61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#51534 szerintem ezt ne kezd el itt :) -
Ironman2 #51533 Egyet áruljatok már el.Miért dőlt össze a 2 torony? Az oké hogy megolvadt,de az a közepén volt,és nem alul -
#51532 teniszt néztem... életemben először... aztán megszakitották az adást.. -
#51531 #51506
#51508 -
Ironman2 #51530 Gondolom egy rokonát elveszített ember van a képen.Sajnos -
#51529 omg :DD -
#51528 -
#51526 el ne kezdd... -
cargame #51525 Terrorista? Ebbe most nem menjünk bele, mert sok kérdés van még az egész mögött...Amerika maga a terror ... -
#51524 A történelem része sajnos... -
Ironman2 #51523 Akkor emlékezzünk meg itt is.Én pont szabadnapos voltam,és néztem a tv-t,mikor megszakították az adást,és akkor értesültem róla hogy mi történt.Ki mit csinált 2001 szeptember 11-én? Irjátok le. -
Ironman2 #51522 Ami megtörtént,az megtörtént.De hogy mindenhol ezzel foglalkoznak,mert 10 éves évfordulója van egy terrorista merényletnek.Nem kell ennyire -
Tsol #51521 Mért kellene? -
Ironman2 #51520 Istenem! Mindenhol ez a 9/11.Nem kéne már elfelejteni? -
Tsol #51519 És azóta megerősítették a hírt, tehát holnap... -
#51518 A pesti tőzsde valamennyi vezető részvénye gyengült a pénteki kereskedésben, az OTP röviddel a devizahitelesekről szóló kormányzati bejelentés után már hétszázalékos mínuszba került, délután három órakor pedig fel kellett függeszteni a kereskedését, majd még tovább zuhant. A BUX jóval rosszabbul szerepelt, mint az európai tőzsdeindexek.
Múltkor kósa, most meg ez a szerencsétlen. -
Ironman2 #51517 Nembaj,kicsit másnapos vagyok -
ManoNegra #51516 Bátran behelyettesíthető. Nem akartalak megbántani, csak arra próbáltam utani, hogy szvsz három év múlva sem lesz megoldás. -
Ironman2 #51515 Ki mondta hogy a maszop
Addig még alakulhatnak új pártok.Lehet hogy 2014 a meglepetés éve lesz? -
ManoNegra #51514 És akkor majd elhozza a maszop a kánaánt!! De ha nem is ők, valaki bizonyára!! Ámen -
Ironman2 #51513 Még 3 évig bírjuk ki valahogy -
#51512 nevetséges... -
Tsol #51511 ÉS nem is az adóemelésé. Sőt ők már adó helyett is kapóban gondolkodnak. Mert az adó ortodox megoldás. -
#51510 Diplomaadó?
"Ez nem a megszorítás kormánya." :D -
#51509 "Aki diákhitelt vett/vesz fel az hülye, vagy tájékozatlan"
vagy nincs pénze albérletre, könyvekre, ruhákra és kajára? -
#51508 1. Még előterjesztés sincs erről a fajta adóról, ebből se lesz semmi...csak nézek a sok félreinformált hülyén is egyetemen, hogy ők "tudják" hogy már életbe lépett az a rendelet, miszerint ki kell fizetni az el nem végzett egyetem/főiskola tandíját...NEM, NEM KELL
2. Aki diákhitelt vett/vesz fel az hülye, vagy tájékozatlan
3. Hogy jön ide a vizitdíj??? -
#51507 cuppannnyá mán ráá az igazmondó szíjgyártódra;) -
Lantee #51506 Ha októberben megjelennek a rendelőkben a vizitdíj automaták, akkor sem köpik szembe magukat a fideszesek?
...és egy találó hozzászólás:
"Szép estét,
és külön köszöntöm azokat a fideszeseket, akik jól bedőltek Vikinek a népszavazáson, most meg a Viki jól átkúrta a fejüket :)
Tőlük kérdem, milyen érzés átbaszva lenni? :)
Vagy még hülyítitek magatokat azzal, hogy ez nem is tandíj? :D Hány liter házi pálinka kell hozzá, hogy működjön az önhülyítés? :))
Ja, és még valami... aki leszavazta 2008-ban a vizitdíjat, aztán most viszik a mentők a balesetire, de órákig nem látják el orvos-hiány miatt, az is gratuláljon magának... mert ő is megtette a tőle telhetőt... tudom, elismerni nem fogjátok soha, nem vagytok ti olyanok :)" -
#51505 Neked annyi eszed lehetne hogy ne ezt a szenny fikalapot olvasd... -
#51504 ahogy te is;) -
#51503 Egy kis elrettentés az elmúlt 8 év féle gazdaságpolitikától -
Ironman2 #51502 Nincs ebben semmi meglepő.Kezet fogtak úriember módjára,utána meg elmentek sörözni egyet. -
ManoNegra #51501 Nagykoalíció... -
cargame #51500 miafasz ez? -
#51499 LOL a hazug disznaja. -
#51498 Sokan ezért nem mennek szavazni:
-
ManoNegra #51497 "...Az euróövezetnek a brit baloldalon sem jósol mindenki hosszú jövőt. Jack Straw, a Munkáspárt egyik legtekintélyesebb politikusa – aki a tavalyi választási vereségig hatalmon lévő Labour-kormányokban belügy- és külügyminiszter, majd igazságügy-miniszter is volt –, néhány hete, a görög adósságválságról tartott parlamenti vitanapon kijelentette: az euróövezetre „lassú haldoklás” vár, és a 17 tagú valutaunó „jelenlegi formájában” nem lesz képes fennmaradni.
„És mivel az euró mostani formájában össze fog omlani, nem lenne-e jobb, ha a lassú haldoklás helyett ez minél gyorsabban megtörténne?” – fogalmazott alsóházi felszólalásában Straw.”
Nem tudom tetszenek-e figyelni? Lassan ránk dől a ház, mostanra már a plazmatévéjét devizaalapú hitelből vásárló konzumidióta barom számára is félreérthetetlenül egyértelművé vált, hogy a faroknak melyik végén tartózkodunk, és akkor gyün a magyar miniszterelnök, aki rezzenéstelen arccal folytatja a nagynevű előd államférfiúi gyakorlatát (ki tudja, talán épp az elhíresült pizsamás találkozón adták át a stafétabotot az első számú direktíva közlésével, nevezetesen: az adósságot mán pedig mindig és minden körülmények között fizetni köll!!!), vagyis a mi megfelelő alkatrészünkkel verdesve a csalánosban, ellentmondást nem tűrő hangon, félelmet nem ismerve közli Viktor király, hogy mán pedig mink, ha az ég ránk is szakad, avagy ha az államalkotó kisebbség soraiból származó kisgyermekek hullanak is alá a magos levegőégből, mink kedves barátaim, akkó’ is fizetjük az államadósságot!
De milyen áron? 180 forintos rögzítetten?..."
Ez csak egyszűken kiragadott rész, érdekes az egész cikk!
http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/09/10/kimondtak-a-kimondhatatlant-avagy-gilad-atzmonnak-igaza-van/ -
#51496 lassan kihalnak xD -
#51495 Jahogy. Milyen fasza hogy a sok nyugdíjas megvezetett kg, akik másodszorra is megválasztották az MSZP -t, most 3x -ra otthon maradtak. -
ManoNegra #51494 Az LMP anyit kapott amenyit az Szdsz szokott, tehát elvileg egyedül az MSZP fanok maradtak otthon. De az is lehet hogy ennyien maradtak...