61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • arty
    lop -> kár másnak
    erőszak -> kár másnak

megvan a minta?
    na, akkor ezt tedd oda mellé, hogy elviszvsz egy cigit otthon.
  • Danny1987
    Igen csendesek a libsik.
  • Danny1987
    Itt nem a fű a lényeg hanem az érved.
    Azt írtad atzért ne büntessük mert fiatal és tönkre megy az élete.
    Ilyen alapon ne büntessük a 16 éveset aki nemi erőszakol vagy lop rosszabb esetben gyilkol.
  • Danny1987
    "Mért lenne baklövés egy füves cigi elszívása? Egy sör megivása is az nem?
    "

Talán azért mert törvénybe ütközik(függetlenül attól hogy a törvény szar-e vagy sem).

"
    ...Mondjuk veled vitatkozni...aki kurucról linkelget-.-"

Szóval az ellenérved az hogy a rossz memóriád szerint én a kurucról linkelgetek?
    Nekem itt van több száz linkem kérek 3 egymást követőt a kurucról.
    Ha nem tudsz ilyet hozni akkor a rossz memóriádat a fű számlájára írom:)

• arty
    nyomor széle blog

"Az első öt gyerek (mind cigány) tanulmányi eredménye mind fölötte van a négyesnek, a legjobb 4,8. Pedig ők is nyomorban élnek. És ők is cigányok. És nekik sincs elég füzetre, tolltartóra, táskára. Persze a kommentelők szerint őket sem kell segíteni."

gének, mi? :)
  • L Viper #51088
    Mint tudjuk, az alkoholnak is vannak jótékony hatásai, meg tömegek képesek tönkre tenni vele az életüket.
  • Lantee
    Hajrá-hajrá! Ez is bejött!

Sebaj! Nem viktorka zsebébe ment volna, úgyhogy inkább mindenkit leültetünk...vagyik csak leültetnénk...

Akkoris lgyűrjük azt a gonosz államadósságot
  • Narxis
    Aki nem ismeri a saját határait annak az alkohol is káros.
  • Lantee
    Californiában és még pár amerikai államban már eljutottak odáig, hogy receptre lehet kapni marijuánát. Kutatásokkal bizonyították, hogy több olyan súlyos betegnek lehet megváltás, akikkel az elmúlt évtizedekben nem tudtak mit kezdeni. Pl. van valami durva betegség, ami 30-60 percenként iszonyatos fejgörcsöt okoz. Mióta legálisan szívhat füvet, NORMÁLIS életet tud élni. Vagy pl. a gyógyíthatatlan rákbetegeknek a legjobb fájdalomcsillapító, étvágygerjesztő. Arról nem is beszélve, hogy kvázi boldogabban éli le a maradék kis életét. stb-stb-stb.
    Mondom ezt úgy, hogy NEM vagyok fogyasztó...sem!
  • 89
    tudom...jópár osztálytársam csúszott le "segítségével"
  • polluxware
    erre varrjatok gombot..
  • Tikal #51082
    te már csak tudod...
  • 89
    "amelyik a suliban TERJESZTI"

mondjuk az is idióta, akinek ilyesmire van szüksége, mert valljuk be, legfőképp "menőzésből" használják ezeket a szarokat a kölykök, aztán csodálkoznak, hogy a tanulás valahogy már nem megy úgy mint régen
  • Narxis
    Ez jó ötlet, szerintem ez kellene.
  • arty
    vaaagy iskolai árusitásért járjon 15 év letöltendő, de 18 évesen meg lehessen legálisan vásárolni bizonyos drogokat, magas jövedéki adó ésatöbi ésatöbbi mellett

és mindenki nyírhassa úgy ki magát, ahogy akarja :)
  • Tikal #51078
    akkor törd el a dealer kezét és ne a fogyasztóét... mert most mindkettőt szopatni akarják... ez a baj..
  • 89
    nagyon nem tudjuk, hogy mégis mit támogattunk a felkelők melletti kiállással
    előbb egy alkaidás vezér, most ez...
  • 89
    a drog rossz érteeem? letörném minden gyerek kezét amelyik a suliban terjeszti
  • immovable
    szoci módszer a fideszben is
  • Hegi90
    ilyenkor mindig egy olyasmi kép jut eszembe, ahogy az ominózus "konzervatív" felel a matek órán:
    Tanár: [...]tehát minden rombusz négyszög, de nem minden négyszög rombusz.
    Konzervatív diák: HAZUGSÁG! ha minden rombusz négyszög, akkor minden négyszögnek rombusznak kell lennie!

