61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • csige791
    Hitelből fizetik a segílyt. Majd a hülye magyar visszafizeti kamatostul rochildéknak.

• csige791
    Bármilyen ország vezető(?) hír oldalának miről illik erőteljesebben megemlékeznie?
    A: Egy tőle több ezer kilométerre található ország/nép fájdalmáról.
    B: A saját népének országának fájdalmáról.

(Trianon csak egy példa volt, írhattam volna mást is)

Felőletek, "magasaktól" meg folyamatosan mást sem lehet hallani, csak ezt az uncsi holokauszt ájvékot.

Az meg csak természetes, hogy mindenre fogsz válaszolni, még arra is amit nem is kérdeztem de az alap kérdést majd valahogy kifelejted. (erre gondolok: Bármilyen ország vezető(?) hír oldalának miről illik erőteljesebben megemlékeznie?
    A: Egy tőle több ezer kilométerre található ország/nép fájdalmáról.
    B: A saját népének, országának fájdalmáról.
  • polluxware
    érdekes dolgok áááááám ezek...

én nem bíznám el magamat a helyükben... ugyanis nagyon sokan berágtak odakint a fideszre amikor az gálné tudjaaszomné beszólt -> "Hogy ha támogatják a fütyesz jelöltjét, akkor a fidesz is majd akkor segít"

volt ám felbojdulás a teremben..

erre mit tett a fidesz?

a hülyébbnél hülyébb nemzeti megnyilvánulásaival próbálja egyre lehetettlenebb helyzetbe hozni a kinti kisebbségi képviseleti szereplőket...

tehát ez az amikor a díííípmagyar hazulról akarja képviselni a kintiek érdekeit..

magyarán a jobbiknak inkább áll a zászló
  • polluxware
    háá jó munkásáemberek lettek oda ültetve;)
  • Grenzjager
    :)))))))"csaknem 1200 román állampolgárt állítottak bíróság elé a francia fővárosba"

román állampolgár

gyanítom azonban hogy a roppant tehetséges hirtévések nem jöttek rá, hogy mi a különbség az állampolgárság és a nemzetiség között.
    "A francia belügyminiszter becslése szerint a Párizsban őrizetbe vett bűnelkövetők tíz százaléka román nemzetiségű." szép fogalmazás :)))

...belegondolva tényleg szörnyű, hogy a Fidesz háttérmédiájában fingjuk nincs az állampolgárság és a nemzetiség közti különbségéhez.
  • polluxware
    jajj... fájsz..

trianon mikor volt??

9/11 mikor volt?

trianonra napjában a "mélyek" hányszor emlékeznek meg?

folyamatosan mást se lehet "felőletek" hallani csak ezt az uncsi trianon ájvékot...

ha nem olvasod a "zsindexet" nem tök mind1 neked ,hogy éppen mire !nem! emlékeznek meg?
  • Grenzjager
    ”Mikola István a 2006-os választások előtt a Fidesz kampányzáró nagygyűlésén már megfogalmazta: ha a határon túl élők az
    állampolgársággal szavazati jogot is kapnának, a jobboldali párt legalább húsz évre bebetonozná a hatalmi pozícióit. Akkor ezt a fideszesek is szerencsétlen elszólásnak tartották, ami miatt szavazatokat veszíthetett a párt.”

és mondjuk dec 5 után nem népszerű sehogy sem az MSZP, tök egyértelmű ... de mintha Magyarországon se lennének népszerűek. S mivel a hatalom bebetonozása zajlik ezerrel, így egyértelmű, hogy meglesz a szavazati jog. Ehhez nem kell kinyalni senkinek a seggét.
  • Danny1987
    A párizsi bűnözők tíz százaléka román
  • Danny1987
    Halálra késeltek egy férfit Budapesten
  • Danny1987
    Besétált a rendőrségre a kerekegyházi feleséggyilkos
  • Danny1987
    1.Szerintem még nem lesznek többségben akkor.
    2.A cigányoknak nincs érdek érvényesítő képességük. Akiknek van az egy másik kör de ezt megnevezni antiszemitizmus.
    3.A cigányok hülyék. Arra szavaznak aki ad egy konzerv babot.
  • Danny1987
    Értem.
    Érdekes vélemény.
  • Ironman2
    Arról volt szó annak idején hogy a kettős állampolgárság megadása csak gesztus lesz,semmivel se fog járni.Erre most már elkezdik megadni a szavazati jogot,a végén még ki lesz nyalva a seggük a határontúliaknak,mi meg le leszünk szarva nagyívbe
  • Grenzjager
    amúgy:

- szavazati jog nélkül mit ér az állampolgárság? vitrinben jól mutat?

- jelenleg hány magyar állampolgár adózik Szlovákiában,mi közben van szavazati joga jelenleg is Magyarországon? ... és hány flangál csini szlovák rendszámú kocsival...

szóval jön területi elven, vagy vagyoni alapon, akkor már lehetne iskolázottsághoz is kötni a szavazati jogot. De tény, aki nem fizet egy peták adót sem, az ne ugasson bele hogy mi történik Magyarországon, se Tel-Avivból, se Brassóból. ...hmmm ...ilyenből meg több millió szavazó van jelenleg is, akik nem fizetnek adót, köztük olyanok is ugye, akik adózhatnának itt is.

ugyanakkor ha szavazati joggal nem társul az állampolgárság, akkor országvilág előtt Magyarország elismeri Szerbiának, Romániának, Szlovákiának hogy ez az állampolgárság csak egy látszatgyógyír a nemzetiérzelemben sóvárgóknak, de csak vitrinbe jó papír és semmi több.

