Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Szerintem ez az összes többi párttal is így van, ez engem nem aggaszt.
Nézd meg a Népszava kommentjeit.
Vagy nézd meg az lmp-seket, amikor egy holokaióusztos hozzászólás kapcsán valaki iskolákra dobott foszforbombáról mer beszélni.
Az értelmesebbje mindenhol tud rendesen reagálni.
Nézd meg, milyen hangnem volt itt az elmúlt 1-2 napban!
Mindenki szídja a másik tábort. Az egyszerûbbje csak ennyire képes. És persze elhiszi, hogy igaza van és hogy a küldetése, hogy szídja a "nyilas majomparádékat", vagy a "hülye libsiket".

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

_Atti_
Van a Kurucon komment, a facebookon keresztül, és sajnos tényleg cseszettül szomorú a helyzet. Én bírom a jobbikat, a kurucot is, de nagy satu-nácik fordulnak meg ott akikre sajnos minden ilyen negatív jobboldali sztereotípia elmondható..

Ami a legtöbbet elmond hogy ha valaki akár viccból, teljesen nyilvánvalóan cinikusan nyilvánul meg valamirõl.. mondjuk " én szeretem a cigányokat " akkor kb fél oldalon küldi mindenki a k*rva anyjába és lesz mindjárt b*zi,zsidó,hazaáruló g*ci..mire leesik nekik hogy ja..csak viccelt..
De egyébként ha nem viccelt volna, ez a reakció akkor is egy seggfejre vall.

Ez a nagy baj a jobbikkal..a feje rendben van de a követõk között akadnak ilyenek, és ugye a legvállalhatatlanabbak a leghangosabbak.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Danny1987
Igen tele is van a tökük a sok bevándorlóval.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Leadom a tippem.
Szerintem izrael nem fog támadni idén.

arty
ellendrukkolni? miért ne lehetne? (és sajnos(!) vszeg neki lesz igaza...)

Forza.

Lteebee
Békeharcosok.

Willenbrock
Miért nem tudnak már nyugton maradni? Az is lehet hogy le van már zsírozva az újabb hadjárat és azért vonja ki az USA a csapatokat Afganisztánból hogy majd Iránban vethessék be õket.

Valahol megértem azokat az embereket, akik a Szentírás szerint próbálnak élni és állandóan önellentmondásba keverednek. Egyrészrõl ott van az Újszövetség, ami a Krisztusi utat, az önfeláldozást hirdeti, az igaz Keresztény hitet. Másfelõl pedig ott az Ószövetség, ami azt hirdeti, hogy rettegjétek az Urat.
Aki nem ismeri fel, hogy a Teremtõ Atya és az Úr nem azonos egymással, az nem is tudom mi alapján dönti el pontosan, hogy mi helyes és mi nem.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bronx South
DaemoonHunter
nem mennek, csak beposhadnak, színesedik a paletta 😛

tviktor91
Jaja azert mennek a nyugatiak egyre keletebbre..

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

DaemoonHunter
meg is van az eredménye😄

tviktor91
Nyugaton is szerencsere több van belöle mint mininacibol.

tmp
De sok itt a libsi<#levele>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

csige791
Az MSZMP és az elõítélet:

"Korózs Lajos az MSZP országos elnökségi tagja vasárnap este azt mondta: reméli, hogy ez felnyitja a Fidesz szemét, és megértik, hogy hallgatólagosan sem lehet támogatni a szélsõjobboldalt. "Szociális problémákat nem lehet rendészeti eszközökkel és demagógiával megoldani. Meggyõzõdésem, hogy egy év múlva egy jottányit sem lesz több munkahely, jobb oktatási helyzet, erõsebb szociális biztonság Gyöngyöspatán, hiába jobbikos a polgármester"

Nekik ezt is lehet.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Lteebee
Az LMP az, aki csokit osztogat az idõs nyugdíjasokat köpködõ gyerekeknek.

Lteebee
Na igen, a Nézõpont szerint csökken.
Aztán idõközi választást nyer magas részvétel mellett.

