Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy tudom, hogy ezt már évek óta csinálják. Vagy azok azok a jehovák? Tököm tudja.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Túl nagy jelentõséget tulajdonítotok ennek. A legtöbb ember csak legyint, hogy "ah egy újabb szekta", nem éri el az ingerküszöbünket és a hit gyüli se fog elérni ezzel semmit, lelkileg gyenge emberek gyülekezete akik vágynak rá, hogy irányítsák õket. Amíg bent tartják a gyûléseikben a propagandájukat addig felõlem azt csinálnak amit akarnak. Majd akkor szóljatok ha az utcán térítenek vagy házhoz jönnek. Attól már kinyílik a bicska a zsebemben.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A jelenlegi Judeo Keresztény egyház inkább inkább irtotta a magyar õskeresztény kultúrát...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
29evet eltem Magyarorszagon, ebbol 9-et oda adoztam ha mar ilyen anyagias vagy.
Meg mindig nem sikerult bemasolnod az adott hozzaszolasbol a magyarkodos reszt.
Igen vannak bangladesi kollegaim, es igen ok fejlodo orszagokbol valok, meg Magyarorszag visszafejlodo orszag, vajon melyik a jobb, td buszke Magyar?
A fonokeim nagyresze angol, de vannak bangladesiek is.
Elhiszem, hogy irigyled a 11-18 font kozotti oraberem es elhiszem, hogy fusztralt vagy amiatt, hogy neked ilyen osszeget max napi berbe adnak.
Hidd el nekem ,hogy nagyon jol erzem magam, az egyetlen egy gondom a honvagy, ami talan szamodra ismeretlen, legalabbis a felsorolasodbol kimaradt pedig meg a rasszizmust is emlitetted. Hidd el nekem, hogy osszejogt mar annyi, hogy ha nagyon szar lenne hazamehetnek es nagyon jol eleldegelhetnek. Ha hiszed ha nem a magadfajte sekelyes emberek ami visszatart.
Tovabbra is varom a magyarkodasom idezeset, ami miatt belemkotottel, te kis ember.
Vajon India vagy Magyarorszag van szarabb helyzetben ,csak azert kerdem mert itt sok az indizi kollega es keves (1) a magyar. A logikad szerint, hol jobb akkor magyarorszagon, sok magyaral, vagy itt sok indiaival.
Kivancsian varom, hogy most az egyertelmj valaszok helyett, merre fogod terelni a mondokadat.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"idegen országok szolgálata magyar költségvetési támogatással"
Ezzel pontosan mire gondolsz? NATO? Közel-keleti mûveletek? Vagy arra, hogy a hit gyüli államilag bejegyzett egyház lett és mivel izraeli zászlót lengetnek ezért államilag támogatjuk izraelt? Elnézést de nem vagyok naprakész összeesküvés elméletekbõl.
Meg nálunk nem is kollektív bûnös minden cseh.
A vallásos emberek nem becsmérelnek téged, te viszont sosem mulasztod el hogy egy-egy rossz szót írj róluk.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nálunk meg egy olyan, hogy "Csehül érzem magam" 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem is az istenhit itt a lényeg.
Hanem idegen országok szolgálata magyar költségvetési támogatással.
És a másik oldala, az a rendszeresen tettenérhetõ magyargyûlölet Izrael, USA és a Síp utca irányából.
Nincsenek híres magyar történelmi személyiségek? Tényleg nincsenek?
Nem tudunk sikereket felsorolni még annyi megszállás és gyarmati sorban sínylõdés közepette? Vajon tényleg nem tudunk?
Ha már az izraeli zászló égetése se hozott lázba akkor elképzelhetõ, hogy ez se fog.
Hm, erre aztán lehetünk is büszkék!
Jöhetsz nekem a magyarság tudattal, de azért nem adnak kenyeret a boltban.
És hogy mire verem az asztalt ??? A kibaszott történelmünkre, mert azt nem mossa le magáról Európa soha, és inkább azon gondolkozok hogy lehetne itt valamit is elérni, mint még mélyebbre nyalni, és érvelni a szar mellett ami itt van. Errõl van szó barátom, azt lehet a csigét akárhogy szídni, több nemzeti érzettel rendelkezik jócskán mint te, csak azt sajnálom hogy nem ilyenek ülnek a parlamentben, mert elkéne néhány nemzeti érdek is ott. <#eljen>#eljen> És hogyan is süllyedtünk idáig ? Valóban nem csak a zsidó és egyéb külföldi érdekek tehetnek errõl, hanem az elkorcsult Magyar társadalom is, akikbõl kiégett a Magyarság tudat és mondjon akárki akármit azokra az emberekre akik sokszor felemlegetik a múltat, tudod a jövõ sikeréhez tapasztalatok kellenek, nameg egy kis nemzeti tudat.
Igen, a számítástechnikai eszközöknek valóban semmi köze a mezõgazdasághoz.
Igen, adottságink alapján lehetnénk elsõszámú agrárország, de nem vagyunk. Miért nem vagyunk? Mert a nagy '89-es forradalom hevében mindent gyorsan felszámoltak, aminek egy kis köze is volt az 'átkos' rendszerhez. Többek közt a termelõ szövetkezeteket. Ennek köszönhetõen minden egyes termelõ saját maga kell, hogy elõteremtse az eszközöket (tudod te, mennyibe fáj egy traktor), vetõmagot, szállítást, tárolást, stb. Így képtelen felvenni a versenyt az OKOSABB országok OKOSABB termelõivel. PONT. Lehet mondani, hogy gyurcsány a hibás, lehet mondani, hogy orbán a hibás (pedig biztos a zsidók azok, ugyebár), de ettõl még sajnos igaz, hogy a magyar ember/társadalom ostobasága vezetett ide. PONT.
Mire nem válaszoltam még?
Csige esetében úgy látszik ez is kevés, de hát a nagy számok törvénye már csak ilyen. A cseheknél van egy mondás: "Don't be hungarian!" ami lazán fordítva annyit tesz, "Ne legyél f@sz!". És ez sajnos nem a cseheket minõsíti...
Csak egyszer néznétek már körbe, hogy mûködik a világ! Még abban a tetves dél-korában is külföldõl hozatják a vezetõk a különféle - emberi fogyasztása alkalmas - élvezeti cikkeket, a nép meg éhen döglik. De persze, kardoskodjunk a nagy világmegváltó magyar nemzet mellett (ami mellesleg mikor is mutatott fel valami igazán nagyot?), hátha mindenki megutál minket, repülünk az EU-ból, a NATO-ból, mindenhonnan, aztán majd pislogtok, hogy csak videoton tv van a boltban...és még arra sincs pénzed. Sebaj! Mantrázzátok, hogy a magyarok az istenek, és mindenki más hülye.
Tsol: És a te értékrendednek, mi köze az enyémhez ?
Bár igény, az lenne rá.
A f*szt nem. -.-
(modiknak: mielõtt megint én kapok szép felkiáltójeleket, ez csak egy megfelelõ valasz volt egy félparasztnak)
Aztán páran átjöttünk ide is kicsit ellenvéleményt nyújtani, aminek persze nem mindenki örül.
Neked szerencséd van, hogy csak mostanában jöttél, ha félévvel ezelõtt tévedsz ide akkor szerintem az ideg osztályon kötöttél volna ki. <#idiota>#idiota>
Kérdés mi a rosszabb, a beleszarás az egészbe, vagy a tudatos nemzetvesztés. A választ én sem tudom erre a kérdésre.