Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A sziget közönségének nagyon nagy része külföldi, (szinte csak õk engedhetik meg maguknak) és õket aztán ez nem fogja befolyásolni az biztos.
Hogy a magyarokat mennyire fogja azt nem tudom, sztem semenyire. Engem biztosan nem gátolna meg az a tudat, hogy ott tüntetnek, sõt vinnék fényképezõgépet, pár fotót biztos csinálnék róluk. 😄
"a.) nincs óriási profit"
Jah nulszaldós... 😄 Szigorúan a sziget kft lehet hogy nulszaldós papiron (!) de ha nem lenne óriási profit rajta, biztosan nem csinálnák. Azt tudtad, hogy a bent mûködõ, kemény helypénzt fizetõ vendéglátók kizárólag a Gerendai nagykereskedésébõl vásárolhatnak, nem piaci áron?
"mennyi bevétele keletkezik az országnak a rendezvénybõl közvetetten? vagy az nem számít, csak a helypénz?"
Valószínüleg sok. Az országimázs szempontjából sem rossz. Viszont sok kellemetlenséget is okoz, és akik a kellemetlenségeket évrõl évre elszenvedik, azoknak haszna biztos nincs belõle.
Elmondok egy történetet, elsõ kézbõl van, nem mástól hallottam.
Régebben (kb 10+ éve) össze szoktunk jönni haverokkal LAN Partyzni. (Command and Conquer: Generals, AVP és hasonló játékokkal toltuk), ezek a partyk általában hosszú hétvégén keresztül zajlottak.
Akkoriban kezdték el ott páran ezt a fû szart tolni, mondtam nekik idióta sötét barmok vagytok, de persze õk az ellenkezõjét állították. Hogy õk utána olvastak, meg mittudomén.
Pár érvre rá az egyikõjük mesélte, hogy igazam volt, azt mondta mielõtt elkezdte tolni a cuccot, rendes ember volt mindene rendben volt figyelt az ügyeire stb, mikor tolta a cuccot, leszart mindent a kocsiján nem volt zöldkártya/mûszaki stb, de leszarta. Mikor erre rá eszmélt azonnal leállt a cuccról, azóta családja van rendes becsületes ember.
A másik páciens azóta is tolja büszkén a mókát és vallja, hogy az nem káros, itt van õ is londonban feketén melózgat amikor van kedve a kocsiján nincs MOT (mûszaki) pedig azzal melózik, de csak annyit, hogy elég legyen a cuccra meg a lakbérre. A személyije évek óta lejárt, haza sem tud menni csak ha a követségen intéz valamit, egy lecsúszott ember lett belõle, pedig fiatal korunkban 100x intelligensebb volt bármelyikünknél akikkel összejártunk, minden játékban jobb volt nálunk, komoly suliba járt, már akkor perfect angloja volt (nekem még most sem az 3 év itt lét után) stb...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
attól õ még a hétköznapokban lehet értelmes ember. a sztereotipia hülyeség, a drogos nem az agyhalott, lecsuszott heroinistát jelenti feltétlenül 😊
(a cigi más kategoria szvsz, hiszen nem okoz más tudatállapotot, szimpla kis semmiség, ami csak függõséget okoz, slusszpassz)
Forza.
a (ha drogozott)
Bár Ady korában nem tudom mi volt a szituáció. Mert ha jól tudom, voltak olyan idõk amikor teljesen alap dolog volt az ópium meg ilyenek. Nem vagyok történész.
A lényeg az, hogy a mai világban mindenki tisztában kell, hogy legyen a drogozás, dohányzás stb... káros hatásaival. Õk mégis csinálják mert "menõ". Na ezeknél az embereknél én többre tartom magam, mert nem vagyok akkora idióta, hogy ilyen szarokkal tömjem magam. Ha egy dohányzó rokonom meghal tüdõ rákban a sajnálat helyett kiröhögöm. Így járt.
Nem beszélve arról, hogy ezekre a drogosokra dohányosokra rengeteg pénzt költ az egészség ügy. Kapják be.
Sõt én kezdem úgy érezni, hogy ez a ku*va számítógép is egyfajta drogként üzemel, már többször gondoltam rá, hogy kib*szom a kukába és csak a laptopot hagyom meg amin megtudom nézni a híreket.
