Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"A fösvény ember mindent magának akar, mindent meg akar szerezni, és semmit sem tud kiengedni a kezei közül. Azt hiszi maga rendelkezik az anyagi javaival, gazdagságát csak a saját ügyességének köszönheti. Ezért a fösvénység a kevélység édes gyermeke. Aki magát Isten fölé helyezi, az elõbb-utóbb azt hiszi, az egész teremtett világ õérte van, és ezért minden õt illeti meg."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
link
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
a lényeg átjött,csak rossz szót használtál.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Live for nothing or die for something.
Már most érezni a hatását... Meg lesz ennek a böjtje.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Jó lenne ha lenne egy erõs hazai mûszaki ipar de ilyen közegben kizárt, hogy életképes legyen. Már ha TV/számítógép vagyis az elektronika vonalon maradunk.
Az EU-ban is egyre kevesebb gyár van, szinte mindent kivisznek keletre.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
És akkor még nem beszéltünk egyép piszkos módszerekrõl, amit alkalmaznak a génmanipulált vetõmag gyártók..
Szöveget értelmezni nem tudnak, de a telefont, a nyerõgépet tudják kezelni.
Well Done!
Az egész EU errõl szólt a kezdetektõl fogva. Hagyományos, a történelem során számtalanszor megtörtént Európa-foglalás. Csak most nem hadsereggel, hanem pénzzel és spekulációval. Már látom az újabb nagy csõd özönt és az ebbõl következõ újabb világégést...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csak én meg onnan közelítem meg, hogy ha más majd tud belõle mûködõképes, nyereséges vállalatot csinálni, akkor megfelelõ szakembergárda alkalmazásával az állam is tudna.
"Dél-Amerikában elõfordult, hogy szándékosan csempészték a GMO-magot a vetõmag közé, hogy megszûnjön az ország GMO-mentes státusza. Nálunk ezt átsorolják a büntetõjogi kategóriába."
<#eljen>#eljen>
A privatizáció sem az ördögtõl való találmány! Gondolj bele, hogy a MÁV-on mekkora pénzeket bukik az állam, tehát a mi adóforintjainkat öntik bele egy feneketlen zsákba, hogy úgy ahogy elevickéljen a vállalat. Sokkal ésszerûbb eladni egy olyannak, aki más alapokra helyezi (üzleti), és próbál némi pénzt nyerni vele. Ehhez természetesen fejlesztések kellenek (ami nekünk jó), európai színvonal kell (ami nekünk jó), stb.
Ha nem adják el, és mindent megtart magának az állam, akkor szépen lassan minden lerohad, és csak nyeli a pénzt.
Malévról sem hallottam mást az utóbbi idõben, mint hogy hány milliárdos veszteséget/adósságot halmozott fel.
Ha az állam nem jó tulajdonos, bizony oda kell adni olyannak, aki TUD vele RENDESEN foglalkozni.
Most jöhet a kérdés, hogy "De miért külföldieknek?". A válasz pedig roppant prózai --> OTT VAN RÁ VEVÕ! Itthon nagyon-nagyon kevés igazi milliárdos befektetõ van, aki minden vacak állami vállalatot felvásárolna, és aztán azt nyereségessé is tudná tenni.
A rossz hírt Farkas Flórián megbízottja, egy másik Farkas hozta a tesvíreknek, mondván, "annak vége van, hogy én otthon ülök a lakásomban, oda elküldik a segélyt, és nem kell semmit csinálni". Nem lennénk a beszélgetésen részt vevõ cigók helyében, akiknek ezt most el kell mondani az otthoniaknak...
Hát pont ti mondjátok, hogy azért kell eu mert ott van lcd meg számítógép.
"mi" meg pont azt mondjuk hogy ilyen áron nem kell.
Persze nem azt mondom, hogy nem jó dolgok ezek. De ha nem volna számítógép sakkoznák a családdal a helyett, hogy játszom.
Nem volna Tv? Ez valami vicc? Nagy apám Videoton TV-je még ma is mûködik, gondolom 1-2 év lemaradással tudta volna követni a tv gyárunk a technikai fejlõdést, ha ez lett volna a célja a kormánynak, és nem az, hogy elõbb tönkre tegye, majd ingyen odaadja valamelyik havernak, hogy az megtudja menteni.
Forza.
Na ezért szar a demokrácia.
Mindenkinek van 1 szavazata még a semmittevõ élõsködõ c.-nak is.
Hadd hívjam fel újra a figyelmedet arra a tényre, hogy akik a csatlakozás ellen kampányoltak, zoktól elkobozták a plakátokat, õket pedig néha kicsit behívták, bevitték az örsre, hogy kevesebb idejük, energiájuk legyen.
Gyakorlatilag semmilyen média nem állt rendelkezésre az ellenérvek ismertetésére.
De kétségtelen tény, hogy a többség mellette voksolt.
"Én miért szeretem az EU-t?
- Ott telepedek le/vállalok munkát/alapítok céget, ahol csak akarok.
- Ott veszem meg az általam kinézett terméket (autót, mûszaki cikket, bármit), ahol olcsóbb, megbízhatóbb...ja, és ahol akarom.
- Ha elmegyek külföldre, minden helyen igénybe vehetem az EU sort, szemben a NON-EU sorral. Vagy papírok kitöltésénél is EU-t írok, és mindenki tudja, hogy nem valami elmaradott országból jöttem.
