Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
"Majd akkor szóljatok ha az utcán térítenek vagy házhoz jönnek."

Én úgy tudom, hogy ezt már évek óta csinálják. Vagy azok azok a jehovák? Tököm tudja.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Narxis
Folytasson. Majd a Jobbik folytat ellenpropagandát.

Túl nagy jelentõséget tulajdonítotok ennek. A legtöbb ember csak legyint, hogy "ah egy újabb szekta", nem éri el az ingerküszöbünket és a hit gyüli se fog elérni ezzel semmit, lelkileg gyenge emberek gyülekezete akik vágynak rá, hogy irányítsák õket. Amíg bent tartják a gyûléseikben a propagandájukat addig felõlem azt csinálnak amit akarnak. Majd akkor szóljatok ha az utcán térítenek vagy házhoz jönnek. Attól már kinyílik a bicska a zsebemben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Vizünkre fenik a fogukat.

Lteebee
Látom, egyszerûbb egyház-vitát generálni, amikor az a téma, hogy a hitgyüli cionista propagandát folytat, Izraelt népszerûsíti.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

"régi egyházakat szeretem olyan szempontból, hogy hozzájárultak kultúránk bõvítéséhez"

A jelenlegi Judeo Keresztény egyház inkább inkább irtotta a magyar õskeresztény kultúrát...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bronx South
"Egy kis ország vagyunk a sok közül számukra." - Azt csak hiszed. Stratégiailag a kis hazánk a sok közül igencsak qrwa jó helyen fekszik, jöhet akármilyen katasztrófa a Földön, itt minden lehetõség megvan az élethez, mutass rá még egy ilyen jó helyen fekvõ, hegyekkel körülzárt termõföldre a világon, mint-e "jelentéktelen hazánk". Sokan fenik e jelentéktelen területre a fogukat, max nem mutogatják annyira.

Narxis
Nincs családod?

csige791
mobilrol irok, ekezetek nem lesznek.
29evet eltem Magyarorszagon, ebbol 9-et oda adoztam ha mar ilyen anyagias vagy.
Meg mindig nem sikerult bemasolnod az adott hozzaszolasbol a magyarkodos reszt.
Igen vannak bangladesi kollegaim, es igen ok fejlodo orszagokbol valok, meg Magyarorszag visszafejlodo orszag, vajon melyik a jobb, td buszke Magyar?
A fonokeim nagyresze angol, de vannak bangladesiek is.
Elhiszem, hogy irigyled a 11-18 font kozotti oraberem es elhiszem, hogy fusztralt vagy amiatt, hogy neked ilyen osszeget max napi berbe adnak.
Hidd el nekem ,hogy nagyon jol erzem magam, az egyetlen egy gondom a honvagy, ami talan szamodra ismeretlen, legalabbis a felsorolasodbol kimaradt pedig meg a rasszizmust is emlitetted. Hidd el nekem, hogy osszejogt mar annyi, hogy ha nagyon szar lenne hazamehetnek es nagyon jol eleldegelhetnek. Ha hiszed ha nem a magadfajte sekelyes emberek ami visszatart.

Tovabbra is varom a magyarkodasom idezeset, ami miatt belemkotottel, te kis ember.

Vajon India vagy Magyarorszag van szarabb helyzetben ,csak azert kerdem mert itt sok az indizi kollega es keves (1) a magyar. A logikad szerint, hol jobb akkor magyarorszagon, sok magyaral, vagy itt sok indiaival.

Kivancsian varom, hogy most az egyertelmj valaszok helyett, merre fogod terelni a mondokadat.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Narxis
Igen, ilyesmit gondolok én is bár én azért az igazi, régi egyházakat szeretem olyan szempontból, hogy hozzájárultak kultúránk bõvítéséhez. Vannak nagyon szép templomok itthon is külföldön is, szeretem a bibliai történeteket is, gimiben tanulnunk is kellett az Ószövetségrõl és az Újszövetségrõl is, de nem vagyok megkeresztelve, nem járok misére stb.

Narxis
Izrael mindenkit gyûlöl, USA pedig nagyhatalom, nem különbek az oroszoknál vagy kínaiaknál. Én nem értem miért vetítjük ezt csak magunkra. Ha az állna érdekükben, hogy "szeressék" a magyarokat akkor megtennék biztos vagyok benne, de sajnos nem áll érdekükben, hogy velünk bármit is tegyenek. Egy kis ország vagyunk a sok közül számukra.

"idegen országok szolgálata magyar költségvetési támogatással"

Ezzel pontosan mire gondolsz? NATO? Közel-keleti mûveletek? Vagy arra, hogy a hit gyüli államilag bejegyzett egyház lett és mivel izraeli zászlót lengetnek ezért államilag támogatjuk izraelt? Elnézést de nem vagyok naprakész összeesküvés elméletekbõl.

