Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matolcsyné férje egy tehetségtelen vazallus - érdemes elolvasni a korábbi munkáit, sok minden visszaköszön belõlük -, viszont kvalitásaiban Róna sem több.

tmp
Az ország érdekében nem sok mindent lehet tenni, sajnos a 3 millió nyugdíjas rendre eldönti az országgyûlési választásokat. Amíg õk szavaznak itt nem lesz rend, és nem lesz felemelkedés. Írhatnék egy egész regényt, emlékezzetek vissza miért váltották le a fideszt 2002-ben. És 2010-ben mindenki várta a megváltást, KÖNYÖRGÖM, NEM VÉLETLENÜL LETTEK LEVÁLTVA. Sok buta nyugdíjas, kurvára haragszom rájuk. De ha bemásznak a kertbe és ellopják a tüzelõt, akkor tudnak sírni. HÁT AKKOR KELLETT VNA GONDOLKOZNI AMIKOR SZAVAZNI TETSZETTEK.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Bandee1987
Baszki, itthon ilyen miért nincs?

Legalább lenne 1 kis örömünk is a választásokban...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

0Fritz0
Mi ebben a furcsa?
Egyrészt állítólag a melegeknél sem hátrány a szokásostól eltérõ elmeállapot, hiszen õket sem hátráltatja a mindennapi életben.
Másrészt pedig az épeszû doktor is hagy meghalni, ha nincs kipengetve a hálapénz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ha a mai állapotok mellet (400Ft-os benzin, 240Ft körüli frank, 280Ft körüli euro, politikusi balhék, "Már csak két szûk esztendõ, de aztán minden jó lesz", stb.), a Parlamentben ülõ kormányzó párt neve MSZP lenne, Magyarországon már forradalom lenne.

DE úgy látszik, ha viktorka nyúzza le az emberek bõrét, ahhoz még tapsolnak is.

Csige: Annyira örülök, hogy te egy ennyire tudatos, keresztény magyar érzelmekkel teli emberke vagy, csak akkor nem értem, hogy miért Angliában vagy buszvezetõ?! Miért nem nagyrabecsült országod érdekében teszel valamit (amit mellesleg te is számonkértél rajtam/rajtunk?! ...és köszönöm, nem érdekel a magyarázat, mert eleve a kérdés is csak ironikus, a válasz meg csak magyarázkodás lenne.
arty
így van, a gonosz hitelminõsítõk menjenek a fenébe! ha nem beszélünk a problémáról, azok hipp-hopp el is tûnnek!

Forza.

arty
(a közmédiára gondoltam)

Forza.

arty
kirugnak rengeteg embert, arra hivatkozva, hogy "olcsósítanak". ezekután a költségvetésbõl sok sok milliárdal többet kapnak, évrõl évre, ujra és ujra.

fidesz <#eljen>

Forza.

arty
naja, az egészségügynek minusz 9 százalék jut jövõre. az orvosok mennek küföldre... a paraszt megdögölhet.

eközben a földesuraknak külön, extra ellátás jár ...

hogyrohadnamegmind.

Forza.

DaemoonHunter
<#eljen>

Miért?
polluxware
riportot tekintve mi az amiben szted rosszul látja a dolgot, vagy dolgokat?

polluxware
matócsi a csúccsávóó, mi?

polluxware
<#whatever>

Róna Péter egy idióta.

polluxware
csige791
Igen akartam is írni zárójelbe, hogy figyelem ez reklám, de úgy is tudja mindenki így kitöröltem elküldés elõtt.

amúgy nem az a célom ,hogy milliók olvassák azt a blogot, csak azért csinaltam ,hogy ött összegyüjtsem a dolgaimat, illetve, onnan nem tudnak banolni úgy mint innen ha esetleg elmondom a véleményem valakirõl aki itt tiszteletre méltó státuszban tecceleg és ezt kihasználva mások munkáit sértegeti.

(nem sértõdöm meg ha törlöd mind2 hozzászólást)

De amúgy szerintem videó tök poénos, én jót nevettem rajta

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Hegi90
egy kis reklám?
(nem kell válaszolni, csak benéztem, hogy változott-e valami)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Nekem veszõparipám ez a szó, nap mint nap olvasom (nem Banoktól) olyan mondatkörnyezetben amibe nem is illik bele.

Emberek egyszerûen leírják, merte ezzel próbálnak másokat nevetségessé tenni, pedig maguk sem tudják a jelentését, hisz a szöveg környezet teljesen másról szól a bejegyzésükben.

Fájdalom.

Narxis
Tegyük hozzá politikusok. Õk tehetnek arról is, hogy a "liberális" és a "nemzeti érzelmû" szavak jelentése degradálódott.

Hétköznapi emberek között szerintem nem kell ezt annyira negatív jelentéssel társítani.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
"ami a legolvasottabb a piacon, ez pedig felelõsséggel is jár."