Most akkor minek kell hinni? Amit mondanak, vagy amit látunk?
És vajon a jobbikos szavazóknak tetszik-e, amit az Országgyûlésben Novák Elõd mond?
Mert szerintem igen.

csige791
Hát attól még azok, nem engem pénzel egy ameikai zsidó, aki nyíltan rasszistázza a magyarságot külföldön, sõt arra költi a pénzét, hogy mûbalhét kreáljon amivel még jobban tud minket rasszistázni.

Utálom azt az embert és mindenkit aki a a barátja. Embert barátjáról, kutyát gazdájáról, csak azt nem tudom eldönteni, hogy az lmp az a ember vagy kutya ebben a történetben.

Miért nem evakuálja az összes cigányt usa-ba aza geci? Ja mert hogy ott is szabadulni akarnak tõlük, ugyanúgy mint a világ összes többi országa? Oh ,ez mindig kimarad a rasszistázásból....

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

banok
kuruc.info-s volt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csige791
ok de õket én nem számolom. szánalmas zsidókcsicskái. (na ez elég keresztényes volt?)

Nem kritizáltam senkit

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

banok
Elõre ne ítélkezzünk. Elõször nézzük meg az "elõadást" aztán kritizáljuk azt.

banok
Az LMP-é nõ. Mondjuk most nyár van és uborkaszezon ilyenkor az emberek kevésbé foglalkoznak politikában

csige791
Bár elvileg oda hívhatja a polgárõröket, mert az van az új törvényben ,hogy ha együtt mûködnek az önkorményzattal akkor mehetnek.

Helyzet megoldva.

Semmit se tud csinálni õ se

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791
mindenkié csökken. (kivéve ferié, mert okosak amagyarok)

csige791
Hát arra én is.

csige791
Ezt értem, hogy ilyen szépen megmagyarázod, hogy mi az uzsora. De a kérdés, az, hogy ez ellen van egy törvény amit kizárólag egy zsidó cég nem tart be, ráadásul a tv-ben reklámozza magát. Hogy lehetséges ez?

Tehát ha valakik nem tartják be azokat az értékeket amik szerintem helyesek akkor azt ne tegyem szóvá? Például a fentebb leírtak is ide tartoznak.

Vannak-e jó zsidók? Biztos, itt ahol lakom van egy hentes elég kedves ember. Minden hétvégén templomba(vagy minek híják azt õk) megy, betartja a hite szabályait, max respect. Igen jobb volna a személyes felelõsségre vonás de ez nem a mai világban nem mûködhet, ha a jó zsidók is fellépnének a rossz providensek ellen akkor nem így zsidóznék hanem providenteznék. De ehelyett õk megvédik mert zsidó, bár belegondolva ez a mentalitás is max respectet érdemel mert összetartanak.

Sokat tanulhatnánk tõlük.

tviktor91
Jobbikot le fogja járatni? Folyamatosan csökken a népszerûségük az okos parlamenti beszólásaik miatt...

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a hétköznapokban milyen konkrét és jogszerû tettekkel kívánja megoldani a helyzetet?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Felõlem annak tartod magad, aminek akarod, csak légyszi ne érvelj olyan értékek mellett, amit magad sem, vagy csak erõsen a saját szájadíze szerint szelektíven tartasz be.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mégegyszer: semmi gond, le lehet ilyet írni meg gondolni. Csak annyit kérnék, hogy amikor ez az illetõ, aki ilyet ír/gondol, az a keresztényi értékekrõl kezd papolni - természetesen önmagát is ezen értékek követõjének gondolva -, lesz szíves szemen köpni magát.

U.i.: A Provident alapvetõ oktatási hiányosságokat használ ki, aka "emberi hülyeség". Senki sem kényszerít senkit arra, hogy a fizetésképtelenségét még nagyobb kiadásokkal súlyosbítsa.

csige791
A Jobbik nyert Gyöngyöspatán

Hát nem teljes az örömöm, az a Juhász Oszkár elég rossz választás. látszik rajta, hogy kihasználja ezt az egész "mókát". Ezzel elfogja járatni a Jobbikot. Kb olyan mint az egyház, ráült a témára ezért vagy azért.

csige791
Ok akkor nem vagyok keresztény hanem egy mocskos állat. <#bohoc>

Szóval mivel a személyes felelõsségre vonás kivitelezhetetlen, ezért az a megoldás, hogy akkor kollektíve utálunk egy csoportot, annak egyes tagjainak tulajdonított, vélt vagy valós tettek miatt.

