Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Ez nem rólam szól hanem arról hogy kell egy megoldás a c. kérdésre.

És akármennyire szar a libsiknek az õ megoldásaik legjobb esetben is fekete afrikához vezet.

Live for nothing or die for something.

"Igen a sterilizálás itt is alkalmazható lenne.
Mondjuk ha 18 év alatt szül valaki akkor elsõ gyerek után sterilizálás"

Te ilyenkor menõnek érzed magad?

Ez szerintem a tisztességes cigánynak is óriási probléma, mert nem elég, hogy a többségi társadalom kiközösíti õket, még a többi cigány is lenézi õket.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

tviktor91
Hogyne lenne probléma,és az se megoldás hogy néhány vérliberális oda megy tüntetni vagy sorfalat állni meg ,,jajszegénycigányozni" ...nem baj az ha összefossák magukat egy kicsit.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Danny1987
"Milyen általánosításról beszélünk?"

A te általánosításodról. Neked szabad. Ha valaki ezt a cigányokkal teszi akkor minináci (na ezt mondjuk még itt nem olvastam<#hamm>)

"Mutass egy jobbikost aki nem egy kis minináci és akivel le lehet ülni beszélgetni"
Balczó Zoltán

"Elég csak felmenni a kurucra aztán elolvasni egy pár "felvilágosult" kommentet."

Lehet kommentelni a kurucon?

"Parlamenti viták hogy zajlanak?
Egyetértés .: Néha van,akkor minden ok.
Ha nincs.:1.) te rohadt zsidó.😄DD 2.) folyosón megbeszéljük"

1,Nem követed a parlamenti felszólalásokat
2,Megint általánosítasz. Persze neked szabad és te nem leszel minináci 😊

Ugy látod, hogy amit a cigányság nagy része mûvel ebben az országban az nem probléma? Mindannyiunk problémája?
Felhívnám a figyelmed arra az apróságra, hogy nema jobbik kormányoz...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

tviktor91
😄DD liberál idiótákkal látod errõl van szó.
Egyébként általánosítás? Milyen általánosításról beszélünk? Mutass egy jobbikost aki nem egy kis minináci és akivel le lehet ülni beszélgetni...Elég csak felmenni a kurucra aztán elolvasni egy pár "felvilágosult" kommentet.Mindegyik azzal jön hogy .: 1. cigányok 2. zsidók 3. multi 4. ? Ja az nincs mert csak ezzel a 3-al tudnak életben maradni.
Parlamenti viták hogy zajlanak?
Egyetértés .: Néha van,akkor minden ok.
Ha nincs.:1.) te rohadt zsidó.😄DD 2.) folyosón megbeszéljük

Danny1987
Éljen.
Kis általánosítással az általánosítás ellen.
Ez a jó a liberál idiótákban.
Köpd le magad.

A legnagyobb gond az, hogy ez a kereszténység nem az aminek eredetileg indult. Az ószövetség és az újszövetség között akkora az ellentét, hogy az már önmagában paradoxon.

<#eljen>

tviktor91
Hagyjad..már rájöttem kirõl van szó neki csak annyit lehet mondani hogy..
Fúj cigányok,fúj zsidók,fúj multik , LÁV kereszténység hagy ne mondjam melyik sötét párthoz tartozik...abba amelyikben sok kopasz van és bohócjelmezben mászkálnak az utcán.<#idiota>

Danny1987
Ez valami burkolt zsidózás😊

tviktor91
Ezt senki se mondta..de nem egy esetrõl van szó..és elég negatív reklámnak tartom a klub számára.

banok
Arra gondoltál már , hogy van esetleg olyan a világban aki esetleg téged szeretne sterilizáltatni de gyorsan?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Könyörgöm ez is olyan általánosítás mint, hogy minden cigány lop meg minden néger egy agresszív állat.
Nem vagyok hívõ, nem hiszek semmilyen istenben, nem imádok bálványokat de azért azt se gondolom, hogy minden ami kereszténység és egyház az csak rossz lehet.

tviktor91
Mondjuk igazad van a pedopapok sokkal jobbak.😄DD

Danny1987
A parancsolatok is erre voltak jók.