Lteebee
És ráadásul ilyen mondás van is.
Meg nálunk nem is kollektív bûnös minden cseh.

Lteebee
Nos, noha nem szexrõl meg pénzrõl van szó, bízom benne, hogy megérted a következõket.
A vallásos emberek nem becsmérelnek téged, te viszont sosem mulasztod el hogy egy-egy rossz szót írj róluk.

Lteebee
Kommunista kutyából nem lesz nemzeti szalonna.

banok
Pontosan ezt gondolom én is errõl. Nekem minden egyház, vallás, szekta egykutya. Ott tõlem azt csinálnak amit akarnak azt lengetnek mait akarnak azt vernek át ait akarnak mert aki ilyesmire pazarolja a szabadidejét az meg is érdemli. Mi közöm mások hobbiklubjához? Én nem vagyok egyiknek sem de facto tagja (de jure sajnos igen mivel meg vagyok keresztelve - sajnos.)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#nevetes1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

"A cseheknél van egy mondás: "Don't be hungarian!" ami lazán fordítva annyit tesz, "Ne legyél f@sz!". És ez sajnos nem a cseheket minõsíti..."

Nálunk meg egy olyan, hogy "Csehül érzem magam" 😊

V.Harold
<#hehe><#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Lteebee
Én is használtam régebben ilyen szavakat magamra, mint hogy ateista.
Nem is az istenhit itt a lényeg.
Hanem idegen országok szolgálata magyar költségvetési támogatással.
És a másik oldala, az a rendszeresen tettenérhetõ magyargyûlölet Izrael, USA és a Síp utca irányából.

Lteebee
Nem szükséges gyarmatokat tartani, vagy a te szavaddal hódítani ahhoz, hogy jegyezzenek egy nemzetet.
Nincsenek híres magyar történelmi személyiségek? Tényleg nincsenek?
Nem tudunk sikereket felsorolni még annyi megszállás és gyarmati sorban sínylõdés közepette? Vajon tényleg nem tudunk?

Narxis
Aha, értem. Akkor most már csak azt kellene tudni, hogy ez tényleg "nemzetvesztés-e". Van-e akkora hatása mint amit páran mögé képzelnek. Persze lehet azért látom így mert #49142.

Narxis
Aha, értelek. Lehet az a gond, hogy ateista vagyok és az összes egyházat, kisegyházat, nagyegyházat, szektát úgy ánblokk minden vaallási megmozdulást komolytalannak tartok?

Ha már az izraeli zászló égetése se hozott lázba akkor elképzelhetõ, hogy ez se fog.

Szívesen leírnám, hogy miért vagyok "büszke" magyar, de nem hiszem hogy megértenéd. Én sem értem, hogy magyarként hogy gyûlölheted ennyire véreidet.

Ebben speciel Antallék voltak a hibásak 😛 Azt, hogy nem tanultuk meg idõben, hogy irdatlan összegekkel kell megkenni a vagyonkezelõt az valóban a mi hibánk. Persze ha nem direkt adta külföldi kézre a stratégiai termelõ és szolgáltató infrastruktúrát.

És ilyen szép csehül mondják? A csehekrõl is mondanak ezt-azt... 😄

Bronx South
Az a baj hogy az írás mögött nem látod meg a gondolatot. "hogy magyarország sehol sincs a térképen" - Amit most leírtál, faszán ellentmond ennek a kiemelésnek, de mit is agyaljak egy olyannak akinek az 1000 év semmit nem jelent. A Magyarság tudatért valóban nem adnak kenyeret, viszont a nemzeti érzet tart össze egy népet, ahol ez meggyengül, az a nép megy a levesbe, és valami ilyesmi játszódik le most a magyarokkal is. Széthullott gazdaság, a Magyar nép arányaihoz képest hatalmas kisebbségi arány, minuszban lévõ Magyarság tudat, megy a kõkemény zûllõdés. Vagy külföldrõl te mit láttál ?? 😄

Milyen mûsor? Vagy ennyi a reakció? Akkor minek beszélek...
A történelmünkre? Na, mesélj, mirõl maradtam le! A híres magyar hódításokról? A világszerte ismert történelmi személyekrõl? Vagy inkább arra, hogy ez az ország mióta létezik, folyamatos átjáróház? Külföldi királyok, állandó, hosszútávú megszállások, és ennek ellenére igaz a mondás, hogy 'magyar magyarnak farkasa'. Vagy ahogy az angolok mondják: 'Miért nem kell a pokolban a magyar üst mellé õr? Mert õk úgyis visszahúzzák egymást!'
Hm, erre aztán lehetünk is büszkék!

Jöhetsz nekem a magyarság tudattal, de azért nem adnak kenyeret a boltban.
Bronx South
És te most komolyan ezzel a 20 éves mûsorral jössz itt nekem ?? Naneee.

