Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Tudsz a dologról valamit, vagy csak csípõbõl tüzeltél?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

csige791
vagy csak zsidók pénzelik...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

banok
Anno a Fidesz liberális pártként indult és úgy 96-98 között fordult jobbra. Tanulj még egy kicsit az iskolában.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Jaj már megint a zsidók! Már úgy vártam. Orbán Viktor meg a egész Fidesz zsidókból áll. Most már mindent értek.<#wilting>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csige791
dehogynem, amióta itt fórumozgatok (1-2 éve), és ennek kapcsán olvasgatok háttéranyagokat a hozzászólásaimhoz, egy csomó dologban változott a véleményem, pedig mikor elkezdtem megvoltam róla gyõzõdve, hogy jól látom a dolgokat.
Kérdés mennyit fogok még tanulni és változni...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

polluxware
nem vagy buta.. nem is tartalak annak

van egyfajta véleményed a világról, bizonyo körülmények hatására

polluxware
én meg már azt hittem hogy szíjgyártó, meg az igazmondó lézer család valami ilyesmi lehet..

õõsi komcsiüldözõ nemesi sarjak akik, hogyhogy nem a cuculizmus alatt lopkodták magukat össze

Az hogy én nem ismerek, az még nem jelenti azt, hogy nincsenek. :-) De én tényleg nem sajnos...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

csige791
otthon nem a zsidók zsebét tömném? na ne röhögtess...

a különbség csak annyi, hogy itt miután tele tömtem a zsebeiket, nem veszik el azt is ami miatt tömtem õket. (ingatlan pl)

Én már nagyon régen nem tartom magam hazafinak, kb azóta mióta elkezdtem véglegesre tervezni az itt létemet. Az oka már más kérdés, de annyit elárulok, hogy a hozzád hasonló atv fanok (ha már egyenes beszéd) nagyban segítettek meghozni a döntést.

Minek definiálnám magam? Egy buta buszsofõrnek talán. ...aki ráadásul rasszista is.

polluxware
hát jó.. akkor nem is léteznek😉 olyanok mint a koboldok.. eltünnek

Én nem ismerek mélymagyar nemeseket sajnos.

polluxware
ilyen hülye címet hogy "belsõ trianon"

jaj....

matóóócsinak egyszerûen nem jött be a "nagy bumm"

polluxware
õket mikor sarcolja meg kedves vezetõnk?

Ezt hogy érted? Mikor kerül hatalomra?

polluxware
mélymagyar nemességre mikor kerül a sor?

polluxware
"14e szaros zsidónak? Szánalmas"

szánalmas<#whatever>

polluxware
sztem jó helyen vagy😉 tömjed csak az angolok, meg a jidóók zsebét..

közben meg magyarázd be magadnak milyen fasza hazafi vagy külföldön

polluxware
bakker többetszerre repülök már rád...😉

annyira meggyõzõen nyomod...<#zavart1>

csige791

De akkor miért ostorozod az idõseket? Tudom, hogy meg van kötve a keze, de ez van. Ez nem fog változni egy szavazás után sem, maximum anyiban, hogy az ország melyik rétegein kezdik a nadrágszíj szorítását. De végül mindenki sorra kerül.

tmp
Aztán a 14 történelmi egyház között 3 zsidó egyház is van? Mi a büdös francnak? 14e szaros zsidónak? Szánalmas.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

tmp
El nem tudod képzelni mennyire meg van kötve orbán keze, egy akkora bábú mint az usában obama. Csak egy karakter aki végigviszi a felette állók akaratát. Minek is indult anno a fidesz? Egy jobboldali pártnak, mi lett ma ebbõl a jobboldaliságból? Maximum annyi hogy mindent átneveznek nemzetivé, de itt meg is áll a nagy jobboldaliság.