Danny1987
Felborulóban a nemek közötti egyensúly Indiában

"Számos megfigyelõ ugyanakkor azzal vádolta a hatóságokat, hogy el akarják tántorítani az indiaiakat a családépítés céljától.
A népszámlálás adatai szerint Indiának ma 1,21 milliárd lakosa van, s ebbõl 377 millióan (31,1 százalék) élnek városokban."

Igen a sterilizálás itt is alkalmazható lenne.
Mondjuk ha 18 év alatt szül valaki akkor elsõ gyerek után sterilizálás.

banok
Azért ne a Hegedûs-dinasztia alapján ítéljük meg a keresztény egyházat.

tviktor91
A törvény az törvény és nem azért van hogy valamilyen személynek/kitalált emberkének a seggét nyaljad.

@279 Akkor már lelõtték a poént.

Danny1987
A kereszténység nem egyenlõ azzal hogy gyertek üssetek oda fordítom a másik orcámat is.
Ami neked zsidózás cigányozás stb. az valójában tények.

Danny1987
"Viszont ha már valaki parancsolatok meg mittomén mik szerint él azt csak sajnálni tudom,meg esetleg kinevetni. "

A törvények is egyfajta parancsolatok.

Ezek szerint magadat kinevetett ha törvénytisztelõ vagy?
Végül is kell az önkritika.

Danny1987
"Legjobban azzal járnánk ha csinálnánk egy "zsidkereszt" vallást és akkor a szombati és a vasárnapi is pihenõ nap lesz."

ilyen már van hit gyülekezete.

tviktor91
Mivel az emberek többsége keresztény,és az emberek többsége irigy fasz így nincs mirõl beszélni...persze nincs összefüggés közte,csak mondtam hogy akkor fölösleges klubtagnak lenni.

@276 Ugyan ezt tudom erre is mondani,mindenki az , de a többség leszarja a pontokat,innentõl kezdve megint nincs sok értelme valakikhez tartozni.

Legjobban azzal járnánk ha csinálnánk egy "zsidkereszt" vallást és akkor a szombati és a vasárnapi is pihenõ nap lesz.

De, jobb volna. Csak a gond ott van, hogy még azok sem tartják be, akik fennhangon hirdetik magukról. Amíg a felebaráti szeretetet tanító vallás nevében, annak vezetõi ún. "pogányok" ellen hirdetnek keresztes háborút, amíg ugyanezen vallás állítólagos követõi habzó szájjal zsidóznak (Hegedûs "lelkész" úr rémlik?) vagy épp zászlót égetnek annak nevében, addig teljesen felesleges a vallás jobbító hatásáról elmélkedni: pont azok élnek vele vissza, akiknek példát kellene mutatni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

csige791
Nem keresztényezel:
"Keresztíínység"

- Akkor mit csinálsz? Hazudsz?

"Ettõl függetlenül minden vallást baromságnak tartok,nem is vagyok megkeresztelve és nem is érdekel az egész.
Viszont ha már valaki parancsolatok meg mittomén mik szerint él azt csak sajnálni tudom,meg esetleg kinevetni."

- Tehát szerinted ha mindenki betartaná azokat a parancsolatokat, akkor nem lenne jobb a világ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

banok
R.I.P. Nagy edzõ volt!! <#shakehead>

22 éve<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

bertino
ennek mar tobb, mint 10 eve nincs jo vege...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Danny1987
Egyre súlyosabb lesz a probléma és senki sem lép semmit.

Ennek nem lesz jó vége.

Lteebee
Ja, ja, nem keresztényezel.
Csak szerinted a keresztények 55%-a irigy fasz.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Igazad van. Belénk vannak programozva azok a bûnök ami mentén a nagy többség éli az életét, de annak a lehetõsége is megvan bennünk hogy ezeket elfojtsuk!
Igyekszem úgy élni, úgy viselkedni mással, ahogyan szeretném, hogy velem szemben viselkedjenek. Ehhez nem kellenek parancsolatok.

Én se vagyok megkeresztelve, de nem vallásfûggõ, hogy valaki higyjen Istenben, vagy hogy ne vétkezzen.
Miért neveted ki azt, aki tisztességesen próbál élni?

Nyugodjék békében!