Bronx South
Felõlem élhettél volna akár 44 országban is, semmit nem számít és tudod miért ? Mert te is nyomatod a félredumát, pedig ha ennyire látod külsõ szemmel az ország helyzetét, az alternatívákat kéne felsorakoztasd hogyan is válhatna versenyképessé az ország ebben a kapitalista szarral telített világban amiben vagyunk. Ehelyett mit látok > "hogy magyarország sehol sincs a térképen" képzeld én még egy évet nem éltem külföldön, azt erre már nekem is sikerült rájönnöm, úgyhogy lehúzhatod a külföldi éveidet a wc-n.
És hogy mire verem az asztalt ??? A kibaszott történelmünkre, mert azt nem mossa le magáról Európa soha, és inkább azon gondolkozok hogy lehetne itt valamit is elérni, mint még mélyebbre nyalni, és érvelni a szar mellett ami itt van. Errõl van szó barátom, azt lehet a csigét akárhogy szídni, több nemzeti érzettel rendelkezik jócskán mint te, csak azt sajnálom hogy nem ilyenek ülnek a parlamentben, mert elkéne néhány nemzeti érdek is ott. <#eljen> És hogyan is süllyedtünk idáig ? Valóban nem csak a zsidó és egyéb külföldi érdekek tehetnek errõl, hanem az elkorcsult Magyar társadalom is, akikbõl kiégett a Magyarság tudat és mondjon akárki akármit azokra az emberekre akik sokszor felemlegetik a múltat, tudod a jövõ sikeréhez tapasztalatok kellenek, nameg egy kis nemzeti tudat.

Válaszolok:
Igen, a számítástechnikai eszközöknek valóban semmi köze a mezõgazdasághoz.
Igen, adottságink alapján lehetnénk elsõszámú agrárország, de nem vagyunk. Miért nem vagyunk? Mert a nagy '89-es forradalom hevében mindent gyorsan felszámoltak, aminek egy kis köze is volt az 'átkos' rendszerhez. Többek közt a termelõ szövetkezeteket. Ennek köszönhetõen minden egyes termelõ saját maga kell, hogy elõteremtse az eszközöket (tudod te, mennyibe fáj egy traktor), vetõmagot, szállítást, tárolást, stb. Így képtelen felvenni a versenyt az OKOSABB országok OKOSABB termelõivel. PONT. Lehet mondani, hogy gyurcsány a hibás, lehet mondani, hogy orbán a hibás (pedig biztos a zsidók azok, ugyebár), de ettõl még sajnos igaz, hogy a magyar ember/társadalom ostobasága vezetett ide. PONT.
Mire nem válaszoltam még?
Bronx South
Látom jól elterelted a témát hogy ne kelljen válaszolnod a hszemre, de ha már itt tartunk ott valóban nem csak zöldségek vannak, de ez hol zavar a téma vizén ?

Arról, hogy ki mennyire van képben, vitatkozhatunk. Az elmúlt pár évben 4 országban éltem életvitelszerûen, jelenleg is csak átmenetileg vagyok mo-n. Én, személy szerint minden magyar állampolgárnak kiutalnék 6 hónap KÖTELEZÕ külföldi tartózkodást. Más kultúrák megismerése, más értékrendek megismerése, felvilágosodni, hogy magyarország sehol sincs a térképen (gyk.: semmi nincs itt, ami miatt bárkinek is tudnia kéne, hol van, kik élnek itt és mi folyik itt).
Csige esetében úgy látszik ez is kevés, de hát a nagy számok törvénye már csak ilyen. A cseheknél van egy mondás: "Don't be hungarian!" ami lazán fordítva annyit tesz, "Ne legyél f@sz!". És ez sajnos nem a cseheket minõsíti...
Mert nem olvassátok el a másik hozzászólását, azért nem érted! Szerencsétlen Garfield próbálta veletek megértetni, hogy egy tescoban nem csak zöldség-gyümölcs van, de ti csak tovább hajtogattátok a mocskos multik szöveget.
Olvasgattam az elmúlt napok hozzászólásait, és elszakadt a cérna. Tudom, minden "nagymagyar" álma, hogy ebben a nyamvadt kis országban minden kizárólag helyi termék legyen, üldözzük el a multikat, nem kell EU, és különben is, magyarország a magyaroké.