De ha maradunk az adó témánál, s ha ehhez lenne kötve, akkor ez meg már a választójogi törvény általános módosításáráról szólna... Lehet hogy az se jó ha az alja népe szavazhat? Bizonyos köröket ez is sérthet.
  • Ironman2
    Erről van só!
  • csige791
    En inkabb azt Mondanam akkor Mar Hogy Csak a dolgozo illetve vallalkozo ado fizetok szavazzanak, mert a munkanelkuli is adozik.

Talan emlekeztek mekkora riadalom volt a nacikok kozott mikor viki kitalalta hogy a gyerekek Utan is jarjon szavazati jog. Ennek vitajan elszolta magat egy fidesz kepviselo, hogy "felesleges" a rinya ket valasztas mulva ugyis a cigany szavazatok lesznek tobbsegben.

Talan ezt probalja ellensulyozni ez a kulfoldon elok szavazos mokaja. Wq
  • Lantee
    Én mondjuk kizárólag azoknak engedélyezném a szavazást, aki itthon van. Nem érdekel, hol magyar állampolgár, ha nem itt él, nem ide adózik, ne dumáljon bele a "sorsunkba".
  • arty
    Oké, elhisszük, hogy szlovákiában is van egy csomo nacionalista vadbarom. Ezen változtat az, ha itt is beválasztunk pár nacionalista vadbarmot és a két idiota egymásra acsarkodik a kerités két oldaláról?

Elmondom, ezzel csak még szarabb lesz a kisebbségeknek, mindkét oldalon.
  • arty
    igazad van, szavazhassanak az eszkimók is arról, mit kezdjünk a SAJÁT adónkkal...

• Vlala #51556
    Most őszintén, "hazánk lelkiismeretét" ki a ferde penész kérte fel arra, hogy szakvéleményezze a vörösiszapkatasztrófát?
  • Ironman2
    Valószinű hogy ott nem fogják engedni a szavazást
  • Ironman2
    Azért ennyire ne! Neveket ne irogassunk
  • Pares
    Ez a példa éppen az én esetemet is leírja. És azt mondom, hogy MAGASRÓL leszarom, hogy mit gondol a szlovák kormány vagy az a seggfej Gasparovic mi a szarra tapsol. Tapló buta hegyiparaszt magyargyűlölő mind, csak hogy tudd.
  • Ironman2
    Tegyük fel,Szlovákiában él egy kettős állampolgárságú egyén.Szlovák-magyar.Mondjuk nincs megelégedve az anyaországával,és szeretne egy kis elégtételt venni a szavazással,és beikszel egy szélsőjobbos(nacionalista) pártot nekünk.Tegyük fel,hogy nincs egyedül,egész szlovákiai magyarság arra a pártra fog ikszelni.Erre majd szépen a Szlovák elnök,és Miniszterelnök tapsolni fog,és ujjongatni örömében,mi? Milyen aranyosak ezek az ittélő magyarok,ellenünk fordították a saját országukat
  • Pares
    Attól még nem csak "külföldiek".
  • Ironman2
    És azok a magyar állampolgárok nekünk fizetik az adójukat mi?
  • csige791
    én pl szavazhatok angliában mert itt adózóm. Sőt magyarul is beszélhetek, pedig nem itt születtem, és nem akkor amikor ez még magyar föld volt, mégis beszélhetek magyarul, nem úgy mint pár társunk ott ahol akkor született amikor az még magyar föld volt...

szarjuk le, a lényeg az énközpontú "társadalom".
  • banok
    Akik külföldön élnek.
  • csige791
    Igazad van, úgyis megteszik helyettünk mások...
  • Pares
    Nem külföldieknek, MAGYAR állampolgároknak adnak szavazati jogot, ha jól tudom...
  • immovable
    "Nem adunk szavazati jogot a külföldieknek." Ja de.
    "Nem emelünk adókat." Ja de.
    "Nem csorbítjuk a dolgozók jogait." Ja de.
    "Ez nem a megszorítás kormánya." Ja de.

...and so on.

"Ne arra figyeljenek amit mondok." Jéé, az új gyurcsotány, csak alacsonyabban.
  • Bronx South
    tengeri madarak csicsergését*
  • Bronx South
    Na csődben a BKV:

Fingszag a 4-es 6-oson.
    Elsőkörben sirályok kerülnek a villamosokra. Mert az utasok hiányolják a tengeri madarak hiányát.

NO COMMENT
  • Bronx South
    911 egy olyan téma, amiben a tudatlanok és a látó emberek nem értenek egyet. Felesleges is feszegetni.
  • arty
    a vizitdij olyan adó volt, amit OTT használhatott fel az egészségügy, AHOVA fizetted

nem lehetett belőle nagy audikat venni, stadionépitésre vagy épp államadosságra elkummantani, haver-jogásznak tanácsadásért kifizetni

ha pedig esetleg a magyar EÜ helyzetével nem vagy tisztában, keresd fel egyszer a tébés helyi fogorvosod :)
  • Ironman2
    Töröltem a hsz-t. ok.
  • bertino
    hagyd abba, legyszives.
  • Tikal #51537
    lehet persze, de nekzd el, mert két oldalas flém lesz itt belőle..
  • banok
    Gondolom nem bírta el a többletsúlyt de nem vagyok szakértő.
    Én akkor középiskolás voltam és tv-n néztem az egészet. Soha nem felejtem el. Szinte egész nap a CNN-t néztem.
  • Ironman2
    Lehet róla beszélni.Én úgy tudom hogy robbantástól dőlnek össze az épületek.