SHADOWEYES7
R.I.P

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DaemoonHunter
a parancsolatok alapján élés nem lenne rossz dolog, ha mindenki így lenne programozva, de nem nekünk találták ki ezt...

tviktor91
Bocs 9millát akartam írni.
Nem zsidózok nem keresztényezek nem cigányozok -van cigány haverom is aki abba az 5%-ba tartozik aki normális és nem egy ingyenélõ ***-
Ettõl függetlenül minden vallást baromságnak tartok,nem is vagyok megkeresztelve és nem is érdekel az egész.
Viszont ha már valaki parancsolatok meg mittomén mik szerint él azt csak sajnálni tudom,meg esetleg kinevetni.

desigo
Súlyos betegség következtében rövid szenvedés után, életének 67. évében szombat este elhunyt Bicskei Bertalan, a magyar labdarúgás meghatározó személyisége.
csige791
"A népesség közel 55 százaléka, a vallást megjelölõk csaknem háromnegyede a katolikus egyházhoz tartozik. Közülük 5,3 millió a római katolikusok száma, a görög katolikusoké megközelíti a 269 ezret. A református egyházhoz tartozónak vallották magukat 1 millió 623 ezren, az evangélikusok száma 304 ezer. Az izraelita vallást 13 ezernél némileg kevesebben jegyezték be. Evangélikusnak 305 ezren, baptistának 18 ezren vallották magukat. Meglepõen alacsony volt azoknak a száma, akik Magyarországon nem keresztény vagy zsidó vallásúnak vallották magukat, összesen 14 ezren. Viszont közel másfél millióan jelölték be azt, hogy nem tartoznak semmilyen egyházhoz, felekezethez, és több mint egymillióan nem kívántak válaszolni a kérdésre."

Valami olyasmit olvastam, hogy jelenleg 800 ezer körüli a devizahitelek száma. Nem lehet, hogy az az utolsó mondatban elhangzott 1milla nagy átfedést mutat a devizahitelekkel?

Honnan tudod, hogy egy irigy ember keresztény, zsidó, vagy esetleg ateista? Kérsz egy 20-ast kölcsön és ha nem ad megkérded milyen vallású? Esetleg tudnál adni valami kézzel fogható dolgot ami alapján a kijelentésedet tetted?

(egyéb iránt ha a zsidókat tüntetted volna fel ugyan ilyen mondat környezetben,m ár meg kaptad volna a figyelmeztetésed, legalábbis már kaptam hasonlóért "keresztíínység")

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

tviktor91
Keresztíínység....MO-n 900.000 ember keresztény,ebbõl az 50% irigy fasz, a maradék 40 meg hiteleket vesz fel hogy gazdagnak tûnjön.😄DD

csige791
nagyon helyes.

tviktor91
Én mindig egy híres lámára gondolok mikor kimondják a nevét XDD

banok

csige791
Az út végére teljesen tönkreteszik, vécének használják a buszt a beilleszkedni vágyók

Ha egyáltalán behajtanak, akkor is csak gázpisztollyal felfegyverkezve – így vallott egy közmeghallgatáson Réti Zoltán, a Borsod Volán egyik gépkocsivezetõje, amikor arról mesélt, hogy miért bojkottálják a buszsofõrök Ózdon a Bánszállás nevû városrészt.
A 33-as járat igazi lidércnyomás: az elviekben Bánszállást is érintõ vonal utasai általában az út végére teljesen tönkreteszik a jármûvet, késsel felhasogatják az üléseket, állítólag olyan is volt, hogy vécének nézték a kocsit. Jegyet természetesen egyik bánszállási utas sem vesz, ha pedig a sofõrök leparancsolják a renitenseket a buszról, akkor azok téglákkal vagy lábbal törik szét a jármûvek lámpáit.
A vállalat most a polgárõrök és a városõrök segítségét kérte, emellett több ellenõrt is küldenek a 33-as vonalára - írja a Blikk.

Ez bizony nem egy friss "hír". <#nevetes1>

tviktor91
Milyen baromságot olvastok ti...melyik állat találta ki ezeket a bûnöket?

Mi? "Te csak saját magadért tartozol felelõsséggel!"

csige791
mi ezt már olyan régen elbasztuk...

Te csak saját magadért tartozol felelõsséggel! A végítéletet senki sem kerülheti el.