"Lószart jár, mama." Most komolyan, aki gamestar-ról szerzi a történelem ismereteit az sikeres ember nem lehet. Ennél még az is jobb ha csak HírTV-t vagy ATV-t vagy Echo-t néz. Remélem nem felejtettem ki egyik párt talpnyaló médiafelületét se, újságokat most nem sorolom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csige791
Abból, hogy egy ország szellemi hangadói évente hányszor használják a demagógia szót, pontosan meg lehet állapítani, hogy milyen mértékben tartják mûveletlennek azokat, akikhez szólnak.(Illyés Gyula: Demagógia Nyugat 1937.5.szám ÕRJÁRAT

A kifejezést manapság elsõsorban a politikai ellenfél lejáratására használják.

banok
Mr. Demagógia.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lteebee
Cohn Benditnek nem tetszik valami és a Fitch leminõsít. Ennyi.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

berlinboy6329
Mégis igazam volt még annak idején,mikor Mo-t minõsitgették le,h mit pofáznak.Jó lassúak,de legalább rájöttek már õk is....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Lteebee
Ennyit tudnak.

csige791
Ezzel fejeztem be a gs-os témát:

"Volt mostanában a magyar történelemmel kapcsolatos tudományos felfedezés?"

MVSZ: Elõkerült Petõfi hajtincse, azonosítható a barguzini lelet

A Magyarok Világszövetsége sajtószolgálatának értesülése szerint Kéri Edit megtalálta a Magyar Tudományos Akadémia tudományos gyûjteményében Petõfi Sándor és Szendrey Júlia hajtincsét. Az illetékesek elõbb tagadták a hajtincsek meglétét, ám Kéri Edit mûvésznõnek közismert rátermettségével sikerült az épen megõrzõdött hajtincseket tartalmazó dobozt elõvetetnie. Petõfi Sándor hajtincsének az MTA gyûjteményében való megtalálásával elhárul minden akadály a barguzini lelet egyértelmû azonosítása elõl.
Kéri Edit maga is tagja volt annak az expedíciónak, amely két évtizeddel ezelõtt Barguzinban feltárta azt a sírt, amelyben a helybéliek állítása szerint Petõfi Sándor aludta örök álmát, amirõl könyvet is írt. A sírból akkor kiemelt csontvázat az expedíció tagjai kalandos körülmények között kihozták a Szovjetunióból. A Magyar Tudományos Akadémia akkor a tudományosságtól idegen magatartást tanúsított, dogmatikus álláspontra helyezkedett, megakadályozva ezzel a barguzini lelet és Petõfi Sándor édesanyja földi maradványainak genetikai összehasonlítását.
Az MVSZ Petõfi Bizottságának álláspontja szerint az a tény, hogy a két évtizeddel ezelõtti hangos sajtóvita idején az MTA mélyen hallgatott arról, hogy birtokában van Petõfi Sándor hajtincse, amellyel akkor még egyértelmûen el lehetett volna dönteni a barguzini lelet ügyét, súlyosan megkérdõjelezi az MTA eljárását mind szakmai, mind politikai értelemben.
(MVSZ Sajtószolgálat)

Ezért kerestem rá Petõfire a keresõben mert ezt a hírt a napokban olvastam több helyen is. (origo, mandiner, kuruc)

Ismétlem! Ha nektek ez nem igényetek akkor megérdemlitek, én meg leszarom. (bár sajnálom a dolgot)

"Szó nincs holmi történelemoktatásról a GS-on, ezt te találtad ki és szajkózod újra meg újra. A rovat címe az, hogy "Legfrissebb hírek", amelyben az egyik háziblog bejegyzését linkelik, amelyik pedig a pár nappal azelõtt megjelent, CNN-es hírt ismerteti. "Legfrissebb hírek", rémlik még? Nem, nem "Történelem"."

A gamestar.hu egy elsõsorban játékokkal foglalkozó oldal, ami a legolvasottabb a piacon, ez pedig felelõsséggel is jár. De ez a belinkelés dolog meg elég szar érv amúgy is, akkor a kuruc.info is csinálhatná azt, hogy átnevezi magát sport.info-ra és a spot hírei közé belinkelget valami blogról holokauszt tagadó írásokat, a végén meg azzal védekezik, hogy háddeaztmicsak belinkeltük.

A gamestar ingerküszöbét nem lépi át egyik legnagyobb magyar ember hajtincsének elõkerülése, mer sok kérdésre választ adhat, de holmi II. izraeli király tököm tudja milyen városát azonnal ki kell tenniük fõoldalra.