Aztán gondolkozz csak el miért volt olyan fontos hirtelen meghozni a holokauszt törvényt, a tinik meg legálisan vehetik a drogokat a netrõl az nem baj, de ha valaki tagadja a holokausztot, nah itt van baj.

csige791
Pedig egyszerû... Arra kell szavazni aki hallatán a zsidók a legjobban vonyítanak, hisz biztos(?), hogy azokat nem õk irányítják.

(nem, nem az lmp-re gondolok) <#bohoc>

Ezt így konkrétan nem jelenteném ki, de legyen neked igazad. Arra próbáltam célozni, ha ez így van, akkor nem tök mindegy kire szavazol Te, meg az idõsek, meg bárki?
Egypárt rendszer van most is csak nem úgy néz ki...

csige791
"Minden tiszteletem az idõsebbeké, viszont lásd be jelentõs részük nagyon de nagyon buta, fogalma sincs arról mi merre hány méter."

<#eljen>

De viszont mentségükre legyen, hogy õk kb 1 párt rendszerben éltek, én idõs korban már nehezen tanul az ember. Velük ellentétben például a nyugati nyugdíjasok amióta élnek szinte ugyanaz a rendszer van, így tisztában vannak mikor mit kell behúzni.

A nyuggerek nagy része mszp re szavaz, mert az volt akkor is amikor õk fiatalok voltak. Azzal a korosztállyal együtt fog halni az mszp is, feri jól látja ezt, nem hiába szervezkedik még idõben.

tmp
Tudod kik irányítják ezt a szar országot? A zsidók, úgyhogy ezt a kijelentésedet nem veszem magamra.

tmp
"Röhögök rajtatok innen messzirõl, és közben sírok, hogy mennyien vagytok, mennyien szavaztatok az egyszer már bizonyított viktorra és majd pár év múlva mennyien fogtok újra ferire"

Ennél jobban senki sem foglalhatta volna össze az elmúlt 17 évet <#taps><#eljen>

Ideje lenne elgondolkodnod azon, ki irányítja ezt az országot. Ha megvan akkor talán nem mondanád ezt szüleidrõl nagyszüleidrõl...

tmp
ez a sok buta nyugdíjas építette fel az országot, hogy most az a sok hozzád hasonló hangembernek legyen egyáltalán lehetõsége kinyitni a száját..
Lehet, hogy felépítették az országot, de a szavazataikkal most szépen lerombolják azt.

te mit építettél fel ebben az országban? vagy úgy kérdem a mi korosztályunk?
Tanuló vagyok, semmit nem építettem még fel, viszont lehetõségeimhez képest mindent megtettem a "haza" építésére.

normális országban ha valaki olyat mond ,hogy a nyuggerek felélik a fiatalok jövõjét, azt szimplán elkergetik..
Talán elfelejtetted, hogy Magyarországon élsz 😊

Minden tiszteletem az idõsebbeké, viszont lásd be jelentõs részük nagyon de nagyon buta, fogalma sincs arról mi merre hány méter. És itt most nem arról van szó, hogy egyetem meg fõiskola, nekem sincs ilyen végzettségem, de el nem tudják képzelni mekkora kárt okoznak a szavazataikkal, és közbe meg ugyanúgy hülyének nézik õket a pártok is, és bedõlnek százszor is mert nem lát kettõnél tovább.

0Fritz0
1. Az irónát most inkább nem fogom elmagyarázni.
2. Az írásomból hogyan jött ide a nemzeti érzelem? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

csige791
"Annyira örülök, hogy te egy ennyire tudatos, keresztény magyar érzelmekkel teli emberke vagy, csak akkor nem értem, hogy miért Angliában vagy buszvezetõ?! Miért nem nagyrabecsült országod érdekében teszel valamit (amit mellesleg te is számonkértél rajtam/rajtunk?! ...és köszönöm, nem érdekel a magyarázat, mert eleve a kérdés is csak ironikus, a válasz meg csak magyarázkodás lenne. "

Ez egyáltalán nem magyarázkodás kérdése.

