Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Ez a te véleményed.
Szerintem rendben van, amit mondott.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

tviktor91
Én nap mint nap olvasom a gamestart es csodak csodajara nem vettem meg eszre hogy olyan nagy zsido partiak lennenek-.-

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
"És vajon a jobbikos szavazóknak tetszik-e, amit az Országgyûlésben Novák Elõd mond?
Mert szerintem igen."

Elég szomorú....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csige791
...és tudom, hogy nincs olyan, hogy történelmi kategória a gamestaron. Pont ezt kifogásolom, hogy ha már történelemmel is foglalkoznak, vagy linkelgetnek be történelmi írásokat akkor linkelgessenek be magyar történelmieket is.

Tehát vagy ne legyen egyáltalán, vagy ne csak zsidó legyen. Ennyit kérek, de ha ez ma Magyarországon egy magyar embernek nem igénye akkor meg megérdemlitek.
(és ez most nem csak a gamestarról szól, hanem arról, hogy miért mindig izrael és miért már a gamestaron is aminek köze sincs sem politikához sem történelemhez)

Az meg, hogy az egy linkelt cucc, hát akkor linkeljenek magyar cumót is, pl petõfi nemrégiben megtalált valamilyen tököm tudja már ,milyen leletérõl .

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Nemrég volt aktuális, ezért is õrá kerestem rá.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

tviktor91
Latod pontosan errol beszelek..meg az olyan allatokrol akik a harry pottert és a hupikek törpikeket kapcsoljak össze a nacizmussal-mindkettö iden törtent-

tviktor91
Pont ez a baj.Mert a kettö nem következik egymasbol.

Az Magyarország legnagyobb hibája/szégyene, hogy a kommunista bûnelkövetõk nem a bíróságra járnak, hanem a hatalomban ülnek, vagy éppen egy állami luxusszanatóriumban vegetál, miközben a tisztességesen ledolgozott élet után egy egyszerû embert a gyereke kell eltartson ha már nem képes magáról gondoskodni.
Képíróval kapcsolatban nem tudom mi az igazság, így nem foglalok állást.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

0Fritz0
Olvastam néhány Wiesenthal Központos véleményét az ítélettel kapcsolatban és érdekes módon szerintük ez Magyarország hibája/szégyene, nem pedig a rég elkésett és bizonyítékok hiányától szenvedõ eljárásé.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Azt próbáld már megérteni, hogy nincs olyan, hogy történelmi kategória, az általad kifogásolt hír mint friss hír került be, éppen ezért Petõfi max. akkor kerül be, ha újra aktuális lesz egy hír kapcsán.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Szerintem egyszerûbb lenne, ha elõbb megnéznéd, a Lezser kategória milyen írásokat tartalmaz, mielõtt még belelovalod magad az enyhén paranoid feltételezésekbe. Mert mondjuk akkor eszerint az Anna Karenyináról szóló olvasónapló az holmi komcsi restaurációs kísérlet? Vagy az egyik NATO-oldal elleni támadásról szóló hír az pontosan micsoda?...

Igen, ugyanarról a blogról beszélünk még mindig a Lezseren belül.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ahogy elnézem, a GS-on van egy Lezser nevû kategória, amelybe egyéb, kulturális jellegû írások kerülnek be, többek közt például könyvkritikák és olvasónaplók, mit ad isten, pont arról a blogról, ami úgymond zsidó történelemre oktatja a fiatalokat egy aktuális hír átvételével. Mellesleg a "Lezser" látszik is a bekarikázott linkben.

csige791
én inkább az kifogásolom, hogy magyar történelem meg nem igen van, legalábbis én nem láttam. Mert akkor legyen valami történelem rovat, úgyis sok fiatal olvassa és annak részeként legyen magyar, izraeli, meg minden féle. Akkor nem sokat rinyálnék, de egyszer van történelem akkor is zsidóké.

Elég sok blog van, hihetetlennek tartom, hogy ezt teljesen véletlenül rakták be.