(persze most majd jól megmondjátok, hogy akkor én is drogos vagyok, úgyhogy kussoljak, csak az a hiba a történetben, hogy nekem nem mondta senki akkoriban, hogy ne pc-zek , ugyanúgy ahogy Ady-nak sem mondta szerintem senki,hogy szar drogozni, ellentétben a mai agyhalott csicskákkal)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
mi az a "drogos"? konkrétan kikre is használod te ezt a jelzõt?
a.) szenvedélybetegekre, akik bármiféle agytompitot használnak, hogy jól érezzék magukat
b.) az egész szigetelõ bandára
mert ezesetben
a.) te pl Ady Endrénél is fentebb sorolod magad 😊
b.) általánositani eleve marhaság 😊
Forza.
xy nem megy el, mert "ottlesznek ezek a náci f*szok" ... teljesen mindegy, hogy
a.) nem lesznek ott
b.) nem nácik
c.) nem f*szok
😊
"Amúgy a Sziget idén fizet elõször bérleti díjat a hajógyári szigetért, miközben évrõl évre óriási profitot tesz zsebre."
a.) nincs óriási profit
b.) mennyi bevétele keletkezik az országnak a rendezvénybõl közvetetten? vagy az nem számít, csak a helypénz?
Forza.
Forza.
"A BOM azonban nem tágít: Szalay-Berzeviczy szerint „van realitása” a budapesti olimpiának, ám megjegyzi, hogy egy városnak kétszer-háromszor kell nekifutnia, míg elnyeri a rendezési jogot, azaz Budapest esélyei inkább két évtizedben mérhetõk. „Hangsúlyozom, ahhoz, hogy a 2032-es rendezés realitás legyen Magyarország számára, már ma meg kellene kezdeni a felkészülést, és 2015-ben pályázni kellene a 2024-es játékokra” – teszi hozzá.
Már 2032-nél vagyunk..."
<#wow3>#wow3>
Nem is baj dögöljön meg az összes! <#eplus2>#eplus2>
anno 1987
Emlékeztek még?
"Gyurcsány takarodj, és a Fradit vissza az enbéeggybe! Vesszen Mazsola és Tádé!"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Persze ha elõnyt tudnak kovácsolni bármilyen helyzetben a nõiességükkel az rendben van de ha negatívan jönnek ki belõle az már baj.
Lenhardt Balázsnak üzenem, hogy nézzen utána, hogy az MTK hány európa-, világ-, olimpiaibajnokot adott ennek az országnak - Magyarországnak!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha ez nekem tavaly eszembe jut a Muse koncert elõtt akkor nem fizetek érte egy kissebb vagyont... 😊
A jobb kéz nem tudja, hogy mit csinál a bal.
A rendõrségen bejelentett és engedélyezett demonstrációról fogalma sem volt az adott közterületet igazgató polgármesteri hivatalnak.
Most persze már a III. kerületi polgármester is óbégatva mutogat, de feleslegesen.
Az már csak mellékes, hogy ezt a tüntetõsdit állítólag nem is a HVIM nevében jelentették be.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
24 évet pihenhetett a szülõföldbenÉveken keresztül német és más nemzetiségû hazafiak zarándokhelye volt Rudolf Hess sírhelye Wunsiedelben - ezt pedig nem tûrhette a bosszú népe, ezért a sírhelyet egykor bérbeadó egyházközség zsidó parancsra úgy döntött: felszámolja Hitler egykori helyettesének sírját.
Így a Süddeutsche Zeitung híradása szerint a sírt szerda hajnalban felnyitották, és a maradványokat – a degenerált leszármazottak egyetértésével – exhumálták. Következõ lépésként a holttestet elégetik, és a nyílt tengeren szórják szét a hamvakat.
Hess végrendeletében azt kérte, hogy Wunsiedelben temessék el, ott, ahol szülei nyugszanak, és ahol családi nyaralójuk állt. A helyi evangélikus egyházközség elõször beleegyezett Hess kérésébe, most mégis úgy döntött: nem hosszabbítja meg a lejáró bérleti szerzõdést.
Az egyik Hess-unoka elõször perelni akart, de késõbb a rokonok mégis beleegyeztek, hogy megszüntetik a sírhelyet. Az évente megrendezett Rudolf Hess-emlékmenetet az elmúlt években már betiltották, illetve a németek számára tiltott volt (!) Rudolf Hess nevének kiejtése a tüntetéseken.
