Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
33 mp-nél a kislány megmondja az igazat.
Live for nothing or die for something.
Live for nothing or die for something.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Kérdés mennyit fogok még tanulni és változni...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
van egyfajta véleményed a világról, bizonyo körülmények hatására
õõsi komcsiüldözõ nemesi sarjak akik, hogyhogy nem a cuculizmus alatt lopkodták magukat össze
a különbség csak annyi, hogy itt miután tele tömtem a zsebeiket, nem veszik el azt is ami miatt tömtem õket. (ingatlan pl)
Én már nagyon régen nem tartom magam hazafinak, kb azóta mióta elkezdtem véglegesre tervezni az itt létemet. Az oka már más kérdés, de annyit elárulok, hogy a hozzád hasonló atv fanok (ha már egyenes beszéd) nagyban segítettek meghozni a döntést.
Minek definiálnám magam? Egy buta buszsofõrnek talán. ...aki ráadásul rasszista is.
jaj....
matóóócsinak egyszerûen nem jött be a "nagy bumm"
közben meg magyarázd be magadnak milyen fasza hazafi vagy külföldön
(figyelem reklám)
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Aztán gondolkozz csak el miért volt olyan fontos hirtelen meghozni a holokauszt törvényt, a tinik meg legálisan vehetik a drogokat a netrõl az nem baj, de ha valaki tagadja a holokausztot, nah itt van baj.
(nem, nem az lmp-re gondolok) <#bohoc>#bohoc>
Egypárt rendszer van most is csak nem úgy néz ki...
<#eljen>#eljen>
De viszont mentségükre legyen, hogy õk kb 1 párt rendszerben éltek, én idõs korban már nehezen tanul az ember. Velük ellentétben például a nyugati nyugdíjasok amióta élnek szinte ugyanaz a rendszer van, így tisztában vannak mikor mit kell behúzni.
A nyuggerek nagy része mszp re szavaz, mert az volt akkor is amikor õk fiatalok voltak. Azzal a korosztállyal együtt fog halni az mszp is, feri jól látja ezt, nem hiába szervezkedik még idõben.
Ennél jobban senki sem foglalhatta volna össze az elmúlt 17 évet <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Lehet, hogy felépítették az országot, de a szavazataikkal most szépen lerombolják azt.
te mit építettél fel ebben az országban? vagy úgy kérdem a mi korosztályunk?
Tanuló vagyok, semmit nem építettem még fel, viszont lehetõségeimhez képest mindent megtettem a "haza" építésére.
normális országban ha valaki olyat mond ,hogy a nyuggerek felélik a fiatalok jövõjét, azt szimplán elkergetik..
Talán elfelejtetted, hogy Magyarországon élsz 😊
Minden tiszteletem az idõsebbeké, viszont lásd be jelentõs részük nagyon de nagyon buta, fogalma sincs arról mi merre hány méter. És itt most nem arról van szó, hogy egyetem meg fõiskola, nekem sincs ilyen végzettségem, de el nem tudják képzelni mekkora kárt okoznak a szavazataikkal, és közbe meg ugyanúgy hülyének nézik õket a pártok is, és bedõlnek százszor is mert nem lát kettõnél tovább.
2. Az írásomból hogyan jött ide a nemzeti érzelem? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ez egyáltalán nem magyarázkodás kérdése.
Röhögök rajtatok innen messzirõl, és közben sírok, hogy mennyien vagytok, mennyien szavaztatok az egyszer már bizonyított viktorra és majd pár év múlva mennyien fogtok újra ferire.
El is jutottunk a miérthez. Hát ha megbocsájtasz én személy szerint többnek érzem magam annál, hogy magatokkal rántsatok a pöcegödör legaljára. Amíg boldogan tartotok el 2 millió lusta szar "embert" addig én haza nem megyek az kurvaélet.
Sajnálom azokat akiknek kicsit több eszük van de valamiért nem tudnak onnan eljönni (család/lakás stb) így kénytelenek a pár millió "tudatos szavazó" miatt nyakig ülni a trágyában.
Majd én kérek elnézést azért ami ott van nem?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
higyjünk inkább a görög önbevallásban? vagy a magyarban? 😄
Forza.
addig lehetett látni amíg azt bizonygatta ,hogy a pízt elzárják és nem nyúlnak hozzá
legyen balos, vagy jobbos egy sokmindent megélt korosztály.. nem illik õket szapulni
te mit építettél fel ebben az országban? vagy úgy kérdem a mi korosztályunk?
undorom van az ilyen kijelenteésektõl..
normális országban ha valaki olyat mond ,hogy a nyuggerek felélik a fiatalok jövõjét, azt szimplán elkergetik..
nálunk viszont😊)) õ a KIRÁLY!
érdekes módon pont ,hogy azt mondogatja amit néhány jobboldali érzelmû... csak 100Xor értékelhetõbb stílusban
nézd meg.. majd mondj véleményt a konkrét dolgokra
talán akkor átértékelnéd...
MÉGVALAMI!
nem azért linkeltem ,mert szélsõjobbal kapcsolatos vonulat van benne..
azért néha döntsük már el az adott szituban mit pártolunk
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11