61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#51173 -
#51172 Sajnos messze nem ez a helyzet, de ebbe ne is menjünk bele... majd megoldódik egyszercsak, igazából már ugyis mindegy, az adósságrendezést elindította s innen már csak utasok vagyunk a fenékig, a többi csak politikai csata. -
#51171 maszoptól én nem várok racionalitást. Már megmutatták mire képesek. Ennek a nagyszerű teljesítménynek köszönhetjük a szent vezetőnk korlátlan hatalmát. -
#51170 mondjuk néha ezek is megteszik :)) -
#51169 Van itt pénz kérem szépen, nincs itt válság. -
ManoNegra #51168 Én sem kommentálom inkább... -
#51167 Ez azért elég durva... :/ -
Ironman2 #51166 Újabb üdülő vásárlását tervezi a kormány -
#51165 Kb mintha most a fidesz-t okolná az mszp az eladósodottságért, annyira életszerű Esztergomban Tétényire fogni a bajt. -
#51164 Én az ország másik végéből annyit látok, hogy
- esztergom az előző vezetés alatt kezelhetetlenül eladósodott
- lett valaki, aki erre beszolt
- és most ez az egyetlen ember áll szemben az előző(!), gány gárda kétharmados többségével - mit tegyen? aszisztáljon, hogy az elmult rezsim folytasa kussban azt, amit eddig? nyilván az eszköztára igen-igen korlátozott és arra játszik, hogy uj választásokat provokáljon ki, hátha.
Vszeg egyszerűen csak elkeseredett. -
ManoNegra #51163 http://nepszava.com/2011/08/velemeny/kertesz-akos-nyilt-levele-az-amerikai-nepszavahoz.html
"...A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.
Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. ..." -
#51162 Végül is nem a fidesz halmozta fel a 20+ milliárd adósságot. -
#51161 Ez a nő tegnap is azzal kezdte hogy jajj a fák betegek, jajj a kátyúk jajj a gaz, jajj a szemét most mi lesz, hát pénzt oda, pénzt mindenhova, csak agyilag nem képes felfogni hogy nincs miből, mert adósságrendezés van. Érdekes volt hogy elrendelt 20 perc szünetet, s ők bentmaradtak a jobbikos ribi, a buta mszps meg lmps képviselőkkel és 20 percen át kampányoltak közösen nagy egyetértésben a fidesz ellen, a független polgármesterrel a tévének.
A másik meg hogy sorban taszítja csődbe az önkormányzati vállalatokat, amit ki is jelentett hogy ez a célja, kerül amibe kerül...
Aztán teljes egészében a jegyző ellen van és miközben azt hangoztatja hogy lassan összeomlik a hivatal ( ami nyilvánvaló ), mert nincsenek már munkatársak, közben nem hajlandó új emberek felvenni, vagyis megtagadja az aláírásával minden arra irányuló intézkedést ami normális működést eredményezne...
Mellesleg azért az az 1 milliós büntetés csak is azért volt mert a polgármester 2 hónapig nem dolgozott ( a tömegközelekdés megszünéséről és a többi dologról ami emiatt következett be meg nem is beszéljünk ), szóval azért erről nem a fidesz tehet, persze az ország másik végéről künnyű kritizálni, csak nem biztos hogy sok köze van a valósághoz. -
#51160 Tényleg magyargyalázó levelet írt ez a Kossuth-díjas Kertész Ákos? -
#51159 lol
megyó (előző polg) mennyivel tartozik akkor az önkormányzatnak? 1 mrd? amugy én támogatnám a magánvagyoni felelősséget a politikusoknál, csak sajnos esélyes, hogy csupán egymás tönkretételére használnák -
ManoNegra #51158 "Yvonne Di Vito: Július 28-án mentünk Líbiába, augusztus 7-én jöttünk vissza, és teljesen más helyzettel találkoztunk, ugyanis a NATO civileket bombázott. A bombázások nemcsak katonai célpontok ellen irányultak, hanem lakóépületeket, kórházakat, iskolákat, televízióállomásokat is leromboltak, és ez teljesen ellentmondott a humanitárius okoknak amiért, állításaik szerint, ott voltak. Azt hiszem, azért csinálták ezt, hogy pánikot keltsenek a városban. Ezért bombázták a lakosság által naponta látogatott helyeket, ahol ételhez jutnak, és lényeges szolgáltatást kapnak, mint pl. a kórházakban. ..."
"...YDV: Továbbra is látjuk, mennyire manipulálja a média a helyzetet – addig mondták, hogy Kadhafi fiait letartóztatták, amíg ez hamisnak bizonyult. Arról számolnak be, hogy egész Tripolit elfoglalták a lázadók, és ez is hamisnak bizonyult. Egy barátunk, aki üzletasszony és Tripoliban él, aki bizottságot állított fel a tények kivizsgálására, hogy mi is történt Líbiában, említette, hogy talált néhány újságírót, akik hamis híreket adnak le, azt állítva, hogy mögöttük már ott vannak a lázadók, míg valójában a város mögöttük üres volt. Láttunk képeket a Zöld-térről (Green Square), amelyik tejesen tele van lázadókkal. De ha összehasonlítja azokat a képeket a Zöld-térről készült más képekkel, teljesen másként néz ki, úgy tűnik szándékosan koreografálták, hogy a nép azt higgye, egész Tripolit elfoglalták a lázadók és az egész Kadhafi család halott.
Az a véleményünk, hogy ez egy NATO-taktika, mert azt akarják elhitetni az emberekkel, hogy a zendülők hatalomra jutottak, és azt hiszem, azért csinálják ezt, mert a NATO-nak sürgős a dolog augusztus 30. előtt, ugyanis nem akarják tovább finanszírozni a háborút. ..."
