasági, mind a földünk problémáit is, azokat az embereket meg akik a mostani rendszer fenntartásában részt vesznek vagy részt vettek meg kell büntetni, beleértve azon sajtó munkatársakat is akik támogatták az emberek félrevezetését. Ők együtt felelősek azért a rombolásért amit véghez vitt az emberiség az utóbbi 50-60 ében.

Ehhez az egészhez nem kell belvárosi értelmiséginek lenni, mert egyszerű mint a pofon. Tegyük fel, hogy EU-ban 10 helyen lehet tehenet tartani, mi ebből 2 helyen tartunk, de ott mindenféle szintetikus szarokkal tömjük mind a tehenet mind azt amit megeszik, hogy több tejet adjon, majd rengeteg olajat használunk fel a tej szét terítésére az egész EU területén. Ráadásul, a végén az asztalokra kerülő tej 90% víz. Miért kell a teheneket mindenféle hozamnövelőkkel tömni, ami miatt állandóan be van gyulladva a tőgyük, ami elfertőződik, ezért az antibiotikum már olyan étel szerencsétlen állatoknak mint a takarmány, napi szinten etetik velük.

Minden egyes ember aki a multik mellett tör pálcát, hatalmas hibát követ el, hosszútávon nagyon rosszul jár a fajunk ezzel a magatartással.

Jó hivatkozási alap lehetne az olcsóság, meg hogy a lokális termelés megfizethetetlen. Ha jól emlékszem a multik előtt is volt élet a földön, ráadásul nem ilyen szinten rombolta az otthonunkat, és meg is tudták az emberek fizetni az étel árát.

Ha nem volna multi a kormányok nem tudnának a reálbérek szinten tartásáról beszélni, jelenleg ezt csak azért tehetik meg, mert régen valódi tejhez mérték a reálbért a multik megjelenésével meg a 90/10 (víz/tej) arányú tejéhez.
    Tehát a multik nélkül máshogy alakulna a gazdaság, a béreket máshogy szabályoznák, nem vagyok közgazdász, de mivel a multik előtt is működött így úgy gondolom azok nélkül is működhetne a történet.
  • kennedy69
    Rendkívüli állapotot hirdettek New Yorkban az Irene hurrikán miatt
  • arty
    Monsanto szerint a világ

"Egy vegyipari óriáscég, amely most az élelmiszereinkre tör. Monsanto szerint a világ: vállalattörténet a dioxinoktól a génmódosításig. Halálos mérgek, meghamisított tanulmányok, korrupció, megfélemlítés, öngyilkossági hullám.

„A világ legnagyobb vegyipari vállalatai, akik a múlt század során dioxinokkal és egyéb vegyszerekkel mérgezték meg az élővilágot, földjeinket, vizeinket, a levegőt, most az élelmiszereinkre akarják rátenni a kezüket. Géntechnológiai úton olyan növényeket állítottak elő, amelyek minden sejtje rovarölő hatású mérget termel, vagy pedig ellenállóvá vált valamilyen – általában a vállalat által előállított – totális gyomirtó szerrel szemben.”

Évek óta így kezdem a génmódosításról szóló előadásokat. Ez a két mondat elsősorban a Monsantora utal, amely hazánkban alig ismert, pedig vetőmagjaival és gyomirtószereivel itthon is a legnagyobb vállalatok között található." - elestar.hu
  • gracious
    we simply ask which of his two masters Cameron is serving - Britain or Israel?

Ez vajon a helyi kuruczinfo?
  • banok
    Veiszer Alinda a Duna TV-re kerül

Ma is megdőltek a napi melegrekordok
  • Ironman2
    Milyen dalokat tiltsanak be a fideszes települések
  • Narxis
    Elképesztő helyzet Miskolcon

Exkluzív - Magyarország nem megy csődbe a frank miatt
  • Narxis
    Te gyest kapsz, a képviselő kismamák teljes fizetést

3 mindennapi tárgy a lakásban, ami az állandó fejfájás mögött állhat

Felülírja az Alkotmánybíróság a kormányt: mindenkinek jár állami nyugdíj

Egyre nagyobb az újabb válság esélye Magyarországon

Kínos! Túl szűk fehérneműt vett fel Geri Halliwell
  • Garfield
    Valami fideszes s*ggnyaló, ki más?
  • Garfield
    A Hírcsárda szelleme kiszabadult.
  • Danny1987
    Osztrák ötlet: kérjen pénzt az önkormányzattól kertészkedésre, mert kaphat!
  • Tsol
  • Hegi90
    aztakurvaéletbemár :DDDDDDDDDD
    Ilyen emberek vezetik az országunkat!!!
  • Mr_no_NaMe
    Bazmeg még a végén kiderül, hogy a rendőrök a hibásak...így indultam neki a cikknek. És végülis nem ez a cikk lényege? Magyarország trollország...
  • 89
    Kiapöcsöm az a Horváth Zsolt?

Páva Zsoltot viszont megdöbbentették a történtek.

– Semmi kifogásom nincs a Fölszállott a páva című népdalra írt variációkkal szemben, mint ahogyan az állatkertben sétálva sem veszem magamra, ha látok egy pávát – jelentette ki a Blikknek. A polgármester el nem tudta képzelni, mi vezérelhette Horváth Zsoltot.

– Biztos vagyok benne, hogy a kettejük közötti szakmai vitának nincs köze hozzám. Peskó Zoltánnal jó a viszonyom, tisztelem és nagyra becsülöm, a távozását sajnálom. Az intézményvezetőinkkel kifejezetten harmonikus viszonyt ápolunk, teljes szakmai függetlenséget és önállóságot élveznek a területeiken, a maximális szólás- és véleményszabadsággal együtt. Ezért fordulhat elő, hogy időnként hülyeségeket beszélnek, amelyet éppen Horváth Zsolt kijelentése támaszt alá – jegyezte meg Páva Zsolt.
  • Láma!
    Betiltották Kodály egyik művét Pécsen mert sértő lenne a polgármesterre...

OMG.
  • 89
    de ónodi már fröcsögött
  • immovable
    Az új kormányzati autóbeszerzés után a posta is kapott 173 db új autót, mert hát 6 évesek és sok bennük a km. Eközben a mentőknek kitolták az élettartamukat 13 évre a 10-ről. Azok biztos nem futnak sokat. Éljen a fülke forradalom.
  • Danny1987
    Brutális visszaesés jöhet magyar iparban
  • gracious
    Nem én vagyok a mérce hanem a többség. A többség pedig ad.