ugyanez a néger -> bűnöző, BMW-s -> bunkófasz, stb. analógiákkal.
  • tviktor91
    Te tényleg ennyire segghülye vagy vagy a kuruc infó leszívta már az agyadat?
    "valaki szerint biztonságos 200-al menni a pályán"..igen..és tudod mi a különbség a kettő között? Az hogy ezzel másokat is veszélyeztetsz= nem csak rád tartozik főleg nem akkor amikor 200-al belemész egy óvodásokat szállító kisbuszba.
    Ha pedig otthon valaki elszív egy füves cigit,a hozzád hasonló idióta szomszéd pedig kihívja rám a zsarukat..akkor hamarosan majd fizethetem az eljárási költséget meg mehetek elterelésre havonta 2x fél éven keresztül..ja és mindezt úgy hogy kurvára nincs köze senkinek ahhoz h ÉN mit csinálok a SAJÁT házamban a SAJÁT testemmel.
    Ha mégis úgy gondolod hogy bármi közöd van hozzá akkor ezentúl vágjuk sittre azokat is akik kólát isznak,zsíros ételt esznek,teázgatnak,cigiznek,isznak.
    "Ha azt mondanák, holnaptól tilos a pia, ha meg piálsz börtönbe raknak akkor én nem piálnék."..először is te mocskos drogos..másodszor pedig örülök neki h te ilyen "törvénytisztelő" vagy,mehetnél Észak-Koreába ott biztos örülnének neked..egyébként pedig ezt már egyszer elsütötte valaki,méghozzá Amerika..és csodák csodájára az emberek többsége leszarta a szesztilalmat és a maffiától szerezte be a piát.
    "Bizonyított jó hatása nincs.."
    Nem fogom most felsorolni majd utánaolvasol ha komolyabban érdekel..mindenesetre több jótékony hatása van mint az alkoholnak és a ciginek(annak van egyáltalán?) együttvéve.
    Persze ezzel nem azt mondom hogy jajdejó egészséges leszel ha füvezel,hanem azt hogy ha mértékletesen fogyasztod akkor nem lesz semmi bajod hosszú távon sem..ugyanez az alkoholra IS igaz.

*Bocs,de sikerült felingerelned,a csúnya szavakat helyettesítsd zsidóval esetleg cigánnyal vagy multival*
  • arty
    több ilyet láttam már, TEHÁT csak így lehet! :DDD
  • arty
    "Tudta mi jár a füvezésért? Tudta. Akkor mi a gond.
    Valaki szerint biztonságos 200-al menni az autópályán valaki szerint nem."

Tényleg nem látod a kettő közti különbséget? Ha elszivsz egy füves cigit, "legfeljebb" károsítod a tüdődet.
    Ha kimész 200al az autópályára, mások életével játszol.

De mondom: tiltsuk be a szar zenét (amit mondjuk válasszon ki a médiahatóság) és büntessük, aki ilyennel mérgezi az elméjét.

Ne álljunk meg a drogoknál, védjük meg a 'zembereket! Aránytalan büntit minden XXX együttes rajongójának!
  • homeless
    Édes istenem! Aki herionista lett, az nem a fű miatt lett az. Aki meg megiszik 15 évesen egy pohár sört az meg mind alkholista lesz?
  • gracious
    Tovább folytatódik Tripoliban a feketék letartóztatása.

Sokat tanulhatnánk a felkelőktől. :D
  • jhetedikj
    Attól függ kinek mondod. :)
  • gracious
    Kossuth-díjas, budapesti díszpolgár zsi*ó: genetikusan alattvaló, bűnös nép a magyar, mely se tanulni, se dolgozni nem tud és nem is akar.

Kérdésem:
    Ha én ezt mondom:

"Genetikusan alattvaló, bűnös nép a cigány, mely se tanulni, se dolgozni nem tud és nem is akar."

