Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A múzeumokon nem vagyok kiakadva a következõ nagyon egyszerû okok miatt:
1. Nem csak zsidó múzeumok vannak, ha érdekel Izrael történelme elmehetek egy olyan témájú múzeumba.
2. Ha egy múzeum meghatározza, hogy mivel foglalkozik akkor eldöntöm, hogy bemegyek-e. Pl a közlekedés történeti múzeumban nem igen fogok találkozni Dávid II. Izraeli király városával, miközben egy játék hír oldalon találkozom.
Akkor a Gamestaron miért van történelem (nem baj ha van) de ha már van akkor miért CSAK Izraeli. Szívesen látnék egy történelem rovatot ahol van minden, de nagyobbrészt magyar ha már .hu val végzõdik.
Ismétlem! Ha nektek ez nem igényetek akkor megérdemlitek, én meg leszarom.
(tapsoljatok is a saját szopatásotokhoz én meg majd szégyellem magam közben mert antiszemita vagyok<#idiota>#idiota>)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Errõl én még nem hallottam. Elmondanád hogy is volt?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azért a nagyzási hóbortnak is vannak határai...
Live for nothing or die for something.
Lehet, hogy a felnõtt társadalom támogatta, de a fiatalok már toleránsak lesznek.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Sarazint a német társadalom jelentõs része támogatta.
A német elit viszont német ellenes.
Esetleg Trianonról viccelt volna, vagy a megszállt területeken élõ magyarokról.
A német társadalom öngyûlöletbõl jeles.
Mi esetleg 2-est, vagy 3-as alát kaphatnánk.
Kurvanagy tolerancia van.
Sarrazint(vagy Sarazzint) szinte azonnal lapátra tették.
Ott volt az a buta pics a atv-ben, aki nem tudta, hogy az "a munka szabaddá tesz" idézet honnan való, ezért viccbõl bedobta. Mint a leprástól, úgy húzódott el tõle a másik picsa. Azonnal kirúgták.
Vagy rátalál a magyar nemzet a küldetésére és ismét aszerint cselekszik, vagy az öreg Európának vége.
ezt egy kicsit erõsnek tartom.
nem beszélve a vallási történettel, a kis Hitler nácizik. beszarás.
Engem pl nem zavar, ha az lmp-s képviselõnõ cigány népviseletbe megy be a parlamentbe, de nem zavar Vona gárdamellénye sem. Ez a legkissebb probléma itt, és valószínüleg Németországban sem konkrétan a burka a gond hanem amit írtál... Csak nem lehet azt mondaniuk, hogy minden török bûnözõ (ami nyilván igaz), mert gyorsan nácit kiáltanak ott... Gyorsabban mint nálunk, de az már világrekord! 😄
De azt õk is tudják, hogy valamit tenni kell mert ennek nem lesz jó vége...
- Tehát akkor mindenki éljen a saját országában? Jó gondolat, de akkor lépjünk ki az unióból, ez egy nagy lépés lenne az álmod eléréséhez.
2) nem muszlim országban vannak
- Vallási alapon döntöd el, hogy ki léphet be egy országba és ki nem? Mintha Hitler is hasonló módon szelektált volna, ha rosszul emlékszem javíts ki.
3) az okosabbik fajta már nem hordja azt a ruhának nem nevezhetõ szart,hanem csak egy egyszerû fejkendõvel megy ki az utcára vagy már azzal sem...azokkal nincs is bajom,hiába hogy törökök.
- Még mindig öltözék alapján ítélsz el embereket ismeretlenül. Ha szembe jön veled egy olyan muszlim akinek két munkahelye van reggeltõl estig dolgozik DE tetõtõl-talpig "egyenruhában" van akkor te lecigányozod, jajjjj bocs össze kevertem, lemuszlimozod?
"Ellenben veled aki ha meglát egy tisztességes cigányt még akkor is lecigányozza..vagy ha pénzrõl van szó akkor zsidó szálakat keres."
- Tehát egy tisztességes cigány nem is cigány? Honnan tudod, hogy lecigányozom? ennyire ismersz 5 hozzászólásból? <#taps>#taps>
Mi a gond azzal, hogy érdekel kik mozgatják a szálakat? Vagy antiszemitizmus az, ha az ember kihasználja a google lehetõségeit? Nem nagy dolog ám, pl az Arena Plázáról kb 8 perc alatt kilehetett deríteni, hogy milyen érdekeltségbe tartozik, de az index.hu is megírta a Magyar ingatlan piaci helyzetet, most akkor õk is antiszemiták mert megírták?
Elég csak az elsõ háromra válaszolni, mert már így is túlságosan önellentmondásba keveredtél.
De igazán tisztellek, mert legalább egyenesen leírtad a dolgokat, és nem kezdtél el másról beszélni, mint ahogy a többi heti-hetes fan szokott amikor egy magasabb szintû vitába keveredik. respect.
"...és...szerintem...bizony."
Alulról, mert nem éri fel.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Kurva Freud. Te kis minináci 😊
"Ellenben veled aki ha meglát egy tisztességes cigányt még akkor is lecigányozza"
Jaj micsoda pofátlanság minimum sárgának kéne néznie és képmutató baromnak lennie.
Ha cigány akkor cigány ez van.
"vagy ha pénzrõl van szó akkor zsidó szálakat keres."
És aki keres az talál. Persze már a keresés is antiszemita dolog.
Hát ennél bármelyik vérnáci turbómagyar is jobb. Õk legalább a nyugdíjaok rettegésbentartását és gyilkolászását hozzák fel a cigányok ellen, és össze tennék a két kezüket ha csak a cigányok ruhájával lenne probléma.
ne is fáradj helyesbíteni, mert ha esetleg elõjössz azzal ,hogy õk bûnöznek akkor arra azt mondom, hogy igaz. De ha õket ezért nem szereted akkor mi a bajod azzal, ha én nem szeretem a cigányokat ugyan ezért?
"Lefoglalta a Hajógyári Sziget területén a nagyszínpadnak helyet adó rétet a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egy tagja a Sziget fesztivál idejére – tudta meg a Mandiner. Gerendai Károly kapott tájékoztatást a rendõrségtõl, de szerinte neki nem kell alkudoznia. A HVIM a benzinárak ellen akar demonstrálni"
<#taps>#taps>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"A kérdés az elmúlt években került elõtérbe, amióta a palesztinok hetente tüntetnek a ciszjordániai falvakban, és a fiatal férfiak és fiút kövekkel és cementdarabokkal dobálják meg az izraeli katonákat. A katonák könnygázzal, gumilövedékkel, néha éles lõszerrel válaszolnak. Ilyenkor több tüntetõ életét veszíti, mások súlyosan megsérülnek."
A vasárnapi gyöngyöspatai polgármesterválasztáson az igazság mellett a tisztességes, településükért tenni akaró magyar emberek gyõzedelmeskedtek - írja közleményében Gyöngyöspata új polgármestere.
Együttmûködést és összefogást ajánlok mindazoknak, akik képesek és akarnak is dolgozni annak érdekében, hogy Gyöngyöspata önállóan oldja meg problémáit, valamint elfogadják a társadalmi együttélés alapvetõ szabályait. A mai napon hasonló szándékomról biztosítottam Matalik Ferencné alpolgármestert, aki polgármester-jelöltként ellenfelem volt. Minden tisztességes ember munkájára számítok Gyöngyöspata érdekében - zárja szavait Juhász Oszkár.
(Kuruc.info)
De ha nektek nem igényetek az, hogy ha már történelmet is csempész a hírei közé azok között több magyar legyen mint izraeli akkor mint írtam is, csak a sajnálat marad.