Egyre szebb, és egyre messzebb az Újszövetségtõl. Amivel végül is semmi gond, csak ne tessék arra a könyvre hivatkozni, jó lesz az továbbra is nehezéknek az íróasztalon.

csige791
Ha hegedûs írta ha nem, teljesen igaz amit írt. Nézz körül a világban. Ismétlem a személyes felelõsségre vonás nem mûködik azon a szinten ahol tilos az uzsora de zsidóknak lehet törvényesen is. (provident)

csige791
A személyes felelõsségre vonás ezen a szinten nem mûködhet, mert ezek az emberek kilóra vesznek meg államokat a vezetõiken keresztül. Lásd még Obama befenyítése címszó alatt. Azért az, hogy valakik befenyítsék a világ legerõsebb országának elnökét kicsit erõsnek tartom.

Azt ne feledd, hogy sosem gondoltam megoldásnak egy újabb holokausztot vagy hasonlót, olyat írtam, hogy esélyes hogy kiharcolják maguknak de nem örülnék neki.
Én más alapokra helyezném a társadalmunkat ahol magán emberek nem kerülhetnek az állam fölé legyenek akármilyen gazdagok is.

Hát persze, hogy mindenrõl a cigányok és a zsidók tehetnek. Vagy inkább minden negatív eseményt a zsidók és a cigányok nyakába varrunk, zárójelben megemlítve, hogy vannak magyar bûnözõk is.

Ezt egy Hegedûs Lóránt nevû lelkész írta le.

Lelkész. Tudod, egyházi ember. Olyasvalaki, akinek a tanítása iránymutatásul kellene szolgálnia a vallási közösségének.

A verbálkeresztény archetípusa.

Tudod, az a szép, hogy észre sem veszed az egészet, és nálad az újszövetségi tanítás szépen megvan az azzal totálisan szembemenõ zsidózással.

1. Nem igazán látok kivételt az újszövetségi legfõbb parancsok alól azon az alapon, hogy egy ilyen-olyan módon összetákolt elméleti rendszerben hiszünk.

2. Nem veszed észre, hogy folyamatosan zsidózol, miközben ha olyan nagyon fel lennél háborodva, akkor követelned kéne a személyes felelõsségre vonást? Ehelyett te zsidó hadseregrõl beszélsz, általad elképzelt holmi zsidó bankárok ideatípusáról. Téged nem a személyes felelõsség érdekel, hanem az, hogy akár látványosan, akár suttyomban, de minél inkább ki tudd terjeszteni az általad vélt felelõsséget egy egész népcsoportra - lásd a klasszikus antiszemita eszmefuttatásodat a "zsidó bankárokról".

csige791
Hát azért kb 20 éve közel sem voltak ilyen szélsõségesek az emberek. Nem lehet, hogy a körülmények hozták ki belõlük? Amikor azt látják, hogy cigányok pokollá teszik nagyszüleik életét, zsidók meg kirakják õket az otthonaikból?

(igen vannak magyar bûnözõk is)

csige791
"Hát halld meg magyar az ezredik keresztyén állami év ezer év õsi jussán és jogfolytonosságán alapuló, egyetlen életre vezetõ üzenetét: Rekeszd ki õket! Mert ha te nem teszed meg, õk teszik meg veled!"

Ezt még sosem olvastam sehol, de ha ezt valaki nagyon régen megírta, akkor azt mondom ,hogy max respect neki, mert pontosan a leírtak történnek napjainkban.

