61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Ronny
    Pató Pál úrra végül csak ráomlik a ház. Hosszú élete alatt tartalékot nem képzett, dolgozni már nem szeretne az öreg és a szegény rokonnál sem szívesen húzza meg magát, mert igényei azok vannak...mert az JÁR neki...

Ez már régen nem politikai kérdés. Viktor utódja és az öntudatra ébredt proletár sereg következő Októberi forradalma sem fogja megoldani.

Önvizsgálat, önvizsgálat, önvizsgálat, megbékélés a realitásokkal és a valós képességeinkkel. Ennyire van szükségünk egy normális élhető országhoz.

• Hegi90
    és ezért fasz a vállalkozó.
  • Mr_no_NaMe
    Nekem semmiféle fasz vállalkozó nem ad munkát. Maximum apámnak, aki meg szopik, mert a vezető teletömi a zsebét, aki meg egész nap dolgozik mint az állat, az meg lófaszt sem kap.
  • Ronny
    vagy egy fasz vállalkozó

Az a fasz vállalkozó ad neked munkát
  • Hegi90
    nem tudom, de az szerintem ma már mindenkinek le kellett, hogy essen: pusztán azzal, hogy 4 évente egyszer megnyalunk egy borítékot és híradó alatt mormogunk, nem jutunk sehova csak lejjebb.
  • ManoNegra
    Mit kellene csinálni? És ha ezeket sikerülne elkergetni, akkor ki jöjjön? Majd megmondja a TV?
  • Hegi90
    Nincs egy olyan ember vagy társaság se ebben a kurva országban, aki megrázná a vállainál az embereket, hogy ébresztő van, fel kéne venni a bakancsot és csinálni kéne valamit, nem csak mutogatni.

még mindig releváns
  • Hegi90
  • Tsol
    Nemtom, mintha a Fidesznek többet "elnéznének" mint anno GYF-éknek. Lehet én látom rosszul. Mid1.
  • Mr_no_NaMe
    aki akárcsak bekapcsolja a tvt, és hetente belehallgat a hírekbe, olvas havonta 1 újságot, esetleg kinyitja a helyi témát bárhol, az nem köthet bele. Ha bele köt, akkor vagy politikus, vagy egy fasz vállalkozó, akinek pozitivum jutott azokból az intézkedésekből, ahol minden szegény, és középosztálybeli (magyar középosztály=magyar etióp) megszopja. Magyarul a többség. Ha egyike se, akkor egyszerűen csak egy agymosott fasz.

Bocsánat a hangnemért, de ennyi szívás után (és még mennyi jön) nem lát át a szitán, az tényleg növesszen egy kis agyat.

• Tsol
    Jó írod.
    Bár az uccsó sorba bele fognak kötni.(pedig...)
  • arty
    pont erre gondoltam, ez az AB döntés még jól is jön a fidesznek :)
    - lehet mutogatni a 100k hazaárulóra, majd elvonni tőlük mindent és utána a 3m elégedetten ül neki az esti meccsnek, nyugtázva, hogy "naazé, ha mindenki megszivta, akko' rendbe' vagyunk"
    - meg lehet mondani, hogy "nehéz gazdasági helyzet vanik, kell az a 230mrd is" - majd választás nélkül visszaraknak államiba mindenkit. 100k hangja úgysem ér semmit.

megjegyzem, ez még mindig az "igazságosabb" megoldás lenne, mint amilyen abszurd és alkotmányellenes, mélyen igazságtalan helyzetet a jelenlegi döntésük teremtett (14 honapig fizeted a járulékod, amiből soha 1 fillért nem kapsz vissza + lehet, hogy előtte még 13 éveig fizetted a járulékot, annak kétharmadát SE kapod meg soha + továbbra is fizeted a kétharmadot államiba, amiért soha nem kapsz semmit)

fidesz 2010-.... = a váltás óta a legeslegalja kormány
  • Ronny
    Amíg valaki a fülükbe nem ordítja, hogy "hazudtam nektek, hülyék!"

A böszme kiszivárgott beszéde elég jó próbálkozás volt erre.
  • Ronny
    Figyeld meg, tapsolni fognak hozzá. Talán még egy kuláklista is belefér.