Csak egyszer néznétek már körbe, hogy mûködik a világ! Még abban a tetves dél-korában is külföldõl hozatják a vezetõk a különféle - emberi fogyasztása alkalmas - élvezeti cikkeket, a nép meg éhen döglik. De persze, kardoskodjunk a nagy világmegváltó magyar nemzet mellett (ami mellesleg mikor is mutatott fel valami igazán nagyot?), hátha mindenki megutál minket, repülünk az EU-ból, a NATO-ból, mindenhonnan, aztán majd pislogtok, hogy csak videoton tv van a boltban...és még arra sincs pénzed. Sebaj! Mantrázzátok, hogy a magyarok az istenek, és mindenki más hülye.
Bronx South
Viszont jobban belegondolva ez a hsz is tükrözi, hogy egyes emberek itt mennyire nincsenek képben. A kötözködésen felül meséld már el nekem hogy a számítástechnikai alkatrészeknek, termékeknek mennyi köze van a mezõgazdasághoz ? Az tény hogy kis hazánk nem egy szilícium völgy, viszont elsõszámú agrár ország lehetne az EU-ban, legalábbis minden megvan hozzá, azt érdekes módon mégis mezõgazdasági termékekbõl is jócskán behozatalra szorulunk.

Bronx South
Lantee: Pontosan. De a kötözködésedre nem nagyon vagyok vevõ, fürkészd más aláírását hogyha már nincs érvelnivalód. <#eljen>

Tsol: És a te értékrendednek, mi köze az enyémhez ?

Biztos ezeket is a piacon pecáztad össze, egyenesen a termelõtõl...
Már ne is haragudj, de aki úgy osztja az észt egy országról, hogy közben egy másik országban él, oda adózik, ott vásárol, arról hadd legyen már meg a véleményem. Pláne, ha egy akkora tuskó, aki egybõl zsidózni kezd, amint valami kényelmetlen kérdést kap. Szánalmas vagy öreg, szokd meg a gondolatot. Tudom, nagyon kellemetlen, és megalázó Londonban buszsöfõrködni, ahol szinte csak és kizárólag indiai, pakisztáni, bangladesi és egyéb elmaradott nemzetek bevándorlói a kollégáid, és megkockáztatom, még a fõnököd is valami közel vagy távolkeleti fazon. Nagyon kellemetlen lehet minden nap azzal a tudattal élni, hogy egy senki vagy. Pedig még angolul is megtanultál (ha egyáltalán) csak hogy valami alap melót el tudj vállalni egy kicsit több pénzért, mint amitõl itthon valaha is álmodtál. Tudom, hogy kell találni ellenségképet, akire a napi frusztrációdat kivetítheted. Tudom...de nagyon szépen megkérlek, mellõzd a személyeskedést...VELEM MINDENKÉPPEN! Ha nem tetszik, amit írok, lapozz.
A mi falunkban nincs rasszizmus.

Bár igény, az lenne rá.

"A magán tulajdon, hobbi, munka, kedvencek vagy célok nincsenek összefüggésben az egyén politikai, nemzeti, és világ nézeteivel, kár is egy kalapra tenni a kettõt."

A f*szt nem. -.-
Bronx South
A magán tulajdon, hobbi, munka, kedvencek vagy célok nincsenek összefüggésben az egyén politikai, nemzeti, és világ nézeteivel, kár is egy kalapra tenni a kettõt. <#eljen>

csige791
Elgurult valami öreg? Másold már ide a magyarkodás részt, ha meg nem érted a magyar nyelvet huzzál át a héber topicba.

(modiknak: mielõtt megint én kapok szép felkiáltójeleket, ez csak egy megfelelõ valasz volt egy félparasztnak)

Meg a másik nagy magyar...szép az aláírásod! Telis-tele szép magyar termékekkel...
Még mindig nem értem, hogy miért angliából magyarkodsz ennyire...
csige791
Eddig Magyar Mentalitásban írtam vagyis nem eddig hanem egy ideig, ezt a topicot csak olvastam, de egy idõ után nem bírtam szó nélkül hagyni ami itt folyt.

Aztán páran átjöttünk ide is kicsit ellenvéleményt nyújtani, aminek persze nem mindenki örül.

Neked szerencséd van, hogy csak mostanában jöttél, ha félévvel ezelõtt tévedsz ide akkor szerintem az ideg osztályon kötöttél volna ki. <#idiota>

Bronx South
"hisz jól tudom, hogy az ide járók 50-60%" - És szerinted miért ? Lassan te is elgondolkozhatnál egy két dolgon, de ahogy hallom már pár éve írsz ide, minden tiszteletem. <#eljen>

csige791
Szerintem az nem azt jelenti, hogy semmi gond nincs vele.

Kérdés mi a rosszabb, a beleszarás az egészbe, vagy a tudatos nemzetvesztés. A választ én sem tudom erre a kérdésre.

csige791

Bronx South
általában az szokott lenni. mert akinek problémát jelent az nem szarja le.

Lteebee
Az ilyesmit szeretem fordítva megközelíteni.
Tehát tegyük fel, hogy Tel Avivban történelmi egyház besorolást kap egy vallási közösség.
És ez a közösség egyik plakátján hirdeti az 1100 éves magyar államiságot.