Ejnye, tudhatnád, hogy a a rendpártiság csak addig tart, amíg az a rend az õ érdekeiket szolgálja; ha azokat sérti, akkor aztán kitör belõlük az a szélsõséges vadliberális jogvédõ, akinek láttán Mohácsi Viktória is elpirul.

csige791
Normális keretek között be vannak tartva ezek a parancsok, de amikor zsidó bankárok 100ezer számra tesznek utcára keresztényeket, vagy zsidó hadsereg foszfor bombával szór meg civileket azt szóvá kell tenni. Azt is szóvá kell tenni, hogy zsidó bankárok rabláncon tartják egész európát mert jól keverik a pénzvilágot, mert okosabbak nálunk, emberek, családok millióit teszik tönkre ilyen olyan hivatkozásokkal. Õk okosak mi buták vagyunk, õk irányítanak minket a pénzvilágon keresztül, ezzel nem is volna gond, de millió példa van rá ahogy szorgalmas kreatív embereket tesznek tönkre, csak hogy pár milliárddal több legyen a kasszában, mindezt úgy hogy már most is annyi van, hogy sosem tudják elkölteni.

Igen szóváteszem, hogy az én vallásom szerint õk bûnöket követnek el, kapzsiság, mohóság stb.

(kérlek ne gyere azzal, hogy 100bankból kettõ nem zsidó kézben van, mert leszarom)

A zsidózás nagyrészt tények ismertetésében nyilvánul meg, és nem annyiban ,hogy "mocskos zsidók nyírjuk ki mind".

Azért remélem, nem nagyon kell magyarázni, hogy ez közepesen felel meg az újszövetségi tanításnak:

Hát halld meg magyar az ezredik keresztyén állami év ezer év õsi jussán és jogfolytonosságán alapuló, egyetlen életre vezetõ üzenetét: Rekeszd ki õket! Mert ha te nem teszed meg, õk teszik meg veled!

Én messze nem egyházról beszélek, hanem a vallást eszközként/takaróként felhasználó személyekrõl, aki lehet, hogy a keresztes hadjáratot vezetõ király, de lehet a zászlóégetõ vallásvédõ: a tetteiket nem az minõsíti, hogy látszólag minek a védelmében járnak el, hanem az, hogy a tetteik mennyire egyeztethetõk össze a szavaikkal. Számomra a zsidózó keresztény egy két lábon járó önellentmondás, mert az Újszövetség alapvetõ parancsát nem tartja be.

csige791
Azt hittem az ilyen idióták már elfogytak. Ha tegnap óta olvasol politikai híreket akkor megértelek.

Akkor légyszíves vezesd le, hogy a Biblia tanításával (pl. Mk 12,31) hogyan egyeztethetõk össze a te "tényállításaid", illetve a mögöttük húzódó szemlélet, köszi.

Tudod, mirõl van inkább szó? Arról, hogy a kereszténységre hivatkozni egyfajta divat, konzervatív szemlélet divata, csak azt felejtik el a kedves hivatkozók, hogy rém könnyen látszik az, mennyire tartják be a hivatkozott vallás szabályait. Nem véletlenül hívom én verbálkeresztényeknek a két zsidózás/cigányozás közt nyilvánosan mellverõ, vallásvédõ álkeresztényeket.

csige791
Az, hogy betartod azokat a parancsolatokat meg leírtakat nem jelenti azt, hogy erre az egész mókára ráült "vezetõket" is ajnározod. Én nem is tudom mikor voltam utoljára istentiszteleten (valamikor gyerekkoromban), nem fogok adni egy fillért sem pár ingyen élõnek, fõleg úgy, hogy utána ha meghal valakim akkor 20-50 ezert kérjenek el 2 óra "munkáért". A papok meg az egyház számomra egy maffia akiknek csak biznisz ez az egész történet, és biztos vagyok benne ha igazak a leírtak az összes a pokolra jut.

Szerintem igenis nagyon fontos útmutatások vannak leírva az élet minden területére. Úgy gondolom, hogy az aki azok szerint él az boldog és büszke emberként tekinthet vissza az életére amikor annak eljön az ideje. Még akkor is ha szegénységben hal meg. Ehhez pedig nincs szüksége semmilyen egyházra.

A zsidózás nagyrészt tények ismertetésében nyilvánul meg, és nem annyiban ,hogy "mocskos zsidók nyírjuk ki mind". Amikor a BBC leközölt egy tényfeltáró filmet a Brit politikai pártok zsidó szervezetek általi irányításáról õk is "zsidózó antiszemiték voltak".

Danny1987