Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd megrázzák a pénzfát.

Danny1987
Újabb ezreseket bukunk jövõre?

Érdekes lesz.
Vajon a birka nép erre mit reagál majd?

Live for nothing or die for something.

Davidus
18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://politicons.net/wp-content/uploads/2011/07/NewImage25.png

V9ykn8_TZL0

Davidus
Willenbrock
Ok már bejött.

Willenbrock
Nekem a két link be sem jön,lehet hogy a cenzúra lépett éltbe?

Bronx South
A Norvégok szartak az amcsikra, az amcsik intéztek nekik egy bombát. Így kell ezt !! <#eljen>
Utána meg tolják a képünkbe a kibaszott kamu mûsort! Fuk u usa !! <#levele><#levele><#levele>

Totti5
Szó nem volt heroinról, de te csak jobban tudod. Iskolás kamaszok, fiatalok és partydrogok. Te is használod hogy ennyire véded???

Srác aki kiskora óta csinálta mondta hogy már leállt a drogról, most iszik helyette, ami még így is jobb szerinte és ez már "haladás". Nem kell ebbõl levonni semmit, csak ezt mondta... viszont megdöbbentõ volt...

Döntsd el mirõl beszélsz, drog, alkohol, tea vagy paradicsom😊...

A lényeg amit írtam is hogy a drog megölhet 1szeri alkalommal is és károsabb mint az alkohol alkalmankénti fogyasztása. Nyilván nem arra értettem hogy detoxba kell végezni egy egy hétvégén, de te is és én is bebasztunk már úgy hogy jól éreztük magunkat és ennyi ez nem rossz dolog és nem is vágja földhöz az embert. Mértékkel... a drogokról ezt nem lehet elmondani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

csige791
Az alkohol is ugyan olyan fos, nem hiába tiltották egy ideig amcsiban. Hány és hány nõ és gyerek él rettegésben a kurva alkohol miatt...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Hát öreg ha már személyeskedünk akkor te esélyes, hogy egy drogos szar trógercsicska lehetsz akit én még ember szánba sem veszek, ettõl kezdve meg jön a "hangot hallok, embert nem látok móka" így pont leszarom, hogy te szerinted én milyen vagyok.

Nagyon remélem, hogy oda jutsz mint ahova az a pár ismerõsöm akiknek ugyanekkora pofájuk volt amikor kezdték nyomatni a cuccot mert az menõõõõ. Te menõ vagy én meg nem, meglátjuk mi lesz pár év múlva.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Tikal
ezért mondom hogy nem tudod mirol beszélsz.. egy rádioban hallott beszélgetés alapján hozol véleményt, amiben amugy is gyanitom a heroinrol volt szo meg más kemény drogokrol.

alkohol más tészta.. ja, más tészta, az egy millio alkoholista országában ez azért erõs, de ki is fejthetnéd hogy miért is más tészta, roppant érdekel 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha itt Magyarországon egyszer tényleg terrorista támadásnak lesz kitéve miniszterelnök, vagy bárki, akkor majd visszatérhetünk a "száni" kérdésre...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

banok
"...A norvég kormányfõ ismeretlen helyre menekült..."
Ezeknek ilyen gyáva szar a miniszterelnökük? Oké, hogy ritkán robbangatnak Norvégiában de azért ez elég száni...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Danny1987

Danny1987

Danny1987
Végülis aki azt mondja hogy x Ft-nál nem tankol majd rendszeresen az úgy is vissza fog ülni a kocsiba ha rájön hogy a tömegközlekedés kényelmetlen a gyaloglás/kerékpározás meg fárasztó😊

Danny1987
Amit írtam az csak az igazság.
Te jobban szereted a hamis képmutató dolgokat?