És még1x utoljára:
ha nektek ez nem igényetek akkor megérdemlitek, én meg leszarom. (bár sajnálom)

<#szomoru1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Akkor a Gamestaron miért van történelem (nem baj ha van) de ha már van akkor miért CSAK Izraeli. Szívesen látnék egy történelem rovatot ahol van minden, de nagyobbrészt magyar ha már .hu val végzõdik.

Ne haragudj, de kissé fárasztó a rögeszmékhez ragaszkodás. Szó nincs holmi történelemoktatásról a GS-on, ezt te találtad ki és szajkózod újra meg újra. A rovat címe az, hogy "Legfrissebb hírek", amelyben az egyik háziblog bejegyzését linkelik, amelyik pedig a pár nappal azelõtt megjelent, CNN-es hírt ismerteti. "Legfrissebb hírek", rémlik még? Nem, nem "Történelem".

"Ééén, doktor úr? Maga mutogat állandóan pinákat!"

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Minden napra jut egy-két ilyen hír.Félõ,hogy ez csak a kezdet.

banok
Volt mostanában a magyar történelemmel kapcsolatos tudományos felfedezés?

banok
Balázs József "megfenyegette" Gyöngyöspata új polgármesterét
Balázs József azonnal mondjon le!

És sajnos ma nem csak Valkón voltak tragédiák

Felgyújtotta magát egy nõ Óbudán

Anya-lánya öngyilkosság Ózdon

[url="http://index.hu/bulvar/2011/07/19/gyerekeivel_es_magaval_is_vegezni_akart_egy_bajai_no/"]http://index.hu/bulvar/2011/07/19/gyerekeivel_es_magaval_is_vegezni_akart_egy_bajai_no/[url]
<#shakehead>

Tikal
tõlem hagyhatod 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
Mégis milyen munkára?
Már a harmadik generáció nõtt fel úgy,hogy semmit nem csinál csak otthon döglik és várja a segélyt.
Mégis ki alkalmazná ezeket és mire? 5 percet nem tudnának ezek koncentráltan és hasznosan dolgozni.

Engem inkább az bosszant,hogy ilyen problémás esetben az ORFK semmit sem tesz.Már régen fix rendõrõrsöt kellett volna ott vagy közeli településeken felállítani és 24 órában körözni és a jelenlétükkel rendet rakni.
De persze abból nincs pénz ezért inkább több 100 autóval és több 1000 rendõrrel az út mellett pózolnak trafival.

gyász
0Fritz0
Már éppen kezdtem furcsálni, hogy a szokásoshoz képest nincs holobaszakodás, de aztán szerencsére megjött a menetrendszerû vonat. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hiába, nagyon kemény kézzel, de rá kell õket szoktatni a tisztességes munkára. A vajda meg hogy: "Továbbra is rettegünk és félünk...". Azért az eszem megáll, elég nagy idiótának kell lennie az embernek (mondjuk az ilyen cigány jogvédõ rang már elég képzettséget ad az idiótasághoz), hogy ilyen süket dumát elhiggyen.

Teljesen egyszerû a jelenlegi helyzet: a cigányok megszokták, hogy nem kell az égvilágon semmit csinálniuk, semmilyen megrendszabályozástól nem kell félniük, nyugodtan lopkodhatnak, terrorizálhatnak, a segély meg csak jön. Most meg, hogy a Jobbikosok pénzért cserébe munkát és rendet is kérnek, már megy a jajveszékelés, szélsõségezés, meg ezerrel rettegnek. Van aki másképp látja? Ki is a hibás akkor?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

csige791
Nem tetszik a cigánynak, hogy melózni kell. (vége felé)

csige791

polluxware
közmédiába nagyon kell ám nyomni a pénzt.. sok hülyét valahogy szinten kell tartani😉

egészségügy? minek oda pííz.. a nagyok úgy is kijárnak külföldre, a prosztó meg kit izgat😊

hosszú a nép kötele, jut mindenkinek

"igen szoros összefonódásban voltak ugyebár a zsidókkal."

rá is fáztak... <#szomoru1>

csige791
Az ilyen kis sikerek tartják bennem a reményt.

Félreértesz. Tanulságos volt, azért linkeltem be. Ha azokat a pontokat életbeléptetnénk itthon, sikerülne integrálni a cigányságot elég hamar.
Ami még érdekes, hogy "mondj igazat betörik a fejed" mennyire igaz.
Ja, a hozzászólások is jók.

Lteebee
Ez mekkora! XD

Lteebee
Jó. És?
Lemondott, mert nyomást gyakoroltak rá, vagyis lapátra tették.
Hogy jön ide, hogy megírta a könyvét?

Akkor a Gamestaron miért van történelem (nem baj ha van) de ha már van akkor miért CSAK Izraeli. Szívesen látnék egy történelem rovatot ahol van minden, de nagyobbrészt magyar ha már .hu val végzõdik.

Nem olvasod és kész. Kár erre a sávszélességet pazarolni.