Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akármennyire szar a libsiknek az õ megoldásaik legjobb esetben is fekete afrikához vezet.
Live for nothing or die for something.
Mondjuk ha 18 év alatt szül valaki akkor elsõ gyerek után sterilizálás"
Te ilyenkor menõnek érzed magad?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
A te általánosításodról. Neked szabad. Ha valaki ezt a cigányokkal teszi akkor minináci (na ezt mondjuk még itt nem olvastam<#hamm>#hamm>)
"Mutass egy jobbikost aki nem egy kis minináci és akivel le lehet ülni beszélgetni"
Balczó Zoltán
"Elég csak felmenni a kurucra aztán elolvasni egy pár "felvilágosult" kommentet."
Lehet kommentelni a kurucon?
"Parlamenti viták hogy zajlanak?
Egyetértés .: Néha van,akkor minden ok.
Ha nincs.:1.) te rohadt zsidó.😄DD 2.) folyosón megbeszéljük"
1,Nem követed a parlamenti felszólalásokat
2,Megint általánosítasz. Persze neked szabad és te nem leszel minináci 😊
Felhívnám a figyelmed arra az apróságra, hogy nema jobbik kormányoz...
Egyébként általánosítás? Milyen általánosításról beszélünk? Mutass egy jobbikost aki nem egy kis minináci és akivel le lehet ülni beszélgetni...Elég csak felmenni a kurucra aztán elolvasni egy pár "felvilágosult" kommentet.Mindegyik azzal jön hogy .: 1. cigányok 2. zsidók 3. multi 4. ? Ja az nincs mert csak ezzel a 3-al tudnak életben maradni.
Parlamenti viták hogy zajlanak?
Egyetértés .: Néha van,akkor minden ok.
Ha nincs.:1.) te rohadt zsidó.😄DD 2.) folyosón megbeszéljük
Kis általánosítással az általánosítás ellen.
Ez a jó a liberál idiótákban.
Köpd le magad.
Fúj cigányok,fúj zsidók,fúj multik , LÁV kereszténység hagy ne mondjam melyik sötét párthoz tartozik...abba amelyikben sok kopasz van és bohócjelmezben mászkálnak az utcán.<#idiota>#idiota>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nem vagyok hívõ, nem hiszek semmilyen istenben, nem imádok bálványokat de azért azt se gondolom, hogy minden ami kereszténység és egyház az csak rossz lehet.
"Számos megfigyelõ ugyanakkor azzal vádolta a hatóságokat, hogy el akarják tántorítani az indiaiakat a családépítés céljától.
A népszámlálás adatai szerint Indiának ma 1,21 milliárd lakosa van, s ebbõl 377 millióan (31,1 százalék) élnek városokban."
Igen a sterilizálás itt is alkalmazható lenne.
Mondjuk ha 18 év alatt szül valaki akkor elsõ gyerek után sterilizálás.
@279 Akkor már lelõtték a poént.
Ami neked zsidózás cigányozás stb. az valójában tények.
A törvények is egyfajta parancsolatok.
Ezek szerint magadat kinevetett ha törvénytisztelõ vagy?
Végül is kell az önkritika.
ilyen már van hit gyülekezete.
@276 Ugyan ezt tudom erre is mondani,mindenki az , de a többség leszarja a pontokat,innentõl kezdve megint nincs sok értelme valakikhez tartozni.
Legjobban azzal járnánk ha csinálnánk egy "zsidkereszt" vallást és akkor a szombati és a vasárnapi is pihenõ nap lesz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"Keresztíínység"
- Akkor mit csinálsz? Hazudsz?
"Ettõl függetlenül minden vallást baromságnak tartok,nem is vagyok megkeresztelve és nem is érdekel az egész.
Viszont ha már valaki parancsolatok meg mittomén mik szerint él azt csak sajnálni tudom,meg esetleg kinevetni."
- Tehát szerinted ha mindenki betartaná azokat a parancsolatokat, akkor nem lenne jobb a világ?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ennek nem lesz jó vége.
Csak szerinted a keresztények 55%-a irigy fasz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Igyekszem úgy élni, úgy viselkedni mással, ahogyan szeretném, hogy velem szemben viselkedjenek. Ehhez nem kellenek parancsolatok.
Miért neveted ki azt, aki tisztességesen próbál élni?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem zsidózok nem keresztényezek nem cigányozok -van cigány haverom is aki abba az 5%-ba tartozik aki normális és nem egy ingyenélõ ***-
Ettõl függetlenül minden vallást baromságnak tartok,nem is vagyok megkeresztelve és nem is érdekel az egész.
Viszont ha már valaki parancsolatok meg mittomén mik szerint él azt csak sajnálni tudom,meg esetleg kinevetni.
Valami olyasmit olvastam, hogy jelenleg 800 ezer körüli a devizahitelek száma. Nem lehet, hogy az az utolsó mondatban elhangzott 1milla nagy átfedést mutat a devizahitelekkel?
Honnan tudod, hogy egy irigy ember keresztény, zsidó, vagy esetleg ateista? Kérsz egy 20-ast kölcsön és ha nem ad megkérded milyen vallású? Esetleg tudnál adni valami kézzel fogható dolgot ami alapján a kijelentésedet tetted?
(egyéb iránt ha a zsidókat tüntetted volna fel ugyan ilyen mondat környezetben,m ár meg kaptad volna a figyelmeztetésed, legalábbis már kaptam hasonlóért "keresztíínység")
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ha egyáltalán behajtanak, akkor is csak gázpisztollyal felfegyverkezve – így vallott egy közmeghallgatáson Réti Zoltán, a Borsod Volán egyik gépkocsivezetõje, amikor arról mesélt, hogy miért bojkottálják a buszsofõrök Ózdon a Bánszállás nevû városrészt.
A 33-as járat igazi lidércnyomás: az elviekben Bánszállást is érintõ vonal utasai általában az út végére teljesen tönkreteszik a jármûvet, késsel felhasogatják az üléseket, állítólag olyan is volt, hogy vécének nézték a kocsit. Jegyet természetesen egyik bánszállási utas sem vesz, ha pedig a sofõrök leparancsolják a renitenseket a buszról, akkor azok téglákkal vagy lábbal törik szét a jármûvek lámpáit.
A vállalat most a polgárõrök és a városõrök segítségét kérte, emellett több ellenõrt is küldenek a 33-as vonalára - írja a Blikk.