- Jöjjenek csak a multik/egyéb külföldi cégek magyarországra, ugyanis ezt hívják KAPITALIZMUSNAK --> erõsebb/olcsóbb/jobb minõségû termék/szolgáltatás életben marad, a gyenge elvérzik."
Nyilván vannak elõnyei is az EU-nak. De azt nem szeretem mikor valakik azt mondják, hogy egyrészt CSAK elõnye van, másrészt mi a mucsai tökfilkók az eu nélkül meg sem tudnánk kötni a cipõfûzönket...
Jelentem a beetetés sikerült...
"mondom, középkorhoz tök jók lennénk 😉 és még1x: ma is vehetsz itthon gyártott termékeket, persze nem feltétlenül magyar lesz a "gyár" tulajdonosa... de ha ezek a cégek állami kézben maradnak, akkor az tudjuk hova vezet 😊 magyarnak is eladhatták volna, de mivel itt nem volt elõtte tõkefelhalmozás, filléres bevételei lettek volna az államnak. szal, mi lett volna a jó megoldás?!"
Nem nézted figyelmesen a videót. Csak egy példa 3:20-tól:ÁB biztosító, feltõkésítve 50 milliárd forinttal, utána eladva 5 milliárd forintért külföldi cégnek. Van még kérdés?
"Gumigyár? Konzervgyár?
Konkrétan az élelmiszeren túl mivel van gondod?"
Pl azzal, hogy az említett gumigyárban a befektetõ nem teszi lehetõvé a szakszervezet mûködését, egyébként ha fizet adót akkor mi lenne?
"Már mondtam, kiköltözhetsz a "középkorba", bármikor."
Már megint szelektíven olvasol.. Ezt írtam: A szocializmus bukása után a nyugateurópai áru úgy terített be minket, mintha egy gát átszakadt volna... És senki, de legfõképen nem az állam fizetett érte valutában... Tehát amit nem tudunk elõállítani, azt, de csakis azt megvesszük.
Én miért szeretem az EU-t?
- Ott telepedek le/vállalok munkát/alapítok céget, ahol csak akarok.
- Ott veszem meg az általam kinézett terméket (autót, mûszaki cikket, bármit), ahol olcsóbb, megbízhatóbb...ja, és ahol akarom.
- Ha elmegyek külföldre, minden helyen igénybe vehetem az EU sort, szemben a NON-EU sorral. Vagy papírok kitöltésénél is EU-t írok, és mindenki tudja, hogy nem valami elmaradott országból jöttem.
- Jöjjenek csak a multik/egyéb külföldi cégek magyarországra, ugyanis ezt hívják KAPITALIZMUSNAK --> erõsebb/olcsóbb/jobb minõségû termék/szolgáltatás életben marad, a gyenge elvérzik.
Furcsa, hogy alapvetõen jobboldali gondolkozásúnak kikiáltott emberek kezdenek mostanában a szocializmusról ábrándozni. "Bezzeg Kádár idején milyen jó volt minden...."
talán nem az emberek szavazták meg, elsöprõ többséggel? akkor meg mirõl beszélünk?
"#48200 "
mondom, középkorhoz tök jók lennénk 😉 és még1x: ma is vehetsz itthon gyártott termékeket, persze nem feltétlenül magyar lesz a "gyár" tulajdonosa... de ha ezek a cégek állami kézben maradnak, akkor az tudjuk hova vezet 😊 magyarnak is eladhatták volna, de mivel itt nem volt elõtte tõkefelhalmozás, filléres bevételei lettek volna az államnak. szal, mi lett volna a jó megoldás?!
"Az autógyárakkal nincs gondom."
Gumigyár? Konzervgyár?
Konkrétan az élelmiszeren túl mivel van gondod?
"Az élethez elengedhetetlen videómagnónkat add meg nékünk uram... "
Már mondtam, kiköltözhetsz a "középkorba", bármikor.
Forza.
meg is nézem/nézetem az összes részt
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
<#vigyor1>#vigyor1>
Jelentem a beetetés sikerült... Nyitottál bécsben kávéházat? <#vigyor1>#vigyor1>
"és a boltok mit árulnak? azt valahol meg is kéne termelni 😊 na, az megy nekünk nehezen..."
#48200 <#nezze>#nezze>
"ha az audi szlovákiába megy, mennyit nyerünk vele?
ha idejön, rengeteg embernek biztosit állást, életlehetõséget. ha egy forint társasági adót nem fizet, akkor is nyerünk vele (és a többi multi sem más, csak kissebb)."
Az autógyárakkal nincs gondom.
"Magyar videomagnót sem tudtál venni, remek példa! 😊
Ma pedig nem tudnál venni tévét, számítógépet, és ezernyi modern eszközt. Néhány dologból lenne persze valami tákolt, vacak helyettesítõ termék, hogy a feeling meglegyen."
Az élethez elengedhetetlen videómagnónkat add meg nékünk uram...
A szocializmus bukása után a nyugateurópai áru úgy terített be minket, mintha egy gát átszakadt volna... És senki, de legfõképen nem az állam fizetett érte valutában... Tehát amit nem tudunk elõállítani, azt, de csakis azt megvesszük.