Akkor, Rasszista náci szemét ge*i vagyok-e, vagy akár indulhatok a Budapest Díszpolgára címért és a többi ott felsorolt biztos nem kevés lével járó mókáért?
  • jhetedikj
    A rendőrségi statisztikák szerint a vagyon elleni bűncselekmények több mint 20%-át alkoholos befolyásoltság alatt követik el.
  • gracious
    Sthol buci is megússza. (warning! kuruczinfo)
  • gracious
    Tudta mi jár a füvezésért? Tudta. Akkor mi a gond.

Valaki szerint biztonságos 200-al menni az autópályán valaki szerint nem. Attól, hogy szerinted biztonságos, attól még megbüntet érte a rendőr, és max elnézést kérhetsz, mert tudtad, hogy mennyi a megengedett sebesség, de egyet nem értettél vele.

Ha azt mondanák, holnaptól tilos a pia, ha meg piálsz börtönbe raknak akkor én nem piálnék.

Majd ha sok lenne a tiltás és elérné az ingerküszöbömet, akkor kimennék tüntetni, igaz akkor meg közönséges bűnöző lennék a heti hetes szerint.

Engem konkrétan nem zavar, hogy basztatják a drogosokat. Bizonyított jó hatása nincs, de az a pár tönkre ment élet aki heroinista lett mikor csak fűvel kezdte elég bizonyíték számomra a rossz hatásra.
  • jhetedikj
    Csődközelben az MSZP.
  • gracious
  • homeless
    Egyesek meglepődnének, hogy hány 30-40 év közötti mérnök vagy orvos van magyarországon, aki vagy rendszeresen füvezett a 20-as éveiben vagy még a mai napig rendszeresen füvezik. Ezek az emberek nem lettek depressziósak, nem agresszívek, nem lettek heroin függők és normálisan ellátják a munkájukat. Ezek a tények, minden más csak médiabullshit.
  • DaemoonHunter
    Ha a 12 évesen cigizést büntetnék már ott rohadnék a börtönben jó ideje:D Akkoriban annyit elszívtam hogy sokan megirigyelnék, teszem hozzá hülye gyerek fejjel. Most semmi alkohol, semmi cigi, füvet se szívtam még, pedig lenne rá lehetőség bőven. Szóval azt csak megerősíteni tudom hogy nem fiatal korban kell valaki életét elbaszni azzal hogy elítélik ilyen dolgok miatt, később sem, bár némely esetben komolyabb következményekkel járhat másra nézve is.
  • Hegi90
    aztán meg lehet rá ujjal mutogatni, hogy nézdd! ott az a drogos, soha nem vitte semmire!
    *taps*
  • arty
    ez baklövés? mondjuk h oké, de azt talán büntetik, hogy bebaszol és a haverod nyakába hánysz? hogy dohányzol 12 évesen? hogy felcsinálsz egy 16 évest? hogy szar zenét hallgatsz? hogy idiota emberekkel barátkozol?

kinek ártassz, ha 15-16 évesen füvezel? talán magadnak, talán magadnak sem - mi köze ehez az állambácsinak, azon túl, hogy megpróbál megóvni némi propagandával? (ahogyan teszik azt jó esetben a szülők is)

nade kényszeríteni, büntetni... az a baklövés, hogy az ilyeneket kriminalizálják, hogy kivágják a suliból és esélye se lesz normális életre, mert esetleg lecsúszik...
  • tviktor91
    Mért lenne baklövés egy füves cigi elszívása? Egy sör megivása is az nem?
    ...Mondjuk veled vitatkozni...aki kurucról linkelget-.-
  • Danny1987
    Lipsic: a bevándorlók vendégek Szlovákiában, s eszerint kell viselkedniük
  • Danny1987
    Megélhetési bűnözés
  • Danny1987
    "aki azt gondolja, hogy ezzel jót tettek vele és így hasznosabb tagja lesz a társadalomnak, az ... az nem normális :)"

Ennek a gondolatnak a menetén akkor ne büntessük a fiatalkori baklövéseket mert nem lesz hasznos tagja a társadalomnak.