Mélyen beleivódott ez már a néplélekbe.
  • Vlala #50879
    Na ezért nevezem őket birkáknak. Amíg valaki a fülükbe nem ordítja, hogy "hazudtam nektek, hülyék!", addig csak ülnek, és a gatsyát is le lehet róluk adóztatni.

Még mindig van olan marha, aki azt hiszi, hogy most Gyurcsány miatt élünk így.
  • ManoNegra
    A nép maximum csak nézni fogja, mit szavaznak meg (félre)vezetőink...
  • Vlala #50877
    Pali bá maximum álj-t parancsol.
  • Danny1987
    Lázadást és káoszt hozhatnak az egyre dráguló élelmiszerek

Afrikai indiai túlnépesedéssel kéne valamit csinálni mert rakásra döglés lesz.
  • Ironman2
  • Ironman2
    Kiváncsi leszek hogy Pali bá,mikor fog állj-t parancsolni.
  • Hegi90
    szerintem marad a szokásos mocskos zsidózás, cigányozás, rohadtfideszmszplmpszdszjobbikozás. (fotelforradalom)
  • Ronny
    Ahogy a magyar népet ismerem inkább a 100 ezer maradó nyugdíjára fognak 90%-os különadót kivetni. Mi az hogy a kuláknak több van mint nekem?

Ezt akár veheted próféciának is.
  • Vlala #50871
    Őszintén: Mit vártál?
  • Vlala #50870
    Pontosan. AMÍG ők lesznek hatalmon.

Utána kb. hárommillió magyart fogja megetetni smitplalival a "nyugdíjakra válalt szeméjes garancijáját".
  • Ironman2
    Disz helyett diszletvilágítást kapott a Parlament

"A fények és színek csak az újságokban léteznek, a valóság szürke, mint egy Kafka-regényben, döbbentem meg a Kossuth téren állva, ahogy végignéztem a gyér, zöldes fénnyel megvilágított falakon. A hangulat olyan volt, mintha a kormány elszökött volna egy nyugdíjalapos pénzből vásárolt trópusi szigetre, és hátha jó lesz valamire alapon kicsavarták és magukkal vitték az összes égőt is az Országházról."
  • Ironman2
    Nem biztos.Majd ragaszkodnak továbbra is hogy nem adnak nyugdíjat a pénztártagoknak amig ők lesznek hatalmon
  • Vlala #50867
    Aki nem törődött a nyugdíjával, és bedőlt a Fidesz világmegváltó ígéreteinek, az csakugyan megszívta.

Ez van.
  • Hegi90
    Kínában talált ősemlős maradványa lehet az összes ma élő emlős közös őse
  • Hegi90
    Az emberek többsége elfogult a kreatív ötletek ellen
  • jhetedikj
    Tirolban ma esett a hó.
  • jhetedikj
    :DD
  • gracious
    mocskos rasszisták.
  • gracious
    Most miért, a roma jogi alapítványokról kiderült hogy kizárólag a pénz érdekli őket, ez nekünk adófizetőknek tanulság. A cigányokról meg bebizonyosodott amit a szélsőjobb pofázik évek óta azaz ha a kis újadat nyújtod a felkarodik rágná le a húst rólad.

Tanulság ez mindenki számára.
  • jhetedikj
    Tüntetők romákra támadtak Csehországban.
  • arty
    nalunk sajtuzem van 20 perc bringautra :p
  • jhetedikj
    Azt olvastam Irán fenyegeti New Yorkot... :D
  • banok
    Kustánczi Lia nekiugrott Iron Klaudiának

Fájdalommentes fogászat?

Irén fenyegeti New Yorkot és környékét
  • Ironman2
    Hétfőn jön a jó hir a nyugdíjpénztárban maradóknak

fasza,és akik átléptek,most tényleg megszívják? Vagy eltörlik az Alkotmánybíróságot? Kiváncsi leszek mit fognak lépni erre,mert ha hagyják ezt,akkor 3 millió ember haragjával találják szembe megukat
  • Narxis
    Azt nem tudom, hogy kevés-e de mindenből találtam magyar terméket. Persze 100%-ig sose lehet biztos az ember, hogy nem basszák át, de pl. a paradicsom finom volt, nem semmilyen vízízű mint pl. a holland.
  • Ironman2
    Brad Pitt megoldja a munkahelyteremtést