Röhögök rajtatok innen messzirõl, és közben sírok, hogy mennyien vagytok, mennyien szavaztatok az egyszer már bizonyított viktorra és majd pár év múlva mennyien fogtok újra ferire.
El is jutottunk a miérthez. Hát ha megbocsájtasz én személy szerint többnek érzem magam annál, hogy magatokkal rántsatok a pöcegödör legaljára. Amíg boldogan tartotok el 2 millió lusta szar "embert" addig én haza nem megyek az kurvaélet.

Sajnálom azokat akiknek kicsit több eszük van de valamiért nem tudnak onnan eljönni (család/lakás stb) így kénytelenek a pár millió "tudatos szavazó" miatt nyakig ülni a trágyában.

Majd én kérek elnézést azért ami ott van nem?

Tikal
Hát hogyne, õk a legjobb adós, kár hogy szegény obamára mindjárt rádõl a fehér ház, épp most gondolkoznak azon hogy eltöröljék az adósságplafont, mert már hiába emelgetik, semmi értelme...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

És az usának talán még mindig AAA besorolása van...

Tikal
az meg hogy görögország = csõd, szerintem nélkülük is világos.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
tehát szerinted az a legjbb ha a farkas mondja meg a bárányoknak mi legyen a vacsora.. értem... szerintem meg rendet kéne rakni a házuk táján. egybként is elég érdekes, hogy a három nagy véletlenül pont amerikai cég, és véletlenül pont onnan indult a baj, köszönhetõen a nulla szabályzásnak a pénzpiacokon, mert még az utolsó pillanatban is azt mondták minden rendben, vigyétek a hiteleket... szóval higyj akinek akarsz, de miért pont a három leghazugabbnak akarsz?

desigo
gyerekezik otthon meg nyaral...
Jó kérdés, de ha õk visszaélnek ezzel a szerepükkel, azzal sem vagyunk elõbbre.

arty
ha õk nem, ki mondja meg, hogy görögország = csõd?
higyjünk inkább a görög önbevallásban? vagy a magyarban? 😄

Forza.

Tikal
nem, a probléma nem fog megoldodni ha nem beszélünk rola, de nyilvánvaló hogy a hitelminõsitoknek rohadt nagy szerepe volt az egész válságban, ha emlékszel még õk voltak azok akik a bovli hitelek felértékelték hogy a paraszt megvegye... ugy ugatnak ahogy a nagyok mondják nekik, szóval huzzanak a picsába

polluxware
tényleg... õ hova tünt?

addig lehetett látni amíg azt bizonygatta ,hogy a pízt elzárják és nem nyúlnak hozzá

polluxware
ez a sok buta nyugdíjas építette fel az országot, hogy most az a sok hozzád hasonló hangembernek legyen egyáltalán lehetõsége kinyitni a száját..

legyen balos, vagy jobbos egy sokmindent megélt korosztály.. nem illik õket szapulni

te mit építettél fel ebben az országban? vagy úgy kérdem a mi korosztályunk?

undorom van az ilyen kijelenteésektõl..

normális országban ha valaki olyat mond ,hogy a nyuggerek felélik a fiatalok jövõjét, azt szimplán elkergetik..

nálunk viszont😊)) õ a KIRÁLY!

polluxware
egyem a szíved😉 én azt kérdeztem ,hogy az adott interjúban szted hol mond hülyeséget?

érdekes módon pont ,hogy azt mondogatja amit néhány jobboldali érzelmû... csak 100Xor értékelhetõbb stílusban

nézd meg.. majd mondj véleményt a konkrét dolgokra

polluxware
kívánom hogy ilyen nemzeti érzelmû doktorok lássanak el, ha kilóg az aminek nem kéne...

talán akkor átértékelnéd...

MÉGVALAMI!

nem azért linkeltem ,mert szélsõjobbal kapcsolatos vonulat van benne..

azért néha döntsük már el az adott szituban mit pártolunk

polluxware
a magyar emberek hátán szántani lehet! csak nemzeti színû legyen az eke..

Õrá?
<#bdead>
Nálunk melyik politikusra gerjednének?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#eljen>