Az a vicc, h meg most sem tudjak h mi volt igazabol...mondjuk egy ilyen kormanynegyednel rengeteg a biztonsagi kamera szoval hamar meglesz a megoldas.

bertino
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki drogozni akar hevesen, csinalja csak, annal kevesebb marha lesz a foldon.
aki akarja, ugyis csinalni fogja, persze en is ismerek kozvetlenul olyan barmot, aki vihette volna valamire, most meg semmije nincs, a godor aljan szenved, hiaba magyarazott neki mindenki, nekem aztan ne sajnalkozzon az ilyen, bizony inkabb az ilyen veglet a gyakori, masok is regelnek hasonlokat boven.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Totti5
Kicsit elkanyarodtunk a drogoktól a paradicsomig... amúgy teljesen véletlen miközben zötykölõdtem fel pestre a Kossúthra váltottam és pont errõl volt szó másfél órákja, a partydrogok, a fiatalok, egy kis szipu, egy kis más, ahol "volt" drogosok is nyilatkoztak, szülõk és egy szakorvos is. Ennyi nekem elég volt, hogy tõlük halljam hogy KÁROS, rombol, leépít ( ami amúgy a csókák beszédén is hallatszott hogy nem voltak 100asok, persze ehhez kellett 10 év kitartó munka ( nem kemény drogosok, nem heroin ) ).

Nem tudom mit kell védeni, én amúgy a cigaretta árát/adóját felvinném triplájára hogy ne tudja megvenni a hülyegyerek naponta és ne tegye tönkre magát, mert nincs rá szüksége és attól senki nem lesz menõ hogy már reggel bûzlik a füstöl, és hogy fél óránként szívja azt a szart.

Alkalmi fogyasztás megint más, bár drogot akkor se, mert veszélyes... egyszeri alkalomba is beledögölhet valaki a party hevében, annyit meg nem ér.

Alkohol megint más tészta, azt nyilván mindenki fogyaszt, persze egy bizonyos határ betartása azért ott sem árt.

hehe,ez jó volt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

arty
"(3ból 2 szembejövõ fiatal kb fehér porral a tárcájában járkál manapság hogy minden legális)"

lemaradtam valamirõl? 😄
háromból kettõ?!
legális?!?!

Forza.

arty
manapság szerintem nem tudsz semmit magadhoz venni, ami nem káros 😊 még a paradicsom a boltban is az, kismértékben.

a pia/drog onnantól gáz, amikor valaki nem alkalomszerûen (pl elmegy szórakozni) fogyasztja, hanem rendszeresen, mondjuk egy sima kedd este is bedob két sört/teker egyet. az talán valóban lehet a lejtõ teteje...

viszont a módosult tudatállapot (mindegy mitõl) kellemes, az élet rövid... a többit tudod 😊

(igen, a tea is "drog", csak irtó enyhe. esetleg gondolj bele, miért is iszod 😉 )

Forza.

arty
nna, ezt is kihoztad négerre, grata <#eljen><#csodalk>

Forza.

desigo
Azt tényleg nem.

FSpofon
jó, nem tudod melyik topicból mentem oda és miért 😄

Arab money

"pont látszik a stílusodon hogy egy megcsömörlött fail ember vagy aki sose volt boldog, vagy nagyon nevetséges dolgokban leled örömöd és fogalmad nincs semmirõl"

Aki ilyet meg ilyet leír, annak nem tudom van e jogalapja másokat minõsítgetni...

Tikal
Newm, szerintem csak keveset tudsz a drogokrol.

'egyrészt ki kell fizetni õket ami egyéb problémákat szül, másrészt hatással van az emberre mint belsõleg mint külsõleg... ' alkoholért, cigiért, kávéért nem fizetsz? nincs hatással rád? hát nem azért szeretik az emberek mert hatással van rájuk? És igen, az alkohol, a kávé és a cigi is drog...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FSpofon
pont látszik a stílusodon hogy egy megcsömörlött fail ember vagy aki sose volt boldog, vagy nagyon nevetséges dolgokban leled örömöd és fogalmad nincs semmirõl
barátaid is szép agybeteg emberek lehetnek ha bármi történik velük mert ilyen vagy olyan cigit szívnak. egy átlag emberen azt se látod meg ha minden nap felránt valamit (3ból 2 szembejövõ fiatal kb fehér porral a tárcájában járkál manapság hogy minden legális)

a börtönbe zárás elõtt meg ajánlok londonból hazafelé egy kitérõt hollandiába, és nézz rá az emberekre. semmi mást ne csinálj csak nézz rájuk. és ne amszterdamba menj mert ott csak turisták vannak.