Nem tudom, milyen logika alapján, egyszerûen az IDG lapcsaládhoz tartozó blogszolgáltatónál levõ blogokból átvesznek híreket. És azért ezt, mert nem holmi történelemoktatásról van szó, hanem mert friss hír, ahogy ugyebár a kategória is mutatja. Mellesleg az Ószövetség az része a Bibliának, azaz zsidó helyett talán judeokeresztény kultúrkört kellene írni, de jó, tudom én, mirõl szól ez. <#ravasz1>

A Gamestar közönsége valószínüleg önkéntelenül is ignorálta azt a hírt :-)
Mondjuk ha oda tévedek akkor engem is a játékokkal kapcsolatos cikkek érdekelnek.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

csige791
Tehát egy játékokkal foglalkozó hírportálon mit keres történelem, de ha már ott van (ami nem is annyira baj) akkor az a történelem miért nem magyar történelem, vagy mondjuk finn, vagy német, vagy dél afrikai. Miért pont megint zsidó? Miért mindig zsidóknál lyukad ki a média?

Persze most a hozzászólásoddal jön a "paranoid,öszeesküvéselmélet, demagóg és még kitudja milyen jól bevált módszer. Nem volna egyszerûbb leírni a választ két mondatban? MIÉRT mindig Izrael?

Azért ugye érzed, hogy egy CNN hír közvetett átvétele kapcsán tudatos kvázi zsidó agymosásról/propagandáról vízionálni, hááát legalábbis kissé paranoid dolog...

Attila8805
Itthonra is ez kéne!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

csige791

csige791
"Nyugaton is szerencsere több van belöle mint mininacibol."

Most akkor elismered, hogy önmagadnak mondasz ellent? Vagy nem értem.

tviktor91
Használtam már a turbómagyar kifejezést és nem nézek heti hetest.

Amiket pedig leírtál azokat mindenki tudja szerintem..

Németo-t viszont kihagytad mert õk meg török genyókkal vannak tele...és már már lassan ijesztõ lesz München belvárosában egyedül végigsétálni úgy hogy 5-ös 6-os csoportokban jönnek veled szembe,olyan "ruhában" amit már pl Franciao-ban asszem betiltottak.

Totti5
Érdekes hogy a mûsor arról szól hogy jajj szegény testvírek a polgármesterék de gonoszak mert falat emelnek és kirekesztik õket... aztán amikor a fal túlsó felére lép fogja az fejét hogy odaszarnak a szomszéd ajtaja elé meg egymás mellé a szemétben élnek és térdig a gázolnak mocsokban. Persze az is érdekes hogy sír a jóember, aztán odanyögi hogy 12 gyerekkel élnek itt... ember esze megáll amikor ezt látja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

csige791
Ékes példája vagy annak az embernek aki arra szavaz amit a heti heteeben mondanak neki, és ugyanazt az álláspontot ismételgeti ami ott "elhangzik".

Franciaország:
Cigányokat toloncolnak ki faji alapon. Nem bevándorlókat hanem CIGÁNYOKAT. Miközben a francia futball válogatott feketékbõl áll, illetve beengednek mindenkit még svázi földrõl is a cigányokat faji alapon toloncolják ki az országból. SÕT errõl még nemzetközi tárgyalásokat is fojtatnak a fogadó államokkal, plusz az unióban is vállalják, sõt szembe mennek az uniós ajánlással.

Finn ország:
Cigányok agyonlõttek egy finn sportolót. Ennek(is) a hatására a legerõsebb párt az ottani Jobbik lett azt nem tudom, hogy végül megnyerték-e a választásokat, de a felmérések szerint vezettek. (pedig tagjaik cigányokat lincseltek)

Dánia:
Dániában a Jobbikhoz hasonló párt az egyik koalíciós tag a kormányban. stbstbstb

Ezenkívül nagyon kíváncsi lennék mi történne mondjuk angliában ha sorozatban ölnék az angol nyugdíjasokat a travellerek.

------------------------------------------------------------------------
nálam lehet fogadást kötni, hogy új klubtagunk tviktor91 egy esetleg két héten belül írja le a -elõször a heti-hetesben elhangzott- turbómagyar kifejezést.