[URL=http://aranykor.freeblog.hu/archives/2011/08/30/A_NATO_terrorbombazasa_Libiaban_A_NATO-betores_elott_Libia_Afrika_Svajca_volt/]A NATO terrorbombázása Líbiában: "A NATO-betörés előtt Líbia Afrika Svájca volt"[/URL]
-
#51157 Újabb esztergomi abszurd. -
#51156 Bocsi. :D -
ManoNegra #51155 Az illető akor fogszívni nagyot, ha tárgyalnia kell azon a nyelven, amin elvileg felsőfokon ír-beszél... -
#51154 3-400 rongy?
azthiszem pályát tévesztettem :D -
#51153 Nem feltétlenül hír..mindenesetre érdekes hogy kik kapnak nálunk diplomát..:
,,Nekem csak a nyelvvizsga hiányzik hogy átvehessem a diplomámat és megugrana a fizetésem.
Amíg nincs meg, még a pozícióm is veszélyben van, mert kötelező a diploma a pozíció betöltéséhez.
A végzettségem már megvan, de a nyelv egyszerűen nem megy.
Már ötször vizsgáztam, úgy látszik tök hülye vagyok a nyelvhez."
Válasz.:
"ismerős... én is így voltam, de végül találtam egy vizsgáztató tanárt akivel jó drágán ugyan, de le tudtam zsírozni mindent. pl. el tudta intézni, hogy hozzá kerüljek a szóbelire és végül is magyarul beszélgettünk az előző esti meccsről... :) végül is 300 rongyba került az írásbelivel együtt, de megérte mert magamtól szerintem sosem tudtam volna megcsinálni. egy ismerősöm felsőfokúzni ment hozzá, az meg 400-ba került nála. nem érzem cikinek, végül is nem orvosi diplomát vettem... na az ciki lenne."
Rögtön utána.:
,,Kedves Jim!
Megadhatnád ennek a tanárnak az elérhetőségét, mert sürgősen sükségem lenne egy nyelvvizsgára!!! TErmészetesen diszkréten!!! Köszi előre is!"
-
#51152 probaidő alatt indok se kell :/
viszont a probaidő vége előtt kiruglak eléggé működü dolog ugytudom, pl a kereskedelemben (bolti eladók) -
#51151 amit lefelejtettem. kamera van a helyen, de emberjogi okokra hívatkozva ki voltak(vannak) kapcsolva. -
#51150 anyám fölhívott hogy gond van, segítsek nekik, de nagyon nem megyek bele, családi ügyeket nem részletezek itt.
a lényeg viszont az hogy az élettársát kibaszták a munkahelyéről (bizt. őr egy Sparban)
most járt volna le a 3 hónap próbaidő tehát még benne van(volt) abban a keretben hogy nem kell rá adót fizetni, extra az volt az indok hogy eltűnt egy 30K forintos pia szóval még fizetéslevonás is következik a dologból. feltételezésem szerint a pia eltűnésében az ottani üzletvezető keze van benne hogy a 3 hónapos próbaidő lejárta elött indoka legyen kirúgatni az egyik alkalmazottját, akivel amúgy se volt jóban talán mert becsületesen dolgozott és mindent megcsinált max a bevásárlókocsikat nem tologatta mert az nem az ő feladatköre.
nem vagyok meglepődve mert rengeteg hasonló helyzetet láttam, halottam másoktól is, tehát a helyzet nem egyedi, az meg hogy ezt miért ide írom, a választ inkább rátok hagyom. -
#51149 mindig is egy vékony, kockaszemüveges, bozontos emberkének képzeltelek...most elrontottad :( -
#51148 Én mindenből elsőre mentem át. Igaz nagyon ment minden, plusz közel 100 kilós majd 190 centis kopasz "disznó" vagyok, s rendszerint nem mosolygok egyből mindenkire, így nem próbálkoztak nálam.
[lehet a disznót nem is kellett volna "" közé tennem :D] -
#51147 Az a ..rva nagy gond ezzel, hogy az egész ország így működik. :( Nincs ember akiben meg lehetne bízni. -
Grenzjager #51146 elsó hallásra jó :) de
csak egy papír...
s kelet-európában vagyunk
"de harminc napnál rövidebb ideig használja Magyarországon a külföldi rendszámú járművet, és ezt bizonyítani is tudja, elengedik." -
#51145 Valami vega fasírt? :)
A krokodil a legdurvább dizájner drog,azt is házilag kotyvasztották ki mert olcsóbb a heroinnál-viszont leeszi a húst a fogyasztóról. -
Micsu #51144 de most egy képről beszélünk -
#51143 Nem sok köze van a fűhöz. -
Micsu #51142 miért rc fű tán nincsen? -
#51141 Képlet betiltásokkal a DIZÁJNERdrogok ellen
na és milyen képet raknak bele a cikkbe? na milyet? -
#51140 Nekem B,C,E is meglett bukás nélkül. -
#51139 Nem büntetni kéne, hanem a regisztrációs adót egy az egyben megszüntetni. -
#51138 Kitartás... engem csak harmadjára engedtek át, a másodiknál engem is szopattak. Ha akkor se mentem volna át, akkor átmentem volna én is másik iskolához mondjuk... -
#51137 Én nem sajnálom az adócsalókat,pláne ha pont szlovák rendszámmal takaróznak-így dupla a bűnük. -
Vlala #51136 Btw. megkaptátok már a reálhozamot? Meggazdagodtatok? -
Vlala #51135 MERAZANYÓCÉV -
Vlala #51134 Vitya "pénzt bármiből" mániájának most már nemcsak a magyarok, hanem a külföldiek is megisszák a levét.
Az Unió persze ezt is tétlenül nézi.