Arab money

bertino
ja persze, mert most is annyira uresek az utak 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csige791
Igaz, nem vagyok gyógyszerész így a pontos hatásukat a szervezetre nem ismerem.
Viszont a SAJÁT szememmel láttam mit tett pár ismerõsömmel a "nem lehet rászokni ez csak sima fû" cucc.

Nekem az elég volt, mindnekit aki terjeszti börtönbe zárnám min. 10 évre.

Danny1987
A buzik mellett az afrikai bevándorlók a másik fõ forrás csak hogy korrektek legyünk(persze nem politikailag korrektek).

Danny1987

Danny1987
Bogár László: elitünk afrikai szintû

Bogárral egyre több interjút olvasni. Mi van készítik a népet?

Totti5
Tehát szerinted a drogok és a függés egyenlõségben van a tea fogyasztással? -.-

FSpofon
rá a halo van hatással
örül a fejének amikor az aimbot lelövi az ellenfeleit 😄

Arab money

Tikal
az ember mindig is kereste azokat a cuccokat amik hatással vannak rá... gondolom te nem iszol teát, kávét, sört vagy akármilyen alkoholt és nem is dohányzol...

Tikal
ha a fû helyett alkoholt irnál változna valami? ilyen torténetek százával vannak, heroinnal alkohollal, munkanélküliséggel...

Tikal
ja, ez montreálban volt 😊

Tikal
jol mondod, voltak idõk mikor alap dolog volt az opium, és nem volt elitélve a társadalom által... na ma ez van, el vannak itélve a társadalom által a drogok. és mivel a többiek azt mondják a drog rossz, te is azt hiszed. ilyen egyszerû, ugyanis a hozzászolásodbol egyértelmûen lejön hogy nem sokat tudsz a drogokrol.

Nálunk kétforintost kellett dobni, és azért nyomta a gép a jegyet :-)

Tikal
én anno még ugy szálltam fel, hogy aprot dobtam egy perselybe, a sofõr azt sem nézte mennyit 😊

csige791
londonban valahogy úgy van, hogy a buszokra 1.30-ért szállhatsz fel, ilyen oyster nevû kártyával amit elõre fel kell töltened (ha nincs akkor 2.20 a jegy). Viszont ha jól emlékszem naponta max. 4 font körüli összeget von le, tehát 3-4 utazás után már ingyen mész. (minimal ber 5.75/ora). Metrora nem vonatkozik az elég drága.

FSpofon
van 1 ajánlatom
ingyen kipróbálhatsz bármit a barnát kivéve (pesten)
ha utána is ez lesz a véleményed akkor én is beírom a halot a logomba, de ha nem akkor neked kell kivenned 😊

Arab money

csige791
off:

Két barátnõ igyekszik a munkahelyére a villamoson. A szõke megjegyzi:
- Hogy itt mekkora tömegnyomor van!
Erre a barna:
- Érdekes, tegnap a diszkóban még atmoszférának nevezted.

Totti5
Akármilyen könnyû drogokról is van szó, káros... egyrészt ki kell fizetni õket ami egyéb problémákat szül, másrészt hatással van az emberre mint belsõleg mint külsõleg... gyerekkori barátomon láttam jó pár éve ahogy elindult a lejtõn miatta, szerencsére még idõben sikerült leállnia.

Fõleg, ha valaki klátástalan helyzetbe kerül ami manapság elég könnyû.