Willenbrock
Micsoda lepratelep,szlotákiában pár éve láttam ilyet de ott mára eltûntette az önkormányzat,ledózerolták és valahová áttelepítették a cigányokat.

csige791
Épül a fal, tv2 cigányvédõje majdnem elhányta magát a bûztül.

Lteebee
Jó, de már most sem egy gyár van csak.
Ha a Magyarországon gyártott mennyiség itt lenne lekötve, az már perspektívát mutathatna.

Danny1987
Ez is antiszemitizmus.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Legalább már tudom miért mindig egy fehér keresztény a rasszista a filmekben.
Persze ha mindig néger lenne a rosszfiú vagy zsidó akkor az az elõítéleteket erõsíteni a liberálok szerint.
(elõítélet=tapasztalat).

Danny1987
De nekik szabad!

Danny1987
Európai minõségben, kínai árakon dolgoznak Szolnokon

"A tervezett bõvítés keretében 2012 elejére egy második forrasztó robot telepítésével 65 megawattra emelik majd az üzem kapacitását"

Király akkor 30 év alatt majdnem kitesznek egy paksot.

De akkor meg kezdhetik elõröl mert a napelem elhasználódik.

Hajrá rossi!!

0Fritz0
Nem tudom, mivel ez "zsidózás" és "cigányozás" valamiféle unikum lehet.
Miért nincs "Svédezés", Oroszozás" és a többi?
Fõleg vicces ez pont attól a két néptõl, akiknek külön szavuk van a tõlük különbözõ összes emberre.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lteebee
És egyik pillanatról a másikra elkezdték a hírportálok kitakarni Képíró Sándor szemét.
Hirtelen érdekesek lettek a személyiségi jogai, amit eddig lábbal tiportak.

polluxware
túl sokat nem oszt nem szoroz az ürgének...

hamarosan úgyis valaki "más" mond majd ítéletet felette

(magyar bíróság meg a nemzet tollával van egy szinten)

arty
Felmentették Képírót

"A 97 éves Képírót - akit azzal vádoltak, hogy 1942. január 21.-23. között egy Újvidéken tartott razzia során az egyik járõrcsoport parancsnokaként közremûködött ártatlan civilek törvénytelen kivégezésében - a Fõvárosi Bíróság nem jogerõsen felmentette."

Lteebee
De a zsidózás az nem egy fajgyûlölõ kategória?
Itt van szó arról, hogy baj, hogy zsidók.

Nyíltan zsidózik a maláj kormánylap

""Zsidó összeesküvést" emleget egy maláj kormányzati újság. Az Utusan Malaysia szerkesztõségi cikke szerint a zsidó csoportok a "láthatatlan kéz" szerepét játsszák, cinkosaik külföldi nem kormányzati szervezetek, céljuk pedig az ország gyarmatosítása az emberi jogok leple mögé bújva."

Filoszemita libbantak kontra turulkomcsik.

Egyre jobb a topik😊

Lteebee
A keresztényeket szídni pc.

Danny1987
Hûha náci vagy😊

Danny1987

Melyik a rosszabb?

Tikal
az elsõt? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tviktor91
Gyerekmolesztálást ismert be egy német pap
Pont a tegnapi témába vág.<#ravasz1>

Lteebee
Baloldali liberális lap idéz baloldali lapot.

Van annak egy diszkrét bája, amikor
a) a Magyar Nemzet
b) egy baloldali
c) zsidó
lap cikkjét szemlézi, amely
d) arról szól, hogyan akarják Izraelben elfojtani az ún "nemzetellenes", vagy legalábbis annak bélyegzett megnyilvánulásokat.

Itt most két lehetõséget látok:
a) Magyar Nemzet kezd lemenni vadliberális jogvédõbe;
b) különös figyelmet tanúsít minden olyan, a médiában megjelenõ írás iránt, melyben az "Izrael" és "fasizmus" szavak szerepelnek.

Pedig hogy örülnének Izraelben annak, ami nálunk ilyen esetben történik a nemzetvédõk részérõl: szimplán lezsidózzák. <#eplus2>

Danny1987

Danny1987

<#eljen>