Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Utána meg tolják a képünkbe a kibaszott kamu mûsort! Fuk u usa !! <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Srác aki kiskora óta csinálta mondta hogy már leállt a drogról, most iszik helyette, ami még így is jobb szerinte és ez már "haladás". Nem kell ebbõl levonni semmit, csak ezt mondta... viszont megdöbbentõ volt...
Döntsd el mirõl beszélsz, drog, alkohol, tea vagy paradicsom😊...
A lényeg amit írtam is hogy a drog megölhet 1szeri alkalommal is és károsabb mint az alkohol alkalmankénti fogyasztása. Nyilván nem arra értettem hogy detoxba kell végezni egy egy hétvégén, de te is és én is bebasztunk már úgy hogy jól éreztük magunkat és ennyi ez nem rossz dolog és nem is vágja földhöz az embert. Mértékkel... a drogokról ezt nem lehet elmondani.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nagyon remélem, hogy oda jutsz mint ahova az a pár ismerõsöm akiknek ugyanekkora pofájuk volt amikor kezdték nyomatni a cuccot mert az menõõõõ. Te menõ vagy én meg nem, meglátjuk mi lesz pár év múlva.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
alkohol más tészta.. ja, más tészta, az egy millio alkoholista országában ez azért erõs, de ki is fejthetnéd hogy miért is más tészta, roppant érdekel 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ezeknek ilyen gyáva szar a miniszterelnökük? Oké, hogy ritkán robbangatnak Norvégiában de azért ez elég száni...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Te jobban szereted a hamis képmutató dolgokat?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki akarja, ugyis csinalni fogja, persze en is ismerek kozvetlenul olyan barmot, aki vihette volna valamire, most meg semmije nincs, a godor aljan szenved, hiaba magyarazott neki mindenki, nekem aztan ne sajnalkozzon az ilyen, bizony inkabb az ilyen veglet a gyakori, masok is regelnek hasonlokat boven.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem tudom mit kell védeni, én amúgy a cigaretta árát/adóját felvinném triplájára hogy ne tudja megvenni a hülyegyerek naponta és ne tegye tönkre magát, mert nincs rá szüksége és attól senki nem lesz menõ hogy már reggel bûzlik a füstöl, és hogy fél óránként szívja azt a szart.
Alkalmi fogyasztás megint más, bár drogot akkor se, mert veszélyes... egyszeri alkalomba is beledögölhet valaki a party hevében, annyit meg nem ér.
Alkohol megint más tészta, azt nyilván mindenki fogyaszt, persze egy bizonyos határ betartása azért ott sem árt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
lemaradtam valamirõl? 😄
háromból kettõ?!
legális?!?!
Forza.
a pia/drog onnantól gáz, amikor valaki nem alkalomszerûen (pl elmegy szórakozni) fogyasztja, hanem rendszeresen, mondjuk egy sima kedd este is bedob két sört/teker egyet. az talán valóban lehet a lejtõ teteje...
viszont a módosult tudatállapot (mindegy mitõl) kellemes, az élet rövid... a többit tudod 😊
(igen, a tea is "drog", csak irtó enyhe. esetleg gondolj bele, miért is iszod 😉 )
Forza.
Aki ilyet meg ilyet leír, annak nem tudom van e jogalapja másokat minõsítgetni...
'egyrészt ki kell fizetni õket ami egyéb problémákat szül, másrészt hatással van az emberre mint belsõleg mint külsõleg... ' alkoholért, cigiért, kávéért nem fizetsz? nincs hatással rád? hát nem azért szeretik az emberek mert hatással van rájuk? És igen, az alkohol, a kávé és a cigi is drog...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
barátaid is szép agybeteg emberek lehetnek ha bármi történik velük mert ilyen vagy olyan cigit szívnak. egy átlag emberen azt se látod meg ha minden nap felránt valamit (3ból 2 szembejövõ fiatal kb fehér porral a tárcájában járkál manapság hogy minden legális)
a börtönbe zárás elõtt meg ajánlok londonból hazafelé egy kitérõt hollandiába, és nézz rá az emberekre. semmi mást ne csinálj csak nézz rájuk. és ne amszterdamba menj mert ott csak turisták vannak.
Arab money
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Viszont a SAJÁT szememmel láttam mit tett pár ismerõsömmel a "nem lehet rászokni ez csak sima fû" cucc.
Nekem az elég volt, mindnekit aki terjeszti börtönbe zárnám min. 10 évre.
ingyen kipróbálhatsz bármit a barnát kivéve (pesten)
ha utána is ez lesz a véleményed akkor én is beírom a halot a logomba, de ha nem akkor neked kell kivenned 😊
Arab money
Két barátnõ igyekszik a munkahelyére a villamoson. A szõke megjegyzi:
- Hogy itt mekkora tömegnyomor van!
Erre a barna:
- Érdekes, tegnap a diszkóban még atmoszférának nevezted.