(ATV korrigálva)
Nem mellékes egyébként, hogy a szélsõjobboldali elfogultsággal kicsit sem vádolható TASZ is a Vármegyéseknek ad igazat.
ne egy totál más dologról szóló rendezvényen
tökmind1 hogy balos vagy jobbos a tüntetõ gárda
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mondjuk aki gyerekekre lövöldöz annak életfogytiglanit adnék tárgyalás nélkül. Elég lenne annyit bebizonyítani, hogy tényleg õ volt.
"Gerendai Károly, a Sziget fõszervezõje megkeresésünkre azt mondta: nem kívánják senkinek korlátozni a jogait, de jegyet nem fognak adni a demonstrálni vágyóknak. Szerinte ez provokáció, ha viszont bármely hatóság arra kötelezi õket, hogy engedjék be a rendezvényre a demonstrálókat, megteszik.
– Ez esetben viszont valakinek viselnie kell a felelõsséget, mind a két rendezvény biztonságáért, mind pedig azért a kárért, amit a Sziget Fesztiválnak okoznak – tette hozzá a szervezõ. Mint mondta, a Szigetet megtartják, mint az elmúlt 18 évben bármikor, a hatóságok eddig szóban tájékoztatták a kialakult helyzetrõl, s arról, hogy az ügy megoldására törekednek."
Mégis milyen kárról beszél Gerendai? Ez olyan mikor a jogvédõk beszélnek kárról egy mondjuk olyan letöltött film esetében amikor a júzer a büdös életben nem nézné meg moziban mert közel nem ér annyit, viszont ingyen le tudja szedni akkor miért ne.
Amúgy a Sziget idén fizet elõször bérleti díjat a hajógyári szigetért, miközben évrõl évre óriási profitot tesz zsebre.
megint kezdõdik,sosem lesz nyugalom az országban
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kína jól nyomja.
Lehet hogy európa elõbb lesz kínai mint iszlám???<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Live for nothing or die for something.
Embereknél nem is, de a drogosok a szememben nem emberek, kikérem magamnak, hogy egyelõként említsenek azokkal a sötét majmokkal.
-ezt mondtam?
Inkább csak érdekesnek tartom, hogy nálunk van egy Jobbik ami minimalban nyomja a nacionalizmust, és már mi vagyunk a legundorítobbak széles e eu-ban, közben a cseheknél van kommunista párt és õk meg a szép és jó eu érett cimborák.
A kommunizmus áldozatai a könyv adatai szerint
A könyv adatati szerint a kommunizmus számlájára mintegy 100 millió áldozat írható (s ezek csak a halálos áldozatok):
Szovjetunió: 20 millió áldozat;
Kína: 65 millió;
Vietnam: 1 millió;
Észak-Korea: 2 millió;
Kambodzsa: 2 millió;
Kelet-Európa: 1 millió;
Latin-Amerika: 150 000;
Örményország: 1 millió
Lengyelország: 1 millió
Magyarország: 0,5 millió
Afrika: 1,7 millió;
Afganisztán: 1,5 millió;
a nemzetközi kommunista mozgalom, illetve a hatalomra soha nem került kommunista pártok számlájára pedig körülbelül 10 000 áldozat írandó (14. o.).
Na akkor most mi van? Ha alapítanék egy kommunista pártot ugyanúgy utálnának mint a Jobbikot vagy az még elmenne itt az euban?
nekem nem hiányoznának..
amúgy is kínában van már csak (azúj haverjainknál😉
"-a nálam szintekkel alsóbbrendûbb-" Vigyázz! A kevélység az elsõ fõbûn. Nem vagy felsõbbrendû senkinél!
Mikor kapcsolódtál be az eseményekbe?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ok, hogy sok lesz ott -a nálam szintekkel alsóbbrendûbb- drogos szar tróger, de ezzel csak még jobban megerõsítik bennük, a negatív érzéseket.
Az index.hu olvasótábora meg a világ szégyene, milyen undorító emberek is lakják azt a szerencsétlen országot. hihetetlen. Már bánom, hogy beleolvastam.
Ilyen hülye emberek hogy lehetnek??
A magyar áldozatoknak mikor gyûjtenek ilyet?
Ja hogy õk feláldozhatók?